0
[#]

Šogad 1 - 2. jūlijā klusā miestiņā Vana-Vigala, Igaunijā notiks kārtējais šīs valsts lielākais open air HARD ROCK LAAGER. Ir sagaidāmi ap 1000 vietējo metal mūzikas cienītāju, kā arī viesi no Latvijas, Lietuvas, Somijas un Zviedrijas.

Kā galvenie viesi tiek uzskatīti zviedri KATATONIA un LORD BELIAL. Pasākuma piedalīsies arī mūsējie FLAYING. Visu grupu pilnais saraksts ir zināms un tie ir:

   KATATONIA [SWE]
   LORD BELIAL [SWE]
   SOLITAIRE [FIN]
   FLAYING [LAT]
   DARZAMAT [POL]
   ANDAJA [LIT]
   NO BIG SILENCE
   THARAPHITA
   METSATŌLL
   HUMAN GROUND
   GUNNAR'S ROSES
   LOITS
   LOOM
   SYMBOLIC STATE
   HELLROAD ORANGE
   DAWN OF GEHENNA
   MORTOPHILIA
   RAUD-ANTS
   INFERNO

Nedaudz par sagaidāmām ekstrām un festivāla norises vietu…

Festivāla vieta atrodas upes krastā un viss tiks uztaisīts tā, ka plunčājoties ūdenī būs iespējams redzēt to, kas notiks uz A – skatuves. Kopā festivāla placī būs divas skatuves ar labu apgaismojumu un skaņu. Starp tām atradīsies ēstuves un dzertuves, kā arī vieta, kur jūs, lai apēsta un iedzerta maltīte atrastu brīvo vietu jūsu kuņģī, varēsiet izklaidēt sevi, spēlējot tautas spēles. Tātad paēst varēs nopirkt. Kas attiecas uz šķīdumiem, šeit uz vietas varēs nopirkt alu, sidru, sodu un parasto ūdeni… par cenām var pateikt to, ka 0,5 l alus maksās 20 vietējās igauņu naudiņas (Ls 0.9).  Festivāla organizatori saka šņabim NĒ! :)

Bet iespēja paņemt kaut ko sirdīm dārgu pastāv. Vienīgais, ka jebkādus dzērienus, kā arī ieročus utt. ienest iekšā kategoriski aizliegts! Iekš festivāla plača darbosies apsardze, kurai būs tiesības izdzīt ārā pārāk agresīvus indivīdus, bet par laimi jūs noteikti tie nebūsiet, vai ne?

Gulēšana notiks teltīs blakus festivāla placim, stadiona laukumā, līdz ar to problēma ar vietu sportošanai atkrīt pati par sevi. Par gulēšanas vietu nav jāmaksā, bet, ja gadījuma tev nav telts, ir jāatrod pareizi cilvēki ar kuriem sadzert! Tiks paredzēta neliela vieta, kur par simbolisku samaksu varēs atstāt savas vērtīgās mantas, kuras būtu žēl pazaudēt. Bet šī vieta nebūs liela, tāpēc drošības pēc ieteicams neņemt līdzi televizorus, datorus un citas mūsu modernās dzīves sastāvdaļas un iztikt ar atpūtai pašu nepieciešamāko. Tiem, kas tomēr kaut ko pasēs, būs iespēja griezties atradumu centrā ar cerību, ka kāds labs cilvēks atradīs jūsu pazaudētās zeķes un aiznesīs turp.

Un galvenais! Tuvākais bankomāts atrodas 24 km attālumā, tā ka ieteicams līdzi ņemt pilnas kabatas ar vietējo cash.

Vana-Vigala atrodas Igaunijas vidusdaļā aptuveni 80 km uz dienvidiem no Tallinas. Pieļauju iespēju, ka lielākai daļai tas neko neizsaka tāpēc, lai precizētu ciema atrašanās vietu iesaku vienkārši apskatīties kartē :)

Kā ir pierādījuši iepriekšējie gadi ar sabiedrisko transportu nokļūt līdz festivāla dislokācijas vietai ir iespējams, bet ārkārtīgi problemātiski.

Pērkot uz vietas biļeti uz pasākumu, tā maksās 450 EEK, tas ir aptuveni Ls 20

 

Hard Rock Laager 2004:

Apraksti:
Hard Rock Laager 2004
Hard Rock Laager 2004: atskats

Bildes:
by DeathAngel
by thetrve
by BigUgga

 

Komentāri
0
Ar sabiedrisko transportu liidz pasaakuma norises vietai nokljuut nav nekaadu probleemu! Vispirms vajag aizrukaat liidz Peernavai un taalaak vnk jaapaarseezhas. No Peernavas uz Vana-Vigalu autobusi gan paaraak biezhi neiet, bet, kad braucu, tad sanaaca tikai kaadu pusstundu gaidiit, ko nevar nodeeveet par aarkaartiigi problemaatisku padariishanu :) Tiesa gan, lai izvairiitos no neskaidriibaam ir veerts jau ieprieksh paintereseeties par grafikiem, citaadi pirms 2 gadiem atpakaljbraucot iznaaca dazhas min peec autobusa atieshanas pieturaa ierasties un naakamo gaidiit apm 5 stundas :)

75 kronas uz biljetes cenu ir iespeejams ietaupiit biljeti iehavojot pa celjam Peernavaa. Pretii autoostai (kura sanaak pa celjam) iraid supermaarkets, kura 0. staavaa atrodas muuzikas paardotuve, kuraa tad arii var apjautaaties par biljeteem.
0
Droši vien, ka baigi labs fests! No Big Silence gribētos redzēt, bet gan jau citu reizi!
0
Ir vieta mashiinaa uz sho festu, iespeejams divas, interesentus mailot, mails profilaa.
0
Taa kaa uz festu tomeer braukshu caur Riigu, tad arii es varu piedaavaat paaris vietas mashiinaa - tiesa gan, negaranteeju nogaadaashanu atpakalj uz Riigu ;) Interesentiem zvaniit +370-60663305
0
P.S. No Riigas izbraucu ap chetriem
0
es saskaitiiju kaadas triis latvieshu automobiilus, ieskaitot maneejo!!
interesanti cik tad letti tur bija ieradushies!!
0
2 BigUgga . Bildes būs ?
0
buus :)
0
Jaa, nu bildes i labaas! Man jau vispaar taa migla baigi patika - mistiskai noskanjai ;)
0
Pashu igaunnu bildes var iechekot sekojoshaa vietaa:
gallery.alkohol.ee/hrl2005
0
es nezinu kapec vini ta iznirgajas par to festu, uzlaizjot uz skatuves "katatnia", nu tas bij pilniigs *&^$%^*&%...fu, un vel pec "lord belial", kurs bija pat vias gaidisas verts! bet nu par visu kopumaa- pirmaa diena bija daudz labaka par otro, ja pirmaja butu belial, tad otro vispar nevajadzeetu...nu tas manas domas, par to notikumu..nu igauniem viens +, tur vareja nopirkt meitenju maicinjas cik tik naudas un velmes bija, Latvija mums sadu ekstru nepiedavaa!!:(
0
Katatonia woz zer gut :) Vareeja gan mazaak speeleet gabalus no peedeejaa albuma un vairaak no 98/99 gadiem panjemt priekshaa. Tiesa saldajaa eedienaa bij pat viens klucis no Black Murder Day, kas no mana gjiimja pilniibaa izslauciija tikko jaushamaas neapmierinaatiibas grimases par rindu nenospeeleetajiem labajiem gabaliem.
0
Katatonia HRL bija baudaamaakaa nekaa Metalmania, iespeejams, ka atmosfeera savaadaaka. Vokaals jau nu tieshaam atshkkiras no taa, kas ir ripaas saspiests, bet nu man jau patika tik un taa. Lord Belial bez shaubaam bija HRL2005 top banda. Pats par sevi pasaakums bija lloti labs, labaakais Baltijaa un diezvai turpmaako 5 gadu laikaa pie mums ir sagadaams kaut kas liidziigs - top pasaules liimenna bandas, apriikojums gan skannas gan gaismu zinnaa, pashaa organizaacijaa - gandriiz kaa mazais w:o:a, divi stage, kas dod iespeeju nepaartrauktaam uzstaashanaam, jo kameer uz vienas skannojas uz otras speelee. Peec koncerta atbrauca kaadi 6 lielie busi un operatiivi visus igaunnus aizgaadaaja maajaas. Eddiens uz vietas bija lloti pat baudaams un ne paaraak daaargs. Alus igaunijaa protams ir slikts un uz vietas bija daargs (90 sant.), bet ja pannem liidz saveejo, tad par neko nav jaauztraucas. Nezinu kaapeec tik maz latvieshu bija tur, jo kopeejaas pasaakuma izmaksas vareeja sastaadiit aptuveni 25 Ls - billete, transports (ap 200 km liidz Vana - Vigala), eediens+dzeeriens.
Mans pasaakuma tops:
Lord Belial
Katatonia
Tharaphita
Pasaakums ir highly recommended un, manupraat, ir labaakais Baltijaa
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas