Narkotisko Vielu Veikals
0
kr4 kaada ir adrese shim veikalam?
www.tvnet.lv/zinas/latvija/krimi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
labi, atradu :)
+1
Šajā veikalā jūs varēsiet iegādāties daudzveidīgus smēķēšanas aksesuārus, tematiskos suvenīrus un galvenais – dažādus etnobotāniskos produktus, kuri ir tikuši plaši pielietoti dažādās kultūrās reliģiskos rituālos un medicīnā. Pie mums jūs atradīsiet Kratom, Morning Glory, Hawaiian Baby Woodrose, kā arī populāro kvēpināmo augu maisījumu Spice Gold un Spice Diamond. Veikala adrese: Rīga, Avotu 42(Pie Stabu un Avotu ielas krustojuma, blakus 77. vidusskolai). Darba laiks: Pirmdiena – Sestdiena no 15.00 līdz 23.
+1
tikai uz doto briidi vinjsh jau aizklapeeets
bildites.lv/images/p82al9kf6rvt...
+1
aizklapēts tādēļ, ka pirmajā nedēļā tika izapārdots kvantums, ko bija ieplānots pārdot aptuveni mēneša laikā. drīz būs klāt jauna krava... un vispār par jaunumiem varēs uzzināt veikala mājaslapā.
0
Normāli. Kamēr vēl neizliedz, tikmer labu piķi var sapelnīt. Bet biju manījis jau senāk i-netā tirgojās ar šiem brīnumiem, protams latvijā.
-1
Nīderlandē sēnes aizliedza, tagad šī bode būs monopolists :D
+1
Izpirka, tapēc ka masu mediji sāka paši izplatīt bezmaksas reklāmu :D :D Atzīšos, mani arī velk uz turieni aiziet un kaut ko iegādāties. :)) Nam,nam.
+1
niiderlandee seenes nav aizliegtas. diy growboxi ir legaali gandriiz visaa pasaulee. taapat kaa kratom spice salvia (!) utt kas ir legaali un droshi pasuutaams no jewropas painternetu. shis veikals tikai dara to ko katrs peec veeleeshanaas var izdariit 5reiz leetaak. nu noteicoshia protams akal ir reklaama jo kaameer purnaa neiebaazh tikameer jau nevienu iipashi neinteresee pasham iet kauko mekleet. bet respekt par atljaushanos taapat.
+1
Tā salvia ir pilnīgs uļots.. Tā norāva jumtu, ka ilgi negribējās vairs neko. Nebiju sagatavots tam, ka var tik ļoti neko nerubīt un atrasties pilnīgi citās vietās un telpās. Reāla panika. Cik laimīgs biju, kad atgriezos... ui.. Tā manta ir bīstama.
+2
juu salvija pilniigi. cita telpa cits tu cits viss un bez atminjas un rokturiisha kur pietuereeties. bet man bez panikas. natural born stalkerz (rock)
+1
njā, pēc tam iegrimu pārdomās uz pāris nedēļām par to, ko nozīmē vārdi "īsts", "realitāte" utt.. :) Nenoliedzami skats uz pasauli ir nedaudz savādāks pēc šādiem piedzīvojumiem.
+1
jūs mani tikai kārdināt :(
+1
Nīderlandē no 1.decembra tiks aizliegta halucinogēnu efektu izraisošo "maģisko sēņu" audzēšana un pārdošana, pavēstīja Veselības aizsardzības ministrija.

Šo sēņu lietošana var "novest pie neprognozējamas uzvedības un riska uzņemšanās", teikts ministrijas paziņojumā.

"Žāvētu [halucinogēno] sēņu tirgošana un glabāšana aizliegta jau ilgu laiku," norāda ministrija, piebilstot, ka tagad aizliegums attieksies arī uz svaigām maģiskajām sēnēm.

2007.gada martā pēc "maģisko sēņu" lietošanas mira kāda 17 gadus veca francūziete, kura Nīderlandes galvaspilsētā nolēca no tilta. Lai gan oficiāli nav konstatēta saikne starp viņas nāvi un narkotiku lietošanu, šis gadījums valstī izraisīja plašas diskusijas par risku, kādu rada halucinogēno sēņu lietošana, un parlamenta vairākums pieprasīja pilnīgu šo narkotiku aizliegumu.

Maijā publicētajā Amsterdamas veselības aizsardzības iestāžu ziņojumā konstatēts, ka pagājušajā gadā 92% nelaimes gadījumu Nīderlandes galvaspilsētā, kas saistīti ar maģisko sēņu lietošanu, bijuši iejaukti ārvalstu tūristi.

Tajā pašā laikā citā ziņojumā, kas tika publicēts 2007.gada janvārī, tika konstatēts, ka 2005.gadā fiksēti 2050 ar alkohola lietošanu saistīti incidenti, kamēr ar halucinogēno sēņu lietošanu saistīto incidentu skaits sasniedzis tikai 70.

Sēņu kultivācijas un lietošanas aizliegums nozīmē to, ka tiks slēgti arī veikaliņi, kas tās tirgo. Tomēr tirgotāji jau paziņojuši, ka pret aizliegumu vērsīsies tiesā.
0
Fauns, kur dabūji to labumu? Tūlit aizliegs (vai jau aizliedza), vajag pagūt...
+10
Drīz cilvēkiem nekas cits neatliks, kā totāli legalizēt šīs padarīšanas, jo uzturēties reālā pasaulē vairs nebūs ne interesatni ne iespējams, kaut vai dēļ tā kuda mir kaķitsa. Apnika dzīvot pasaulītē kurā valda fīrmaņi un licencēti valsts izlaupītāji? Aber lūdzu ņem - sūkā, ēd, osti, šņauc vai dur. Officiāli.
-1
patiesi vārdi, Ugga.
+1
sagewisdom.org/

info par salviju. interesanti ka pusei cilveeku vai pat vairaak vinja negriezh vispaar. tam nav sakara ne ar kaadu biokjiimiju bet tikai praata staavokli. ar attiexmi aj ka nu es tuuliit gljukus paskatiishos labaak nevajag. ir bijushi gadiijumi kad cilveeki sajuuk praataa juut kauko iemiesojushos sevii veel ilgi peec lietoshanas utt. indiaanji izmantoja celjoshanai garu pasaulee un komunikaacijai ar dievishkjo un ja tev (dajebkuram) shis termins izraisa modernam materiaalistiski orienteetam cilveekam raxturiigo skeptisko smiinu tad laikam nekas nesanaax. kosmoss nav stulbs zinies vai.

nez seenes visi holandee dabuu mieriigi un growboxus veeljoprojaam var pasuutiit pa visu eiroopu (ganjau buus shitajaa veicii arii)
+1
es pret tiem halucogēniem ar piesardzību izturos - ja nu toč norauj tā, ka pilnīgi nekādas saprašanas...
0
salvija... ir... laba...
0
esmu mēģinājis salviju, bija galīgi traki.. tikai sajutu, ka kaut kas sākās un tad pēkšņi norāva jumtu.. nākamajā brīdī es atcros, ka man cauri mutei iet kaut kāds stienis dēļ kura nevar parunāt, un ka atrodos uz kaut kāda paaukstinājuma, un zem manis ir kaut kas līdzīgs tramvaju depo, un uz tramvaja stāv kaut kāda sieviete, kas izskatās pēc tārpa un uz mani kaut ko bļauj un kliedz.. viņai galva bija gāzmaska, vai kaut kas tāds.. un es šausmīgi baidījos no tā tārpa.. :D pēc tam saka pamazām attiet, un es baigi norpiecājos, ka sapratu, kad sapratu kur esmu un vispār kas es esmu.. tāda kā apskaidŗība.. bet tad vel kādu brīdi likās, ka saules stari, kas krīt uz mani, velk un stiepj mani..
0
Deathperado, viens puikis piekāpa ciemos ar ciemakukuli, bet tas bij pirkts kaut kur netā.
-1
To salviju mēģināju zin laikam pa mazu devas vislaik [x40 :)], jo efekts praktiski nekāds nebij. Un vispār pagāšnedēļ pakāsu k-kāu gramu, nah ba. Tagat būs miers.

Alus pāri visam.

Bet vispār cik lasītas atsauksmes tad tas saucamais trips vienmēr ir ar negatīvām emocījām, takā cilvēkiem kas bailīgi labāk nemēģināt un ieteicams ja velk tad lai kāds pievaktē, laigan zūd praktiski spēja pārvietoties, bet labā, lai ir kas var izsaukt ātros. :D
0
nu, salvija ir laba, ja piemēram grib sacerēt kaut kādas nežēlīgi trū dzejas un lirikas..
0
Psc.
Man gan no šitādām lietām ir vienkārši BAIL.
0
Labi, ka Singapūrā par šitām mantām draud nāvessods :)
+1
mhm! labi gan! :D :D :D
0
"..laigan zūd praktiski spēja pārvietoties" ai nu ko tu atkal muldi. Tak staigā apkārt un tāpēc arī jāvaktē.
+1
aha austraalijaa vinja ir aizliegta taapeec ka viens viirelis kaukaa iedomaajaas ka vajag uzpiipeet pie auto stuures. nu braucot tb.

iisteniibaa es peec tam ilgi mediteeju par to kaads bija vinja peedeejais tripachshsh un vai vinjsh vispaar saprata ka nositaas vai vienk palika tur..
+1
he, labs.. Visticamāk, ka uz labu laiku palika kaut kādos prāta nostūros. Jo prāts tomēr tiek samulsināts līdz saviem dziļākajiem ūdeņiem. Tāpēc arī bieži runā par cilvēka enerģijas gļukiem (spokiem), tieši traģiskas nāves gadījumā. (Pašnāvnieki utmldz. ir cits stāsts...) Skat., pat traģiski nomirstot, nesagatavota dvēsele var turpināt eksistēt, koncentrējoties uz iesākto dzīves ceļu ar pietiekami spēcīgu pārliecību, lai arī kopējā telpā projicētos, nez, ēteriskos laukos. Ir arī Latvijā bijis gadījums, kad dzīva sieviete, skolotāja, sēž kontroldarba laikā klasē aizdomājusies, un skolēni pamana, ka viņa vienlaicīgi rušinās puķu dobē aiz loga. Bet tas tā... Galvenais jau runa par to, ja nāves slieksnis tiek sperts ar to haosa spīdkoru, kas notiek zem salvias. Tur laikam dabū labi just visu kas tev galvā darās.. ;)
+3
Biju baigajā šmigā un izdomājām uzpīpēt. Pēc ievilktā dūmu pazuda bilde, stāsta, ka es esot sēdējis takā dauns ar atkārušos muti pa kuru tecējušas siekalas, tad tā saliecies uz priekšu un ar pieri iebraucis grīdā un tā arī vārtījies tur kādas minūtes piecas. Nākamajā rītaa domāju, ka galva tik nereāli sāp no dzeršanas, jo tālāk par ievilkto dūmu neko neatceros, a izrādās no trieciena pret grīdu. Vispār man parasti ir tā, ka neko daudz no /tripa/ neatceros :)
Manam čomam reiz bija tā, šis uzpīpēja un palika sēžot tādā, kā domātāja pozā, tb elkonis uz ceļa un plauksta pielikta pie zoda. Tad šis sāka izdalīt tādu skaņu kura izklausijās pēc trokšņa ko rada cūka kad viņu kauj. Pēctam apklusa un palika tā sēžam kādu laiku un ar trulām acīm skatoties uz savām ķermeņa daļām. Šim esot licies, ka alkonis ar celi un plauksta ar seju saaugusi kopā, esot gan sapratis, ka reāli tā nevarot notikt. Bet domājis, ka prātā viņš tā arī paliks. Tad arī sācis domāt, kā pie velna viņš šādi varēs pārvietoties nākotnē. lawl
+1
Ak, šie jautrie etnobotāniķu stāsti...
0
Salvija nosparda pakalu! Tikai taa arii nesaprotu vai tas speeriens ir aizliegts oficiaali vai nav tagad.
0
Es nesen lasīju, ka MK ir ieskaitījis salviju iekš aizliegto floras eksemplāru saraksta. Nezinu tikai, no kura datuma tas stājas spēkā.
0
Noteikumos par Latvijā kontrolējamajām narkotiskajām vielām, psihotropajām vielām un prekursoriem no visiem halucinācijas izraisošajiem augiem patlaban plānots papildus iekļaut tikai augu "Salvia divinorum", informēja Veselības ministrijas (VM) Preses centra vadītājs Oskars Šneiders.

Lai gan trešdien laikrakstā "Diena" tika ziņots par veikalu blakus kādai skolai Rīgas centrā, kur tiek tirgotas narkotiskās vielas - halucinācijas izraisoši augi, arī "kratom" un "Spice" maisījumi, Šneiders norādīja, ka ministrija jau ir saņēmusi priekšlikumus par jaunu augu un vielu iekļaušanu narkotisko un psihotropo vielu sarakstā. Salvija sarakstā tiks iekļauta, taču par citu halucinogēno augu lietošanas plašu izplatību pārliecinošus datus pagaidām neviena institūcija nav sniegusi, tāpēc pagaidām par to iekļaušanu sarakstā runāts netiek.
Arī Sabiedrības veselības aģentūras (SVA) speciālisti norāda, ka vasaras mēnešos novērotā interneta lietotāju interese par vielu "Salvia divinorum" bija pamats speciālistiem lemt par auga iekļaušanu kontrolējamo narkotisko un psihotropo vielu sarakstā, un SVA šādu rekomendāciju VM izteica.

VM speciālisti norāda, ka tieši publikācijas presē par interneta vidē pieejamiem, konkrētiem produktiem, sniedzot informāciju par dažādu produktu iedarbību, mudina jauniešus iegādāties un izmēģināt līdz šim nelietotus produktus, līdz ar to uzskatāma par konkrēto produktu reklāmu.

"Kratom" un "Ipomea" maisījumus, kuru piedāvājums internetā un laikrakstā minētajā veikalā Latvijā parādījies tikko, SVA vēl šobrīd nerekomendē iekļaut kontrolējamo narkotisko un psihotropo vielu sarakstā. Tajā pat laikā tiek apkopota informācija par minēto vielu lietošanu un iekļaušanu aizliegto vielu sarakstos citās Eiropas valstīs un nepieciešamības gadījumā rekomendācija par to iekļaušanu kontrolējamo narkotisko un psihotropo vielu sarakstā tiks veikta. Tāpat kompetentām iestādēm ir jānoskaidro, vai tiešām arī internetā minētie maisījumi, kurus piedāvā kā aromatizētājus, satur nosauktās vielas.

Tāpat SVA speciālisti norāda, ka tieši medijos sniegtā informācija savulaik veicināja salvijas auga lietotāju skaita pieaugumu.

VM pārstāvis arī skaidro, ka interneta vidē piedāvāto produktu iekļaušana aizliegto vielu sarakstos nemazinās šo vielu izplatību, taču svarīgi ir informēt sabiedrību par nezināmas izcelsmes halucinogēnu efektu izraisošu produktu lietošanas bīstamību, kā arī par to ietekmi uz veselību, veicinot šādu produktu lietošanas pieprasījuma samazināšanos.

Šneiders norādīja, ka pašlaik grozījumi noteikumos par Latvijā kontrolējamajām narkotiskajām vielām, psihotropajām vielām un prekursoriem ir saskaņošanas stadijā ar VM padotības institūcijām un publiskai apspriešanai tiks nodoti pēc izsludināšanas valsts sekretāru sanāksmē. Plānots, ka tas notiks līdz 2008.gada beigām.

Noteikumos paredzēts iekļaut arī vielas atbilstoši Eiropas Savienības normatīvo aktu prasībām, kā arī tādas vielas kā lidokaīns, deksofans, vairākas piperizīnu grupas vielas, par kuru ļaunprātīgu lietošanu Latvijā un citās valstīs ir pietiekami pierādījumu.
-1
nu nez.. es vienreiz to salviju noproveeju un bija taada debiila, it kaa notirpusi sajuuta kaajaas un bailju sajuuta, ljoti gribeejaas lai atraak palaizh valjaa. Noteiktu to kaku nekad vairs nepiipeeshu.
+1
es laikam palieku vecs un retro cienošs ...
labāk paņemu novelku kādu ficeni ... pēc garīgā šausmeni/kosmosu/komēdij... - ko sirsniņa kāro, paaicinu čomus ar spēju pasmaidīt.. ievelku kadu gardu THC dūmiņu aliņš rokā smaids līdz pieres grumbām un izbaudu vakaru-visu saprotu-nenokā nebaidos,tikai patīk saldumi pastiprināti :D
+1
Kāds vispār ņindžu<oral_sex> i kādreiz redzēji bez smaida līdz ausīm?

Vispār paradoksāli - aizliegt to, kas nācis no dabas. Mēs taču par dabisku vidi, dabīgiem produktiem, ne ko? Bllle? Es varētu saprast vēl aizliegumus uz cilvēku radītiem savienojumiem, jo tie reizēm tiešām mēdz būt virs vidējā izdomas līmeņa, bet nu nejau tagat aizliegt dabiskus produktus...

Bllle!
+1
vovo tachu latvijaa ir arii aizliegts pljavaa augoshas seenes lasiit. ja esi paspeejis pielasiit papilnaaku grozinju reaali cietumaa var nonaakt. peec kaa tas nah vispaar izklausaas??
+1
Un taču Talsos aizklapēja marihuānas māju ciet. Kādas tehnikas tik tur nebija. Žēl tikai, ka tādas ūber tehnikas nepielieto, lai ražotu arī ko citu, bet tik klapē visas fabrikas ciet. Skumji.
0
Lai gan mani ziņkāre māc, bet man ir bail ko tādu pamēģināt. Esmu piedzīvojusi līdzīgas sajūtas kā te aprakstītās, bet bez augu palīdzības...Realitāte ir zudusi diezgan bieži. (Pačukstēšu, nevajag lietot pārmērīgi nervu zāles. Tāpēc nav jābrīnās, kāpēc psihiatriskās slimnīcas pacientiem ir TĀDI darbi). Man liekas, ka galvenokārt, narkotiku iedarbība ir atkarīga no cilvēka nervu tipa.
0
dažreiz salvijas effektu var arī piedzīvot, ja ir baigi augstā temperatūra.. vai arī ja pa miegam sakās kaut kādi gļuki..
0
ble, sukkas
+2
karoč vajag aizliegt arī miegu
+6
Ar salviju diemžēl tā arī nav sanācis paīstam uz Tu pāriet, vienmēr kaut kāds pusefekts - parasti, jo šķiltavas nav īstās (vajagot "ugunsmetēju"), tad, kad bija īstās, atkal kaut kāds surogāts vai par maz, bet, ja godīgi, diezko arī nevilina, par spīti fan-tas-tis-ka-jām (!) atsauksmēm - tomēr dodu priekšroku vielām, kas ļauj saglabāt nedaudz vairāk kā relatīvu kontroli pār sevi. Havajiešu kokrozes gan... ņamņamņamm =) kas to būtu domājis, ka no nieka 3 sēklām šitik seksīgi var būt, <333 A Morning Glory (ipomejām) katrā sevi cienosā puķkopju bodītē būtu jābūt, tur pat nevajag smārtšopu, tikai jāzin, kuras šķirnes ir īstās (Flying Saucers, Heavenly Blue un, JA nemaldos, Pearly Gates), bez attiecīgā rūdījuma tas gan ir hārdkōrs gremošanas sistēmai (atceros reiz M-Piektdienā gribēju tā kārtīgāk noklepoties... un pavisam negaidīti izvēmos (blush)) - vismaz sākumā, bet, kā saka, caur ērkšķiem uz zvaigznēm, no pain no gain ūtētē, un, ja ir vēl tradicionālais, ko pa virsu uzpīpēt, tad jau visam būtu jābūt bobijā... tikai jāpaciešas =)
0
salvija ir vienk daunēta narkotika. nē, nu ja cilvēkiem patīk 10 min neko nerubīt un būt slightly retarded, go ahead. toties pēc tam parasti gan bija patīkams munchijs.

ar ipomejām tur vienk ir jāmāk pareizi viņas pagatavot. un slikti jau ir no tiem pesticīdiem, kas uz viņām uzmočīti. un visām arī nav, atkarīgs no ražotāja.
0
+2
deth tas tach tikai uz daunjiem taa iedarbojaas taakaa viss kaartiibaa
-1
yeah, f u.
ganja is way more better.
+1
vajag aizliegt miegu, seksu un ūdeni!
0
juuu.. dzīvosim kolbās!!!!
+1
vajag aizliegt aizliegt
+2
+1
driz kakaat ar aizliegs ...
bus jamaksaa PVN par kakassanu ..

to Bigijs - Bigij Tevi ieraugot jau nevar nesmaidiit! 8*

a ja godigi man jau vajss kermenis biezzi slimoju ar visadam temperaturam virs 36.6 , anginam un smadzennu skalinassanu punnkkos...

atklaju vienu triku ... kad temperatura ir kaut kur pie 38 ta vajag iepist 2us TERAFLU kaut kadu divu stundu laikā..jāteic normāli pasmērēs...aktivitāti garantēju!
0
vai tad slimošana liecina par vāju ķermeni? ;)
0
a tas no teraflu ninja taa taapeec ka pdeidoefedriins un dxm tur iekshaa. reaali arii aizliegt vajadzeetu
0
ble, tās saaukstēšanaās tabletes ar pseidoefedrīnu ir ņamm. Actifed bija tāds, tur tādu jauku eiforiju varēja noraut.

avot dxm vispār ir čau.
0
nujaa aizliedzeeji zajibjotsa darboties ja adekvaati nolems lietai kjerties klaat
0
Organizācija VLOS, kas pārstāv Nīderlandes «maģisko sēņu» tirgotājus un vērsās tiesā, apstrīdot valdības lēmumu no pirmdienas aizliegt halucinogēno sēņu pārdošanu, piektdien prāvā cieta sakāvi.

«Tiesnesis izlēma aizliegumu atstāt negrozītu,» pēc Hāgas apgabala tiesas sprieduma pasludināšanas aģentūrai AFP pavēstīja VLOS pārstāvis Pauls van Ojens. «Tās mums ir sliktas ziņas. Mēs esam ļoti vīlušies.»

VLOS, kas apvieno vairāk nekā 50 biedrus, drīzumā organizēs sēdi, lai lemtu, vai iesniegt apelāciju.

«Mēs esam pārliecināti, ka mums ir spēcīgi argumenti. Lai attaisnotu šo aizliegumu, ministram jāpierāda, ka sēnes rada apdraudējumu sabiedrības veselībai. Viņš to izdarīt nav spējis,» norādīja Ojens.

Tikmēr veselības aizsardzības ministrija paziņojusi, ka spriedumu komentēs tikai pēc iepazīšanās ar tā tekstu.

Veselības aizsardzības ministra Aba Klinka ierosinātais un parlamenta apstiprinātais aizliegums stāsies spēkā pirmdien. Tas nosaka, ka no 1.decembra aizliegta tā saukto maģisko sēņu kultivēšana un to pārdošana svaigā veidā. Kaltētu halucinogēno sēņu pārdošana bija aizliegta jau iepriekš.

Klinks ir pārliecināts, ka šīs sēnes, kuras līdz šim Nīderlandē atklāti tirgoja īpašos veikaliņos, «var novest pie neparedzamas un riskantas uzvedības».

2007.gada martā pēc «maģisko sēņu» lietošanas mira kāda 17 gadus veca francūziete, kura Nīderlandes galvaspilsētā nolēca no tilta. Lai gan oficiāli nav konstatēta saikne starp viņas nāvi un narkotiku lietošanu, šis gadījums valstī izraisīja plašas diskusijas par risku, kādu rada halucinogēno sēņu lietošana, un parlamenta vairākums pieprasīja pilnīgu šo narkotiku aizliegumu.

Maijā publicētajā Amsterdamas veselības aizsardzības iestāžu ziņojumā konstatēts, ka pagājušajā gadā 92% nelaimes gadījumu Nīderlandes galvaspilsētā, kas saistīti ar maģisko sēņu lietošanu, bijuši iejaukti ārvalstu tūristi.

Tajā pašā laikā citā ziņojumā, kas tika publicēts 2007.gada janvārī, tika konstatēts, ka 2005.gadā fiksēti 2050 ar alkohola lietošanu saistīti incidenti, kamēr ar halucinogēno sēņu lietošanu saistīto incidentu skaits sasniedzis tikai 70.

Ministrija sastādījusi sarakstu ar 186 sēņu sugām, kas būs aizliegtas no 1.decembra. Sagaidāms, ka saraksts vēl tiks papildināts.

Sēņu kultivācijas un lietošanas aizliegums nozīmē to, ka tiks slēgti arī veikaliņi, kas tās tirgo.

Saskaņā ar VLOS datiem Nīderlandē šobrīd ir seši sēņu audzētāji un 180 veikaliņi, kas tās tirgo. Kopumā šajā nozarē nodarbināti vairāki simti cilvēku, un tās gada apgrozījums sasniedz 15 līdz 20 miljonus eiro (10,5 līdz 14 miljonus latu).
0
0
Spice Gold, Spice Diamond, un citi.
8Ls 1gr.
t.29382980
+2
-2
SPICE GOLD XXX. 7 Ls - 1 grams. 2009.g. jaunums - Mojo, pēc spēka salīdzināms ar Smoke. Labāks, nekā Spice Gold, Yucatan Fire, Spice Diamond. Pārdošanā arī - GENIE un SENCE. Dažādi aksesuāri. Legālie miksi. 27184480

-2
SPICE GOLD XXX. 7 Ls - 1 grams. 2009.g. jaunums - Mojo, pēc spēka salīdzināms ar Smoke. Labāks, nekā Spice Gold, Yucatan Fire, Spice Diamond. Pārdošanā arī - GENIE un SENCE. Dažādi aksesuāri. Legālie miksi. 27184480
+1
ninja69, 2008. gada 24. novembrī, plkst. 15:18 +1 [+] [–] [Profils] [Link]
driz kakaat ar aizliegs ...
bus jamaksaa PVN par kakassanu ..

to Bigijs - Bigij Tevi ieraugot jau nevar nesmaidiit! 8*

a ja godigi man jau vajss kermenis biezzi slimoju ar visadam temperaturam virs 36.6 , anginam un smadzennu skalinassanu punnkkos...

atklaju vienu triku ... kad temperatura ir kaut kur pie 38 ta vajag iepist 2us TERAFLU kaut kadu divu stundu laikā..jāteic normāli pasmērēs...aktivitāti garantēju!
0
Vecīt, maksas tualetēs ietur PVN.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas