Kas ar Celli?
-5
Tā kā viņiem vēl lapa nav, kāds varbūt pastāstīs, kas īsti tur tiek darīts? Kādi žanri tiek spēlēti un vai vispār tiek spēlēti (live) vai tikai uz tumbām visa darbība notiek?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-3
ka sapratu sinisters tur riko savus industriali perversos gothic nodzersanas afterpartiju vismaz pec tas izstades andrejsala tur sis tas notika cik sapratu interesantais bija tas ka vareja ar savu smigu nakt kautkgad nekadas dizas atsauksmes par to vietu nav no otras puses prieks ka vinam beidzot izdevas atrast vietu kur pasedet
+2
Cellers? Arvīds Cellers?

Bobij - interpunkcija, interpunkcija un vēlreiz interpunkcija!
0
Interpunkcija ir pieturzīmju lietošana, tā neattiecas uz nepareizi uzrakstītiem vārdiem;.
0
Starp tām abām manis rakstītām rindām esošā tukšā rinda ir norāde uz to, ka starp tām abām nav jāmeklē kaut kāda kopsakarība. Interpunkcija ir patstāvīga bobija problēma.
0
Interpunkcija + ortogrāfija. Nebrīnos, ka kāds nespēj pabeigt vidusskolu.

Apcelsi Cepurīti, dabūsi no manis lol

Cilvēks vismaz kaut ko dara, ne vienmēr veiksmīgi, taču nevar noliegt, ka uz šī vīra pleciem balstās visa Latvijas gotu kultūra. Bobij uztaisi pats kaut vienu vienīgu pasākumu ar ārzemju un pašmāju grupām un tad redzēsim, cik Tu kruts.
0
Varbūt nevajag? Savādāk riskējam ar to, ka uz Latviju neviens aiz šausmām nebrauks...
0
A vajag lai te kāds brauc?
0
Jā?
0
Uz koncertu jau tomēr ērtāk ir aiziet tepat kaut kur, nevis sableķot vērā ņemamu summiņu par ceļu un citiem izdevumiem, lai testos apkārt pa pasauli. Turklāt, ja nelaidīs te vispār nevienu, tad negaidi, ka tevi no šejienes kaut kur citur laidīs iekšā. Izolācija parasti vai nu ir abpusēja, vai nav nosacīti nemaz.
0
Šitik ātru offtopikā aiziešanu nebiju vēl redzējis... :o

Nu jā, bija dzirdēts par kaut kādiem gotu pasākumiem, bet kā ar tiem pārējiem jautājumiem?
0
Un jā, es domāju klubu, vai kas tas skaitās "Celle" uz Bruņinieku ielas.
0
Ā, es nedaudz pārpratu. Grupas ir labi ka brauc. Pēc tūristiem parastajiem pārāk lielu vajadzību neizjūtu.
0
Vienreiz vasarā ar vecu brūtgānu aizšāvām paskatīties, kas tur notiek. Nuuu, mūzika bija kkāds skaņu un trokšņu sakopojums komplektā ar spilgrām gaismām. Telpu atmosfēra man gan patikās. Pasēdējām, izdzērām katrs pa aliņam un secinājām, ka tajā vakarā bez ripām uz deju grīdas nav ko darīt. Kaut gan pāris dāmas dejoja un cilvēki pie galdiņiem tusējās.
0
LOL, Bobij, tu jau nu esi īstais džeks, kuram apcelt Cepurīti.

LOOOOOL
0
Cepuriti es ipasi nenoliku, kautgan jaatzist, ka neesmu bijis uz nevienu vina rikoto pasakumu pedejo 2 gadu laika.
cepuritis ir ari vainigs pie, ta ka tiek popularizeti helovini gotu ietvaros un sadas tendences, man neliekas pozitivas.
aa un, tas, kas no gotiem bija pirms 3 gadiem man patika labak, neka, tas, kas ir tagad.

No otras puses jaskatas heresy, kadu, tu, to gotu kulturu gribi redzet, vai izvirtusu 13-25 gadigu fetisistu baru, kadu to veido cepuritis, vai ari, ko, nedaudz inteligentaku.
Lai ari perversibas ir jauka lieta, tomer vajadzetu, ieverot, kadus merus, daudz vairak jau man butu simpatizejis, ja Darkheartam butu izdevies, ap ankhu pulcet parsvara, tikai gotus.

nevis, tas, ka, ir jataisa piedeklis gothic.lv, kurs vargi cinas par ietekmi, gotu scena un piepalidz jau visam esosajam.
0
jo butiba gothic.lv nav specigs speletajs pretim cepuritim jo Raphael ja tas ir vienigais kas ko tur bida butiba ar savu pieredzi ir diezgan jauns nu cik tad calim ir gadu 22 ?
Atceros vel sameja izteikumus viena portala pirms paris gadiem tad izklausijas diezgan wannabe.
0
omg you have no idea :D
0
Paldies, Liega, par atbildi!
Bet ko īsti tur spēlē? Industrial metal? Industrial? Kaut kādu dance mūziku?

Un dzīvajā arī kaut kas notiek?
0
btw, bobij, aizsūtīju tev e-pastu. Izlasi, atbildi, lūdzu ^^
-2
Drako butiba laikam man alinu var uzsaukt :D
-1
Starpcitu kurs no klatesosajiem pazist Hidru ?
0
Nuuu es nezinu, ko tur ikdiena spēlē, man gribētos domāt, ka "gotisko tucāru" ar industrial elementiem, atkarībā no dīdžeja gaumes. Par koncertiem arī nemācēšu teikt, jo uz skatuvītes vietas pietiek dīdžeja pultij, grupai - diezvai. Parasti jau končus taisa MP
+1

No otras puses jaskatas heresy, kadu, tu, to gotu kulturu gribi redzet, vai izvirtusu 13-25 gadigu fetisistu baru, kadu to veido cepuritis, vai ari, ko, nedaudz inteligentaku.

---->

Eu, vecīt, bet tā subkultūra balstās uz drūmu bohēmu un erotiku. Tad jau metaļugas arī pēkšņi bez alkohola un pārējiem atribūtiem dzīvotos.

Ja kas, par tēmu goti un "goti bobija izpratnē" ļoti forši parādīts visjaunākajā South Park sērijā: www.southparkstudios.com/news/3572
-2
labi tad visa terpsanas un maksla ir ieklauta ieks tas erotikas vai ari bohemas ? :DDDDDDD
0
Jā, labrīt. Gotika izauga no panku kustībās un pastāvēšanas laikā nemitīgi adaptē sadomazohisma un fetišisma elementus. Nekā no tā naivuma, ko tam piedēvē. Pasaulē gotu konči un pasākumi ir tieši tādi kā Toma rīkotie ar nedaudz no glamūra un fetišisma - ta kaut vai ielien www.vampirefreaks.com un paskaties ASV notiekošo gotu pasākumu bildes un aprakstus (ā, bobijs taču angļu valodu nejēdz lol).
0
bobij, pārbaudi e-pastu otro reizi :D
+1
SP pēdējā sērija iespārdīja...
-Do you trrrink coffee?
-Um, am... Noooo! It`s bad for my health!

:D
-1
Celle kaput - tas ir ar Celli - spalvainie MEESLI
0
Jā, man arī likās, ka cElle jau pirms mēneša aizvērās ar domu uz Vecrīgu pārcelties, bet, kā tur viss beidzās, nezinu... tikai to, ka pēc pēdējās reizes (Arhaik Senseishan) visiem bija nāsis mellas, dažiem arī sejas, kaut kas tur nebija ar to doom-mašīnu vai
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
LaurisPo
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas