Nedaudz parakos pa netu un noskaidroju kas to pasakumu riko.
Painformeju ari rikotaju lai vins tomer atnak un seit atvainojas informeju ka nav ta smuki darit.
Te ari atradu info ar cilvekiem kas ir saistiti sis cilveks reklame sava dienasgramata info lidz ar to ir saistits uz zin so to vairak www.draugiem.lv/friend/?696181...
Tad ir viens cilveks kas it ka so pasakumu riko www.draugiem.lv/friend/?3469608...
Un vel es sanemu no rikotajiem sadu vestuli.
Par vinu nopietnibu var pasmaidit pec ta teksta kada vini to raksta.
sveiki.. bet nevis tieshi shaja diena un viena un taja pasha menesi notiek tads pasakums.. un 1kart nesu pats dzirdejis par tadu pasakumu.
naca prata tads nosaukums vienam no maksliniekiem kas uztajas un zlemem ari vinju pielietot jo patiesham neka 5diena un 13 datums iekrit..
nebija nekas domats no kka noshpikot..
UN te NAV nekada plagiatisms!!!!
muzika stilam nav nozimes bet gan datumam un dienaj..
Un nevajaga ludzu macit kaa riikoties turpmak ok..un pietiekami esam sasniegushi limeni pasakumos...
Tatad izdariet secinajumus.
Savus nodirsienus varat aiztaupit jo atbilstosie ir painformeti par so temu tikai paradisiet savu limeni ja brauksit auguma.
Starpcitu noradiju viniem ka naktos tomer atvainoties citadi nikni metalisti varetu to pasakumu viniem parverst riktiga grind core ballite.
Tad nu vinu atbilde.
Kr4 nevienam neatvainosiemies.. ja grib lai tik brrauc shurp apstiisimies kas pa purnu dabsu un kuri paliks ar lodem.. nevajaga mani macit.. man ir pasham sava firma apsardze mums ir savs sporta klubs kur trenejas pasaules chmpijoni un protams ari latvijas...varesim pameeriities spekiem..
Nevajaga ari mus tagad kurinat nesam nekadi pusheli ..:
ja ir pretedzijas lai tik brauc..
es tev ieprieksheja vestule paiskaidroju.. kas un ka.. ja nesaprotat tad pashi vainigi.. un ka jau teicu te nav nozime muzikaj bet gan datumam un dienaj...
Ir vel kkadi jautajumi?
Un vispar kad bus patents uz sho nosaukumu tad tiaki sakat kkur dzilja raknjaties.
Ja vien tā sarakste nav blefs, tad vārdāneminamajam būtu jākļūst konsekventam un kautvai vienam pašam, bet jāaizbrauc lūkot SAVUS draudus piepildīt pašam.