MDB 2009. gada CD
+1
For Lies I Sire is the title of the forthcoming opus of My Dying Bride, their tenth studio album. No official release date has yet been given, but we have been given a glimpse of what is to come in the album title and the track list, which reads as follows:

Fall With Me
My Body, A Funeral
The Lies I Sire
Bring Me Victory
Echoes From A Hollow Soul
ShadowHaunt
Santuario Di Sangue
A Chapter in Loathing
Death Triumphant

www.mydyingbride.org

dziesmu nosaukumi jau izskatās daudzsološi, cerēsim, ka nebūs tāds, kāds bija A Line of Deathless Kings, kas manā skatījumā bija sliktākais, cukurainākais un sentimentālākais MDB albūms. tiešām, neciešams veikums ar pāris klausāmām dzismām.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Es gan uzskatu, ka "A Line Of Deathless Kings" ir labākais MDB veikums un ceru ka jaunais albūms būs ieturēts līdzīgā stilā.
0
manā skatījumā MDB ir divi pašvaki albumi - A Line Of Deathless Kings un The Dreadful Hours.
Bet nu vismaz abos šajos albumos ir pa kādai dziesmai, kura liek pievērt acis uz visu albumu. No Line Of Deathless Kings man pamatīgi norauj Thy Raven Wings, bet no tā Dreadful Hours pati tituldziesma.

katrā ziņā viena no manām all time favorite bandām un jauno gaidu ar nepacietību
-1
The Dreadful Hours man turpretī ir all time favorite no MDB. Thy Raven Wings un Child of Eternity no Deeper Down EP/singla bija divas labākās no ALODK ēras.
+1
Kā domājiet, reāli, ka MDB atbauktu uz Latviju?
-6
Tā kā Paradise Lost atbrauca, tad nav nekas nereāls.

''34.788 % ... Complete'' iesūkāja. Topa albums man ir "Like Gods of the Sun". Arī divi iepriekšējie ir ļoti labi. Visi pārējie vienkārši OK.
0
nekas nav nereāls, bet visreālākais ir naudas trūkums - MDB varētu būt sālīti. bez tam, liekas, ka diez vai kāds gribētu organizēt no MP administrācijas dooma pasākumu. viss, kas no dooma līdz šim ir bijis, ir bijis individuālu organizatoru rīkots, nevis MP administrācijas organizēts. uzreiz varu pateikt, ka piem., P3licanam MDB vēl nav pa kabatai.
-1
procentu albūms nesūkāja, bija labs. mīnuss tev, tumsas asmen! >:)
+2
domāju, ka MDB nav tik sālīti kā piemēram Paradise Lost.

procentu albums ir spārdeklis, man viņš riktīgi patīk.

man topa albūmi ir Turn Loose The Swans(!!!), Angel And The Dark River un Light At The end Of The World.

+1
With the lights low, and you naked on the warm floor
Me besides you, softly kissing, caressing
Make love to her while she's crying
I could die now, and die happy

m/
0
Paradise Lost ir gana sālīti, un šādā skatījumā MDB vietējiem atvilkt uz šejieni ir reālāk. (lai gan, ja būtu jāizvēlas, uz ko iet, tad ietu uz PL, jo dzīvajā viņi ir spēcīgāki par MDB; trīs reizes esmu Paradise Lost redzējis, spārdīja kā velns. MDB vienīgā reize bija diezgan pamatīgs fiasko ar garlaicīgu stāvēšanu uz skatuves, gandrīz bez headbanginga)
+1
Take her clothes off
Down to the bone now
She's looking dirty
She's taking you, you're losing control
You're going down
You're lying naked
You're underneath now
And looking dirty
You're taking her and you're going down
Tasting her, tasting you

vo šitas ir m/ :D
0
^^^ a tas viņiem laikam tagad skaitās baigi trve kvlt-stāvēt un izpildīt dziesmas. vismaz tāda sajūta pārņēma noskatoties DVD Sinamorata un An Ode To Woe. Pēc šiem abiem DVD jāuzliek viņu vecais koncertnieks Polijā For Darkest Eyes(1996) - nu bļin, k'a diena pret nakti - kārtīgs ugārs gan no grupas, gan no skatītājiem
0
^jā, tas bija baigi labs.
+1
procentu albūms ir labākais ko no šiem esmu dzirdējis, pirmie galīgi neiet iekšā, jaunajiem nav atlicis laiks pievērsties... kur nu vel 2009.g. >:)

par Paradise Lost dzīvo - nu tā so so... brutal assault Niks dziedāja cik nu vien šķibi varēja, pārējie džeki gan mēģināja ar muzonu nomākt šķībību, bet neizdevās... varbūt, ka bija kakls ciet no drausmīga orālā seksa...
0
2007. gada Metalmānijā man MDB uzstāšanās patika daudz reiz labāk par PL.

No MDB man vislabāk piedur Turn Loose the Swans
0
tieši metālmānijā arī bija viņiem tas fiasko.
0
nu te es tev pilnīgi nepiekrītu
0
major tehnikas lažas, pliekana uzstāšanās uz skatuves - dzīvas statujas ar ģitārām - ja uz to var pavilkties, tad man nav pretenziju. forši priekš pirmā iespaida, vai ne?
0
34.788 % viennozīmīgi ir labākais albums. protams, pārējie man arī ļoti, ļoti patīk, taču šis ir interesants, netipisks. un, manuprāt, silktu albumu viņi nemaz nevar izdot, jo skatoties atpakaļ uz tiem, kas jau ir izdoti - varbūt kāds ir vājāks, bet slikts noteikti nē. šausmīgi gaidu jauno. mmm:)
0
Nu, es arī negaidīju, lai viņi taisītu "vertaļotus" jeb skraidātu ar ģitārā pa skatuvi, lai gan poļi arī pie Tiamat uzstaisīja moshpitu :) Tā kā tā bija mana pirmā un pašlaik arī vienīga reize, kad redzēju viņus dzīvajā, tad varbūt arī uz emociju pamata nemanīju viņu "major" tehniskās lažas, katra gadījumā man viņas netraucēja. Ārons atstāja ļoti pozitīvu iespaidu, starp dziesmām aprunājoties ar publiku un tādā vaidā kā minimums vismaz radot iespaidu, ka viņš te nav ieradies vienkārši atspēlēt savus gabalus un doties prom. Un arī spēlēja izjusti kā man likās. Ko nevarētu teikt par PL, kuri tieši šādu iespaidu arī atstāja, ka ir ieradušies nospēlēt pāris savus gabalus un skriet ātri kaut kur tālāk.

Man liekas, ka neko viarāk arī nevajag...
0
Uz MDB tieši līdz galam atmodos un kārtīgi iespārdīja. Otra labākā banda uz lielā steidža. PL skaņa sūkāja. Bet kopumā OK. Bruķikā bij labāk.
0
^^MDB tā spēlēja tāpēc, ka viņiem tiešām nekur nebija jāskrien, kamēr PL bija jālido prom uzreiz pēc uzstāšanās. Sorry, cik esmu redzējis PL dzīvajā, un vienmēr (izņemot metalmania) no pirmās rindas, reti kurš spēlē tik izjusti kā viņi. labi, Holmss ir nihilists, bet pārējie mauc godam visos koncertos. Sorry, MDB pārsvarā ir flegmas dzīvajā. Tas nebūt nenozīmē, ka viņu mūzika ir slikta, pats savulaik no viņiem ļoti ietekmējos, bet ar laiku gribas ko vienkāršāku, pieaugušāku. PL šim raksturojumam, manuprāt, atbilst labāk.
-1
Man, šķiet, ir visi MDB diski līdz "Songs Of Darkness", taču, laikam ejot, aizvien vairāk sāk likties, ka lēnāka un mokošāka par šo mūziku var būt tikai pakāršanās apeņu gumijā.
Jāuzmet kāds Solitude Aeturnus vai Candlemass nelabas dūšas nodzīšanai.
+1
Arons tapat vaartas pa skatuvi katraa koncii pie daudzaam dziesmaam... Un ar tik gariem matiem headbangings nesanak..Frailty agraak ar nediezko headbengoja_-:)
Mans MDB favoriiti Dreadful hours un SongsOfDWoLight

Jaunais albums bus kautkaas iipash jo viniem atkal buus vijole
-1
vijole manā uztverē ir kaitinošs instruments. cerēsim, ka nepārforsēs ar tās pielietojumu. kaut MDB man patīk, tomēr viņu vijoles fans neesmu bijis nekad.
0
Njā, par Poļu konci vienīgā škrobe bija, ka nebija vijoles :(
0
Varbut tieshi vijole ir bijis viens kas atskjir MDB no citaam shis stila bandaam. Paradise Lost vai Anathema..
0
sorry, MDB bez visas vijoles ir atšķirīgi no PL un A. nesaprotu, kā to var nepamanīt...
0
Autumnal ir gana laba blice no Spanijas.Vinju agraakie albuumi ljoti lidzinaas MDB..ja nebuutu vijoles tad nebutu tik lielas liidziibas.. Grey Universe ir lielisks albuums by Autumnal
0
To protams var pamaniit, bet vijole tachu patiikami piesaatina vinju muuzika..Ko gan tu var paarforseet..Ne jau katraa diesma ta ir tik izteikta.. Salidzina koncertversiju ar studio ieraxtu For Uou dziesmai ka skan vijole vai keyboards..Atskiriiba ir milziiga..PL un Anathema man nekad nav patikshu iznemot Anathemas Silent Endigma
0
Autumnal sākās 1998. gadā, kad MDB ieslīga procentos un elektronikā. loģiski, ka viņi līdzinās saviem elkiem, vismaz sākumā točna. bet MDB jau nu ar citu grupu sajaukt nevar. un šeit nav nozīmes vai ir tā vijole, vai nav.
-2
vnk, vijole uz metal skatuves izskatās neveikli, imho. tāpat arī čells. eh, vienalga. man nepatīk, tev patīk - katram savs.
0
vijole agrīnajos MDB bija pa pirmo, piedeva viņu muzonam tādu īpaši sērīgu atmosfēru
+1
E.
tajā MDB koncertniekā For Darkest Eyes vijole it nemaz neveikli neizskatījās - Martin Powell ar visu vijoli uz skatuves hedbengoja
+2
Vijole reāli spārda. MDB pat ne īpaši. Daudz izteiktāk to izmanto The Sins of The Beloved, Silent Streams of Godless Elegy. No citiem žanriem iespārda Skyclad, Rauta, Mago de Oz. Kārtīgs gļenieku instruments
0
Kas vēl nav nospēris - uz priekšu, ir jau nosperams.
Iznāk tieši pēc mēneša.
0
Nu jau kādu trešo reizi klausos un nav nemaz tik slikts. Iepriekšējos veikumus, gan neesmu īpaši klausījies, bet šo var padeldēt. Noteikti krīze jau vainīga, zin maziņa depresījiņa un tad dūmiņš labi klausas.

Vārdu sakot, tā izlecēja no visām pārējām "A Chapter In Loathing" piedur, sākumā domāju man te k-kāda cita grupa uzlekusi. Vokāls šinī dziesmā ir ideāls, būtu viņiem vairāk šādas dziesmas. A to tas standarts kas viņiem ir, daudz klausoties sāk besīt.
Tad vēl "The Lies I Sire" un "Fall With Me" ar liek sevi atkārtoti noklausīties.
0
vienreiz noklausījos pagaidām, nu tā..so so. Tads diezgan samocīts likās, melodijas likās agrāk jau dzirdētas.
+1
procentu albums ir vienkārši zajebis zašebis
0
laikam būs jānopumpē. tik un tā, procenti, gaisma pasaules malā un briesmīgās stundas bija šamējo labākie veikumi.
0
Esmu trešās dziesmas vidū un ja šie turpinās tādā pat garā, tad kļūs par otru mīļāko MDB albumu uzreiz aiz ''Like Gods of the Sun'' pabīdot zemāk 1993 un 1995 (stilistiski vistuvāk ir tieši 1995 - tīrais vokāls un daudz vijolītes).
0
18% of 1 file - Downloads =)
0
18%.... completed?
0
Pēc divapus klausāmreizēm ir kādas 4-5 labas dziesmas, kā Bring Me Victory, Shadowhaunt un A Chapter in Loathing(uz kopējā fona visai izteiksmīgi izlec), bet pārējais vis tāds pablāvs un biš pa salkanu un raudulīgu. Kaut agrīnie darbi nevisai tīk, kas nu randomā dzirdēti, bet šis konkrētais For Lies I Sire tīk visai labi.
+2
Runājot par vecajiem albumiem.
Procenti man kādreiz baigi nepatika. Biju pārāk ieciklējies uz MDB raksturīgo nospiedošo depresivitāti. Laikam biju pārāk sīks, lai izprastu cik tas darbs ir unikāls (sveiciens BladeofDarkness >:) )
Pagajušo vasar es to darbu priekš sevis atklāju pa jaunam. Unikals skatijums uz depresiju. Nevis spiedoša un bezcerīga ka parējos MDB darbos, bet gan vajprātīga, totāli šizīga. The mother, the whore and the cook spārda dirsu bez jebkādiem kompromisiem. Atdrillēju mēnesi no vietas. Manā personigaja MDB topā procenti stāv otrajā vietā.
Nemirstīgo karaļu dzimta - Laikam esmu joprojām par sīku un varbūt manas domas mainīsies tāpat kā par procentiem, bet tas ir vajākais MDB albūms. Kad depresija pārvēšas salkanā melanholijā... rodas vēlme izdzēst tiko novilktu albumu.
Jaunbo MDB darbu novilcis vēl neesu - :D bailes vilties viņos vēlreiz. :D
0
^ vo, vo! karaļi bija baigais sūds.
0
Procenti ir labs albums, tas tiesa.
0
ne seviski patika man..laikam janoklausas vel 5 x tad iepatiksies...viniem katra albuma ir vien tada 'iipasha dziesma'..visromantiskaaka... vissirdiplososhaakaa un melodiskaakaa..nez nu kurai tai jabut shaja albuuma...
+1
Tak jau tik noskaidrots ka šajā albūmā izlecēja ir "A Chapter In Loathing", Tā būs niknākā.
0
Pēc kādām 5 reizēm varu teikt ka albums ļoti labs. Visvairāk spārda pirmās 3 dziesmas, 5, 7 un 9. Bez "A Chapter In Loathing" varēja mierīgi iztikt. Labākais MDB albums kopš 1996.gada.
+1
ok, veči, esmu noklausījies MDB jauno cepumu, un, atzīstu, tas ir dikti garšīgs. ņemu atpakaļ savus izteikumus par to, ka viņi ir palikuši par sisīšiem. albūms ir moderns, drūms, un melodisks - tieši tāds, kādam būtu jābūt labam MDB albūmam. ļoti patīk dziesmas Bring me Victory, Shadowhaunt, Chapter in Loathing. Jāuzteic bundzinieks, labākais kāds viņiem ir bijis, dikti kruts, interesanti spēlē. ok, kaifoju tālāk. (vienīgi, vajadzētu viņiem tā draudzīgi iedot kuņģī par tik maldinošu samplu izplatīšanu un manis nervozēšanu :) )

if you don't like this album, you'r gay. ;)
0
Fall with Me arī kicko āsu.
0
un vijole nav pārforsēta arī.
+1
vaī, "E., šodien, plkst. 11:35" gribēju ielikt plusu, bet sanāca mīnus :p
+1
^poh. :)
+1
Tev speciāli patīk tieši tās dziemsas, kuras man ne visai patīk ? ;)
+1
^ ak, vai, ko nu darīsim? ;)
+1
Nu, tu ņem tās trīs, bet es pārējās.
+2
^neies krastā. es neteicu, ka man pārējās nepatīk.
+1
starp citu, Ārona blakkiskais vokāls Shadowhaunt dziesmā izklausās tā, it kā to dziedātu slims, netīrs un pilnīgi ļauns izdzimtenis, kurš pavada savu laiku netīrā un smirdīgā būdiņā dziļa piegānīta meža vidū, laupīdams un ēsdams bērnus no tuvējā ciema. nu, tāds asociācijas radās, nto reizi šo dziesmu šodien klausoties. spēks, ibio.

aa, and if you don't like Aarons vocals on that song, you'r gay.
0
tad visiem gejiem nepatīk Aarona vokāls ? Nu man ir skaidrs kā viņus atšķirt - ar kontroljautājuma palīdzību >:)
0
Rūklis uz tās dziesmas gan baigi labs.
0
E., "you'r" ir aplama forma. Tādu neesmu manījis lietojam pat amīšus, kas lielākoties neatšķir your/you're un their/they're/there.

[/grammar nazi]
+1
saprati, ble ? >:)
+1
LOL
+1
un, starp citu, you'r jebkurā gadījumā izrunā skan pareizi, jū ār. saprotu, ka bobbijs visiem radījis neiecietību pret gramatiskām kļūdām.
0
grammar nazi nesen vēl niggu rakstību popularizēja ... Šeim on jū, mean :D
0
Nepatika man tas jaunais albums. Arī iepriekšējais (izņemot dziesmu, divas) bij diezgan sūdīgs. Vecākie albumi-tie gan bij labi.
+1
Sadūšojos - novilku un vīlos. It ka ir drūmāk par iepriekšējo bet nu bļa joprojam atsit nevis depresiju bet gan melanholiju. Un bļa kačkas nav. Kačku, kačku vajag.
0
Cepija dziesma A Chapter in Loathing. Pilnīgi ap sirdi palika vieglāk klausoties šo dziesmu, jo dēļ tā ka viņa ir pirmspēdējā es jau paspēju apglabāt MDB. UN tomēr... vai man vienīgajam likās ka šajā dziesmā viņi noplaģiatēja paši sevi? Dziesmas sākuma rifs man liekas ir identisks kādas citas MDB dziesmas rifs. Tagad tik nevaru pateikt kuras. Sākuma pat padomaju ka esu novilcis kaut kādu ļevo versiju kur albūma iebāzta veca MDB dziesma kura atsākas kaut kur no puses.
0
Kas meklē tas atrod. Salīdzinājumam dziesams A Chapter in Loathing sākums un dziesmas The Blood, the wine, the roses pēdeja pusminūe. Manuprāt identiski :D
0
Ķipa, tādi paši blastbīti ? Hm, un kad tad MDB ir bijusi kačka ?!
0
Nu līdz Line of deathless kings MDB ir kačajoša grupa.
Un identisks ir nevis blastbīts bet gan rifs. Sakarā ar to ka vienā dziesmā tas rifs ir beigās un otrā sākumā, jebkurš dīdžejs, pat amatieris, varētu samiksēt šīs dziesmas kopā, ka neviens nespētu pamanīt kur beidzas dziesma un kur sākas nākamā, tobiš cilvēki uztvertu to nevis kā divas dažādas dziesmas, bet gan ka vienu.
0
A varbūt tā arī vaig?
0
Nu personīgi man tas liek domāt, ka MDB sevi ir izsmēluši. 5 gados tikai viena normāla dziesma un tā pati pagātnes plaģiāts.
0
Uz pārējo dziesmu fona tas gabals varbūt izceļas stila ziņā un varbūt tāpēc liekas līdzīgs. Tikpat labi varētu teikt, ka tas ir ''As the Flower Withers'' plaģiāts ...
0
BoD, sorry, bet man liekas tu tagad nerubī fišku :D
Ja tev joprojām nav skaidrs ko es domāju ar vārdiem identisks rifs un pagātnes plaģiāts, tad ņem un vienreiz noklausies tās dziesmas par kurām es runāju - the Blood, the wine, the roses pēdējā pusminūte un dziesma A Chapter in Loathing sākums.
0
Da klausījos viņas. Tikpat labi var teikt ka viss Black Metal ir vienāds.
+4
Video Bring Me Victory dziesmai:

www.youtube.com/watch?v=kImi2HvrRx8...

Dziesma manuprāt viena no klausāmākajām iz jaunā albuma, un reti skatāms video pat jāsaka.
0
For Lies I Sire nu ir izklausīts šķērsu šķērsām un varu teikt, ka albums ir pat ļoti zaibiss. Atmosfēriski otrs The Angel And The Dark River. vislabākā dziesma Santuario di Sangue
0
klips jau ok - ir čikses krūšturos un negausīga rīšana, būs jānozog albums un jāpaklausās, bet labāks par "like gods of the sun" nebūs, man liekas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas