Komentāri
0
Kas ir citi? parasti tie citi neierodas... šoreiz arī?
+1
Varbūt tie "citi" ir domāti tie, kas ieradīsies. Varēs cits citu apsveikt un saskandināt par nokļūšanu uz afišas...

Es laikam šoreiz nebūšu, tā ka man tas iet secen :(
+1
Es gan būšu, bet no Intara paskaidrojums par neierašanos 3 eksepmplāros ar visām vīzām, zīmogiem un parakstiem.
0
Vau, Despers tātad ir viens no tiem citiem.

Visas vīzas es varbūt arī nevarēšu sadabūt, bet kaut kādus štempeļus un parakstus varu uzlikt.
+3
Intaram draud sods par nelikumīgu atrašanos ārpus MP teritorijas.
+3
Kinul pacanoff ...
-1
Kinul pocana - po jebalu na! :D
+4
Nu ko, nākamā reize, kad piektdiena 13ais iekritīs divus mēnešus pēc kārtas būs 2015.gads. Ta kā pirms tam ir 2012.gads ar savu pasaules galu, tad šos pasākumus nāksies rīkot ellē.

Ar labu nakti visi.

PS Preternatural un Heaven Grey bija vienkārši lieliski.
+1
2012. plānots pasaules gals? Počemu mņe ņikto ņedokladival? :)
-1
Žēl ka no SIA Radikal tik koverīšus dzirdēju ...Preternatural patīkami pārsteidza, jo izklausāks daudz tehniskāki un velk uz Prog/Tech Death Metal, nevis vienkārši melodic, kā agrāk. Jaunie gabali ar labi. no pēdējā laikā dzirdētajiem laikam tikai Silent Daniel bija briesmīgāks par Trendkill Method ... Heaven Grey jaunais vokālists dzied labāk par visiem iepriekšējiem. Skatuves rūdijumu jāiegūst un būs viss bumbās. Muzikāli gan man šie ne pārāk.
+2
Laimīgā stunda ar latvērtīgo alu, man patika.
SIA Radikal atceros pirmoreiz redzam kādu laiku atpakaļ šķiet kāda Fresh Blood ietvaros, un tad kaut kā šamie vairāk iekustināja, kakla muskulatūru. Vokālista ņemšanās un mēģinājumi(neteiktu gan ka visai veiksmīgi) atdzīvināt visai pasīvo publiku koncerta sākumā, gan šķita brīžiem visai pārspīlēta. Ja jau pati spēlētā mūzika to nespēj, tad diez vai to iespēs pat salto mešana un žonglēšana ar mērkaķiem. Kaut uz koveriem jau publika pati atdzīvojās, dzirdot ko sev labu zināmu un tuvāku.
Trendkill Method, lai arī jau kaut kāda n-tā reize redzot šos dzīvajā, tomēr tāpat kā līdz šim pilnīgi bez emocijām, ar noslieci uz nepatiku. Nezinu vai gluži par metalkōri saucams, bet nu tas džamdafakaps ir neizturams, vismaz šādā izpildījumā. Paziņa gan izmeta, ka šamie "tīri jauki", manis pēc,lai tā būtu.
Pretenatural tik tiešām attālinājušies vairāk no melodiskās desas un aizvilkušies vairāk uz progresīvā desmetāla pusi. Gribējās gan nedaudz garāku uzstāšanos, pat ar visu atpakaļ atsaukšanu, bet noteikti vakara labākās grupas statuss.
Heaven Grey bij pirmā atrādīšanās ar jauno vokālu, kā arī šo to no jaunā materiāla. Vokāls jāatzīst, ka iepriekšējais patika daudz labāk. Nezinu vai skaņošanas, vokāla balss dēļ, tomēr iepriekšējais skanēja daudz spēcīgāk un pārliecinošāk, iespējams pie vainas "pirmās uztsāšanās" sindroms. Nu un jaunais materiāls aptuveni tāds pat kā vis iepriekšēji Heaven Grey paveiktais - labs, bet visai vienveidīgs. Upe, kā vienmēr publiku neatstāja vienaldzīgu.
ZX Spectrum iebaudīju kādas divas dziesmas gan, jo kādus pārus mēnešus atpakaļ bij redzēti un palikuši vaisai svaigā atmiņā, bet kā vienmēr šie iespārdīja.
Visai patīkami bij redzēt MP pēc ilgiem laikiem salīdzinoši piepildītu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas