atrak un skalak raksts par keltu krustu
-13
Lasiju janvara atrak un skalak nummuru.
Tema par keltu krustiem tur paskaidrots no vestures kas tas tads ir kads simbolisms bijis.
Raksta autors gan nav pierakstijies.
Tad jadoma ka par so rakstu ir atbildiga ta redaktore Belugina.
Personigi nav nekas pret baikeriem jauki pozerigi dzeki.
Tomer pirms izdoma rakstit krutos rakstus deretu ari kautko par temu paintereseties nevis visu pa taisno caur google tulkot.
Vai ari protams paliek iespeja ka Belugina ir atsaldeta krievvalodiga kas man nezkapec neticas.
Taja tema bija skaidrots ka keltu krusts musdienas ir neofasisma simbols.
Uzreiz radas sajuta ka tekstu rakstijis kads krievvalodigais jo jedziens neofasists tads divains.
Latvija ir tikai neonacisti un rasisti.
Keltu krustus nesa tie otrie.
Tapec ta divaini palika un dusmas uz tiem kas so rakstu sastadija ka jauc cilvekiem galvu.
Tagad varbut katru skinu kam kakla keltu krusts sauks par neofasistu tikai tadel ka nemak raksta pateikt kas un ka.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
paklau, bobi, iepriekšējā tevis veidotā tēma bija laba, nahuj tas atkal jāsabojā? nu, ok, tevi sadusmoja tas raksts, nu, uzliec kautkādu bleķi fonā un sadedzini to žurnālu. nu, vai vienkārši ieliec plauktā. kāpēc jātaisa diskusija? tu taču zini, ka tiksi nodirsts. nahuj tev to vajag? kaut kāds psiholoģiskais mazohists arī esi vēl? un par tēmu - es esmu 100 % drošs, ka tu to visu jākļu (neo, fašo, nazi un citu sūdu) būšanu nepārzini pilnībā. toč zini visu Latvijas iedzīvotāju piederību attiecīgajam viedoklim(vai trakākajos gadījumos - organizācijām vai pohuj kam)? nedomāju gan, tāpēc neko neapgalvo.

un ko tu vēl par baikeriem dirs? kurš te ir "pozerisks dzeks"? baikeri, vai arī tu, kurš visiem cenšas pierādīt to, ka ir neglābjami stulbs sektains nacistains pedarastains mūlāps? labāk nopērc no šniceles ričuku un uztrennē savas trauslās postotāja kājiņas, jo, ja gadījumā tu kādam baikerim kaut ko tādu pateiksi, viņš tevi zemē iedzīs.
-10
Google meklejot neofasisma simbolus neko neatradu beigas uzduros ka vienigi neofasisti 90os bija italu nacionala kustiba.
Movimento Sociale Italiano.
Beigas meklejot atradu rakstu plasak bet nekur keltu krusts nav minets ka neofasistu simbols.
Varbut jus varat pameklet kadas atsauces lai saprastu kapec raksta autors iedomajies ka keltu krusts ir neo fasistu simbols ?
+5
hahahahaha, un kurš te pats tikko teica, ka vajag painteresēties nevis tikai pa gogli rakāties? hahahahahahah. :D šitāds mudaks.
-6
Ka jau teicu man pret baikeriem nav nekadu iebildumu tikai saja bridi vini sevi pasniedz divaina forma propagandejot ka keltu krusts simbolize neofasismu.
Es esmu nesajis keltu krustu un zinu cilvekus kas tos joprojam nesa un manuprat vinus dzili aizvainotu tas ka kads tagad vinus censas pie neo fasistiem pieskaitit.
Runa jau nav tikai par skiniem.
-8
Es google mekleju dazadus viedoklus.
Mana ideja tada ka raksta autors lai atrak nodotu rakstu atradis kada avota vinaprat feinu rakstinu notulkojis nepamanijis ka to ir rakstijis kads kreisais.
+1
Celtic Cross - Although not explicitly a racist symbol, the Celtic cross is often used by people in the white power movement, especially skinheads. The cross pictured here is one most often used by racist groups. Occasionally, the cross will be made from Celtic knot work.
gbgm-umc.org/umw/anti-hate/image...
-8
Paradi saistibu ar neo fasistiem es to nevaru sameklet.
+1
Variations resembling the Celtic cross, and the sun cross ("sun wheel") from which it is derived, have been adopted by some white nationalist, neo-Nazi, Neo-fascism groups. These supporters usually use a very simplified geometric variation of the design which is made up of simple lines, without any of the ornamental complexity of traditional Celtic crosses.
+9
besī, ka visādi nacisti, fašisti izkropļo senus un svētus simbolus... Kaut vai tā pati svastika...
Un besī, ka bobijs te postē visu ko atrod internetā..
varbūt viņs ir tas čata robots, vai kā viņus tur sauca..
+2
Veči, izskatās, ka mēs atkal esam lielos mēslos... :))

^^^Tagad klausās Nattefrost - Nekronaut (cunt cunt gimme more)
-6
cris gribetu konkretu linku ka ari no citiem avotiem bonusa ar fotografiju.
Nevis kautkada slavu murgojumu kada vieta.
+5
es gribu ēst
-5
par pamatu esot nemusi autore kura palika anonima sito adresi
www.freetattoodesigns.org/celtic-tattoos.html...
+1
bobij, kaada starpiiba no kurienes vinja to njeemusi un, vispaar, vai nav vienalga, kas ir neofashisti un visi paareejie? ko tas tev tik radikaali maina?
+7
Bļeģ, mirsti reiz kretīn!
+1
Hmm, nacisti neizkropļoja senus simbolus, tas, ka tos sāka lietot mūsdienu vēsturē, lai uzsvērtu saistību ar bijušajām etniskajām grupām vai nācijām - arī kultūru, pats par sevi nav nekas slikts, ja zin nozīmi - nekādu problēmu lieto un esi apmierināts, tas ka šai lietošanai līdzi nāca cilvēktiesību pārkāpumi utt. tā vairs nav nacistu vaina.

Es vispār ieteiktu Medieval iepazīties ar vēsturi un atbildēt uz manu jautājumu - Ko sliktu ir izdarījuši fašisti un kādus simbolus no ķeltiem tad viņi izmantoja????????
+1
graver, šodien, plkst. 22:58
Hmm, nacisti neizkropļoja senus simbolus, tas, ka tos sāka lietot mūsdienu vēsturē, lai uzsvērtu saistību ar bijušajām etniskajām grupām vai nācijām - arī kultūru, pats par sevi nav nekas slikts, ja zin nozīmi - nekādu problēmu lieto un esi apmierināts

Kā tad nu neizkropļoja! Svastika tika pagriezta uz otru pusi, turklāt vēl nostādīta uz stūra. Tas parāda, ka izpratnes par šī simbola nozīmi tomēr nebija - tas ir spēcīgs veiksmes simbols, kurš, pagriezts otrādi, attiecīgi kļūst par spēcīgu neveiksmes simbolu. Tādējādi nav brīnums, ka beigu beigās nacistu kampaņa cieta sakāvi (tie bija apzīmogojuši sevi ar neizdošanās garantu jau no paša sākuma).
+3
Un vēl - senču garīgā kultūra nebija balstīta uz naida un aizspriedumiem, atšķirībā no dažādu mūsdienu organizāciju ideoloģijām. Tādējādi seno simbolu lietojums tajās ir pilnīgi izrauts no sākotnējā konteksta!
+3
Man domāt, ka bobijam nekas nerādās, jo viņš, redz, meklē caur gugli. Es taču teicu, ka vajag caur google.dauņiem.lv, jo caur parasto viņiem nerādās tas pats, kas visiem pārējiem. Tas ir žīdisks gļuks.
0
+1
Tas, ka svastika tika pagriezta uz otru pusi, nav nekas ļauns, senlatvieši lietoja gan uz labo, gan uz kreiso pusi vērstus ugunskrustus, gan arī rombveida, nozīmes atšķirības bija tikai niansētas.
-8
Ludzu cilveki taisiet atsevisku diskusiju par svastikas izmantosanu.
Cris cik es sapratu no ta linka viniem tomer ir ta interpretacija savadaka.
Jo personigi es neesmu nekads baltais nacionalists.
Cilveks kas iestajas par wp drizak ir par visas eiropas vienotibu neka par kadas atseviskas eiropas tautas atistibu.
+6
ej dirst, mērgli.
+3
viņš jau ir pilnīgā dirsā, kur, nu, dziļāk vairs!
+1
Da nē, šitais ir labs.
WP par Eiropas vienotību! :D
0
-3
Taja linka tomer nav izskaidrots kapec white power ir tada idelogija tikai pateikts ka ta tas ir :)
+1
Kada tad vēl idoloģija varētu būt WP? neo pacifistiski ornitoloģiska? :D
Ja nevari kaut kam atrast izskaidrojumu, tad samierinies ar to, ka Dievs to ta ir nolicis un viss! :D
0
da tu taču pats teici, ka angliski nemākot
-2
Par kuru dievu iet runa ? :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas