Abigail Williams
+1
Nesen uzsitu kaasi un youtube.com uzduuros uz shito. juusu atsauksmes...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vinji jau sen ir labi :)
0
uz cietā jau kādu laiku stāv, bet nav sanācis laika noklausīties. Novilku tkai tāpēc, ka to albumu In the Shadow of a Thousand Suns ir producējis misters James Murphy. Intereses pēc jānoklausās.
0
Noklausies gan.
0
tāds mikss between Emperor/Dimmu Borgir, tikai tāds nedaudz agresīvāks. Bungas ideāli skan.
0
nav slikti prieksh amīšiem... labs.
0
Neklausīšos. Nosaukums debils.
0
infestus, neskati vīru no cepures ibem
0
Ok, te prasīja atsauksmes; ta jau var arī plašāk padirsties. Svētdienā tik un tā jau strādāt neies. Un šī grupa gluži vai iemieso sevī visu, ko cilvēks spējīgs saprast ar vārdu "kaitinošs":
1) Kā jau minēts, nosaukums, kas aizgūts no šādiem materiāliem: en.wikipedia.org/wiki/Abigail_Willia...
2) Tāpat minētais līdz nelabumam nodrāztais sympho black savārsījums kā stilistika (ou, tas vēl esot “blackened melodic death-core”!). Ar visu tradicionāli debili neveikli simetrisko ķeburaino logo!...
3)Grupas dalībnieki, kuri izskatās pēc bārdainiem emo, www.metal-archives.com/images/7/3/6/3/7363... , bet, galu galā, imidžs jau ir visai nenozīmīga padarīšana, un es jau neko neteiktu, ja tais fotogrāfijās vairāk figurētu tā pupainā striptīzdejotāja taustiņniece;
4)MySpace mājaslapa, kuras nosaukums kliedz "New song!/New CD in stores NOW!" (ļoti stipri brīnos, kā šie centīgie man vēl ielūgumu tur nav atsūtījuši... 99000 cilvēkiem gan ir nepaveicies); un zemāk ir pārbāzts ar "Buy it now!" pogām, virs kurām rēgojas kaut kāda trešās šķiras bezjēdzība disku un t-kreklu noformējumu izskatā;
5)es nesaprotu tos leiblus, kas, kā Candlelight, lozungu "Extreme diversity" izmanto nevis kvantitatīvā, bet, drīzāk, kvalitatīvā izpratnē... Ej nost; šitie ir lielākie muzikālie mēsli, kādos vien var iekulties; un droši vien šodien vispār viss būtu ļoti slikti, ja pa rokai nebūtu šaurāka profila leibli ar plašāku skatijumu, t.i., smuka mūziciņa, kurai iedvesma nāk no "Medieval Age Folk Music, Dead Can Dance, & Conan Barbarian soundtrack" - Lord Wind. Tas ir mājiens!
0
tas, ka viņi izskatās pēc emo,un metāla arhīvos rakstīts, ka spēlē Melodic Black/Deathcore arī mani ilgu laiku atturēja no ievērtēšanas. bet kadnoklausās, tad nemaz tik traki nav. vismaz man.
0
Nekas īpaši prātīgs, bet fonā var skanēt.
0
vari iesaaliities infestus, enivei nesuudiigi mochii.
piejaaties par nosaukumu un stila definiiciju ir liiki jau saknee, vareetu padomaat dimmu borgir it kaukas uber origjinaals www.lamedon.de/urlaub/island/is-m3...
stils... da pohuj kaa jamo nodeeveejushi, galvenais ka muzons labs. ir dzirdeeti kudi lielaaki meesli par ko vareetu padirsties.
0
Jā, Dimmu Borgir jau nu būs tie "kalngali", ar kuriem salīdzināt... Bet es jau neko, tas tik mans necilais viedoklis, kas ne uz kādas patiesības statusu nepretendē.
Iešu labnāk ko trū paklausīšos. Pēdējo Korpiklaani, piemēram...
-4
tāds mikss between Emperor/Dimmu Borgir :D Hah!
Tas ir deathcore,bļe!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas