Tēma: Krogi
werwolf
, 7. februārī, plkst. 21:28

Līdzīgas tēmas kaut kad ir bijušas, taču jau dikti piedirstas ar beztēmu, tāpēc atļāvos izveidot jaunu.
Tātad, cienītie - kādas dzertuves mēdzat apmeklēt un kur?
Pašam tādas ir divas - Sievene Zasulaukā un vasaras sezonā - Kūriņš Kauguros.
hunter
, 7. februārī, plkst. 21:34

kad esmu Rīgā šad tad sanāk ieskriet Rocabilly. laba atmosfēra, lētas cenas (salīdzinoši).
kad Ventspilī, tad vasarā kožu streetā un pie dabas, ziemā ciemos eju, jo tīkamu krogu te īsti nav.
werwolf
, 7. februārī, plkst. 21:42

Tas fakts - Vecpilē ar krogiem švaki, kad tur viesojos labos laikos iegriezos "Melnajā Sivēnā", bet maksāt 2.50 par kausu alus tagad "žaba dušit", pēdējoreiz biju "Bugiņā" iklīdis, par brīnumu nebija pusstunda uz alu jāgaida. :)
hunter
, 7. februārī, plkst. 21:49

sivēnā jau feini, bet bļ*, tie cipari...
it kā jau uz slēgšanu iet, jo ienākumi tur švaki un rente baisākā viņiem jāmaksā.
kirke
, 7. februārī, plkst. 21:59

No Rīgas iestādījumiem galvenie favorīti ir Sievene, kapteiņa Enriko pulkstenis, Rock n Riga un Šveiks. Kādreiz biju pastāvīga mēbele arī iekš Vairāk saules, kad šamiem vēl bija krogs Vecrīgā.

No ārpus Rīgas esošiem krogiem arī man Kūriņš ir ūber alles. Vēl man dikti tīk Stallis Lapmežciemā un Veranda uz Jomas ielas. Tiesa, vasarā Verandā gan labāk nerādīties, toties ziemā gan var omulīgi atpūsties pie gardas ņammas un dzēriena glāzes.
Hellgar
, 7. februārī, plkst. 22:03

īpaši daudz pa krogiem neklenderēju, bet retu reizi sanāk iegriezties Kaukāza sētā (lēts Brengulīts), Sveiks Šveik! un Pablo.
werwolf
, 7. februārī, plkst. 22:04

^ Vasrā Jomas ielas krogos vispār nav, ko darīt, pilns ar utainajiem "atpūtniekiem", tāpēc tad tur vispār nerādos.
BladeOfDarkness
, 7. februārī, plkst. 22:34

Agrāk regulāri uz Salmu krogu (vai Sētu) gāju, kas Dzirnavenē starp ČakBaronu. Labs alus par normālu cenu (1.10-1.60). Normālas zacenes. Reizēm Šveikā iebrienu, bet samērā reti. Tagad droši vien atsākšu ex-Stellā, tagad Bombardierī pie Lāčplēša - Barona stūra mēbelizēt. Reizi nedēļā toč. Visai biži aizmaucu uz Fabriku Tērbatas ielā - parasti pirms končiem ko ieēst un Užavas aliņu pa 1.30 iekapāt. Tas arī viss.

Vasarā ar veļļuku taisot Tour de Pub bieži iegriešos Ibērijā (pie Jūrmalas gatves pārbvada), Kristapiņā (Babītē, pie autobusa galapunkta) un Lielupes krodziņā, kas aiz Akvaparka pa labi pie līkuma.

Google Earth pat biju uzbliezis krogu karti ar ceņikiem - content5-foto.inbox.lv/albums121761409/bla... , bet uzreiz nepabeidzu. Kad dabeidzu, tad jau pusē krogu bija cenas nomainījušās un sortiments, tā ka nebija vērts tautās laist. Bet varētu mēģināt atjaunot šo štellīti.
werwolf
, 7. februārī, plkst. 22:41

Kristapiņā dažas reizes ir būts, bet gadus 10 atpakaļ.
daemon_dawn
, 7. februārī, plkst. 22:43

Rīgā visiecienītākais ir Runcis, bet ir doma mēģināt atklāt ko jaunu, sākšu ar Bombardier.
Ventspilī, ja bez užavnieka sagribas arī paēst, tad uz Don Basil vai Jūras brīzi, bet vispār tāpat kā hunter - vasarā ārā, ziemā... braucu uz Rīgu :D
kurrrat
, 7. februārī, plkst. 22:56

Es kādu laiciņu neesmu bijis krodziņā "Baļķi", kas atrodas Pārdaugavā, Zeļļu ielā. Tur var gan normali paēst, gan aliņu iedzert par samērīgām cenām. Arī dzīvā mūzika pa laikam tur ir.
werwolf
, 7. februārī, plkst. 22:59

Cik dzirdēts, "Baļķi" esot visai normāls iestādījums, šamiem pat mājaslapa ir: www.krogsbalki.lv/
Intars
, 7. februārī, plkst. 23:10

Baļķos tikai vienreiz būts kaut kad pasen, uz Rūsas konci :D

Īsti ko piebilst man te vairs nav, jo pēdējā laikā krogos reti sanāk iegriezties, un tie ļaudis, ar kuriem visbiežāk tajos sanāk sēdēt, te jau ir izteikušies.
BladeOfDarkness
, 7. februārī, plkst. 23:13

Atcerējos, uz Slokas / Kalnciema ir trū ūķis, kur laikam nav aliņa virs lata. Kautkad tur lietusgāzi pārgaidīju un studentdienas atminējos :D Samērā solīds iestādījums. Līdzīgs tam, kurš bijs uz Raiņa / Stacijas stūra pirms gadiem 4.
werwolf
, 7. februārī, plkst. 23:13

^ Nav pagrabā gadījumā?
BladeOfDarkness
, 7. februārī, plkst. 23:17

Nuja. Trū iestādījumi tak tikai pagrabā tiek taisīt. Kādreiz būs pa ceļam uz mikriņu Elžabetes Šērvudā jāiegriežas ...
BladeOfDarkness
, 7. februārī, plkst. 23:18

A kāds ir bijis uz Dinamo bāro Čakenē starp Lāčplēša un Dzirnavu ?
kurrrat
, 7. februārī, plkst. 23:32

Nesen man nejauši nācās ieskriet viduslaiku restorānā "Rozengrāls", kas atrodas pašā Vecrīgā - pie Krāmu ielas. Par cenām protams nerunāsim, jo tur viss ir ļoti dārgs, bet kas man patika tajā visā - autentiskā viduslaiku atmosfēra! Tas man bija tāds neliels atklājums...
werwolf
, 7. februārī, plkst. 23:34

Treknajos gados uz "Rozengrālu" bieži piestaigāju, ēšana tur baisi dārgi izmaksāja, taču alus dzeršana - normas robežās.
Exorcist
, 8. februārī, plkst. 01:20

Folkklubs Ala - pabiju 2x un abas bija lieliskas, iztērējot tikai 5Ls. Abas Brenguļa zortes pa 1,20Ls, Tērvetes pa 1,70, ja nemaldos. Piektdienās un droši vien, ka arī citās dienās ir dzīvie folkkonči. Laba apkalpošana un alains interjers - amens un koks.

Konču laikā uzmetas Sātana kalpu atmosfēra dažbrīd. Vot.
Exorcist
, 8. februārī, plkst. 01:23

Tfu, bļe, Vella kalpu, pardon. Jāiet gulēt.
Schnizzel
, 8. februārī, plkst. 02:10

Rock 'n' Riga kad laimīgā stunda. Shot Cafe, kad laimes stunda. Brālis ar iecienīts paliek. Gauja, jo tur brengulis vislētākais. Tā lūk... Šad un tad Franči, ehh nostaļģija, kad agrāk gāju ar klasesbiedriem un trennēt metriņus....
bobijsxxx
, 8. februārī, plkst. 11:40

Ala ir sakarigs iestadijums tacu est tur normali nevar jo visas porcijas ir prieks punduriem.
Alus gan tur lets.
:P
:D
hunter
, 8. februārī, plkst. 11:43

milzi, tu pats sver 64kg!!! :D
u
, 8. februārī, plkst. 12:22

ai, es tā lasu un man tā sagribējās kkur aiziet:( es nekur neeju, izņemot sievasmātes pasākumus. ja gadās būt dārziņos, tad 'sava republika'
Intars
, 8. februārī, plkst. 12:40

Jā, kaut kā agrāk vairāk pa krogiem dzīvoties sanāca. Un ne jau tikai treknajos gados, arī koju laikā. Nez, vecums vai kas?
hunter
, 8. februārī, plkst. 12:47

ir novērojama tāda tendence kā laika trūkums. dari ko darīdams, nekam nesanāk laiks!
Jelgab
, 8. februārī, plkst. 13:38

Nez, pēdējo gadu es atkal sēžu krogos vairāk. Vai nu cikls, vai vienkārši mājās negribas iet. Kā lielai daļai bāru bērnu. Bet es esmu ielipis tādos ne-trve. TB, Aptieka, SD. Arī jau pieminētais Bombardier, man gan grūti saprast, ko tur darīt, ja nerāda īsto futbolu vai hokeju.
ShIzzz
, 8. februārī, plkst. 13:43

nja. Kautkā pēdējā laikā pa krogiem galīgi nesanāk aiziet pasēdēt, bet mājās gan šad un tad pa labam aliņam tiek iztriekts :)
creative_77
, 8. februārī, plkst. 13:50

Visi sporta bāri. Protams, lai ir labs alus, ekrāns un kompānija :-)
BladeOfDarkness
, 8. februārī, plkst. 13:55

^^^ ja Bombardierī rāda sakeri, tad tiešām visai garlaicīgi ... Žurnāliņu arī šiem vairs nav :(
werwolf
, 20. februārī, plkst. 21:58

Šovakar pirmoreiz Alā iemaldījos - tīri jauka vieta. Alus cipari (ja nu kāds nav bijis) - Brengulis - 1.20, Tērvetes - 1.80, Aldaris - Piedodiet, neskatījos, man liekas - 1.50.
Overkirils
, 21. februārī, plkst. 01:34

Bļin, es iedomājos to skatu ... sēžu Alā, vakara beigās skaitu cik nu atlicis santīmu un nonāku pie atklāsmes, ka Aldarim vairs nesanāk un jāņem Brengulis. Lol... :D
werwolf
, 21. februārī, plkst. 11:32

A mīnuss man, bļa, par ko? Par to, ka precīzi Aldara cenu nepaskatījos? :D
werwolf
, 21. februārī, plkst. 12:54

Пидарасы.
BladeOfDarkness
, 21. februārī, plkst. 13:44

Tērvetei gan cenu uzbliezta ...

Bet Aldarim tur kviešinieks. Sen nav dzerts. Cerams nebūs nokurvojies līdz pārējo līmenim.
Schnizzel
, 2. martā, plkst. 17:48

Otrdienās Rock 'n' Riga ir studentu diena. 2 aliņi + viens pa brīvu. Ja ņem pa virsu laimīgo stundu, tad ir labs komplekts. Ehh, somebody loves me!
werwolf
, 2. martā, plkst. 19:08

Es tev labāku komlektu ieteiktu - paņem 2 aliņus un 0.3 šņabū - apsitīsies normāli. :)
Sonnenmensch
, 2. martā, plkst. 20:16

Пидарасы....

moš vispār šo saitu pārdevēt par

"Пидарасы и cиcки" . com ???? ;)
Schnizzel
, 2. martā, plkst. 21:02

^^ es šņalu cenšos vairs nedzert.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji, tapēc ielogojies vai reģistrējies!