0
[#]

Trešdien, 14. decembrī Rīgā, klubā „Depo” vienīgo koncertu Latvijā sniegs viena no patreiz atpazīstamākajām Zviedrijas hardcore grupām CHILDREN OF FALL. Bez zviedru grupas, koncertā redzēsim arī vietējās hardcore grupas SOLARIS un VISMAZ 3 VĀRDI, kā arī Cēsu metalcore grupu ENHET, kas dibināta 2002. gadā un nu atkal atsākusi aktīvi koncertēt. ENHET nesen ierakstījuši savu pirmo albūmu „Check the foundation”, kas vēl pagaidām nav izdots, taču pāris dziesmas no viņu veikuma varat atrast grupas mājas lapā www.enhet.net.

Runājot par CHILDREN OF FALL, grupa izveidojās deviņdesmito gadu beigās, sanākot kopā mūziķiem no vairākām tajā laikā plaukstošās zviedru hardcore skatuves grupām. Pirmais albūms „Riding a broken vehicle” (izdots 2000. gadā uz GENET RECORDS), iznāca tikai 6 nedēļas pēc tam, kad grupai piebiedrojās pēdējie nepieciešamie dalībnieki. Kopš tā laika daudz kas ir mainījies... Ir nākuši un gājuši grupas dalībnieki un šobrīd CHILDREN OF FALL ir internacionāls kolektīvs, kurš sastāv kā no zviedru, tā arī dāņu mūziķiem. Pāris gadus vēlāk dienas gaismu ieraudzīja nākamais grupas albūms „Ignition for poor hearts”(izdots 2002. gadā uz SCENE POLICE) un EP „Four symtomatic poems of a world gone insane”, bet pavisam nesen, ar nu jau leģendārā čehu hardcore/punk leibla DAY AFTER RECORDS palīdzību, izdots CHILDREN OF FALL jaunākais albūms „Bonjour Tristesse”.

CHILDREN OF FALL vēl joprojām ir muzikāli prasīga un augsti kvalitatīva grupa, kurā mūzika viennozīmīgi tiek uzskatīta par māksliniecisku izpausmes veidu bez ierobežojumiem un regulācijām. Muzikāli jaunais grupas albūms ir atmosfērisks hardcore, kur depresīvas notis mijas ar eksplozīvām, gaišām melodijām un smagu, enerģisku skanējumu.

 

Komentāri
0
A Cik ta piķo ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas