0
[#]

PAPILDINĀTS!

Gothic Productions piedāvā - svētdien, 15. augustā plkst. 18.00 klubā "KABATA":

INFECTED SILENCED
NIGHTWING NYCTICORAX
FLAYING
NEOLITH (PL)
DEVILYN (PL)

Ieeja: 3Ls

Komentāri
0
Vse polubomy prem na etot konc,budet zaebis!!!!!!!!!!
0
tam budet toze gothica?????
0
TI LOH!!!!!
0
nju tad jau atkal kaads pasaaakums Kabataaa!!!
0
Mmm!!!Es jau būšu klat no ceļojuma:)))
0
Yeaaaaaah, analā ballīte Kabatā, nu TAS būs TO vērts...
0
Laikam buus jaaizshauj, bet jautaajums - kad vienreiz koncerti tiks riikoti sesdienaas? Savaadaak, nedaudz jau kriit uz nerviem, ka tiek riikot vai nu darbadienaas lloti veelu, kad naakamaa dienaa uz darbu, vai arii sveetdienaas lloti veelu, kad naakamaa dienaa uz darbu (kaut gan man shii probleema iipashi nepastaav jo tikai peecpusdien uz darbu jaadodas naakam meeness, bet ir jau taadi kuriem ir jaadodas no riita).
0
Kaut gan ese taa nedaudz padomaaju, (varbuut vajadzeeja aatraak domaat he he), ja tieshaam saaks dot skannu aaraa pulksten 18.00 tad nav nemaz tik traki, ja beigsies kaut kur 23.00. Jaasaka vispaar paldies, ka tiek vispaar taadi pasaakumi organizeeti, jo peec peedeejiem pasaakumiem izdevumu liimenis vareetu buut stipri vien augstaaks nekaa ienneemumi...
0
Nu jāapmeklē, Devilyn vairāk vai mazāk zinu, a kādi ir Neolith?!
0
visu aizvadiito koncertsezonu Gothicprod. organizeetie konchi tak bija 5dienas vai 6dienas.. A shis, cik jaushu, svetdienaa, jo tie polji caurbraucot te iraid tik svetdienaa nocampaajami
0
Taa, nu beidzot ir 1 pasaakumus uz kuru es noteikti dossos.

Gribeetos redzeet vai NIGHTWING kaaps uz stage ar savu papildinaato line-up!
0
Sveiks, Hellhammer, es arī domāju ierasties!
0
Nu tad vareesim paardiities kaartiigi, jo ssoreiz Tu nestaaveesi mieriigs, bet gan izplosiisimies:)
0
Tat jau recēs, bet ceru, ka tikšu svētdienā!
0
Nevis redzees sooreiz, bet jaabuut! Pie tam lloti laba death metal banda tur speelees, kas, ja nemaldos ir taa, kas dragaa Morbid Angel stilinnaa, taa luuk.
0
Ok's
0
i sanaacis sogad divreiz redzeet devilyn, varu teikt, ka ljoti laba detuha. es noteikti piekaapshu treshoreiz pastiities
0
Nu ja Tu sos taa rekomdee, tad jau es kaa death metal maniac nedriixtu to laikam ignoreet! tiessaam ceru pec taadas ilgas pauzes izaardiities no sirds!
0
A kā ir ar Neolith, kā šie spēlē?
0
Cik paskatiijos infu, tad man diez vai patx. melodic...veel doom :(
0
He, Hellhammer peec ilgiem laikiem paraadiijies...
Kaads nezin, kur var ieguut Neolith ierakstus? Vinnu maajaslapaa var paaris gabalus nolaadeet, bet tas iisti neder, vajag visu albumu... Nav tagad pilniibaa naudas, taapeec albuumu man nesanaaks pirkt, un arii nezinu vai tas Latvijaa ir iespeejams...
0
Redzi veciit, lai vareetu sevi apmierinaat ar metaaliskaam tiexmeem naakas straadaat. un taa kaa man ir izdevies reanimeet savu gallas bandu atpakall, tad ir smagi jaastraadaa, lai ieguutu saakuma finanses grupas atspeerienam! Tapeec man peedeejaa laika nesanaak taa prieka ar jums visiem tikties.
0
Divas dienas pirms tam ir Melnā piektdiena. Neviens neko nerīkos par godu šiem svētkiem? Pagājušo reizi jau bija ļoti labi.
0
Cik tur taa darba saorganizeet? Sapeerk shmigu, panjem nomaa kaadu Van Helsingu un dodaas pie kaada. Bet ja nopietni, cik tad mums to organizeetaaju? Nez vai Gothic Prod. organizees divus peec kaartas.
0
Atklaati sakot man negaaja tie polju keeksi iisti pie sirds,baigi brutaali likaas tie gabali , kurus dabuuju ieveerteet,un bishk pa primitiivu pie reizes ar.Nez,bet ieveerteet jau gan vajadzeetu,aa+veel Infected nav garantijas ka buus,ja kaadam interesee.
0
Man vienalga vai tie Infected buss vai nee, bet Devilyn garaam nelaidiissu, te jau taa pie mums paraadas sameeraa reti brutal dethsteri. Tas labi, ka ir brutaali, taa tik vajag:)
STAY SICK&BRUTAL!
0
Hellhammer: tevi tik un interesee brutaala bezjeedziiga muuzika, dazhrez pat besa tes, net vkusa :P
0
man jav buutu interesanti dzirdeet infekted jaunajaa skanja un flaingu psiho bundzinieku, bet takch jaattiista muuzikaalaais aploks galu galaa :)
0
Ssim pasaakumam ir jaabuut reaalam...
0
eu kudar! melnaja piektdiena tu brauc pie manim manu 18gadi svinet(patiesais datums) un tad gan jau saskriesimies konci, gribas aizlaist
0
to imho: kaads muzikaalais aploks?
0
ovaals
0
He he vajadzees aiztiit uz to pasakumu!
0
"Matainie lopi" tomēr ir jaukākie radījumi pasaulē :) Šādas rūpes par līdzcilvēku garīgo veselību tiešām neizrāda neviena cita mūzikas novirziena pārstāvji; labi ja kādi eltoni džoni reizi 10 gados atstūrē uz mūsu zemīti, citādi mūzikas mīļiem zvaigznes neredzēt... Bet cilvēks taču atšķiras no cūkas ar to, ka reizēm paceļ galvu un paskatās uz zvaigznēm, vai ne? Un metālistiem - viena gada laikā šitik metāla spīdekļu...
Paldies organizatoriem!! :)
0
Pagaidi tik rudeni! pagaidām neko neteikšu, jo nav gluži 100% info, bet ļoti ticams (un cerams), ka pie mums paviesosies 2 slavenas black bandas!
0
vakar viesojoties Viljnjaa un runaajot ar konchu organizeeshanai sameeraa tuvu staavoshaam personaam padzirdeeju, ka it kaa uz to pusi vareetu taisiities Rotting Christ, bet, ja nemaldos, tad runa bija par janvaari. Nu vienu vaardu sakot, nekaadas skaidriibas veel tur nav.

Toties oktobrii Viljnjaa buus Mortiis un Susperia, varbuut taas ir taas slavenaas black blices? ;)

Kas attiecas uz Devilyn, tad ieveerteet ir veerts, kaut gan teikshu, ka manupraat Flayings griezh daudz labaak ;)
0
Manc oponee.
0
Wiesturz, hello!!!! :D
0
nju muzikaalajaa zinjaa pasaacienam vajadzeetu buut ljoti labi izdevushamies.tikai jautaajums kaads shitas pasaakums buus kabatiskajaa zinjaa.
0
thetrve: vispaar gan runa bija tieshi par to pirmo no tevis mineetajaam grupaam :) un par aptuveno laiku - oktobri. Es to savukaart uzzinaaju no Latvijas konchu organizeeshanai ljoti tuvu staavoshaam personaam :)
0
Nja, nu oktobris un janvaaris lietuviski skan mazliet liidziigi, tagat jau vairs neatceros, kas tur iisti bij :) Jebkuraa gadiijumaa patiikami, par koncha neapmekleeshanu nevar buut ne runas, it iipashi taadeelj, ka pagaajshgada Wackenaa pa pakalju sadeva zveeriigi.
0
Ja būs Rotting Christ, esmu ar mieru pirkt 10 biļetes viens pats!...
0
arī pa 7-8 Ls?
0
Ja mans, atbraucot RC, būs tikpat sivēniski priecīgs un "neskaidrs", kā tad, kad par šādu iespēju izlasīju, tad - jā!
Bet - negaidi, nevienam tās biļetes taču nedošu!
0
hmz laikam naakas piekrist metalheadam ka muzikaalajaa zinjaa viss itkaa ir o.k., bet par kabatu, nu nekas gan jau saspiediisimies... :)
0
ghm, laikam būs jāaiziet uz šo pasācienu :) Sen nav būts nekur. eh
0
Bejdzot sakas kaut kas labs.Uz to nedrikas neit,jo tas labaka vieta priek$ koncertiem.KABATA!!!Bus jautri!!!
0
Kabata - labākā vieta priekš koncertiem? Nesmīdini tautu...
0
Net ja ne loh a ti anonims mozet vnature kazel??????
0
Ja govoru 4tobi vse prili na konc ponjal!!!!!!!!!!!
0
Nu vai zinat tumssie llautinni sseit manaamas deggeneraacijas paziimes,tumssi lautini utt:)nezin ka buus bet es tur buussu un ja kadam pretenzijas lai meklee AntichristianPhenomen:)
0
Hmm!cerams tikshju uz shjo konci!:))))
0
INFECTED nespeelees! taa ir ofic,info!!!
0
Nnemot veeraa, ka agraak nebiju Tevi ieveerojis, tad Tavu stulbo pieziimi veeraa nennemssu. Un krieviski man vari neraxtiit, to es ignoreessu! Un tad, ka Tev besii? Man varbuut Tu besii?
0
par iespeejamo ROTTING CHRIST viesossanos pie mums zinaaju jau vasaras saakumaa kad notika veel paarrunas. nekaads ROTTING CHRIST nebuus, jo vinni gribeeja paaraak daudz un cik atceros, tad vienossanos uz abpuseeji izdeviigiem noteikumiem neizdevaas panaakt. Es jau iisteniibaa arii ssitos labpraat redzeetu, jo peedeejais albums vai arii prieksspeedeejais (neatceros) man lloti iegrieza.
0
koments- 13:11 bija imho domaats!
0
Super! Beidzot pa ilgaaku laiku tikshu uz konci! Ceru daudzus satikt, kuri sen nav redzeetiDDDDDDD
0
nu ko braali aiziet uz kabatu.
0
Vai kāds man muļķim var paskaidrot, kas īsti ir IMHO?
0
IMHO = In My Humble Opinion
0
beidzot bus kads galjas pasakums... citadi visu kaiku black, black.... cik var....
0
o!silenced!pagajush reiz biju patiikami parsteigts par latvieshu "meshugah"!
0
Hellhamer zobus no riitiem drosh nemazgaa
0
Paldies, Melnais DATS (Black DATA) par tulkošanu un izskaidrošanu, bet, lai būtu 100% pārliecība, tad tas nozīmē latviešu leksikoloģijā - mans vienkāršais viedoklis?
0
"Latviešu leksikoloģija" ???domāts kā - zinātne par latviešu leksiku?
Varbūt tomēr ir jāpadomā par svešvārdu nozīmi pirms tos lieto, ne?

In my humble opinion - pēc manām necilajām (vienkāršajām) domām.

0
Nav domāta kā zinātne, bet vārdu krājums! Un nevis jādomā, bet jāizzin ko nozīmē šie neskaitāmie svešvārdi.
0
Kaa riii... ja veel black var tulkot, tad DATA nu noteikti nav jaatulko. Tas nav ne DATS ne DATI, ne kas cits iznjemot DATA.

No offence. :)
0
to Pagan:
Ej un maacies filologos un beidz reiz nikus un visu paareejo latviskot.Cik tad var...
0
Jā, vispirms pats uzraksti kādu komentāru bez kļūdām un pēc tam sāc mācīt citus!
0
te vispār runa pa ko iet, vai tad ne pa konci?
0
Fauns: leksikoloģija ir zinātne par vārdu nozīmi un to pielietojumu. Tātad, ja Tu to biji domājis, kā "vārdu krājumu", tad biji domājis nepareizi. Tikai tāpēc es arī ierunājos par šo tēmu.
0
Nu taks beidzat pleesties, jeega no taa.Labaak laizham uz konci un miers.
0
Liekam tachu mieraa sho teemu. Parunaasim par ko citu.
0
Gribēšu un tulkošu, tā pat es varu jumsīm rakstīt, beidziet savus segvārdus angliski drukāt... Es uzrakstīju abas versijas, gan angliski gan latviski, un vienalga jums kaut kas nepatīk, liecieties vienreiz takš mierā, es gribēju uzzināt, kas ir IMHO, bet jūs man sākiet piesieties par viskautko...
Juods: leksikoloģija ir valodniecības nozare, kas petī valodas leksiku. (leksika - valodas vārdu krājums), nu labi nedaudz nepareizi varbūt izteicos, bet šā vai tā IMHO pārvēršana latvju mēlē ir jāpēta valodas un tās leksikas īpatnības.
Kudars, es domāju, ka man ir diezgan daudz komentāru kuri ir uzdrukāti bez kļūdām, un vispār, kuru es šeit mācu?

Gribas domāt, ka ar algu būs viss normāli, lai varētu aiziet apskatīt šo koncertu un kārtīgi izpurināties he he
0
Par Rotting Christ gan žēl. Bet vai kāds nezin pastāstīt, kā tur ir ar tām iecerēm par viņu vizīti kaimiņos?
0
vso eto polnejshaja batwa i
0
********Juods, šodien, plkst. 15:10
Fauns: leksikoloģija ir zinātne par vārdu nozīmi un to pielietojumu. Tātad, ja Tu to biji domājis, kā "vārdu krājumu", tad biji domājis nepareizi. Tikai tāpēc es arī ierunājos par šo tēmu. **********

vatastupidfak?! Prichom kaads Fauns, esmu satriekts!!!
0
Laikam tomēr netikšu. Jau kuro reizi...
0
eeeeeeeeee kapeec Nightwing nebus kapeec mainiitas ir muuseejaasblices eeeeeeeeee tauta ks notiekas????????????
0
Haha. Mea culpa. Piedod, atvaino, Fauns.
Jūs abi ar Pagāna jaunskungu parasti TĀDU sviestu lejat, ka brīžiem jūs vairs neatšķiru.
0
man liekas tur pietiks ar Silenced un polijas grupaam,paareejie - shlak
0
He, es ar Faunu esam sviesta brāļi, ko nerakstīsi... Bet bez sviesta jūs neizbaudītu maizi, kura nes jūsos dzīvību...

Neviens nezin vai Silenced ir ierakstījuši albūmu pirms Atriebes dienu svinībām (Dooms Day Selebration) koncerta?
0
kautkaads anaals nekrocisms. Neesmu pamaniijis, ka man ar Pagaanu buutu kas kopiigs. Muusu jeeliibas manupraat visai krasi atshkjiras, bet taadi juodi kaa vienmeer kautko nespeej sagremot.
0
Par daudz goda tās blēņas gremot. Es tik no"flame"oju, kad jau nu kaučkas galīgi greizs acīs ielec.
0
Pagāns, demo vel nav gatava :( Var but lidz septembim/oktorbim paspesim....
0
Nu tad man citi Silenced uz cietā stāv...
0
Forshs dzheks tu juod esi, he he
0
Nevaru nepiekrist
0
piekriiti piekriiti manaa priekshaa, zemaak jau vairs nevar krist.
0
Nu Tu gan esi safantazējies.
Bet nu gan pietiks. Kašķēšanās šeit ir visnotaļ neauglīga padarīšana. Ja ir luste, varam atrisināt to klatienē.
0
uh-oh, savi teksti no citas mutes vairs nemaz nav tiikami, ko? Augliigi vai neaugliigi, bet nesmuki, nepamatoti teksti manaa virzienaa kautkaa man netiik. Un man ir luste nebuut urlam un lietas atrisinaat bez duuru vicinaashanas, ja kaadam paaraak piekjeeris pie sirds kaads traapiigs vaards.
0
Fauns, šodien, plkst. 15:23
piekriiti piekriiti manaa priekshaa, zemaak jau vairs nevar krist.

Šo tekstu es jau nu nekādīgi nevarētu nosaukt par "trāpīgu vārdu".
Un tieši tāda līmeņa Tavs bazars manī izraisa subjektīvu nepatiku. Vai vajadzīgs vēl kāds detalizētāks pamatojums?

Anyway, ja sarunas gaitā sāk ost pēc riešanās, tad IMHO labāk ir izvicinaat duures nevis tukši mēles kulstīt. Kārtīgam puikam ir šad tad jāizkaujas, lai kauli neierūs, un lai tie paši urlas nevarētu abižot.
0
protams, protams, kad fizisks paarspeeks kaulos, tad visi baigi gudrie kaushlji. Un tas mana liimenja bazars bija traapiigs viena iemesla deelj, proti, tava izteikuma, ka sheit aprunaaties ar ljauzhiem esot zem tava goda. Kjipa baigais dzelzs vecis, fleimotaajs bez kripatinjas humora izjuutas. Nu ko es varu tev pateikt. Pirmkaart, pie shiis abpuseejaas nepatikas arii paliksim un kontaktu ar tevi varu paartraukt tuuliit un tepat, otrkaart, ja tevi tas atvieglo, kad kaadaa koncii (ja tas nav zem tava goda, protams, tos apmekleet) ieraugi lisu baardaini, naac tik klaat, pajautaa vai tas es, un pavicini taas duures.
0
Nu Fauns, ne jau visi ir ar tik ANAL_iitisku domaashanu kaa tu. FAK_tiski nezinu nezinu nevienu cilveeku, kas neteiktu ka tavi teksti ir truli. Buutu jaabriin_ASS pat to, ka tu ar cilveekiem meedz arii runaat.

Kaut kaa taa... eh... ne ljoti veiksmiigs joks.
0
Tagad zināsi vienu cilvēku kurš uzskata, ka Fauna rakstītie komentāri nav truli Black DATA.
0
Aizmirsu to civēku pieminēt - es.
0
Nu redz, ja taas trulaas jeeliibas pa vidu traucee kaadam uztvert tur ielikto informaaciju (ja konkreetajaa gadiijumaa taada tur ir), tad taa nav mana vaina. Redzu, ka jums grindcore ir svesha padariishana. Shaada veida runashana radaas grindcore speeleeshanas ietvaros un tekstu rakstiishanaa. Visai smiekliiga padariishana, tikai sheit juus izlasat pliku tekstu, nezinot ar kaadu attieksmi es to saku. Ja kaads domaa, ka es taa runaaju pilnaa nopietniibaa, tad tas vareetu likties diezgan fekaali, piekriitu. Bet, kad iedzersim kopiigi kaadu alu, tad jau maniis kaadu gjiimi raadiisi. Pashreiz arii nopietni straadaaju pie latvieshu anaalaas weblapas, un tur arii varees iepaziities ar sho kustiibu tuvaak. Bet nu shokeejat gan mani juus ljautinji. Dzheki klausaas muuziku ar galjaini perversiem tekstiem, skataas kaa klipos graiza cilveekus u.t.t. bet izdzirdot anaalus tekstus sheit, shausmiigi ir par kautko sashutushi. Ierauga plikus cichus(skat. teemu porn that sucks) un samulst nabadzinji, ak kungu maat! Bet var jau arii gadiities, ka mees no Jelgavas esam pilniigi idioti, kas kautko bishkjiit nerubii, kaadam jaabuut sevi cienosham smagaas muuzikas cieniitaajam.
0
kas pa huinju! 4ista ne v temu!
0
ko neteiksi... un ko tagad dariisim?
0
Kaads man teica ka Devilyn esot Behemoth priekshtechi. Tas ir labais, par cik behemoth vispaar ir zaebis super grupa, tad vinju priekshtechus buutu baigi interesanti dzirdeet. No kaa ir izaugushi behemoth. Varbuut ari kaada latvieshu grupa kaadreiz izaugs liidz nuclear blastam vai kautkam taadam....
0
To WiesturZ

Jo Tu vairaak kusties, jo vairaak smirdi!
0
Suki nebudet infected,4e za pespredel,4e za stili muziki budut tam??????????
0
nu bl1nd, tu ko tieshaam nesaproti vai tikai esi izliecies?=]
0
2 bL1nd: neperizhivaj! koncav jesho mnoga!!! hehe
0
nu sakuurushi ten marazmu
0
b-shit. Pieļauju, ka gaļiniekus klausos krietni ilgaak nekaa Tu, Faun, taču ne jau Tava gaļīgā valodiņa kaitina, vairāk tas, ka tā tiek lietota vietā un nevietā. Un šinī vietā lieku punktu.
No savas puses apņemos mazāk dirst, ko arī citiem silti iesaku.
0
es galju vispaar klausos ljoti maz, un nekad iipashi neesmu klausiijies. Mani sajuusmina jautrais grind, ar ko arii esmu maz paziistams. Ar sho stilu iepazinos pats to speeleejot. Un visi tie anal nekro vaginal... kaa var tos lietot vietaa vai nevietaa? Bet tas lai nu paliek galjas ekspertu rokaas, tie jau labaak zin par taadu siiku shmurguli, ka tas ir galiigi "nestiliigi". Labi labi punkts un aamen.
0
Fui, tas grind porn man liekaas reaali pretiigs. Tas ir paaraak perversi un vienkaarshi phuu...

Haaa tikai dazhas dienas liidz koncim!!!! YAAAAAAAAAAAAAHUUUU!!! Devylin(un Neolith, esot dooms hmmm...poh!=) gaidu juuss nepacietiibaa!!

P.S. kaut nu viss noriteetu kaa plaanots un nebuutu visaadu shitu, ka puse no grupaam nespeelees........
0
un vinju vietaa atbrauc porngrainderi ar noliigtaam vecaam tanteem, kuras uz skatuves draazh sunji.
0
TO Hellhammer:Tu esi mazliet jociigs metaalists,taa kaa mazs
dadzis pakaljaa,bet tas taa,kaads katram muulis,tam ar taadu jaadzivo.resp.brutaalist.
0
:D
0
Devilyn - Atdzimt sāpēs (Reborn in Pain [98]) albums, izcils, vieni no salīdzinoši retajiem ierakstiem, kur bass ir izcils. Īpaši gan neviena dziesma neizķēra, bet nu paklausīties brīžam var.
0
Hehee ,jautras gan jums te sarunas ,metaals paliek metaals , nesaaksim tagad skjirot taa stilus veidus un paveidus ,taa jau pietiek ar ko kaskjeet ...
0
Fauns: NEEEEEE tikai ne to. labaak nepiesauc! Tapeecka tad man buus jamocaas ar depresiju....ilgi....:)))
0
GOD DAMN
0
drausmiigi, atkal taa kabata. Latvijaa metal konchiem pat vietu normaalu nav. tajaa pakaljaa nu gan es neliidiishu
0
Es gan esmu apmnjeemies tur ieliist pilniigi noteikti.
0
Nu ko liidz koncim veel tik atlikushas divas dienas.
lasiiju komentaus jus galiig tauta sagaajushi deeli visi stridaties.vairak alu vajg dzert vis bus tad kaartiibaa.
rekur ir rezultaads Hellhamer meeneshus sostraadaaji darbaa alu nedzeeri un saakas visadas dirshanaas.
0
To Tristania
Ja Tu sevi uzskati par baigo princesi, vari Kabataa neraadiities! Citiem jau no taa sliktaaak nepaliks!
0
Kāpēc, kapēc nebūs Nightwing.
pilnīgi nezinu raudāt vai lamāties. Gribēju iet tikai viņu dēļ, nē, nu tā patās aizvilkšos, bet esmu ļoti, ļoti neapmierināta
0
a man po.. ko citi domaa. par to teeneidzeru pasaakumu varu tikai pasmieties... man ljoti zeel, ka labi pasaakumi jaariiko taadaa vietaa, tur pat akustika taada kaa kabatinjaa
0
Nightwing nebuus deell bundzinieka operaacijas, taapeec neviens tur nav vainiigs......
0
:)))))))))))))))))))))))))...
gigigig,esmu noreekusies melni zalja no shitiem komentiem!
tupuriits....
0
bet me ar uz konci poshas...jaaieveertee tak reiz:)
0
nu ko gatavojATIES ARDITIES BAIDZOT KAUT KAADS SAKARIGS PASAKUMZ
0
henesy ceru ka satiximies konci un ta kartigi izkratisim matus ta lai pec tam galvu nevar noturet
0
Nu ko matainie beidzot shis ilgi gadiitais mirklis ir klaat.
0
Bljad nahuj jobanij cunt nevar paraadu atdot!!!!
Tik ilgi gaidiits, es hujeju!!!AAAAAAAAAAAAAAAAA...
0
dakjfhsfli hdflkj glkdfh lk eiughwei ngkjsdfgjksdhfkjsdhjk aaaaaarrrggghhhhhhaaaaaarr...
0
Koncis labs tie kas nebija pashi vainigi.
0
Nekas iipashi kvalitatiivss...un skaists...ja nu vieniigi laba skanja bij Neolith... :/ heheheeeee....a tauta ta gan sarukusi paaaavisam mazinja. guljam taalaakk...
0
Tiku kaa par briinumu tomeer!:))))) Neolith tieshaam skanja bija laba, nebija nekas superiigs, janu vieniigi flying vokaalists, nyctycorax diivainie briinumi ko shie laida un Devylin - Behemoth priekshtechi.... Bet Behemoth bez Novy - tas ir kaa maize bez sviesta! Interesants, labs koncis visumaa.
0
ble atkal man teikums sanaaca skjiibi:) Nycticorax briinumi un Flying vokaalists nebija superiigi, Ruslans bija labaaks. Shitajs vokaalists bija interesants ar to ka jauns, taapat bija interesants ari viss koncis
0
Vispaar....tomeer jaagaida grupas,kas ir ar staazju...un prot speeleet kvalitatiivu muuziku....vai Canibaalji ko taadu spees sniegt? hmmmm
0
Domaaju ka CC ne ko "taadu" nespees... noteikti shie spees ko lielaaku... ;)
Mashina paliek Mashina un koncerts Wackena par to liecina... 100% satisfaction...
0
es jau ar domaaju,ko taadu-kvalitatiivu,ne tas kas bij vakar....
0
CC IR KVALITĀTE! Varējo par to pārliecināties no pirmās rindas, pilnīgā skaidrā esot. Kārtīgi iestrādāta gaļmašīna!
0
Nu aplaimojiet tos, kas jums Kabatā ar savu neierašanos svaiga gaisa malku izbrīvēja un pastāstiet mazliet vairāk, kā bija? Te tik kādi pāris tautieši(tes) pateikuši(as), ka laPs, nekas īpašs un interesants...
0
nu, ja Cannibal Corpse sniegs to pashu kas bija uz WOA, tad suudi vagaa. Wakenaa vinji makeniit izgaazaas, vismaz manupraat. cerams, ka te buus labaak. bet nu jaaiej jau ir jebkuraa gadiijumaa. Es jau staavu rindaa peec biletes :D
0
2 nex: nu, izsakoties objektiivi, nekas labs arii nebija. Jaa, atziishu bija atsevishki kadri, teiksim Rustams uz bungaam. Bet tu jau nevari klausiities tikai bungas. Vai teixim Jaanis uz basa. vai arii pirmspeedeejaa grupa (pirmie polji), kas speeleeja black & death... neko taadu, kas buutu jaanozheelo tu palaidis garaam neesi.
0
pilniig piekriitu par peedeejo teikumu.... liekas,ka vairaak laika naacaas pavadiit tur,kur svaigaaks gaiss nekaa pie skatuves...
0
baigi labs pasaaciens... man jau nu vislabaak patika Devilyn... speex!!
0
es uz Kabatu atkal iešu tikai tad, kad tur ierīkos normālu ventilāciju! Relatīvi normāli varēja elpot tikai priekštelpā...
0
Pag, pag - ko jūs te runājat? Cannibal Corpse brauks uz Rīgu? Vai arī es drusku neiebraucu?
0
kundar....taa ir tiira patiesiiba.. :)))
par priekshtelpaamm...heheee..... pat augshaa nevareej uzkaapt...gan driiz nokritu(alkoholu nelietoju),pilns ljauzju,ka ne garaam tikt...
0
tas gan vairaak beigaas.... kapeec Latvijaa vasaraa neriiko oper air...nu,briivdabas pasaakumus,bet spundee shauraas melnaas kastiitees?
ok,skatuve,jau nav ar tik liela,bet nu...(t.i.grupas...)
0
No kurienes jums tādas ziņas?Vai arī es tomēr neiebraucu?
Elizabeth, man nepatīk tas kols un trīs iekavas, kas aizveras tava komentāra pirmajā rindiņā. Nopietni brauc?
0
nopietni....velns ar aaraa... !!!! canibaalji buus...ja nemaldos oktobrii...
0
Eu,tautieshi...vai es pareizi pie sienas Kabataa izlasiiju??? Canibaalji buus Depo?? ??? ???
0
DEPO???? tai mazajaa klubinja pagrabinjaa???
0
nē, iekš Depo 8.septembrī būs Urskumug un vēl dažas blices.
Gan jau, ka CC būs iekš Salamandras.
0
Tas ka biljete maksas 7 latus vel nenozime ka koncis nebus Depo. :)))
0
Bitiit matos... kad buus zinaams kur CC buus, tad arii buus ofic infa...
Tiesa gan ar Amon Amarth ture tika paredzeeta... nez kas shim ir sanaacis bet nu kopa ar CC shie nebuus... tatad visi kas redzeeja Amon Amarth Wackena -priecaajas... ;)
0
mjaa...Deathperado,tu izsktijies samociits.... karsti bija? heheee... nu ja.
0
bija laps.. nekaa slikta nevaru teikt }:D
0
NEOLITH I DEVILYN rulzz!!!!
0
loģiski, ka karsti! Pat WOA bija vēsāks (lasi sausāks), plus vēl visi kā ārprātīgi pīpē. Priecāšos, kad beidzot aizliegs pīpēt sabiedriskās vietās.
0
:))) interesanta domu abpuseejiiba...mums... hehe... taa vinjsh ir..
vieniigi cik sapratu muusu metal tauta paarsvaraa ir piipeetaaji,un tad buus jaadomaa visaadi varianti,lai tie apmekleetu konchus,kuros aizliegts duumot.... kaut kaadas iipashaas istabinjas..tik,hihi,vinji tur vareetu nosmakt,jo zinot duumotaajus...bet tas buutu varen interesants skats...
0
Jātaisa divas skatuves - viena smēķētājiem, otra nesmēķētājiem he he
0
lai iet pīpēt speciālā telpā - kā tagad ir telpas priekš nepīētājiem, lai tad ir telpas pīpētājiem, bet visās pārējās var normāli elpot.
0
Neolith un Devilyn taa tiiri neko:)
0
Varbuut riikot atsevishkjus koncertus piipeetaajiem un nepiipeetaajiem? ;)
Neolith un Devilyn koncertaa Kabata bija valjaa peedeejo dienu pirms remonta. Gaitenis aiz skatuves, (kur grimeetavas) ir aizmuureets, taadeelj gaisa cirkulaacijas tieshaam nebija nekaadas...
Vadiiba sveeti soliijaas septembrii ieriikot krietnu ventilaaciju un uzbuuveet augstaaku skatuvi.
Cereesim...
0
Neko necerēsim, labāk domāsim un darīsim he he.
Jā, oktobris varētu būt diezgan traks mēnes, vai vismaz ziemas un rudens mijas laiks, jo Behemot būšot ap to laiku jauns albums, aizmirsu kā saucās, un slinkums meklēt, un kā viņi slolījās kad spēlēja Latvijā - kabatā, ka viņi būšot atkal, kad jaunais albums būšot izvārījies, tā kā gaidam Kanibāļu līķus un pagāniski-sātaniskos melnos monstrus. Šī ziema būs branga he he.
0
Jaacer arii, ka peec remonta $is omuliigais pagrabinj$ netiks paarveersts par ko nebaudaamu...
0
Sakāvu savu slinkumu, un tas albums jau ir izdots, tikai Isarēlā, Krievijā un vēl kaut kur tikai 2005 gadā tiks izdots. Albums saucās - Demigod, izdots 2004 augustā. Tā kā jaunais albums ir klajā, jāņem aiz mēles solītāji un jāgaida viņus atkal atgriežamies Latvijā, Rīgā... Domājams, ka ņems organizātori vērā pagājušo pulcēšanos un bezgaisa/bezvietas līmeni, un sarīkos kādā lielākā miestā, protams, ja viņis spers šeit kāju...
0
Jā, laba ideja par tiem pīpētāju un nepīpētāju koncertiem - lai izvairītos no nepīpētājiem, kuri grib nākt uz pīpētāju konci, apsargiem vajadzētu pie ieejas likt viņu klātbūtnē izpīpēt smēķi un, ejot iekšā, uzrādīt paciņu. .)
0
kudars: lol :) un paciņu akcīzes markas kodus jāvada excelī, lai nepīpētāji nemānītos un nešmauktu iekšā vairāki ar vienu paciņu.
0
njaa,bij karsti,pie tam staavot pirmajaas rindaas gadiijaas kaadam pasmagaakam lopinjam uzkaapt man uz kaajas,veel joprojaam saap,bet koncis bij labs!!!!!tagad jaagaida 10.oktobris.....
0
nesudigs pasaciens pec tam vel paris dienu sapeja visas malas un ka bonuss wisam wiens pacentas ar galwu uzdauzit man zilu aci kura wel joprojam turas bet wisa wisuma nesudzos sen nebiju ta izardijusies nu ko tagad Baltijas Saule un pec tam Cannibal Corpse ceru ka tie wismaz nebus kabata wismaz kaut ko tadu nesen dzirdeju kas uz Kabatu tagad nebija pasi vinigi un ta jums ari vajag wismaz wietas bija wairak
0
Normāls koncerts Devilyn un Neolith bij'labi būtu labi, ja viņi vēl kautkad atbrauktu. Par letiņiem ko varu pateikt nu katram var pārtrūkt stīga uz skatuves un ik viens var kādā brīdī pamainīt grupā vokālistu tāpēc nenosodīšu arī letiņus!
0
;D
0
Sarunaa ar Neolith vokalistu noskaidrojas ka ssie novembri taisaas braukt turneeja pa a-eiropu... tb austrum eiropu ;) un labpraat paradiitos Riiga veel reiz... Bet tas paliek organizatoru zinjaa atgrieziisies vinji uz shejieni or not...
0
Koncis bij' labs, tikai Kabataa taas vietas taa pamaz.Iesildiitaajgrupas savu uzdevumu veica godam,par Devilyn un Neolith nemaz nerunaajot.Tikai par maz taa visa prieka bija,kaadas divas stundas vismaz veel vareeja...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas