0
[#]

UDO Dirkšnaiders - ACCEPT līderis ar vienīgo koncertu Rīgā!

25. februārī Eiropas tūres ietvaros ar vienīgo koncertu "Sapņu Fabrikas" koncertzālē uzstāsies grupa U.D.O.! Programmā - grupu U.D.O. un ACCEPT visas pēdējo 25 gadu labākās dziesmas! No 30. janvāra biļetes uz U.D.O. koncertu būs pieejamas iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās (www.bilesuparadize.lv ). Biļešu cena sākot no 9 Ls, bet, tuvojoties koncerta dienai (25.02.), to cena vēl augs. Pieejamas arī sēdvietas VIP sektorā!

Ir leģendas, kuras iegūst savu mistisko statusu tajā momentā, kad koncertaģentūra piešķir viņiem epitetu “leģendārs”. Bet ir arī citi - īstie, kā UDO..... Īsta leģenda - Udo Dirkšnaiders - ACCEPT līderis. Viņa neatdarināmā balss ir atzīta par vienu no harismātiskākajām smagajā mūzikā - mūzikā, kurai viņš ir veltījis vairāk nekā ceturtdaļu gadsimta savas dzīves.
Un, cik zināms, laika pārbaudījumus spēj izturēt tikai talantīgākie un patiesākie mūziķi.

1986. gadā vācu heavy-metal leģenda ACCEPT sasniedza savas popularitātes virsotni. Pēc veiksmīgām Eiropas un Amerikas tūrēm un sava pēdējā albuma prezentācijas turnejas Japānā, grupa atgriezās savā dzimtajā Vācijā, lai rakstītu materiālu jaunam albumam. Darbā gaitā radošās domstarpības noveda pie grupas izjukšanas un grupas vokālists Udo, savāc savu paša sastāvu zem nosaukuma U.D.O.. Pirmie albumi “Animal House” un “Mean Machine” turpināja tēmu, kuru aizsāka grupa accept albumā “Russian Roulette”. Tie tika augsti novērtēti presē, kā arī piedzīvoja finansiālu veiksmi.

1990. gadā, pēc dažām grupas sastāva izmaiņām un daudzām tūrēm, iznāca, iespējams, pats melodiskākais albūms grupas vēsturē ar nosaukumu “Faceless World”. Arī šis albums piedzīvoja gan publikas atsaucību, gan finansiālu veiksmi, ko, nenoliedzami, veicināja grupas Accept bijušā bundzinieka Stefana Kaufmana meistarīgais darbs producenta lomā. Tāpat kā agrāk U.D.O. devās turnejā, kā arī ņēma dalību žurnāla “Metal Hammer” piecu gadu jubilejai veltītā festivālā, kur uzstājās uz vienas skatuves ar Ozziju Osbornu.

Ar albuma “Timebomb” iznākšanu sākās pauze grupas radošā darbībā sakarā ar to, ka pēc albuma iznākšanas Udo uz nenoteiktu laiku “iesaldēja” savu projektu, ko veicināja ACCEPT atkalapvienošanās. Ar saviem bijušiem kolēģiem, Dirkšnaiders sniedza viesizrādes un veica ierakstus līdz pat 1996. gadam.

U.D.O. jaunajā sastāvā spēlēja Stefans Kaufmans (ģitāra), Jorgens Grafs (ģitāra), Fitti Vinholds (bass) un Stefans Švarcmans (bungas). Neilgi pirms tam kolektīvs savā sākotnējā sastāvā piedalījās grupai "Judas Priest” veltīta albuma ierakstīšanā un izpildīja kompozīciju “Metal Gods”.

 1997. gadā iznākušais albums “Solid” parādīja, ka Udo vienmēr ir gribējis izpildīt hard-n-heavy. Viņa tandēms ar Kaufmanu izrādījās veiksmīgs un fani ar entuziasmu uzņēma jauno ierakstu. Tikpat labi albumu uzņēma mūzikas izdevniecības. Tā albums žurnāla “Rock Hard” topos turējās vairāk nekā gadu. Albuma panākumi bija tik lieli, ka nākamās ierakstu sesijās Udo vairs neveica izmaiņas grupas sastāvā un nākamais albums ar nosaukumu “No Limits” neatpalika kvalitātes ziņā no iepriekš radītā. Šis albums iekļāva sevī klasisko grupas Accept kompozīciju “I’m A Rebel” un grupas “Supermax” kaverversiju “Lovemachine”.

2000. gadā Dirkšnaiders nevarēja pārvarēt savu tieksmi pēc visa jaunā un tomēr veica izmaiņas grupas sastāvā. Tā grupas sastāvā parādījās divi puiši no Šveices - Igors Džianola (ģitāra) un Lorenco Milani (bungas). Kopā ar viņiem 2001. gadā grupa izlaiž koncertalbumu “Live in Russia”.

Kolektīvs iepriecināja savus fanus ar studijas ierakstu tikai nākamajā gadā. Albums ar nosaukumu “Man And Machine” iekļāva sevī dziesmu ar nosaukumu “Dancing With An Angel”, kuru Udo izpildīja duetā kopā ar vācu metāla primadonnu Doro Peš (Warlock).

Koncertalbums “Nailed To Metal”, tāpat kā tā pēcnācējs - albūms “Thunderball” (2004), nostiprināja UDO, kā sava stila radītāja, reputāciju.

Viņu desmitais - jubilejas studijas darbs ar nosaukumu “Mission Nr.X” - ir nevainojams darbs, gan tehniskā, gan izpildes, gan arī komponēšanas ziņā ar lielisku producenta darbu. Kā vienmēr, nepārspējamas melodijas kompilētas ar smagiem rifiem.
Tajā laikā, kad daudzi viņu līdzgaitnieki jau sevi ir izsmēluši, Udo Dirkšnaiders turpina priecēt savus pielūdzējus ar nevainojamiem albumiem, izpildītiem viegli atpazīstamā stilā, par kuru viņu tik ļoti mīl klausītāji visā Pasaulē!

 

Komentāri
0
ja izdomāšu pa sliktu Metalmania tad uz šito jau nu noteikti jāiet, uf, un vēl 27 Gorefest, nu gan būs...
0
AAAAAAAAH BABY! o blja ! ROKENROLS ! jeaah!
0
"No 30. janvāra biļetes uz U.D.O. koncertu būs pieejamas iepriekšpārdošanā „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās (www.bilesuparadize.lv ). Biļešu cena sākot no 9 Ls, bet, tuvojoties koncerta dienai (25.02.), to cena vēl augs.."

taam.. tagad jau driiz meenesis pagaajis kopsh biljetes taakaa paardoshanaa...pa cik ta ir taagd? un liidz cik domaajams augs? taapat kaa Hypocrisy?
0
NU takaa vajadzeetu aiziet
0
Elizabethe, šodien, plkst. 11:31: "taam.. tagad jau driiz meenesis pagaajis kopsh biljetes taakaa paardoshanaa...pa cik ta ir taagd? un liidz cik domaajams augs? taapat kaa Hypocrisy?"

Vispār jau 30. janvāris, no kura sāksies biļešu tirdzniecība, vēl tā kā nav pienācis..protams, ja vien tu nelieto kādu cilvēcei nepazīstamu laika skaitīšanas sistēmu.
0
nupat uzzināju, ka iesildītāji būs Distant Light.
Tas drusku rūl :)
0
Setlists no Itālijas un Vācijas končiem:

01. Mission No. X
02. 24/7
03. Independence Day
04. Trip to Nowhere
05. Metal Heart
06. Mean Streets
07. Heart of Gold
08. Blind Eyes
09. Cry Soldier Cry
10. Princess of the Dawn
11. Thunderball
12. Drum Solo - Francesco Jovino
13. They Want War
14. Guitar Solo - Igor Gianola
15. Animal House
16. Man and Machine
17. Mad for Crazy
- - - - - -
18. Holy
19. Cut Me Out
20. I'm a Rebel
- - - - - -
21. Balls to the Wall
22. Burning
0
ēē, tfu... un te vēl bildes no pirmā tūres konča Austrijā 6. janvārī:

www.manyfaced.com/html/galerie-udo.ph...
0
Es tādus nezinu :(
0
up s
0
Biljetes jau ir paardoshanaa!
Pirmaas 200 tiks paardotas pa Ls 9, peec tam daargaak.
0
Valdi, a cik matainos lopus tajā fabrikā var sabāzt? nav tas iestādījums baisi mazs?
0
Tur ir bijushi paari par 3500 cilveeku, taakaa par saspiestiibu nebuutu jaauztraucas... ;)
0
gataus - biļetes jau pasūtītas - šitas ir jāredz :D
0
heh, vecā iepiepējusies piepe ar` beidzot kustēs ārā >:]
0
blaah blaah :P
0
Man ar pa šitādiem bija pirmā dzirdēšana, nu un tāpē iečekoju Man and machine. Un ko es varu teikt? Bļā1! Nenormāli rullē! Bļā2! Šito nedrīkst palaist garām!
0
Bļā1 - kā var nezināt Udo ?! :D
0
Vēsā mierā. Ja es nebūtu čekojis jaunpievedumus smagās muzīkas plauktiņā, Jelgavas tirgū, kad man bija 15, tad es ar par tādiem UDO nezinātu. Toreiz jau bij pierasta lieta, kad aizgāja uz to kiosku, tad draudzīgā tante uzmeta paklausīties tās kasetes. Tika ieņemti pirmie Napalm Death, Anthrax, Cannibal Corpsē, utt.. bet kad izdzirdēju UDO, gandrīz biksēs iespiedu, galvā vizualizējot to blondo ezīti pēkšķot. Tas bija šausmīgi. Kopš tās reizes nekad par viņiem neesmu dzirdējis līdz šai reklāmai. Šķiet nejutīšos neko zaudējis, neapmeklēdams koncertu. Un pavisam noteikti nejustos kautko zaudējis, vispār par tādiem neko nezinot. Tā kā turās! Ja kāds nezin, kas tie tādi, tad no tā nav jākaunās. Ar to varat arī lepoties. No manis viens mazais respekta punktiņš būs toč.
0
Nu man personīgi UDO patīk un repekta punktiņš no Fauna man nav vajadzīgs :P
0
he he
0
hey hey!!!!uz ssito kanci ar jaameeggina tikt!!!tadu tak jau pavisman nevar palaist garaam!! =)))
0
Suuci visiiti, klausos "Animal house", "Mean Machine" un "No Limits" un jau izteelojos ka esmu koncii =:|
0
mēs iesim :)
0
Uh, kas būs par laimi gan ausīm, gan sirdij :)
0
hmmmmm,jaaa uz shito jau ar gribaas tikt!!! nju nez,dikti jau shaubos han ka tikssu domas jau ar shaudaas par metalmaniu!!!! laaga nezinu ko bribu,bet ja nesanaaks tad jau uz sho gan buus jaajiet!!!!
0
BigUgga, te ne tik SpiegS, te pat Neonz kust ārā! :)
0
vācu pensionētais militārais atslēdznieks noķērca godam, IMHO. Neesmu un arī nebūšu baismīgs viņa cienītājs, bet savi klasiskie gabali šamam bija senos ziedu laikos, un daži pašgabali nebija peļami, īpaši Heart of Gold un Man and Machine - un, protams, They Want War/Animal House
Setlists nebija gluži tāds kā rakstīts:
enkors sākās ar Holy, tad bija Metal Heart (pēdējās sāpošā kakla paliekas izkliegtas - tas tak bija pirmais metāla gabals, kas man iepatikās tālajā 1986. gadā), Balls To The Wall, un tad Burning. Tur, kur man setlistā rakstīts Metal Heart, bija iebāzts Restless And Wild/Son Of A Bitch. Visumā bija skaisti.

Ā, iesildītāji Distant Light... pieci gabali, pirmie divi bija man nedzirdēti... nebija labi izvēlēts pirmais gabals, da i pati grupa uz skatuves izturējās itin kusli un miegaini, īpaši gribu iemest akmeni vokālista dārziņā - un tas ne īpaši veicināja arī publikas atdzīvošanos. Otrs gabals jau sāka iespert tempa ziņā, un arī pati grupa sakustējās. Pret trešo Prison Of Dreams man ir vislielākās pretenzijas - es neesmu pārāk priecīgs par to, kā jaunais vokālists viņu ar mokām izķērc - lai kā Vladam bija ar to balsi, man patika vokāla meldija, bet šeit palikusi tikai samocīta brēkšāna. Mission: Apocalypse jau bija labāk. Uu joprojām nav aizvākts tas Edguy-iskais piedziedājums citādi ļoti labajam (šodien: pēdējam) gabalam Prometheus.
Skaņa bija ne pārāk arī, tur kur sākās sarežģītākās vietas, bija tīrākais haoss. Kur vienkāršāk un spēcīgāk - uzreiz bija jūtama viļņošanās. Katrā ziņā, purināja paurus arī daži man apkārt un H burtu ar pirkstiem rādīja.
0
Tik žēl ka nenospēlēja Cut Me Out un I'm A Rebel. Bet bij zaibis.
0
koncis bij labais...!
0
izklausās ,ka tur ir gājis diez ko jautri!cerams, ka kādu citu gadu šie atbrauks pie mums vēl!
0
A: Nu kā bij ???! Kā bij??
B: Baigi forši! Ahujeno. Pilnīgā autā! Neko neatceros.
0
Mhm, koncis ieslānīja. Vislabākais, ka pēc iesildītāju uzstāšanās zālē kaut kādi džeki nāca man klāt, sita uz pleca un slavēja, ka "esam baigi labi nospēlējuši", acīmredzot, noturējuši mani par vienu no Distant Light dalībniekiem. :)
0
kudars :) diez, par kurējo?

tie būs bijuši no tiem, kas man netālu agresīvi mošoja, uz skatuvi pat nepaskatoties...
0
Nu, visticamāk, ka par to, kas www.metalshow.lv/?section=home&lang=... esošajā bildē kreisajā pusē - man tagad līdzīga frizūra kā viņam. :)
0
tad jau tu vairs neesi TROOOOO !! :( Fuu... tiš, kaka!
0
NeaizMIRSTI, ka tu tagad runā ar skinu! Baidies no manis, mazais cionist!
0
viss,norakstīts tu esi!
0
un to man saka pidarass, kurš ģērbjas ūber trū ādas drēbēs un uzskata sevi par dižu ... hmmm.. kāds bija tas vārds?? -> "metālistu"

Baidīties?:) Es jau pilnīgi trīcu viscaur, pipele bļe...
0
Nē, to tev saku es, anonīmais sīkpirdi!

(Interesanti, ko tagad viņš uzrakstīs?)
0
Es uzrakstīšu:"Ej tak tu sēnes lasīt, kaut kas man saka, ka tu uzrādīsies tā sīk-pipele!

"Tavs spēks zudis līdz ar tavu šķidrautu, bez tā tev nekā vairs nav palicis!"

un:"Laid, tu man riebīga!!"

visu cieņu,
Nekro-rabarbers[bet priekš tevis - vienkārši rabarbers]
0
Pjatomu stoļiku boļše ņi naļivaķ!
0
Rabarberu vilnis sasniedzis tautu... beidzot! Nekrodēmonu para-vienība jau nokomplektēta, tagad zem Nekro karoga tiek pulcēta elitārā rabarberu vienība.
0
kudars diemžēl atlasē piedalīties nedrīkst, ja pat viņš to nevēlās no visas sirds.

Don't fukk with rabarbers!!
Don't fukk with nekro!!
Be nekro!!
Or be fag!!

..and we will make you nekro-fag..
0
_+88______________________...
_+880_____________________...
_++88_____________________...
_++88_____________________...
__+880____________________...
__+888____________________...
__++880___________________...
__++888_____+++88_________...
__++8888__+++8880++88____+...
__+++8888+++8880++8888__++...
___++888++8888+++888888++8...
___++88++8888++8888888++88...
___++++++88888888888888888...
____++++++8888888888888888...
____++++++++00088888888888...
_____+++++++00008888888888...
______+++++++0008888888888...
_______+++++++088888888888...
_______+++++++088888888888...
________+++++++8888888888_...
________+++++++0088888888_...
________++++++0088888888__...
0
bet paprovēt vajadzēja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
nerve
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas