0
[#]

Otrā „Soundarcade” studijas albuma “Daughters of Molestia” prezentācijas koncerts notiks 22. janvārī (ceturtdiena) Pārdaugavā - kultūras centrā „Rītausma”. Kā viesi uzstāsies grupas draugi „Tesa” un abu grupu kopprojekts - „Bigbends”.

„Daughters of Molestia” ir konceptuāls albums. Tajā dzirdami septiņi simboliski stāsti. Albuma galvenā tēma ir dzīves muklāji, kurus brienot bieži daudz vieglāk ir izvēlēties ceļu pa jau iemītām taciņām un citu liktām laipām, nekā spert soli ārpus jau zināmo virzienu šķietamās drošības.

Nosaukuma izvēli ietekmējis Sv. Aurēlija Augustīna un Martina Heidegera darbos sastopamais molestijas jēdziens. Šajā gadījumā molestija var būt jebkura dzīves daļa, no kuras mēs vēlētos atbrīvoties, ja patiesi apzinātos savu mirstību. Esot kārdinoša, tomēr nebūtiska, šī dzīves daļa pārtop dzīves smagmē.

Albuma producents ir Olivers Tarvids un tas ierakstīts kopā ar Ģirtu Laumani (Lomiku) un Māri Lāci „Hodila Records” studijā un „Latvijas Valsts radio 7. studijā”.

Albumu izdod „Melo Records”. Iepriekšējais Soundarcade albums "12 songs of the Jackalope" iznāca 2006.gadā arī „Melo Records” paspārnē.

Grupa „Tesa” šajā koncertā atskaņos pavisam jaunus skaņdarbus, savukārt „Bigbends” izpildīs simfoniju drone estētikā „Ikvienam ir roka jāpieliek, lai lielais darbs uz priekšu tiek”.

Sākums: 19.30

Ieeja: bezmaksas

Latvijas nedzirdīgo savienības kultūras centrs “Rītausma” atrodas Pārdaugavā, netālu no P. Stradiņa universitātes un Botāniskā dārza - Kandavas ielā 27, LV – 1083, Rīgā.

No Rīgas centra var izvelēties plašu sabiedriskā transporta klāstu uz Vīlipa ielas pieturu, sākot ar 4., 38. autobusu, 9. trolejbusu un 2., 4. tramvaju.

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=hBngH3CBq9U

Papildus informācijai:

Intervija ar Soundarcade radio “Naba” 93.1 FM šo svētdien 18. janvārī 20.30

http://saraksti.rigassatiksme.lv/
www.uzkartes.lv
www.soundarcade.lv
www.myspace.com/soundarcade
www.melo.lv

Komentāri
+1
Īsti metāls nav, bet tādi interesanti meditēšanas skaņdarbi. Ja jau par brīvu, tad varēs laikam arī piestaigāt. :)
-2
Jāā.. tas varētu būt laaabs.
+1
kārtējais ear rape :(
0
Aprakstu palasot, elpa raujas ciet... Ar literatūru būtu nodarbojušies, ja jau tā grafomānija tā patīk...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas