ziema!?
+1
Eu nu kur var pieteikt kādu protestu šitai nejēdzībai? I mean, šitas takš ir slimi.
Tad, kad uzkrita pirmais skaistais sniegs, es jau biju domājis, ka beidzot būs pienācis kaut kas līdzīgs ziemai. Nopriecājos, izraku slēpes, sataisīju jau zābīšus, salaboju kameriņu, biju sārtiem vaidziņiem un murrīgs. Nokusa, jebators. Palika kaut kāda pretīga šļura, kaut kas vesela cilvēka un zvēra saprātam nepieņemams un nepiedodams. Ai jē, ai jē. Es nevaru saprast, kurš izdomāja šīs new-vave Latvijas tā saucamās ziemas. 'So called life', bleah. Blekeriem jau arī pagalam neiet, vismaz mežos mūtu sniegs, a kas tagad viņiem tur? Nekā. Kaut kāds Vilis Šļūdonis apkārt maisās. Jaunus klipus jau šitādos dubļos arī nefilmēsi. Nu nejauki, es teikšu. Nav nekāda prieka ārā iet, tikai dubļi pret šūziem sitas. Nu labi, pat ja nav dubļu... vajag vai nu ziemu, vai arī atpakaļ vasaru. Tas ir mans galīgais lēmums.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es piekrītu, man šodien nācās nožēlot, ka biju izvilcies ārā ar savām labākajām tupelēm. :*
0
nu jā, šitā hujārīšanās ar sniegu uz 3 dienām un +2 grādu temperatūru smagi iesūkā. otrajā dienā, kad tas viss blāķis pēc puteņa sāka kust nost, varēja ar laivu airēties uz pilsētu
vai nu kārtīga, auksta un forša ziema, vai nav nekā.
0
Man sasalusi pēdēja smadzeņu rieva:
Klāt ziema.
0
man gan prieks, ka nav sniegs.
0
Poh pa sniegu, protams neateiktos no pasakaini apsnigušiem mežiem, bet galvenais, lai lietus nelīst. uh. A to kājas, rokas bļac tak viss es esmu slapš un atsalis.
0
Lai ir sniegs un sals vai nav sniega, bet ir sauss. Ka tik slapdraņķis - tad jau dzīvot var.
0
jums ta vismaz ir sniegs un normāla gaisa temperatūra... man visu gadu ir +35-42 ar 90% gaisa mitrumu :(
0
Pēc mūsdienu dabas likumiem Ziemsvētki, kā zināms, jāsagaida peļķē; lai pēc tam janvārī mācētu krietni izpriecāties par to sniegu, bet februārī, kad ārā -35 un transports no rītiem nav iedarbināms, sāktu ilgoties atkal pēc slapjdraņķa; neko nepadarīsi, tā nu mēs te dzīvojam.
+3
new-vave Latvijas ziema haha
Ko tur daudz izdomāt... patērētāju sabiedrības rotaļlietas nekad dabai nav maksājušas lēti.
Arī man kārojas skarbo sniedzinieku. Vismaz uz ziemas apavu rēķina sanāks iekrāt kanoe laivai un istabas iekārtošanai, kurā varēs bāzt pēc pāris gadiem savvaļā noķertos makakus
0
Es kaut kā neatminos, ka Latvijā būtu bijis -35. Minimums bija -30, cik zinu, bet tas jau bija pilnīgs vāks. -26, jau varēja uz skolu neiet bērnībā... -30 bija ieteicams no mājas neiziet. Pamatskolas ģeogrāfijas učuks teica, ka viņš ir piedzīvojis -40 kaut kur Antarktīdā, un tas bija tā, ka pamīz un tava strūkla jau sasalst pirms piezemējas sniegā, nemaz nerunājot par to, kas notiek ar olām pie šādas temperatūras :D

še tev skarbā ziema :)
0
Antarktīdā jau mēdz nokrist arī līdz -80°C. Kanādā reizēm mēdz būt -60°C, un nekas, dzīvo. Pie mums mitrāks gaiss, grūtāk izturēt salu.
+4
Gaisa mitrums, protams, dod jūtamu atšķirību. -20, piemēram, Ventspilī un Daugavpilī stipri atšķiras; V-pilī tas jau ir nopietns dubaks, kad tikai vajadzības (dažkārt arī bezbēdības) dēļ ļaudis lien no mājas laukā (pašam ir gadījies ausi pie -17 apsaldēt), savukārt D-pilī -20 - -25 likās, ka knapi pie sala vispār ir.

"nemaz nerunājot par to, kas notiek ar olām pie šādas temperatūras :D"

Olām jābūt vēsumā, ne velti tās ķermeņa ārpusē piekārtas :D
+1
"Pēc LVĢMA informācijas, zemākā gaisa temperatūra Latvijā reģistrēta 1956.gada janvāra beigās Daugavpilī - mīnus 43,2 grādi."
0
Cik es atminos, -35 Latvijā ir bijis katru februāri; šķiet, izņemot pagājušo ziemu. Vienreiz šādā laikā nācās kātot gandrīz 10 km uz māju, kad busa nebij, un nevienu radu sazvanīt neizdevās. Tas bij pilnīgs p*ec - sajust, kā puņķi degunā sasalst.
0
"sajust, kā puņķi degunā sasalst" - figņa, tas nevar sacensties ar sajūtu, kad visi tavi radi un draugi ir tevi pametuši tur tumsā un salā un bez bussa :))
+1
Viss lamu vārdu krājums tika izlietots jau pirmajā kilometrā :)
+1
Jāklausās vairāk "Winter", varbūt aizies tā lieta.
0
Skatos Bam Magera jauno filmu un paliek skumji skatoties tos sniegotos Somijas mežus. Gribas sniegu. Un kādus - 10 grādus.

Nu - arī gadījies nočāpot kādos - 30 grādos 12 km. Bet tēja pēc tam šķiet tik garšīga :)
0
man patika tā neiešana uz skolu, ja bija vairāk par -25.
bērniņi taču nosaltu, aizejot uz skolu, bet nez kāpē visi tajos -30 vazājās apkārt un spēlēja hoķi uz dīķiem :D
tikai izskatās, ka šitie jaukumi jāaizmirst, jo auksta ziema Latviju laikam tāda kā ekstra skaitīsies
+1
neiet uz skolu sūkā.
skolas ir foooooršas. tur ir smukas pavāres un psiholoģes lol.
0
Un direktōre, kurai rozā lūpukrāsa uz zobiem ^-^
0
Un skolotājas ar 15 DEN zeķbiksēm un spalvainām kājām.
0
Anglenes uchuks pie kura labu atziimi pusgadaa vareeja par 0,7 Bonoparta nopirkt...
0
Bet kurš vienmēr smirdēja pēc končikiem un un un viņam kabinetā bija puķes, kurām nevarēja kustināt lapas, jo tad tās arī sāka smirdēt. Un un un fizikas učiks, kurš runāja ar smagiem nokrišņiem, pirmajā rindās sēdošiem acis pilnas...
+1
..un atklāti sita kanti visām klases meitenēm pēc kārtas :D
+1
Un skolas direktors kursh literatuuras stundaa taa aizrunaajaas ka nepamaniija ka kasa sev olas...
0
...un vēstures učene, kura stundās filigrāni urbināja degunu, ar otru plaukstu piesegusi, un pa brīdim iemalkoja no somiņā paslētptā trauciņa....
0
Man laikam bij viens no atraktīvākajiem klases audzinātajiem, lai viņam vieglas smiltis... Kad ģeogrāfijas stundā rādīja mācībfilmu par zemestrīcēm, komentējot žestikulēja ar visām četrām tik sparīgi, ka biksēm šekums pagāja pušu...
0
eeeeh,tie tik bija laiki...
0
Lai gan tēma iesākas okei, tagad jau pilnīgs offtopic, tomēr interesanti lasīt, kā ne kā sakarīgi...!
0
Prieks,ne? :D
+1
Ai - kad skolā gājām, bija vismaz ziema...

Un literatūras učene ar 150 kg dzīvsvaru un puscaurspīdīgām blūzēm.
0
heresy, tu ar tādiem nepārdomātiem izteicieniem (pēdējais teikums) sabojāsi man ēstgribu :D
0
A man blombe izkrita uz zobs sāp, paēst īsti nevaru - domā, Tev ļaušu. Sagribējies :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas