0
[#]

10. novembrī (ceturtdiena) klubā Depo uzstāsies:

INSANE (Ungārija – crossover/metal)
TABESTIC ENTERON
DEGU

Sākums: 21:00

Ieeja: 3Ls, pēc 22:00 4Ls

Flayer: apskatīt

 

 

Komentāri
0
Jeebal!Šito plakātu ar kaut kur var dabūt?
0
bļeģ! akal 4diena!:(( Man takš jāmācās!:((
0
zvērīgi labs plakāts!
0
Gan jau ka priekšplānā attēlotais subjekts pats arī būs pacenties :)
0
Pagājšreiz bija 3diena! p.s. Tu to uzparikti sev istabā esi iekrāmējis?
0
kautkaa nevelk mani uz sso pasaakumu
0
Tolx, jā!
0
Normāls kaimiņu killojamais aparāc.Tā turēt.
0
Kas tas tāds par crossover/metal?
0
Tas tāds visnotaļ jauts muzons.
0
insein ir pilniigs kraps, degu - cik naacies dzirdeet arii nepaarsteidz (kraps),bet nu domaaju ka tebestikji pamatiigi iespers pa emocionalaas publikas (kas naak uz inseinu un to otru murgu) alternatiivajiem, mazajiem dupshiem :)
0
TABESTIC ENTERON saliidzinot ar paareejiem ir karalli
0
Insane-tāda banda ir arī Liepājā..ungāri bļin
0
Tas jau jebkuram zirgam skaidrs, ka TAbestiC EnTeRon te būs krutākie. Un atkal es maksās 3Ls, lai viņus redzētu. Nu ko Faunēn, cik dziesmu būs šoreiz?
0
aiziesim, aiziesim
0
Es ceru uz vairāk dziesmām dziesmām kā pagājšreiz.Bet par to vai iešu neesmu drošs,vēl jau Hypocrisy biļete jāiepērk.
0
"Kas der visam, neder nekam" [Potifers, bļeģ]
0
un atkal es izcēlos ar īpaši skaistu bildi!
0
jā,bilde vnk super.Cik izdzēri? p.s. drīkst ielikt Urskumug skaistumkonkursā?
0
liec! es nedzēru, es pārpīpējos..
0
padomaasim! kgan, man tagad moraalaa depresija, slinkusm kkur vilkties, tepat majaas ir forshi :D
0
moš būs jāaizvelkas... it kā jau baigais besis'
0
labāk pasēdi mājās pie TV,labāk paliks
0
labaak jau buutu bijis INSANE no liepaajas
0
Malēj, kas Tu kaut kāds wannabe esi, ka taisies iet uz šito?! Kārtīgam džekam ir jāsēž mājās un jābesās.
0
Khe, "flayer":) Varētu domāt - vēl viena grupa :)
0
Tie, kas taisās būt un (šķietami?) vēlas samaksāt par ieeju tikai 1Ls, zvanīt uz numuru 9795707 ceturtdien, kad ir tikuši skaidrībā ar pārliecību un attieksmi, kā arī ar savu vārdu un uzvārdu.
0
Ja piezvanīs,kas tad būs?
0
Tiks iekšā par 1 Ls. A ko Tu gribēji?
0
viņš vienkārši gribēja..
0
Bet ne to,ko tu domāji... :DDDD
0
kandidaatiem protams veelams to izdariit liidz plkst;19'30
0
Nuuu, viskautko redzeeju - pirmais jau bija DEPO alus cena - 1,10 LS; tad naaca TE ar savu fekaalo showu, kas bija ljoti labs [paaris saites nenjeemu veeraa], tad redzeeju alu, alu, alu; tad atkal aizgaaju atpakalj uz DEPO [turpmaak textaa - kaka]; tad atkal pamaniiju kakas alus cenas; tad redzeeju balrogh, faunu, biguga, u.c. dejojam :D:D:D. Tagad atkal redzu truemaetal. el vee. Jaa, esmu piedzeerie, so what..? tas nekas, ka riit darba diena. Vienu gan es jums ieteikshu - uz naakamo TE konci aizejiet - ir ko redzeet. Man bija jautri :D
0
Es, kautrīgs un nesabiedrisks ļautiņš arī biju aizkāpis un, ko domā, patika! Ne jau dauņu skolas izlaiduma tērpi, bet muzons Tabestic Enteron spēkpilns. Zāģis, sviests - viss kam jābūt.Man līdzi bija viena bāba, kas metālu vispār bija knapi dzirdējusi un vienmēr nicīgi izteikusies, bet pret TE patieso sirdsžulti viņa nevarēja neatsilt. Vispār - bļe!
0
Nu jā, koncerts tiešām bija Ok. Sākumā gan Tabestic Enteron likās nedaudz iespringuši, bet jau ar kādu ceturto dziesmu jau sāka pārādīties jautrība!!! Divi viesvokālisti, viens no viņiem Ugga, kam vakar bija vārdadienas (!!!) svinības un viņš dabūja sev jautru veltījumu no grupas! Ar katru reizi TE paliek arvien labāki un saspēle arvien ciešāka... Šovs arī tikai veidots interesants, iepriecināja Fauna kustīgums uz skatuves. Grupas uzstāšanās laikā divi aktīvi dejotāji pievērsa sev lielu uzmanību lejot pugarajos matos alu un pēc tam aktīvi piekopjot headbanding, apšļakstot tuvumā stāvošos... Un vuenu brīdi abi, laikam no TE mūzikas dabūtās eiforijas metās uz grīdas, imitējot dzimumaktu:D Jautrība sita augstu vilni!!!
Otra grupa, kas uzstājās bija jaunuļi (sorry, nosaukumu neatceros) kas spēlēja kaut ko... starp hc un death, īsti nebija skaidrs ko īsti, un viņu uzstāšanās pēc tik atraktīvā Fauna & Co šova, šī grupas likās vāja.. laikam bija pirmais koncerts (?), nebija paspēts piestrādāts pie dziesmām, arī spēlētprasmīte pietrūka, ausīs ļoti krita bundzinieka vairākas pēkšņas ritma maiņas un klibošana, kavers Deftones dziesmai "My Own Summer (shove it)" arī prasījās pēc lielākas iedziļināšanās, lai saprastu, bet nu priekšā aktīvi lēkājušajiem jauniešiem laikam likās vis Oki....
Tad nu pienāca laiks vakara "vaininiekiem" grupai no Ungārijas "Insane" (kuri (kuru mūzika) ir "vainīga (:D), ka man šodien sāp spranda), kas bija sev līdzi atvikuši pāris zviedru džekus, kas sākumā arī bija aktīvākie atbalstītāji! Es atzīšos, nekad vēl nebiju bijis uz nevienu šādu metalcore grupas konci un likās tiešām interesanti, džeki spēlēja ļoti enerģisku, aktīvu, smagu, tajā pašā laikā melodisku mūziku!!! Skaņa kā jau Depo (skaņotāj!!!), bet bija Ok, izkratīju savo pussliso pauri pēc sirds patikas:D Cilvēku bija Ļoti (!) maz, kādi 15-20 varbūt, tie kas neatnāca tiešām palaida garām pozitīvu, atraktīvu un interesantu pasākumu:)
0
Fauns, un kā pats tu novērtē šo Totaljnij Vipendron perfomanci? ;-)
0
ne vareja redzet ka onkuļi nav kūkas atnakuši est, pat pei sliktas skaņas izklausiijas diezgan brutali, biki specigaak neka ierakstaa, nezinu kapec, man patikas, parejas grupas neredzeju
0
Pasakiet durakam, kur var dabūt ierakstu? Lūdzu.
0
Balrogh, nu kā saka, ar tiem Deftoniem vienmēr ir tā, ka cilvēki neapjēdz, kāds patiesībā bundzinieks spēlē apvienībā, ar nosaukumu "Deftones", visi Deftonu kaveri, kurus esmu dzirdējis vienmēr ir vai nu par lēnu vai par ātru(un pie tam tempa nobīde nav nekāda mazā). Tās lietas nemaz nav tik vienkārši nospēlēt. Vēl smieklīgāk būtu, ja kāds mēģinātu Korn koveru uzttaisīt, tas jau būtu čau. Tādas lietas vispār reti kurais uz bungām var precīzi nospēlēt.

Njā.. es nožēloju, ka nebiju, bet man bija savi iemesli, es jūtu, ka palaidu garām kaut ko interesantu(runa = par Tabestic Enteron). Turās veči, it īpaši Fauns.
0
nez, man neliaks nekas chua, man leikas driizak kdam atheistam ir pilniigs cahu uz bungam
0
augury.. spēlēt jebkura veida metālu uz bungām patiesībā ir daudz vieglāk nekā popu(es pats ilgi neticēju, bet man to pierādīja acu priekšā un es biju mēms).
0
Atheistu kā tādu esmu dzirdējis, tur ir labs bundzinieks, pat ļoti labs, bet tas ne tuvu nav limits krutuma pakāpei(patiesībā pat diezgan tālu)
0
... spēlēt jebkura veida metālu uz bungām patiesībā ir daudz vieglāk nekā popu ( es isti nezinu ko teitk, man liekas ka kads no mani te nes ara, eu nefolk, tu te atkal uzdarbojies vai kas pa desam, kursh te lunojas ????)
0
nefolk ir kaut kur mistiski nozudis.A Justs vienkārši pēc mācību nedēļas nedaudz saguris.
0
fakts apstiprinājās, jūs esat un gribat būt aprobežoti.
0
Mjaa tas bija viens explosive pasaakums -labs!
kaa no riita galva saapeejaa - yohaidiii
0
*_*
0
Nu nu. Jebkura veida metālu vs. jebkura veidu popu? Nu ja tu vārdu pops (pareizricīgo mācītājs?) aizstāstu ar džezu, tad es vēl ticētu...
0
Nu ne gluzhi katru popu, bet vairums tomeer.. Arii to pashu Hip hopu izraadaas nav viegli uzraut, lai gan kaa muuzika ir meesls, bet nu teikshu kaa ir - nav viegli. Dzezs ir kaut kas paari visam:)
0
Vismaz vienreiz dienā es ienāku šeit un pārlasu to teikumu:

"spēlēt jebkura veida metālu uz bungām patiesībā ir daudz vieglāk nekā popu"

llllllllllllllllll
O_)(_O
^^^^^^^
;;;;;;;
=
0
nu un, Faun? Vēlies izkratīt sirdi?:)
0
Nē, vēlos redzēt kā Kaspars Roga iekabina, piemēram, Mayhem Hellhammeram.
0
Kurš tad to nevēlas redzēt :D
0
Protams ka viena laba daļa no tiem bundziniekiem, kas ikdienā redzami kā studijas sesiju algotņi vai kā pavadošie mūziķi kaut kādu popsas izpildītāju koncertos un klipos ir nežēlīgie profesionāļi un viņu partijas ne vienmēr ir vienkāršas. Bet teikt ka metālu spēlēt ir vieglāk nekā popu?! Nu piedodiet.... Un tas, ja Tev kāds labs bundzinieks no kādas popsas grupas nodemonstrēja iespaidīgu bungu solo vispār ir pavisam cits stāsts.

Turklāt vēl ir derīgi noskaidrot, ko mēs uzskatām par popu. Tādu mūziku kā piem. Tumsa vai Marija Naumova? Ja tā tad eternal-hate galīgi nav taisnība. Ja par popu sauc arī jazz-fusion vieglākos paveidus tad gan ne vienam vien metāla bundziniekam būtu par ko padomāt.

Un vēl - ko Tu būdams 18-gadīgs (iesācējs) zini par metāla bundzinieku "krutuma pakāpes limitu" un par to, cik tad patiesībā grūti vai viegli ir nospēlēt piem. tās pašas Atheist bungu partijas? Teikšu vienu - nestreb karstu. Ka nesanāk kā tovakar ar to Therion pirmo albūmu - "Tev šāre galīgā sviestā! Tas nav nekāds Death Metal, katrs zirgs taču zina ka Therion ir Sympho Metal." :DDDDD
0
Bā, kk:( skarbi nodeva, pat es apkaunējos. LKA smagā roka.
0
nē nu džeks arī kveikā chīterus pēc pinga atmasko, tur jau ir viens kārtīgs pamats tam visam apakšā. Un ja nu kas, tad ziniet, ka esiet aprobežoti idioti, kas nevēlas neko saprast. "Nu tad paliec tāds pats muļķis, es bučošu Henka dupsi tavā vietā!!!"
0
:)))
0
kkkkkkkkkkk..
0
kaut kāds gailis nofenderēja manus komentus.
0
Manus ārī, bet tas nebija viss gailis, bet gan error!!!
0
oh..:)
0
Es vienalga paspēju izlasīt, tā ka man ph. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas