paradise lost 2009 CD
+4
liekas 2009. gads solās būt bagātīgs, vismaz no veco doomeru stiprākajiem pārstāvjiem (MDB jau pieteicās):

Gothic metal icons PARADISE LOST are currently preparing the recordings for their highly anticipated follow-up to 2007’s extremely successful “In Requiem”. Vocalist Nick Holmes comments as follows:

“The album as yet untitled will feature around 10 tracks, among the titles are "First Light", "As Horizons End", "Faith Divides Us, Death Unites Us", "Frailty" & "My Last Regret" - these are subject to change without notice!

We are very happy with Rhys Fulbers work on the last album [“In Requiem”], but after working on 3 albums together we decided it was time to go for a different approach. After hearing the work he did with our "Anatomy Of Melancholy" Live DVD we decided that Jens Bogren was the man for the job. In February we will venture to Sweden to begin recording the album in Fascination Street Studios, Örebro, Sweden.

There is no full time replacement for Jeff as yet, but as far as the album is concerned, the drum stool will be occupied by another Swede - Peter Damin. Sweden hails some of the best metal musicians in the world and Peter is no exception, we really look forward to working with him and his input on the album.

Our approach this time has leaned even more towards the heavier side of things, even more so than the last. It is vital not to lose touch with our musical trip over the last 20 years. Our music may have had different facelifts, but it has always been "dark" and the new album will be no exception. Musically and lyrically.

Writing a new album is always exciting, we never get bored of writing music, and for me, it is the best part of being in a band. Each album is like a challenge to better ourselves, or at the very least, do something that's different to everyone else. We strive to make the ultimate modern Gothic Metal album, and for me that has nothing to do with the common trend of "romance" & "roses". It should be music to be murdered by.”

In 2008, PARADISE LOST celebrate their 20th anniversary and to properly commemorate this event performed several special anniversary shows with fellow British doom/goth pioneers My Dying Bride and Anathema. The band also released the stunning “The Anatomy Of Melancholy” live DVD/live album via Century Media Records this year.

www.paradiselost.co.uk
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ta komentāri lieki, būs labs!
0
Anathemai jau arī taka būtu laiks kaut ko jaunu izlaist. Lai gan kaut kādu back to roots no viņiem diez vai varēs sagaidīt.:(
0
Njā, šie ja 5 gadus veģētē. Kautgan viena jauna dziesma ir uzražota (pusakustiskajasm albim bija 2 jaunas).

“In Requiem” vai ta bija "extremely successful" ? Man tik viena dziesma pa īstam iespārdīja.
+1
In Requiem man visnotaļ patika, bija pērnā gada Top 10-niekā. Acīmredzot gana daudziem citiem arī.
+1
In requiem viņiem izdevās labi, nevar noliegt.
+1
In Requiem ir riktigi labs. Labākais pēc-Draconian Times posmā
0
es gan pēdējā laikā daudz klausos 2005. gada CD. tur ir ļoti forši sōliņi.
+1
Makintoš jau savus labākos sliņus izspēlēja Iconā un Draconiānā, pēdējos gados jau tādi 2 klases līmeņa soliņi, bet noskaņai it kā pietiek >:)
0
es gan tā neteiktu. makintošs vēljoprojām labi spēlē, un soliņi, kaut vienkāršāki, ir smalkāki un dažreiz pat izjustāki. laba daudz nevajag. protams, Icon soliņi paliek nepārspēti, tas gan, tikai man prasītos remasterēta Icon versija ar mazliet "siltāku" skaņu tieši solo.
+1
Njā, tādu lielisku soliņu vairs nav.

A ''labākais pēc ''Draconian'''' jau nav nekāds rādītājs. Ķipa, labākā Pampāļu grupa ...

P.S. ''One Second'' man ar baigi patīk, kaut popsa.
0
Internetaa var nokachat 7 Anathema demo gabalus no jaunaa gaidaamaa albuma. No sakneem tur taalu. Un nevaretu ari galiigi teikt, ka tas ir slikti.
0
slikti jau tas nav. man tie pēdējie A Fine Day to Exit un A Natural Disaster tīri labi patīk. Bet galīgi neapvainotos, ja viņi ieblieztu kādu tipa Silent Enigma 2. Vecajos tomēr lielāks spēks.
-1
Pievienošos tam, ko saka Malējs un Blade.
"Shades Of God", "Icon", "Draconian" diskus varu griezt uz riņķi diennaktīm cauri; "One Second" un "Host" uzskatu par šedevriem; "Believe In Nothing" un "Symbol Of Life" bj vismaz pa pāris izciliem gabaliem.
Bet tā industriālā gotika, kas sākās ar self-titled, jau gan nekādos vārtos nelien.
Turpināšu vākt sev mīnusus šai forumā; sakot, ka tomēr PL diez vai vairs kādreiz kļūs par dienas jaunumu.
0
es nez kur tu tur industriālo gotiku saskati.

A kā jums pats pirmais Lost Paradise?
0
industriālā gotika? are you crazy? -! ja 2005. un 2007. gada albūmi ir industriāli, tad jau drīz arī soliņam lapas plauks.
0
pats pirmais ir nebaudāms. iesaku paskatīties over the madness DVD, kur PL atklāj kā tas ticis rakstīts. paši tagad ir šausmās.
0
2009.gads solas buus bagaats es gan vairaak gaidu Monolithe un Blut aus Nord jaunos veikumus.. Esoteric, Evoken jau sevi paradija..Vel MDB atlikushi..PL vairs ne ar ko nevar klausitajus parsteigt..Pensijaaaa jaaiet
0
^ nu zagnul, piedod. katrs jaunais PL ir atšķirīgs, pārsteidzošs un oriģināls, kaut vienmēr savā stilā ieturēts. open your eyes.
0
E., sākot ar 2005. g. šiem saunds tāds baigi sterils, ramštainisks - riebjas! A gotika - bišķi jau no šiem allaž pēc Sisters Of Mercy atsit, no tā nekur neliksies.
Pēdējos PL albumus esmu klausījies pa 1-2x, un tas pats bij grūti izturams. Neviena dziesma pat atmiņā nepalika - un tā ir grupa, kas pagātnē rakstījusi tādus grāvējus!...
Eh, yuck it; taupām enerģiju krīzes apstākļos un runājam par ko vērtīgāku.
-1
Nu tieshaam nav neka taada taja PL muuzika kas aizkjer kaut mazliet..
0
Pirmais tiešām ''ņe fontan'' bet to pašu arī par pirmajiem MDB, Cathedral, Tiamat albumiem var teikt. Anathema vienīgais izņēmums. Bet ''Host'' ir vienkārši briesmīgs. Turklāt man patīk Depeche Mode.
0
Come on, pirmais Cathedral uz šo fona ir ļoti ok, kad uznāk attiecīgs nekrofilisks iekāriens! "Serpents Eve" - viens no mīļākajiem doom gabšiem ever :) Ek, ka izvilkšu paklausīties...
0
Nu, OK, Cathedral, laikam tomēr labākā no uzskaitītajiem.
0
Infestus - izmazgā ausis :) 2005 gada CD skanējums ir biezs un smags, 2007. gadā vispār nav izmantots nekāds guitar editing vai kas tāds - raw un brtual, tā teikt. ok, 2003. gada symbol of life ir elektronisks, tas tiesa, bet ne jau 2005. un 2007.

(varu derēt, ka visi piesiesies par raw un brutal :D )
0
labi, peace :) ja nepatīk, nevajag. es nopirkšu sev oriģinālo CD un kaifošu, kamēr jūs gruzīsiet ;)
0
ui, pirmais paradise lost albūms, to vel dabūju laikos kad mūzika ceļoja no viena pie otra caur pārrakstītām kasetēm, atd ar mūzika nebija tik pieejama kā tagad un tā nu bija pirmais albmūs rokās.. kā es mocījos, lai to "slikts vārds" paŗtītu līdz beigām lēnajā klausājamā režīmā, kopumā laikam reizes 20 noklausījos un katru reizi drausmīgi besījos... bet nākamais "Gothic" gan feins ar daudz smukām idejām, bet pirmais ir drausmīgs, vismaz ir lieta par ko džeki tiešām pamatoti kaunēties :)
0
Pirms, BoD sāka taisnoties, jau domāju, ka pavisam prātu izkūkojis. Cathedral pirmais tak ir ahujīķeļna labs.

Nez, man tīri daudz no pēdējā PL albuma prātā palicis, nesūdzos. Te jau gan var atkal piesieties par to, ka raksta lipīgas popdziesmeles, tr00 ir tikai tik murgaini gabali, ka neko nevar atcerēties :D

Anathema gan man tīk tikai no Silent Enigma sākot.
0
njā doriana lee vokākls iekš cathedral ir kaut kas unikāls, nevar saprast vai dirsā sūds ielipis vai biksēs kalmārs >:)
0
Anathema man visi patīk, īpaši vecie albumi sākot ar pašu pirmo Crestfallen EP - tā pati tituldziesma ar klavierspēli sākumā vispār rauj jumtu.
Tiamat pašu pirmo Sumerian Cry es nevaru pārvārīt, taču sākot jau ar nākamo Astral Sleep viss ir čikeniekā. Man Astral Sleep patīk vairāk par Clouds.
Cathedral visa diskogrāfija ir pa pirmo.
par MDB jāsaka, ka man arī viņu pirmie albumi sākot ar Ep ar to garo nosaukumu Symphonaire Infernus.... patīk. No pirmā albuma As The Flowers Wither tā Sear Me uzdzen patīkamas tirpas no labsajūtas.
Paradise Lost pirmais man arī galīgi neiet iekšā, tikai sākot ar Gothic.
0
To pirmo Cathedral albumu neesmu daudz klausījies, ''Soul Sacrifice'' (itkā divas dziesmas no pirmā, bet citādākas) gan norauj jumtu tāpat kā nākamie dive + MCD. Nupat klausījos ''Our God Has Landed" DVD un tur dziesma no pirmā albuma bija visai garlaicīga.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas