0
[#]

3. septembrī Rīgā, klubā "SALAMANDRA" (Salamandras ielā 1), koncertsezonas atklāšana ar grieķu Death/Black metal monstriem ROTTING CHRIST!

Uzstāsies:
   ROTTING CHRIST (GC)
   CATAFALC (EE)
   URSKUMUG
   TRENDKILL METHOD
   SUBCHASE

Sākums: 19:00, ieeja no pulksten 18.00

Ieeja: Ls7

No Liepājas uz koncertu (un atpakaļ) tiek organizēts autobus - 9530409

Ieeja koncertā bez vecuma ierobežojuma!

Vairāk info: www.metalshow.lv

 

Komentāri
0
Vells... Jāpērk jaunas kurpes, lai var iet uz koncertu...
0
Kurš pirmais pateiks , ka 7 ls ir dārgi, un kāpēc tik dārgi...... ? :)
0
nu es ta laikam būšu trešais, kurš te kauko ieraksta...
es jau sāku sliekties uz aiziešanu, un tie kas tur gaudo par cenu vai stilu... moš tomēr ir vērts redzēt, jo ne jau pa velti večiem ir pasaules slava, vai ne?
0
grrrr nekas nav daargi tas ir taa veerts m/@m/
0
Uz shito es arii divreiz vairaak buutu ar mieru maksaat.Jaabuut!
0
Redzeeju shos W:O:A 2003, uzstaajaas Wet stage (teltii), saspaardiija pa pakallu taa, ka tagad veel aceros:)) Iegreiza manaa smadzennu podaa diezgan lielu rievu, buus vien jaaiet padzillinaat:)
0
njaa uz shito pasākumu nevar neiet vai tur lūzt vai pliizt :)) eee Zivju viir tad jau mees akal vareesim piepisties liidz nemanjai :) (protams peec pasaakuma..) :DD
0
Kaa parasti..
0
ne nu protams cena vareeja but zemaaka lai vairaak alko var sevi iegaazt pa ietaupito naudu bet kada shkjirba ta pat visam vienmeer sanaak pietiekami!

tas taa es gribejeu but pirmais kursh saks zheloties par cenu!
0
Es žēlošos tikai par viesnīcu cenām Rīgā. Moš, lētāk būtru mēģināt tikt atskurbtuvē? :)
0
es noteikti iesu,es sos puisus miiiilu!
0
atskurbtuve maksaa 25 ls! nav gadijies izbaudiit bet kaut kur dabuju vienaa dzerstinjaa ta padzirdeet!
0
Vilciena biļete līdz Rīgai un atpakaļ, viesnīca un čebureki visādi izmaksā apm. tikpat... Bet te vismaz varbūt kāds piedzīvojums?
Nez; vajadzētu tiem RC likt pirmajiem spēlēt, lai provinciāļi var uz transportu uzspēt; vai arī rīkot drusku garākus seišenus, līdz pašam rītam... Par godu šādai vizītei gan tak varētu.

Biļete no manis tam, kas piedāvās naktsmītni! :)
0
Brauc ciemā. Raksti uz meilu.
0
Hmmm..laikam vareetu aizbraukt...Nee nu kaa tad savaadaak!!!....:)
0
bļa kā var nebraukt! Visas labās grupas vienā labā apvienojumā, lai gan man neviens nau zvaniijis par to, kas ir Catafalc, bet pārējie ir vienārši respect!!!! Nav vismaz nekādu Frailty un Eternal Snowfall, kuru laikā jādodas pagulēt. Urskumug sāk rudens sezonu ar Rotting Christ iesildīšanu.. interesanti !!! Mīkstie sēž mājās, normāli korboni iet kratīt pačku uz Salamandru 3. septembrī. Labi, ka skola sāksies ar tādu Armagedonu!! Brutal piece visiem!
0
Nu lab tas par to Frailty vēl tā.. var vismaz pastīties uz to veceni, kas tur giču lobij ne po decki! аццкая детка - kols un šmucīte:)))
0
Stonerosis, var palikt pa nakti pie Fimoziem, tikai nav garantēts, ka tu paliks nevainīgs pēc tādas nakts. Tur visādi gadās, za to tev izmaksā aliņu .. pat vairākus(desmitus).
0
Stonerosis, var palikt pa nakti pie Fimoziem, tikai nav garantēts, ka tu paliks nevainīgs pēc tādas nakts. Tur visādi gadās, za to tev izmaksā aliņu .. pat vairākus(desmitus).

Sonenmenschm, 7ls ir lēti priekš grupām, kurām ir līmenis ka Trendkilliem un Rotting Christ! Kad bij Open Airā, Trendkilli jau gatavi, bet visi sēž uz soliņiem, tad vokāls praktiski visus pasauca un visi lēnā, vilkās uz skatuvi, nu psc.. viņi ir vieni no krutākajiem a viņiem šitāds sitiens pa pēcpusi. Nepatīkami:(
0
He-he-he :)
0
hmm biljete! ok brauc yik shurp!
0
Ha, ha, ha!!! :DDDD
Bez vecuma ierobezjojuma!!! :DDDDD
0
ko smejies? arī savas krūtis vedīsi sutināt?
0
Kaada kruutiim vaina?Man patiik.
0
Problēmas ar log-inu, aizmursu savu loginu un paroli, vot i nācās reģistrēties pa jaunu. Tāds nu ir šis saits. Es, protams, ļoti cienu to, ka Jūs visi bez manis nevarat dzīvot un tādā garā.. bet nu

Krūtis kā krūtis, galvenais, lai nav silikons, savādāk nevar lidot ar lēto reisu uz Jamaiku. Bet savs pluss ir, ka nevar tik viegli noslīkt. Nuja.. bullšits kā parasti; ir vēla vakara stunda, ko labāku es varētu izdarīt kā iepūst dažus kilobaitus šajā vienreizējā saitā?! Ā.. un vēl ir svarīgi, lai krūts nav spalvaina, jo tas automātiski liecina par disorientāciju un novirzēm.

Preternatural_Maaleejs - tu gadījumā neesi no tiem pašiem tabestiķiem??? Respektabls grinds, ja kas. Blūdijs jau čuč?

0
nu dzīvot varam ļoti labi, varēji tikai aizmirst arī adresi...

par krūtīm tak neko sliktu neteicu, kur kāds saskata, ka es saku, ka man nepatīk?

Preternatural_Maaleejs... kas tas par pidarasu? un jautājumu par Blūdiju drīkst uzdot tikai Runcis Renārs, tā kā nelien svešā lauciņā...
0
hah es visticamaak nebuushu! laikam sedeeshu kkur kadaa pljavaa un kodiishu ar braljiem fizmatiem ;)
0
aaaa čista.. Petenju.. nuja. Man likaas, ka fano par preteriem.
0
Paldies tiem, kas atsaucas :) Ja tiešām neradīsies kāds vienkāršāks variants, sazināsimies tuvāk noliktajam datumam :)
0
KAs jums ar manaam kruutiim?!!!! Miers!
0
Preteru Maleejam patiik.
0
Manas kruutis nemaz neatljautos neapmekleet sho pasaakumu! :P
0
savaldies Just!!

krūtīm hip hip!!!
0
Jaa.Kruutis izcilas.Lai gan sev es taadas negribeetu
0
būs vai jāaizmačī.....Urkskumur... nomāli spēļei, takšto jāaizmačī, jāpablenž arī uz tiem monstriem no Grieķijas......krūtis izcilas.....
0
Informaaciajai par catafalk, ja kaads veel nav uzracis sho saitu!
www.metal.ee/catafalc/
normaals death, visu albuumu veel neesmu dzirdeejis, bet gan jau..:)
0
kruutis ir ok, tik zeel ka seju nevar saskatiit..
0
Kad redzēsi dzīvajā, diez vai arī augstāk par hūteriem kautko redzēsi. Un kārtējo reizi neskatoties uz šķirbu daudzumu, vienalga jājautā: "Kāda šķirba?"
0
re kā tam ākstam nepatīk, ka kāds/kāda ir ticis/tikusi paceltis/pacelta augstāk kā citi un saņem koplimentus/aplausus/pacē...
skaudība/nenovīdība/NEP...
0
re kā tam ākstam nepatīk, ka kāds/kāda ir ticis/tikusi pacelts/pacelta augstāk kā citi un saņem koplimentus/aplausus/pacē...
skaudība/nenovīdība/NEP...
0
pohuj, ka pirms tam pazuda burti- iepisu vēlreiz
0
atskurbtuve nemaxaa 25ls... taa ir pa velti... vai vissmaz man taa izlikaas... karoch neiznu 100%, jo pats no askubtuvee tikai 1x esmu bijis un toreiz pat sencis mani no turienes savaca...
0
psc... "Cilvēki" - tā ir viena jautra padarīšana... Vismaz man tā izlikās...

- Tai beibei nebija hūteru... Nu man vismaz tā izlikās. Priekšā visu laiku stāvēja tas apsargs ar plato muguru.
+1
Tam džekam mutē nebija neviena zoba. Nu man vismaz tā izlikās. Muti jau viņš vaļā nevēra. Tā kā neesmu tos zobus redzējis, tad man nav pamata domāt, ka viņam mutē ir kaut viens zobs. Tā kā nerunājiet muļķības, tam džekam zobu nav.
0
atskurbtuve maksaa gan! ta aizej uzprasi sencim cik jamais samaksaaja?!
0
nu jā. nopiķo atkal šitāds pasāciens. no otras puses tiem,kas žēlojas- neejat. bet pasāciens psc!!!
0
ne suuda atskurbtuve nemaksaa. Biju 2X atskurbtuvee, neviens veel man nav samaksaajis! :-)
0
kam te taas nakts majaas riiga vaidzeeja? cik man zinaams ja nesamaksaa ta ir jaatstradaa atskurbtuves labaa vai kas taads
0
vēl tikai viena diena...
0
Hmm,jo tuvāk paākums,jo ilgāk laiks velkas..
0
Shodien visi uz RC!!
0
nee visi gan nee!
0
Jaaa! Nu super bija. Labi grieki nospeeleeja. Publika arii nebija slikta.Stay alive metal brothers!
0
Vai arī esmu nekompitents šajos jautājumos vai arī Urskumug bija labākā skaņa, kāda jebkad dzirdēta. Par 3 reizēm, kurās es redzēju Urskumug dzīvajā, pirmo reizi pa tiešām varēju baudīt viņu mūziku. Paldies, Kriwix, ka atslēdzi to distoru no bassa, es dzirdēju tīru basu, vot tagad bija patiešām labi!!! Viss bija skaidri un precīzi. Tā turēt. Un lai man kāds peģiks tikai pamēģina pateikt, ka Urskumug šajā koncī nerullēja!!!

Paldies Lielais Ugga par to, ka nofotografēji, tagad man būs bilde ar saita logo:))
0
Piekritīšu, ka šoreiz Ursukugiem bija tīri labi klausāma. Patika Trendkill Method (uz lapiņas, kur bij pieminēts grupu uzstāšanas secība, bija rakstīts — Kill Method).
Nu un, protams, Rotting Christ — tie bija nuuuuu tik labi! Koncis bij labs!
0
Trendkill Method vispār ir jāpielūdz, tur nav iespējams nostāvēt mierīgi, jālauž kakls gribot negribot!:) Viņiem tur visi ir profi.

Runājot par pašu Rotting Christ- viss bij, protams, labi jauki, super, kruta, tralalalalaa, bet mani pārsteidza, tas, ka viņiem rakstīts stils black/death - nu kā? vai nu black vai nu death, jābūt vienam takš.. nu tad koncī pārliecinājos par faktu, ka viena dziesma viņiem bija vairāk tendēta uz death un nākamā uz black un tā pa riņki, tagad man vismaz ir skaidrs, kā iespējams stils black/death :))
0
Bet paši Rotting Christ puiši bija nu tik superīgi un jautri, dabūjām ar Kudaru ar viņiem padiskutēt pa dzīvi...
0
Šis man bija sirdij vistuvākais koncerts no visu to, kuros ir spēlejušas ārzemju grupas. Rotting Christ bija vieni no maniem favorītirm 90-to gadu sākumā, un man gandrīz vai asaras acīs sametās no tā, ka viņi savā playlistē bija iekļāvuši veselas 4 dziesmas no pirmajiem 2 albūmiem, kā "Sign of evil existance", "Non serviam"... un pats galvenais vecais hīts bonusā "Coronation of the serpent"!
Vienkārši pateikšu - zajebisj!
0
Catafalc'am vokāls bija tīri neko. Urskumug arī spēcīgi nospēlēja. Un Rotting Christ - pats par sevi... vērtīgi.
0
visu koncertu es neredzēju, jo ierados tieši uz Rotting Christ. Nu ko var pateikt... redzēju tos večus, kuri arī bija vieni no maniem favorītiem (tikai 90-to vidū, otrā pusē :)) he.. ... tak principā arī vēl joprojām man šie grieķi ui kā patīk. Biju ļoti patīkami pārsteigts par gabaliem no Triarchy Of The Lost Lovers 1996. Esmu palicis varen apmierināts... hedlaineru uzstāšanās bija vnk lieliska.
Jāpievienojas Sonnenmench`am - ZAJEBISJ !!!
0
Āaaa, kaa iepeera griekji -RC...pacha sakratiita taa, ka spranda stiiva...Urskumug - respect!!!Bija SKAISTI!!!!:)))ZAJEBISJ!!!
0
Rotting Christ bija ok!
0
Man gribētos piebilst, ka arī grupa Subchase bija makten laba. Man personīgi likās ka Trendkill Method spēlēja labāk kā jelkad. Pasākuma atmosfēra vērtējot no 10 ballēm man likās vismaz uz 9. Tiešām laba sezonas atklāšana.
0
0
Kas bija tas Subchase un kādā stilā spēlē?
0
melodic death, kaut līdzīgs Arch Enemy.
0
Koncis bija burviigs!!! Man jau vislabaak patika Urskumug, vienkaarshi dieviigi( njemot veeraa faktu, ka pirms kaadaas nedeeljas man vinji vel nepatika)!!! Tad RC, saakuma uz vinjiem skatiijos taa ar aizdomiigu aci, bet veelaak jau bija labaak, ja par pirmajaam dziesmaam buutu devusi kaadas 5 balles no 10, tad par peedeejaam vareetu iebaast pat kadas 9 balles! Taa tie paareejie: par Subchase, man jau patika, un man vienalga ka daudziem nepatiik sievietes vokaalistes, bet shajaa grupelee es neskatos uz to, taapat skan labi, tad Trendkill Method, lai piedod man visi vinju fani, shii muuzika nav man tuva, par Catafalc: taakaa uz to brriidi man nebija labi, slikti vinjus dzirdeeju, ja pat biju ljoti tuvu skatuvei, bet tas ko dzirdeju bija ok!
Tiem cilveekiem, kas teca, ka nevajag dzert, kad ir temperatuura bija pilniiga taisniiba1 Es no viena alinja sajutos ta itkaa es buutu izdzerusi kaadus 2l un plus veel snjabi, nu labi alinsh tika arii iztemts kaadas 2min.! Atguuties vieniigi paliidzeeja tas ka es sameerceeju matus aukstaa uudenii, un tad staigaaaju itkaa butu tiko no baseina izliidusi!:DDD Peec tam gan vareeja dzert cik uziet!:DD
Vienvaard sakot, koncis bija - ZAJEBISJ!!!
0
Būs man jāsāk piteikties uz autortiesību aizsardzību šajā forumā, saistībā ar vārdu ZAJEBISJ :)
0
Jau pa veelu!!!...:)
0
->Sonnenmensch; ZAJEBISJ; pēc šitā konča esmu gatavs arī maksāt!!!!Kontiņu, plz...:DDDDD
0
Uzskatīsim to par mentālajiem izdevumiem :)
0
ZJB (c) nefolk
0
to eternal-hate
es neatsleedzu...
0
Vispirms "ZAJEBISJ" jaaaizsuuta valodniekiem, la piemeklee pareizaako latvisko tulkojumu, un ta aidaa, regjistree nost :D
0
??:)
0
Koncerts bija jauks, tikai mazliet par īsu...
0
Dažas bildes no koncerta.... foto.inbox.lv/laura%7Eja1/Rotting...
0
Šitas bija nolādēti labs koncerts! Piekrītu Saulītei - bija par īsu. Bet visas labās lietas vienmēr liekas par īsu.
No šogad Latvijā redzētajām arzemju grupām RC pagaidām ir bijuši labākie (man gan ir aizdomas, ka Hypocrisy viņus pārsitīs, bet jau mans subjektīvais viedoklis). Iemanījos nofilmēt dziesmu "In Domine Sathana" :)
Urskumug uzstāšanās - pati labākā visām manis redzētajām. Skaņa bija ZJB :) Tikai kaut kā negribas ticēt, ka nākamo reizi gaidīt nāksies ļoti ilgi :(
0
Jā Deathperado, tā būs...

URSKUMUG izsaka pateicibu viesiem tiem faniem, kas bija pie skatuves un ar savu headbangingu mūs atbalstīja un bija zālē uzstāšanās laikā. Paldies JUMS.
0
atliek tik pajautāt: kāpēc tad Urskumug nebūs ilgi redzams ?
0
tāpēc, ka albūms jāraksta.
0
Lai gan neteikshu, ka peec muuzikas stila man iisti gaaja pie sirds (un neteikshu, ka likaas iisti piemeeroti) Trendkill Method un Subchase, jaaatziist, ka pasaakums tieshaam ir izdevies!
0
Gluži manas domas.
0
Urskumug bij labi!b Priecājos par to! Katafalki arī kapāja pārliecinoši ar atraktīvu zombij Vokālistu!!! Heil Helll!!! Rotting Christ ar savām Grieķu romancēm FUCK OFFFFF
0
Daunis
0
Smirdīgais reņģinieks
0
Apsveicu.Tu tiko pieraadiji,ka esi idiots.
0
-))
0
?????
0
ta bija normalim a ko vairak vareja gribet, tomer par idealu nesauktu, skana vismaz sakuma bija vienkarshi atbaidosha, pizdec nu es nezinu vai kadrezi dzive bus tiesham mirstiegie koncerti ar labu aparaturu, vai tad tas tik sarezgiti, trendkill method nu droshi vien apvienoja visus man zinamos hc/metalcore navarotus, un ne ar ko neparsteidza, nu vsmaz nevaidaja ta parak traki, atieksme neitrala, pilnigi vinaldzigi, es pat isti nesaprotu kam tads muzons vispar vajadziigs, bet ka krievija saka, ja pie mums nav bijis tad tik spiez nost, isteniba nav saprotams kapec uz itka tadu elitaru komandu ka RC atnak tik maz cilveku, man jau ari ta tiri atbalstit atnacu,
0
lūk jums profesionāla, nekam nevajadzīga kritika!
-1
man nepatīk rotējošais jeb pūstošais jēzus,bet nospēlēja viņi labi.Vismaz labāk nekā man likās ,ka būs.
-1
Pirmais koncerts telpas uz ko no metala biju.
Ja vien atmina neputrojas. :P
+2
ha ha ha
-3
Faun?
Iereec par bobija komentaaru?
0
drīzāk jau par manu 5 gadus vecu komentāru
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas