Tēma: Es negribu lai tas notiek pie mums! :(
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 16:28

www.youtube.com/watch?v=5gtrhCEbKWU...

Jo tas ir tas, kas tieši draud Ziemeļeiropai un Baltijas valstīm tuvāko 5 gadu laikā...
E.
, 14. janvārī, plkst. 16:32

Nost ar Islamu!
werwolf
, 14. janvārī, plkst. 16:34

Ziemeļeiropu jau tas ir vairāk vai mazāk skāris, bet domāju, ka Baltijai tuvāko piecu gadu laikā gan vēl nedraud. Protams, tas nemazina problēmu tālākā nākotnē.
Deathperado
, 14. janvārī, plkst. 16:35

Nost ar visām trijām monoteiskajām reliģijām, kas pēdējo 1500 gadu laikā ir izraisījušas lielāko daļu globālajām bezjēdzībām.
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 16:37

Man n-tie čomi aizbraukuši uz Londonu šancēt. Es teju vai katru dienu par viņiem uztraucos, jo tur islams ir izplatījies kā buboņu mēris. Āāā, un video ir redzams, kā tie lupatgalvas brūnie kropļi pederasti, pist tevi ausī, protestē pret to, ka vienu čali arestēja un iesvieda ķurķī. Arestēja tāpēc, ka viņš izveidoja teroristu treniņu nometni netālu no Londonas. Jā, tur jau ir TIK briesmīgi...
Islama valstīs (izņemot Emirātus) pat metālu neatļauj spēlēt un tas jau ir necilvēcīgi...
Intars
, 14. janvārī, plkst. 16:39

Par britišiem, gan ne reliģiskā "plāksnē", bet mums arī gana labi pazīstamā, arī šis ir pzdēc: www.dailymail.co.uk/news/article-124268...
werwolf
, 14. janvārī, plkst. 16:44

Būtu nepieciešams arī džauru jautājuma galīgais atrisinājums, ja lietojam Ādija un Heinriha terminoloģiju. :D
lash
, 14. janvārī, plkst. 16:44

Nu takš auzeniekiem tā ar vajag! Integrāciju un toleranci gribēja - dabūja ar!
lash
, 14. janvārī, plkst. 16:45

werwolf, piedāvā Horvātijas variantu?
werwolf
, 14. janvārī, plkst. 16:48

^ Es neko nepiedāvāju, es tikai saku, ka dažs labs ūsains vīriņš diemžēl nepaspēja šo jautājumu līdz galam atrisināt.
BladeOfDarkness

^^ ja hujevaju ...
BladeOfDarkness

^ tas par Intarlinku ...
ninja69
, 14. janvārī, plkst. 16:51

You rasist bastard! Thank You come again!
taa es nosauktu šo notikumu! Iedomājieties šitā čīčas sāktu darīt?
Vienu dien,piemēram, Intars aiziet uz veikalu pec piena, atnāk atpakaļ un skatās istabā 2as čīču ģimenes! :D Nosauc viņu par rasistu un izmet no paša mājām!

Ps. Latvijā tak ir mošejas, ko jūs stresojat, sen jau viss lēnām notiek! Re ku uzprasiet mincītim, viņš blakus vienai dzivo!
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 16:58

www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU...

Neesmu kristietis, bet... taisnība ir...
ninja69
, 14. janvārī, plkst. 17:00

Starp citu, mana muttere nesen bija Fričlandē.. un tur arī esot tāds konkrēts pizģec ar čurkām - Muča teica, ka visiem Vāciešiem kretinē šitie brūnaļas, jo viņi nestradā, parazitē utt... bet Vācieši baidās viņus aiztikt, jo čurkas tur ir tik daudz, ka sataisīs miljonus terroraktu un Vāciju no iekšpuses iznīcinās!

Esot Vacijā tā, kad ieej veikalā skaties apkārt vai kāds čurka nav tuvumā, jo čurku vecenes savos lakatos tērpušās ieiet veikalā un bāž zem lakatiem paiku utt.. visu ko var no zog! un mēģina Tev ar kaut ko iebāst somā, lai tu ejot arā nopīksti-novērst uzmanību, lai var aizlavīties vēsi!!! Vot tāda ir skarbā dzīves realitāte tagad Dižajā Fīrerlandē - A.K.A. German beauty

mans personīgais koments - Sad, but True!
Pie mums īsti vēl neviens straumēm nebrauc, jo pašiem ir 180 štukas bezdarbnieku, bet kad sāks močīt... man šķiet, ka asinis sāks līt!
Pastieties, kas krievijaa notiek! vesals Skinhedu leģions 70 štukas... klapē visus, kam cita adas krasa... te arii tas vienu dienu sāksies!
kk:(
, 14. janvārī, plkst. 17:06

Tas Intara iekopeetais links... Nu jaa, nezvai naakotnee buutu pareizi cereet, ka taas gjimenes beerni buus saprotoshi pret araabiem un A-eiropieshiem.
roof
, 14. janvārī, plkst. 17:06

Tas pats skats būtu šeit, ja esošo 10-15 tūkstošu vietā būtu kādi 300 tūkstoši čigānu.
Liega
, 14. janvārī, plkst. 17:07

Man ar gandrīz zem logiem viena mošejiņa Brīvības ielā. Tur vēl tagad atvēta ēstuzi, 5dienās šie tur siro, bet tur pārsvarā večus redz.
roof
, 14. janvārī, plkst. 17:09

^ nomet kaut ko interesantu viņiem.... 3... 2... 1...
Liega
, 14. janvārī, plkst. 17:10

Ā, man tak viens čoms pirms pāris gadiem pievērsās islamam, pirms tam bija zemgaļu seperātists. Tagad no viņa var dzirdēt jokus tikai par teroraktiem un amerikāņu spridzināšanu.
Liega
, 14. janvārī, plkst. 17:11

Es meklēju kādu, kas labi met granātu. Man tā LaRocca noriebusies ar savām krāsainājām gaismiņām :D
Pa vidu vēl sanāk Zatlera logi un tuvāk mošejiņa >:)
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 17:15

^^ Reidu uz etniskās ķemmēšanas bāzes. Nu tā tīri normāli 20 skūtus vai garmatainus kuiļus...
ninja69
, 14. janvārī, plkst. 17:21

^
Domā Latvijā ir 20 mataini kačoki? :D
pazīstu daudz matainos, kuri spēj nodzert Nīlzirgus un Dinozaurus, bet ne nosaucit no zemes virsas ar savu lielo dūri cilvēku!
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 17:25

Nu ir daži kuiļi un ja ne kuiļi tad psihopāti un tas arī der...
Quorthon
, 14. janvārī, plkst. 17:30

Psihopāti der krietni labāk kā kuiļi. Ir daži tādi, kuri ir milzīgi, uzkačāti, bet raustās no jebkuras kašķu situācijas, kamēr daži ne tik iespaidīgi paskatā skries un dauzīs nedomājot, kamēr gaļa no dūres lobās nost.
Quorthon

Protams - psihs kuilis ir ideālais abu variantu apvienojums :D
werwolf

Liega, kas ir zemgaļu separātists? Tip čalis cīnījās par Zemgales neatkarību no Latvijas? :D
Schnizzel

es esmu kreilis
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 17:44

starp citu, es dzīvoju netālu no Rīgas Mošejas, he he he, jāiet ciemos būs!
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 17:46

dovai, Liega, ejam uz Mošeju!
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 17:47

un jā, La Roccai tiešām, kad sanāk vakaros iet garām, parasti diezgan nelāgs skats apkārt... nepatīkama publika >:(
Ami
, 14. janvārī, plkst. 17:52

uzdevums metālistiem - vairoties vairoties vairoties...
latvieši tagad izbrauc visur - viņiem arī vajag vairoties vairoties vairoties, mācīties lv valodu

doma - ja jau esam bijuši zem krieviskas valdības, paņemam viņu nostāju, ka visur esam saimnieki un savairojamies, tāpat kā viņi un lūdzu, Latvieši ir problēma visur :D :D :D
Ami
, 14. janvārī, plkst. 17:53

PS: norāva beigas....šādi Latvija var izmantot globālās iekarošanas plānu...
, 14. janvārī, plkst. 17:58

"dovai, Liega, ejam uz Mošeju!"

Laba fraaze ar ko uzsaakt paziishanos. :D
werwolf
, 14. janvārī, plkst. 18:01

Minets mošejā? :D
, 14. janvārī, plkst. 18:02

Ko Tev tik tie mineti...? Es te par romantiku runaaju.
Peec gadiem, beernus aukleejot, buus ko atcereeties, kaa 1-reiz kaut kur kopaa aizgaajushi.

(un taa shii teema ieiet tajaas pashaas sliedees, kur veel dazha laba pedeejaa laikaa. vainiigs)
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 18:03

nu var vēl kāds nākt, vienkārši mēs izrādījāmies lokāļi.

turbānu gan katram savu jāņem!
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 18:04

Runājot par minetiem, kāds, vai kādam paziņa, vai paziņas paziņa ir pisis ūsainu arābieti?
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 18:04

nea
Liega
, 14. janvārī, plkst. 18:06

Man tad jāskrien iepirkt kankarus!!! Ar ādas svārciņiem laikam nelaidīs iekšā :p
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 18:10

nu meklējot muslim woman, atradu šādu :
www.themuslimwoman.org/images/miss_indones...

bet nu pa lielam šādi laikam :
www.hyscience.com/Muslim%20women%20sh...
lol

ps : man patīk spaidīt peli un es tiešām nejauši ieliku mīnusus wrwolfam un liegai ;(
, 14. janvārī, plkst. 18:11

Chiibas ar uzliektiem purngaliem Centraaltirguu var leeti dabuut, ja kas. Un raibas lupatas ar spiiguljiem arii.
Jevropa, ponjimajesh... budjim zhitj druzhno
Intars
, 14. janvārī, plkst. 18:15

mineti, minareti... tas pats jau vien ir.

A mošejā nav interesanti - baznīcā ta vismzaz ir bildītes, skulptūras, nstuff, a mošejā tik ķeburi kaut kādi.
P3LICAN
, 14. janvārī, plkst. 18:20

mums viens čoms, kam agrāk jumts aizbrauca uz kristietību, pievērsās uz islāmu,jau gadus 4us, tagad viņam ir nindzjas ietērpā siewa caur internetu iepazīta & iegādāta un šogad būs jau viena atvase. smieklīgi, skatoties bildes, kā tāda betmensieviete melnā palagā stāv un pozē latvijas sniega čūpas pakājē.

ShIzzz
, 14. janvārī, plkst. 18:37

^muahahahaha. Omgwtflolislam :D
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 18:37

^ lolz! Bet vasarā viņām laikam ahūna karsti zem tām segām
ShIzzz
, 14. janvārī, plkst. 18:40

^p***a putās :D
u
, 14. janvārī, plkst. 18:53

plikas zem tā palaga staigā;)
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 18:53

^ aber nesapratu? :D
Viesulis
, 14. janvārī, plkst. 19:09

Nu gan ažiotāžu sacēluši pa tukšo!
Schnizzel
Uz kāda pamata uz Latviju no dajebkurienes tuvākajā laikā sāktu ieceļot kaut kādi čurkas un melnpakaļainie? Paši tak redzam kā mums te iet- pilnīgā dirsā, tur kur ir hujova tur neviens nebrauc. neko jau neražojam, ko tad tie čurkas te darīs?? Uz attīstītajām valstīm tur protams, ka brauc, tur lielas naudas grozās, dzīves līmenis daudz augstāks, var dabūt kārtīgu pīrāga gabalu. Bet ne jau pie mums!
Drīzāk jau tuvākajā laikā karš vai kaut kādi citi lieli sūdi sāksies... krīze kā nekā globālā. Nu un par to iebraucēju problēmu R eiropā, visa attīstība notiek pa spirāli, Hitlerpaps visus līkdegunainos nenosvilināja, bet lielāko daļu gan, gan jau tuvākajā laikā arī šajā sakarā kāds pavērsiens notiks, vaita nu tā būs, ka lēnām un pamatīgi čurkas un arābi pārņems balto cilvēku pasauli?
Sonnenmensch
, 14. janvārī, plkst. 19:17

Pārņems, pārņems...
Intars
, 14. janvārī, plkst. 19:18

Par arābiem nezin, bet indusi un šķībie stabili.
Viesulis
, 14. janvārī, plkst. 19:28

Indusi ir domāts indieši?
Hellgar
, 14. janvārī, plkst. 19:40

Vēsturiskā kontekstā raugoties uz pašreizējo situāciju starp rietumu "kristīgo" kultūru un islama kultūru, prognozes šķiet visais pesimistiskas. Salīdziniet, piemēram, grieķu situāciju ar Aleksandru, romiešu un barbaru situāciju ar mūsdienām.
Rietumu kultūra ir novecojusi un sevi izsmēlusi - sabiedrībai nav kopīgu ideālu un mērķu un situācija politikā un ekonomikā šo problēmu tikai padziļina. Par augstāko vērtību tiek pasludinātas liberālās demokrātijas idejas un brīvā tirgus ekonomika, kas, protams, ir labvēlīgas indivīda personības attīstībai, bet graujošas sabiedrības morālei kopumā.
Turpretī islama pasaulē taisnīgas valsts un sabiedrības ar Allahu priekšgalā izveide ir viens augstākajiem mērķiem. Tas iekļauj arī pagānu (kristiešus, līdz ar to arī visus eiropiešus, amerikāņus utt. viņi uzskata par pagāniem) nogalināšanu. Viņiem rietumu kultūra saistās ar izlaidību, visatļautību, narkomāniju, alkoholismu utt., tāpēc viņiem arī nav nekāda respekta pret to. Turklāt viņu zemēs demogrāfiskie rādītāji ir superaugsti, bet Eiropas apdzīvotības līmenis nekrītas, tikai "pateicoties" musulmaņu imigrantiem. Bet... viņi aizvien vēl tiek uzņemti ar atplestām rokām, jo mēs taču esam toleranti un iecietīgi, vai ne? Tikai nelaime tāda, ka tolerance nav risinājums.
Patiesībā risinājuma vispār nav. Diemžēl, situācija ir jāpieņem tāda kāda tā ir. Kā mēs redzam, saduras divas kultūras - vieni ir egoisti un hedonisti, bet otri altruisti un askēti. Kā jūs domājat cik ilgs laiks paies kamēr pirmie būs pilnībā asimilējušies otrajos?
decapitated
, 14. janvārī, plkst. 19:46

Es sievietes tajos betmenterpos saukaju par staigajosam pastkastitem, jo reiz bija viens comins kurs skreja ar vestuli vienai pakal un meginaja iebast to taij :atvere: :D
u
, 14. janvārī, plkst. 19:49

jā, pastkastītēs arī mēdz likt spridzekļus:)
Intars
, 14. janvārī, plkst. 19:54

^^ par indusiem es skaitu ne tikai indiešus, tur tak arī desmitiem mazāku tautu, kas dzīvo Centrālāzijā - Pakistānā, Bangladešā, Šrilankā. Hvz, kāds ir politkorektais apzīmējums.

"ir labvēlīgas indivīda personības attīstībai, bet graujošas sabiedrības morālei kopumā."

Kas tas par absurdu?!
Sabiedrības morāle ir tikai tik spēcīga, cik spēcīga ir katra tās locekļa morāle. Šitais jau izklausās pēc kādas reliģijas sludinātāju smadzeņu skalošanas - būt attīstītai personībai ir grēks, omg.

Man domāt, ka rietumnieku galvenā problēma ir pārmērīgā ieslīgšana materiālismā un mantas kultā.
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 20:02

Nekas man nesagādātu lielāku prieku kā ar gigantisku lupu izdedzināt visu arābu pussalu, ziemeļāfriku un tuvos austrumus tā lai tur nekas nepaliek pāri un pēc tam regulāri kaisīt ar sāli, lai neaug ne kripatiņa dzīvības! Vai arī vismaz kārtīgi nobombardēt ar atombumbām...
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 20:04

Jo šī ir bez šaubām vispretīgākā cilvēku suga, kas jau krietnu laiciņu atpakaļ ir pārspējusi žīdus. Labi, žīdi zog un muld, bet šitie jau ir kaut kas pavisam briesmīgs - tik radikāli uzspiež savas vajadzības, ka nekas cits drīz neatliks, kā tiešām aizliegt iebraukt Eiropas valstīs. Un Vāciešu vienreiz jau viena tauta nokaitināja... hehehe....
mazais2
, 14. janvārī, plkst. 20:06

Daudz domāt jums visiem patīk skatos... rekur mana reliģija:

www.youtube.com/watch?v=pBaqJj4aPDY...

Jautājumi ir? Jautājumu nav.
sumpurnis
, 14. janvārī, plkst. 20:07

Nē, nu, kaut kad jau tas notiks - paši jau arī pie tā aktīvi "strādājam", pārvācoties uz citām zemēm, labākas dzīves meklējumos, atstājot "brīvu vietu" citiem cilvēkiem ar zemākiem standartiem - nigrām, musulmaņiem, fig viņu zin', kam vēl, kas arī, kā smejies, meklē "labāku dzīvi citur".

Dabīgi, "kristīgajiem" un citiem "Eiropejiskajiem" imigrantiem nav tieksme demolēt pilsētas un dedzināt svešu īpašumu tikai tāpēc, ka "sliktā valsts" neļauj tur uzturēties tiem, kas nespēj pielāgoties tās valsts "noteikumiem" ... Nu, kaut kā tā.
Sonnenmensch
, 14. janvārī, plkst. 20:07

a tagad Vācija un vācieši ir totālākie mikstie... viņi pat nopirsties kāda turka vai melnā klātbūtnē baidās...

ai, projehali

tāpat mēs neko nemainīsim, kā būs tā būs.
mazais2
, 14. janvārī, plkst. 20:09

hitlers jau vēl kaut kad piedzims, tikai nekur nav garantijas, ka viņš būs baltais.
Intars
, 14. janvārī, plkst. 20:10

Otrreiz jau vairs nenokaitinās. Pārāk jau nu izrūnīta šiem tā nacionālā pašapziņa.
Intars
, 14. janvārī, plkst. 20:11

Es lieku uz ķīniešiem, tiem ir visreālākaš izredzes.
roof
, 14. janvārī, plkst. 20:30

To Ami
vairoties vairoties... labi skan
Tikai sūdīgi paliek, kad redzu, kā labi zināmas paziņas, kuras aizmauc uz to pašu Angliju, saiet kopā ar tumšajiem. Vienā gadījumā brazīlis, bet otrā indietis.
Vienā no abu meiču ziemassvētku bildēm es varēju saskaitīt 4 rases (tiesa ieskaitot tītaru)
Pēc 15 gadiem latviešu bāliņš tautastērpā dejo capoeiru. Forši

Atbildes iespējas fīča konkrētam komentāram īstenībā te labi noderētu.
Schnizzel
, 14. janvārī, plkst. 20:37

^^Čing čang čong?
P3LICAN
, 14. janvārī, plkst. 20:54

Danijas,Zviedrijas,Vacijas... wiss jau saakas ar maziem kebabiestaadiijumiem un turpinaas ar turku,araabu etc rajoniem.

un ja man no beerna kaajas dolbiitu, ka 5x dienaa jaaklanaas uz mekas pusi,nez vai es saviem beerneljiem maaciishu iet uz bazniicu 7dienaas un kljuut ar eiropiskaaku domaashanu.

ipatneeja sajuuta,kad brauc kkaadaa Cpnhaagenas autobusaa un esi to triis balto skaitaa uz paareejo rasu pilnaa busa fona.
vai Mskavaa,ja iegadaas melnaakaa tirguu ieskriet,ko kaukaaza republikas chomi kontrolee. nemaz nerunaajot par Liverpuuli vai kko citu.

Soonem piekriitu, nav ko shnjaukaaties,jau tagad neko nevar iesaakt ar simts&ko vieteejaam galvaam, ko tur veel domaat par sveshiem.
Hellgar
, 14. janvārī, plkst. 21:00

Nē, Intar, es neko nesludinu, es vienkāršu cenšos saskatīt likumsakarības. Es pats esmu pilnīgs individuālists, egoists, bezdievis un dzīves baudītājs, kas sabiedrībai kopumā nedod praktiski nekādu labumu.
Apkārt visās jomās valda relatīvisms, tas attiecas arī uz morālām vērtībām. Lai kādai sabiedrībai būtu dajebkāda, bet stingra morālā nostāja ir vajadzīgs kopsaucējs, bet mums, eiropiešiem, tāda nav un nebūs. Un arī nevajag. Indivīds var būt cik spēcīgs vien vēlas, bet saliekot vairākus tādus kopā, viņi drīzāk sāks kauties, nekā radīs kopsaucēju. Un tādās situācijās parasti atnāk kāds spēks no malas un noliek visus pa vietiņām. Šajā gadījumā tas ir islams.
, 14. janvārī, plkst. 21:06

"Man domāt, ka rietumnieku galvenā problēma ir pārmērīgā ieslīgšana materiālismā un mantas kultā."

Un sho pashu "principu" vadiito plitikju uzspiestais uuber-liberaalisms.
daemon_dawn
, 14. janvārī, plkst. 21:20

"Islama valstīs (izņemot Emirātus) pat metālu neatļauj spēlēt un tas jau ir necilvēcīgi..."

Spēlē gan, tiesa, diezgan underground līmenī. Atceries Global Metal?

Par tēmu - islams vispār ir miermīlīga reliģija, taču pārāk lielā reliģisko fanātu procenta dēļ ir ieguvusi nelāgu slavu. Par to, ka agri vai vēlu musulmaņi staigās arī par Latvijas zemi piekrītu - manuprāt, straujā Austrumu izplešanās pasaules mērogā par to liecina. Šorīt skatījos vienu vid. par to, kā HAMAS ietekmē bērnus un jau agrā vecumā spiež pievienoties Allāha mocekļiem. Noskatoties secināju, ka nav jau nekāds brīnums, ka vidusmēra cilvēks, kur neiedziļinās visos politiskajos un reliģiskajos procesos, ienīst musulmaņus.

www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y...

u
, 14. janvārī, plkst. 21:37

nu sorry, muslumaņi vai nē, bet par tiem palestīniešiem jau arī ņirgājas visos iespējamos veidos.
piekrītu domai, par to, ka mūsdienu pasauli (un ne tikai eiropiešus) bojā materialisms jebšu vnk nauda. arī tam ūber fanātismam apakšā ir nauda, visu virza nauda kā progresu tā arī pašiznīcināšanos, atrofēšanos un sabrukumu. un fanātiķu būs vairāk to pusē, kam tā naudiņa būs. un arī stiprāka vienmēr un visos laikos ir izrādījusies tā pasaules daļa, kas kurā periodā ir tā treknākā un vismaz potenciāli plaukstošākā.
mincīts
, 14. janvārī, plkst. 22:41

a jūs kāds personīgi kādu musulmani pazīstat arī?
thunder
, 14. janvārī, plkst. 22:45

Vienu musulmaņu meiteni pazīstu. Vienā pasākumā, kas mums ar attiecīgo kompāniju tiek atkārtots, regulāri parādās. Maz runā, tie jocīgie tērpi līdz zemei un tā. Bet nu, pofig, mani tas nerausta.
werwolf
, 14. janvārī, plkst. 22:48

Ja nu kāds nav redzējis:
www.islammuslim.lv/
, 14. janvārī, plkst. 22:56

"... sievietes par suņiem uzskatoši un pat suņus nemīloši!"

Izskataas ka kaads krievs steigaa tulkojis no anglju valodas.
, 14. janvārī, plkst. 22:59

"Skats ar franču policistiem, kas neļauj muslimu vidusskolniecēm ar hidžābiem ieiet skolā, ir neaizmirstams"

(negaidiiti, it kaa neiederiigi, bet skalji un neapvaldaami smiekli)
BladeOfDarkness
, 14. janvārī, plkst. 23:09

Par to reliģijas miermīlīgumu visādi mulas un muslimi jau daudzina - iespējams tas ir tiesa, galu galā arī kristietība ir ķipa miermīlīga reliģija, bet tā bija lielisks iegansts genocīdam, spīdzināšanām un citādi domājošo slaktēšanā kādus 700 gadus ... Moš arī islams kļūst mīļš un pūkains pēc pārsimt gadiem ...

Intara pieminētie indusi (Indo-Irāņi) jau āriešu bračkas vien ir - zig hail, tā teikt. Labāk ar tādiem salaist, nekā mulimnigu

Rudra - Hymns from the Blazing Chariot (2009) - Vēdiskais Metāls no Singapūras m/ Zajebis kliponu uzmaukuši.

www.youtube.com/watch?v=MVvDOTxEb_Q...
hunter
, 14. janvārī, plkst. 23:13

nu kas tā par modi klipus uz vienu šniti taisīt - Behemoth, Kreator, vēl kaut kādi(bij šeit postēti, bet aizmirsu kā sauc) un tagad šie.
BladeOfDarkness
, 14. janvārī, plkst. 23:17

War Metal ...

Bet tu laikam sen neesi popsas klipus skatījies - gandrīz visos puspliki meitieši lēkā un gorās. Bet smuki taču ...

P.S. Tas ko aizmirsi ir Ex Deo - Romulus
, 14. janvārī, plkst. 23:41

Palasiiju to muslimu (sic) lapu - atkal tur gari raksti par vinju savstarpeejaam probleemaam. Meegjina noskaidrot, kursh par kuru miitus izplata, kursh vairaak sievietes necienot - musulmanji vai judeo-kristieshi. Vispaar tak paskat, kas pasaulee noteiek - vinji jau arii visniknaak karo viens ar otru, un zhiidi shajaa karaa izmanto Ameriku.
A mums kas no taa vispaar? Taas abas ir taalo tuksneshu kamielju draazeeju religjijas. Kaapeec man jaadomaa, kursh no senajiem naidniek-fanaatiem sliktaak/labaak izturas pret sievieteem?
Mums vispaar nekad ne ar vienu no taam ticiibaam nebija jaasaskaras. Ejiet no kurienes naakushi.
BladeOfDarkness
, 14. janvārī, plkst. 23:52

Vispār labi, ka tiem aitdrāžiem ir tāda pati mīlestība kā īriem Ziemeļīrijā vai serbiem ar horvātiem D-slāvijā - šo sektas ar ir nadzīgas uz savstarpēju rīkļu griešana. Tēvocis Sadams suņiniekiem mēslojumu uz galvas cītīgi kaisīja (jeb viņš pats bijs sunītis ?) ...
Schnizzel
, 15. janvārī, plkst. 01:04

Gribat iečekot manu jaungada runu, kas man bij jāteic? :D
decapitated
, 15. janvārī, plkst. 03:41

par staigajosajam paskastitem vel, manuprat sim dailavam vienigo kompimentu varetu minet kaa - Skaistas acis, jo nekas cits jau nav redzams.

Anglija atrodamies, man sie arabveidigie ipasi ari nepatik..
kautgan darba viens muslims baigi forsais calis
lash
, 15. janvārī, plkst. 08:04

Kopš kura laika ir iegājusies tā tizlā mode musulmaņus saukt par muslimiem?
sumpurnis
, 15. janvārī, plkst. 08:19

^ tas laikam no tās musulmaņu web lapas iegājies
, 15. janvārī, plkst. 09:37

Noskatījos vēlreiz to tēmas iesākuma video. Ienāca pratā dažas lietas:

1. Viņi tur, cik varēju saprast, protestē pret kaut kāda savējā ieslodzīšanu un apsūdzēšanu terorismā. ("innocent under islam" - protams, protams...)
Bet nez, ja kādu no šejieniešiem savāktu drošības policija, piem. par "pretvalstisku uzskatu paušanu" forumā vai tamlīdzīgu sviestu? Cik daudzi metālisti, un vispār latvieši, pilsoņi, cilvēki utt. tajā pašā dienā protestētu pie DP biroja vai Iekšlietu ministrijas?

2. Ja es redzētu kādu no viņiem dedzinām Latvijas karogu tādā demonstrācijā šeit Latvijā, es lauztos cauri policistiem vai vienalga kam un to radījumu vienkārši fiziski iznīcinātu.

3. Ja aizver acis un tikai klausās - sanāk kaut kāds martial industrial. :D
ninja69
, 15. janvārī, plkst. 09:44

A iedomājieties - brīvajā laikā LV dzīvojošie čurbani lasa true metal forumu :D
Nez, ko viņi domātu šo visu lasot!
sumpurnis
, 15. janvārī, plkst. 10:42

^ Bigijs briesmās!
Tontoons
, 15. janvārī, plkst. 11:30

to jauno klipu modi laikam sauc par "patiik filma "300"" :D lai gan, romulus jaa, pat tika mineets ka shis tas aizguuts no "300"
bet behemoth?
BladeOfDarkness
, 15. janvārī, plkst. 11:49

Romulus bija tīrs Spartiešu ripofs. Pričom Behemoth un kreator necērtu.

Idejiski, par Latvijas karoga dedzināšanu poličiem to dedzinātāju būtu pašiem jāarestē. Diez vai britānijā ir citādi likumi, laikam samīzuši pārāk par politkorektumu un pārspīlē vārda brīvības jēdzienu.
NorvēģuPāķis
, 15. janvārī, plkst. 12:02

tiesham,prichom te behemoth XD
klipi VISI ir izteikti anti-kristieshu behemotam,vienigais The apostasy viniem ir zem hindu religijas mutjiits augshaa...
Intars
, 15. janvārī, plkst. 13:12

Rudra ir labs, bet jaunais albums tā īsti neaizgāja, nu tā, uz ok. Iepreiekšējie patika labāk.
Schnizzel
, 16. janvārī, plkst. 18:51

Turbāngalvas ir lohi
mincīts
, 17. janvārī, plkst. 16:11

...vairošanās lietās viņi ir izglītoti
u
, 17. janvārī, plkst. 16:23

īpaši ķīnieši:)
Intars
, 17. janvārī, plkst. 23:57

parādi man kādu dzīvu būtni, kam ir vajadzīga instrukcija, kā vairoties.
BladeOfDarkness
, 17. janvārī, plkst. 23:58

Eu, ta rādīs tos pupus vai kā ?
Intars
, 18. janvārī

Schnizzel naz kāpēc ir apņēmies izklaidēt publiku bobijaxxx sakrālo komentāru pauzēs. Nav jau gluži kā māsters, bet potenciāls spīd un zibina.
Deathperado
, 18. janvārī

Es i dzirdējis stāstu par vienu pāri, kuri nevarēja saprast, kāpēc bērnu nevar ieņemt. Esot auzgājuši pie daktera un tur pēc ilgākas skaidrošanās atklājies, ka nepareizajā caurumā esot bērns taisīts... tā ka instrukcija dažreiz tomēr ir vajadzīga.
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 00:01

DODIET PUPUS !!!
Deathperado
, 18. janvārī, plkst. 00:03

Intars
, 18. janvārī, plkst. 00:07

Tie, kam ir vajadzīga instrukcija, kā vairoties, nav pelnījuši vairoties. Pavisam vienkāršs un visai universāls likums - dabiskā atlase.
, 18. janvārī, plkst. 00:44

Kāpēc tad uzreiz "nav pelnījuši"? Dabā viss ir vienkāršāk - viņi vienkārši nevairosies. Pelnījuši / ne-pelnījuši tie jau ir kaut kādi cilvēku skaitāmpanti.
Intars
, 18. janvārī, plkst. 00:46

^ pareizi jau ir, mācītāju peršas pārāk ievazātas valodā.
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 00:49

zžeč čerkvji ?
Intars
, 18. janvārī, plkst. 00:50

sūkā līko.
Deathperado
, 18. janvārī, plkst. 00:51

Man vajadzēs šito marku piereģistrēt :D
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 00:52

Bla, tas i mans teiciens. Dabūsi no KAKAS pa koko ... ibioleožurkumaķ ...
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 00:53

^ tas bi Intaram
Deathperado
, 18. janvārī, plkst. 00:54

Žeč čerkvi ir manis izgudots teiciens 2004ajā gadā, braucot mājās no Wackenas!!!! Tā ka nedirs!!!!
Intars
, 18. janvārī, plkst. 00:54

sūkā līko.
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 01:20

A ''sūkā līko'' ir mans nepatentēts teiciens. Scukibla. Votšitāte. Sosji lisovo, kozļina !
Intars
, 18. janvārī, plkst. 01:35

Aizrijies ar pimpi.
Intars
, 18. janvārī, plkst. 01:37

Ā, starp citu, gandrīz piemirsu: sūkā līko.
Intars
, 18. janvārī, plkst. 01:38

Un kāds vēl tavs teiciens? Pizģec, ahujel. Moš tu vēl visu morālpeinu un diskontu viens pats pilnu pierakstīji?

BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 01:44

A kas ? Domā man slabo ? A domā, huļi diskonts 1.5 gadus daunī? A tāpēc ka es uz trūmetālu pārvācos dzīvot ... ibio-rio ....
Intars
, 18. janvārī, plkst. 01:57

hmmm, rīt varbūt būs īstā luste uzrakstīt kādu dokumentāli pamatotu biogrāfiski satīrsika tipa mēslu. Tā vien uzprasās te daži elementi.
Liega
, 18. janvārī, plkst. 01:59

Labāk uzraksti man eseju par Vitgenšteinu :p
Deathperado
, 18. janvārī, plkst. 02:03

Pupus parādīji? Nē? Esejas nebūs!
Intars
, 18. janvārī, plkst. 02:13

Nu vismaz ir cerība uz to, ka seja būs. Lai gan mēdz gadīties, ka pirmdienas rītā spogulī ieraugāmais par seju ir nosaucams tikai tā pamatīgi ņemot talkā iztēli. Man ir aizdomas, ka šī pirmdieana nebūs izņēmums.
u
, 18. janvārī, plkst. 12:00

jautri jums te šonakt gājis :D
BladeOfDarkness
, 18. janvārī, plkst. 12:24

Un tāpēc tagad darbā sēžu pusaizmidzis ... būs laikam ātrāk jānotinās.
Viesulis
, 19. janvārī, plkst. 14:04

Nemaz tik viegli kamieļu dīdītājiem Eiropā neiet.
www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/300...
lash
, 19. janvārī, plkst. 14:30

Ak, nabaga mērkaķīši...
u
, 19. janvārī, plkst. 14:37

nu no vienas puses tā ir diskriminācija. kāda kuram daļa ko cilvēks velk mugurā? da kaut vai plika staigāju:@ bet varu arī saprast tos frančus, kas ķeras jau faktiski pie pēdējiem salmiņiem. viņus jau riktīgi tie čurkas ir izbesījuši.
werwolf
, 19. janvārī, plkst. 14:50

Dirsā tos kamieļu pisējus! Lai savos kankaros vazājas Tuvajos austrumos, nevis Eiropā!
u
, 19. janvārī, plkst. 14:57

man laikam šodien humāns garastāvoklis, bet- nedari otram to, ko pats negribi, lai tev dara. atnāks kāds bargais onkulis un pateiks nestaigāt melnās drēbēs citādi šņikcts... jauki nebūs:( domāju, ka var atrast arī citus līdzekļus nevis piekasīšanos lupatām
werwolf
, 19. janvārī, plkst. 14:58

^ Jautājuma galīgo atrisinājumu? :D
Schnizzel
, 19. janvārī, plkst. 16:55

^ ķipa endlosung?
Schnizzel
, 19. janvārī, plkst. 16:55

^^ aber muslimfrage?
werwolf
, 19. janvārī, plkst. 16:59

^^ ķip tavo.
Schnizzel
, 19. janvārī, plkst. 17:10

Francija ir valsts, kurā ir dzimis nacionālisms kā ideoloģija tālajos giljotīnas laikos, bet tagad, kad tas visvairāk ir nepieciešams, viņi ļauj lai viņiem spļauj bezmaz vai sejā. Bet ja kaut kas no patriotisma un nacionālisma ir palicis Eiropiešos, tad gan jau tos smilšu nēģerus sāks diskriminēt tā kārtīgāk un arī izraidīs no valsts.

Kā sauc arābu, kuram roka kamieļa dirsā?
Mehāniķis!
Schnizzel
, 19. janvārī, plkst. 18:03

www.youtube.com/watch?v=xYAm9Gv-Zcc...

Ar mūsu gandrīz kaimiņiem tas ir jau noticis...
Schnizzel
, 19. janvārī, plkst. 18:12

www.youtube.com/watch?v=sTUCMfjXChw...

un pie viņu kaimiņiem jau tas notiek. Šito taisīja viens muslimu pusaudzis...
logika
, 19. janvārī, plkst. 18:30

Jap, šitie sūdugalvas jau ir problēma, vo tas ir tāpat kā ievest kolonniju ar tarakāniem mājās un šos nelikvidēt, kamēr visur ir un tu izvācies, jo tur viss jau nenormāli pūžņo.

Vot www.nordfolk.net šie(skandināvi) vislaik diršas par viņiem ar, vot mums jau pietiek ar nelojāliem un debiliem krieviem, bet tie pat nav tik drausmīgi kā Musulmaņi.
mincīts
, 20. janvārī, plkst. 14:12

Rasmusens: musulmaņu burkām un nikabiem Dānijā nav vietas

www.apollo.lv/portal/news/1843/ar...
ninja69
, 20. janvārī, plkst. 14:32

100 000 čurku mātītes Dānijā? Pa kuru laiku? ātri gan viņi izplatās!
Vot tā arī būs kā tajā vienā pareģojumā, ka čurkas tagad tik lien iekšā Eiropā un pēc tam viens lielais allaha fans pateiks mums pietiek! nav vietas uz savas zemes gribam kamieļlandei pievienot Eiropu! un tad tik sāksies! Tak padomājiet, kas var būt labāks par valsts ieņemšanu no iekšpuses! Tev nevajag armiju ar pusmiljonu cilveku, lai iekarotu zemi, tagad pietiks ar pāris čurkām kamikadzēm, kuri bruņojušies ar kodolgalviņam!!!!
u
, 20. janvārī, plkst. 14:47

vairojās daloties, kā infuzorija tupelītes:D
thunder
, 20. janvārī, plkst. 17:57

"Has anyone else noticed that with all these "natural disasters" tsunamis, earthquakes landslides, mudslides etc. It's always muslims and niggers that get it. Perhaps Allah just doesn't like them as much as they think he does."
ShIzzz
, 20. janvārī, plkst. 21:56

"Tev nevajag armiju ar pusmiljonu cilveku, lai iekarotu zemi, tagad pietiks ar pāris čurkām kamikadzēm, kuri bruņojušies ar kodolgalviņam!!!!"

nepareizi! Pietiks ar pāris čurkām, kuri bruņojušies ar pilnām olām sievām kurās tās izšaut radot rezultātu. Un eiropa tik maksā bērnu/bezdarmnieku/maznod... etc. pabalstus.
sumpurnis
, 1. februārī, plkst. 14:20

Atgriežoties pie musulmaņu padarīšanām: www.tvnet.lv/zinas/latvija/30222...
BladeOfDarkness
, 1. februārī, plkst. 14:48

''lauku vecis
Pirms 23 minūtēm

Īpašnieks, protams, savā bodē kungs un ķēniņš, ko grib, to tirgo vai netirgo. Mūsu pusē bija drusku savādāks gadījums- aptiekas darbiniece ticības dēļ prezervatīvus netirgoja, viņu gan aptiekas īpašnieki palūdza meklēt citu darbavietu, kad tas nāca gaismā.''
mincīts
, 1. februārī, plkst. 16:13

Tirdzniecības centrs pieder SIA Garantija un tās valdes priekšsēdētājs Musans Mačigovs pēc reliģiskās pārliecības ir musulmanis.

"Maxima Latvija" respektē īpašnieka vēlmes. "Pret īpašnieka izvirzīto nosacījumu izturamies ar respektu un arī ar cieņu. Turklāt mūsu veikala darbs šajā centrā arī bez alkohola pārdošanas sokas ļoti labi – tas atrodas ērtā vietā un ir venstpilnieku ļoti iecienīts," portālam db.lv norādīja "Maxima Latvija" preses sekretārs Ivars Andiņš.
mincīts
, 1. februārī, plkst. 16:14

nu re kā - Latvijā musulmaņi tiek respektēti >:)
Schnizzel
, 1. februārī, plkst. 18:12

^ pimpji prasa respektu, bet ne kripatiņas paši negrib dot.
werwolf
, 1. februārī, plkst. 18:25

Paši mēs vainīgi, ar savu nolādēto toleranci. Es gribētu redzēt, kas notiktu pretējā situācijā, ja balto diaspora sāktu dumpoties kādā musļiku valstī.
mincīts
, 1. februārī, plkst. 18:29

^ tad svētais islams parādītu savu skarbo pusi, lol
mincīts
, 1. februārī, plkst. 23:49

smieklīgs britu onka, pēdējais klips baigi labs, hehe
mincīts
, 1. februārī, plkst. 23:58

turklāt es lieliski zināju, ka komentāros būs rakstīti apgalvojumi par to, ka tas džeks esot ebrejs, haha

"
borat said throw the jew down the well. but that actor is a jew. he says this in humorous way to discourage it. mullah claims other ppl are "jew paid" disinformers and he is a muslim. when the fact is that HE IS A JEW PAID DISINFORMER out to discredit and debase Islam. u slimy jew, your tricks may work on the glassy eyed population, but not on muslims. jews see its a little harder to trick us, so they make Islam synonymous with evil"
Schnizzel
, 2. februārī, plkst. 10:31

Nea, žīdus un jūdaismu viņš ar noliek
iva
, 3. februārī

Deathperado
, 3. februārī, plkst. 16:25

What the hell....
www.apollo.lv/portal/news/article...

Imants Kalniņš uz vecumdienām galīgi stulbs ir palicis?
Intars
, 3. februārī, plkst. 16:30

Tagad es zinu, kurš pidars uz sienām par korānu raksta....
lash
, 3. februārī, plkst. 16:44

WTF...tiešām interesanti...
sumpurnis
, 3. februārī, plkst. 18:11

Un to saka TB/LNNK pārstāvis? Kaut kas neredzēts ...
hunter
, 3. februārī, plkst. 18:11

nu bet lai tie latviešu musulmaņi kādā savā sētā bliež mošeju. galvenais, lai pa savu naudu un lai parastam pilsonim netraucē!
mincīts
, 3. februārī, plkst. 22:46

IR PĒDĒJAIS LAIKS!!1
mincīts
, 3. februārī, plkst. 22:47

(mošeju uzcelt)
mincīts
, 4. februārī, plkst. 07:50

bet šorīt tā vērīgāk ieskatījos, es gan pats jau kuro nedēļu esmu pusslims, bet I.Kalniņš tajā bildē izskatās pēc zombija. ja tā ir jaunākā biuža ar viņu, tad būs islāms vainīgs.
zizii
, 6. februārī, plkst. 21:19

www.guardian.co.uk/world/2010/feb/04/g...

Tas tiem, kam meitas aug. Lai zin ko darīt, ja meita neceļos aiziet...
BigUgga
, 6. februārī, plkst. 21:45

Tu gribi teikt, ka tagad visiem tēviem Latvijā kopā ar vectēviem jāslānī un jāaprok savas meitas un mazmeitas? o_O
Intars
, 11. februārī, plkst. 00:58

Bāhahahaha :D ROFL

"Groom goes to kiss bride - and discovers she is bearded

February 11, 2010 - 6:58AM
An Arab ambassador called off his wedding after discovering his wife-to-be, who had worn a face-covering veil whenever they met, was bearded and cross-eyed, the Gulf News reports.

The envoy had only met the woman a few times, during which she had hidden her face behind a niqab, or face-covering veil, the paper said on Wednesday.

After the marriage contract was signed, the ambassador attempted to kiss his bride-to-be, upon which he discovered she had facial hair and was cross-eyed, it said.

The ambassador told an Islamic Sharia court in the United Arab Emirates that he was tricked into the marriage as the woman's mother had shown his own mother pictures of her sister instead of her, the report said.

He sued for the contract to be annulled and also demanded the woman pay him 500,000 dirhams ($156,330) for clothes, jewellery and other gifts he had bought for her.

The court annulled the contract but rejected the ambassador's demand for compensation.

The report did not identify the ambassador nor give any further details."
Intars
, 11. februārī, plkst. 00:58

^ ja kāds brīnās par datumu un laiku - tas ir iz Austrālijas avotiem.
Schnizzel
, 11. februārī, plkst. 01:02

www.tvnet.lv/sievietem/dzive/303...

letiņi paguvuši iztulkot!
BladeOfDarkness
, 11. februārī, plkst. 01:05

A ko šis tur spurojas: vāvere ir - tač patīkama pārmaiņa pēc aitu dirsām ....
werwolf
, 12. februārī, plkst. 09:09

Baltijas valstu pierobežā pulcējas tūkstošiem nelegālo imigrantu.
www.delfi.lv/news/world/baltics/...
Intars
, 12. februārī, plkst. 12:06

A nafig viņus vēl aizturēt? Iepatiksies vēl tepat. Ja nav izdevies neielaist, tad lai tik brauc līdz savam galamērķim un tur tad lai somi paši domā, kā tikt galā.
werwolf
, 12. februārī, plkst. 12:08

^ gluži manas domas. Vai vēl labāk - atpakaļ pie vaņkām izraidīt, lai tur čurku kopienas veidojas.
BigUgga
, 12. februārī, plkst. 12:11

Te Fauns šodien pieminēja Southpark, tad nu es ar šajā kontekstā pieminēšu sēriju Goobacks.

Dei tukk ō džōpzzZ!!!
werwolf
, 15. februārī, plkst. 18:05

Un tā ar viņiem visiem, draņķiem, vajag:
www.diena.lv/lat/politics/hot/va...
Schnizzel
, 15. februārī, plkst. 19:22

^ Tieši tā. Utu mums te pietiek!
werwolf
, 17. februārī, plkst. 14:32

Mellais urļaks smuki ierāvās pa gurķi:

www.youtube.com/watch?v=lQJFv9SMSMQ...
thunder
, 17. februārī, plkst. 15:05

^ tik labs. :)
NorvēģuPāķis
, 17. februārī, plkst. 15:12

pa smuko no vecteeva noraavaas :D
irony
, 17. februārī, plkst. 15:20

jeej, vecajam nervi neiztureeja :D Es pec dabas mieriiga kaa tapete, bet ja shitaa kaaptu virsuu kkads melns memlaks, tad arii ganjau iekrautu ^
ShIzzz
, 17. februārī, plkst. 15:22

hahaha :D
Schnizzel
, 17. februārī, plkst. 15:34

Man, that niga got effed' up, y'know wha' I'm sayin'?
Bibo
, 18. februārī, plkst. 17:26

Onkam somu nospēra.
Viesulis
, 18. februārī, plkst. 17:34

Pārējie nigas tur neapmierināti brēca- whatta fuck!? kad to melno sita. nu jā nearēja saprast ar tām somām, vecais arī nejutās priecīgs kad iedeva tam melnajam pa muti.
werwolf
, 18. februārī, plkst. 20:34

Jā, žēl, ka onka maisiņu aizmirsa.
Intars
, 19. februārī, plkst. 10:42

BladeOfDarkness
, 19. februārī, plkst. 11:44

Oh, yeah ! Krutajam nigam pārsit snuķīti un jāsauc ampalampunce :D
lash
, 19. februārī, plkst. 11:54

Ieraugot to atskaldīto primātu uzreiz diena palika saulaināka.
Schnizzel
, 19. februārī, plkst. 12:16

Stulbie nigeri vienmēr visur sūdus taisa...
lash
, 19. februārī, plkst. 12:39

Tas viņiem ir talants. Un tas drausmīgais runasveids...
Schnizzel
, 19. februārī, plkst. 12:43

Palaiž muti, noraujas un tad sauc par rasistu :D

Nokačājiet kādu Johnny Rebel albumu. Viņam ir ko teikt par nēģeriem.
thunder
, 19. februārī, plkst. 12:45

Bet fakts arī paliek, ka ne jau visi nēģeri ir nekam nederīgi. Es, naprimer, esmu diezgan liels Luisa Ārmstronga fans, viņš bija čalis uz goda.
Schnizzel
, 19. februārī, plkst. 12:55

Bet tas nemaina faktu, ka viņš bija nēģeris...
infestus
, 19. februārī, plkst. 13:21

Tieši šitā sabiedriskajā transportā mēdz uzvesties krievi. Un viņus neviens nekad pat getto šeit nav turējis. Dižā neonacistu tauta.
ShIzzz
, 19. februārī, plkst. 13:22

Schnizzel ++
:D:D:D:D:D
Schnizzel
, 19. februārī, plkst. 13:35

Infestus, nea, mūsu mongoļi treniņbiksēs ir vēl šausmīgāki. Rij semočkas un spļauj turpat, pēc katra otrā vārda palīgvārds, uz sava (nozagtā) mobīlā klausās tucenieku tā, ka skan pa visu transportu, skaļi bļaustās un vecos ļaudis nelaiž sēdēt. Man bieži nākas iekāpt tādos. Ļoti gribu izmēģināt savu kasteti, bet bailes no policīšiem. Lai gan... vai tiešām kāds ilgotos pēc Saņas un Viķas no blakus pagalma?
Slayerman
, 19. februārī, plkst. 14:36

Ļenka ar Mašu noteikti ilgosies
Goatfeast
, 19. februārī, plkst. 19:29

Diemžēl jāatzīst ka liela daļa latviešu deģenerējas kopā ar krieviem.Man bieži sanāk sestdienas rītos braukt no darba uz mājām.Vairākas reizes man bija kauns par to kā cūkojas mani tautieši.Dzer alkoholu,špļaudās ar tām pašām semečkām,nenormatīvā lexika.Meitenes arī uzvedas kā padauzas.Skumji...
mincīts
, 19. februārī, plkst. 21:41

kādu no šejienes par vadoni un ejam latviskot pasauli!
infestus
, 19. februārī, plkst. 22:02

Latviskot nevajag. Pietiktu, ja eiropā dzīvojošie arī uzvestos tā, kā vidusmēra eiropietim pieklājas.

Kas dīvaini - laiciņu nodzīvojis Lielbritānijā, nostrādājis prastu darbaļaužu kolektīvā, kur 50% tumšādaino, nevaru par šiem teikt nevienu sliktu vārdu. Atšķirībā no turpu sabraukušajiem letiņu bauriem. Un kur nu vēl slāvu pusmežoņiem.
Nēģerēni bij allaž uzvedībā un runas manierē nosvērti (atšķirībā no letiņiem, kuri uz ielas rāda uz svešiem cilvēkiem ar pirkstu, vai slāviem, kuru nenormatīvo leksiku dzird pa kilometru, kur vien šie kopā vairāk par divi), laipni, izpalīdzīgi.
Rasei vai tautībai tiešām nav nozīmes. Jebkurš džungļu nēģeris izturēsies kā īstens džentlmenis, ja valsts radīs atbilstošai audzināšanai piemērotus apstākļus un liks sapr
infestus
, 19. februārī, plkst. 22:04

Gļuks!
Liks saprast, ka vieta sabiedrībā jānopelna, nevis palaidīs visu pašplūsmā, kad tāds štatu geto vai LAtvijas okupantu variants vien sanāk.
Tā vien šķiet reizēm, ka demokrātija un kapitālisms tiešām sāk sevi izsmelt...
mincīts
, 19. februārī, plkst. 22:08

^nez, tāpat kā es piemēram, iespējams, pats pašlaik esmu izsaucis to, ka esmu daļēji slims, jo man nav enerģijas / enerģija sūknējas ārā, tāpat arī visi šitie rasismi, nacismi u.c. lolismi ir elementāri psiholoģiski izskaidrojami - ar vēlmi iegūt enerģiju no tā, ka kādam citam jāklājas sūdīgāk / kāds cits ir sliktāks.

un kas ir pats ironiskākais - vainu par viskautko uz citiem novelt tendence ir tieši baltajiem ūbermenšiem, pasaules barības ķēdes lielākajiem tiranozauriem.
mincīts
, 19. februārī, plkst. 22:10

demokrātija un kapitālisms ir sevi jau sen izsmēlis, tāpat kā sociālisms, komunisms, nacisms, liberālisms un šī planēta kā tāda, he he
creative_77
, 19. februārī, plkst. 22:14

"Sociālais kapitālisms" kā piem. Kanādā, Norvēģijā vai Zviedrijā, vai tad neder?
mincīts
, 19. februārī, plkst. 22:14

nekas neder
lol
creative_77
, 19. februārī, plkst. 22:17

nu tad seglo zirgus
Goatfeast
, 19. februārī, plkst. 22:34

Iedomāsimies tādu fantasmagoriju,ka kādu rītu pamožamies latviešu Latvijā.Bet vai tad no tā mēs acumirklī kļūsim pieklājīgi,toleranti un gudri? Domāju ka nē.Pimkārt jau laikam katram jāsāk no sevis.
mincīts
, 19. februārī, plkst. 22:40

pamostamies
Goatfeast
, 19. februārī, plkst. 22:42

Mani ne tik daudz biedē rasu un nāciju atšķirības,cik reliģijas ietekme.Tā manuprāt ir ļaunuma sakne.
creative_77
, 19. februārī, plkst. 22:55

Reliģija- ļaunuma sakne? Kas to btu domājis? ;-)
mincīts
, 19. februārī, plkst. 22:56

Manuprāt, ļaunuma sakne ir ļaunums.
creative_77
, 19. februārī, plkst. 22:57

Bez ļaunuma nevarētue iepazīt labumu. Labais vs ļaunais -> progress :-)
Goatfeast
, 19. februārī, plkst. 23:09

Vobščem vsjo pizģjoš i gņiloj bazar.Každomu po jogurtu i spatj...
BladeOfDarkness
, 19. februārī, plkst. 23:20

Pa pivasjiku !
creative_77
, 19. februārī, plkst. 23:52

jogurtu dzērējiem neskatīties.
www.apollo.lv/portal/fun/articles...
infestus
, 20. februārī, plkst. 11:23

Eksāmens Starptautisko attiecību institūtā par starptautiskjajām tiesībām.
Profesors Šnicele:
- Iztēlojieties situāciju: maza Āfrikas valtiņa, mierīga demonstrācija galvaspilsētas lielākajā laukumā, kas protestē pret ASV karaspēka klātbūtni valstī. Pūloties izklīdināt demonstrāciju, armija nedaudz pārcenšas, un, palaižot raķetes no F-22 Raptor iznīcinātājiem, cieš daži civiliedzīvotāji. Šīs valsts valdība iesniedz protesta notu. Jūsu uzdevums - uzrakstīt atbildi.
Pēc kāda laika, savācot un pārbaudot studentu darbus, profesors paziņo:
- Tā... Kam pieder šis? Jums? Jūs rakstāt, ka jums ļoti žēl, ka tā noticis, izsakāt dziļu līdzjūtību, solāt izmaksāt kompensācijas cietušo ģimenēm... Vārdakot... Neieskaitīts...
Un šis ir kam? Jūsu? Jūs rakstāt, ka jums nav ne jausmas, kam pieder tās lidmašīnas un raķetes, un, kamēr nav juridiski pierādīta ASV saistība ar šo incidentu, nav pat jēgas apspriest šo jautājumu. Vārdsakot... Stingras 4 balles.
Tā... Un šī ir... Jūsu atbilde? Lūk, tas ir tīrs desmitnieks! Viss ir lieliski, tikai pāris nelielas piezīmes: "ne*iš" raksta kopā, bet "melnie mērkatas" - ar mazo burtu.
Schnizzel
, 21. februārī, plkst. 14:32

Intars
, 21. februārī, plkst. 16:57

Džekam smagi nav pilns rublis. Kaut gan pēc tā oriģinālā video jau to arī varēja nojaust.
Schnizzel
, 21. februārī, plkst. 19:19

Domā šim Vjetnamas konvulsijas laiku pa laikam parādās?
Intars
, 21. februārī, plkst. 21:45

HVz, kas viņam parādās, taču ikviens pats varēja redzēt, ka tas nēģeris viņam neiesita 3 reizes, un ka viņš viņu neizrubīja uz 22 ar pus minūtēm :D

Bija arī viens video, kur šo pašu džeku menti šņorē ciet kaut kādas sporta spēles laikā stadiona tribīnēs.
Deathperado
, 4. martā, plkst. 13:24

www.youtube.com/watch?v=e0D78JtxmqI...

Viens no problēmu risināšanas variantiem... :D
ShIzzz
, 4. martā, plkst. 13:27

^:D:D
werwolf
, 4. martā, plkst. 13:47

Jauki! \m/
Hellgar
, 5. martā, plkst. 12:27

Veltījums tēmai. Dziesmas ievads iespārda :D
www.youtube.com/watch?v=GXDPXHftnIs...
mazais2
, 5. martā, plkst. 19:10

Schnizzel
, 7. martā, plkst. 11:12

www.youtube.com/watch?v=pRsrOvjKH_A...

Šitādu onkuli mums vajag! Pirms pāris dienām viņa "Brīvības Partija" uzvarēja Holandes pašvaldību vēlēšanās.! Otrā lielākā partija valstī un pretendē uz dominējošās partijas statusu Valdībā.
iva
, 7. martā, plkst. 11:38

werwolf
, 9. martā, plkst. 20:49

Pizdēc, pizdēc:
Islāma ētikas speciālistu padomi sievu sišanā
www.mango.lv/zinas/klacas/klacas...
Liega
, 9. martā, plkst. 21:06

Galvenais sist ar pareizo priekšmetu, lai vecis nesavainotu sevi :D :D
Schnizzel
, 9. martā, plkst. 21:12

Nē, nu sievietēm vajag savu vietu ierādīt (ar vārdiem), bet tā jau ir pārspīlēšana.... -_-
Liega
, 9. martā, plkst. 21:17

Man nav nekas pret iepļaukāšanu ar vafeli, bet dabūt ar zobubirsti? :-/ :D
werwolf
, 9. martā, plkst. 21:50

Liegai tīk ar vafeli pa seju?
Intars
, 9. martā, plkst. 21:53

Zooveikalos ir nopērkamas kaltētas vēršu vafeles - tādas uz 70-80 cm. Varētu būt efektīgāka pļaukāšana, nekā ar rīksti ;)
werwolf
, 9. martā, plkst. 21:56

Varētu nēsāt līdz pašaizsardzībai.
Schnizzel
, 9. martā, plkst. 21:56

A ar ļengano? tā lai tā pļeckaināk... un ar mitru ļengano... hehehe...
werwolf
, 9. martā, plkst. 21:58

Kāds ļenganais? Tās vēršu vafeles ir riktīgi cietas, esmu pircis - suņam cienastam.
Schnizzel
, 9. martā, plkst. 22:01

Tirgū var arī nekaltēto variantu nopirkt...
werwolf
, 9. martā, plkst. 22:04

Vietējā paraža - sist sievu ar vērša pimpi?
Schnizzel
, 9. martā, plkst. 22:15

ar savu arī jau var... kā fiksēts netradicionāla rakstura porņukos >:)
turklāt, tas ir romantiskāk...
BigUgga
, 9. martā, plkst. 22:29

Suņa cienastam? Tīrākās atrunas...
Intars
, 9. martā, plkst. 22:33

Ar savējo jau necik kārtīgi nenopērsi - ka ne, pašam sāpēs.
werwolf
, 9. martā, plkst. 22:47

Ehh, nu labi, labi, atzīstos - pirku, lai sievu mājās nopērtu. :)
BladeOfDarkness
, 9. martā, plkst. 22:56

Mēs jau nospriedām, ka pārskatījies ''Fucked to death by horse'' un mēģināji nedaudz paniekoties ...
werwolf
, 9. martā, plkst. 22:58

Ai, ko tur niekoties ar kautkādu kaltētu vērša metamo.
roof
, 14. martā, plkst. 14:07

Klausoties pēdējo Imapled Nzarene albūmu arī uzdūros kompozīcijai par šo tēmu

Blueprint for Your Culture's Apocalypse

Breed as much as you can
Then send them to where sun goes down
Brainwashed from birth
Propaganda taught well

They are mingling slowly
Takng over the word
They have the clever blueprint
For your culture's apocalypse
Follow the sand trail
You know where it leads to
Your worst nightmare are
About to come true

Bite the hand that feeds you
After all you are the victim

They are mingling slowly
Takng over the word
They have the clever blueprint
For your culture's apocalypse
Follow the sand trail
You know where it leads to
Your worst nightmare are
About to come true

This is the end of the western
Civilization as you know it
One by one you will obey their
Laws and ways
You are the puppet at the circus
And their spit at you
You are already on your knees
Pathetic gutless west

Keep on screaming prejudice
As you put infidels to death
roof
, 31. martā, plkst. 22:29

Pārāk pliks tas komentārs - links bez teksta!

Muslim pistinš!
www.tvnet.lv/viriesiem/sekss/325...
mincīts
, 1. aprīlī, plkst. 00:27

Eiropeiskā kultūra IR jāsaglabā!
Intars
, 1. aprīlī, plkst. 15:19

Nekas jauns, tomēr atgādināt nenāk par lieku: www.apollo.lv/portal/news/article...
werwolf
, 12. aprīlī, plkst. 21:57

Iesaku šo noskatīties. Protams, tikai versija, bet liek aizdomāties:
www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8...
Intars
, 12. aprīlī, plkst. 22:29

1:56 - tas jau varētu arī nebūt gluži musļiku roku darbs ;)
werwolf
, 12. aprīlī, plkst. 22:47

Enīvei, kopainā iederas. ;)
Schnizzel
, 13. aprīlī, plkst. 15:59

no manas galerijas viģiku paņēmi? :)
Fauns
, 13. aprīlī, plkst. 16:08

Jā, un viņš no tavas gaisa telpas arī skābekli ņem. :)
Intars
, 30. aprīlī, plkst. 13:46

Kas to būtu gaidījis: www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/328...
BladeOfDarkness
, 30. aprīlī, plkst. 13:55

Pareizi, ja es kovbojbandīta paskatā vazātos pa ielu - man blakām fiksi bobiks piestātu ...
u
, 30. aprīlī, plkst. 15:55

nu vispār mēs pagājušo nedēļ izbaudījām, ka var pa ielu vazāties kā gribi, meti brauc garam rēkdami:D
BladeOfDarkness
, 30. aprīlī, plkst. 16:01

Pavisam plika jau nebiji :)
u
, 30. aprīlī, plkst. 16:05

nūūū, tas jau par traku! tu jau arī nerunā par plikiem kovbojiem:D
ninja69
, 30. aprīlī, plkst. 16:12

Nez kā uz ielām uz tevi skatītos, ja Tu saģerbtos kā Omegas darbinieks!
ninja69
, 30. aprīlī, plkst. 16:13

Vēl atceros Peteņu malējam bija šausmīgi perversa izvirtuļa ādas maska, bla tādu palaist pie Makdonalda pastāvēt 10 minūtes... tur jau no Laimas pulksteņa sāktu birt konfektes arā!
u
, 30. aprīlī, plkst. 16:13

ka uz omegas darbinieku:D
BladeOfDarkness
, 4. maijā, plkst. 01:08

FUCKIN LOL. Desperam patiks.

www.youtube.com/watch?v=sDkhzHQO7jY...
BladeOfDarkness
, 4. maijā, plkst. 01:12

FUCKIN TIL DEATH !!!
Schnizzel
, 5. maijā, plkst. 13:33

Ar brūnajiem paraz'tiiem tiks galā VISU LIELBRITĀNIJAI! jeb BNP bnp.org.uk/2010/04/where-the-b...
Schnizzel
, 15. jūnijā, plkst. 17:24

Es taču šajā nedēļas nogalē izdauzīju zobu ar španneri vienam turkam! Prasīja, kur var meitenes sadabūt...
BigUgga
, 15. jūnijā, plkst. 17:27

Ahā - RASISTS!!!!
u
, 15. jūnijā, plkst. 17:43

kāds vēl rasists:@ džentelmenis, meiteņu godu aizstāv:)
Schnizzel
, 15. jūnijā, plkst. 17:59

Man vienkārši nepatīk, kad mani uzrunā cilvēks, kas ir manu kaku krāsā >:(
Intars
, 15. jūnijā, plkst. 18:25

Un ja tevi ar šo pašu tekstu būtu uzrunājis cilvēks tādā pašā krāsā, kā tu, tavā dzimtajā valodā?
Schnizzel
, 15. jūnijā, plkst. 18:39

Tu gribēji teikt - latvietis?
Intars
, 15. jūnijā, plkst. 19:01

Nu pieņemsim, ka latvietis. Kā tu rīkotos tādā gadījumā?
Schnizzel
, 15. jūnijā, plkst. 19:44

Nu latvietis vai tad var būt sekstūrists Latvijā?
Intars
, 15. jūnijā, plkst. 20:10

1) tu teici, ka tev "vienkārši nepatīk, kad mani uzrunā cilvēks, kas ir manu kaku krāsā >:(" - neko neminot par sekstūrismu.
2) kāpēc gan lai latvietis Latvijā nevarētu būt sekstūrists? Aizbrauc uz, teiksim, Preiļiem un uzprasi to pašu.
u
, 15. jūnijā, plkst. 20:22

:D sextūrists uz preiļiem:D sextūrists- extrēmists:D
bet patiesībā es gribētu teikt, ka nav ko piesieties niansēm. doma taču ir skaidra, kuram gan nebesī tie čurkas, kas meklē maukas? sauksim lietas īstajos vārdos. tur summējas viss, kas vien var būt negatīvs- cita rase, sextūrists un vienkārši lohs, kas pats savādāk sievieti nevar sakoļīt- trīs vienā :D
Intars
, 15. jūnijā, plkst. 20:43

Besīt jau ta besī, bet vai turku sekstūrists ir sliktāks par britu sekstūristu? Ja summē nepatīkošos faktorus, tad tā it kā sanāk. A kurš tādā gadījumā ir sliktāks - turku tūrists parastais vai britu sekstūrists?
u
, 15. jūnijā, plkst. 21:36

nu pa muti, pa to vien ka esi tūrists jau nesadeva. šeit kā reiz bija tie sasummētie faktori. izvērtēt, kas ir sliktāk pats par sevi sextūrists vai turks... ? tas būs subjektīvi. man laikam turki vairāk nepatīk. sextūristi mani neaiztiek, neesmu viņu mērķa auditorija:)
Intars
, 15. jūnijā, plkst. 21:49

Nu tātad, ja britu sekstūrists ir mazāk slikts par turku sekstūristu, tad droši var runāt par rasismu.

Ai, da nafig vispār ņēmu ķeksi ārā.
Schnizzel
, 15. jūnijā, plkst. 22:10

Man vispār ārzemnieki kā tādi, no rietumeiropas un tuvajiem austrumiem nepatīk. Viens ir tas, ja viņi atnāk arhitektūru palūrēt un tamlīdzīgi, otrs ir tas, ja tādi brūni kropļi no musulmaņu zemēm atvelkās uz šejieni un piesienās mūsu skaistajām, bet dumjajām meitenēm...
ninja69
, 15. jūnijā, plkst. 23:25

^
njā, smagi mums te!
Vismaz labi, ka pagiadām pie mums nav kā te -
www.youtube.com/watch?v=iLVGQnOAUds...
mazais2
, 16. jūnijā, plkst. 01:11

"piesienās mūsu skaistajām, bet dumjajām meitenēm... " - kāda vispār starpība, kāds tur sekstūrists kur un ko meklē? Cilvēkam vajag un viss. Pie mums ir lēti. Neko darīt. Turklāt, tāpat tu negribēsi ņemt priekšā tās meitas, kuras jau ir 300++ reizes izņemtas, tad lai viņas tiek, kam viņas tiek.
Schnizzel
, 16. jūnijā, plkst. 11:32

Mūsu valsts jau praktiski tiek reklamēta ar sekstūrismu, maziņais2!
heresy
, 16. jūnijā, plkst. 12:11

Varbūt paši dārgie, jaukie vīrieši esat vainīgi? Mauku, ne prostitūtu sekstūrisms sākas ar to, ka kāda skaistā, dumjā top kāda tautu dēla piekāsta un transformējas par mauku, kas karas kaklā ārzemniekiem, jo pēc pieredzes latvieši ir slinki, izlutināti un garlaicīgi, uzskata sevi par debesu dāvanām jebkurai sievietei, kamēr jau minētie sveštautu jākļi vismaz smuki runāt māk?
u
, 16. jūnijā, plkst. 12:42

sorry, bet šeit gan nepiekritīšu- visi visus piekāš, nav tādas sievietes un arī vīrieša, kas kaut reizi kādos sapņos nebūtu vīlies. tā tomēr ir domāšanas kategorija. katram ir savs pašnovērtējums un no tā arī izriet mauciskums. sevi ir jāciena un tad arī latviešu vīrieši cienīs un nebūs vairs ne slinki, ne garlaicīgi, ne izlutināti, bet paši labākie pasaulē.
mazais2
, 16. jūnijā, plkst. 17:59

Sorry, bet atļaušos piekrist heresy, jo taisnība vien ir un tā nez kāpēc griež iekšās - viegli ir vainot (pēc karstgalvīgās šnicelītes loģikas) kaut vai kaut kādu turku par to, ka mums tur ir sekstūrisms un tā klienti, bet ieurbties (paskatīties) drusku dziļāk par ādu neviens nevēlas. Paši esat vainīgi, ka nevarat meitas dabūt. Tāds /šitāds austrumpilsonis nepatīk. Kas tie par kompleksiem? Tu moš paaudzies līdz paliksi mazliet gudrāks par to turku, tad tevi tik ļoti nemocīs mazvērtība.

Un, nē, es neatbalstu sekstūrismu, es tikai uzsveru, ka viss pasaulē notiek pēc dabiskās atlases un to, ka paši esam nonākuši tur, kur esam. Ir cilvēki, kuri lietas dara pareizi, tad ir cilvēki, kuri lietas dara napereizi, bet tik un tā cenšas un visbeidzot ir latvieši, kuri neko nedara un kaut kur aizgaldē dirš visiem un visam virsū.
boks
, 16. jūnijā, plkst. 18:55

kā britu, tā turku sekstūristi ar sūdainu mietu dzenami vienlīdz abi. Tur jau tā lieta, ka viņi vietējās sievietes/meitenes neciena, bet uzskata par viegli iegūstamām slampām....savādāk jau nebrauktu un tik bravūrīgi neuzvestos te. Kokteilis + pastiprināta uzmākšanās ir viņu `panākumu` atslēga. Aiz komplimentu jūras, ko viņi bārsta vietējām, mutes ieplētušām aiz sajūsmas džusēm ir tikai viens mērķis- izdrāzt (kas, jāatzīst- ie pilnīgi normāli :D).
Labs procents vietējo, `neapmierināto` meiteņu sastāda šo loku. Rodās stereotips.
Lielākā daļa meiteņu jau nav tādas idiotes, lai gultos ar kuru katru kretīnu, kas atbraucis kost uz Rīgu no ārzemēm....lai cik viņi saldi un kaisli runātu komplimentus, uzsauktu dārgus kokteiļus un solītu zelta kalnus :)
Fauns
, 16. jūnijā, plkst. 22:02

Nu nez nez... kuri tad baigi uzskata sevi par kaut kādām dāvanām? Man kaut kā izskatās, ka tādas heresy tieši domā, ka nu lūk viņa ir iznākusi ārā no vienas vietas, konstatējusi, ka pašai tāda vieta ir (kur gadījās, kur ne. Ka tevi zili brīnumi!), un tad vīrietim nu tik būs jādanco un jāizdomā nez kādi kumēdiņi, lai tad nu tiktu šamai klāt. :) Bet visiem nez kāpēc ir pilnīgi nospļauties par to, jo nu ka nav cirka mākslinieki, tad nav. Kam tādu princesi, ja ir normāls skuķis, ar ko kopā jūtās brīvi un nepiespiesti. Mazāk visādus sūdus vajag lupīt par visu spējīgajiem veiksminiekiem, bagātnieku dēliņiem un meitiņām, kā arī savas gudrās pseido-feministiskās kroples lasīt. Nē, nu es nez, varbūt tas, ka peža starp kājām iedalīta, nozīmē, ka var sēdēt kājas, rokas, krustā salikusi, gaidot, kad nu nāks superīgais, izredzētais lohs, tevi apkalpot. Nē, nudien, vispār, jā... tas ir tas dabiskais moments, tas ir tā kā dabā ir iekārtots. Tu un lohs. ok ok... nestrīdēšos.

Un par tiem sextūristiem. Nu, nez.. Kaut kādai pieklājībai jau tomēr vajadzētu būt, ja tu neesi mājās, savādāk ar dabūšanu pa muti kā ar daudzprocentuālu iespējamību ir jārēķinās. Bet, kopumā, nu kādam tak tās sūda kuces ir jāpaņem. Arī tām ir sava brīvā griba dota. Kas, mums, te bukleti par to, kā visiem jādzīvo jādrukā? Tad jau būs atkal jāvelk krusti ārā, klausies.
mincīts
, 17. jūnijā, plkst. 01:23

"latvieši, kuri neko nedara un kaut kur aizgaldē dirš visiem un visam virsū."

es esmu latvietis un es daudz ko daru >:)
bet tik un tā bučas
werwolf
, 20. jūnijā, plkst. 01:29

u
, 20. jūnijā, plkst. 21:34

poststuff4.entensity.net/061810/flash.php?me...
gan jau esiet redzējuši, asv jau bišķi brēka sacelta.
BladeOfDarkness
, 20. jūnijā, plkst. 22:05

Brēka būtu mazāka, ja viņa būtu baltā. Bet baltajai pietiktu smadzeņu nemahāt pret mentiem.
u
, 20. jūnijā, plkst. 22:29

nu tieši tā, par to jau tas tracis, ka afroamerikāniete :D
tur jar aŗī tas politkorektums. tāpat kā no kž braucot ierēcām, kāpēc Lietuvā kā pie cilvēkiem uz norādes ir rakstīts "žydu kapines" /par gramatiku neatbildu/ , bet iebraucot Latvijas teritorijā "holokausta upuru piemiņas vieta". nu sit mani nost, nedomāju, ka starp šīm abām ir lielāka atšķirība kā vien nosaukums.
BladeOfDarkness
, 12. jūlijā, plkst. 17:10

Intars
, 12. jūlijā, plkst. 18:15

^^ žīdu kapi un holokausta upuru piemiņas vieta gan nav viens un tas pats. Žīdu kapiem ar holokaustu vispār nekāda sakara nav.
iva
, 12. jūlijā, plkst. 21:19

nekaada sakara ? beigti zhiidi ?
werwolf
, 12. jūlijā, plkst. 21:40

kill black, kill now! :))
werwolf
, 12. jūlijā, plkst. 21:41

iva, žīdi jau mēdz mirt arī dabīgā nāvā, nav tā, ka visus būtu SS nogalinājuši. :)
BladeOfDarkness
, 12. jūlijā, plkst. 21:50

Nedirs, revizionist !
werwolf
, 12. jūlijā, plkst. 22:01

Dainīts cionists?
Intars
, 12. jūlijā, plkst. 22:03

^^ Nu ja SS ir nogalinājuši tos 6M, tad jau gandrīz visus arī sanāk.
werwolf
, 12. jūlijā, plkst. 22:06

Bļeģ, man kauns palika, kā es varēju kaut ko tādu pateikt - necienīgais tārps... Protams, ka ēbrheji nemēdz mirt dabīgā nāvē, viņus visus slepkavo pretīgie nacistu cūkas! 6 000 000 000 latvieši vien noslepkavoja - 40 vecmāmiņas un 60 vectētiņus katram ēbrhejam.
Schnizzel
, 13. jūlijā, plkst. 13:20

www.youtube.com/watch?v=-SbjAanvUqs...

No otras puses var saprast kāpēc musļiki cepās un uzminiet, kura tautība vainīga...
logika
, 13. jūlijā, plkst. 18:24

Visu dokumentāleni pirms dienām 5 noskatījos, njā, izraēļi vainīgi ar ASV kopā.
Schnizzel
, 13. jūlijā, plkst. 20:43

www.orb.lv/blog/?category=5&it...

Daži te portālos vaimanāja par holokausta briesmām. Atļāvos viņiem atbildēt :)
lash
, 13. jūlijā, plkst. 22:02

Šekureku ļoti izsmeļošs raksts, kur pieminētas bhiesmīgās ļaundarības:

www.orb.lv/blog/?item=106486...

Lasam un pārdzīvojam līdzi.
Diarētiķis
, 13. jūlijā, plkst. 22:10

Nu vismaz kaut kas interesants tajā rakstā ir.
"Tad Arājs nogalināja Ebrejus pa visu Latviju - Vidzemi, Kurzemi un Zemgali."
Pēc autora domām Latgale nav Latvija :D
lash
, 13. jūlijā, plkst. 22:47

To rakstu par pilnu ņemt nevajadzētu....
Schnizzel
, 14. jūlijā, plkst. 01:32

lash, tas ir tas raksts uz kuru atbildēju :D
Schnizzel
, 16. jūlijā, plkst. 13:26

sumpurnis
, 17. jūlijā, plkst. 02:28

To džeku, kas "HOLOKAUSTS: Šausmu pilnas dienas un naktis" marazmu sadrukājis, es tā nedaudz pazīstu - drusku saspiedies ar savām Par Labu Latviju figņām, ņemās pa to sazombēto jauniešu organizāciju (aiz kuras biedrs Šlesers stāv) un ir visādi citādi, maigi sakot, dīvains tipiņš. Par pilnu viņu jau nu tiešām nevar ņemt, nemaz nerunājot par viņa satriecošo "sleju" Orb'ā. :)
mazais2
, 17. jūlijā, plkst. 11:21

Starp citu, šito diskusiju lasot mana pirmā metālista doma ir tāda, ka paliek žēl visus blekerus, kuru mūzika ietver anti-kristietiskus lozungus. Jo galu galā, tie veči ir diezgan atpalikuši laikā,- islams izēd kristietību Eiropā kā arī aktīvi veicina balto cilvēku izmiršanu un pie kam ļoti ātrā tempā. So, ja kāds vēl iet uz skatuves ar krustu-kājām-gaisā un bļauj:hail satan, tad tiešām gribas smieties. Skabargu redz, a baļķi ne. Bet neviens jau neuzdrošināsies pret uzcept anti-islamisku muzāru, jo uzreiz uzradīsies čurka, kas koncertā paraus gaisā gan sevi, gan mūziķus un pie reizes vēl čupu ar cilvēkiem.
Intars
, 17. jūlijā, plkst. 11:42

www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/339... Iet atkal vaļā.

@ mazais 2: panmatā jau tie blekeri protestē pret reliģiju vispār, ne tikai konkrēti pret kristietību. Kristietība kā nodiršanas mērķis ir pamatā divu iemeslu dēļ:

1) Kristietība ir rietumu kultūrai tuvāka un pazīstamāka, tādēļ to kā negatīvo paraugu izmantot ir vieglāk; protams, arī šoka faktors - rietumos, kas sastāda stabili lielāko daļu potenciālās auditorijas, diez vai kādu īpaši šokēsi, apgalvojot, ka islāms ir slikts un vajag dedzināt korānu un izbarot lauvām musulmaņus - jo vairums taču ir tādās pašās domās.

2) Tas, ko teici pēdējā teikumā. Kristieši tādu sūdu dēļ neliksies ne zinis, ja nu vienīgi Polijā vai Bible Belt-ā kāds kaut ko pasprēgās, bet ej nu sazini no tiem čurkām.
Intars
, 22. jūlijā, plkst. 09:17

www.guardian.co.uk/world/2010/jul/21/a...

Man jau nekrata tā diršanās starp semītiem, bet Šniceles ietaisītais tēmas nosaukums ir dikti atbilstošs.

Bļe nu wtf? Būt' es zinājs, ka itai šosejai to piķ i žic lics, nekad mūžā nebūt i prāta nācs pa tād braukt.
werwolf
, vakar, plkst. 10:40

Dzīvnieku mīļotāji.

www.youtube.com/watch?v=wC-lwbxSYKs...
ShIzzz
, vakar, plkst. 11:50

Interesanti pasniegts info par islāmu un korānu - izskatās, ka miers būs tikai tad, kad, kad islāmu noslaucīs no zemes virsas.

www.youtube.com/watch?v=tCbPtzALqFY...
Deathperado
, vakar, plkst. 12:14

Nē, tikai tad, kad noslaucīs no zemes virsas islamu, kristietību un jūdaismu ar visiem to paveidiem.
Pārējās reliģijas tādus sūdus netaisa, ja taisa vispār.
mincīts
, vakar, plkst. 13:50

^^ ō, jauki, ka vismaz parādās video ar paskaidrojumiem par patieso islāma dabu.
hunter
, vakar, plkst. 18:36

^^ pareizi ir! Iron maiden is my religion!
Juods
, vakar, plkst. 21:04

tra-ta-ta-ta-ta-ta-ta ?
Intars
, vakar, plkst. 22:17

Nuke.
mazais2
, šodien, plkst. 10:46

Pagājušonedēļ biju Londonā, tur bija tie āpši, kas ir tēmas pirmajā viģikā (bļaujot par islamu). Karoč viņi tur izdeva leafletus par Islamu. Intereses pēc uzsmaidīju čurkam un paņēmu vienu, šis atsmaidīja atpakaļ. Sāku lasīt un skatos- rakstīts, ka islams ir vienīgais glābiņš no elles ugunīm. Rakstīts arī, ka Islama pamatideja ir kalpot vienīgajam īstajam dievam. Un viss uzrakstīts tādā diezgan pārliecinošā manierē. Nu psc! Nē paldies! Jebkur, kur ir rakstīts, ka jākalpo kaut kādam dievam,- viņi drīkst iet ieskrieties ar visu save dievu. Kas tas par losismu 'kalpot dievam'?

Tas ir apbrīnojami, cik daudz pasaulē ir stulbu cilvēku, kas spēj ticēt pasaciņām, ko pāris cilvēki ir izdomājuši tur 2 gadu tūkstošus atpakaļ. Jo galu galā nevienu dievu neviens vēl nav redzējis, taču tas netraucē veikt visādas debīlas demonstrācijas. Korānā ir rakstīts tas, korānā ir rakstīts šitas - ej tu kakāt, sūdulelle. Netaisos lasīt murgus, ko ir sarakstījuši cilvēki, kas ir tajā pašā krāsā kurā ir manas fekaljas.
lash
, šodien, plkst. 11:20

Mācītāji sludina, ka drāzt savus radiniekus nevar.
Nez, kā tad savā laikā, pēc bībelnieku teorijas, no 2 ļautiņiem izveidojās visa cilvēce?
Juods
, šodien, plkst. 11:53

^ Nav vērts meklēt loģiku tur, kur tiek prasīta akla ticība.
Deathperado
, šodien, plkst. 12:04

Antikristietiskiem tekstiem te vislaik tiek likti mīnusi...
werwolf
, šodien, plkst. 13:49

^ gan jau kāds baznica.lv aģents iefiltrējies...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji, tapēc ielogojies vai reģistrējies!