Sametis uzjautā: Kas vispār ir truemetāls?
0
Vai gadījumā nav tā: kas vienam ir zārku zvani, tas citam ir instalācija? Mani interesē DOMAS! Papildus- a ko tad mēs māžojamies tiem angliskajiem teitoņiem iepakaļus un jau visu angliskojam. Es domu virzītu- ka vajadzētu būt kādam (lv) īstajam Metālam ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
metāls LV varianatā? Tēlaini izsakoties - dubļaini, kniedēti kerzas zābaki kartupeļu laukā!
+1
Latvijas variantā metāls ir: sarūsējis Belarus vai T-40 traktors, kas nedēļu nīkst vējā lauka malā ar rūsas brūnu arklu pakaļā, līdz izrādās — viņš tomēr darbojas!
+1
Kartupeļu laukā- tas patreiz ir ļoti aktuāli/ tieši šogad sūdzas par karupeļu puves izplatību. Un ja ar true zābakiem vēl pa virsu uzmīdisim, tad nebūs pašiem ko ēst.
0
Lakstu puve — tas jau ir ņūmetāls!
+1
true- taču nav sapuvis (putried...?)
0
KM Sametis ir nolēmis pārņemt TM?
+4
^
Sametis ir iegādājies galveno TRUEMETAL kontrolpaketi:)
+1
Pirms astoņiem gadiem metālistu maillistē tak tika apspriests jaunveidojamā saita, jeb, kā tagad pieņemts teikt - vietnes, nosaukums. Katrs varēja piedāvāt, viņa(-s)prāt, piemērotāko.
0
Ik pa gadam pie sevis gadās nodomāt — kā lai raksturo smagās mūzikas būtību, kā arī visas metālistu pagrīdes jēgu? Līdz šim nav izdevies atrast nekādu jēdzīgu (ne racionālu, ne tēlainu) atbildi. Līdzīgi arī metālistu websaitiem nevar īsti atrast jēgu, jo galvenais ir ņemties, ne jēgu meklēt :)
0
Ir mūzika kura tev patīk un mūzika kura tev nepatīk. Kā to visu sauc nav būtiski.
0
ja jau būtu tik vienkārši :D Agri vai vēlu sākam domāt ir par to, KĀPĒC cilvēkos daudzas pretīgas dziesmas izsauc pozitīvu reakciju, a citos gadījumos — nē. Kur slēpjas tā būtība…
+4
Jēgas meklējumi ir stipri bezjēdzīga padarīšana.

^BOD - tas ir būtiski informācijas apmaiņas vienkāršošanai. Ar mūzikas kvalitāti (vai varbūt pareizāk būtu teikt - atbilstību gaumei), tam protams, maz sakara.
0
Es vairāk nevis no stilistiskā viedokļa to domāju, bet gan, kas ir ''trū'' un kas nav ''trū''. Jeb Sametis interesējās par truemetal.lv kā tādu ?
0
Par jēgas meklēšanu: ja jēgu nevar atrast, un to meklēt ir bejēdzīgi, tad laikam jājautā — kāda jēga meklēt jēgu? Līdz ar to: lai atrastu jēgu, vispirms jāsameklē jēga pašas jēgas meklēšanai.
+3
neizmežģī smadzenes
+1
jēga ir tāda, kādu jēgu (nozīmi) pats kaut kam piešķir. nekā cita.
+3
Man liekas, ka Sametis pats piedalījās tajā balsojumā.
Domēns metal.lv bija jau aizņemts, kaut kāda metālizstrādājumu firma bija jau pievākusi.
No kandidātu sarakasta truemetal tiešām bija visjēdzīgākais, jo runa gāja par īsto metālu, nevis nu/mallcoreshit, kas tajā laikā bija topā tīņiem un par katru cenu centās iespiesties visās malās.
+9
Attiecībā uz Dethecrator pacelto jautājumu par smagās mūzikas būtību, sameklēju reiz pieglabātas kāda foruma iemītnieka reibuma iedvesmotas pārdomas par šo tēmu (tā toreiz bija tapusi aktualizēta sakarā ar grāmatu "The spiritual significance of music"). Tātad lūk, šis citāts:

"I think I'm drunk enough to respond.

Spiritual is a word that religionists use to justify their ecstatic feelings. Of course, they believe there is something "true" about those feelings. As metalheads, we don't go sofar. But we do recognize the basic humanity of those passions, albeit in a different way.

Religionists typically latch on to the "positive" emotional responses their religion evokes: hope, a dream of a better life in the hereafter, etc. Metalheads get the same result from the more negative emotions: hatred, despair, aggression, violence. We see the other side of the coin, but delight in that side. The majority of people out there have learned to secure and deny those brutal and animalistic tendancies, but metalheads delight in them. We use them as our fuel, as our motivation. Is it religion? There is something of that in all of us. But, ours is a reversal, if anything, that sets the human condition upon its head and revels in the "worst" of humanity because it is, nevertheless, human, after all. We seek the denial of all that is sacred, and the triumph of the obscene, not for some post-modern love of the banal (far from it), but for the glory and sublime beauty of the horrific, the painful, the brutal, and the firing light of devastation.We are the anti; the undoers; the unmakers; for we know that nothing can be made anew without destruction, and we seek that as our "divine" providence: to remake the world in our image through the destruction of pallid and failed ideals.

We are born to rock, and we don't take prisoners."
+3
Man Metāls ir mūzikas žanrs, kurš man patīk. Bez kādas dziļas smadzeņu pišanas un ideoloģiskajiem pribambasiem. Tas ka sakrīt mani anti-reļiģiskie uzskati ar kopējo Metāla anti-reliģisko ievirzi ir pakārtota sakritība.
+1
Bet varbūt tev tikai tā šķiet?
0
šaubos, ka uz sākotnējo topika jautājumu var kādreiz tikt atrasta atbilde, kuru visi atzīs par pareizu esam.
+7
Nu ja diskusija nav vēl aizvirzījusies līdz parastajam noslēgumam (Pupi vai Dzeršana), tad varam drusku pievērsties arī psiholoģijai un bioloģijai :)

Lieta tāda, ka evolūcijas gadu miljoni organismus veido cīnīties un pastāvēt spējīgus. Kā arī reproducēties spējīgus (ja vien tu neesi Ķīnas panda, kamā gadījumā tu nīksti ārā, jo esi dzīvnieku pasaules deģenerētais bomzis). Arī cilvēka ķermenis un smadzenes ir veidots cīņai par eksistenci, dzīvei briesmās un stresā: medīšanai, plēsīgu zvēru un kaimiņu atvairīšanai, grūtību pārvarēšanai. Normāli cilvēka dzīvē būtu jābūt asinīm, sāpēm un paikas nogalināšanai.

Tā kā civilizācijas sasniegumu dēļ mēs visi glīti ejam uz darbu un iekļaujamies sociālajās normās, tad psihes mežonīgās daļas neizmantošanas dēļ Rietumu kultūrā ir radies kompensējošais režīms: ROCK! Un jo īpaši — visa veida smagais!

Apzināti nometot sabiedrības uzliktās (nevis uzspiestās, bet uzliktās vai rekomendētās) uzvedības normas pāris reizes mēnesī koncertos, mēs komunicējam ar savas bezapziņas dabisko, evolūcijas gaitā radušos brutālo, cīņasspara pilno pusi: mēs to neapspiežam. Vidusmēra metālists tāpēc ir sakarīgāks cilvēks par tiem nabadziņiem, kas nekad neļauj sev atslābt un mūžīgi par kaut ko gremžas, dodoties kārtējā lielā piķa medībās. Vai lūgt pestīšanu. Vai lamāt latviešus/krievus/žīdus... utt. Normāls metālists ir visumā produktīvāks, ar lielāku IQ, izglītotāks un normāli iekļaujas darba kolektīvā (neraugoties uz to, ka izskatās pēc metālista) nekā tie, kas krietnu daļu savas pacietības izšķiež, cenšoties apspiest savas primitīvi brutālās psihes daļas, pēc kuru laišanas darbā lielākoties mūsdienās nerodas daudz vajadzība ikdienā.

Uh, ku gari sanāca, man tak vajadzēja pa šo laiku strādāt!
0
^^^ nekad neesmu pievērsis īpašu vērību tekstiem
+4
Manuprāt, tas jau ir individuāli. Cits bezmaz vai katrā grupas dziesmā meklē visādus "apslēptos" tekstus un tad no tā ķer kaifu, ka ir atlauzis/uzķēris da vinčī kōdu kaut kādu. Vieniem atpūta, citiem stimuls darīt kaut ko (droši var ieslēgt fantāziju). Taču es personīgi nesapratu, par kādu jēgu un tās meklēšanu smagucī ir runa ?! Būtībā jau jēgas nav nekam , tāpat taču visi nosprāgsim. :D
+5
ne diena bez pirdiena
+1
BOD, ne jau par tekstiem es runāju.
Nu lūk, tu saki, ka tekstiem vērību parasti nepievērs. Kāpēc tad tev metāls patīk? Acīmredzot dēļ tā, kā tas skan. A kāpēc tev, man un citiem patīk kā tas skan, bet citiem savukārt nepatīk? Varbūt tomēr ir kāda dziļāka kopīga iezīme tiem, kam patīk, kā kaut kas skan? Varbūt tas kopīgais, lai kas tas arī nebūtu, noved arī pie līdzīgiem uzskatiem un dzīves skatījuma.
0
Es būšu orģināls un teikšu ka trvemetāls ir cilvēki kas te apgrozas.
Ir tak visādi dīvaiņi te manīti,viens vairāk vai viens mazāk,Amorphis paliek Amorphis.
0
Man garšo olīvas. Citiem negaršo. Ar kas kopīgs jāmeklē ? ;)
0
Šitā jau drīz gudrie ļaudis varēs izviedot visādas tabulas ar aptuveniem rezultātiem, cik daudz procentiem kas patīk. Un es to nedomāju tīri par mūziku , bet uztveri un tiri piri , bet nu ēst un dirst gribēsies visiem un viemēr. :D
0
Olīvas?

Tu esi pretīgs.
+9
Tāks, man nepatīk kōres, tev patīk. Man patīk olīvas, tev nepatīk. Tātad, kōristiem nepatīk olīvas .... -> ēd olīvas, citādi par lēkātāju paliksi un piedirstās biksēs staigāsi ;)
+3
Trūmetāls? Sākums un gals, alfa un omega. :D
0
Kāds kõrs?
Viss,es braucu mājās atdot tev 7us aliņus.
+3
senbijlaiks ;) man deguns līks - ar katru mēnesi viens alus klāt :D
+6
Vobšem, ar trve metālu ir tā. Vienreiz mēs ar Heresy gaidījām tramvaju, un garām slāja kaut kādi krišnaīti, sizdami bungas un baurodami savu mūžīgo hāre rāma, rāma rāma, hāre hāre. Nu tad mēs ātri pārskrējām pāri visām marginālajām sabiedrības grupām, sākot no krišnaītiem un beidzot ar Pajātu, lai noskaidrotu, kas ir visjēdzīgākie. Tad nu iznāk tā: dažiem grupējumiem nav atļauts drāzties, citi nedzer, protestanti pat lāgā nedzied, utt.

Nosecinājām: pie mums tomēr vislabāk — ir gan troksnis, gan sex, gan dzeršana!
+1
...pie visa ir vainīgs Amorphis. Kas man lika vēl tālajā '94 pasūtīt EP albūmu "Privilege of Evil"...
+2
Amorpiss, khe khe
+2
"Vobšem, ar trve metālu ir tā. Vienreiz mēs ar Heresy gaidījām tramvaju, un garām slāja kaut kādi krišnaīti, sizdami bungas un baurodami savu mūžīgo hāre rāma, rāma rāma, hāre hāre. Nu tad mēs ātri pārskrējām pāri visām marginālajām sabiedrības grupām, sākot no krišnaītiem un beidzot ar Pajātu, lai noskaidrotu, kas ir visjēdzīgākie. Tad nu iznāk tā: dažiem grupējumiem nav atļauts drāzties, citi nedzer, protestanti pat lāgā nedzied, utt.

Nosecinājām: pie mums tomēr vislabāk — ir gan troksnis, gan sex, gan dzeršana!"

nu šādas komponentes - troksnis, sekss un dzeršana, gan jau būs atrodamas arī Essential / Roxy / Nautilus / utt. pamatapmeklētāju publikā (nu labi, nevis gan jau, bet noteikti). arī jebkurā citā no muzikālā tipa 'marginālajām subkultūrām' (panki, industriāļi, reperi, utt, utjp) droši vien būs atrodams troksnis, sekss, un dzeršana. tā kā šajā ziņā trve metālā nudien nesaskatu neko īpašu. toties tās, ar kurām jūs konkrēti bijāt salīdzinājušies, vismaz pēc tava posta spriežot, ir reliģiskās kopienas, kuras tik tiešām noteikti pārsvarā būs askētiskākas gan par metalhediem, gan arī par citiem vidējiem tusētājiem.

turklāt diez vai metālistu subkultūru var uzskatīt par īsti marginālu - tāpat kā jebkuru citu subkultūru, kurai piederīgie pārsvarā pēc konkrētām vai mazāk konkrētām klišejām veido savu pasaules uzskatu, ģērbšanās stilu, utt.
0
Turklāt, eksistē arī metālisti kristieši un, lai Sātans ir žēlīgs, kristīgie blekeri !
0
"Man garšo olīvas. Citiem negaršo. Ar kas kopīgs jāmeklē ? ;)"

Loģikas teorijā/mācībā šādai domas sašaurināšanai noteikti ir kāds nievājošs nosaukums. :D
0
"... for the glory and sublime beauty of the horrific, the painful, the brutal, and the firing light of devastation."
Jaā... man reiz bija pašam sev grūti to atzīt, kad sāku nojaust, bet tagad es esmu pilnīgi ar to saaudzis. Un tam nav nekāda sakara ar reālu vardarbību vai kaut kādiem tumšiem kultiem.
Tā ir mākslinieciska koncepcija, estētika, izteiksmes līdzekļi. Un, protams, ka tam ir saistība ar psihes īpantībām / traucējumiem, bērnības traumām utml. kas arī mani vieno ar vismaz kādu daļu no tiem, kurus līdzīgai mūzikai piesaistījuši līdzīgi iemesli.
0
bet īsumā ir tā: katrs pats priekš sevis ir visīstākais un "vis-trūākais".
+3
Tas ir tāpat kā uz ceļa - visi, kas brauc lēnāk ir "gliemeži" un visi, kas brauc ātrāk ir "pašnāvnieki" :)
0
Bedzot atcerējos, kas man bija prātā visas šīs dienas. Manowar "Metal warriors"!

Every one of us has heard the call
Brothers of True Metal proud and standing tall
We know the power within us has brought us to this hall
there's magic in the metal there's magic is us all

Heavy metal or no metal at all whimps and posers leave the hall
Heavy metal or no metal at all whimps and posers go on get out
Leave the hall

Now the world must listen to our decree
We don't turn down for anyone we do just what we please
got to make it louder, all men play on ten
If you're not into metal, you are not my friend !!!
0
If you dunno what Amorhpis is, you are not my friend !!!
0
BladeOfDarkness, šodien, plkst. 10:08
Turklāt, eksistē arī metālisti kristieši un, lai Sātans ir žēlīgs, kristīgie blekeri !

Jā jā, silts aukstums un balts melnums arī eksistē.
0
Tā ir, pat balti nēģeri eksistē, kā varam redzēt no galerijas par Svazilendas karaļa potenciālajām sievām.
0
Jau līdz absurdam var aiziet. Bet var pierādīt, ka aukstais ūdens ir "siltāks" par silto ūdeni un, ka diena ir nakts un otrādi :D
0
Nu, piemēram, polu tuvumā zināmos gadalaikos diena no nakts vizuāli neatšķiras, tā ka tur tie ir tikai cilvēku izdomāti vārdi.
+2
Tiek tiešām, kaut kur pastāv arī tāds Laimīgo Poniju Zemes izdzimums kā kristīgais blekmetāls, ko devē par UNBLACK METAL. Kas par grupām tur ir, to gan nezinu.

Pieņemu — ja ir Immortal, tad unblack metālā ir grupa Mortal. Vai Blut Aus Christ, Lighttrone un White Funeral.
+2
Par White Funeral tas nav tik viennozīmīgi. Baudzās Āzijas zemēs kā zināms tieši baltā ir sēru krāsa. Japāņiem, piemēram, nosaukums White Funeral liktos pavisam normāls.
+3
"Turklāt, eksistē arī metālisti kristieši un, lai Sātans ir žēlīgs, kristīgie blekeri !"

nu paga, bet teistiskie sātanisti jau jebkurā gadījumā ar kristiešiem ir vienoti vienā Judeo - kristīgajā pasaules uzskata sistēmā, tikai slavē nevis Jēzu, bet gan Lucīti. nebūtu jau, imho, nekāds brīnums, ja kāds no tumšajiem spēkiem pārnāktu uz gaišajiem, lol, līdzīgi kā trvemetālisti kļūst par reperiem, he he.

cita lieta būtu ar Laveja / ateistisko / simbolisko sātanismu (kas, manuprāt, ir arī kaut kas radikāli atšķirīgs no teiskā sātanisma), kur nu gan pāriešana kristietībā būtu diezgan nevēlama. attiecīgi sātanisms = ateisms, hedonisms, individuālisms, egocentrisms.
+1
Unblack metal. en.wikipedia.org/wiki/Unblack_metal...
Vislabāk zināmais eksemplārs ir Horde. en.wikipedia.org/wiki/Horde_%28band%...

Tā ka kristieši ir savu tiesu jau pajokojuši par šo tēmu....
0
Unblack metālā ja nodibinātos kāda supergrupa no Horde un Holy Blood dalībniekiem, to noteikti sauktu — HOLY SHIT. Vēl unblack metālam piestāvētu Rotting Antichrist. Un White Domination, protams :D
+1
Sorry, bet man uzreiz vajadzēja atcerēties šo Holy Shit versiju:

theinfamousjcity.files.wordpress.com/2011/06/holy-fuckin...
+10
atceros, ka viens draugs domāja, ka "Rotting Christ" = "Rotējošais Krusts"
+1
Jauks piemērs ir VENGEANCE RISING:

The band originally formed under the name Vengeance.
They changed their name to Vengeance Rising because another act was discovered by the band who had the legal rights to the name Vengeance.

Vengeance Rising encountered financial problems after the disappointing (in ticket sales) 'Once Dead' tour. This ultimately lead to everyone leaving and forming Die Happy except for Roger Martinez who got some other players and kept Vengeance Rising going for a little longer. Eventually Roger renounced his Christian beliefs (partly due to his anger with people involved with Vengeance Rising who later turned their backs on him), and turned to Atheism and/or Satanism. He reformed the band to create new anti-Christian music, but has struggled to maintain a stable lineup or record.

2004: The line-up from the two first albums, minus Roger Martinez, did a reunion show under the name Once Dead at the Summer Madness in the end of August. The vocalist for this show was Scott Waters from {\link Ultimatum (US)}. They released the live dvd Return with a Vengeance (2005/Roxx Productions)

www.metal-archives.com/bands/Vengeance_Ris...
0
Kristīgi blekeri = pozeri - vai nu no kristiešu, vai blekmetāla pozīcijām raugoties, vai arī gan no vienām, gan otrām.
+1
^vai arī viņiem varbūt ir pilnīgi citādāka izpratne par to, kas ir / kādam būtu jābūt blekmetālam. galu galā tas, ka man patīk noteiktu frekvenču radīts troksnis, diez vai automātiski būtu sasaistāms ar to, kādas ir manas spirituālās pārliecības. tās visas tak ir dogmas.
0
Jābūt tak relatīvam uz kā pamata mēs par kaut ko varam teikt esam labs vai slikts. Baltā pasaulē baltai krāsai kā izdalītam elementam nav tak jēgas, ne?
+1
^^ blekmetāls par džīzasu jau nav vairs nekāds blekmetāls. Tur jau tā lieta, ka īpaši blekmetālā jau tā ideoloģiskā bāze ir viens no galveniem vienojošiem faktoriem, jo muzikāli tas laikam ir visdaudzveidīgākais metāla subžanrs. Ja slavini dogmas, kam blekmetāls (un metāls kā tāds kopumā) pretojas, tad vari zāģēt cik trū norsk arysk gribi, par bleku tāpēc vien tas nekļūst. Vai tu vari iedomāties, piemēram, pankroku, kas propagandē rātnumu un autoritāšu klausīšanu?
0
Molča. Tāpat kā sātanisku popsu vai repu par līķu drāšanu ;)
0
^ Tieši tāpēc, ka šajos žanros ideoloģijai nav lielas nozīmes, īpaši jau popsā (kaut gan seklu patērētēja dzīvesveida reklamēšanu jau arī var par ko sātanisku uzskatīt). Cita lieta, protams, ir atsevišķi prikoli, nu tāpēc jau tie iznāk prikoli, ka neiederas un apzināti vai neapzināti parodē attiecīgo žanru. Tāpat ir arī ar unblack metal - parodija.
-1
Prieks, ka tēma raisa diskusijas- lai gan vēl nevienu kopēju domu neredzu. Prieks - ka true nav tas pats kas pupi.
+4
True pupi?
-1
Popsa - popmūzika - populāra mūzika. Automātiski - ja kāds popmākslinieks sāks radīt kaut ko tādu, kas nepatīk masām, tad tā vairs nebūs popmūzika, bet vvz kas. Visdrīzāk, ka kaut kāds sūds, vienkārši nepopulārs.
+1
Pops jau ir arī mūzikas žanrs. Cita lieta - komercmūzika.
0
Ir jau tāda štelle kā indie pop. Paviegla, pavienkārša mūzika, bet ne maksimāli komerc. Tāda grupa kā James, piemēram.
0
t.s. pozitīvais festivāls ir pilns ar James'siem līdzīgiem...
0
James jau vēl dažs labs gabals, ko pa rādiō nācies dzirdēt, ir itin klausāms. Es vispār nobrīnījos, ka grupa pastāv jau teju 30 gadus - biju domājis, ka viņi pieskaitāmi 90-to britpopa vilnim. Par indie pop gan es viņus neskaitu, pārāk jau nu zināmi tomēr; indie pop pa manam ir kaut kas tāds, ko Grēviņš liek un slavē.
+4
"Prieks, ka tēma raisa diskusijas"
Tēmas autors ar' varētu te iemest kaut ko. Citādi izskatās, ka atnāk tikai pakontrolēt, ko citi sabīdījuši.

"lai gan vēl nevienu kopēju domu neredzu"

Ir kaut kāda pareizā atbilde, kas tiks atklāta beigās?
+5
Par pop-mūziku runājot - tur var iekļaut visu ko: sākot no neuzbāzīgāka tehno līdz vieglam soul/jazz, un vēl daudz ko, bet kopumā es atļaušos būt vispārīgs un teikšu tā - "pa lielām bumbām" pop-mūzikai īstenībā nav fanu.
Metālam ir metālgalvas, džezam ir džezisti, industrijai ir industriāļi, bet popsai nav nekā.
Ir cilvēki, kam vienkārši birojā kaut kas skan pa radio, kaut ko vajag fonam mašīnā, bārā, trenažieru zālē mājās. Kam patīk iet uz klubiem/disenēm un vasarā varbūt aizbraukt uz Positivus vai ko tamlīdzīgu. Kam patīk par 100 Ls paņemt VIP biļeti uz Kailijas koncertu. Kam svarīgāk par pašu mūziku ir tas, cik vispārpieņemta tā ir, kam vēl tā patīk (un ar prieku viņi atklāj, ka daudziem :D). Varbūt pat svarīgi, lai tā neko daudz neizteiktu. Ko var pat saprast - varbūt tiem cilvēkiem ir tik pilnas, darbīgas dzīves, ka viņiem absolūti nav vajadzības meklēt "drāmu" kaut kādos mākslas apcirkņos. :) Nevar jau par cilvēku spriest TIKAI pēc mūzikas... bet kopumā, man šķiet, "popmūzikas klausītāji" ir tie, kuri savā dzīvē nejūt vajadzību pēc mūzikas.
+2
Visai precīzs raksturojums - rādžiņā kautkas skan - OK. Kautkādus diskus vai maikas pirkt - tikai tīņu vecumā. Pēc tam vecumdienās var gremdēties atmiņās, ka 8.klasītē klausījos Britniju.
+1
Deathperado, vakar, plkst. 19:29
Popsa - popmūzika - populāra mūzika.

попмузика - музика поп jeb šu tulkojumā dupšu mūzika. Par dupšiem, no dupšiem, priekš dupšiem :)
+1
Tad jau drīzāk visi pareizticīgo mācītāji, ko sauc par "popiem", ir dupši un popmūzika īstenībā ir pareizticīgo dziedāšana.
0
Pareizticīgo dziedāšana neapšaubāmi ir popmūzika (otrādi gan ne :P), taču tā nav dupšmūzika.
0
ja jau pop izietu tikai no jēdziena populārs (ka pietiekoši atpazīstams un gana plaši tiražēts), tad jau daudzas metāla grupas arī varētu pieskaitīt pie popmūzikas.
0
Pirmais tulkojums manā vecajā vārdnīcā:
pop - paukšķis (korķa)
0
^^ u - piemēram, Semargl. :D
+1
nē. klasisks piemērs iz deviņdesmito gadu vērstures- ar draudzenei iepazināmies ar puisi, kas piedāvāja nākt mūziku paklausīties :) mēs: kādu mūziku, metālu, ja? /secinājumu pamatā bija gari mati/
puisis: jā, jums nepatīk?
mēs: patīk.
puisis /neticīgi/: nevar būt, nosauciet kādas grupas, tikai ne metallica un sepultura, tās jau zin visi..
Lūk tātad vismaz 2 piemēri, kas ir pop(ulārais)metāls
0
Popmūzika ir mūzika, kas ir orientēta uz būšanu populārai. Taču populāra var kļūt arī mūzika, kurai nav tāda pamatuzstādījuma.
+1
un metāla grupām nav uzstādījuma kļūt populārām /noteiktai auditorijai/? negribētu būt populāri, tad spēlētu opīša dārza malā šķūntī nevis uzstātos festivālos. būt nepopulāram nav sinonīms būt nekomerciālam. metāla grupas daudzas nav tendētas uz milzu čungura saraušanu, bet dara to prieka un atzinības (popularitātes) dēļ. tas ir tikai cilvēcīgi un pop nav nekāds lamuvārds.
0
Ok, komerciāls būtu precīzāk.

Un kurš tad saka, ka pop ir lamuvārds?
0
Kailija rulzzz.
+1
Lady Gaga Ist Krieg!
0
Poh par oficiālām versijām, bet vismaz man trūmetāls ir tasmetāls, kas man patīkmetāls. Q_Q :alus: :slura: :dura: utt.
+3
:sasodīts: :vai: :tiešām: :šī: :tagad: :kļūs: :par: :modi:
+5
RAITIS SAMETIS ir raw countryside black metal projekts, kas pastāv kopš 2011. gada 1. septembra un pamatoti nosaukts Latvijas leģendārākā smagmetālmūzikas kulta žurnālista vārdā, jo spēlē ultrakonservatīvu un bezkompromisa METĀLU! un mums nospļauties par dogmām, virspusējību un sabiedrības, t.sk. metāla, normām! Mūsu mūzika ir veltīta mums pašiem, mūsu draugiem, senču gariem, putniem, zvēriem, zuzēm, veģmām, Cēsu džonam un Raitim Sametim. 665+1!

Jūsu uzmanībai pagaidām vienīgās projekta dziesmas Mājās! mēģinājuma ieraksts.
Nav easy listening, brīdinu!

soundcloud.com/nefolk/raitis-samet...
-2
Man nekas tur vispār neskan. Spītējas un nespēlēs.
+1
^^
tas nav kautkāds 1 septembra joks?
+2
Man gan skan. Opera rulzz :p
+2
Pričom tur Opera? man ar FF ar skan. Nav gan tā, ka es tāpēc justos kā ieguvējs :D
+1
Bigijam laikam 2000 Windows gļučī :D Bet tas drīzāk ir ieguvums ;)
+7
Dziesma varena. Vokāls pie 1:30 sāka atgādināt vistas kladzināšanu, kad viņa izdējusi olu un tad ar to plātās parasti kādu pusstundu. Vobšem, uz Eirovīziju prom!
+3
Njā, Mincīts ar Nefolku nolīdzinātu to Huiņuvīziju :D
0
Hz, kas tam Soundcloud, bet man ar Chrome/Linux nekad nav strādājis. Iespējams, Chrome/Windows ir līdzīgi.
+1
Win+Chrome strādā
+1
Šito vēsā mierā var Šturmā likt.
+1
Kam nestrādā soundcloud, www.draugiem.lv/raitis666 paldies par atsauksmēm
+4
O, skan.
Ko tur jams auro? Sūds? Liriku studijā!
+2
Es tagad iedomājos, kā Raitis Sametis pie šitā muzona pačku nežēlīgi krata!
+1
Liriski kautkas par metāla vistām un metāla olām...
0
Man likās ka lirikas sastāv no 2 vārdiem - "mincīts" un "sūds" :D
+1
Lai gan bij doma iemest citā sakarā, tad runājot par īstu true, ir jāsaka, ka to varētu raksturo ar grupas U.D.O dziesmu. Nav svarīgi valoda kādā tiek pausts vēstījums, svarīgs ir vēstījuma saturs, ar ko mēs nododam informāciju plašam cilvēku lokam.
www.youtube.com/watch?v=gOtTyWIJD1Q...
+1
Dziesma ir veltījums (aicinājums) visiem sušiem, mincīšiem un začiem, vārdi -
susi
mincīt
zač
mājās!

665+1!
+3
dziesmas liriskais vēstījums kalpo kā aicinājums emocionāli tuviem cilvēkiem beidzot nākt mājās :

vārdi ir :

Nu, Susi!

Mencēt! x 7

Zach! x 5 (?) (esmu dzēris un skaitu)

Mencēt! x 5

Zach! x 6

Mencēt! x 7

Mājās! x 4

(instrumentālā pauze)

Mājās! x 2

es teicu, mājās!

Mājās! x 2

es teicu, nāc mājās!

Mājās! x 3

Mencēt x 4

Nu. Susi!
Nu, Susi!

Mājās!
Mājās, es teicu, mājās!
Mājās!
Mājās!
Ātri!
Mājās!
Mājās!
Mājās!
Mencēt!
Mājās!

Mājāāāāāaāās!
+5
www.draugiem.lv/raitis666/...
---
Es arī apskatījos - saku, tas projekts radies neatkarīgi no manīm. Uzrakstīju viņu viesu grāmatā, ko saku arī šeit:

"Sveiki, visumā man jau patīk šāds humoristisks piegājiens. Ceru- ka nākotnē notiks attīstība, un nesāksiet darīt kādas jēlības caur "manu vārdu". Kad nonāksim līdz gatavībai uzstāties uz "Melnās piektdienas" skatuves, tad varētu kopā saspēlēties kādā koncertā (es uz vijoles)... "
-------------
Tas, ko es reāli daru mūzikā- ir šajā blogā (drīz atjaunojumi tur gaidāmi):
=> muzamess.blogspot.com/ ("Mūžameža" lieta).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas