Skyforger parakstījuši līgumu ar Metal Blade records, albuma iznākšanas datums - 26. aprīlis.
"SKYFORGER Signs With METAL BLADE RECORDS - Feb. 8, 2010
Metal Blade Records has announced the signing of Latvian pagan metal kings SKYFORGER. The band is currently mixing its new album, "Kurbads", for an April 26 European release.
Without a doubt SKYFORGER are one of the leading bands in the worldwide pagan and folk metal movement and finally the Baltic men have found a proper home that will provide them full support to reach global domination.
Commented SKYFORGER frontman Peter: "For sure this is a new chapter in the band's career. We've come a long way from the underground, so this is definitely a highlight to be recognized by Metal Blade Records, which is known as one of the most hard-working and well-known labels in the metal music industry.""
Labas ziņas. Svarīgi, lai tas Metal Blade tiešām sniegtu vērā ņemamu atbalstu koncerttūrēm u.c. SKYFORGER produkcijas pārdošanas aktivitātēm.
Šitā pamazām vairāku gadu gaitā var tikt līdz pat Nuclear Blast līgumam...
...pie diska nopirk krekliņu, cepurīti, aiziet uz koncertiem (ne tikai Latvijā), protams, pirkt Skyforger albūmus (dāvināt citiem),
iemācīties dziemsu tekstus un dziedāt līdzi! Vai nebūtu jauki? :-)
p.s. Faniem jāaug līdzi saviem elkiem.
milzīgs kongruteleišons, vot tas toč ir sasniegums. Cerams, ka sakarā ar šito faktu viņi sāks arī kārtīgi tūrēt pa visu pasauli (domāju, ka tā arī ir galvenā iespēja, ko var sniegt MB Skajiem)
Tik tiešām iespaidīgs sasniegums, tikai žēl, ka tas notiek tik vēlu, jo vīri jau tomēr ir gados un nevar zināt cik ilgi vēl viņi varēs un gribēs nodarboties ar metālmūziku.
Nū,es skatījos MB 25gades DVD un tur jau visas viņu grupas par leiblu izsakās ļoti labi,i supports ir i viss pārējais...Bet kā ta savādāk,kko ne tā pateiks aizsūtīs ar Kreidļiem tūrē... :D
Jē! Parādās cerība, ka beidzot ar kaut ko mūsu valsts būs zināma plašajā pasaulē. Savādāk ārzemnieki brīnās ar lielām acīm, kad izdzird: esmu no Latvijas.
Starp citu, uz Decapitated/Kataklysm konci sanāca satusot ar vairākiem poļiem. Šamie kāreiz Latviju atpazīst tieši pēc Skyforger.
Un par Semigalls Warchant longsleeve man Uk gandrīz pa muti sadeva,kkādi ļaunie antifašisti vai kkas tāds...Neiepatikās ugunskrusti,nācās lasīt lekciju par vēsturi.
Nu par to vecumu - 37-38 gadi jau nav TIK daudz. Paskat, visiem vecajiem detušņikiem tagad ir 40 un pāri, trešeriem jau nāk pamazām pie 50, hevistiem jau pie 60...
Njā, ugunskrusta logo izskatījās labāk. Enīvei, es te šodien tā prātoju - nebūs tā, ka šis līgums kaut kādā veidā atņems mums Skajus? Piemēram, vienreiz runājot ar Aborted basistu (Sven "Svenchi" Janssens), jautāju, kādēļ šie nebrauc uz LV un Baltijas valstīm kā tādām, uz ko viņš atbildēja, ka tas ir B kategorijas tirgus un nav viņu prioritāte. Tādejādi iedomājos, ka atliek divi varianti - vai nu mēs biežāk redzēsim kādus no Metal Blade grandiem, ar ko Skaji, iespējams, dosies kādā kopīgā tūrē, vai arī mums Skajus mājās redzēt vēl retāk, jo no MB puses konči Latvijā netiks uzskatīti par pārāk ienesīgiem / pieprasītiem, utt.
Neviens jau neaizliegs viņiem tos pašiem rīkot. Gan jau būs kā līdz šim - 2-3 pa gadu. Transporta izmaksas tak minimālas. Un ne velti Hopkins traukos aptauju par CD, T-krekla un konča cenām taisa ...
23.februārī
Latvijas Nacionālajā operā
L.mūzikas gada balvas ietvaros:
vērienīgu priekšnesumu speciāli gada balvai sagatavojuši latviešu smagā roka pārstāvji grupa Skyforger, kuri sadarbībā ar folkloras grupu Auļi sola pilnībā ieņemt skatuvi – ar 4 dūdām, 6 celmu bungām (vienas no tām – lielākās Baltijā!), kokli, ģīgu, ģitārām u.c. instrumentiem
Njā, tīrajā bija šķībi, bet ja neskaita to, tad bija baigi ok. Publikas ovācijas arī bija negaidīti lielas. Un no kultūras ministra lūpām tik beiži vārdu SKyforger nedzirdēs. Labi pateca čalis - jābliež tas, kas ir mūsu pašu. Malači
jā, tā diemžēl nebija labākā reklāma - saprotu, ka viņi skaņu nevarēja ietekmēt, un tik daudz mūziķu vienkop neizbēgami rada jūkli... bet nē. Teļļuks nebija izjobīts.
pasākums 6.kl.- IVk. audzēkņiem
ceturtdien, 25.februārī, plkst.13.00 kora zālē
Tā kā 4.martā Arēnā Rīga būs Rammstein koncerts,
RDKS tiek rīkots muzikāli informatīvi izglītojošs pasākums par Rammstein mūzikas stilu,
tā pozitīvo vai negatīvo ietekmi gan uz audzēkņu muzikālo izaugsmi,
gan arī uz vācu valodas apguvi.
Pasākuma rīkotāji-
vācu valodas skolotāja Guna Grimsta, Laima Lediņa, Evija Skuķe un Valdis Avotiņš
Par KŽ video - 2 kameras no 3 nosprāga deļ lietus, un nekas prātīgs vairs nesanāca.
Par vakardienas mazliet greizo spēlēšanu - čaļi esot normāli iekapājuši pirms kāpt uz Operas skatuves. :)
nē, protams, kad man sāp galva, tad arī varbūt vaig biš iedzert, lai nebūtu tik traki, bet ir jau jūtama atšķirība starp iesilušo stāvokli, kad varbūt mūzika labāk raisās, un pilnīgā lopa stāvokli, kad viss sāk šķībi iet.
Teikšu godīgi, jo tas man sāp jau sen. Kad biju Zviedrijā uz Gates of Metal 2005 festivālu (CoB, DT, Edguy, Moonsorrow, AA, Sabaton) skaņa biju PERFEKTA. Es nekur citur tādu nebiju dzirdējis. Kā teica lv ne Baltijā neesot tādu skaņu profiņu kādi esot jūras tajā pusē.
Es vairs vispār neceru uaz labu skaņu...
p.s. visu cieņu, kā vienmēr, muzikantiem
1) Man ir visi Rammstein DVD.
2) Es personīgi nedomāju, ka Du Hast būtu Rammstein lielākais sasniegums. Bez dziesmas teksta divnozīmības es tur neko daudz vairāk nesaskatu. Man pat daudz labāk patika viņu pirmais albums - Herzelaid, no kura dziesmas ir izmantotas Deivida Linča must-seefilmā "Mulholland Drive" (ja nu kāds nezina). Albums draudīgākās noskaņās un arī poētiskāks nekā Sehnsucht, kaut gan Sehsucht jau arī labs. Bet lielākais viņu šedevrs tomēr ir un paliek Mutter - tik skaistu, lielu un dramatisku vēstījumu tik bagātīgā un krāsainā muzikālajā noformējumā un koncepcijā kurš katrs ielikt nespēj, šis albums sniedzas jau daudz tālāk par 'labu industrial-tanzmetal'. Pēc Mutter viņi, protams, ir gājuši uz leju, nemaz nevaru iedomāties, ko vēl labāku tur varētu uzcept, bet ir jau arī jaunas vēsmas un foršas idejas arī jaunākajos trīs albumos.
JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!... BEIDZOT KKAS LABS !!!!!!!!!!!! es tagad esmu TĀDĀ sajūsmā vnk. sēžu virtuvē, garīgais tā, nevisai, a atnāku apstos un jaunā SKYFORGER dziesma, kura tiešām nekādos sūda dc++ un torentos nav pirms albja iznākšanas. VNK!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji, tapēc ielogojies vai
reģistrējies!