0
[#]

Piektdien, 12.decembrii,
Daugavpilī: "DECEMBER INVASION" (Afiša), klubā Labirints, Mihoelsa ielā 54...

Sākums pl. 19.00
Ieeja 1.50 Ls

Uzstājas:
SANCTIMONY
PRETERNATURAL
+ suport Disease, the Gollows, Explicit Noise

Komentāri
0
haaahaahahahahaaaaa. Jaaaa, deelj shiim grupaam es noteikti kratiishos uz D-pili. Realjna mochit rebjata.
0
Buutu es Daugavpils iedzimtais, ta noteikti aizietu, bet taa kaa neesu, ta diez vai :) Vispaar jau dikten labi, ka aarpus Rigias kaut kas notiek.
0
Kaac bez Fauna spersies to gabalu?
0
thetrue: axa, buutu liidz riitam, t.i. liidz kaadam pirmajam vilcienam, moke vareetu meeginaat. celju turp/atpakalj var skaitiit kaa atsevisku tusi ;))
0
Pasaciena afishu ielu arii savaa linkaa: journal.bad.lv/users/raitis...
0
tas gan... pie kam, ja es kaut ko baigi nejaucu, tad Daugavpilii nekad neesmu bijis :)
0
A nevar sariikot sho pashu konci tikai riigaa? vai arii riigaa un d-pilii? 1.50 it kaa jau jauka cena, bet 6 Ls par celju liidz D-pilij un atpakalj... taa kaa buutu zheel, neesmu jau zhiids, bet nauda jau man arii neaug :( Sorry, miinus 1 skatiitaajs
0
Uuuu, man jau nu lloti gribas sso pasakumu:))))
0
es ari neesmu no dpils,bet tur tikai studeju.uz konci gan es aizieshu.kadel Jus sakat,ka Riga vajag rikot?Parejas LV pilsetas ir aizliegts.6ls par celju.
a man braucot uz Rigu ar ir jamaxa tie pashi 6ls un naf kur palikt..beee
braiciet shurp,ka es Jums saku
bus labiii
es taisos pafochet konci...
STay SIC METALHEADS
0
Uz taadiem jibenjiem kratiities? Nemuuzham! A ja buutu tepat pie maajas,tad nokaaptu pa4oleet!
0
pac jibenis
fuc
0
Nu nahuj uz Daugaupili.
0
Njaaa...12/12 vispaar taa jociigi sanaak...,jo D-pilii vienaa vakaraa ir 2 koncerti (metaalmuuzikas)...viens ir jau mineetais DECEMBER INVASION, bet otrajaa uzstaasies jaunaas vieteejaas grupas...Tachu vairaakums, logiski, poshas uz DI...vai bija praatiigi riikot divus tusinjus vienaa vakaraa ?...
0
Hei, www, bail, ko??? Mums ir tada VARKA!!! Juusu riiga v pope!!!
0
Vareeja jau labaak so konci parcelt uz Riigu,nevis kolhozaa-Daugavpilii.Atlie... gaidiit apvieniibu-VADER.
0
Pats tu esi kolhoznik!!!! Rigaa VARKA - otstoi!!!
0
Njaa, ir veel dazh aprobezhoti cilveecinji, kas uzskata Riigu par vieniigo Latvijas pilseetu un paareejaas niciigi pieskaita laukiem...Lai nu...Vareetu daudz un plashi striideeties...Ja kaads veelas, mana e-pasta adrese nav nekaads nosleepums... ;(
0
To .Ru ... nu nesaki nesaki ka juus tur ir vairaak.. nez vai juus parsistu to cilveeku skaitu kas bija te Riigaa.. un juus arii nepaarsitiisiet to skaitu, kas buutu, ja shi pasaakums buutu Riigaa. Taa ko, pashi juus esat dzilji, dzilji v pope ;)
To Dead Corpse.. a man nav kur palikt, ja es braucu uz D-pili. Nedomaaju, ka tu vai kaads cits vareetu uztureet pie sevis kaadus 150 purnus no Riigas... taa ko, labaak jau buutu ka koncis buutu tepat Riigaa :p Tad jau labaak, ka neatbrauc 10 D-pilnieki nekaa 100 Riidzinieki paliek maajaas. Arii grupaam tas buutu izdeviigaak. Riiga ir un paliek Riiga. Es nesaku ka D-pils ir chuhnja... jo tas skalji nav jaasaka ;p Chiao!
0
ai nu ko var dirsties par to d-pili.kas veeleesies taapat uz turieni dosies.un kautkaadas paarmainjas arii sen jau ir vajadziigas.
0
ko jus tiesham dirshaties?vieniga shiza te ir tada,ka shi ir pirma reize,kad info par konci dpili ir ievietotys neta.agrak nebija truemetal.lv un alternative.lv ir sukataju saits.dpili ir bijushi tik daudz metalfestu kautvai tie pashi Chemical Reaction,kuri notiek ziemas sezona.
To Ginger:to.ko tu teici ir garam.tas nozime,ka mums vispar nevajag te pasakumus dpili?
salidzinjauma ar Rigu viss ir proporcionali.Riga vairak metaljoru neka dpili un lidz ar to vairak poperu un to goperu tusinu klubu ka La Rocca un Pepsi Forums...
To Fallen Angel:divi tusi tapec lai hardcore cienitaji un deferi ar blekeriem neatrastos viena fiildaa.sadalijums pec gaumem
Riga tipa nav vairaku pasakumu vienlaicigi.un wispar atceros,ka vienreiz bija Black tuss Riga,taja pasha laika Gulbene koncerteja Desperate(kuri pec nedeljas ari Riga uzstajas) un ari dpili taja pasha laika bija metalfest.
wiss ir labi,brauciet,ja velaties.
0
grupam nav izdevigi,ka teica Ginger,ja uz dpili neatbrauc 100 metalheads vai ari uz Rigu neatbrauc 10 dpilieshi.kas tur grupam izdevigs.tas pierada vinu nekomercialos nolukus.
Tas ir Rigas grupas,kuras jau tur ir pietiekami daudz koncertejushas,laiks pagriezties"TIESHI UZ DIENVIDIEM"
0
Nosauc juusu grupas, kas jums tur ir!Kas jums ir no blacka vai deatha? Man patiesiibaa nebuutu nekas pretii aizbraukt un uzspeeleet.
0
to Death Corpse: jaa, bet tie pashi DISEASE uzstaasies gan venaa, gan otraa tusinjaa...nez kaa paspees...un vai necietiis kvalitaate...
0
tas tapec,ka vienu koncertu organizee kads metalors,bet otru konci kluba direktors.sanaca ta,ka ne vienu ne otru nevar atcelt,bet Rigas grupas cita diena nevar uzstaties.ne tikai Disease uzstajas 2x,bet ari
Disease grupas bundzinieks(atzits par labako drammeri Latvija) spele ari cita banda,kura ari uzstajas gan viena ,gan otra vieta.tas protams nav izdevigi ne grupam ne publikai,jo ta nevar but abas vietas vienlaicigi nu maxat divtik,jo otra vieta ir ari citas vietejas bandas.problema ir shada:tad,kad nebija moshipta neviena,ta organizetaji uzradas un tagad jau pa daudz to pasakumu...
tagad es klausos jauno Machine Head albumu"through the ashes of empires".esiet dzirdejushi?
nevaru vien nociesties..pec 17 stundam bus labs koncerts..haaaaaaaaaaaaaaa...
0
dpili isteniba ir srucis grupu skaits.pirms pusgada te bija ka piesets ar ded un blek bandam.ljoti maz atbalstitaju un ta ka par konciem tikai zinaja dpils un Livani(pat Rezekne un Jekabpils nebija informeti) ta nebija daudz cilveku.Un ta vienmervir bijis.nez ka shodien bus..
dp[ili ir bijushas labas grupas ka Mortofesti un Deathside,bet tas abas tagad vairs nepastav.man pasham besi,ka te nav neka laba.tadelj saku,ka Rigas bandaam ir tapec ari jabrauc shurp
MES ESAM NOILGOJUSHIES PEC GALJAS!!!!!!!!!!!!!
Kautvai Jaunaja gada piesakieties un brauciet,nenozelosiet,apso... ir labs metal psycho puulis:)))
0
Kam interesee, ka es arii gribu tikt uz D-pili!NEVIENAM!NoObody cares about no-one and no-body loves no-one....
0
Svaiga galja! Svaigas asinis :)
0
To Dead Corpse
"Disease grupas bundzinieks(atzits par labako drammeri Latvija)" ???
Kas tad vinju atzinis? ;)
0
jaa, si uzstasana nebija vina labaka, bet veletos atzimet, ka Kimijaa vins nospeleja loti labi! Es biju gan tur, gan tur.
Un vispar, visa grupa nospeleja labak Kimijaa.
0
Taas nu gan ir mullkkiibas, kas Disease bunnggieris ir labaakais!
0
Vai par koncertu ir kaada informaacija? Kaa tur Dpilii bija vispaar?
0
Driiz buus!
0
to Valdis:
Vinjsh par taadu tika tziits festaa "Sinepes un Medus"...
0
Un tas noziimee, ka vinnss ir labaakais Latvijaa?smiekli naak!
0
To Hellhammer!
Es arii par to ka neesmu nekads labakais latvijaa!!
esmu parak jauns lai buutu par labako!!!
Heavy METAL!!!
0
Labaako nav, bet ir gan labi!Pie "Sinepes un Medus" balvas -
"Liepaajas dzintars" labakais bunzinieks!Latvijaa ir daudz labu bundzinieku
0
nu ja tads ka piemeram Preternatural drammeris.es redzeju vinu ka vinsh fascine visus ar sawu bungoshanu.
0
hey piton.disease rulz
0
Paldies par komplimentu.
0
:) Buus kaadas atsauksmes par koncertu? Manupraat tas bij' izdevies!!! Zheel tikai, ka uz beigaam tauta izkliida,t.i., kad uzstaajaas SANCTIMONY cilveeku zaalee bij' palicis pavisam maz. Bet droshi vien taadeelj, ka daudzi centaas apmekleet abus koncertus...;)
0
Kas palaida garaam, lai vaino sevi -es gan labi atraavos.Disease labaakie.:)
0
Kas palaida garaam, lai vaino sevi -es gan labi atraavos.Disease labaakie.:)
0
a tur bij ari kads no Rigas?man likas,ka tikai vietejie!!!
0
To Vadoss:es neapstriidu Tavu talantu,bet tas vien, ka tik kritiski izteicies par sevi, noziimee, ka vari klluut par baigo monstru naakotnee! Noveelu Tev to labaako!
0
LIELS PALDIES!!!
0
Noteikti Tevi atbalstiissu naakamajaa koncii!!!!!!!!!!!!
0
ne sci Piton!obser-govno!Ja sam iz Rigi,zivu nedavno v D-pilse!Ja tot kto predlagal uslugi mersa v madone!Vaw muzon visokokvalifikacionniy,eto neosporimiy fakt!Vsegda budu kri4atj;Tosik MO4III!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas