Ir kādi ieteikumi par DSBM? Gribu papildināt savu kravu kompī... nu tādu riktīgu depresņiku... raudošo un nožēlojamo lai patīkamāk pie tumšas gaismiņas vienam naktī istabā rakstīt kopsavilkumus :)
Dark ambient starp citu arī der, vajag kaut ko fonam, citādi nekas neiet uz priekšu.
Lustmord, Sopor Aeternus, Biosphere (nu, cik nu tur, bet fakin labs) , MZ.412, Mono Atro (no dark ambient)
Sunn o))) pats par sevi, Sleep (!), Darkspace.
Un mans fakin all time favorīts - Wedard.
nu, tad skaties pārējos. bet vispār tā dīvaini, Sunn o))) kas attiecīgo žanru novirzienu tā diezgan trāpīgi pārstāv, tev ir pilnīgs mēsls... Sleep un Wedard un Mono Atro un pārējie Tev būs andergraunds.
Hmm Tīru Dark ambient vai arī mistrojumi der ? Man reizēm patīk paklausīties mistrojumu starp Dark Ambient , industrial , dark electro , noise. Var tos pašus - In Slaughter natives , vai arī tīri no tiem ambientiem - Sephiroth. Vēl ir arī tādi - Nox Arcana , ja nemaldos Horror ambient , baigi skaista blice. Bet no tādiem krietni populārākiem - Mortiis 95-96 gadi. Dziesmas 20+ minūtes, fonam jau der.
nice, tad uz nakts pusi sāksies svētā meklēšana torrentlapās. Kaut ko šizīgu. Bļin, pēdējā laikā vispār gribās paklausīties kaut ko oriģinālu, bet nekas neatbilst manām prasībām. Gribās piebremzēt ar to kačkas mūzikuu, bet nekas lādzīgs nemeklējās...
draugiem.lv/xy2140
es zinu, tulīt, droši vien, būs baigā nodiršana (haha), bet šitais ir tas, ar ko es brīvajā laikā nedaudz pačakarēju. moš Tev patiks. (par cik ir pat fani - kaut kam patīk, pastāv iespēja). hehe.
mana vēlo nakšu studiju darbu fona mūzika ir Nest, Taiga Remains, Shiva in Exile, Sacred Spirits, Sky Burial, Mortiis, Za Frumi, Arcana, Jean Michel Jarre