0
[#]

28. martā klubā Depo eklektiskā roka pārstāvji grupa "Ex animā" prezentē savu pirmo albumu „Nogalini mani lēnām”. Albumā iekļautas visas nozīmīgākās grupas desmit gadu pastāvēšanas laikā tapušās dziesmas.

Vēl uzstāsies:
FRAILTY

Ieeja: 2Ls (pēc 22:00 3Ls)

 

Komentāri
0
Būšu goda viesis :)
0
Šo albūmu agri vai vēlu dabūšu savā īpašumā.
0
A kas par zvēru ir "eklektiskā roka" ?
Ja kaut kas līdzīgs pēdējiem Anathema albumiem, tad var ievērtēt.
0
Un tas zaķis uz vāka tiek bendēts nost, vai pats piedalās galināšanas procesā ?
0
Cik ir gadījies dzirdēt - 1x koncertā - tad es Ex Animā salīdzinātu ar Dzelzs Vilku, Deus (S)ex Machina un tāda tipa mūziku, tikai ar meitenes vokālu.
0
Tad jau kaut kas tipa Garbage. Dzelzs Vilkam tikai vienu baigi tizlu albumu esmu dzirdējis, bet pas seksmašīnu vispār nav nojausmas.
0
Būs vien sava pakaļa jāaizstiepj uz to klubu, eh, kur tie gadi, kad pēdējo reizi tur būts
0
gotika, jebal. es mūžā neesmu bijis uz neko tik gotisku(eternal snowfall neskaitās!), jāiet, jopcik!
0
frailty ar 2 gad nav redzēti, būs jāievērtē, kas šiem jauns
0
Starp citu - Cikos sākums???
0
Sākums 21:00
0
Atnācu pēc 21:00, bet notika tikai skaņošanās. FRAILTY sāka ~22:00 un nospēlēja laikam kādas 40min. Veči mauca kārtīgu Doom/Death labākajās My Dying Bride / Novembers Doom tradīcijās. Ģitārists skaisti kratīja pačku laižot soliņus un rifojot, bet viņa tīrais vokāls reizēm bija garām, kaut gan citās vietās tas skanēja tīri labi. Neskatoties uz dziesmu visai lielo garumu, tās nelikās garlaicīgas, jo FRAILTY mācēja tajās ielikt visai daudz ideju un melodiju. Forši ka arī es tagad varēšu ar prieku vēl kādu Latvijas grupu paklausīties, jo brutālās desas un prastie bleķi konkrēti piegriezušies. Tā kā stāvēju labajā pusē, tikai pēc kādas 3 dziesmas piefiksēju, ka spēlē arī taustiņnieks, jo viņu galīgi nevarēja dzirdēt. Kad šo tehnisko nepilnību novērsa, viņš kļuva nedaudz dzirdamāks, kaut gan pārsvarā nebija nozuda aiz ģitāru skaņas sienas.

Ja spēlētu tikai Ex animā, tad varētu teikt ka vakars ir izčakarēts. Meitene jau dziedāja jauku, un ģitāristam bija solīda pačka, bet muzons bija garām. Pārāk sviestains priekš manis. Ja nebūtu saticis pāris paziņas, tad notītos jau pēc pāris dziesmām.
0
Skanja protams bija suudiiga. basu sita cauri ahuuni.Frailty bija ok. Varbutr ari tas clean vokaals bija ar pretenzijaam uz mdb pusi, bet nu nebija. Tachu parejais bija ok. Tieshaam laba duumdesa. Uz exanima nemaz nepaliku.pee
0
Taustinieku arii piesleedza tikai peec otraas dziesmas!!!
0
liekas, es viņu veiksmīgi biju atslēdzis vandoties pa to mazo placīti :D netīšām, protams.
0
FRAILTY reāli labu iespaidu atstāja, neskatoties uz depo kluba pašvako akustiku, kur skanējums mainās divu soļu attālumā. Izskatās, ka džekiem patiess azarts iekšā, ko visādu fabrikantu un latvijas radio-2 laikmetā diezgan reti nākas novērot. Melodija + izpildījums + noskaņa... Taustiņi ar labi iederās, tādu dramatismu papildus iedod. ehhh tiešām baigi labs:) Diez, ko ta vecais basists no šiem aizgājis? ... publikā bija redzams...
"ex animai" skaņa galīgi murgaina bija. Vokālu knapi varēja dzirdēt, un tad arī tikai brīžiem. Pēc kādas 5. dziesmas notinos, jo sāka krist uz nerviem. Bet disku gan vajadzēs sameklēt un ievērtēt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas