Tēma: 2010. gada labākie albumi
Intars
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 12:31

:D Tikko noklausījos jauno OverKill albumu "Ironbound", kas gaidāms nākamā gada janvārī, tādēļ nospriedu, ka, lai būtu viss korekti, jātaisa augšā nākamā tēma.

A albums labs, starp citu. Stabili labāks par pēdējiem 2, visai trešīgs.
BladeOfDarkness
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 12:41

Bļaģ, man tēmu nospēra (cry)
fatduude
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 13:19

Kā vakar sāku šamo klausīties, tā ne attiet vēl šodien. Pirmās trīs albuma dziesmas vispār gāž no kātiem, plus vēl Give A Little, ja vien atmet tur dažas nesaprotami nevaidzīgas vokālās izvirtības. Par Immortalis kudi labāks.
werwolf
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 13:33

Tagad velku. :)
Intars
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 13:46

Jā, tas auto tune iekš Give A Little ir ritīgs wtf moments. Vispār dažos momentos drusku atsit Exodus (visvairāk laikam pēdējā dziesmā The SRC), laikam tāpēc Resnajam tā patīk :D
Bet fakts, ka šitajā albumā atkal ir kārtīgi ķērušies pie ģitārošanas, nav tā, ka pārējie ir tikai ritma sekcija Blicam.
werwolf
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 14:19

Novilku. Klausos. Labs.
fatduude
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 14:41

He, par to Exodus nebiju aizdomājies, kaut gan bij momenti, kas likās tādi itkā kaut kur iepriekš piefiskēti, kaut kur tīkami. Pēc pirmās reizes, vakar, šķita, ka atsit Testament vietām, bet jā laikam tomēr būs Exodus, tagad klausoties Ironbound pamatrifs nu tā kārtīgi Exodus-isks.
PeterisP
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 17:16

hzv kas būs labākais, bet interesanti būs noteikti:

Orphaned Land - The Never Ending Way Of ORwarriOR
Jaunais Burzum, Mortification, pārējais izskatās ne īpaši, kaut arī jāatzīst, ka jaunajos " perspektīvajos" ne pārāk orientējos
BladeOfDarkness
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 19:02

Overkirils labs, pagaidām tik kārtīgi titulgabals iespārdīja, bet tā pavirši klausījos. Overkill kā Overkill, tik tāds poweriskās šķiet. Bring me the Nihgt tīrais powers.
EdudNikufEsin
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 20:55

Overkill dikti labs :) Gaidu arī Heathen albumu, kurš iznākšot 2010.
thunder
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 21:20

Johaidī, vispār, cik ātri tas 2009 pagāja...
werwolf
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 21:22

Tā tā dzīve paiet... :)
Intars
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 21:23

Ja ja, Heathen es gaidu nu jau kādus 4 gadus... Bija tak jau šogad ap Jāņiem datums nosprausts, tad jau varbūt nākamā - aiznākamā gada laikā iznāks ar :)
forshs
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 22:45

man, 80%, ka labākais būs Necrophagist un Spawn Of Possession (ja būs)
werwolf
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 22:46

Skyforger "Kurbadu" arī drošvien sagaidīsim.
Sonnenmensch
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 23:11

Burzums, Burzums... kaut vai slikts būs, zato notirgots būs 100 000 +
Intars
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 23:14

forshs, Anata droši vien abus izģērbs tā kā bērnus.
nerve
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 23:18

Orphaned Land „The Neverending Way Of Orwarrior”
Rotting Christ tba
Fear Factory ”Mechanize”
Poisonblack tba
Nevermore ”The Obsidian Conspiracy”
Eluveitie „Everything Remains”
Enthroned „Pentagrammaton”
Dark Tranquillity tba
Labyrinth „Return To Heaven Denied, pt.2”
Soilwork tba
Sadist tba
Alchemist tba
Necrophagist tba
Septicflesh tba
Quorthon
, 2009. gada 20. novembrī, plkst. 23:53

Vajadzēja tomēr Skyforger savu jauno albi par "Amorphis" nosaukt... :(
werwolf
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 00:06

Nah?
Intars
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 00:22

Tu ko, nezini, kas ir Amorphis? metal-archives.com/release.php?id=2263...
BladeOfDarkness
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 01:18

Alchemist vēl dzīvi ?!
forshs
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 10:20

tagad Spawn Of Possession cits sastāvs, palicis tikai main ģitārists - uz soliņiem paņēmuši ex-Necrophagist, kurš ir tagad Obscurā, principā man Necrophagist soliņi patīk vairāk par SOP, bet SOP kopēji vairāk, ja SOPam pievienos Necrophagist soliņus tad būs jej bogu sex sex sex. Vot tāda man matemātika :D Anata hz, agrāk klausījos bet kkā necepj, es jau tikai gribētu, lai tajā žanrā uzrodas, kāds jauns ieraksts, kuru klausīties gadiem, līdz šim tikai iepriekšminētie ir panākuši to.
Intars
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 11:59

Man pagaidām Anata ir bezmaz vienīgais, kas no tā žanra neapnīk.
BigUgga
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 17:09

Septick Flesh kaut-ko gatavo? Nu redzēs redzēs...
mazais2
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 17:27

Opá! Austrálu Alchemisti kaut ko jaunu cep?? mmmm... tas bús jáievérté.

No Rotting Christ un Dark Tranquility gan vairs neko interesantu negaidu. RC pirms ménesa redzéju ieksh Damnation Fest... vini véljoprojám spéléja to pasu programmu, ko pie mums Rígá kopá ar Krisiun.
BigUgga
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 17:40

Kas tas ^ par indiāņu rakstu? :))
mazais2
, 2009. gada 21. novembrī, plkst. 19:31

Ēd manus mandarīnus!!!
BigUgga
, 2009. gada 22. novembrī, plkst. 14:10

Nekā tur nav no tā overkill. Pēc divarpus dziesmām zajebal.
Bangls
, 2009. gada 22. novembrī, plkst. 14:51

2010. gadā es no sava nu jau visai niecīgā ar metālu saistīto grupu saraksta gaidu Agalloch - TBA. Paredzu ka priekš manis būs gada albums, bet ko zin, ko zin >:)
nerve
, 2009. gada 22. novembrī, plkst. 20:18

New Alchemist Album
Alchemist are well underway writing what will be there 7th studio album that we will hopefully record at the end of the year to be ready for shows in Australia, Europe and hopefully New Zealand and Japan.
The new material is different again, it's eathy, dark, hypnotic & heavy with some exploration with different instrumentation and rythms.
www.alchemist.com.au/html/latest-info.ht...

SEPTICFLESH работают над новым материалом
Кроме этого, коллектив работает над сочинением новых песен, идеи которого продолжат линию нашего прошлого альбома "Communion". Мы планируем, что следующим летом вернёмся в студию к Fredrik'у Nordström'у, а также запишемся с пражским филармоническ... оркестром. Выход нового альбома должен состояться осенью 2010 года.
www.darkside.ru/news/19852/...

nerve
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 13:14

Izskatās, ka jaunais Sadist tik ātri neiznāks:

But, since everybody knows we are the typical lazy Italians,
at the moment nobody can tell when the new album will be ready!
Not even the band itself!
Don't worry: a new album will be realesed... somewhere in time!!

www.sadistribe.com/news.htm

Intars
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 14:01

Heathen gan acīmredzot iznāks - it kā noplūdes vēl neesot, bet ir izsūtītas promo kopijas zaiņiem.
BladeOfDarkness
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 14:20

Ta jau drīz vien pie kādas polūcijas tiksim ;)
WrongTale
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 18:39

Darkology - Altered Reflections ir iespaidīgs smagais progressive, at bijušo Beyond Twilight dziedātāju, kā arī ģitārdievu Michael Harris.

My Dying Bride iekš Bring Me Victory singla iekļāvuši kolosālu senangļu balādes Scarborough Fair versiju.
BladeOfDarkness
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 19:13

A man likās ka to Sarah Brightman sarakstījusi, pati ar savām mazajām roķelēm ...
BladeOfDarkness
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 19:14

^^ abettiejaušīgadaalbumi ...
NorvēģuPāķis
, 2009. gada 1. decembrī, plkst. 19:41

2010 vel nav sacies un mes jau dalam laaci :D
WrongTale
, 2009. gada 2. decembrī, plkst. 07:47

tfu, patiešām - ierakstījos nākamgada albumos :(

Principā jau Scarborough Fair popularu padarīja Simon & Garfunkel. MDB versija atšķiras visai krietni.
fatduude
, 2009. gada 2. decembrī, plkst. 10:43

Lai kura gada ar nebūtu tas Darkology - Altered Reflections, bet noteikti ievērtēšanas vērts, galvenokārt dēļ Carpenter'a vokāla, kurš gan daudz vairāk saistās ar Outwolrd vienīgo veikumu, kurš savā laikā atklausīts līdz nelabumam.
BladeOfDarkness
, 2009. gada 22. decembrī, plkst. 12:10

Fear Factory ir nosperams.
WrongTale
, 2009. gada 22. decembrī, plkst. 12:27

cilvēki, kas ir dzirdējuši jauno, vēl neiznākušo un nenosperamo Orphaned Land, silti iesaka apgādāties ar pamperiem, jo tas pārspējot Mabool visos punktos.
BladeOfDarkness
, 2009. gada 22. decembrī, plkst. 13:02

Bet čaļi progresē - iepriekšējais ripulis pēc 8 gadiem iznāca, šitas tik pēc 6 ...
fatduude
, 2009. gada 22. decembrī, plkst. 13:16

Vadoties pēc albuma priekšvēstnešiem, abiem diviem singla veidolā, ar pamperu iegādāšanu ieteiktu nesteigties, vairāk uz vilšanos te raugās, kaut nu Mabool bij izcils veikums.
kurrat
, 2009. gada 23. decembrī, plkst. 09:39

Starp citu, kas ir dzirdējis jauno Fear Factory "Mechanize"? Ko domājat par viņu jauno garadarbu? Pats pāris fragmentus paklausījos un ar to pietika...
Petenju Maleejs
, 2009. gada 23. decembrī, plkst. 09:45

Pats pāris fragmentus paklausījos un ar to pietika... un ?

kāds ir Tava ieraksta vēstījums ? ņehuja nesapratu ? >:)

atceros, kad pirmo reizi dzirdēju Queen, man arī pietika, saslimu uz daudz, daudz gadiem .:)
nerve
, 2009. gada 23. decembrī, plkst. 09:48

"Mechanize" ir galīgi garām, nekādas izdomas, absolūti neinteresants, vienus un tos pašus gājienus dzenā visa albūma garumā. Bet, kaut ko gaidīt no viņiem būtu muļķīgi, jau "Transgression" laikā bija skaidrs, ka muzikālā ziņā FF ir beigas.
kurrat
, 2009. gada 23. decembrī, plkst. 09:59

Pietika tāda ziņā, ka pēc pāris fragmentu noklausīšanās, nebija vēlēšanās FF jauno garadarbu klausīties atkārtoti. Albums principā ar neko daudz neatšķirās no iepriekšējiem.
punx04
, 1. janvārī, plkst. 18:17

Izrādās ka Heathen''The Evolution Of Chaos'' japāņi izdevuši vēl 2009.gada nogalē, tīmeklī jau var nopumpēt.

Un kura gada tad viņš skaitīsies ja Eiropā un ASV iznāks 2010.gadā?

Bet par materiālu - fantastisks veikums, gaidīju ar bažām, daži labi vecie kas atdzimuši varēja arī palikt turpat 80-90'jos(nu vismaz Sacrifice un At War jaunos veikumus nav ne mazākā vēlēšanās vēlreiz klausīties), bet Heathen ir lieliski.

Ņemot vērā ka 1.janvāris lai nav jāmeklē :

metalarea.org/forum/index.php?sho...
rockbox.psychocydd.co.uk/details.php?id=467a...

Chaos
, 1. janvārī, plkst. 19:21

Fear Fatory jaunais ir ahūna labs, kārtīgs blieziens Demanufacture stilā. bet vispār man no FF visi albūmi patik.
infestus
, 2. janvārī, plkst. 00:13

Omg... To Heathen es, šķiet, jau tagad varētu pasludināt par nākamā gada labāko albumu. Ja vien Burzums tomēr neņems virsroku (uz ko gan ceru).
Release dates:
Japan - December 23
Europe - January 25, 2010
US - March 31, 2010
Bļin, tik ideāls trešs jau padsmit gadus nav manīts... Ideāls skanējums - tikpat kačīgs kā Exodus, tik kudī izsmalcinātāks; soliņi, kas liek kājām atrauties no zemes, aizgrāboši akustiskie iestarpinājumi... Teiciens "lielā trešmetāla četrotne" vairs nav aktuāls.
Intars
, 2. janvārī, plkst. 02:41

^ tas teiciens nav aktuāls jau gandrīz 20 gadus.
mSPW
, 2. janvārī, plkst. 13:56

Varētu būt interesants jaunais Necrophagist albis.
BladeOfDarkness
, 2. janvārī, plkst. 16:09

Vāciņš šiem smuks - i1.fastpic.ru/big/2010/0101/c1/71...
Hellgar
, 2. janvārī, plkst. 20:50

Bilde pa pirmo, bet grupas logo gan tur neiederīgi izskatās.
WrongTale
, 3. janvārī, plkst. 12:18

ehh. jaunais Ihsahn neaizķer it nemaz :)
Tā tas nedrīkstētu būt. Bet ir.
PeterisP
, 3. janvārī, plkst. 18:31

interesants varētu būt Desultory pēc padsmit gadu pārtraukuma.

93.gada ripulis Into Eternity ir viens no labākajiem tā laika ražojumiem.
BladeOfDarkness
, 3. janvārī, plkst. 19:16

Bitterness jau ar labinieks.

Heathen spēcīgs albums, kautgan gaidīju ko vairāk. Tā kā Eiropā un ASV tik šogad iznāks, tad laikam pie 2010.gada albumiem jāskaita.
fatduude
, 6. janvārī, plkst. 11:38

Biju daudz skeptiskāks gaidot jauno Heathen, bet rezultāts The Evolution of Chaos formā ir ļoti tīkams. Klausos jau trešo dienu, un ir tāds tipisks Heathen, nu cik nu tipisks viš bij tais pašos divos albumos, ar baigi smukiem un melodiskām sōlo partijām. Varēj gan manuprāt albums būt nedaudz īsāks, piemēram uz A Hero''s Welcome un varbūt arī Silent Nothingness rēķina, bet kopumā zajebis, zajebis. Izceļams noteikti No Stone Unturned 11 minūšu garais meistardarbs un Red Tears of Disgrace, it īpaši šamā sōlo daļa.
Intars
, 6. janvārī, plkst. 16:05

Vienreiz noklausījos, bet secinājumus pagaidām neizteikšu, jo šito esmu pagaidām atlicis maliņā kā 2010. albumu un pagaidām koncentrējos uz pērnā gada topa sakārtošanu. Kādu tuvāko pāris dienu laikā tas šķiet paveicams.
Intars
, 14. janvārī, plkst. 14:33

22. martā gaidāms jauns nešķīsteņu Ragnarok albums ar nosaukumu "Collectors of the King". Divi gabali noklausāmi maispeisā: www.myspace.com/ragnarok

Rādās, ka šie paliek uzticīgi savam stilam, kas šajā gadījumā tikai priecē.
BladeOfDarkness
, 14. janvārī, plkst. 17:19

Laikam varu rezka pasludināt šigada lielāku iesūkātāju - IN VAIN. Pagājšgad ne uz vienu īpaši necerēju, tāpēc nenācās vilties. Viena no labākajiem 2007.gada albuma autoriem kautkādu vārstekli uzražojuši. Klausījos un spļaudījos.
BladeOfDarkness
, 14. janvārī, plkst. 17:20

P.S. Pilnīgi attaisnojuši savu nosaukumu.
infestus
, 15. janvārī, plkst. 10:25

" Для тех, кто не может позволить себе полноценные артефакты, для тех кому невтерпёж ждать дисков по почте, а также в порядке ироничного привета "героям" торрентов и прочим интернет-треп
infestus
, 15. janvārī, plkst. 10:26

Bļāviens.

"... интернет- трепачам, мы официально, от лица группы ТЕМНОЗОРЬ, выкладываем весь альбом "Урочища Снов" в формате mp3 в сеть.

Получить любую дополнительну... информацию, а также приобрести коллекционную digibook-версию данного альбома, другие аудио-диски, официальный DVD и атрибутику ТЕМНОЗОРЬ вы можете на нашем сайте:
www.thepaganfront.com/temnozor
www.myspace.com/temnozor
или у наших дистрибьюторо...
www.thepaganfront.com/utgard "
Chaos
, 15. janvārī, plkst. 10:41

es nolēmu, ka šogad vairāk nezagšu - pirkšu tikai CD.
lash
, 15. janvārī, plkst. 11:38

Neizprotu, kas var patikt no tā ТЕМНОЗОРЬ. Pa reizei ir mēģināts, bet nu diezgan nebaudāma lieta.
BladeOfDarkness
, 15. janvārī, plkst. 11:44

''Horiznonti'' man jau ļoti labi patīk. Viss pārējais gan tāds kakubleks vien ir.
infestus
, 15. janvārī, plkst. 12:08

Ilgi gaidīts albums - vienkārši ir kārtējais vāks, kurš tiek eleganti uzlikts visai mūsdienu mūzikai. Šie skaņdarbi iedarbojas tīri fiziski, aiznesot klausītāja jumtu pie vella vecmāmiņas, kaut kādās pilnīgi citās dimensijās dziļi zemapziņā. Mūzika, kas ļauj izjust dabas elpu labāk par meža šalkoņu, kas ierakstīta diskā. Pat ja esi kurls oligofrēniķis - to izdarīs krāšņie teksti.
Kārtējo reizi - cepuri nost. Kopā ar iepriekšējo - pagan black metal, kādam tam jābūt. Vot tie Horizonti un pirms tam, tas gan bij tā visai pajēli...
fatduude
, 15. janvārī, plkst. 15:07

Iz gaidāmā Immolation albuma Majesty and Decay pieejams ausu baudai The Purge www.myspace.com/immolation...

Nez, vai nu sen nebij Immolation(un līdzīgie klausīti) vai nu tiešām šīs gabals ir tik sasodīti spārdošs, bet nu es vienkārši ārprāc ku labs, tādi niknāki un brutāli turklāt manuprāt palikuši.
henesy
, 15. janvārī, plkst. 20:45

Es teikšu, ka šamie tomēr ir palikuši nedaudz smagāki. Jācer, ka kādreiz viņi vēl atbrauks uz Latviju!
Intars
, 15. janvārī, plkst. 21:16

Nea, nekas īpaši mainījies nav, tikai šitam ir krietni sulīgāka skaņa, nekā pēdējiem paŗis albumiem.
BladeOfDarkness
, 19. janvārī, plkst. 10:07

Nupat kļuvis nosperams daudzu mīļotais SHINING. Albums saucas ''Black Jazz''.

P.S. Hm, tas laikam nav īsti tas jo ir norvēģu ansamblis, bet zviedriem albums būs martā.
BladeOfDarkness
, 19. janvārī, plkst. 10:07

January 2010

19.01 Sigh - Scenes From Hell
19.01 Liberty N Justice - Light It Up
19.01 Six Feet Under - Graveyard Classics III
19.01 Divine Eve - Vengeful And Obstinate [EP]
19.01 Dawn Of Demise - A Force Unstoppable
18.01 In Vain - Mantra
18.01 Annotations Of An Autopsy - The Reign Of Darkness
18.01 Abigor - Time Is The Sulphur In The Veins Of The Saint: An Excursion On Satan's Fragmenting Principle
18.01 Blacklodge - T/ME
15.01 Mnemic - Sons Of The System
15.01 Astral Doors - Requiem Of Time
15.01 Demonic Resurrection - The Return To Darkness
15.01 Iron Mask - Shadow Of The Red Baron
15.01 Valkyrja - Contamination
08.01 Throwdown - Deathless
08.01 Lost Dreams - Wage Of Disgrace

········ Vhan - Hero Vs Hero
········ Fortid - Völuspá Part III: Fall Of The Ages
········ Canvas Solaris - Irradiance
········ Cloven Hoof - Throne Of Damnation [EP]
22.01 Varg - Blutaar
22.01 Node - In The End Everything Is A Gag
22.01 Orden Ogan - Easton Hope
22.01 Dark Fortress - Ylem
25.01 Deathbound - Non Compos Mentis
25.01 Orphaned Land - The Never Ending Way Of ORwarriOR
25.01 Myrath - Desert Call
25.01 Ihsahn - After
25.01 Heathen - The Evolution Of Chaos
25.01 Dream Evil - In The Night
26.01 Avsky - Scorn
26.01 Living Sacrifice - The Infinite Order
29.01 Excalion - High Time
29.01 Winter's Verge - Tales Of Tragedy
29.01 Crematory - Infinity
29.01 Thrudvangar - Durch Blut Und Eis
29.01 Overkill - Ironbound
29.01 Gamma Ray - To The Metal
WrongTale
, 24. janvārī, plkst. 11:12

Orhpaned Land ir, nu tā... nepaliek atmiņā. divreiz esmu noklausījies.

Astral Doors ir tīri normāls, kā parasti, lai gan šeit tie episkie gabali nav tik labi kā Israel un Stalingrad iepriekšējos diskos. Un kas tā par apsēstību ar "metal!!!"? dziesmas Testament of Rock... Metal DJ... wtf?

Rage ir divu dziesmu singls iznācis...nu, galīgi nekāds :(
Intars
, 24. janvārī, plkst. 21:01

Ta nu gan baigā apsēstība ar "metal". Ievērtē japošku Metalucifer dziesmu nosaukumus :D
PeterisP
, 24. janvārī, plkst. 21:06

Vienalga kāds būs diska nosaukums - "And The World Ends There" vai "Frail", man ir čujs, ka "Before the Rain" 2010.gada ripulis būs ze best album of ze jēr fōr mī.
WrongTale
, 25. janvārī, plkst. 11:26

@Intars :) Nu, pag - daži jau sevi pozicionē šādi, un tā ir viņu darīšana.

OK. Gamma Ray ir out, un ir viduvējs. Zemākais punkts ir šis:

(mājas uzdevums: atrast 5 atšķirības no JP "Metal Gods")
Bet ir sakarīgāki gabali arī. "Empathy", piemēram. Visumā albums ierindojams 90o gadu beigu/2000s sākuma disku līmenī - tb, nasingspešl.

jaunais Dream Evil ir visumā normāli
BladeOfDarkness
, 25. janvārī, plkst. 11:53

Njā ... lets sing all togather ''Meeeeeeeeetal Gaaaaaaadzzz''

Man jau tie 90o gadu beigu/2000s sākuma albumi augstu kotējas. Vismazāk ''Majestic'' patīk.
WrongTale
, 25. janvārī, plkst. 12:34

heh, es kā reiz uzskatu, ka Majestic bija augstākais punkts kopš Somewhere Out in Space (kurš man pēdējā laikā tīk aizvien mazāk, tiesa)
BladeOfDarkness
, 25. janvārī, plkst. 13:00

Fauns mani nesaprot, Intars mani nesaprot un arī tu brut ... Tas ir tik skarbi, ka es vienīgais cērtu patieso Metālu. Jāiet paraudāt pie Stacijas emogotiem. Kaugan baidos, ka šie kautkur citur gļukvainu strebj ...

P.S. Ceturtdien viņu tusa stūrī bija pa smuko piekoļķēts - itkā trijatā āzi dīrājuši ;D
Intars
, 25. janvārī, plkst. 16:30

Jauns Rotting Christ gabals, no gaidāmā albuma Aealo: www.myspace.com/seasonofmist...
BladeOfDarkness
, 25. janvārī, plkst. 17:08

Būtībā tāds pats smuks Melodiskais Metāliņš kā iepriekšējais. Man jau patīk.
Chaos
, 25. janvārī, plkst. 17:39

^^^ viņiem arī sen kā laiks jau piedalīties eirovīzijā :D
WrongTale
, 28. janvārī, plkst. 13:07

nukasiko?
Nevienam nav ko teikt par Sigh?

un par Myrath, tunisiešu progmetaļoriem, kas ar Desert Call veiksmīgi tikuši vaļā no Symohony X ēnas?
creative_77
, 28. janvārī, plkst. 13:13

Ukraiņu Sunrise-Trust Your Soul ieper (melo-pop power metāls - man kā deserts) :-)
Intars
, 28. janvārī, plkst. 13:14

Sigh ir dzirdams? Jācer, ka kopumā būs labāks par to dziesmu, kas viņiem jau labu laiku karājās maispeisā.
creative_77
, 28. janvārī, plkst. 13:17

Quorthon
, 28. janvārī, plkst. 13:45

Nezinu kāda velna pēc novilku tādu Aktarum - Gang of Trolls. vismaz tagad zinu, kas būs viens no 2010. g. lielākajiem sūdiem. Laikam pēc nosaukuma spriežot, man likās, ka būs vismaz smieklīgi, bet nebija pat tas.
WrongTale
, 28. janvārī, plkst. 14:09

Sunrise neiepēra, jau izdzēsu.
Izdzēsu arī Troll. Bet jums gan varētu patikt.

Sigh, kā parasti, ir... dīvains :) Manuprāt, tur ir gana liela ietekme no 1970s vērojama, un tie trompešveidīgie taustiņi stipri atgādina holandiešu blici Ekseption.
Intars
, 29. janvārī, plkst. 13:58

Spriežot pēc divām jaunajām dziesmām, Imagika būs labāks par Heathen ;) www.myspace.com/imagikametal... Jaunie gabali ir "Scared to Death" un "The Hit". Zaibīte.
chrislMl
, 29. janvārī, plkst. 22:06

Crematory - Infinity

Mazliet gan par daduz tīrā vokāla, taču labāks par iepriekšējiem diviem, tātad pelnījis vietu šajā topikā. ;)
BladeOfDarkness
, 1. februārī, plkst. 13:48

February 2010

········ In Mourning - Monolith
········ Trauma - Archetype Of Chaos
········ Nevermore - The Obsidian Conspiracy
01.02 Freedom Call - Legend Of The Shadowking
01.02 De Profundis - A Bleak Reflection
01.02 Blaze Bayley - Promise And Terror
05.02 Fear Factory - Mechanize
05.02 Arsis - Starve For The Devil
05.02 Rage - Strings To A Web
08.02 Ov Hell - The Underworld Regime
09.02 HIM - Screamworks: Love In Theory And Practice
09.02 Icarus Witch - Draw Down The Moon
10.02 Stam1na - Viimeinen Atlantis
12.02 Kruger - For Death, Glory And The End Of The World
15.02 Six Magics - Behind The Sorrow
15.02 Rotting Christ - Aealo
17.02 Finntroll - Nifelvind
18.02 Chthonian - The Preachings Of Hate Are Lord
19.02 Throes Of Dawn - The Great Fleet Of Echoes
19.02 Eluveitie - Everything Remains As It Never Was
19.02 Mastermind - Insomnia
19.02 Jon Oliva's Pain - Festival
22.02 Borknagar - Universal
22.02 Destinity - XI Reasons To See
23.02 High On Fire - Snakes For The Divine
23.02 Airbourne - No Guts, No Glory
24.02 Van Canto - Tribe Of Force
24.02 Kalmah - 12 Gauge
24.02 Dawn Of Silence - Wicked Saint Or Righteous Sinner
24.02 Dark Tranquillity - We Are The Void
26.02 Catamenia - Cavalcade
26.02 Krokus - Hoodoo
26.02 Apostle Of Solitude - Last Sunrise
28.02 Darkseed - TBA
BladeOfDarkness
, 1. februārī, plkst. 13:49

Crematory galīgi nekāds - pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā. Arī Freedom Call ņe fontan, bet vismaz pāris smukas dziesmas ir. Visas cerības uz HIM ...
creative_77
, 1. februārī, plkst. 14:39

...piekrītu par Crematory (jau idzēsu). Freedom Call sava stilā, bet ja bieži klausās apnīkst; Dark Tranquillity arī izdzēsu ;p
Intars
, 2. februārī, plkst. 13:23

Nav gan zināms, vai šajā gadījumā runa ir par 2010. gada albumu,vai uz to nāksies pagaidīt ilgāk, taču ir šadi jaunumi attiecībā uz CONTROL DENIED otro albumu:

Icon Vs. Icon recently conducted an interview with acclaimed metal drummer Richard Christy (ICED EARTH, DEATH, LEASH LAW, CONTROL DENIED, BURNING INSIDE) about his new project, CHARRED WALLS OF THE DAMNED, and his other upcoming activities. A couple of excerpts from the chat follow below.

Icon Vs. Icon: We wanted to ask you about the unreleased [second] CONTROL DENIED record. I know that you and some other band members were still looking to make that happen. What is the status of that?

Richard Christy: I am really psyched about that. That is another thing that I will be working on this year! I am so happy that I can finally say that we are finally moving forward on that. I have been getting a lot of e-mail and questions over the past few years from fans asking when that album is going to come out. Unfortunately, there were some legal issues with the label that had signed that album. To my knowledge, the label doesn't exist anymore and all the legal issues have been cleared up and we are able to move forward. I am very close with [CONTROL DENIED/DEATH mainman] Chuck Schuldiner's family and I talk with them often. They are very excited about this moving forward as well. We are going to get everybody together up in Morristown, New Jersey and finish the record this year. We just have to talk to everybody about their schedules — Steve DiGiorgio [bass], Shannon Hamm [guitar] and Tim Aymar [vocals]. Also, [producer] Jim Morris (of Morrissound Studio) because he is really excited to do it too! The drums and Chuck's guitar parts are recorded, we just have to go in and finish the rest. I can't wait because the music is incredible! People are going to be so psyched when they hear this album, because it is monstrous! It is really going to be amazing. I am really excited to finish that because that was one of Chuck's last wishes, that fans would get to hear the second CONTROL DENIED album, and I am so glad that we can finally make that happen.
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
creative_77
, 2. februārī, plkst. 13:45

iesaku Bifrost - Heidenmetal :-)
BladeOfDarkness
, 2. februārī, plkst. 13:51

Oh, yeh. Nemaz nezināju, ka Čaks paspēja ģitārpartījas sarakstīt.
Hellgar
, 4. februārī, plkst. 21:15

Nu tā - viens mēnesis no šī gada ir pagājis un pagaidām par visspēcīgākajiem darbiem no savas puses varētu atzīt Ihsahn, Abigor, Blacklodge, Dark Fortress un Temnozor jaunos veikumus. Pārpratuma pēc nokačāju tos norvēģu Shining - baigā štelle vispār. Tādie dullie čaļi - muzikālie psihes teroristi :D
BladeOfDarkness
, 4. februārī, plkst. 21:50

Es no šiem i minūti nespēju noklausīties ...

Gamma Ray tīri labs. Vecajās labajās A tas JP koveris visšvakākais gabals diskā tradīcijās ieturēts. Šķiet ka otrajā dziesmā Kiske piedzied.
BladeOfDarkness
, 4. februārī, plkst. 21:50

Bļa, alusvakars sāk izdoties ...
werwolf
, 4. februārī, plkst. 23:27

Atkal žūpo? :D
mincīts
, 5. februārī, plkst. 00:04

norvēģu Shining redzēju dzīvajā Skaņu Mežā. lieliska mūzika un izcili psihs dzīvais. no albumiem ļoti iesaku Grindstone.
33
, 5. februārī, plkst. 01:59

ja, norvēģu Shining ir totāli lieliski. es viņus uzgāju arī pa kļūdai kkad sen, bet viņi man principā patīk daudz, daudz vairāk par zviedriem.
nerve
, 5. februārī, plkst. 09:38

2010.g.pirmā mēneša labākie: Mnemic "Sons Of The System", Dark Fortress "Ylem".
Garām: Fear Factory, Sigh, Arsis, Orphaned Land (nav slikts, bet zemāk par viņu līmeni).
BladeOfDarkness
, 5. februārī, plkst. 11:46

^^^^ ko nozīmē atkal? Kopš sestdienas nebija dzerts. Nedēļas beigas tak jānosvin.
Bibo
, 5. februārī, plkst. 12:22

pie garām es vēl Crematory pieliktu
Intars
, 5. februārī, plkst. 12:58

Eh, es, kā parasti, gada sākumā vēl nevaru uz jaunu lietu baudīšanu iešupoties. Jāatiet no tā muzikālā overkilla (no pun intended), kas bija, kopsavilkumu par pērno gadu taisot. Laikam tik Overkill uin Heathen no šīgada albumiem esmu dzirdējis.
BladeOfDarkness
, 5. februārī, plkst. 13:22

Es Heathen pie pagājšgada skaitu. Laikam labākais Thrash 2009.gadā. Diemžēl.
Intars
, 5. februārī, plkst. 13:32

Pagājšgad jau tikai Japānā iznāca, citur pasaulē tikai šogad. Labākais thrash pērn? Viennozīmīgi Vektor, bet arī Hirax varen spārdīja.
BladeOfDarkness
, 5. februārī, plkst. 13:45

Vektor bija OK, bet tas iepriekšējais (demo vai ?) labāk patika. Hirax kautkā tā ... 1x patika, šonedēļ klausījos - nekās īpašs. Meliah Rage un Paradox vairāk iespārdīja.

Heathen kaut Jaunzēlandē varēja iznākt :D Metālarhīvos ar 2009.gads stāv. Īsti gan neizprotu tur valdošo sajūsmu - 94% (4x). Pirmais bija labāks, kaut sen nav klausīts. A 1991 vispār ūberlabs.
Intars
, 5. februārī, plkst. 14:30

Paradox šitais bija diezgan boring. Iepriekšējais bija krietni labāks (nu par Heresy, protams, labāka nav).
BladeOfDarkness
, 5. februārī, plkst. 16:00

Tā jau ir. Glīta meiča.
Intars
, 6. februārī, plkst. 14:52

Immolation katalogā ir par vienu lielisku albumu vairāk. Jaunais Majesty & Decay sper no ūzām laukā.
mSPW
, 6. februārī, plkst. 18:47

Jā.. Immolation jaunais albis palielināja patiku pret Death metal.
mazais2
, 9. februārī, plkst. 02:01

Nenormāli ieper jaunais MNEMIC - SONS OF THE SYSTEM (2010)
Intars
, 9. februārī, plkst. 02:07

Es laikam vecās detuhas tēmā šito jau minēju, bet te šodien atkal uzmetu paklausīties - izrādās, arī šīgada albums - un tomēr visai labs liekas: The Grotesquery - Tales From the Coffin Born (Kam Lee un Rogga Johansson kopdarbs - konceptalbums par horror tēmu).
BladeOfDarkness
, 9. februārī, plkst. 10:22

Pusnejauši novilkās padbriesmīga nosaukuma banda, kura rukā Heavy/Power ar niknākiem momentiem:

Charred Walls Of The Damned - Charred Walls Of The Damned (2010)

Tīri labs albums, bet no tādas supergrupes gaidītu ko vairāk. Bet nu pat labāk nekā parasti, ja savācas keksi, kuru varoņdarbu uzskaitījums aizņem vairāk vietas, nekā recenzija:

- Tim "Ripper" Owens - Vocals (Beyond Fear (USA), Yngwie J. Malmsteen, Judas Priest, Iced Earth, Winters Bane, Brainicide, American Dog and Tim Owens, Seattle, Hail!)
- Jason Suecof - Guitars (Crotchduster, Gargamel, Evince, Capharnaum)
- Steve DiGiorgio - Bass (Vintersorg, Scariot, Freak Neil Inc., Testament, Iced Earth, Sebastian Bach & Friends, Artension, Autopsy, Suicide Shift, Control Denied, Death, Sadus, Artension, James Murphy, Dragonlord, Quo Vadis (Can), Futures End)
- Richard Christy - Drums (Caninus, Burning Inside, Rick Renstrom, Acheron, Death, Control Denied, Demons & Wizards, Leash Law, Public Assassin, Tiwanaku, Syzygy (USA), Bung Dizeez, Incantation, Monument of Bones, Iced Earth, The Loosers)
BladeOfDarkness
, 9. februārī, plkst. 10:22

P.S. Klips visai nejēdzīgs.
WrongTale
, 9. februārī, plkst. 10:32

Demonica, elbums ar nos. Demonstrous
supergrupa, ko vada Hank Shermann ar Forbidden džekiem klāt. Vālē parastu paniknu Bay Area (vai kautkas uz to pusi) thrash, no kura samērā miegojos. bet nu - te mums ir lieli trash fani, tiem varbūt patiks :)

Toties jaunais Royal Hunt vispār ir miega zāles galīgas. Un man Paradox II tīri labi patika...
creative_77
, 9. februārī, plkst. 17:13

mSPW
, 9. februārī, plkst. 18:55

Negribas teikt, ka Rotting Christ jaunais albis ir viens no šī gada labākajiem veikumiem , bet interesanti paklausīties. Kaut kā baigi sākuši folk elementus likt klāt.
thunder
, 9. februārī, plkst. 20:04

Rotting Christ labs, jā.
BladeOfDarkness
, 11. februārī, plkst. 21:16

Pagaidām vienīgie, kas no 2010.gada materiāla iespārdījuši. Pat uz TOP10 velk.
Intars
, 11. februārī, plkst. 22:13

Pēc 1.5 x noklausīšanās (t.i. 1x kaut kur fonā, otrreiz normāli klausoties) nekādu lielu sajūsmu neizraisīja. Slikts ar nav, tā ka ar secinājumiem nesteigšos, bet vietām tas folks nelikās sevišķi iederīgs, un vietām ļoti atgādināja jau kaut ko no viņiem pašiem dzirdētu. Par to bonus gabalu es jau izteicos citā tēmā :O~
mazais2
, 13. februārī, plkst. 14:49

Nezinu par Rotting Christ, jo dzīvajā viņi man 3x jau nobesīja ar totālu garlaicību. Novilkt jau to albi vajadzētu, tikai nekur nav garantijas, ka viņš netiks tikpat ātri izdzēsts. Labāko, kas viņiem ir, viņi tāpat dzīvajā nekad nespēlē. Švaki un garlaicīgi un vēl tas, ka n-tos gadus spēlē vienu un to pašu Theogonia programmu.
mazais2
, 13. februārī, plkst. 14:52

Skatos meklētājā, ka nekur nav NEKĀ par DEATHBOUND. Te kāds klausās viņus? Izklausās pēc garšīgas somu detuhas. Es lieku cerības uz 'Deathbound - Non Compos Mentis', kas tikko iznāca. Nu takš veči vajag kaut ko enerģisku ;).

Viesulis
, 13. februārī, plkst. 17:10

Man gan patīkjaunais Gamma Gay albūms, pat labāks par to Land of the free II.
Intars
, 14. februārī, plkst. 13:31

Deathbound tak arī Rīgā ir bijuši, ja mnemaldos, Napalm Death iesildīja. Kopumā samērā boring.
Intars
, 25. februārī, plkst. 14:43

Ragnarok jaunais "Collectors of the King" ir nozogams. Nav sūdīgs, bet kaut kā necepī, 3 reizes nokalusījos, un pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā. Blackdoor Miracle bija daaaaudz labāks.
Sonnenmensch
, 25. februārī, plkst. 15:26

mani jaunais ELUVEITIE tīri labi cepī, jo nav tāda prasta lēkājamā popsa kā visādi Finntroļļi, Korpiklāņi utc.

www.metal-archives.com/release.php?id=2552...
BladeOfDarkness
, 25. februārī, plkst. 16:25

man Eluveitie tāpat kā pagājšgada albums īpaši neiespaidoja. Ir jau labs, bet nekas tāds atmiņā paliekoš. Iepriekšējie bija spilgtāki. Finntroll gan ļoti labs. Kārtīgs humppa-humppa :)
BladeOfDarkness
, 27. februārī, plkst. 19:28

Kalmah jaunais smuks. Klausījos pleijerī un nevarēju saprast, kā esmu pamanījies Melodic Death Metal grupu novilk (turklāt labu), jo no šī žanra jau sen tik pārbaudītas vai ieteiktas grupas pumpēju. Mājās paskatos - da tie tač somu purvu monstri ...
mSPW
, 27. februārī, plkst. 19:49

Jaunais Darkthrone arī jau velkams ir! Liekas krietni krāšņāks par F.O.A.D , bet nu Nocturno Culto voķis galīgi nepiesaista šajā albūmā.
mSPW
, 27. februārī, plkst. 21:52

Runājot par somiem , Catamenia jau arī uzcepusi jaunu albi. Neesmu lielais melodic death/black/dark/hvz kād metāl fans , bet nu tīri klausāms albis.
BladeOfDarkness
, 27. februārī, plkst. 22:37

Vislaik jau Simpoplaku spēlēja ... Viena no retajām tās novirzes piegāztuves bandām kuru reizēm klausījos.
Mordred
, 28. februārī, plkst. 20:04

Vajadzētu būt iespaidīgam Avenged Sevenfold jaunajam albūmam bundzinieka Rev piemiņai.Arī ņemot vērā, kas viņu aizvieto:
"We asked Jimmy's all time favorite drummer Mike Portnoy to record on behalf of him. Mike said it would be an honor and without question that’s what Jim would have wanted. Its comforting to us that someone like Mike, who is undoubtedly revered as one of the best drummers in the world, held such respect and adoration for the Rev's abilities."
BladeOfDarkness
, 28. februārī, plkst. 23:30

Drēbnieks, protams, spārda. AS nebija tie kakainākie metalkoristi, bet vai labs buņģieris spēs šiem kautko līdzēt ...
Mordred
, 1. martā, plkst. 10:08

Beidzamajos AS diskos maz kas bija palicis no metalkora, tādēļ arī tie man tīri labi patika
BladeOfDarkness
, 1. martā, plkst. 17:04

March 2010

········ Linea 77 - 10
········ Noctiferia - Death Culture
········ Flotsam & Jetsam - The Cold
········ Sabaton - Coat Of Arms
········ Devillac - TBA
········ The Eternal - Under A New Sun
········ Rotten Sound - Napalm [EP]
········ Kobra And The Lotus - Out Of The Pit
········ Universum - Mortuus Machina
········ Hooded Menace - Never Cross The Dead
········ Reflexion - TBA
········ Demians - TBA
········ Pure Inc - TBA
········ Saurom - Maryam
········ Malpractice - TBA
········ Carach Angren - Death Came Through A Phantom Ship
········ Corpus Christii - TBA
········ Almah - TBA
········ Negură Bunget - Vîrstele Pămîntului
02.03 Hour Of Penance - Paradogma
02.03 Derdian - New Era Pt. 3 - The Apocalypse
02.03 Avsky - Scorn
03.03 Metsatöll - Äio
03.03 Ludicra - The Tenant
04.03 Folkstone - Damnati Ad Metalla
05.03 Ikuinen Kaamos - Fall Of Icons
05.03 Immolation - Majesty And Decay
05.03 Rhapsody Of Fire - The Frozen Tears Of Angels
08.03 Burzum - Belus
08.03 Barren Earth - The Curse Of The Red River
08.03 Darkthrone - Circle The Wagons
09.03 Abscess - Dawn Of Inhumanity
09.03 Demon Hunter - The World Is A Thorn
12.03 Theatre Of Tragedy - Addenda [EP]
12.03 Kaipa - In The Wake Of Evolution
15.03 Charlemagne - Charlemagne: By The Sword And The Cross
15.03 Katatonia - The Longest Year [EP]
16.03 Armored Saint - La Raza
16.03 Landmine Marathon - Sovereign Descent
17.03 Poisonblack - Of Rust And Bones
19.03 Raintime - Psychromatic
19.03 Sadist - Season In Silence
19.03 Imagika - Portrait Of A Hanged Man
19.03 Unleashed - As Yggdrasil Trembles
22.03 Triptykon - Eparistera Daimones
22.03 Enthroned - Pentagrammaton
22.03 Kamelot - TBA
23.03 Scorpions - Sting In The Tail
23.03 The Dillinger Escape Plan - Option Paralysis
23.03 Nominon - Monumentomb
24.03 Svartsot - Mulmets Viser
26.03 Wuthering Heights - Salt
26.03 Black Sun Aeon - Routa
26.03 Heidevolk - Uit Oude Grond (From Old Soil)
26.03 Cathedral - The Guessing Game
27.03 Pensées Nocturnes - Grotesque
29.03 Alcest - Écailles De Lune
31.03 Before The Dawn - Decade Of Darkness [EP]
31.03 Kiuas - Lustdriven
BladeOfDarkness
, 1. martā, plkst. 17:05

Savi 10 cerīgi albumi gaidāmi.
Chaos
, 1. martā, plkst. 17:33

ar nepacietību gaidu

Poisonblack - Of Rust And Bones
Unleashed - As Yggdrasil Trembles
Heidevolk - Uit Oude Grond
Cathedral - The Guessing Game

Cathedral protams visvairāk
BladeOfDarkness
, 2. martā, plkst. 00:34

Tas pats + Sabaton, Saurom, Metsatol, Raintime, Imagika, Kamelot, Swartsot, Wuthering Highs, Kiuas. Nez kā tas Sadists skanēs ...
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 00:37

un neviena albūma no gore-grinda vai porno-grinda?
jūtos apdalīts...
BladeOfDarkness
, 2. martā, plkst. 00:38

Enthroned - Pentagrammaton, vai ta nav porno ?
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 00:41

nū, protams ka nē!
jo es to iepriekšējo postu biju nopietni domājis, jo visas uzskatītās relīzes ir reāls "metāla mainstrīms"...
Intars
, 2. martā, plkst. 00:43

A tu gaidīji, ka metalstorm.ee uzskaitīs sūrāko andergraundu? :D
Intars
, 2. martā, plkst. 00:48

Ja par gaidāmajiem, tad atmetot tos, kas jau dzirdēti (Immolation, Burzum), un tos, kam datums nav minēts (no tiem dažs labs varbūt tik nākamgad iznāks), mani interesēs Triptykon, Imagika, Unleashed, Abscess, Cathedral, Metsatoll. Moš arī Armored Saint un Hour of Penance varētu iečekot.
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 00:49

āaaa, nezināju ka tie dati ir no metalstorm.ee
BladeOfDarkness
, 2. martā, plkst. 01:30

Ja visus kaktu gōrus vēl liktu, tad to sarakstu ar vienu paņēmienu nevarētu iepostēt ...
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 02:12

^^^ a tu pacenties, plīīz :):):)
nerve
, 2. martā, plkst. 08:31

17.03 Poisonblack - Of Rust And Bones
19.03 Raintime - Psychromatic
19.03 Sadist - Season In Silence
22.03 Enthroned - Pentagrammaton
Sadist new album trailer -
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 12:45

kas te par KALMAH bija pīkstējis, ka labs?

ShIzzz
, 2. martā, plkst. 12:55

Vēl gan datuma nav un pagaidām neko noklausīties nevar, bet gaidu ar nepacietību :)

PATH OF FIRE IS NOW 100% COMPLETE
www.aeon666.com/
ShIzzz
, 2. martā, plkst. 13:07

un Kalmah labs :D:D:D
Intars
, 2. martā, plkst. 15:32

Kalmah diezgan ņirdzīgs klips, kaut gan arī tējas dzeršana ziemā pie ugunskura ir patīkama pārmaiņa no mošķiem izdemolētās istabās. Muzons - bez emocijām.
ShIzzz
, 2. martā, plkst. 15:35

Ar ninja69 gādību paklausīju jauno Hour Of Penance un ... pre-orderēju komplektu ar jauno cd + T-kreklu. Nu ellīgi spēcīgi. \m/
BladeOfDarkness
, 2. martā, plkst. 15:37

Butterfly Temple vēl jāpaklausās. Tā jau neslikts Pagan Power, bet besī vecenes vokāls - kautkāds tāds ''gnusnijs'' ...
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 15:52

Butterflaji ir dead... Nevidj ir jaklaisas :)
Sonnenmensch

Butterflaji ir dead... Nevidj ir jaklausas :)
Sonnenmensch

jebal...
punx04
, 2. martā, plkst. 16:38

Odnako Lesjars ir piedalījies laikam ar vokālu Butterfly jaunajā albumā.
BladeOfDarkness
, 2. martā, plkst. 20:01

Hm, 2007.bija patīkams pārsteigums, bet nevaru atcerēties, vai 2009.klausīts ..
Sonnenmensch
, 3. martā, plkst. 02:03

starp citu, man šamie JŪDEN reāli pretendē uz vietu TOP albūmos...

Bibo
, 3. martā, plkst. 09:33

man kaut kā viņu pēdējais garadarbs galīgi nepaņēma
WrongTale
, 3. martā, plkst. 09:50

njā, diemžēl... lai kā es dievinātu Mabool, jaunais Orphaned Land darbs man slīd garām.

Jaunais Van Canto ir iznācis. Bet man kaut kā... tā fiška sāk apnikt :)

Proggeriem iesaku sameklēt Echoes garadarbu Nature/Existence, lielisku progmetāla albumu no Venecuēlas...
BladeOfDarkness
, 3. martā, plkst. 09:58

Ol nav slikts, bet noteikti šo švakākais albums. Sapari gandrīz vienīgais palicis atmiņā.

John Olivas Pain ar nekas īpašs.
WrongTale
, 3. martā, plkst. 10:46

Džonam ir tāda nevienmērīga kvalitāte. Piem., atverošais gabals ir filleris un pilnīgi nepaliek atmiņā, toties otrais Death Rides a Blackhorse baigi sper.

bet, protams, zudusī un sen pagājusī godība, utt. Ja vajadzētu sastādīt top 5 par smagajiem džekiem, kuru nāvi es vairāk nožēloju, Cris Oliva noteikti būtu to vidū.
mSPW
, 3. martā, plkst. 15:50

Ir tādi norvēģu vikingmetālisti Voluspaa , kas nesen beidzot izlaida savu pirmo pilnformāta albūmu. Patīkams.

Vijoles piespēlēšana tādu foršumu piedod klāt.
Intars
, 3. martā, plkst. 16:27

Nu re, es tak teicu, ka tai sarakstā uz tiem, kam nav datums klāt rakstīts, var īpaši neskatīties:

"Swedish metallers SABATON will release their fifth album, "Coat Of Arms", in Europe on May 21 via Nuclear Blast Records."
Intars
, 3. martā, plkst. 16:30

Obļa, SABATON būs 2. novembrī Melnajā Piektdienā!
BladeOfDarkness
, 4. martā, plkst. 14:43

Intara minētais superbandeniek THE GROTESQUERY toč labs. Vokāls smuks - nevis rūklis, bet dusmīgais, kā GOREFEST
BladeOfDarkness
, 4. martā, plkst. 14:57

Metsatöll - Äio jau nosperams.

The Monolith Deathcult - The White Crematorium 2.0 (2010). 2005.gada albuma pārrakstīta versija. Albums bija labs pabrutāls Desenieks. Ne tik industriāls kā pēdējais.

sumpurnis
, 4. martā, plkst. 16:24

newoutlaw.org/details.php?id=6560... Var arī aizņemties no internetiem Metsatöll - Äio pašmāju trekerī.
Bibo
, 4. martā, plkst. 17:11

^ nē, nē, tik tālu es vēl neesmu nodzīvojies, lai maksātu par torentiem...
Bibo
, 4. martā, plkst. 17:12

bet Metsatõll man pašlaik ir starp šī gada TOP 10. Tas nekas, ka pašlaik tur ir tikai 5 albūmi :)
sumpurnis
, 4. martā, plkst. 18:26

^^Neesmu tur neko maksājis, lai kaut ko novilktu vai reģistrētos, bet tas nu tā. Ja gribi ielūgumu (lai gan tur ir brīva reģistrācija) - varu tādu aizsūtīt.
sumpurnis
, 4. martā, plkst. 18:33

Lol, nudien uzlikuši maksas reģistrāciju, tupeņi. Lai nu kā, ja kādam tur vajag ielūgumu, uzsitiet masāžu uz profilā redzamo e-pastu.
sumpurnis
, 4. martā, plkst. 18:35

Ahhaha, un ielūgumi arī nestrādā! Tad laikam neko ... Sanāca tāds trīsvietīgais spams ne pa tēmu O_O
mSPW
, aizvakar, plkst. 03:50

Ehh... Rakņājos netā ,cerībā atrast, kur iegūt Cathedral - The Guessing Game jauno albi , bet pagaidām nekur neparādās. Kaut arī jau ir pārdošanā un oficiālā iznākšana ir 26.marts. Lieku lielas cerības uz šo , ilgi gaidīto , albūmu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji, tapēc ielogojies vai reģistrējies!