Portrait (SWE) - Portrait
+1
Neatceros gan kāda iemesla vai kāda konkrēta cilvēka dēļ šo albumu bij nolemts ievērtēt, jo ne žanrs tas tīkamākais, ne ar kāda atsauksme uz ko labu atmiņā palikusies. Bet kā lai ar nebūtu, gan muzikālas līdzības ziņā(hevī/spīda metāls), gan kvalitātes ziņā, vienā līmenī liekams ar pāgājušogad iznākošo ADX plati Division Blindee.
Pati grupa no Zviedrijas un savu izveidi datē ar 2004. gadu. Šogad izlaiduši debijas albumu Portrait, pēc pāris demo un EP iepriekšējos gados.
Muzikāli, kā jau minēts līdzinieki ar ADX(visai izteikti turklāt manuprāt) un noteikti ar savu devu iedvesmas paņemot no Motorhead. Bet pats galvenais un pirmais, kas piesaistīja šai grupai - vokāls - griezīgs, vietām ķērcošs, bet tai pašā laikā sasodīti melodisks, jebkurā gadījumā ļoti King Diamond'isks. Ja ne orģināls un dziļu jēgu saturošs, toties vismaz olskūlīga skanējuma un ar jautru un patīkamu atmosfēru pilns.

Maispeisā: www.myspace.com/portraitmetal... personīgais albuma favorīts A Ghastly Silence
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Iehavojiet pie reizes šito:
www.myspace.com/noremorsen...
No Remorse! No Retreat! - no vikingiem sajukuši japoškas; kā jau to varētu gaidīt - tikpat lieliski, cik dīvaini. Manovar + Motorhead + Ramones = velnszinkas; bet nu dancājami :D
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas