0
[#]

Trauma Moralis 12 - 14 janvārī dosies minitūrē Lietuvā

Latviešu eksperimentālā graindkōra blice Trauma Moralis (www.myspace.com/traumamoralis) jaunā gada ieskaņu lustīgos toņos nodrošinās Lietvas iedzīvotājiem. Piektdien, 12 janvārī paredzēts kocerts pilsētā ar nosakumu Alytus (jeb latviski - Aļitus), savukārt 14. janvārī  traumēta tiks Viļņas morāle.

Lūk koncertu skices:

Live In Deathuania @ Alytus (12.01.2007)

Pasākums paredzēts jautrā iestādījumā ar nosaukumu "ZOO underground", kurā visai nesen spēlēja arī pašmāju thrash censoņi Collide. Jācer, ka arī šoreiz latvju bāleliņi tiks saņemti ar atplestām rokām. Koncī piedalās:

TRAUMA MORALIS [lv] grindcore/funk/freestyle
GROL [lt] black/death/grind metal
FIRE GARDEN [lt] progressive metal
STAGNATION IS DEATH [pl] hardcore punk/death metal

BUILD TO GRIND # 4 @ Viļņa (14.01.2007)

Pēc vietējām leģendām spriežot, šis ir nu jau ceturtais grinkōra festivāls, kas tiks rīkots Viļņas klubā “Intro”. Šoreiz skatuves gaismā gozēsies:

TRAUMA MORALIS [lv] grindcore/funk/freestyle
STAGNATION IS DEATH [pl] hc punk/death metal
KARMA JAWLESS [lt] grindcore
P.K.I.K.T. [lt] gore&more
DISFORIJA [lt] noise/grind chaos

Gaidām pilnus autobusus ar faniem!

Trauma Moralis ir salīdzinoši jauna grupa, kas dzimusi šī gada pavasarī, kad kopīgas ieceres vadīti uz mēģi sanāca bundzinieks Rihards (ex – angervoice, ex – noisegate) un ģitārists Jānis (ex – noisegate, ex – mutilate myself, ex – gatling).

Duetam vēlāk pievienojās vokālists Māris. Šogad trauma spēlējusi festā “Sutas Balss”, neaizmirstamajā pasākumā “Madhouse”, jauno grupu konkursā “Fresh blood”, kā arī citos burziņos kopā ar tādām grupām kā Skyforger, Tabestic Enteron, Catafalc (ee), La casa Fatnom (nor), Sanatoruim (Sl), un daudzām citām.

Septembrī grupa ierakstīja 14 dziesmu demo CD, kura izplatīšanu un populaizešanu arī ārpus vietējām robežām drīzumā iecerēts veikt sadarbībā ar kompāniju „Evil distributions“. Notiek aktīvs darbs pie jauna materiāla radīšanas un plāniem, kā pārņemt pasauli.

 

Komentāri
0
tagad ir viens komentaars! ////
go TRUMA GO....
0
nu, malacis, Maari, malacis! ;]
0
Laimīgu taciņu.
0
forši.
0
starp citu - afiša
phorum.hardcore.lt/read.php?2,167570...
--
danke visiem ļaudīm, kas novēl laimigu taciņu un citus labumus. jācer ka viss noies labi ^_^
0
TEV un ALUM - lai jums abiem labi noiet tuuree:)
Grind and fuck till death!
0
Nu un kā tad bija tajā Lietuvā? - btw...
0
bija sasodīti labi :) bija ar par ko pabrīnīties un pasmieties, tādēļ uzdrukāšu izvērstu atskatu, pielikšu bildītes un palūgšu Uggam, lai nopublicē trūmetālā :) kā sak, lai nākamajiem kolēģiem, kas spēlēs LT tā bilde bik skaidrāka!

būs interesanta viela pārdomām par leišu graindkoristiem, poļu antinazi fanātiķiem, alu, veģitārismu un citām problēmām.. ja vien Mārtiņonkulis akceptēs :D
0
Mārtiņonkuls dikti slinks palicis. Vienu manu atskatu nav publicējis vairāk nekā mēnesi, citu savukārt apmēram 9 mēnešus...
0
nez,man gan ar Mārtiņonkuli visu līdz šim labi izdevies sarunāt! Varbūt vajag viņam atgādināt, iedot kādu buču vai šokolādi :)
0
Jāaa, Uggam tikai bučas bajag dot, tad viss notiks :):):)
0
>:]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas