jūsu viedoklis
0
par pirmās paaudzes iPod nano. nevaru izšķirties vai pirkt, tāpēc jautāju.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pirmās paaudzes ... nu nez. Baigi vecs takš
0
Nē.
0
būtu priecīgs arī kaut ko izsmeļošāku palasīt. :D
0
Es pats lietoju. 2GB, litija polimēra baterija, heh cik jau kādi 3 gadi sanāk. viss tur iet kā pulkstenis.
0
es uz to 4gb skatos, 2gb tagad vairs nevar dabūt. dikti jau patīk tas dizains ar to ripulīti. :D
0
heh, man arī ir 2GBnieks, nu ko lai saka, viss tur ir čikinana. ja tev patīk ipodi, tad ņem ciet! ar 2Gb būtībā arī pietiek, jo pie datora jau tomēr sanāk atrasties pa laikam, un tad var vecās, klausītās dziesmas aizstāt ar jaunajām, neklausītajām. vienīgi dažreiz nepatīk tas, ka caur itunes vienmēr jāčakarējas, nav īsti iespējas no svešiem kompjiem mūziku dabūt, bet ja pats visu kačā un liec no sava datora, tad jau tā arī nav problēma. bet ak jā, dizains ir ui ku skaists.
0
izklausās baigi pozitīvi. man tagad pēdējos elpas vilcienos velk Sony Bean, būšu priecīgs, ka tikšu vaļā no SonicStage. :D
0
viennozīmīgi atbalstu ipodus, taču pirmo paaudzi? oficiālu tādu vairs neražo. tagad taču ir jau trešā, ja nemaldos. un viņi arī vairs nav ik dārgi kā agrāk, tāpēc labāk iesaku ņemt uzreiz nedaudz lielāku atmiņu. kad man bija 2Gb tad man ļoti nepietika. bet nu tas ir atkarīgs no tā kā tu kalsuiesies mūziku, jo man bija žēl dzēst ārā arī atklausītās dziesmas. bet katrā ziņā esmu ar visām četrām par :)
0
neesmu Ipodus lietojis, tikai Creative. bet domāju, ka droši var ņemt ciet. tomēr atzīta manta.
0
Fkk,es peec Blomes autobusaa 80gb atstaaju... :(
0
nedaudz biju putrā ar tām paaudzēm. nu, patiesībā, pamatīgā putrā. :D doma ir par 4. paaudzes - tas kurš izskatās tāds kā 1. paaudzes, bet ir ar daudzajām krāsām un 4/8/16 gb. man ar 4 pietiks.
0
Jā, kādreiz savā laikā, man to 2GB no Briseles atveda, 180 eiro maita maksāja. nu bet ir to vērts.
0
Varbūt labāk nopērc kādu akcijas telefonu kuram ir ārējās kartes iespēja un daudzmaz labas austiņas, jo mp3 atskaņotāju atseviški pirkt neliekas prāta doma
0
Nu tad sūdīgs Tev prāts, ja neliekas prātīga doma! Katru vakaru gribi tam telefonam bateriju lādēt?
0
bļeģ, nu i nahuj, ģimenē apcērp algas, ardievu mans cerību lolotais ipod... draņķība, bļeģ, bļeģ, bļeģ...
0
Viesuli - kas vainas divi gadžetu vietā staipīt apkārt vienu?
0
Pirmaas paaudzes iPod nano atskanjio muziku 14 stundas.
Ja pleijeris nav jauns, tad no 2005/2006 gada baterija arii biki ir palitiejusies.
Pietieciigais Sony Ericsson atskanjo muziku 25 stundas.
0
W610 modelis tas bija domats
W880 - 18 stundas
0
mjā, vispār manam sony ericssonam arī walkmaniņš ir tīri jauks, un kvalitāte priekš telefona ļoti laba, klausos ar tām standarta austiņām, kuras iepuļķē ausīs. paņem lielāku atmiņas karti, sabliez mūziku iekšā un aidā pļavās un lejās! plus, ikdienā ir forši, ka tad, kad zvana, automātiski mūzikai pauze, pacel, parunā caur mikrafoniņu, beidzas saruna, atsākas mūzika ^^
0
es varu palielīt to savu pusmirušo Sony Bean - nu ok, atmina 512, kas ir fakini maz, bet maksāja 18 latus, un bterija turēja 50 atskaņošanas stundas. līdz galam nekad nesanāca izlādēt.
0
Njā, tie momiļņiku pleijeri baigi ēd - pa 2 vai 2 dienām baterija tukša. Turklāt skan arī bieži visai sūdīgi. Oriģinālās ausis parasti uzreiz vari miskastē mest (tāpat kā vairumam ''tīro'' mp3 pleijeru), bet vēl čakarējies lai atrastu pēreju pārgudrajam štekerim ... Un funkcijas ar visai švakas mobilajiem mp3 spēlēšanai.
0
man ir kkaads diezgan vecs IPod ar 20 GB, nekraasaino ekraanu, un nu jaa, bacha ir izcili suudiiga, bet skan un kalpo labi.
0
Nu mūziku ta atskaņo tie telefoni, sagribēsi pasēdēt biki wapā, pazvanīsi vēl tā normāli un baterija ar to būs tukša.
Vaidzēja to pirmās paaudzes plejeri pirkt laikā, kad naudas vēl bija un tas skaitijās baigais tehnoloģijas sasniegums. tagad jau tas nekas dižs neskaitās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas