Thomann.de
0
Kads ir pasutijis strumus no siis saites?
es gribu pasutit draudzenei bassa kombi, bet man nav skaidrs ka tur ko pasutit, un uz kuram cenam jaskatas uz eirikiem vai uz anglu naudinjam.
mos kads var izplaidzet? :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Uztaisi kontu. Savadi pareizus kartes datus, piegādes adresi, e-pastu utt.
Tad atrodi preci, ieliec grozā utt līdz pasūtijums ir pieņemts.
Pēc kāda laika atnāks invoice. Pārskaiti un gaidi, kad ship (order satus sadaļa).
papildus izmaksas ir 25 eiro par piegādi un pāris lati par pārskaitijumu uz deuyche bank.
Vēl ieskau neņemt preci, kura būs drīzumā vai "only on request". Ņem tikai to kas ir uz vietas vai gaidi, bet naudu neskaiti iepriekš.
veiksmi ;)
+1
viss čikiniekā ar to lapu, es tur nopirku kreiļu giču. nedēļas laikā atnāca uz singapūru pēc tam, kad samaksāju :)
+1
nevajag tur pat reģistrēties, tur var vienkārši pasūtīt, tad tev atnāk e-pasts, kur/cik jāiemaksā un pēc maksājuma saņemšanas viņi izsūta preci.
0
skaidrs paldies bus jamegina.
0
Ir bijusi darīšana ar Thomann.de. Uzticams veicis.
+3
par cenām - cena būs zemāka nekā vācu versijai ( www.thomann.de/de/ ), bet augstāka nekā angļu versijai ( www.thomann.de/gb/ ). īsto cenu uzzināsi tikai tad, kad noformēsi pasūtījumu un saņemsi e-pastu ar invoice. thomann agrāk sūtīja pēc vācu cenām, bet tagad viņi piemēro 18%PVN sūtījumiem uz Latviju (laikam daudzi sūta), līdz ar to cena ir zemāka. pēc mūsu slavenā 21%PVN ieviešanas gan tas laikam mainīsies. :) britiem atkal ir 17.5% PVN likme.
par samaksu - tur ir divi veidi - ar karti vai ar pārskaitījumu. ar karti gan jāskatās, vai pieņems, standarta visa classic vajadzētu iet, bet tad tur ir noteikums, ka kartes īpašnieka adresei jāsakrīt ar sūtījuma adresi - laikam to pārbauda. ar pārskaitījumu gan var sūtīt uz kādu adresi vien gribi. pārskaitījums ir dārgāks, bet skaties - ņem eiropas maksājumu (hanzenei 5 ls) - tas ir ES regulēts maksājums, attiecas tikai uz eur pārskaitījumiem eiropas ietvaros, un par pazeminātām komisijām. tikai tad ir ļoti precīzi jānorāda iban (bez atstarpēm laikam) un pārējais - ja būs kļūdas, tad tajā galā iekasēs pilnu komisiju un thomann nesaņems pilnu tavu pārvedumu.
0
Tāda maza piebildīte iepriekšējam komentāram - britiem PVN nolaiduši uz 15%, ja nemaldos.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas