0
[#]

Čehijas BRUTAL ASSAULT open air notiks jau 14. reizi pavisam drīz un taisās būt lielāks par iepriekšējiem. Kā arī pagājušo gadu festivāls notiek pilsētiņā JAROMER – cietoksnī JOSEFOV (130 km uz austrumiem no Prāgas).

Šogad festivāls notiek no 6. - 8. augustam.

Savu dalību festivālā apstiprinājuši:

ACTION
ADOR DORATH
ANAAL NATHRAKH
ASHES YOU LEAVE
ATHEIST
ATROX
BENEATH THE MASSACRE
BLACK BOMB A
BONDED BY BLOOD
BRUJERIA
BRUTAL TRUTH
CARNIFEX
CASKETGARDEN
CRIPPLE BASTARDS
DAGOBA
DARK FUNERAL
DARKANE
DEMONIC RESURRECTION
DEPRESY
DIVINE HERESY
EVERGREEN TERRACE
EVILE
FDK
FEAR FACTORY
FORGOTTEN SILENCE
GAMA BOMB
GHOST BRIGADE
GWAR
GRAVE
HATE ETERNAL
IMMORTAL
KRISIUN
MADBALL
MARDUK
MISERY INDEX
MITHRAS
NEGURA BUNGET
NOVEMBERS DOOM
OBSCURA
OPETH
ORPHANED LAND
PESTILENCE
PSYCROPTIC
ROTTING CHRIST
SADUS
SUFFOCATION
SUICIDE SILENCE
SKEPTICISM
TESTAMENT
THE FACELESS
THE RED CHORD
TURISAS
VREID
VOMITORY
WALLS OF JERICHO
WAR FROM A HARLOTS MOUTH

Saraksts nav pilns un būs papildināts tuvākajā laikā…

Biļetes: festivāla laikā 54,- euro uz visam 3 dienām.

Pilna informācija par pasākumu: http://brutalassault.cz

Uz festivālu un atpakaļ tiek organizēts brauciens ar autobusu. Vienas vietas cena ir 120 Ls (Ieejas biļete ir iekļauta cenā). Izbraukšana no Rīgas 04.08 (vakarā), atgriešanas Latvijā – 10.08. Izbraukšanas vieta un laiks tiks paziņoti atsevišķi. Pieteikties uz autobusu, kā arī saņemt papildus informāciju var pa tel. +371 27086038 vai rakstot uz estragons@inbox.lv

 

Komentāri
0
ka jau rakstīju forumā:

- Fear Factory
- GWAR
- KRISIUN
- BONDED BY BLOOD
+ Biohazard
0
sitas njammiigaaks par wacken
0
Tie ir nesalīdzināmie festivāli... tb tos salīdzināt ir nepareizi...
0
w/
0
+ PAIN
+ RAUNCHY
+ GADGET
0
suicide silence cancelled their gig..
es jau nopirku bileti caur paypal..
0
suicide silence savu Eiropas tuuri ir atcelushi tapeec arii concerts festivaala nebuus.
0
+ ULVER
0
+ Cynic
-2
eu ... uz plakata pamaniju ka alins aptuveni 1 euro maksas... par to ccurudeni viens eiro tas jau pa serpu... cik atmina nevil ta pirms tam vins maksaja kadi 30-50 santimi pa kausu...
ta jau mercham ar cenu uzskruves...

Tie kas brauks uz sso festu uzprasiet ccehu metaļoriem kaa krizi vini juut?

-2
60s, bet festa zonā tas Gembrijs bija reāls čurūdens (nedaudz labāk gan par Wackenbeer). Arī pudžās nav tas labākais.
+2
Te laikam kāds Gambriniusa fans tusē :D
0
BRUTAL SLUT
0
- DIVINE HERESY
- DEMONICAL RESSURECTION
+ AGATHODAIMON
+ LUCIFER PRINCIPLE
+ ETERNAL DEFORMITY
+ FLOWERS FOR WHORES
0
puķes maukām
0
Bija zvērīgi labs. Viens no labākajiem, ja ne pats labākais fests, kādu gadījies apmeklēt. Plašāk varbūt aprakstīšu vēlāk, bet jumtu visvairāk cilināja Suffocation, Immortal, Testament, Brutal Truth, Pestilence un vēl citi; no 17 daudzmaz kārtīgi aplūrētajām grupām vienīgais sūds bija Biohazard.
-1
Fear Factory?
0
Es laikam vel ilgi škrobošos, ka netiku :(((
0
Es ar.. :((
+5
Kā jau minēju, pasākums bija ūberlabs.

Aizbraukšana ar Estragona rīkoto busu noritēja normāli, alko un sarunas. Festivālā ieradāmies trešdienas pēcpusdienā un sākām dzīt telts mietiņus sakaltušajā zemē, labi, ka daži viedi ļaudis bija arī āmurīšus paņēmuši līdz, citādi uzdevums bija pagrūts. Tuvējā alus teltī vēl tikai stellēja augšā attiecīgo aparatūru, tālab tikmēr nācās iztikt ar ūdeni. Drīz bija klāt arī vēl viena porcija braucēju no Latvijas, un pēc nometnes uzcelšanas daļa no mums devās uz picēriju Jaromeržā, kas iepriekšējo gadu braucējiem jau bija cieņā. Ar grūtībām tikuši pie galda, secinājām, ka apkalpošanas ātrums varēja būt labāks, taču alus un picas kvalitāte bija pietiekami laba. Tikuši galā ar iestiprināšanos, devāmies turpat netālu uz arī ļaužiem jau zināmo diennakts krogu, kas priecēja ar lētu un garšīgu alu, kā arī mūzikas automātu ar ievērojamu smagās mūzikas klāstu, ieskaitot arī tādas grupas kā Six Feet Under, Carpathian Forest, līdz pat čehu grindcore. Šajā iestādījumā arī tika sagaidīta rīta gaisma, un pirms promiešanas sarīkots circle pit ap biljarda galdu superhīta „Jožin z Bažin” pavadījumā :)

Atpakaļceļā uz Josefovu iznāca neliela vārdu pārmaiņa ar vietējo policiju, kuru patruļa piebrauca tieši tai mirklī, kad divi no mūsu pulciņa bij uzrāpušies stabā. Nekas slikts gan nenotika, lika mums doties turp, kur mēs jau tāpat gājām (nē, ne jau nahuj) un uzvesties klusāk. Sevišķi vērā ņemts tas gan, saprotams, netika.

Nākamās dienas pirmā puse arī bija brīva, kuru pavadīja kā nu kurš, mēs daži sēdējām tuvākajā alus teltī, tempām alu un korī bļāvām „Sūds!” cik vien jaudājām.

Pirmā banda, ko skatījos, bija SADUS, un ko gaidīju, to arī sagaidīju – technical thrash/death patīkami oldskūlā garā. Steve Digiorgio tomēr ir baigais monstrs uz basa.

ROTTING CHRIST – labi, pat ļoti – nu kā jau vienmēr. Nez, neko tādu īpašu vairāk piebilst nevaru.

MADBALL īpaši neskatījos, kaut ko ēdu un dzēru laikam, bet izklausījās tīri normāls.

ORPHANED LAND kaut kā nepavilka, aizgāju aloties.

PAIN bija visai labi, kārtīgs popsovijs metāls, pie kura dzert un dziedāt līdz. Izskatās, ka pagaidām šī ir Tagtgrēna galvenā grupa, jo skanējums ir palicis smagnējāks, brīžiem pielīdzināms Hypocrisy. No visām 3 reizēm, kad redzēju, laikam pat visvairāk patika, kaut gan arī Blomē pērn bija labs.

BIOHAZARD sākumā gājām skatīties pie skatuves, bet drīz vien pamazām aizvilkāmies prom. Huiņa diezgan konkrēta, vienīgais interesantais bija pašās beigās, kad uz steidža tika saaicināti skuķi vesels bars un tad ar visu to kolhozu viens gabals nomaukts.

BRUTAL TRUTH bija nākamie, samainīti vietām ar Cynic. Man jau dikti patika, klasisks vecmodīgs death/grind, vokālists kovboju hūtē basām kājām nēsājās pa skatuvi, bundzinieks izskatījās vispār nepieskaitāms, un skatuves šovs vienubrīd arī bija kaut kas neredzēts, īstā grindcore garā: uz steidža uzmočīja invalīds bez kājām un pusotru roku un ņēmās ārdīties savos ratiņos - līdz brīdim, kad tie apgāzās un viss, ko viņš varēja darīt, bija ripināties pa grīdu, līdz kāds no stafa pasita viņu padusē un aiznesa prom.

TURISAS laikā atkal veldzējos un pļāpāju, pēc tam gāju lūrēt MITHRAS. Likās diezgan garlaicīgs, visi gabali pēc vienas zortes – drusku padragā desu un pārējo dziesmu skan kaut kāds kosmisks ģitāronānisms – izņemot vienu, kas skanēja aptuveni pēc Morbid Angel. Līdz galam nenoskatījāmies, aizgājām līdz teltīm un uz Cynic atpakaļ iet bija slinkums.

Nākamā rītā pirmie, ko skatījos, bija FORGOTTEN SILENCE, un tā kā neko no šiem nebiju dzirdējis, nāca man kā jaunatklājums un visai patīkams. Sakarīgs avantgarde metal.

OBSCURA jau bija reiz redzēts pirms 3 gadiem, un šoreiz bija pat labāks. Tas ir, būtu bijis, ja skaņotājs nebūtu uzskatījis, ka tas ir basista solo koncerts ar pavadošo sastāvu. Es jau saprotu, ka tehniskajā desā basa dzirdamībai ir gana liela nozīme, un ka ierakstā šis arī visai priekšplānā ir, bet, ja abi ģitāristi duelējas uz maiņām graizot solo, bet vienīgais, ko var kārtīgi saklausīt, ir basa plum purum, kaut kā stulbi sanāk. Tā citādi jau būtu bijis labi, šiem ir patīkami liels šuldinerisms tai tehniskajā desā iekšā.

DEPRESY skatījos jau trešo reizi, un atkal bija labinieks, atmosfēriskā desa ar taustiņiem un pietiekamu devu brutalitātes.

GRAVE bija nākamie, ko skatījos, un vilties nelika, savu klasisko zviedru desu nomauca tikpat labi, ja ne pat labāk kā Rīgā, ieskaitot toreiz nenospēlēto hitu Soulless.

ATHEIST un BENEATH THE MASSACRE dzirdēju pa gabalu, vazājoties gar alus un paikas teltīm, un Atheist izklausījās pat tīri labi, diemžēl cīņa ar milzu kebabu mani tobrīd atturēja no līšanas pūlī. Beneath the Massacre gan neizklausījās pēc kaut kā tāda, ko man gribētos klausīties tuvāk.

NOVEMBERS DOOM savukārt tika nopētīti, un bija visnotaļ labi. Ne gluži tik labi, kā gaidīju, bet visnotaļ cienījami. Ble, izrādās tīro vokālu viņiem lielākoties dzied basists, a es visu laiku biju domājis, ka tas pats resnais rūcējs.

PESTILENCE sākumā skanēja diezgan garlaicīgi, bet pamazām kaut kā atvērās, un baigās izrādījās par tiktāl labāko tās dienas grupu manā skatījumā. Visvairāk laikam nospēlēja no Consuming Impulse, bet no Spheres neatceros, ka būtu kas bijis; varu gan kļūdīties, jo ar to neesmu tik labi pazīstams.

Nu jā, bet par pašu labāko dienas grupu izrādījās neviena cita kā TESTAMENT. Nevarētu gan teikt, ka tas man nāca kā pārsteigums, jo ugārs jau bija gaidāms. Spēlēja galvenokārt gabalus no pirmajiem trim un pēdējā albumiem, un darīja to sasodīti labi.

Pēc tam man tā tizli sanāca – biju galvā saputrojis sarakstu un domāju, ka nākamiem jābūt Dark Funeral, ko domāju vismaz bišķi palūrēt pa ceļam uz teltīm. Tā nu stāvu un skatījos uz video projekcijām, kas tapa rādītas fonā (baigi labās bija), un prātoju, kad reiz beigsies intro un sāksies zloba, līdz pēc kādām 20 minūtēm man pieleca, ka tie bija ULVER :D

Trešajā dienā sanāca vairāk vazāties apkārt un kvasīt, nekā grupas lūrēt, bet tās trīs, ko noskatījos, bija to vērtas. No rīta puses tempu dienai uzdeva GAMA BOMB – thrash metal no Ziemeļīrijas visai klasiskās tradīcijās. Vieno no jēdzīgākajām retro thrash bandām, manuprāt, un arī dzīvajā nogasīja pārliecinoši, mošpits bija kārtīgs, tā ka putekļos brīžam steidžu saskatīt bija pagrūti.

Kaut kādā brīdī aizvilkāmies uz iepriekš atklāto kroģeli tieši otrpus cietokšņa mūrim, kur varēja mierīgi ēnā pasūkt dzērienus, kur to darot un gremdējoties dažādās nostaļģiskās atmiņās pamanījām, ka kādi pāris bariņi izvilkās no kaut kurienes, kur viņiem teorētiski nevajadzēja būt – aiz norobežojošām lentām, aiz kurām rēgojās pāris ieejas cietokšņa mūros un kādi dzeloņdrātīm rotāti metāla vārti. Fakts, ka iepriekšējā dienā bija pāris tipi manīti vazājamies pa mūru augšu, deva mums nojautu, ka tur kaut kur varētu arī tikt tur augšā. Tā arī bija – tie vārti izrādījās neaizslēgti, un tā nu arī mēs uzlīdām augšā. Skats no augšas uz festa teritoriju bija iespaidīgs, pārredzamas abas skatuves un vēl liela daļa festa iekšējās teritorijas, cilvēku kā skudriņu pūlis tobrīd klausījās Hate Eternal, kas spēlēja savu pēdējo dziesmu. Diemžēl drīz vien ieradās arī tā krodziņa saimnieks, kurš acīmredzot bija pamanījis, kur aizgājām, ar vēl pāris cilvēkiem un dzina mūs prom no turienes, lai gadījumā kāds neizdomātu nogāzties lejā. Lielākā daļa kompaškas, kas tur sēdēja pirms mūsu ierašanās, gan sevišķi netaisījās doties prom, varbūt tie bija kādi vietējie paziņas vai hvz.

Diena jau gāja uz vakarpusi, kad bija laiks klāt maniem favorītiem, ko visvairāk gaidīju – SUFFOCATION. Ko gribēju, to arī sagaidīju – pēriens bija baiss. Uz pēdējiem pāris gabaliem aizgāju arī pamošot, redzēdams, ka tie trakākie jau ir piekusuši.

Tā visa rezultātā šausmīgi prasījās atveldzēties, un, kamēr tikām pie alus, sāka skanēt nākamie hedlaineri – IMMORTAL. Spēku gan nebija pietiekami daudz, lai sprauktos kaut kur uz priekšu, tādēļ šos nolūrēju no vidus, iepretī ekrānam, bet tas nebūt nemazināja baudījumu, ko sniedza šo uzstāšanās. Atkal netrūka pirotehnikas un ākstību, crabcore diezgan nevājš brīžiem gāja vaļā :)

Tad jau pēc tam arī vairs nekārojās ko skatīties, gājām atpakaļ uz teltīm, vācām mantas un notērējām pēdējos žetonus pivcī, un tad fests bija cauri.

Rezumē: organizācija laba, grupas ļoti labas, cilvēku daudzums pieņemams (visi 15 000 biļešu laikam netika iztirgoti), laiks sauss un karsts, bet vēl izturams, alus lēts un dzerams, tauta jautra, vieta inčīga – viss, kā nākas :)
...
+3
NOVEMBERS DOOM savukārt tika nopētīti, un bija visnotaļ labi. Ne gluži tik labi, kā gaidīju, bet visnotaļ cienījami. Ble, izrādās tīro vokālu viņiem lielākoties dzied basists, a es visu laiku biju domājis, ka tas pats resnais rūcējs.

PESTILENCE sākumā skanēja diezgan garlaicīgi, bet pamazām kaut kā atvērās, un baigās izrādījās par tiktāl labāko tās dienas grupu manā skatījumā. Visvairāk laikam nospēlēja no Consuming Impulse, bet no Spheres neatceros, ka būtu kas bijis; varu gan kļūdīties, jo ar to neesmu tik labi pazīstams.

Nu jā, bet par pašu labāko dienas grupu izrādījās neviena cita kā TESTAMENT. Nevarētu gan teikt, ka tas man nāca kā pārsteigums, jo ugārs jau bija gaidāms. Spēlēja galvenokārt gabalus no pirmajiem trim un pēdējā albumiem, un darīja to sasodīti labi.

Pēc tam man tā tizli sanāca – biju galvā saputrojis sarakstu un domāju, ka nākamiem jābūt Dark Funeral, ko domāju vismaz bišķi palūrēt pa ceļam uz teltīm. Tā nu stāvu un skatījos uz video projekcijām, kas tapa rādītas fonā (baigi labās bija), un prātoju, kad reiz beigsies intro un sāksies zloba, līdz pēc kādām 20 minūtēm man pieleca, ka tie bija ULVER :D

Trešajā dienā sanāca vairāk vazāties apkārt un kvasīt, nekā grupas lūrēt, bet tās trīs, ko noskatījos, bija to vērtas. No rīta puses tempu dienai uzdeva GAMA BOMB – thrash metal no Ziemeļīrijas visai klasiskās tradīcijās. Vieno no jēdzīgākajām retro thrash bandām, manuprāt, un arī dzīvajā nogasīja pārliecinoši, mošpits bija kārtīgs, tā ka putekļos brīžam steidžu saskatīt bija pagrūti.

Kaut kādā brīdī aizvilkāmies uz iepriekš atklāto kroģeli tieši otrpus cietokšņa mūrim, kur varēja mierīgi ēnā pasūkt dzērienus, kur to darot un gremdējoties dažādās nostaļģiskās atmiņās pamanījām, ka kādi pāris bariņi izvilkās no kaut kurienes, kur viņiem teorētiski nevajadzēja būt – aiz norobežojošām lentām, aiz kurām rēgojās pāris ieejas cietokšņa mūros un kādi dzeloņdrātīm rotāti metāla vārti. Fakts, ka iepriekšējā dienā bija pāris tipi manīti vazājamies pa mūru augšu, deva mums nojautu, ka tur kaut kur varētu arī tikt tur augšā. Tā arī bija – tie vārti izrādījās neaizslēgti, un tā nu arī mēs uzlīdām augšā. Skats no augšas uz festa teritoriju bija iespaidīgs, pārredzamas abas skatuves un vēl liela daļa festa iekšējās teritorijas, cilvēku kā skudriņu pūlis tobrīd klausījās Hate Eternal, kas spēlēja savu pēdējo dziesmu. Diemžēl drīz vien ieradās arī tā krodziņa saimnieks, kurš acīmredzot bija pamanījis, kur aizgājām, ar vēl pāris cilvēkiem un dzina mūs prom no turienes, lai gadījumā kāds neizdomātu nogāzties lejā. Lielākā daļa kompaškas, kas tur sēdēja pirms mūsu ierašanās, gan sevišķi netaisījās doties prom, varbūt tie bija kādi vietējie paziņas vai hvz.

Diena jau gāja uz vakarpusi, kad bija laiks klāt maniem favorītiem, ko visvairāk gaidīju – SUFFOCATION. Ko gribēju, to arī sagaidīju – pēriens bija baiss. Uz pēdējiem pāris gabaliem aizgāju arī pamošot, redzēdams, ka tie trakākie jau ir piekusuši.

Tā visa rezultātā šausmīgi prasījās atveldzēties, un, kamēr tikām pie alus, sāka skanēt nākamie hedlaineri – IMMORTAL. Spēku gan nebija pietiekami daudz, lai sprauktos kaut kur uz priekšu, tādēļ šos nolūrēju no vidus, iepretī ekrānam, bet tas nebūt nemazināja baudījumu, ko sniedza šo uzstāšanās. Atkal netrūka pirotehnikas un ākstību, crabcore diezgan nevājš brīžiem gāja vaļā :)

Tad jau pēc tam arī vairs nekārojās ko skatīties, gājām atpakaļ uz teltīm, vācām mantas un notērējām pēdējos žetonus pivcī, un tad fests bija cauri.

Rezumē: organizācija laba, grupas ļoti labas, cilvēku daudzums pieņemams (visi 15 000 biļešu laikam netika iztirgoti), laiks sauss un karsts, bet vēl izturams, alus lēts un dzerams, tauta jautra, vieta inčīga – viss, kā nākas :)
0
Tā kā pārsvarā pa koncertzonu tusēju ar Intaru un Estriku, tad nav daudz ko piebilst pie Intara teiktā, jo, pa lielām bumbām, redzējām tos pašus ansambļus.

Žēl, ka nesanāca iedokumentēt episko stabākāpšanu, bet tad moš mani pogainie sašņorētu, jo nebija līdzi pases. Un ko gan vispār viņi 6 no rīta darīja 50m no policijas iecirkņa ?

Rītā saule izdzina no telts pēc 9, atlika tik vārtīties zem tenta un krāt spēkus. Labi ka pirmā grupa man sākās 18, tā ka sanāca arī pēc 2 stundu gulēšanas atjēgties un arī uz picēriju aiziet.

Pirmos redzēju SADUS un tā pat kā Intars, sagaidīju ko gaidīju - lielisku oldskūle tehniske treše. Blieza skaisti un meistarīgi.

Jau Rīgas koncī PŪSTOŠAIS VINGROTĀJS bija patīkams pārsteigums un arī šeit tie nelika vilties, nobliežot lielisku kečīgu metālu (par Bleku es to nesauktu).

BĀREŅZEME nepatika tik ļoti kā W:O:A pirms pāris gadiem, pietrūka vairāku dziesmu no ‘’Sahara Storm’’.

SĀPE spārdīja kā parasti. Lauži atlaida pēc pilnas programmas. Tika arī uzdejots.

BIOBRIESMA izrādījās reāla briesma, kuru fiksi notinos skatīties pie alustelts. Uzjautrināja tikai meiču bars uz skatuves.

CYNIC vietā bija ielikts BRUTĀLTRUSIS, kurš izrādījās visai interesants dzīvajā. Par ‘’šovu’’ jau tika minēts. Pastrīdējāmies, vai pie basa ir Lilkers, man likās ka jā, jo bija tāds melni čirkais un basu rāva zvērīgi. Arī MA šis vēl skaitās sastāvā.

Pēc tam skatījos TŪRISTUS, kuri noblieza ļoti spēcīgi. Visdrīzāk viņus liktu par dienas labāko grupu.

MITRIE ģitārononēja pa pirmo. Man patika, kautgan ar daudzveidību neizcēlās.

Garāmejot ievērtēju CINIĶUS - pēc pāris dziesmām secināju, ka tāds pats sūds kā viņu pēdējais albums. Vokāls sūkā konkrēti.

Nedaudz padzērām, no rīta atkal cepināja. Pavazājāmies pa fortu un gājām uz AIZMIRSTO KLUSUMU, kurš šajā setā spēlēja vairāk desīgu dūmu ar avantgarda piešpricēm. Bija labs.

Brīvo laiku veltīju metalmārketam, kur pa 2.80 sapirku nedaudz CD no TOP 2008 / 2007 utt. klāsta, padzerstījos un gāju skatīt KAPU. Blieza kā jau zviedru leģendām pienākas - bez kompromisiem.

Uztaisījām vēlvienu reidu uz mārketu un ieēdām, ar vienu ausi klausoties ATEJISTUS. Bija OK, bet vilkties skatīties nevilka.

NOVEMBRA LIKTENIS noblieza labākajās FRAILTY tradīcijās - biezi, dusmīgi un pārliecinoši. No katra rifa dvesa stindzinošs spēks.

Tiku aizvilkts vērot PIZDILENCI. Pārsteidza tik ar tehnisko varējumu, kurš ierakstos kautkā nav dzirdams tik uzkrītoši kā NĪLAI & Co.. Garlaicīgs desenieks.

Beidzot izmantoju iespēju pilnībā nolūrēt OPEZDU. Bija smuki. Jumtu nost nenesa, bet patīkama muzjaka. Kārtīgi iespārdīja tik pāris dziesmas.

TESTAMENTS jau priekšlaicīgi bija ielikts pirmajā vietā, jo Vakenā bija viena no labākajām bandām. Arī šeit nonesa jumtu. Nevienu mutē ņemot gan neizdevās ieraudzīt, bet ej nu sazin, kas darījās pirmajās rindās ...

Tālāk bija kā parasti.

GAMMASBUMBA iegrāva kārtīgu Thrash. Bija jautri.

Pēc tam nolēmu garāmejout paskatīt TEVNOPAKAĻAS BIRSTOŠOSPELNUS, kuri ierakstos nepatika. Horvāti laida skaistu Gotisku Dūmu ar jauku meitenes vokālu un vēlvienu meiču uz vijoles. Džeki reizēm iegrovloja. Tīri labs, bet pēc pārdesmit minūtēm vairs tā nepatika un sāka apnikt.

Pa brīvo laiku vēlreiz aizslājām uz picēriju un nācām vērtēt ĒVELI. Tautas bija vairāk, mošs lielāks un no tā bija vairāk putekļu, bet GAMMASBUMBU šie nepārspēja, pie beigām nedaudz apnika un nolēmu nepretoties saules spiedienam, bet pavaļāties pie telts.

Nākamos skatījos ATRUKŠUS no Norges. Agrāk šiem bija sieviešu vokāls, bet pēdējā CD parādījās čalis, kas tomēr nekaitēja mūzikai. Jāpiebilst, ka viņam nav vienas rokas. Spēlēja ļoti labu Avantgarde Metal.

Uzreiz sākās SUKUFAKĀCIJA, kas betonēja zvērīgi, lai gan pirms 2 gadiem iespārdīja vairāk. Spēlēja vairākus jaunos gabalus, kuri likās labi.

Pagāju padsmit soļus uz labo pusi un tiku labā vietā pie NEMIRSTUĻIEM, uz kuriem savācās vislailākais pūlis no redzētajiem (amīši pirms tam minēja 10 000 saktītāju, nez, vai uz viņiem, vai pēc izpirktajām biļetēm). Priekšnesums bija perfekts, ar pirotehniku un citādiem efektiem. Žēl, ka kratot pačku, palaidu garām slaveno crabdance... Festa labākā banda.

Dzērām. Ļaudis teltī atlaida pa nopietnam. Braucām mājup.

TOP:

1. Immortal
2. Testament
3. Turisas
4. Sadus / Rotting Christ / Pain / Novembers Doom / Gamma Bomb / Grave
5. Suffocation / Atrox / Forgotten Silence / Mithras
6. Orphaned Land / Opeth

Jāpiebilst, ka pircērijā cenas nav mainījušās 3 gadus - lielā pica Ls3, mazā Ls2, alus Ls0.60. Veičos alus gan nedaudz dārgāks palicis un Urķītis ir tāpat 2x-3x dāgāks par pārējiem. Festā arī aliņš dārgāks - 78s. Kopumā, organizācija vēl labāka nekā pērn, bija arī VIP telšu vieta (par ~ Ls13), daudz WC ieskaitot arī ar izlietnītēm. Ēdināšana labāka un daudzveidīgāka, tāpēc picērijā īpašas drūzmas nebija. Kā teica Estragons - varēja tā vēl 2 dienas atlaist, jo laiks lai gan ļoti karsts, bet labāk tā nekā pa dubļiem. Kolektīvs ar labs novācās ...

P.S. Gembrijs izlejamais bija nedaudz labāks nekā pērn, par 1.5 kuponiem bija arī Urķis, kurš labāk negaršoja. Labi ka bija arī Tumšais Āzis. Citur izlejamais bija laba ņamma.
...
0
VIP telšu vieta (par ~ Ls13), daudz WC ieskaitot arī ar izlietnītēm. Ēdināšana labāka un daudzveidīgāka, tāpēc picērijā īpašas drūzmas nebija. Kā teica Estragons - varēja tā vēl 2 dienas atlaist, jo laiks lai gan ļoti karsts, bet labāk tā nekā pa dubļiem. Kolektīvs ar labs novācās ...

P.S. Gembrijs izlejamais bija nedaudz labāks nekā pērn, par 1.5 kuponiem bija arī Urķis, kurš labāk negaršoja. Labi ka bija arī Tumšais Āzis. Citur izlejamais bija laba ņamma.
+2
P.S.S. Jāvieš tautās jaunais tosts ''SŪŪŪDS'' - ļoti skanīgs un pārliecinošš m/
+2
BA 2009 - Jožin z bažin - www.youtube.com/watch?v=S3tG1X5ewAg...
-5
To Intars......... Klau weciit. Es aizbraucu uz BA tapeec ka tur bija Biohazard. Taa ir legendaara grupa, iespeejams legendaaraaka nekaa Tu dajebkad buusi!!!!! Bet ja jau bija taads suuds, kapeec wisi matainie pawilkaas uz winjiem?? Gan jau pats arii domaaji ka kruta!!!! Esmu haardkoorists, bet man patika Cynic, Turisas, Brutal Truth, Dagoba, Pestilence, Brujeria, Opeth, Testament.....u.c. Tapeec nesaki SUUDS.....SKAIDRS.
+1
Ja ir sūds tad tā arī jāsaka - SŪDS. Tas ka Tev patīk ir tava darīšana. Biju ko vairāk no šiem dzīvajā gaidījis, bet pie beigām vispār kautkāds reps un balagāns panesās. Ļauži runāja, ka dzīvajā Linkin Park bijis daudz labāks ;)
-6
Taws niks ir SUUDS. wo.
+1
^ veciit, cienju
+1
haardkoors ir suuds
+1
Jau nedēļa apkārt kā fests izbeidzās, aber es tik vakar ierados atpakaļ no čehu zemes. Fests bija labs, arī ceļojums bija labs, varbūt vēlāk kaut ko uzrakstīšu

TOP:
1. Suffocation !

tālāk nāk aptuveni vienādā secībā
Aanal Naatraht
Misery Index
Vreid
Rotting Christ
Immortal
Novembers Doom

vēl gribētos izcelt Gama Bomb, Brujeria, Testament

P.S. SŪŪŪŪŪŪDS!!!
+1
Biohazard izgāzās, sajūta bij tāda, ka spēlē iesācēji, tadas lažas pieļaut, nezinu gan, kas tur varēja patikt. Praktiski vienīgais feils BA schedule 2009 gadā.
0
Fear Factory visi ignorēja? saka, ka šie dzīvajā esot diezagn slābani un rūcot šķībi... kā ta tur īsti ir?
0
nu vo, labi, ka līdz beigām neskatījos, jo sākumā vēl tie BIO... spēlēja tīri neko... vismaz man gāja secen vilšanās
0
Runci - /article/577/#comment19800

Bet tāpat šos neskatītos, jo izņemot vienu Thrash albumu man tās viņu industrijas nepatīk.
0
sarakstīju kaut ko šiten te: klab.lv/users/viestards/806...
0
Sākumā jau likās, ka tev nekas nepatīk ...
0
nezinu gan cik tur no thrash, bet pirmie albumi ir diezgan labs un smags death metāls
0
zobrats:

Man principā nav nekas pret NYHC, kā jau teicu, Madball man tīri labi patika, pirms 3 gadiem redzētie Sick of it All arī labi deva iekšās. Es arī zinu, ka Biohazard ir leģendāra grupa, un nostaļģisku iemeslu dēļ arī gribēju kārtīgi ievērtēt, bet vilšanās bija pamatīga. Ja es domāju, ka uzstāšanās bija huiņa, tad tā arī saku, un tas ir mans personīgais viedoklis, kuru es nevienam neuzspiežu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas