CANNIBAL CORPSE
0
Ka ta vini īsti būs 10. vai 11. oktobrī? Sākuma ziņa man bija par 11. dātumu. Or abas dienas?
Ir kāds plašāks info?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
10.oktobrī būs!!! Mjaa labs buus nevaru sagaidiit...!!!
0
nezinat vinji atbrauks ar vel kadu apvienigu no arzemem... vai par iesildishanu rupesies Latvieshi???
0
Droshvie ka kaads jau buus no sveshzemeem , bet paarsvaraa jau tie pashi latvieshu galjenieki buus!!!!
0
nav jau mums to galjinieku nemaz ar tik daudz....
0
Buus veel Spawn of Possession un kaada blice, kas veel nav zinaama (saakotneeji bija paredzeets Amon Amarth, bet jau labu laicinju atpakalj tapa skaidrs, ka shie netuurees kopaa). Spawn of Possession ir zviedru tehniskie brutaalnieki, par kuru pagaidaam vieniigo albumu "Cabinet" atsauksmes ir varen cildinoshas (pasham gan bijusi taa laime dzirdeet). Nu ta jau pastiisies, kaa buus.
0
Jaa, kad iegaju Kabata un ieraudziju plakatinu ar info, ka CANNIBAL CORPSE bus tomer te, tad tads laimes mirklis man sen nebija bijis. Tad tomer ir izdevies vinus sarunat spelet Lv, jp vasasras sakuma kad runaju par vinu iespejamo konci seit, tad zinas bija bedigas, ka sie tomer nav piekritusi spelet pie mums, bet redz kaa tomeer viss sagriezies uz labo pusi. Nnemot veeraa, ka ieprieksseejo vinu 2 viesossanos laika biju slimnicaa un nekadi nevreju tikt, tad nu beidzot ir velviena iespeja vinus redzet un ssoreiz to garam nelaidissu.

0
Njā... Ko te lai saka - iepriekšējā reize palikusi spilgtā atmiņā; tad nu šoreiz ar negribētos palaist garām... Labākie!
0
Hellhammer: galvenais nenokļūsti slimnīcā! :P
0
Hellhammer tradiicijas jaaturpina:) (tas taa joks)
0
dorshi vien igaunju un lietuvieshu publika ari buus;)
0
Ssoreiz visas tradiicijas buus lauztas! Pasaulee talatiigaako, visiespaidiigaako un speeciigaako death metal bandu es REDZEESSU! No manas mutes iekss Metalgod ausii! Lielaaki superdeathmetal straai taccu nav! Ir tikai dazzi, ka var meegginaat sacensties buut vismaz vienu vietu zem vinniem! Taa luuk!
0
a mani kaa nepilngadiigo iekshaa laidiis jebshu ar vara stibinju tikshu dziits prom???
0
tas bus tikai Latvija,parejas baltijas valstis nee?
tad bus daudz mataino..
tik liela spieshanas nav veelama..
0
Nee, dienu ieprieksh buus arii Viljnjaa. Igaunijaa gan nav paredzeets.
0
hmm, nu pag, vini taks nebuus kabataa? Nu katraa zinjaa zeel, ka sie Kanibaaliem neatveelee kaadu kiipsalas halli :]
0
Ui, ieprieksheejais koncis kinostudijaa bija velnishkjiigi chuupstiigs, taa bija laba vieta koncim, manupraat. Un Mystic Circle onkas ar bij runiigi, labpraat sadzeera alu. Palaimeejaas buut pashaa pirmajaa rindaa, tik peec tam nedaudz ribas gan bij paplacinaatas. Un stulbie Vomitory paraadiija, cik vinji ir iedomiigi keksi, atshkjiriibaa no kanibaaljiem, kas nonaaca lejaa un paspieda faniem rokas.
0
Nu, diez vai Ķīpsalas halle būtu piemērota, nav mums tik daudz nācēju! Nez, uz abiem BlackDeath night pasākumiem varētu vienotu biļeti, nu, piem, 10-12 LS. Domāju, būtu baigi labi!
0
Mullkkiibas, ja buus super liela reklaama, tad ar Kkiipsalas halli buutu par maz!
0
Nu, nu, vai nu tā būtu! tas būtu iespējams vienīgi tad, ja sabrauktu arī no Lietuvas, Igaunijas, Somijas un varbūt Krievijas! tad arī varbūt kopā sanāktu pietiekams metalhedu skaits, lai aizpildītu Ķīpslas halli!
0
Draugs, vajag vairaak dziivot pa metalsceenu:))) Tici man, ka nubuutu mazaak kaa uz Deep Purple pirmo konci.
0
tur jau tā lieta, ka es dzīvoju pietiekami daudz! Un ja organizatori tiešām ticētu un redzētu, ka ir tik daudz publikas lai varētu rīkot hallē, tad nešaubīgi viņi to darītu!
0
dariitu un vinni redz to, ka publika ir un zina to, bet redzi, viens no pasaulee paardotaakajiem un daargaakajiem pakalpojumiem ir reklaama.
0
man šķiet, ka tu pārspīlē Latvijas metalhedu publiku, jo nav tik saulaini, kā liekas! nav organizatoriem to pūļu, lai varētu rīkot koņčus lielās hallēs un te reklāma arī neko nevar līdzēt, jo nav cilvēku resursu tik lielu, lai būtu vērts ko tik lielu organizēt. ja būtu tie cilvēku tūkstoši, kas nāktu uz šiem koņčiem, tad jau arī sponsori būtu, reklāma un viss pārējais būtu! Diemžēl Hellhammer, nav tik saulaini, kā tu domā!!!
0
euu toch kaa tur buus ar tikshanu iekshaa nepilngadiigajiem?a?
0
Nu, pats esmu nepilngadīgs un metāla koncertos vienmēr esmu ticis iekšā. Tā kā - gan jau...
0
nu jaaa es gan personiigi ieshi uz turieni deelj husquarn sen nav dzirdeeti
0
a es pokemons.un pat ne melnais.a ieshu uz konci tapeec ka patiik metaalis.un nevienc man neko nepadariis.gribeeshu un ieshu.jaa.
0
nu ej manispeec tik pa muti nedabuun
0
ka tik tu pac nedabuu.
0
veel nevienaa koncii neesmu dabuujis es parasti citur kaujos
0
vnk nesapratu kapeec lai es dabuutu pa muti tajaa koncii?tapeec ka neesmu melnais?neesmu kautkaads tur krutais juusu hiperkrutajaa metaalistu baraa?vispaar neesmu no pilseetas un man pilniigi vienalga ko juus tur njematies.vieniigais ko par to varu pateikt STULBI.man tikai patiik metaals.muuzika.
0
nu apsveicami ka tev patiik metaals un man iisteniibaa pofig vai esi pokemons vai nee vienkaarshi ka tu pats teici ka esi pokemons tad taa spam veidaa joka peec pateicu pa to muti jox un viss nevajag stresot
0
Yeah.. tiko saaku jau domaat labaak par tevi bleakness:) Bet nevajadzeeja man ssito lasiit! Ka tik tu pa muti nedubuu, tu pats nedabuu utt. ES par jums iereeeecu:) OK, aizbrauciet uz zallumiem un izvicojietis. Parsitie viens otram luupu, paciikstiet mammai peec tam.. :)))))))))))
0
Hellhammer ,tu esi 1 labais!!!:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas