0
[#]

Pirmo reizi Latvijā, 26. septembrī (otrdiena) uz kluba „Melnā Piektdiena” skatuves (prezentējot  savu jauno albūmu „Memorial”) kāps pretrunīgie gothic/metālisti no Portugāles MOONSPELL!!! Publiku labākajās gothic/doom tradīcijās iesildīs somi BEFORE THE DAWN un EMBRAZE.

„Memorial” radīšanā tika piesaistīts producents Valdemars Sorihta (Waldemar Sorychta), ar ko jau bija strādāts pie grupas pirmo trīs  albūmu ieraksta (“Wolfheart”, “Irreligious” un “Sin/Pecado”). Kompozīcijas no jaunā albuma – “Once it was ours!”, “Blood tells”, “Sanguine”, “Finisterra”, “Upon the blood of men” un “At the image of pain” pēc mūziķu vārdiem ir labākā mūzika, ko viņi kopā ir radījuši, un šis albūms ir sava veida pateicība 90-to gadu metal skatuvei un komandām, kuras kļuva par tās sastāvdaļu.

Moonspell ir neprognozējami, viņi riskē eksperimentējot ar skaņu un stilu pieņemto robežu pārkāpšanu. Lai gan viņu demo “Anno Satanae” (1993) atbilda klasiskajām norvēģu black metal tradīcijām, jau pirmais minialbūms „Under the Moonspell” (1994) radikāli atšķīrās no skandināvu skarbuma ar tumšu gotiskā erotisma burvīgumu un etniskiem motīviem. Eksperimentējot arī turpmāk, ar lieliskā „Wolfheart” (1995) iznākšanu Moonspell tika atzīti par labākajiem uz tikko attīstīties sākušās gothic metal skatuves. Grupa koncertē un sniedz neticami veiksmīgus šovus Vācijā, Austrijā, Francijā un Spānijā. Kompozīcijas „Alma mater” un „Vampiria” iekaro eiropas čartu topus. Līdz gada beigām tika izpārdotas 50.000 albuma kopijas.

„Wolfheart”  noskaņas apvienoja sevī nakts murgus, pavedinošus ritmus un dziļas emocijas, neaprakstāmas melodijas un visas agresijas nokrāsas, kas raksturo arī nākamo - ģeniālo albūmu „Irreligious” (1996). Te Moonspell mūzikai iegūst literāras tendences - dziesma „Herr Spiegelmann” uzrakstīta slavenā Patrika Zīskinda (Patrik Süsskind) romāna  "Parfīms"  ietekmē, savukārt kompozīcija „Opium” balstīta uz portugāļu dzejnieka Fernanda Pessoa dzejas. „Opium” kļūst par pirmo grupas videoklipu, tas diezgan ilgi atradās MTV karstajā rotācijā. „Wolfheart” ieņēma līderpozīcijas Itālijas, Austrijas, Somijas un Nīderlandes čartos. Visu 1996. gadu grupa pavadīja izbraukumos, kā arī grandiozā tūrē ar „Type O Negative”. Vācu telekanāla VIVA skatītāji atzina „Moonspell” par gada atklājumu, atstājot ēnā tādas zvaigznes kā Marilyn Manson un Korn....

1998. gada vidū tika izdots «Sin-Pecado». Daļu pielūdzēju albūms šokēja ar groulinga pazušanu, manāmi vieglāku skanējumu un elektroniskām pasāžām. Bet neskatoties uz to, «Sin/Pecado» kļuva par rekordistu pārdoto albuma kopiju ziņā. Nakamajā tūrē ar Therion, Darkside un Anathema Moonspell brauca jau hedlaineru statusā.

Ar nākamā, septītā pēc kārtas albūma izdοšanu portugāļu metālisti kārtējo reizi kardināli mainīja savu stilu - «Antidote» (2003) bija nākamais solis grupas muzikālajā attīstībā. Līdera un Moonspell dziesmu autora Fernando Ribeiro (Fernando Ribeiro) balss atspoguļo pilnu emociju nokrāsu gammu – no bailēm un smagas melanholijas līdz zvērīgam naidam, veiksmīgi mijot tīru dziedājumu ar spēcīgu groulingu. Ģitāru burvība rada netveramas pārejas starp akustisku maigumu un nāvējošām dusmām, un kur tad vēl bundzinieka Mike Gaspar vidusjūras ritmi apburošajā “From Lowering Skies”…

Moonspell atīvi koncertē eiropas un amerikas metal-festivālos, viņus zin un atceras dēļ neaizmirstamiem live un gaismas šoviem. Tieši tāpēc viņu pieludzēji ar nepacietību gaida Moonspell pirmā DVD - “Lunar Still/13 Years of Doom” iznākšanu, kura notiks 2006. gadā Century Media paspārnē. DVD tiks iekļautas četras sadaļas: 2004. gada koncerta Katovicē (Polija) ieraksts, 1994.-2004. gadu koncertieraksti, visi videoklipi un biogrāfiska dokumentālā filma ar grupas dalībnieku intervijām.

Sākums: 20:00 (vaļā no 18:00)

Ieeja: 12Ls

Biļetes nopērkamas tikai koncerta dienā kluba kasē.

 

Komentāri
0
un nah biļetes nevar ātrāk nopirkt
0
Varbūt notiks brīnums un šie nospēlēs dziesmu "Ill see U in My Dreams"....
0
no iesildītājiem biju dzirdējis tikai tos Before The Dawn-galīgi nepatika, sūdīgs muzons ar vietām viens pret vienu nošpikotām old Katatonias melodijām, a tas Embraze-novilku jaunu albumu, ar tāds nekas īpašs, bet klausāms, vokāls ož pēc Charon
0
KO ?! 12Ls ? nee nu ....
taapat netieku ... jaavergo sasodiitajaa veikalaa...
0
universum un nah tev biljete japeerk aatraak, taapat tiksi iekshaa,.... ;0
0
Nu nez,var padomāt ka Moonspell te uzstājas katru nedēļu.Cik tad biļetei jāmaksā - 3;5 ls? Ja mūs pagodinās Slayer vai Maiden(gan jau tas brīdis pienāks) un maksās 20-30 ls arī būs par dārgu?
0
huiņā viss šitais, labāk iečolē šeit gandrīz Stīvs Vajs kā nekā - >>> www.draugiem.lv/?aid=5064009&pic=20...
0
to inbox

besī rindā stāvēt
0
ne nu labais 12ls nedabut lidz 26 :(:(:(
0
maiden pat 40 ls nebuutu pa daargu
0
uz Maiden ne vairāk kā 5 ls
0
paprieksh sagaid ka vispaar vinji izdomaas kur taada Latvija vispaa ir
0
Super, Moonspell!!!!
0
bla, tiko tikai pamanīju ka iesildīs Before The Dawn - tak es tos vairāk gribu redzēt! :P Būs jāsagrabina nauda...
0
ujj, bļā...! paldies Gothic Productions! beidzot patiešām vērtīgs koncerts!!
0
Super! Ls6 par Moonspell un Ls6 par Before The Dawn (labs gotisks doom, labakajas Katatonia tradicijas). Pie reizes ieverteshu MP. Lai ar'i Moonspell ir arii suudiigi albuumi, katraa ir pa kaadai labai dziesmai ko koncii norukaat.

Moonspell ir apstiprinaajushi daliibu WOA 2007. Ta ka taisos tur braukt, tad var veel padomaat vai ir verts iet.

Setlists 12.Augusts Utrekta:

In Memoriam
Finisterra
Memento Mori
Intro
Blood Tells
Opium
Wolfshade
Alma Mater
Proliferation
Upon the Blood of Men
At the Image of Pain
Sanguine
Nocturna
Vampiria
Fullmoon Madness

Capricorn at her Feet

Maroka 3.juunis:

in memoriam
Finisterra
blood tells
momento Morri
Prolifiration
Wolfshade
Opium
from lowering skies
alma matter
in and above men
nocturna
Abysmo
vampiria
fullmoon madness
awake
mephisto
tenebrarum oratorium
capricorn at her feet

Atshkjiras ~5 dziesmas.
0
Nu, droši vien, šo grupu varētu dēvēt par vienu no nedaudzajiem mūsdienu veiksmīgajiem gotiskā roka turpinātājiem; pie kuriem gan nekādi nevaru pieskaitīt visādas Katatonijas, Embreizus un citas Dristānijas. Prieks par organizatoru izvēli jebkurā gadījumā.
0
Katatonia līdz Last Fair Deal Gone Down bija perfekto! pēdējie albumi tādi švakāki, to pēdējo tā gaidīju, tā gaidīju un rezultātā viena dziesma tikai patīk My Twin..
0
agraak mooncpell nebiju dzirdeejis,nokopeeju dc albuumu [2003] The Antidote , un secinaaju, ka diezgan labs.
0
BLJAAVIENS SASODIITI LABS.....
0
Jauki! Before the Dawn man arī patīk!
0
galvenais, lai Opium nospēlē...
0
Ir jau labi, ka pie mums kaads atbrauc, bet tikai es tajaa klubaa uz to pasaakumu nu gan neieshu... atkal bezgaisa telpa buus. Labaak uz taadiem monstriem skatiities briivdabas pasaakumos, kur var izveersties un kur viens otram uz galvas nekaapj.
0
nu Opium jau stabili būs, tā jau tāda viena no centrālajām dziesmām, tāpat kā Alma Mater un Vampiria
0
kapec man liekas ka man taja diena ir svarigakas lietas ko darit! bet ja es kljudos ta pat neietu shitadu naudu izgrust ja pa 3ls butu ta vel aizietu varbut
0
jūs vispār galvu esat visi iespieduši! Tas ir ļoti, ļoti lēti!!!! Moonspeel! Pasaulesslaveni Moonspell!
Mana mīļākā grupa!! Es biju gatava 50ls par viņiem maksāt, kad koncis Polijā bija, bet beigās sanāca, ka ar visu visu vajag ap 80 un tad jau bija pa šerpu, bet ja būtu maksātu ar. Es esmu sasodīti priecīga! jā, žēl, ka nevar ātrāk biļeti iegādāties, jo pat nevaru iedomāties cikos būtu jāatnāk, lai dabūt biļeti. Nemūžam sev nepiedošu, ja netikšu iekšā. Vēl noteikti varēs nopirkt jauno albūmiņu... mmmm :))
Lai gan šķiet irreligious albūmu viņi vairs nepārspēs.. bet kas zin.
0
Moonspell protams laba lieta. Bet vai TIK laba???
Nesaprotu, kāpēc te visi viņus sauc par pasaulslaveniem... Sprūk ārā viens tāds vārdiņš - overrated...
0
nu kaa to njem,- nav pasaulslaveni - teiksim taa diezgan paslaveni....
0
Full Moon Madness vajag!!!
0
Manuprāt, Moonspell ir ļoti laba metal grupa, tik man kaut kā tā gothic tematika neliekas vairs tuva, tāpēc nezinu vai iešu, taču 12ls par Moonspell nav daudz.

Spirit, man viņu jaunā albūma (Memorial) promo ir, ja interesē. 14 dziesmas.

0
Nu ko vechi, normala cena prieksh sakariigas grupas...vinju koncerts kaada somijaa vai zviedrijaa da kauch jebkur maksaatu daudz daargaak.Tie kas suudzas par naudas truukumu pashi ir vainiigi, vai nu nodzer vai nu vnk nemaak pelniit, taa arii tad ir vienkaarshi pashu probleema...
0
ja atzistu es to naudu esmu spejigs nodzert mineraludeni un tikai tadelj ka tas ir veseligak neka aiziet uz shito konci
0
nūū... minerālūdens spēj pārsist jebkuru konci...veselības ziņā...
0
normals muzons SWH rock sitos baigi moci
0
NU DIEZIN vai mochii , nemochii gan RADIO swh rock peedeejaa laikaa galiigi nesakariigs kaut kas skan, nesaku ka vaig skaneet tikai death utt, bet tomeer tur vechi ir aizgaajushi jau galiigaas galeejiibas agraak tomeer speeleja labaaku, bij ar ii pa vienam otram pasmagam gabalinjam... :)
0
Nu nezin nezin, ja tu šobrīd, kad rakstīji to komentāru, klausītos SWH Rock, tad droši vien tā nerakstītu. Terzena laikā, darba dienās no 20:00 līdz 24:00, skan gandrīz tikai un vienīgi metāls. Tiesa gan, gandrīz vienas un tās pašas dziesmas katru dienu.
0
Tajos setlistos tak gandrīz pilns Memorial albums.
0
nu it kā jau tas būtu loģiski, bet nu tāpat visi daudz vairāk gaida vecos veikumus.
0
Grēx neredzēt Moonspell. Ārā būtu foršāk. Ls 12, manuprāt ir padaudz, jo klubā..., kaut gan viss jau atkarīgs no ienākumu apjoma un izdevumu prioritātēm.
Nu nevar LV par biļeti prasīt tik, cik citur Eiropā, kamēr te cilvēkiem (vairumam, nevis pāris nahaliem) algas nav kā Eiropā, sorry.
Tā ka vēl padomāšu, ko 2dien darīšu.
0
europas grupu gribās, bet maksāt kā europā - nē?
0
Kā reiz viens Latvijā ļoti pazīstams jēkabpilietis izteicās - par visu jāmaksā tik, cik tas maksā.
0
A kā pateikt ka tam ir jāmaksā tieši tik?
0
ar cipariem un vārdiem? hmm...
0
Nu beidziet, 12 LS nav tik daudz patiesībā! Un ir jārēķinās, ka Latvija ir Eiropas malā, nav tomēr Vācija pašā centrā un grupas atbraukšana vien ko maxā!
0
Tur jau tie $#^$%, ka par to cenu abām pusēm ir taisnība.
Pilnīgi piekrītu tam Intara jēkabpilietim, ka par visu jāmaksā tik, cik tas maksā, tajā skaitā par manu darbu, un būs OK.
Nesaku, ka laba grupa nav pelnījusi labu samaksu. Teicu tikai to, ka kamēr mans darbs tiek novērtēts zem tā eirovērtības, man varētu būt citas izdevumu prioritātes, kā iet un klausīties klātienē Eiropas līmeņa grupu, kura ne mazākajā mērā nav vainojama mana darba devēja un LV kretīnismā.
Visiem, kam ir sakarīgāks darba devējs vai Moonspell šķiet absolūta nepieciešamība, nu lūdzu ejiet un vairojiet masu pasākumā, lai vispār būtu vēl kāds pasākums!
0
es eju 100%,man 12ls nav zeel...
0
Fotoaparaatu iekshaa nest varees?
0
nea, herr Spiegelmann tev to aizliedz
0
luudzu kaads var apstaastiit kaa tur nokluut.
pienjemsim no vef sporta kluba?
0
No vef sporta kluba paeejies drusku centra virzienā un seko metaļoriem.
0
jā, ar katru 6. tramvaju kāds jau nu noteikti atbrauks.
0
a uz cikiem vispaar braukt?
uz 18?
uz 17?
uz 19? :D
es galiigi nezinu
0
doh....
0
BigUgga, man tas ir dzīvības un nāves jautājums :D
es baidos netikt.
cik tas klubs ir liels?
0
es braukšu uz deviņiem, tāpat nekas ātrāk tur nenotiksies
0
Tu nevari izlasīt "Sākums: 20:00 (vaļā no 18:00)"?
0
Jo vairāk būs tādu, kas uz pieciem aizies, jo mazāk koncertā skatītāju :D
0
Bet vispār tik tagad ievērtēju to jauo albumu mūnspelim, un izrādās šokējoši labs. Stabili niknākais full-length albums, kas šiem bijis. Drusku atgādina Irreligious, tikai agresīvāks. Zašibis.
0
Jā, jaunais arī man bija normāls pārsteigums, kā rādās tomēr iešu uz turieni... poh pa 12 ls, ja šitik jaukas dziesmiņas...
0
.. veči, pēdējais laiks uzsākt premedikācijas pasācienus .., nu ko uz to ar paceļu viskija glāzīti. Uz jūsu veselību !! Un, lai Moonspell attaisno mūsu slēptākās cerības ..

P.S. jāiztur veči, ir jāiztur ..
0
oi, bļā... Mūūnspell spēks - tagad arī es tam ticu...
0
bļe stulbums kaut kāds - sadrukāju strīpām vien, a viss pa pipelēm aizgāja.

Koncis bija zajebis, pat ļoti. izņemot tiem, kam no Moonspell nepatīk nekas cits kā Sin/Pecado un Butterfly effect.

0
Par spīti ierastajai ņerkstēšanai par un ap biļešu cenām, tautas bija daudz - tā vien šķiet, ka šis varētu būt līdz šim visapmeklētākais koncis Melnajā Piektdienā. Kas attiecas uz Moonspell dzīvajā, varu tikai piekrist jau šeit izskanējušajām slavas dziesmām ~ stunda pagāja kā vienā elpas vilcienā, neiztrūkstot ne Mephisto, ne Full Moon Madness, ne citiem gardumiem, ko uz kārā zoba likt.
0
bļeģ bļeģ bļeģ bļeģ, ku labs bija oi ku labs bija vai vai, ku labs bija, ai ai ai.

par to Memorial albumu, es tak teicu ka šis ir Moonspell heaviest album to date, un līdzīgs tas albums ira Daemonarch-hermeticum- principā tie paši mūnspell keksi ierakstīja vienu zlobniju cd 1998 gadā. redzēju arī dažādus keksus kas šeit apgrozās, piem BigUgga...he`s not so big..:))
0
aaaaa. bija laaaaaabiiii. tikai parunaat nevaru, pakusteeties praktiski arii. likaas, ka pie skatuves tur mirshu. bet iztureeju liidz galam pashaa pashaa saakumaa gruustot mazliet iereibushus viiriskis.
moonspell - SPEEKS. o jaa
0
Jā, koncerts bija ļoti varens, varens šovs ar gaismām, labu skaņu, ļoti patika. Fernando ar prieku iedeva autogrāfu un izskatījās pats ļoti apmierinats ar koncertu.
Jasaka, ka man ļoti patika Embraze, kaut arī viņi diemžēl spēlēja pustukšai zālei. Mūzika bija ļoti interesanta, laba balss. Otri before The Dawn man apnika jau pie kādas 3 dziesmas, bet nebija slikti kopumā...
Moonspell jau protams - vienreizēji. Vislielākais prieks par visām dziesmām līdz "Memorial", jo šis CD man ne visai.. Bet par pārējām - uh, vislielākais prieks par "Alma Mater", "Vampiria", "Nocturna", "Opium", "Mephisto" un vēl dažām dziesmām no iepriekšējiem gadiem! Ribeiro teica taisnību ".... a night to remember"!
0
Pirmo grupu nesanāca ievērtēt, lai gan ierados samērā laicīgi :/ un tā otrā ar man nevisai. Ko lai saka par Moonspell.... nu pietika jau ar vienu dziesmu, lai koncerts būtu izdevies... full moon madness........:))))
0
Ierodos 20:30 un man par pārsteigumu jau spēlēja pirmais iesildītājs (Embraze). Tā kā to dien biju nedaudz paklausījies viņu albumus (5 gabali 1998-2006), biju pārsteigts par rupjo vokālu un smago skanējumu, jo albumos viņi izklausījās pēc nožēlojamas Sentenced kopijas (pirmie kā Sentenced 1995-98) pēdējais vēl popsīgāks par pēdējo Sentenced albumu. Pēc 25 min vokālists mani pārsteidza ar tekstu, "We were Before the Dawn", bļin, viņu albumi ir tīri labi, kaut gan dzīvajā tik labi viņi neizklausījās, bet labprāt būtu noskatījies visu viņu priekšnesumu un Embrazed beigas. Organizētāji 10 gadus radina ka koncis labi ja 30 min vēlāk sāksies (izņēmums laikam bija Rammstein, pirms kuriem iesildītāji pat nedaudz agrāk sāka spēlēt un daži Kabatas konči), un pēkšņi sāk 1h agrāk ...

Par Moonspell neko īpaši piebilst nevaru - fantastisks koncis, nevienas sūdīgas dziesmas un bija 3 no mana mīļākā albuma -Wolfheart- un pat -Tenebrarum Oratorium- no lieliskā debijas MCD. Nesaprotu kāpēc visi tā par –Opium- fano, -Irreligious- albumā ir kādas 3 vēl labākas dziesmas. No sūdīgajiem –Sin/Pecado- un –Butterfly Effect- laikam tikai 1 dziesma bija. Viens no labākajiem končiem kāds redzēts Latvijā, arī tauta šoreiz bija atsaucīga – ne tikai 5 priekšējās rindas pačku kratīja un radziņus mētāja, kaut gan cilvēku varēja būt vismaz 2x vairāk, jo zāle bija pustukša (max 300 cilvēku). Kaut gan pilnā zālē būtu vēl lielāka pirts. Arī skaņa bija OK, pie mums neraksturīgi normāls skaļums kaut gan pietrūka apjoma skaņai.
0
Kads laiciņs bija pagājis kopš biju tik labā koncī. Baisi patika. Moonspell bija zajebis.

Pīpotavā novēroju, ka nevar redzēt pretējo sienu. A tur ventilācija vispār ir?
0
Jā, koncis ļoti ātri iesākās - Nepaspēju pat apskatīt tos Embraze :/ Before the Dawn man patika, taču viņiem pārāk klusu bija growla vokāls nogriezts, vienubrīd gandrīs vispār pazuda, kaut arī varēja redzēt, ka džeks spiež ārā cik vien var :)
Nu, Moonspell bija tiešām lieliski!!! Arī dziesmas pirms The Antidote albuma bija spēcīgākas kļuvušas, un tiešām prieks, ka tauriņefekts ar Sin Pecado nedominēja pie vecajām dziesmām. No iepriekšējiem albumiem manīju Tenebrarum Oratorium, Vampiria, Alma Mater, Opium, Mephisto, Full Moon Madness, Nocturna, In And Above Men.
Vēl koncī bija tāds liels pluss, ka nebija tie stumdītāji, grūstītāji, lēkātāji (par "mošingotājiem" tos itkā dēvē), kas parasti traucē mūziku klausīties un "pačku" kratīt.

Universum, man tas viņu blakusprojekta Daemonarch albums (nez kāpēc vienīgais) "Hermeticum" šodien jau kādu 4.reizi pēc kārtas skan ;)
0
Pirmo divu grupu uzstāšanos neredzēju, tāpēc tas, ko sākumā vēlējos rakstīt par vakara vaininieku uzstāšanos būtu viens švaks pirdiens pret vēju. Kāpēc pirdiens, jautāsi? vienkārši, jo redz neveras tas mans runas orgāns šoreiz uz slavas odām, kurās skanētu kaut kas par labāko konci manā mūžā, Moonspeļu lieliskumu un neatkārtojamību, kā arī par lielisko vīdžejošanu un skaņu, kas bij teju puņķus pa degunu dzenoša. Bet man tik tiešām liels prieks par jums visiem, kam Moonspell ar savu uzstāšanos vēl ilgi saldos sapņos rādīsies.

Gribu pateikt paldies tiem, kas noorganizēja šīs grupas uzstāšanos Latvijā, paldies visiem, kas atnāca un ar savu dalību apstiprināja to, mēs kā suga vēl neesam cienīgi būt melnajā grāmatā rakstīti, paldies tam čomam, kurš neizsauca apsardzi, atļaudams man tupēt uz beņķa, kas aiz pie pults stāvošo skaņas un gaismas vīru mugurām, paldies ..

Šoreiz nevelk jums čakarēt šīs feinās izjūtas, ar savu smirdēšanu. Tik tiešām man ir liels prieks, ka jums tas bij viens emocijām bagāts piedzīvojums ..
0
Paldies par alu, Korķi :)

Tauriņefekts un grēks ne tikai nedominēja, bet vispār nekā no tiem nebija, no D&H un Antidote arī tikai pa vienai dziesmai bija - attiecīgi Nocturna un Capricorn at Her Feet nolēgumā.
0
Man ar patika, skanja vietaam tiesham gljucija , bet man tas netrauceeja klausiities...!Man Moonspells tik tieshaam likaas labs!
0
beidzot esmu "atgājis" pēc vakardienas superīgā festa.., starpcitu, pirmoreizi biju M5dienā. Vieta ideāla (20 min. gājienā no manas dzīvesvietas). Par iesildītājiem neko neteikšu, jo īpašu interesi neizrādīju (bij jādzer als un jāapskata klubs). Moonspell- super norubīja, lielisks šovs, foršas gaismas, laba skaņa. Daudz hītu, kā jaunu, tā vecu. Nu, Trebaruna no Wolfheart 95` gan varēja norubīt, bet tas nekas. Viens no labākajiem konceetiem, ko vērts atcerēties :))
Par klubu- vieta ideāla (veca rūpnīcas teritorija- tā sacīt pēc visām true oldschool tradīcijām ), mazāk jau vietas ir par salamandru (ar papildus telpām un 2. stāvu), bet pati zāle ir labāka un ietilpīgāka. Tīri labs bārs ar labu izvēli un cenu. Diemžēl nebija kur drēbes likt, ceru rudens-ziemas periodā par to tiks gādāts. vēl nevaru saprast, kāpēc nelaida ārā apsargi... ja jau karina virsū aproces, tad bļin laižiet arī ārā... galīgi neloģiski sanāk.. nafig tad tās aproces, sviests:] Un vēršos pie kluba večiem- staidzmi domājat par smēķētāju telpu, proti, par ventilāciju tur.., jo tur Tādas vnk nav. Nepīpētāji ir panākuši savu- pīpmaņiem tagad tiek norādītas atsevišķas vietas un telpas smēķēšanai. Ok- nesmēķētaji vairs netiek diskriminēti. Bet tad nevajag diskriminēt tagad pīpētājus..., jo tajā telpā gaisā varēja "cirvi pakārt". Meklējiet kādus ventilācijas večus, būvfirmas un ierīkojiet tur attiecīgu gaisa apmaiņu.
Tas tā- vienīgais akmens dārziņā.
0
Kad es vēl smēķēju (pirms 2,5 gadiem atmetu), ciest nevarēju smēķēt piepīpētās telpās. Varbūt nelaida ārā, lai tur nedzer vai, lai vienkārši apsargiem darba mazāk?
0
0
Oho, tur pat dažas tīri skatāmas sanākušas. Es pamēģināju, bet man nekā prātīga nesanāca :/
Sauliite, Tu man atļausi kādas dažas ielikt iekš ankh.id.lv galerijas (Vari arī pati ar linkiem uz foto.inbox.lv ielikt, ja gribi)? :P
0
To Darkheart:
Nu jā, laikam jau nav man pretenziju. Jauki, ka pajautāji :)
0
uz iesildītājiem nepaspēju, bet Moonspell bija lieliski. galvenais, ka Opium nospēlēja :)
0
tad nu es arii ieveerteeju vakar shos, helsinkos gan, bija dikti labi, ljoti labi, man arii varen patika, ka Opium nodziedaaja:)
0
It kā nelaida ārā sakarā ar to, ka iepriekšējā pasākumā kāds bija pamanījies traumatiski nojāties no kaut kurienes tajos graustos. It kā jau tā nav kluba saumnieku atbildība, bet ātro un policijas klātbūtne pasākumu pabojāt var. Iespējams gan, ka tā ir tikai atmazka, jo variants "nelaida ārā, lai tur nedzer vai, lai vienkārši apsargiem darba mazāk" izklausās daudz reālāks.
0
Kas visiem ar to Opium? Jā, ir lipīga, bet nav jau tā labākā, manuprāt.
0
Nii, labākā ir Full moon madness :)))
Un citas ar iekabina vairāk par Opium
0
gaismas koncī bij dikti labas, bet mans aparātiņš ar viņām netika īsti galā tāpēc šeit dažas ar kvalitāti neizcēlušās bildes s109.photobucket.com/albums/n57/anima_de...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas