0
[#]

Sestdien, 13. janvārī klubā "Melnā Piektdiena" (Rīgā, Brīvības 193c) Latvijas jauno metal grupu konkursa „FRESH BLOOD” fināls !

Par uzvaru un balvu cīnīsies:
   Ocularis Infernum
   Bloodstone
   Bite Back
   Lazarus
   Patriots
   Serpent
   Sandtrout
   Abort of Succubus

Grupa Velna Krusti šai koncertā piedalīties nevarēs, tādēļ viņu vietā startēs attiecīgās kārtas trešās vietas ieguvēji, grupa Serpent.

Atgādināsim, ka grupa, kas uzvarēs konkursā, varēs bez maksas ierakstīt vienu kompozīciju profesionālā skaņu ierakstu studijā. Savukārt kompozīcija tiks iekļauta izlasē “Melnā Piektdiena #8”.


Sākums: 19.00 (Vaļā no 18:00)

Ieeja: Ls3

www.metalshow.lv

 

Komentāri
0
Vecas ziņas Uga.
0
Šeit jau visu Fresh Blood reklāmas uzrodas ar zināmu kāvēšanos.
Nekas, šeit pie dalībniekiem ir minēts Lazarus, tātad, ja vien būs atbalsts no apdirsējiem, līdz pasākumam izdosies savāk kādu krietnu kaudzi ar bezjēdzīgiem komentāriem arī pie šī raksta :D
0
pzc!!!
to jau tu gribeetu gan! baigais pozers.
nu redzees redzees kas vinneees... liekam stafkas?? ;)
0
Labs ir, bet ar noteikumu, ka vairāki cilvēki nevar likt uz to pašu.
Es lieku uz Ocularis Infernum!
0
ja ņem vērā to Bite Back demo, ko var noklausīties draugiem.lv, tad arī viņiem ir izredzes.

Patriotu neesmu dzirdējis. Grūti kaut ko prognozēt.

Un tagad par laiku... rītā apmācies.
0
abort of succubus un okulaari..vieni no siem diviem bet nevar jau zinaat iisteniibaa
0
Eh, žēl, ka Krustu nebūs, būtu vismaz uz ko paskatīties
0
a kur šie vispār palika, ka nebūs. vineeju un papisās...
0
nē, Vēlna Krustu vokālistam šajos datumos ir operācija, tāpēc arī nebūs...
0
h t t p : / / w w w . o c u l a r i s i n f e r n u m . l v /
mp3, bio, jaunumi
www.ocularisinfernum.lv
0
Ja VELNA KRUSTI nepiedalās, tad pasākumam nav jēgas, jo labākajam nemaz nav iespējas uzvarēt.

//slepenais čuksts

..Velnucīši, mani mazie bosiki, es jūs mīlu!!! Es gribu noglāstīt jūsu alus pudeles ar savējo. Respekts, mīlestība un piesārtušas elsas...
0
Konkutss ir tīri uz pazīšanos, ja neuzvarēs Oculāri, tad kkas nebūs lāga.

Būtība, Velna Krusti bija VIENĪGĀ reālā konkurence Oculāriem, i šovs ir, i kapāšana. Poor Fukking Blakk Metall, bļe.

Bet baigi gribas tos Abort of Succubus redzēt, gribas.
0
nu bet kaa var neuzvaret grupa ar vienas dziesmas tekstu: suudi suudi suudi suudi...
nus kad pirmoreiz dzirdeju blomee shos man vinji ar to tekstu izrtaisija riebumu un nez kaapeec veel atceros to:D nu tas tik bija teksts... neko perfektaku un izteiksmigaku jau uzraxtiit nevar...
0
:D
Suudi?
Nu vai zini! Taada teksta tieshaam nav nevienaa dziesmaa.. ;)
0
Nav tur nekādi sūdi! :D Tas teksts ir:
Zūdi, zūdi gaisma spilgtā
Zūdi, zūdi tumsa melnā
Zūdi, zūdi miers mūžīgais
Zūdi, zūdi haoss nežēlīgais
0
tads ta ka rap pilnīgi. žel ka armands nepiedalās.
0
Atļaušos es ar bišķi iepirpināt, šoreiz gan tik par vienu gruppppu. Kāpēc par vienu? A vo tāpēc, ka:

Ierodoties koncī es pat nespēju noticāt, ka gruppppa, kas tobrīt atrodas uz skatuves saucas Lazarus - nu nevar tāda līmeņa gruppppa spēlēt (mēslēt?) kautko tik ultra primitīvu, attiecīgi arī neinteresatu un vispār velnišķīgi garlaicīgu na-na-na-tiki-tiki-tik tuk-tuk-žvīks-žvīks un pluss vēl divām dziesmām ievadiņus nopizģīt no iron maiden.

Faktiski, es pat neko nebūtu te teicis par nevienu bandu, bet ņemot vērā to kāda virtozAura Aura (he he) ir radīta šai fōrumā no dažu dalībnieku nesavaldīgajiem pirksteļiem, tāpat skaidrs, ka uz Rīgu iesildīt Lazarus būtu jābrauc Iron Maideniešiem.

Tāpēc es arī attiecīgi sagatavojos un, protams, tikpat pamatīgi arī aplauzos. Veči, es esmu dusmīgs. Manī tika nostiprināta ticība par Latvijas heavyyyyy metāl kingiem, bet tā aplauzties.... :(

Es saprotu, ka ir jaunās bandas močī kā nu viņiem sanāk tā sanāk, āboli gatavi nāks vēlāk nu tā - ap rudeni. Bet no jau gataviem profiem mēs arī prasām profesionalitāti. Protams, iespējams, ka šis koncis vienkārši nesanāca - nu kam negadās. Ja tā, tad piedodiet, ja varat. Šī bija man pirmā reize ar jums.

īōtollā? dzīrdi? dzīīīrdi manīīī? PISIES NAHUJ, BIL KLITŌR! :)

p.s.
un nahuj jums trīs vokālus, ja kaut cik klausāmi paķērkuļot spēj tikai buņģieris?
0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD izlasīju - ierēcu! Izlasīju vēlreiz, ierēcu vēl vairāk:)

es tak viņiem teicu, ka viņiem tur mēsls vien ir, viņi man neticēja. man vēl kaut kā, bet Uggam uz vārda pamēģini nenoticēt!
0
Mr. BigUgga, ja jums nepatika daudzās kļūdas, tad varu pateikt, ka šoreiz tās visas ir tieši uz manas, nevis visas grupas sirdsapziņas. Šoreiz izdevās nospēlēt ļoti švaki un tas iespējams pabojāja iespaidu tiem, kas klausījās un gribēja piesieties :p
Bet, ja tev liekas, ka dziesmas ir par primitīvu, tad varu teikt, ka tām tā vienkārši jābūt. Ir tikai divas grupas, kas patīk mums visiem trim, un viena no tām ir AC/DC. Kāpēc tad lai mēs netaisītu primitīvas dziesmas? :D
0
Chazz, 1. freš bloodā man kāreiz likās, ka tu tur vienīgais, kurš kaut cik sakarīgi spēlē
0
primitīvs un vienkāršs nav viensuntaspats. viss ģeniālais ir vienkāršs, bet primitīvs nekad nebūs ģeniāls.

psc ku ģeniāli.
0
man negribās vairāk nevienam neko mēģināt iestāstīt. Ideja tāda - koncī bija gana daudz tautas , kas izrādija pretējas domas Uggam , tā kā - gaumes jautājums kā saka.
Neviens no mums uz neko tehnisku nekad nav spiedis , bet pie 5'tās dziesmas zāles vidū pāris pārīši dejoja - tas arī bija viss , kas bija nepieciešams ;)
0
īsāk sakot- baigi labais pasākums, viss bija bumbās.
Un kas tur bija par antikampaņu pret Ocularis? Visi skaudīgi palika, vai kas bija par nelaimi?
0
Ierados uz pasācienu brīdī, kad spēlēja Lazarus. BigUgga jau izteicās, un piekritīšu viņam. Vienīgais, kas patika bija viens soliņš uz ģitāras, vienā dziesmā.. Tāds feins bija padevies. Ā, vēl gribēju pateikt - Henrij, ir baigi ok, ka tu māki solēt uz basa, bet ja tu to dari, tad izvēlies tādas skalas, gammas [vai arī pēc kā tu tur taisi tos solus], lai neizklausītos galīgi šķībi. Un ļaujiet dziedāt bunģierim.

Death Rise. Bija labi, man patika. Vislabākā dziesma bija "dziesma dāmām". pilnīgi gribējās polku lekt līdzi. :D

Serpent. Nu, zēni ir progresējuši, kļuvuši dusmīgāki. Ir parādījies kaut kas growlveidīgs vokālā, pirkstiņi kustas ātrāk, un džeki vairs nestāv kā sālsstabi visu uzstāšanās laiku. Skaņa bija vienkārši anāla, tikai nevar saprast vai tas bija tā uzgriezts uz pedāliem, vai arī skaņu vīriņš aizgāja padzert tēju.

Patriots. Nu šī grupa ir .. zoko! Lai gan īsti neiederējās viņu roķīgais stiliņš vakara kopējā gaisotnē, tomēr mūzika viņiem ir pārdomāta un ļoooti labi un tehniski izpildīta. Nepatika, kad basists dziedāja, bet tas bija vienīgais, kas nelikās forši.

Ocularis Infernum. Ar visiem 9 šķīvjiem priekš bungām un 2 sintezatoriem viņi palika tādi kādi ir bijuši visu laiku. Nospēlēja visai labi. Pirmā dziesma man patika vislabāk, bet viss pārējais tāds okulārīgi vienveidīgs. bet bija ok.

Sandtrout. Nu.. kā lai labāk saka.. Dredi, un gaudulīgais vokāls varēja arī nebūt. Zēni gan deva vaļā ne pa jokam. Spēles ziņā visai tehniski, cik varēja saprast, bija pāris kačīgi riffiņi, bet tas arī viss, ko pamanīju tādu foršu.

Un vakara noslēgumā Abort Of Succubus. Puikas no Jelgavas. Jēla gaļa, kačka. Es ceru, ka šie zēni nepazudīs un audzēs savu spēlēt prasmi, jo, lai gan mūzika bija pat ļoti primitīva, mani šis ansamblis aizķēra.

Tāds lūk ir mans subjektīvais viedoklis par vakardienas pasācienu.
0
Iatollah, kura bija piektā dziesma vispār? :D vai būtu tā, ka visu apliktais Imiģis dzīvajā atkal sagādāja vislielāko jautrību un aizgāja uz vislielāko uhh pat neskatoties uz to, ka jau pašā dziesmas sākumā tu nojauci iecerētās logu tīrītāju kustības, bet es brīnoties par tevi nojaucu rifu? :D

Mazais2, paldies, bet man liekas, ka tu tā saki tikai tāpēc, ka es laikam biju vienīgais no visām 8 grupām, kurš beksteidžā tevi neaprunāja :D Nu tik traki jau nebija, bet tu tur biji diezgan aktuāla sarunu tēma. Un ne jau no Lazarus puses...Mūs arī daudzi apliek par mūsu lielo muldēšanu, tā ka mēs esam vienā pusē :)

Par pārējām grupām visu ko var komentēt. Bloodstone likās baigi ok soundcheck laikā. Koncī gan ne, bet man tāpat paliek labs iespaids no soundcheck. Vēl man patika Serpent, īpaši jau tā foršā pēdējā dziesmiņa. Patriots muzikāli bija labi, bet kā vienmēr uz skatuves izskatījās nesagatavojušies... OI šoreiz izskatījās labāk nekā citām reizēm, acīs iekrita pirmā dziesma, kas nebija okulāriski garlaicīga. Death Rise šoreiz skanēja sliktāk nekā iepriekš, skaņas kvalitāte konkrēti bija ļoti zema. Noteikti par skādi viņiem nāca tas, ka viņi par savu dalību pasākumā uzzināja tikai ceturtdien...Par pārējiem neko dižu nepateikšu.

P.S. Iatollah, tu varētu te kaut ko krutu iedirst par prostitūtu, Guntaru un vēl kaut ko interesantu :D
0
Un vēl
BigUgga, pirmkārt, viss, ko es daru, ir ģeniāls ;) To atceries vienmēr! Otrkārt, kaut kas nosperts no Iron Maiden? Apzināti nekas nav sperts. Pat ja būtu, kas gan no tā mainās. Pamēģini salīdzināt Bombay Calling - It`s A Beatiful Day un Deep Purple - Child In Time! Tas ir riktīgs plaģiāts, bet tas neliedza Child In Time tikt atzītai par izcilu dziesmu ;)
0
es kaa vienmeer iedirsiishu kaarteejo lojaalo suudu..
taatad paldies visiem Patriota atbalstiitaajiem, neatbalstiitaajiem un vispaar tiem, kuriem par mums kkas ir sakaams.tas ir labi.paldies paareejaam grupaam, visi ir ielikushi savu darbinju.lai veicas rezultaatos!
0
chaZZZrock - imiģis kā vienmēr aizgāja uz uhh , neskatoties uz nelielajām skādēm sākumā.
Par to plaģiātu es ļoti priecājos , jo labi zinu , ka neko neēsam zaguši , bet ja pasaka ka skan tā pat , tas ir ļoti liels kompliments grupai , jo izrādās ka varam uztaisīt kautko līdzvērtīgu Iron Maiden. Paldies vēlreiz Uggam :)

Un neko par to zīmuļroci prostitūtu es negribu teikt , tur pat nav ko teikt , tur ir jājūt līdzi un jāraud ;) Un Guntars vienkārši ir alkoholiķis , un es jūtu līdzi tiem kas tīrīs visus tos pievemtos kaktus :D
0
jaa koncerts bija labs 1aa grupa patika, 2aa meesls, 3aa aptika, 4ais suds, 5aa bija cieshama, ja nemaldos patriots, 6ie okulari nospeleja labak kaa cereju un par laimi iznjemushi no repartuara to dziesmu "sudi suudi suudi suudi" vai nu arii vokaliste bija mazak dzerusi un vareja pareizak nobaurot vajadzigos vardus:D
iespejams ka okulari uzvarees...
nakoshaas grupas nebija vleme ne speka noskatiities, gribeejaas guleet...
0
A kurš vinnēja?
0
Es nedzeru! .. :D
0
RainZ ir ljoti sakariigs un lojaals cilveeks. vinsh nemeedz laikam lasiit neko citu, kaa tikai savus komentaarus.
0
bļe, nu kko vēl lētāku ir grūti izdomāt.

'ai kāāāl jōōr nēēēēīīīīīm - Lažarūūūūs'

Veči, tas ir lēti. Un tas dekoltē bij vienkārši anāli gejisks. Saks.

A par pārējām grupām -

Pirmā atmiņā nepalika, nekā īpaša nebija, Lazarus riebās, trešie ar nekas īpašs. Serpenti forši nomočīja, pēdējā dziesma bij laba. Patriots īpaši gan nepavilka, bet viņiem vienīgajiem viss bija ar skaņu ok, un tā dziesma kur tikai meitēns dziedāja bij forša. Oculāriem bij ok, īpaši gan ar neaizrāva, ar skaņu ar šur tur putrā gāja. Sandtroutiem bij interesantas bungas, bet tā ar nekas īpašs. A vot pēdējie, imo labākie pasācienā, bij ņammīgi, tiesa gan ar skaņu ar pisās kkas tur, gičas putrā gāja, basu hujova dzirdēt varēja, a vokālam vai nu kkāds jokains efekts vai izjāts mikrofons. Bet tā bij ok, garšīga gaļa.

Pasākums kā tāds ar bij tīri ok, pīpētava gan kā parasti bij viena nolādēta gāzes kamera, vīriešu tualetē visi kakti un izlietnes pievemtas, kkas pēc gandžas vēl smaržoja, nu karoč bij ok.

0
Uh, kads man prieks, ka vakar nekur negaju un neko nedzirdeju....

Un veel lielaks prieks, ka tiem klauniem tagad parada vinu attiecigo vietu, es te domaju tikai to vienu fantastisko true heavy metal trijotni, kas te visu ir aizdirsusi ar savu debilo vavulosanu.
Netikai intelekta koeficents ir tuvu 0, bet ari spelet nemak izraadaas (veel joprojam, nekas daudz nav mainijies acimredzot kops high times)

0
Deth - kas ir lēti ? lēti ir izmantot lirikā bībeles tēmu , vai kas tieši ?
Un par kādu dekoltē tu runā ? Es kautko būtu palaidis garām ?

Hellhammer - tu gribi lai jauno grupu konkursos piedalās grupas kam ir 5 un vairāk gadi ? Tu gribēji Fresh Bloodā sagaidīt Malmstēnu , Sheehanu un Pērtu ? Es domāju ka nav loģiski prasīt brīnumus no grupas , jauno bloddy grupu fucking konkursā...
0
vienk ja nav grid tad priekš Hellhammera viss sūkā...
0
Viesula kungs, neesi saeedies vecus kapostus:)
p.s.
Es neesmu grind fanats ipasi, vai grid (kas tas taads)
0
Nee, Iatollah
Nevins neprasija brinumus... Jus pasi (iapsi jau Tu) panaci sadu attieksmi pret sevi un grupu del savas stulbas izsturesanas un DIRSANAS seit un par citiem. Tapec te ir rezultats.

Nez kapec citas grupas nav iznicinatas ar vardiem pec konca? Jo tas seit nuzvedas kaa idioti apsalutakie. man prieks , ka rodas grupas, muziki spele nevis dauza pudeles ielas....
Bet laikam jau aunu nevar parmacit.
0
uz pirmo netiku, nevaru spriest.. bet nu otraa heavy kaa heavy.. nebija Manowar bet nu klausamaks par dažām citām grupam likaas... pec vietam es dotu
1-Ocularis Infernum
2-Death rise
3-Lazarus

Bet nu Ocularis jau nav jauna grupinja :)
serpent vocals likaas labz bet nu skanja kautkada netāda....
0
Bija labs.
Bloodstone nedzirdeeju, kaut arii baigi gribeejaas paklausiit. ieprieksh likaas labi.

Death rise patika. Labi speeleeja manupraat.

Lazarus... nu jaa. Biju gaidijis kaut ko vairaak. Bungiera dziesma gan likaas veel ok bet kopumaa vokaals pirms tam un iepoozeeshana nosita visu veelmi klausiities. Lecaas lecaas dalecaas

Patriots bija ok. Nu nemaz nav slikti njemot veeraa, ka nemaz tik ilgi vinji nespeelee. vismaz cik es zinu.

Ocularis stabili nospeleeja. Patika man tas vokaals un skanja. No dzirdeetajiem vislabaakaa skanja manupraat arii bija okulaariem un patriotam.

Abort of Kautkastur arii gribeejaas dzirdeet, bet nesanaaca.
0
Es savu balsi nodevu par Sandtrout - faktiski vienīgā grupa, no tām, ko dzirdēju (Bloodstone nokavēju), ko bija interesanti klausīties. OI un AoS - abi it kā izpildījās labi, diemžēl pats muzons man likās stipri garlaicīgs; Death Rise bija samērā ok; Patriots šoreiz nepaķēra; Lazarus... nu par to jau viss ir pateikts iepriekš. Saceltais furors neatbilst produktam. Un jā, vokāli tiešām ir pabriesmīgi, izņemot buņģieri, kas tīri baudāmi vokalizē :)
0
"Saceltais furors neatbilst produktam" - paši sacēlāt , es nevienam to neliku darīt - nav mana problēma ibio ;)
0
pagale pati no sevis nedeg:) un tu neesi diezko attapīgs.
0
ja iatollah un chazz postoshanaa izteereetais laiks tiktu pavadiits meegjii, iespeejams, ka tad Lazarus skaneetu daudz labaak hehe
0
varbūt pietiek??? viss taksh jau ir simtiem reižu pateikts, izdomāts un uzdirsts...
0
jap, lai miers vieno lv metaala skatuvi hehe :)

/visi sadodas rokaas un dzied Manowar - Metal Warriors "If you're not into metal, you are not my friend" :D
0
....heavy metal !!!
0
Heavy Metal Wakes the Beast m/ :D
0
Visi dzied Heavy Metal, or no metal at all. No tās pašas dziesmas ;)

Es galīgi nejūtos nolīdzināts ar zemi, jo pēc visas ilgās diršanās es tagad biju gaidījis simtprocentīgu nodiršanu, bet tāda ir tikai šeit. Metalshow`ā viens onkulis kaut ko tādu izteica, bet pārējie vai nu dirsa uz izskatu, vai pateica "nebija ne tuvu tik slikti, kā solījās." Tas ir pat ļoti pozitīvi. Šeit arī atrodas kāds, kas pasaka pat ko tīri labu, tā ka viss ir pat ļoti pozitīvi. Bet vispār - kāpēc cilvēki (vairāk gan metalshow`ā, nevis šeit) uztver kā kaut ko sliktu to, ka mums atšķirībā no citām grupām bija izdomāts konkrēts apģērbs līdzīgā manierē, lai mēs izskatītos kopā kā grupa un atšķirtos no skatītājiem? Gay vai ne gay, bet vismaz ir heavy metal tēls. Ierakstiet kaut vai "Ronnie James Dio" gūgles bilžu meklētājā...
Un par mieru no tās lv metal skatuves...Man būtu par kaut kādu mieruar Hellhammer jāvienojas? Tie visi Juri vispār ir jocīgi un ar viņiem nav ko runāt un vienoties...
0
Man arī patīk Herald :)
0
heavy Metal tēls var būt arī daudz savādāks - Blind Guardian, Morgana Lefay, Circle II Circle, Treshold u.c. daudzas grupas - paskaties, ne miņas no klišejām! Varbūt ir vērts atturēties no klišejām, a?!!
0
njaa, Herald ariii ir viens no retajiem heavy ko klausos. No jaunaa albuma man tikai vienu dziesmu sanaaca ieklausiit bet nu baigi labs. Igaunju valoda un taads uhh... visu cienju
0
Heavy metal tēls un Blind Guardian? Nav šaubu, ideāls tēls - metalkings.ru/reviews/blind-guard...
Mums arī vajag rūtainus kreklus Blind Guardian un Bloodstone stilā? :D Pēc skatuves tēla tās tavas grupas neizskatās ne pēc heavy metal, ne pēc vienotas grupas ;) Un ne ar ko neatšķiras no publikas...

Viņiem ir iznācis jaunais albums? Es ar tik vienu gabalu igaunisku esmu dzirdējis - Hevilihas. Dziedāja kaut ko igauniski un ik pa laikam iestarpināja "Heavy Metal" :D Bet ir baigi labs :)
0
Žēl, ka netiku uz šo pasākumu, gribējās atkal redzēt Abort of Succubus!
0
jaa, tas ir tas pats gabals ko es dzirdeeju. ir ir zveeraa. zheel ka man nav viss albums (Hevilihas/Heavy Metal Rules)
0
Henesy, varbūt paskaidrosi, ar ko tu biji tik aizņemta vienos naktī, kad AoS spēlēja? :D Es saprotu, ka netiek vakarā, bet tik vēlu...
0
Ehh, kā visi varēs ņirgt, ja mēs pēdējie paliksim :D Mums jau doma tāda - ja nebūsim pēdējie, ir labi! :D Nu un tāpat arī labi, ka starp metal grupām pat finālā tikām :)
0
To chaZZZrock:
Tavs kōlēģītis Krišjānītis mani atspārdītu, jo es viņam teicu, ka nebūšu, turklāt pēc darbā nostrādātajām 12 stundām biju diezgan nogurusi...
0
Nu tad, no tavas pieredzes gribu uzzināt, cik daudzus jau viņš ir atspārdījis? :DD
0
visskaļāk ņirgtu es , ja mēs nepaliktu pēdējie. :D
0
Zinu to, ka viņs ir uz mani apvainojies, jo es nebiju uz jūsu uzstāšanos! Tomēr jāsaka, lai cik sūdīgi jūs spēlētu, es būšu par jums!:)
0
Nevaig īstenībā šito konkursu uztvert kā olimpiādi vai kā Dakāras ralliju- nav jau svariigi kurš dabū pirmo vietu vismaz klausītājam, svarīgi ir tas, ka var iepazīt jaunās grupas, kuras cerams nepazudīs līdz ar šo konkursu un būs dzirdamas arī nākotnē.
0
Toties šis konkurss parāda, kurā grupā ir vairāk cilvēku, kuru grupu dalībniekiem ir vairāk draugu/pudeles brāļu un to, cik uzticami ir tie draugi un cik ļoti viņi grupas ciena :p

Henesy, par ko tu būtu balsojusi? Pazvani Denisam, pasaki, ka netiki uz pasākumu un nobalso pa telefonu :D
0
Klau, katrs varētu sekot Urbja piemēram un uzrakstīt savu TOP 3!

Grupu dalībniekus lūdzu pārliekās subjektivitātes dēļ atturēties no savas grupas minēšanas sarakstā.

Mans tops laikam būtu šāds:
1) Serpent
2) Patriots
3) Bloodstone
0
Serpent shoreiz tieshaam iepeera!
Malachi puikas!
0
Serpent čist progresējuši, vienīgi uz blastiem skaņa putrā aiziet. Death Rise - džeki spēlē zajbis, bet dziesmas galīgi mani nepavelk. Un Patriots - mūzika mājām vairāk, uz končiem biš repertuārs jāpamaina. Nu tas atkarībā kur spēlē. Lab pohui tak
0
Ir apkopoti Fresh Blood fināla rezultāti un noskaidroti konkursa uzvarētāji!
Ocularis Infernum - 94
Abort Of Succubus - 59
Bloodstone - 52
Lazarus - 40
Patriots - 30
Serpent - 29
Sandtrout - 28
Death Rise – 21

Apsveicam uzvarētājus – Ocularis Infernum un otrās veitas ieguvējus Abort Of Succubus!

Pirmās vietas ieguvējiem tiks dota iespēja bez maksas ierakstīt trīs kompozīcijas skaņu ierakstu studijā „Pentagon Music” (ex Phoenix), savukārt otrās vietas ieguvējiem „veicināšanas balva” – bezmaksas studijas laiks vienas kompozīcijas ierakstam!
Abu grupu kompozīcijas tiks iekļautas nākamajā Latvijas metal mūzikas izlasē „Melnā Piektdiena # 8”.
0
cik paredzami...
0
man žēl tikai viena - Velnu Krustu nepiedalīšanās finālā...
jo atraktivitātes un šova (vājprāta) ziņā viņi pogas izgriež gandrīz visiem.
0
es jau šito teicu metalshowā , iekopēšu arī te :

Apsveicu Ocularis Infernum ar uzvaru , laigan rezultāts bija skaidrs jau tad , kad pirmo reizi spēlējāt FB. Nav svarīgi kā tās balsis jums iegūtas - svarīgs ir tikai rezultāts , kas arī paliek atmiņā - lai veicas ar ierakstiem :)

Apsveicu arī Abort Of Succubus , kas lieliski pierādija , ka var dabūt augstu vietu spēlējot 8'tajā pozīcijā , kad zālē vairs atrodas kāda 1/5 daļa no visiem koncerta apmeklētājiem :)

Liels paldies visiem , kas atblastija Lazarus , jo pēc pēdējām atsauksmēm , kas nav diezko glaimojošas , mēs domājām ka paliksim pēdējie. Šis rezultāts tomēr pierāda , ka Heavy nav gluži miris , un ka tomēr ir daži atbalstītāji , kas arī dod tagad sparu censties tālāk. Paldies !

p.s - liels gods bija spēlēt šajā pasākumā , starp visām šīm lieliskajām grupām. Jau prieks par to vien , ka varējām spēlēt kopā ar 4 kārtu finālistiem.
Novēlu visām grupām veiksmi tālākajā darbībā.

ak jā - es tak teicu ka ļoti skaļi rēkšu par to , ja mēs nepaliksim pēdējie. tad te nu ir : "LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... :DDDDD
0
Apsveicu visus, kas sasniedza vismaz cerēto rezultātu! Īpaši apsveicu uzvarētājus OI!

Paldies visiem 40 balsotājiem! :)
Nu tad tagad lielie mutes brūķētāji pat ir tikuši pirmajā pusē :) Jauns iemesls bāzt degunu mākoņos un asti gaisā celt! :)

Interesanti, ka pirmajā četriniekā ir pirmās divas grupas un pēdējā... Kur tad te paliek labie spēlēšanas laiki? Kāpēc grupas, kas spēlēja labākos laikos (4. un 5. īpaši) nedabūja vairāk balsu? Baigi neloģiski liekas...
0
Heavy Metal patieso spēku nevar iznīcināt ar nelabu vietu. Nevaram konkurēt ar populārākām grupām un stiliem , taču kā pilnīgs un galīgs Off-Topic šajā pasākumā , es jūtos pamatīgi saspārdijis pakaļu :P

Un pasakiet vēl man ka es tagad nedrīkstu būt iedomīgs ! Es šito ieskrāpēšu sienā , kā atgādinājumu ka pāris dirsēji internetā nesūda nenozīmē uz True Metal Warrioru fona !!!!
0
Pārtulkošu viņa tekstu:
Pāris dirsēji internetā = BigUgga, Inorcist, Deth un mazais2 :DDD
Varat ierīt šitos rezultātus! :D
0
ellesāmuru aizmirsāt.
nu pāris dirsēju padirsa un jums jau bija dūša papēžos :D kā redziet daudz vairāk ir cilvēku kuri domā savādāk ;)
0
Nu tagad ir vēl lielāks uhh un ir pamats dirsties pretī :)
A par to Ellescirvi - neatceros, ka viņam ar kādu no viņa grupām būtu kaut minimāli panākumi FB konkursos, tāpēc viņš vispār tagad ir kļuvis tikai par izsmiekla objektu :D
0
dirsēji, saki? man gan Uggas, Inorcist un Deth viedokļi šķiet ļoti izsmeļoši. Da fig man tos viedokļus. Pats redzēju jūsu cirku:)
0
nē nu galvenais jau, ka jums pašiem šķiet, ka esat diženi. vairs jau neko nevajag :DDD
0
Redz ka cirks baigi labi atmaksājās. Žēl ka tev nepatīk , bet tai pat laikā - kuru tas piš , ja reiz tik daudziem cilvēkiem patīk ;)
0
Nē nu vienk.tagad var arī spriest par publikas objektivitāti, bet tas tā, labi manispēc. Vienk. tā ceuturtā vieta jau tajā, kas jūs par grupu esat, neko nemainīs, ja kas. Moš pacels pašapziņu līdz vēl lielākai iedomības pakāpei dažam labam, kamēr citi turpinās smieties par jums. Zin,ka ir jau tāda grupa ''Svešie'', kas popularitāti iekaroja līdzīgā veidā ja kas :) Viņi tīri līdzīgi nesaprot manuprāt, uz kāda pamata stāv šī popularitāte. Jā un pareizi jau ir, kā kaut kad paši teicāt, ka apdzērušiem pankiem jūs patīkat un viņi fano kā traki, tad jau zajebis, ja tāda publika jūs apmierina :) Bet nu traci sacēlāt, publiku dabujāt, nu redz kas sanāca. Zajbis, žetons.
0
mhm, 40 cilvēkiem patīk. Tas laikam ir sasniegums. Iron Maiden ne pusi no 40 nesavāktu šādā konkursā. Un vispār 40 fani starp 2.7 milj iedzīvotāju Latvijā ir rekords.

un jums ir viena liela problēma, kas mani pārsteidz - jūs abi divi ļoti dīvaini uztverat visu, ko jums saka. Pagriežat kaut kā pa savam. Bet nu... tas tā, ja interesē.
0
Kristapson, tavai zināšanai, mūsu dzērājpanki nenobalsoja, jo nesaņēma/pazaudēja savas lapiņas. Otrkārt, tikai retajai grupai bija mazāk savējo nekā mums, jo neatnāca ļoti daudzi no aicinātajiem un savējo tiešām bija tik maz, ka bijām gaidījuši pēdējo vietu. Arī ar balsu pirkšanu nenodarbojāmies, tā ka diezgan bezcerīgi... Labi vismaz, ka no skatuves Iatollah pateica, par ko jābalso :D

Bet jā - traci sacēlām, publiku dabūjām. Tas ir ideāli, tiešām daudzi atnāca paskatīties, tas priecē :)
0
un vilties :)

es tev vēlāk private message iemočīšu kad bušu mājās
0
"vilties" tas kā kuram ;) Iekš metalshowa ir pāris komenti , kur saka ka skan daudz labāk nekā iepriekš tika nodirsts ;)
0
Nedomāju, ka heavy metal Latvijā ir tik nepopulārs (kas te savulaik piesauca metalshow aptauju?), lai 4. vietu varētu uzskatīt par lielu uzvaru. Lai tas kalpo par stimulu attīstībai, nevis iedomībai.

P.S. Hellhammers ar Mutilate Myself piedalījās iepriekšējā FB finālā, un ieņēma 4./5. vietu. Tātad tādu pašu, kā Lazarus šai reizē.
0
iatollah no pāris komentiem var uztaisīt Rīgas Centrālo Statistiku tāpat kā es varētu no viena durex'a uzpūst spilvenu.
0
Ok, kļūdījos. Es biju domājis, ka tas nožēlojamais rezultāts bija atlases kārtā, nevis finālā. Ļoti atvainojos Hellhammeram un citiem.
Bet tāpat nav korekti salīdzināt mūsu 4. vietu ar 40 balsīm un veselām 4 aizmugurē atstātām grupām un dalītu pēdējo vietu ar 7 balsīm...
0
man neizprotama liekas viena lieta : visās malās runā, cik kruti bija SERPENT un DEATH RISE, un zjeel ka nevinneeja. bet ok, kur tad bija shie lielie fani tad, kad bija fresh blood 1 un 3??? atcerēsimies par to, kā īsti šīs grupas iekļuva finālā...
tas nav uzdirsiens grupām, manuprāt muzonc ir zaibis(SERPENT), tas ir uzdirsiens tiem, kuri tēlo baigos mūzikas pazinējus, tb jauno talantu pazinējus,tajā pašā laikā stilīgi un kruti izsakoties, ka neies uz tādiem sviestiem un tā arī paliek mājās pie kompja onanēt, raxtot kārtējo nozīmīgo un iespaidīgo komentu.
apsveicu uzvarētājus, jūs bijāt tiešām to pelnījuši.
0
Surogāt, man liekas, ka lielākie Serpent un Death Rise lielītāji bija citu grupu mūziķi, kam patika konkrētās grupas un viņi, kā zināms, nemaz nevarēja balsot. Man Serpent galvenokārt iekrita acīs tāpēc, ka kopš iepriekšējās redzēšanas bija milzīgs progress :) Patīkams pārsteigums!
0
Es par laimi papisu balsošanas lapiņu vēl neiegājis zālē, tāpēc paldies dievam man novēlās no pleciem smagā atbildības nasta. Jo citādāk tā arī nezinātu par ko balsot. Bloodstone es kā reiz nedzirdēju - par tiem drošivien arī būtu balsojis ja būtu dzirdējis. Nu godīgi sakot varbūt kkas nedaduz no Jelgavnieku darītā bik paķēra, bet principā muzikālā ziņā man pasākums nelikās zajebis. Visā pārējā ziņā gan. Sevišķi interesanta saruna bija ar Iatollaha kungu. Vēl tagad paliek jautri to atceroties.

Vislabākais koncerta teikums ever bija no Lazarus tieši pirms viņu dziesmas "images in my mind" kura Te truemetālā bija gana izķengāta tīri no kompozīcijas viedokļa un koncī arī bija tā pasūdīgi nospēlēta - "Nu un tagad dziesma kas parasti visiem patīk!" :D:D:D:D

Ā un par to kas Lazarus Draugu.lv lauciņā rakstīts "Topošie Latvijas heavy metal karaļi?"

Ja jūs esat topošie Latvijas heavy karaļi, tad Latvija visticamāk ir topošā kodolieroču lielvalsts.

OK pietiek te laist Bazarus, pasākums bija zajebis un tas arī viss.
0
hi hi, enemy, man patīk, ka tu koncertā izteicies daudz labāk par to visu :) Šeit vienkārši kauns atzīties, ka patika, ja? :DD
0
Es vēl atceros, kā mēs tev pamājām, kad Henrijs teica: "Es redzu belašu," un tad tu priecīgs māji pretim :)
0
vo vo... Pat Enemy kustināja savus ziemas krājumus pie visām mūsu dziesmām , un izskatijās ļoti labi pavadām laiku.
0
Nu pizgec...
ES VEMJU JAU

nekur zemak jau nav kur laisties skiet.

heavy metal karalli:)
jaa, ambicijas netruxt pusselliem.

Butu labak dirsu pusu plesussi megu telpa nevis seit cirku taisijussi
0
kuš kuš , ļauj priecāties par šitik feinu rezultātu , ka esam 4'tie starp 21grupu , no kurām 1 vokāloji tu pats. Labs garīgais ir , un iedomības deva uz kādu pusgadu , tev žēl ? Man labs garīgais un viss , tev tas traucē ? :D
0
es nedomaju, ka es tur ipasi vokaloju ...

redzi , tavs labais garigais ir jau novirzisanas no temas.

Tu smagi vienmer novirzies no temas, kad nespej neko pateikt reali preti, un NONSTOPA raxti bullshitu par kuru neko nespej neatbildet

0
Tas pēdējais teikums arī dažiem citi labi atbilst :)
0
jaa, uz tavi tas , principaa, ari attiecas, varbut mazaka froma biskit, jo , skiet, ka Tev taa peleekaa viela ir mazliet vairak, lai gan te pec 1 komenta ko te iebliezi, es saku jau smagi saubities.
0
žēl ka tas par ko šaubies vai nešaubies tu , šobrīd īpaši nevienu neuztrauc. Krišiņš noteikti jau ir aizlējis mūli no izbrīna , mani nekas šobrīd nevar nokaitināt utt...

Hellhammer - lai tev veicas ibio , neņem mūs sīkos muļķus galvā. Ganjau nāks laiks un mums arī parādīsies kāda apskaidrība par mūziku un dzīvi , bet paldies par centieniem mūs audzināt.
0
es vienkarsi nesaprotu tevi - kada velna pec jauzvedas kaa idiotam. tu laikam dzivo pec principa - daru un tad domaju.
0
Smieklīgi, patiešām...
0
drīzāk Lazarus kļūs ''Topošie Latvijas heavy metal karaļi"

nekā Hellhammer13 gejiskā grupiņa izlīdīs no sūdu kaudzes!!!ja vispār tā ir grupa - drīzāk gripa!!!!
0
Man jau patīk, ka pāris nemākulīgi nīkuļi. bļaustās, lai gan visiem ir skaidrs, ka viņu mūzikā nekā nav, ceru ka chazz un iatollhgdsse piemeklēs nefolka liktenis, īstenībā šitie trīs kropļi ir dikti līdzīgi - dirš bezjēgā un bez jebkāda pamatojuma.
!!!EJIET DIRST AR VISU SAVU SŪDAINO GRUPELI!!!!!
Atradušies šeit karaļi HAHAAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHA... :DDDDDDDD !!!
Jebkuš var kaut ko spēlēt, bet ir jābūt kaut mazākajai devai paškritikas - Tātad, meitenes, marš uz mēģu telpu un rukājiet, līdz beidzot vismaz kaut kas baudāms sāk nākt arā! Ja nesanāk (drošvien tā arī būs) tad fiksī atpakaļ pie mammas pupa, dzirdējāt, dāmas????
0
to aBoRtA_AtLiEkA: tu gadijumā neesi no tās sranās grupas Gatling-jums pat mēģu zāle nepalīdzēs!!!!
0
"Ja jūs esat topošie Latvijas heavy karaļi, tad Latvija visticamāk ir topošā kodolieroču lielvalsts."

Perfekti :D

Nebūtu dārgie Lažarusi tik iedomīgi un sacerējušies, varbūt vairāk padomāt par to kā spēlē un varbūt mazāk jums dirstu virsū.

Anyway, Abort of Succubus bija labākie, un prieks par otru vietu šiem m/
0
patiikams paarsteigums par Bloodstone. Sasodiitas astonjas balsis pietruuka liidz vienas dziesmas ierakstam. Nokaveeju vinjus un tapeec arii nenobalsoju. Ja vinji buutu kaadi treshie speeleejushi, tad tieshaam laikam otrie buutu
0
Deth - "Nebūtu dārgie Lažarusi tik iedomīgi un sacerējušies, varbūt vairāk padomāt par to kā spēlē un varbūt mazāk jums dirstu virsū." tas jau uzreiz parāda cik objektīvi te ir visi komentāri. Neuztraucieties - nevienu nepiš ;)
Tie , kas vērtē kautcik objektīvi savu izvēli ir izdarījuši. Jā - neesam ne pirmie , ne otrie , ne trešie. Neesam ne tuvu labāko grupu topā šajā pasākumā , bet fakts ir tāds - saraksta augšā jau nu esam gan , sakat ko gribat - bet ir cilvēki , kas jums nepiekrīt.
Kā saka - gaumes ir dažādas , tapēc jums ir pilnīgas tiesības dirst cik gribat , bet fakts paliek fakts - labāki par pārējām 17 grupām ko atstājām aiz muguras jau nu lielākajai skatītāju daļai mēs liekamies. Lai vai cik dirsīgi , stulbi , debīli , primitīvi un prasti mēs būtu - fakts ir un paliek fakts.
Man šis fakts patīk , un viņu es kladzināšu vēl ilgi. Āmen ! :)
0
Deth, tu lasīt nemāki, vai vienkārši nelasi? Tu vari tikai teikt, kas tev patika vai nepatika, bet par to, kas tiešām bija labāki vai sliktāki tu spriest laikam nevari. Rezultāti ir skaidri redzami un tajos ir saprotami uzrakstīts, ka labākie bija OI ;)
0
Deth : tu tā arī nepateici , kas "lēts" bija tajā tavā iekopētajā lirikā , es tiešām gribētu to saprast :)
0
Roof, Bloodstone lai vaino paši sevi, jo ja būtu kā pienākas ieradušies uz izlozi, varētu spēlēt ceturtie ;)
Ja grupas nepieturas pie noteikumiem, organizatoru norādījumiem, tad vispār jābrīnās par tādām veiksmēm, kā te dažām grupām iznāca.
0
joh, shito es nemaz nezinaaju. kad vinji pirmo reizi speeleeja, man personiigi loti patika. bet gribeejaas otrreiz paklausiit lai paarbaudiitu, vai alus nebija pa daudz ribaas hehe. nu jaa, tad tieshaam pashi vainiigi
0
Iatollah,

KARTEJAIS PIERADIJUMS - Tu izliecies ka neko neesi lasijis, jo patiesiba kozz acis, viss vienkarssi, Tev taads spiediens galva, ka Tu dirss neapzinaadamies ko pat.
0
Hellhammer - garām :DDD Es neizliekos ;) es esmu lasijis , šī tēma man pat ļoti interesē. Te nav nekam kas man varētu kost acīs , tici man ;)
0
mborbid :DDDD
Ak tu nabadzinnss, drossvien esi sakakajis pilna biksites no sada stressa:D
Vai ari neparaustiji no rita?

Klausies maza krana ipasniek, Tev ir caureja un problemas? Es tevi nepazistu, kad redzesi kur mani, pienac klat un pasaki to, ko Tu tur teici par manu bandu. Protams ja no si piedavajuma vien jau neesi ielaidis smagu skkidro

tas , ka tev ir problemas ar orientaaciju jeb ari sievietes Tevi nevelas (nu tavs mazais daikts taccu), nenozime ka mums taads ir.

Aizej labak kaiminu krancitim prieksa padraccii.
0
Tagad, kad rezultāti jau nosēdušies varu apmēram pastāstīt, kā viss notika - grupas saņēma ziņu "Trešdien, 10. janvārī jāierodas klubā izlozēt uzstāšanās kārtību. Ja neieradīsīties, jūsu grupai nāksies spēlēt pašā sākumā vai beigās."
Patriots un Bloodstone neieradās, aizmirstot iepriekš noteikto, viņu vietā lozēja Deniss un izvilka 4. un 5. numuru. Atsaucoties uz iepriekš ziņoto, Serpent ar pirmo numuru cēla pretenzijas un tā rezultātā apmainīja savu numuru pret Bloodstone numuru. AoS vai nu neiedomājās, via citu iemeslu dēļ neveica šādu manevru, tāpēc nedabūja Patriota numuru. To gribēja izmantot citi neizdevīgo vietu īpašnieki, bet tas tika atteikts...
0
Bull shit vecais!:D
BIJA DIKTI SAVAADAAK:)
es loti labi zinu, tikai dazadu apsverumu del nesaksu klastit, lai citiem nesakas caureja, skaudigums utt.
0
hameleonu rotaļas jums te džeki:D:D:D:D
0
"Deth, tu lasīt nemāki, vai vienkārši nelasi? Tu vari tikai teikt, kas tev patika vai nepatika, bet par to, kas tiešām bija labāki vai sliktāki tu spriest laikam nevari. Rezultāti ir skaidri redzami un tajos ir saprotami uzrakstīts, ka labākie bija OI ;)"

Man kkā pohuj, kas tur rakstīts, AoS bija labākie manā subjektīvajā skatījumā, tā kā fuck off ;)

"Deth : tu tā arī nepateici , kas "lēts" bija tajā tavā iekopētajā lirikā , es tiešām gribētu to saprast :)"

Lēta bija nevis lirika, bet tās izpildījums. Arī heviķi un poweru (jamie gan man nepatīk, bet tomēr) var uztaisīt tā, lai tas nav lēts un sierains. Salīdzini kautvai tos pašus Accept vai Judas Priest ar, teiksim, Rhapsody. Pirmie ir normāls heaviķis, bet otrie ir lētuma kalngals. Ja jums labāk patīk otrais variants, tad uz priekšu, būsiet Latvijas Kings of Cheesy Metal.
0
Deth, lai paustu subjektivitāti, latviešu valodā ir tāda lieta kā iestarpinājumi, piemēram, "manuprāt". Tie šādos gadījumos jālieto, lai tas neliktos uz objektivitāti pretendējošs apgalvojums ;)
0
Deth - ja tev liekas normāls vai nenormāls , nenozīmē ka tā arī ir... Tava gaume , nu i sēdi un brīnies tagad ;)
0
Var arī pieņemt kā aksiomu, ka katra cilvēka paustais viedoklis ir tikai un vienīgi viņa subjektīvais viedoklis, ja vien nav pieteikts citādi. Ne tā?
0
^ Tieši tā.

"Deth - ja tev liekas normāls vai nenormāls , nenozīmē ka tā arī ir... Tava gaume , nu i sēdi un brīnies tagad ;)"

Tu prasīji, kas manuprāt ir lēts tais lirikās. Tad nu i sēdi un brīnies tagad ;)

0
Geji visi
paldies par uzmanibu. haa
0
Lezbiete tāda.
0
Agnesīt, Agnesīt, kuš :)
0
to Hellhammer: ko tu tur rādi-spēlē- baigo war metal-mazais puisīt kuram fāčuka sper... uz mutes, tu vispār armijā esi bijis????
ja būtu un būtu kāds uzdevums noteikti skrietu pretiniekam sūkāt lai tevi neiķidātu!!:DDD
aizēj labāk padročī ,jo neviena tev negrib pat tādam sūdu kulstītājs dot!!! :DDDD
0
tādus pidarus kā Hellhammer sit!!!!
0
to Hellhammer :man ir tev piedāvājums Ērgļu 2, Rīga,ir zāle-rings es pret tevi -vari aicināt draugus-zāle uz mana rēķina-nekādi cimdi,viss atļauts kamēr kāds izrubīts:D-redzēs kurš krutāks-protams man būs žēl ka tu gulēsi uz grīdas!
ja atteiksies skaitīšu, ka tu nomīzi!

jebkurā laikā-ziņo!
0
Labs..... :) viss skaidrs, laikam Tevs perot Tev ari pirxtu dupis baaza:D

Davai KROPLI, UROD TU, PIENAC MAN KLAT UN PASAKI SITO VISU

Es Tev pedinn zilonim liksu atsukaat.

Tu nozelojams kartejais dirsejs mazais puika, kam drosvien es nejausi tramvaja uz kajas uzkapu.

Tu esi taa sakakajis bikses, ka es smagi samizies bildi likt profilaa, jo galu galaa tad Tevi atpazitu un redzi , impotenta kungs, tad tev butu jaatbild par ko te raxti!

BET TO TU NEVARI!

DIRST - TAS IR VISS KO SPEJ UN VEEL NETA:)
aizej labak pakakaa, Tev skiet moka aizcietejums
0
DAVAI SMURGULI!
nu gulesu , gulesu:D gan jau draugi aiznesis:D
iedod meilu savu, sarunasim.
TU VISPIRMS NOSKAIDRO KO UN TAD AICINI UZ RINGU
0
viss ko tu te tiko uzrakstīji liekas rakstīja mazs zīdainis-kuram atņemts knupītis:DDD

gaidu atbildi uz iepriekšējo jautājumu!
0
TU IDIOT LASIT NEPROTI?
0
kāpēc man jānoskaidro!!

ja noliksi mani uz grīdas būsu 1 Latvijā reitingā un kopumā-paspiedīšu roku-, -jo man pieder vic kik bokss:)un jā viss šis bija lai dabūtu pretinieku ;)
0
iedod meilu, lai sarunatu ringu!
he, he taa Tu pretiniekus sev meklee?
JA JAU ESI VIC KICKASS BOKSS, un sadi mekle pretiniekus, tad tas tikai parada ka Tev taja cinaa smagi kaukas nav bijis kaartiibaa:D
Tu tagad meklee visus variantus, lai kaukaa pats sev atlidzinatu kaukaadu negodu, zaudejumus utt.
0
nē jo vienkārši neviens nepiekrīt bez cimdiem-visādus paņēmienus ar kājām,sist ar celi bla bla vissi mīž-ja kas iesaku satīt matus bizē jo aiz tiem var viegli paraut un zini kas tālāk;)
tikai bez nekādiem palīglīdzekļiem naži, u.tt

Ērgļu 2 20.janvārī 19.00 - mborbid@inbox.lv

kaa jau teicu uz mana rēķina!
0
He he, veel kas! nemot veeraa, ka es nezinu kaads izskaties - tad Tu meirigi sava vieta atsutisi citu:D

Otrs, es nepaklaujos provokacijam un ultimatiem.

Nekaadaa zale izrades nebus, gribi tiesam, ir piedavajums - tikai mes 2, viens pret vienu bez skatitajiem, citaa vietaa
0
''Tu esi taa sakakajis bikses, ka es smagi samizies bildi likt profilaa, jo galu galaa tad Tevi atpazitu un redzi , impotenta kungs, tad tev butu jaatbild par ko te raxti!''ja kas nenobijos un ieliku!
0
nomīzi? tas izklausās pēc atrunām!
0
nu ok!! saki vietu laiku!!!
0
:D
Loti patikami!
Nekadu atrunu nebus - kaa jau teicu 1 pret vienu.
Sarunasim meilaa paareejo.
0
ok
0
bļa , kaut Enemy būtu bijusi kaut puse tās dūšas , kas ir Hellhammeram tagad... Respect - vismaz kāds diršanos uzņem nopietni...
0
kas tik tai pasaulee nenotiek... seedi, lasi un briinies
0
vo vo :D
lai vai kāds "krāns" man liekās tas Hellhammers , ik pa laikam atklājās kāds fakts kas pilnībā šokē , un man parādās doma : "bļa , viņš taču ir pilnīga kopija man"... Bet nu tas jau normāli - 2 cilvēki ar tik augstu pašvērtējumu un lecīgumu nevar sadzīvot :D
0
nav nav kopija, vinjam desa, tev poweri un veel sazin kas, aa un neesmu redzeejis ka shis speeleetu basu :D
0
mums kardināli atšķirās gaumes visās jomās , bet raksturs ir stirpi līdzīgs man tā liekas :)
0
Zini, mborbid, ir diezgan losīgi kādu izsaukt, ja Tu tajā trenējies, bet pretinieks ne. Tas, pirmkārt, ir nesportiski.
0
loooooool :DDD
Kopš kura laika lai izrubītos ir jādomā cik sportiski tas ir , un cik vienlīdz sagatavoti abi ir ? Tas tak ir smieklīgi :D Tas tev nav nekāds čempionāts boksā , bet klasisks latviešu rubenis.

Es uzskatu ka mborbid ir ļoti pat godīgs , ja aicina uz sporta zāli , un piesakās apmaksāt to - labāk būtu iziet ielās ar pudelēm un dzelzs stieņiem vienam otru athujārīt ? Te vismaz pa sportiskam - UFC style ;)
0
domā, ka ja tevi uz cīņu izsauktu solīds smagsvara lielgabarīts, tad tu nesāktu vaimanāt par godīgumu? :) un kā vēl...
0
Drīzāk tieši otrādi, par cik tā ir 'viņa' zāle, un katrā mazajā istabiņā var būt pa kādam tādam pašam kikbokserim, kas, ja nu gadienā izrubīts mborbids, ķersies klāt Hellhammeram.

"labāk būtu iziet ielās ar pudelēm un dzelzs stieņiem vienam otru athujārīt "

vairāk actiona. bet cik sapratu, veči kausies tikai ar savām ķermeņa ekstremitātēm.
0
nu beidziet tak šito aziotāžu ! ir taču acīm redzams, ka ne jau par kambarī paslēptiem profesionāļiem kikbokseriem ir jāuztraucās.
0
mazais2 - Hellhammers redzēja bildi pirms piekrita. Es neuzdrīkstētos dirst virsū kādam , kas ir par mani fiziski pārāks.
0
"labāk būtu iziet ielās ar pudelēm un dzelzs stieņiem vienam otru athujārīt "

varbūt uzreiz galvā lodi ielaist!
0
Arī fakts. Bet nu respekts Hellhammeram.
0
Bet, Mborbid, Tu jau droši vien labāk par citiem zini, ka trenēts un netrenēts nav vienlīdzīgi. Tas biš ir kā lode pret pudeli. Spēks arī uzliek kaut kādus pienākumus, vai tad nē?
0
dzīvē nekas nav vienlīdzīgi!!
0
Bet vai tad, ja tu esi tik spēcīgs un augsts rangā, ir atbilstoši meklēt sev pretinieku šādā veidā?
0
kā jau teicu ringā ir daudz noteikumu kurus nedrīks pārkāpt!!!
tāpēc piedāvāju bez cimdiem- bez noteikumiem kamēr 1 nevar labi piecelties no grīdas!:)

0
es kauktaa neiebraucu par ko tam bokseetaajam taads naids radaas pret hammera muzikaalajaam izpausmeem
0
Un būsi laimīgs noklapēt beidzot kādu vājāku.
0
Tas iepriekšteiktais bija Mborbidam domāts.
0
o_OOO, skatos, truemetaalaa arii urlas iekliist...
0
Bleakness - vienkārši viņam zajebala ;)
Jelgab - tā ir kaušanās nevis "Latvijas Lepnums" Tur nav jādomā godīgi vai nē , tur ir jāskalda mūlis joptvaju , cik jūs varat būt sievišķīgi brīžiem.
Valdis - kapēc urlas ? vai tad tikai urlas mēdz izrubīties ? man liekas ka katra normāla veča dabā ir izkauties ja nevar kautko sadalīt. Tā dabā iekārtots.

Es vispār neuzskatu ka tas ko šobrīd organizē mborbid ir kautkas slikts. Ja nevar kautko sadalīt , iet un izkaujās.

Līdzīgu opciju es 6dien piedāvāju Enemy , taču viņš man sist nevēlējās - tikai gudri stāstija par visām sarunām internetā - viedokļiem un to uzklausīšanu. Reāli - mborbid ir normāls vecis , kam zajebala ļerkstēt , ies un ieskaldīs mūli. Āmen. Kapēc uzreiz te urlas ?
0
nu tad ieliec Tu arii profila bildi, kur pliks & muskuljots + svaru shtanga, varbuut Tavu viedokli bijiigaak uzklausiis... ;) speeks tachu ir arguments!
0
"bļa , kaut Enemy būtu bijusi kaut puse tās dūšas , kas ir Hellhammeram tagad... Respect - vismaz kāds diršanos uzņem nopietni..."

Kaut tev Iatollah būtu kaut puse to smadzeņu kas Faunam, varbūt tad Tu arī nopietnu diskusiju spētu uzņemt nopietni.

Loģiski ka man koncī bija nežēlīgi jautri tusēt pie LV metal kingiem. Mēs ar draugiem riktīgi izpriecājāmies par leģendāro LV heavy kulta grupu.

Ā un un par visu šito kaušanās offtopiku kā tas man izskatās...

Jānītis: Pēci tu esi stulbs!
Pēterītis: Nē tu!
J: Nē tu!
P: Nē tu!
J: A tu esi lielāks stulbenis!
P: A tu 2x stulbāks!
J: A tu miljons reižu stulbāks!
P: A tu divus miljonus reižu stulbāks!
J: A tu biljons x stulbāks!
P: A tu bezgalīgi daduz reižu stulbāks!
J: A tu divas bezgalības stulbāks!
P: A nevar būt nekas vairāk par bezgalību!
J: A bet... A Tu pa muti dabūsi!
P: Nedabūšu vis, jo tu esi stulbs!
J: Dabūsi gan!
P: Nē!
J: Jā!
[žēl ka nevar uzrakstīt to daļu kur bērni vienlaicīgi bļauj Nē! Jā! viens otram ar domu, ka tas kurš savu pateiks vairāk reižu un pateiks pēdējais būs ieguvis taisnību]

Nu jā un tad Jānīts ar Pēterīti sakaujas un tad atnāk Zigmāriņš un saka: "Eu Pēterītis gan ir vecis. Kā viņš Jānītim pa muti sadeva! Es viņu tagad cienu..."
0
Valdim - spēks ir arguments ? hmm... ņemot vērā ka vīrietis ir STIPRĀ dzimuma pārstāvis , es teiktu ka spēks ir viena no galvenajām īpašībām. Dabā bez spēka iztik nevar.
Vienkārši visi ir pārāk modernizējušies - sēž kantorī pie kompja un kapā gudrus dirsienus pa labi un pa kreisi , bet kā šiem sasola pizdi , tā uzreiz ir "tu tak esi urla" :DDD
0
Ja, kas tad nespēlēju gan es iekš Gatling, bet jums no viņiem būtu gan ko pamācīties, šmurguļi!
Vēl nožēlojamāka liekās jūsu provokācija prret HellHammeru jūs ņuņas, tā jau nu kāds šeit speciāli reģistrēsies lai jūs aizstāvētu, skatieties mazuļi, ka paši nedabūnat pa aci!!! Šaubos gan ka kads tādus sīkaļas dauzīs, bet nokaunēties ta jums vajadzētu! ar labunakti, dāmas
0
nu, Tu jau spried kaa iesuunojis hevists...
blekeriishi iegruuzh nazi saanos nemanot ;)))
0
Enemy - vispār , chaZZZrockam savā ziņā bija taisnība - vajadzēja pist uzreiz , nevis iet bazarēt , cerībā ka tu labrātīgi piekritīsi...
Tapēc es esmu spiests izteikt cieņu Hellhammeram - āmen...normāls vecis vismaz...
0
Valdim - atrodi man vienu , kurš būtu ar mieru izdarīt slepkavību no šeit esošajiem blekerīšiem. Neesi par Vikernesu safanojies ? :D Bet nu ir ok , viņš ir labais kents :)
0
iatollah cik tev gadu? nupat tu vairs tiešām elementāru humoru nesaproti! kas par vainu?
0
TAS VISS IR HUINNA, ja man driz apstiprinasies zinas no veciem pazinam no 1 vietas, kur pabiju kadrezi, tad te daziem bus LOTI SMAGA SARUNA.
0
"blekeriishi iegruuzh nazi saanos nemanot ;)))"

Tad jau Hellhammeram laikam ar āmuru būs mborbidam kājas jāamputē :D
0
a poweristi piekopj magjijas, vo ta jums visiem suudi vagaa un podi juuraa
0
Iatollah, tas jau ir noskaidrojies, ka Tava pasaule ir nauda, maukas un fizisks spēks. Bet, bļin, Tev, drosmīgās izkaušanās piekritēj, neviens nav teicis, ka Tu mēdz plātīties ar lietām, kuru Tev nav? Reiz te netā Tu taču Hellhammeram atzinies, ka esi samīzis, tikko saruna gāja uz nopietnāku pusi.
0
iatollah - ar tevi vecit ir cauri, Tu nespej iedomaties ko esi sastradajis. Tu esi loti Tuvu vietai, kur es pabiju kadreiz, bet es tu tur saluzisi.
0
TU LABI ZINI PAR KO IET RUNA!
seit cirka nebus vairak
0
šī diskusija ir tā aizgājusi, ka es vairs nevaru saprast, kas/kam/par ko dos pa muti !! :D (????)
0
Pag, kā ta īsti būs Hellhammer13 vs iatollah, vai Hellhammer13 vs mborbid ?
0
Valdis vs. Vikernes? :)
0
Bija interesanti palasīt :)

Mana prognoze par tālākajiem notikumiem:
1)Hellhammer ar elles āmuru nositīs mborbid;
2)Hellhammer uz elli aizsūtīs iatollah.
0
iatollah ir tikai nozelojami zemisks kroplis, kurs pats NEKO NESPEJ nevienam izdarit!
Vins neko nesaprot no cininniem utt. Un tas lohs smagi sastrdajis meslus ir, un parada nepaliksu.

0
iatollah ir tikai nozelojami zemisks kroplis, kurs pats NEKO NESPEJ nevienam izdarit!
Vins neko nesaprot no cininniem utt. Un tas lohs smagi sastrdajis meslus ir, un parada nepaliksu.

0
Varbūt varētu kādu smuku un publisku Hellhammer vs Iatollah?
0
TU IDIOT ARI TE ESI IESAISTITS VISTICAMAK, JA TAA BUS, TAD TAGAD ZINI PAR KO RUNAJU, UN AR TEVI ARI TIKS RUNAATS.
JUUS AXTI AR NEPAREIZU CILVEKU GRIBEJAT SAKT SPELITI, TAGAD ARI DABUSIET.
0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ku aizgāja diskusija.

Lai veicas, Hellhammer!
0
gaidu ar maisu...
0
kāds te visu laiku blefo, tikai nevar saprast kurš...
0
Hellhammer, kāpēc neatnāci parunāt uz Fresh Blood? Ne uz šo, ne pagājušo neatnāci, lai gan solījumi (uz iepriekšējo) jau bija...Nu es jau saprotu, tev jau slīdošais grafiks. Ja jau tik aizņemts esi, varbūt es varu izrādīt pretimnākšanu - sarunāsim un mēs (vai arī tikai viens no mums, ja tā vēlēsies) aiziesim paciemoties pie tevis darbā?
0
Kas ir "mēs"? Varbūt labāk visi draudzīgi saspiedušies bariņā sagaidiet viņu tumšā vārtrūmē, iemetiet ar fekālijām sejā, izsitiet logu vai izpūtiet pirdienu gāzi viņa darbā? Tas būs riktīgi trū! Pa vienam gan labāk neejiet, kas zin.. kopā drošāk! Un neaizmirstiet par saviem varoņdarbiem painformēt publiku - bildes, lūdzu arī pievienojiet
0
Augstaakaa pilotaazja, jaunieshi! :)
0
Hei, Maukasrokas, kas Tev tur bildē ar Topalovu sitas? Adamss? Leko? Nevar saprast.
0
Mēs = es & Iatollah. Pirdienu gāze labs joks, bet nē :D

Viņš gribēja parunāt, es piedāvāju iespēju, kā viņš varētu parunāt un es varētu viņā paklausīties :p
0
tas viss smako pēc vienas lielas āzāšanās, kur, kāds jokus taisot, smagi laiž pār pieklājības normām.

nu, atzīstās, kā fantāzijas auglis ir šis niknuma iemiesojums mborbid paskatā ? :))
0
Cik mēs šobrīd mēģī runājam, neviens no mums neatzīstas, ka būtu taisījis mborbid. Mums (Lazarus) par to vīru nekas nav zināms. Vienojāmies, ka tas visdrīzāk tiešām ir fantāzijas auglis, lai gan viss var būt...

"Lazarus" oficiālais paziņojums:
Mēs nevienu nevienam neesam uzsūtījuši un arī netaisamies to darīt, ja vien kāds neuzsūtīs kādu mums. Paldies par sapratni.
0
"Paldies par sapratni."... ē - ļaušos atgādināt - šī publika NEKAD nav izrādijusi NE DRUSKAS sapratni pret mums. Tā kā - neceri ;)
0
Nu bet mēs jau tāpat :D

Tagad es jau iepriekš pieklājīgi pateicu "paldies", tāpēc gaidu adekvāti korektu reakciju ;)
Y`know - dots devējam atdodas ;)

Tad jau redzēs, kā reaģēs. Ja labi, tad būs labi, ja nelabi, ar var pārdzīvot :p
0
"Dzīvot Dzert un Atgriezties".
0
Lazarus

To ka, pret jums nav sapratne esat pankausi ar savu dirsanu seit APSURDO - jo atspekot ipassi, Iatollahs, savu sacito nespej. Ja prasisi kuru, tad veel jo labak.. ari atmina klibo

Otrs.. no manis gan tas ipasi neatkarajas.. bet nemot vera jusu seit saraxtito, jums ar koncertiem ari paliks pagruti (neskaitot ipasos vakarus saxafonos un brivdabas lauku festus)

ja tas kikbokseris bija reala persona.. tad mes ar vinu driz tiksimies, otrs - bija nozelojami, ka cilveks seit sevi pazemoja meginadams risinat citu nelaimes. bet vinam nav ne vainas:D

Lazarus ir interesanta trijotne...

Vinu bungieris naca konci klat manam cilvekam un atvainojas, ka vinam nav nekada sakara ar sito 2 idiotu izdaribam, un ka raxturs un problemas ir smagas siem abiem, ipasi iatollaham utt.

Bet taa nav mana problema, kaa jau teicu, calli jums ir ziepes... jus sakert uz izdauzit muli ir vienkarsi, bet vel interesantak bus, ka reali bus jaatbild par so visu, jo iatollahs acimraugot ir loti naivs, smagi neparzina daudz ko, aprobezots, tamdel neapzinajas taisidams so cirku, ka var sanakt sis tas inciigs galaa ne taa aazi?

nu es Tev laikam parak sarezgiti uzraxtiju, skaties nenak atkal lekme virsu.

ES STULBENI PAR TEVI VISU ZINU

ja vel spelesies talak, tad Tu varesi driz ai kauna ielist zeme. Par chazz gan infa ir ari reciga, bet vins ir mazinnss, tapec piedodam:D
0
Jaa, ko nevar uz skatuves, ko nevar izrunat (intelekta trukuma del saja gadijuma nespej vienkarsi!!!!!!!!) to megina ar ar saviem kulacinniem:D
0
man ar gribeetos bishk paardiit muuli tam iatollah.. par saviem vaardiem jeb komentiem ir jaatbild!!! nekur Tu nespruxi..
0
vārdu "absurds" gadījumā neraksta ar B nevis P? bet nu da labi, tas poh.. un vispār Hellhammer, strīdoties ar muļķi, tu tikai nolaidies līdz viņa līmenim. Es jau neko daudz par jūsu personiskajām attiecībām nezinu, bet šeit netā es nekādu tādu baaaigi uzdirsienu nemaz neesmu redzējis, tādi diezgan idiotiski pekstiņi vien ir. tā kā domā ir vērts to iatollahu dauzīt?
0
Nu tad ilgi līdz kautiņam vēl jāgaida?
0
Vaimandieniņ, Hellgar, ja te par gramatiku būtu jēga piesieties... Gandrīz katrā teikumā šajos visos komentāros ir kāda kļūda :D
0
te laikam kautko hammeris putro vai infa par to sarunu ar to vinja cilveeku ir ejot liidz vinjam kautkaa sagroziijusies

jaa runaashana bija laikam fb 4. kaartaa staavot rindaa peec alus, un par cik tos tavus cilvekus iipashi nepaziistu ta parasti nenaaku klaat dikti runaaties, man prasiija jautaajumus kapeec netaa dirshaas utml, un ta arii skaidroju cik saprotu, jo iisteniibaa taa arii neesmu sapratis kaadu kompostkaudzi seetas malaa nevarat sadaliit un kaa tas vispaar saakaas un nafig saakaas, bet atvainojies gan nevienam neesmu, neredzu par ko, neesmu nevienam brokastu maizi zadzis nost.
nu sakars man ar dirshanos sheit vareetu buut taads ka speelejam vienaa grupaa, man personiigi, kautkaados kipishos bail iesaistiities, to ko teicu toreiz varu arii pateikt tagad ka viedoklis katram ir savs un atskiriigs jebkuros jautaajumos, un katrs to izpauzz savaa veidaa, ja kaads saak stresot un dikti lamaaties ta nu nezinu, un taa arii tavs cilveeks laaga neizskaidroja kapeec tu pats te psiho par katru siikumu

jaa un vai kaads kaadreiz kaadam ir kautkaadu savu taisniibu ar muulja skaidiishanas panjeemieniem pieradiijis?
0
Sākās viss ar to, ka pēc High Times es pateicu Gatling dažus ieteikumus, kā kaut ko varētu pilnveidot, uzlabot un Hellhammer uz to atbildēja ar kārtīgu lamāšanos. Atradās cilvēki, kas lamājās pretī un tā aizgāja. Ta vēl uz to pirmo FB Kārlis aktīvi darījās iekš metalshow.lv un tad jau mums vairs atkāpšanāš ceļa cita nebija, kā vien nostiprināt savu reputāciju ;)
0
Hellhammer - netēlo nu aģentu , jo par mani kautko zin tikai daži cilvēki , kas ar tevi nerunātu. Bet ja jau tu zini , tad jau tev ir baigā laime tagad. Man prieks par tevi :)

Punisher\ - tu neesi pirmais , stājies rindā... laigan man nav ne jausmas ko es tev esmu izdarijis , bet tas laikam nav īpaši svarīgi...

chaZZZrock - tad jau tu esi visa ļaunuma sakne !!! "odin zvanok ir traktori prijedut" :DDD
0
aa, pareizi, high times, pudeles un muca :D, par kautkaadu bungoshanas komenteeshanu man arii laikam prasiija, laikam nosaucu death`n`roll priekshrociibas saliidzinaajumaa ar vnk death, tas jautaajums laikam netika liidz galam izmuldeets, jo man desa nepatiik, es labaak varetu pastastiit ka jaunaa catamenia ir baigi trooo

ja jau vinjsh zin VISU... tad lai pasaka ko iatollah dzeera peedeejaa meegjii :D:D:D

nu zin vai kaa tur iisti ir???
0
Iatollah, īstenībā, ļaunuma sakne bija Bleakness, jo tās lielākoties bija viņa idejas, kuras es Hellhammer`am teicu :D
0
nu tad jāsazvana pacani un jānovāc tas maita !!!
0
jaa jaa atkal es pie visa vainiigs, es veel apvainoshos :D
0
pie visa vainīgs ir BigUgga :P
0
nu bljin, nebijaas laika palasit visu sito un neko citu..
eu nu bljin, jautriiu taaaaadu palaidu garaam :D:D

0
nu ko sitas ir labs.........:D

Chazzzrockis ir ielicis manas vestules ko vinam sutiju (pats uzprasijas) draugiem.lv sava dienasgraamataa un nosaucis taas par DRAUDU vestuleem un sanummureejis pat:D

Un pec tam prasa draugiem, kurs ko man ir stastijis par vinu:D

Tas veel nekas, kad lasiju vina teikto, ka es paradoties parasti netaa ap pusnakti un dat vins jau gaida nakamo draudu vestuli no manis:D

Nu un tad seko paris jeli komneti no iaatollaha(ko gan citu no tada atpalikusa gaidit:) un vin adraugu komenti - ka esu sasnaucies:D

BLE, ES ATNACU IZBESIJIES MAJA UN TAGAD RECU NONSTOPAA:D

apsveicu chaazzz:D

Par so gajienu Tev iatollahs uznems sava idiotu klubaa un Tu sanemsi balvu .... kaadu:D?
0
i visu izlasiiju, i nesaprotu, nahujam kauties, i nahujam kasaas :D
kapec nevar neko bez kulakiem??
un veel ieveeroc ka Bleakness ar pasaacis kasiities nu jau ta sanaak pilns Lazarus sastaavs :D:D:D
he, he...
nu a paljubomu balss par LAZARUS ieksh fresh blood ;)
ne nu es skataas dirsienus ieksh truemetal un metalshow bet to ka chaljiem ir progress kopsh pirmaa koncha i pat ljoti ;))
0
Hellhammer, es jau neko tādu nebūtu darījis, bet es apvainojos, ka tu mani draugos ne tikai neuzaicināji, bet arī pēc mana aicinājuma neapstiprināji!!! :(

Es to nepārdzīvošu... :D
0
uuuuuuu, nu gan laikam Tu ielaidi bikses:D
Tu man esi atvainosanos paraadaa par seit saraxtito sakot no Tavas spregesanas pec HighTimes. Es veel saprastu Neglected Fields mums aizraditu, ieteiku... bet ........ es biju soka nevis no satura komentu.. bet to ka juus tie bijat....
Tas butu tas pats, ja es saktu spregaat un "ieteikt" , piemeram, DYING FETUS (drosvien nezini kas tas ir)
Otrs kas ir, ja Tu paarstaatu uzvesties kaa auns, man vispar nebutu uz Tevi sliktu domu tureet, jo Tu jau neesi vainigs, ka Tavi draugi ir....
0
Nu, zinu gan, kas tā par grupu, bet tam jau nav nekādas nozīmes.

Padomā pats: mūziku klausās parasti cilvēki, ne tikai Neglected Fields un Dying Fetus dalībnieki. Jāņem vērā arī vienkārša klausītāja viedoklis, tev pat nebija jāņem vērā, ka es vispār kaut kur spēlēju. Kritika un ieteikumi ir jāņem vērā, nevis jānoliek. Un nemēģini teikt, ka mēs paši tā nedarām, jo pēc katra tava uzdirsiena es prātoju ilgi un meklēju, vai tur ir kāda daļa patiesības un kā visu uzlabot, lai neko tādu nevarētu pateikt ;) Es ņemu vērā visu, ko tu vai kāds cits šeit saka par mums. Atbildes ir pavisam kas cits, bet es vismaz puslīdz pieklājīgus komentārus nenolamāju.
0
Bļeģ, chazzz tu esi pilnīgs demadods, vai idiots??? Attin atpakaļ tēmu forumā par Lazarus, tu ņemot vērā!! hehehehehee
0
problema bija citur, kapec jus sakaat, un Tu zini kas par vainu:D
nesaxim so velreiz kidat.
Ja vismaz Big Uga butu macijis mus vai kads kam ir kada nojega, bet ne jau nu.........
...... nav jega runat ar Tevi.
galu galaa esi "true fucking king of heavy metal"
0
^demagogs :D
0
Es vēlreiz atkārtošu: "Atbildes ir pavisam kas cits"
Es varu smuki noraidīt visādus uzbraucienus un lielīties visu laiku, bet tas nenozīmē, ka es kaut ko neņemtu vērā ;)
Kārlis tagad saka "Bet viņi varbūt arī tāpat - saka kaut kā, bet reizē arī domā par to."
Es tomēr to stipri apšaubu...Diez vai tad tie mani komentāri tiktu tik traki nolamāti...

brain_in_fire - paldies, esmu ievērojis, ka atbalsts no tavas puses nav pirmo reizi :)
0
Nu Hellhammer, tam pēdējas teikumam nevaru nepiekrist :)
0
uuhuu, mani ieveero :D:D nu ne jau taa kaa iatollah xD he he he :D
0
chazz, nekad nevienam mūziķim nesaki, ko tu par viņu domā, labāk paturi savas domas pie sevis!:D [tā ir mūža mācība, kuru sāku piekopt] Un nav ko teikt cilvēkam, kā viņam jāuzņem kritika! Katrs uzņem pa savam. Nav ko tagad brīnīties, ka viņš tev liek atbildēt par vārdiem, neko nebūtu teicis, nekas tagad nebūtu.
0
Paldies par ieteikumu, varbūt tiešām vērts apdomāt kritikas sniegšanu nākamreiz...

Nu redz, es esmu pilnībā gatavs atbildēt par saviem vārdiem. Bet, kā jau zināms, Hellhammer uz to gatavs nav. Mēs tā arī nedzirdējām, kā viņš ar pudelēm pa mucu sit precīzāk nekā mūsu bunģieris...

Un vispār - es ar viņu draugos mēģināju kā ar cilvēku sarunāties un tas bija bezcerīgi. Tad pāris vēstules uzrakstīja kāds nekaunīgāks cilvēks un Hellhammer jau viņu nobloķēja :D Diezgan švaks pulveris...
0
He he he he
Tu meginaji kaa ar cilveku? tu labak izklasti tos Einssteina gudribas ari seit un tad parunaasim:D

nekaunigaaks cilveeks?:D
pats juzdams sapes pirxtos manas pasta kastes spmaosanas un apsurdu raxtisanas del (ipasi tava filozofiska teorija kuru instrumentu cieni visvairaak grupaa un kurss ir zemaaks par otru,), tu panemi savu mazo braliti, kas drosvien laida bikses no priekiem:D

Punkts uz I bija, kad pateici, ka PARASTI CITI CILVEKI AR TEVI RUNAJOT SAPROT, KA ESI DAUDZ GUDRAAKS ZINAAMU APSVERUMU DEEL!
0
Es vienkārši uzskatu par muļķīgu to, ka tu nerespektē to punktu uz I. Ak jā, šeit uz lielā "I" punkta nemaz nav :D Pēdējais laiks tev atzīt, kurš ir gudrāks ;) Tu man apnicis esi beidzot :)
0
āmur, te es, tavs bumbulītis!;):* tu, jākli, nepļurksti par mūsu attiecībās pa visu netu!!!:* tas lai pagaidām paliek mūsu mazais noslēpumiņš, labi?;) bu4 bu4 sawļje :*~~**~~~ jēēēē
0
ar mani gan runaajot saprot ka esmu dumjsh :D
0
"cilvēki ar mani runājot parasti saprot ka esmu daudz gudrāks, zināmu apsvērumu dēļ." :D:D:D:D:D:D
Vot tas gan ir pisģets šitā pateikt. A Čazik tu parunā vairāk ar citiem cilvēkiem ne tikai ar iatollahu, tad arī Tev šāda sajūta tik bieži neradīsies.
0
Enemy, Iatollah jau nu būtu pēdējais (labi, priekšpēdējais), kurš ko tādu atzītu ;)
0
Nu to man vari neteikt, pats ar viņu runāju, bet te jau tika runāts par taviem apgalvojumiem. Interesanti kas tie par zināmajiem apsvērumiem, kas liek citiem saprast tavas gudrības pārākumu? Nu tā starp citu ;)
0
Nu tas vairāk bija domāts kā "dažādu apsvērumu" jeb "katram individuālu apsvērumu" dēļ...
0
Ā tipa katrs pa savam uztver Tavu ģenialitāti :D
0
vaaaaiii, tā dienasgrāata bij labā :D

te filmu varētu par šito visu uzņemt, hihi
0
dienasgrāmata tiešām ir laba... galvenais ir tas - tajā nav ne grama melu...
"And if you're not down with that - we got 2 words for ya - SUCK IT" (c) D-X...
0
Njā pēc visa šitā bardaka tiešām var teikt ka Lazarus ir "leģendāra" grupa. :D
0
Ja tai iedomībai vēl būtu pamatojums...

Legendary Infamous, I'd say.
0
Enemy - pēc visa šī bardaka , koncī uz mums lūrēt bija salīduši vairāk cilvēki nekā uz OI. Tas nekas ka lūrēja kā sūdos iebriduši un meklēja kur tik piepisties , bet fakts kā tāds , ka uz otro grupu uzlūrēja diezgan daudz tautas :)

Deth - pamatojums tajā pašā d-grāmatā lasīts(virsraksts ir vienk prikols jautrībai tā kā nemīz) , bet pārējais manuprāt ir gana patiesība - nosauc man vēl kādu jaunu pēc visu domām sūdainu heviķi , kas izvilktu starp daudzām death grupām līdz finālam un vēl pat pēdējie nepaliktu ;)

Tā nav iedomība , tas vienk bija UHH , kad pēc visiem šiem uzdirsieniem par to kāds Lazarus ir sūds , man likās : "a ja nu toč ?" bet beigās - o bļa , sabalsojuši ka maz neliekas , jo gaidijis es biju pēdējo vietu stabili ;)
0
Enemy, es šodien izdomāju, ka mēs pieņemsim tevi savā leģendārajā grupā!
Mums ir dziesma The Mars, piedziedājums tai sākas ar rindām:
Oh, mighty Mars, god of war,
We trusted you and here you are.

Tu būsi nokrāsots sarkans (jo Marss ir sarkanā planēta) un ēdīsi šokolādīti "Mars" (mēs to tev nosponsorēsim). Un uz vārdiem "here you are" tu jautri izsoļosi uz skatuves :DD

Padomā labi, šāds piedāvājums otrreiz var nemaz nebūt! :D
0
dēļ šitādas huiņas tu nevarēji to rindu noaurot 2 reizes pēc kārtas , bļe :DDDDD
0
A vai ta Hellhammers jums tagad skābekli nepiegriezīs?
0
kādā ziņā ?
nu ja nositīs mani , gan jau ka viņi atradīs kādu citu basistu... spēlēsi kautvai tu manā vietā...
ja nositīs chaZZZrock - liela skāde...ģitāristu pilna dirsa , ņem vienu , otrs komplektā utt - palasot sludinājumus :DDD
A vot ja mūsu Zvanu nositīs , tad būs ziepe... Lažarus vairs nav Lažarus - kurš dzers bezmaksas alu par visiem , a ? padomājiet par to ;)
0
Eu tas piedāvājums ir pizdats! Moš es arī tad būtu leģendārs... :O

Es principā esmu ar mieru tikai divas sīkas nianses... Mūzikas stilu dziesmām mainam uz brutal death, un grupas nosaukumu mainam uz the mightiest word in da world - "Circeņi". Nu tas tā, sīkums...
0
"nosauc man vēl kādu jaunu pēc visu domām sūdainu heviķi , kas izvilktu starp daudzām death grupām līdz finālam un vēl pat pēdējie nepaliktu ;)"

Latvijā nekā cita praktiski nav :D

Aklo zemē vienacis karalis.
0
Sad But True...
0
Nu mēs varētu jaunu grupu uztaisīt, tad būtu divas un baigā konkurence. Kā būtu ar grupu "Dethis un jautrie Enemiji"? :DDD
0
Grupa varētu spēlēt Andra Teilāna koverversijas. Daudz jau no Lazarus neatpaliek.
0
a vot tas gan jau bija nahaļnijs uzbrauciens...
0
:D:D:D Sorī es nevarēju noturēties. XD
0
A kas Andrim Telānam vainas? :O
0
Andrim nav ne vainas , bet es neredzu nekādu saistību viņa muldēšanā par rozēm , kur backing track ir tikai šņācošs PC kūleris , ar Lazarus , kuri muld par to cik kruti ir , un spēlē neritmisku , primitīvu sūdu...
0
:D
0
nenokar degunu iatollah - saistiiba ir! saistiiba tobish vienojoshais faktors ir tas ka abi ir suudi piemeeram. abi raxta dziesmas lai kljuutu populaari utt
0
nu , tie ir faktori , kas šķiet tādi tikai tev , jo ir cilvēki , kas tā nedomā...Tā kā...nu...jā... :)
0
palabošu ''jo ir cilvēki , kas tā nedomā.'' ar ''jo ir arī cilvēki , kas nedomā.''
0
Iatollahs ir varen smieklīgs (labā nozīmē)
JO

"Andrim nav ne vainas" - Tas bija ļoti smieklīgi, es goda vārds pa to riktīgi ierēcu.

"es neredzu nekādu saistību viņa muldēšanā par rozēm, kur backing track ir tikai šņācošs PC kūleris, ar Lazarus, kuri muld par to cik kruti ir, un spēlē neritmisku, primitīvu sūdu..." - bija pat gandrīz vai pat vēl smieklīgāk.

un vislabākais

"Tā kā...nu...jā..." - :D:D:D

Nē viss ir forši, man patīk vis. Nopietni.
0
eu bet cepums tam kikboxeris-tūliņ-hellham... idejas autoram!

bļa nu jauns marazma kalngals..
0
atomkrekeris
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas