Šamie grib otro raundu.
0
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

Man gan šķiet, ka dižajiem "tautas varoņiem" mazliet sakāpis galvā un ja tiešām kaut ko tādu mēģinās, tad šoreiz norausies pa smago ar visām gumijas lodēm un asaru gāzi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Šoreiz riktīgi vaidzētu ar asareni apsmidzināt.
+2
Krabji grib otro randiņu mentenes izolatōrā
+1
Tad jau matīs cik šiem dukas bez pūļa aizsega darboties.
0
Viņi tiešām ir tautas varoņi, nemot vērā, ka gandrīz visi tajā brīdī bija pālī un vairak nekā puse ir pirms tam sodīti.
+4
Tautas varoņi viņi būtu, ja:
1) nedemulētu visu, kas pa ceļam, bet koncentrētos uz mērķiem,
2) Būtu skaidrā un ar saprašanu - par ko te vispār tā trakošana,
3) LB veicis jau bij galīgi urliski - tipa Aļošas skola.

pagaidām jamos var uzskatīt par "melnā darba darītājiem", bet nu visu cieņu tiem, kas darījās, bet neatbilda maniem 3 punktiem. :)
+2
Paziņojumā norādīts: "Ja mēs neturpināsim pretoties pret šo valstisko iekārtu, kuru vada šādi nekaunīgi un klaji bandīti, ar ļoti lielu IQ (intelekta koeficientu), kuri mums neļauj un neļaus dzīvot, atkal būs vecā rutīna, samērā graujošs PVN, mazās algas, augstās cenas. ... iesim ielās un demolēsim to, kas ir jādemolē.''

Pizģeckijs tekstiņš. Мочи очкариков и яйцеголовых. Un kas būtu tas, kas būtu jādemolē ? Vēl pāris LB veiči un kāds imperiālistu krogs ? Turklāt pretosies nevis valsts vadītājiem, bet valstiskai iekārtai - t.i. LR Satversmei ...
0
nu forši, lai tik visi burlaki savācas atakal bariņā, atvieglinās meklēšanas un aizturēšanas darbus:D tur gan vajag milzīgu IQ, lai mudinātu citus kļūt par 'bandītiem' dažas dienas pēc notikušā, kad katram burtam netā un citur tiek pievērsta pastiprināta uzmanība.
+1
"Ja mēs neturpināsim pretoties pret šo valstisko iekārtu, kuru vada šādi nekaunīgi un klaji bandīti, ar ļoti lielu IQ (intelekta koeficientu), kuri mums neļauj un neļaus dzīvot, atkal būs vecā rutīna, samērā graujošs PVN, mazās algas, augstās cenas. ... iesim ielās un demolēsim to, kas ir jādemolē.''

speeks! :D
+1
Ar ''ļoti lielu'' laikam domāts, ja pāri 100 :D
+1
Par to, ka textiem publiskajā telpa seko līdzi - tas fakts, daža laba portāla redaktori jau ir saņēmuši gan mutiskus aizrādījumus no DP, gan arī rakstiskus...tā kā Ugga gaidi :)
0
man atnāca šāds spams
18.Janvarī-14.00. Protestēsim,atkal protestēsim lai redz un dzird. Iesim ielās un demolēsim to, kas ir jādemolē. Parādīsim, ka arī ar mums ir jārēķinās, ka arī mums ir spēks. Nebaidieties - kopā mēs esam spēks. Tie vairāk nekā 100 cilvēku, kas tika arestēti nekārtībās, ir tautas varoņi, jo viņi nebaidījās, bet gāja un sacīja.Tagad viņus iesēdināja no 8-15 gadiem,par to ka viņi cīnījās.Nerunājot par cilvekiem kas tur vienkārši aizgāja izklaidēties.Bet arī viņi pareizi darīja.!! Apvienosimies, tauta! Mēs esam savās mājās - šajā valstī!! Pārsūti tālāk,ja tev nav vienaldzīga Latvija,tavas mājas.
atceries.- 18.janvāris,14.00 -Doma laukums,Saemas ēka.
un šoreiz mēs parādīsim ka tie cilvēki kurus iesēdīnāja,nav vainīga ne PIE KĀ.!
0
Pagaidām nekādu spamu neesmu saņēmis ... un negribu ar :)
0
bļa, nu tas gan ir pamatīgs idiotisms.
+1
Mjā... es gribu redzēt atlaistu, arestētu un sodītu Saeimu un valdību, nevis izdemolētu Vecrīgu. Demolēšana demolēšanas pēc ir garām, tas nav politisks, bet gan vvz kāds mērķis.
+2
Latvija - Baltijas flagmanis :D Bet leišu policisti fufeli nedzenā.

Protesti Viļņā pierimst, cietuši 11 cilvēki
www.DELFI.lv
16. janvāris 2009 12:50

Protesti pie Lietuvas Seima ēkas Viļņā uz laiku pierimuši, bet daļa agresīvi noskaņoto jauniešu joprojām iesaistās sadursmēs ar policiju, vēsta Lietuvas mediji.

Pēdējie dati liecina, ka no 7000 cilvēku, kas sākotnēji pulcējušies uz arodbiedrību rīkoto mītiņu, pie Seima palikuši aptuveni 1000 cilvēku. Policijai aktīvi uzbrūk aptuveni 100 cilvēku grupa.

Lēsts, ka Lietuvas galvaspilsētai nodarīti zaudējumi divu miljonu litu (aptuveni 400 000 latu) apmērā.

Protestos cietuši 11 cilvēki, ar dažādām traumām viņi nogādāti slimnīcā.

Vienam cilvēkam konstatēta šauta galvas brūce, bet citam ar dūmu granātu norāva daļu pirksta. No policista raidītās gumijas lodes cietis arī viens partijas "Fronte" līderiem Antans Čebatorjuns, viņam lode trāpījusi kājā. Savukārt demonstrācijas sākumā kādam mītiņa dalībniekam pa galvu trāpījis akmens.

Policija uzbrukumu atvairīšanai pielieto asaru gāzi, dūmu sveces un gumijas lodes.

Tiek ziņots, ka demonstranti policistiem metuši ar akmeņiem, kartupeļiem, olām, bet vēlāk arī citiem priekšmetiem, kas gadījušies pa rokai.

Jau neilgi pēc mītiņa sākuma piektdien protestētāji sākuši apmētāt parlamenta ēku ar akmeņiem, pudelēm, sniega pikām, tomātiem un olām.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja ziņu portāla www.vz.lt žurnālisti, sākotnēji mītiņš pie parlamenta ēkas noritējis mierīgi, taču nekārtības sākušas pie Seima ēkas, kad vairāki desmiti iereibuši jaunieši uzsākuši kautiņus ar policiju, mēģinot iekļūt ēkā.

Viens no Saeima deputātiem stāstīja, ka iereibuši jaunieši pie Seima ēkas tika manīti jau pirms plānotā mītiņa ap pulksten 12. Daži no viņiem bija ļoti iereibuši un pat nespēja nostāvēt kājās.

Jaunieši izsituši vairākus parlamenta ēkas logus, mērķējot pa logiem katru reizi, kad pamanīja pie tiem kādu cilvēku.

Sākotnēji policijas ķēde apsargāja Seima ēku, pielietojot pret nemierniekiem gāzi, taču neiesaistoties sadursmēs.

Pagaidām nav oficiālās informācijas par aizturētajiem, taču žurnālisti novērojuši, ka dažus protestētājus aizvedusi policija.

Aptuveni 7000 iedzīvotāju Viļņā pauduši savu neapmierinātību ar valdošās koalīcijas veiktajām reformām valstī.

Jau vairākas stundas pirms protesta akcijas sākuma pie Seima sabraukuši vairāki autobusi ar mītiņa dalībniekiem no visas Lietuvas.

Pūlis pauda vēlmi redzēt Seima priekšsēdētāju Arūnu Valinsku, taču no parlamenta iznācis tikai Liberāļu apvienības priekšsēdētājs Artūrs Zuoks. Kā norāda žurnālisti, metot ar olu, protestētāji viņam trāpījuši pa pieri.

Seima ēka atradās arī vairāki citi politiķi, kuri mēģinājuši iziet āra un aprunāties ar nemierniekiem, taču tikuši apmētāti ar dažādiem priekšmetiem un atkal paslēpušies parlamentā.

Pie Lietuvas Seima pastiprināta policijas apsardze. Drošību galvaspilsētā kopumā sargā 400 policisti, rezervē ir vēl 150 cilvēki.

Protestētāju pūlis piektdien devies arī pie Lietuvas valdības ēkas, lai valdībai nodotu petīciju, kurā izklāstītas viņu prasības.

Lietuvas premjerministrs Andrjus Kubiļus paziņojis, ka ar protestētājiem tikties negrasās, aprunāties ar mītiņa dalībniekiem neiznāca neviens no valdības pārstāvjiem. Pie valdības ēkas esošie demonstranti tomēr nebija noskaņoti tik agresīvi, kā tie, kas pulcējās pie parlamenta.

Kā pastāstījis Kubiļus, policija zinājusi par plānotajām nekārtībām un jau iepriekš tām sagatavojusies.

Premjers atzina, ka saskata paralēles ar notikumiem Rīgā un deviņdesmito gadu sākumā, kad cilvēki tāpat bijuši neapmierināti ar ekonomisko situāciju.

Kubiļus tomēr pauda pārliecību, ka Lietuva tiks galā ar šīm problēmām un nemieriem. Viņš ari sacīja, ka nemieru kūdītāji nevēl šiem cilvēkiem nekā laba.

Piektdienas vakarā premjers sasaucis ārkārtas sapulci ar augstākajām amatpersonām un policijas vadību.
Mītiņa dalībnieki piektdien pieprasījuši apturēt nodokļu reformu, neatcelt atalgojuma un sociālo izmaksu indeksāciju, nesamazināt valsts ierēdņu pamatalgu, nepaaugstināt pievienotās vērtības nodokļa likmi, neizveidot jaunas ministrijas, kā arī pieprasa enerģētikas cenu struktūras caurskatāmību un trīspusējo nacionālo dialogu.

Tie, kas piektdien nevarēja atbraukt uz Viļņu, protestē citās Lietuvas pilsētās.
0
nu, labais, mēs esam paraugs citiem. :D
0
Leišos raunds 2: www.delfi.lv/news/world/baltics/...

Šie gan veikli nākamo tūri sabīdija :D
-1
Neapvainojaties, bet tas ir nožēlojami...nez kā tad jūs vēlaties panākt kaut ko. Mīļi palūgt viņiem, lai lasās prom??? Pie varas sēž 100 kropļi, bet visiem ir ok...
Cilvēki tiek atlaisti no darba, citi mokās ar domu, kā lai savelk galus, un vsp mēs esam dirsā...
Mazliet pademolēja un tā arī vajadzēja,žel, ka tikai tur bija pusaudži un vēl dzēruši...vajadzēja savākties VISIEM...un tad kaut ko darīt!!
Ja jau mums tas liekas tizli, tad kāpēc neko labāku nevaram izdomāt??? Kur paliek streiki, kāpēc kad runa aiziet līdz tam, ka mums kkas jādara, visiem ir pohujā???
Nevienam jau neko navajaga!!!
0
Davai... gribētu redzēt, ka kāds no JUMS ies uz nākamo raundu...
0
jautājums, kāds no jums bija, ka var tik droši apgalvot, ka tur bija tikai "agresīvi, piedzērušies jaunieši", kā mums to skaidro mediji?
0
Lielākā daļa no demolētājiem tādi arī bija. Tie, kas bija aizgājuši paskatīties un ierēkt par esošo situāciju, bija ja ne skaidrā, tad pie diezgan skaidras apziņas noteikti.
0
Nu es redzēju ko citu, gan tantiņas, kas ar vienu roku uz kruķa, un ar otru mentiem akmeni sūta, gan tādus samērā solīdus kungus un dāmas, kas tieši tāpat raidīja dažādus priekšmetus logu, saimas un veikalu virzienā, visvisāda tauta tur bija.
0
nu tad es trāpīju tikai uz lētiem pizģukiem :D
+4
Bledd! Tagad ir par vēlu! Vajadzēja to darīt, tad kad visu acu priekšā bāza naudu kabatās. Tagad naudas nav. Tu vari tos 100 kropļus nošaut un ielaist nākamos, bet naudas tik un tā nav, un darbs tev tuvākajā laikā nespīd, ja esi parasts mirstīgais, kas dara to, ko jebkurš var darīt. Tagad visi grib lai uzreiz viss ir čikiniekā, bet tas nav iespējams! Tagad ielaist kaut kādus jaundzimušos pie tām miljardu aizņēmuma iespējām? Jaundzimušie ēd 5-6 reizes dienā, un pirmos trīs mēnešus bļauj arī naktī, ka rīt gribās. Valdības maiņas procesam, domājat, piķi nevajag?
+2
Ir ~ tāds teiciens: Tautai ir tāda valdība, kādu tā pelnījusi ...

Tos 100 kropļus paši ievēlējām (es gan nebalsoju, bet tas arī ir sava veida balsojums) un ja tos atlaidīs, tad būs jātērē papildus piķis pirmstermiņa vēlēšanām (OK, varētu mēģināt ar pašvaldību vēlēšanām apvienot), kurās ievēlēs citus 100 kropļus. Ekonomiskā situācija no tā nemainīsies, jo pie mums ir tirgus ekonomika. Ir protams lietas, kuras valdība var ietekmēt, bet neesmu tāds speciālists, lai spriestu, cik veiksmīgi / neveiksmīgi viņi to ir darījuši. Cerēt, ka zaļi gurķi atnāks pie varas un pēkšņi viss notieks, ir tādā pat urlu līmenī, kā jūsmot par vecu veceni kura met mentam ar akmeni (vai dauza vitrīnas veikalos).

Fauns perfekti pateica par zīdaiņiem.
0
No otras puses, bezmaz katrs otrais students Latvijā izvēlas vai nu ekonomiku, vai jurisprudenci. Un sanāk no tiem arī gana uzņēmīgu cilvēku, kas attiecas arī uz gadījumiem, kad jākritizē valdība. Un par to krīzi valdība tika no viņu puses jau iepriekš brīdināta, tik palika kurla.
Cits jautājums, protams - cik reāla iespēja, ka kādam pietiek apņēmības ne tikai dzisināt muti, bet arī šais apstākļos līst visā tai iekšā...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
neverforgotten
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas