Amaseffer - Slaves For Life
0
Sen nebij klausīts nekas izcili labs no progresīvā metāla lauciņa, šķiet pēdējais tāds riktīgi iekšas kņudinošs bij 2007-tā gada Pathosray s/t, kaut arī neesu īpaši sekojis līdzi ar šāda veida mūzikai pa pēdējiem gadiem.
Grupa gan bij jau kaut kur dzirdēta iepriekš, bet nu ievērtēt šos piesaistīja pēdējā laikā atkarību raisošie Orphaned Land un grupas vokālista Kobi Farhi dalības ņemšana šai grupā.
Noteikti, ka muzikāli paralēles viskonkrētākas var vilkt ar to pašu jau minēto Orphaned Land, izraēlas nacionālās motīvu un valodas izmantošanas dēļ, gan arī žanriski, Orphaned Land atmetot vairāk desas smagumu un vairāk tuvojoties progresīvam folkam. Kā arī Orphaned Land, vismaz pēdējais veikums Mabool, arī Slaves For Life ir no zortes konceptalbums, orinetējoties uz izraēlas tautas un bībeles vadmotīviem, tas vismaz tā pārskrienot ar aci pār lirikām. Gan jau ko tuvu var saklausīt gan ar Pyramaze, gan ar Virgin Steele, gan citiem progresīvā metāla pārstāvjiem, tomēr, iespējams dēļ tiem austrumu motīviem mūzikā, Amaseffer izdodas ieraut klausītāju šai stāstā - pasakā, ko grupa stāsta, atsaucot atmiņā senaizmirstu animāciju iz bērnības kā Supergrāmata(Latvijā man liekas, ka tika tulkota gan kā Bībeles Stāsti). Tāds mazliet liriski skumjš, tomēr skaists izdzīvojums visa albuma garumā.
Tiem kam labas mūzikas galvenais kritērijs nav ģitārzāģis un tā kvantuma esamība mūzikā, varētu pat būt pa ausij.

Te vairāk un skanīgāk: www.myspace.com/amaseffer
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viens no pagājšgada labākajiem darbiem, imho.
0
Šito vēl vakar klausījos - bija OK.Ne visi gabali likās interesanti, bet muzons patīkams.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas