YouTube
+3
Pārpublicējot video no YouTube, dabū pa kaklu no AKKA/LAA

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

Tā KAKKA galīgi ahujela ... Citas šo aktivitātes arī izceļas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
Pilnīgs sviests. Kā tad sanāk TM gadījumā - es tak tikai ievietoju saiti uz YT, a redzēt ta var tāpat? Kāda gan atšķirība, vai tikai saite rādās, vai arī pats video?

"Autortiesību organizācija arī atzīst, kas patlaban Latvijas iedzīvotāji "YouTube" izmanto nelegāli."

Tad moška radio es arī nelegāli klausos? Ja tas klips tai YT ir ievietots legāli, tad arī jebkurš viņu var legāli skatīties, ne tā?
+4
Tāpat kā banka - nedara neko, vien iekasē latiņu par to, latiņu par šito un paskat - villai salasās.
+4
Tie izdzimteņi sen ir kaunu pazaudējuši. Grāmatvedība viņiem ir nepārskatāma, latvijas autori pārsvarā neko nesaņem un šitais youtube izlēciens vnk sanikno.
Tad lai tie pipelis iet un sāk no draugiem.lv sist naudu laukā. To AKU es domāju tur samals uz veitas labi juristi. PIetiek ar atsauci uz youtube. Kretīni ne cilvēki
+1
atkal Akka kaka uzpeldējusi un grib izspiest naudu par neko. Kur tad tās samaksātās summas galu galā nonāk, ne jau pie dziesmu vai klipu autoriem? Savulaik rakstīju tos repertuāru plānus, tikai tāpēc, lai visi papīri kārtībā, bet reāla jēga no tā nekāda
+4
AKA-KAKA nodarbojas ar riktīgu reketu, viņus vajadzētu tiesāt par izspiešanu, draudiem, melošanu un varbūt vēl kādām darbībām.
+18
Autortiesību organizācija arī atzīst, kas patlaban Latvijas iedzīvotāji dungo melodijas nelegāli, jo nav nokārtojuši licenžu jautājumus.
+3
Nākamais gājiens droši vien būs, ka interneta lietošanas maksai tiks piemērots "autortiesību" nodoklis - tāpat kā matricām savulaik uzlika...
+1
zis iz fakking hilarijas :D

Es laikam vēl pāris reizes to video nolūrēšu, lai mēģinātu saprast akkas kakkas jēgu.

Skuķim gan tagad sāksies "jautri" laiki. Nesen jau viens cits viņu darbinieks no dr.lv izdzēsās :D
+8
Vai tas, ko es domāju, ir legāli?
+2
drīz nebūs
0
blackhalt.wordpress.com/2009/03/18/dazreiz-...

3. video pats labākais ... it īpaši beigas :D
+6
+2
vai tev patīk arī nēģertīģerkliņģeri?
+1
(retorisks jautājums)
+3
bet vispār man šķiet, ka mūs mēģina iedzīt kapā. viss, kas notiek apkārt. sistēma spiež mazo cilvēku pie vietas. vai arī es pārvēršos par ēmo. man gribas graizīt vēnazzzz. laikam sen nav doom metāls klausīts, bļa.
+2
AKKA-KAKKA ir nekauņu bars. Jo dienas, jo stulbāki paliek. dēm, es nesaprotu brīžiem, kurā laikā un vietā dzīvoju? visur visus visu laiku čakarē.
0
"visur visus visu laiku čakarē. "

nu par to ES RUNĀJU.
man jau apnika. šodien.
-13
bļa, ielieciet man mīnusu, es esmu neglīts, gribu klausīties koRn un man patīk youtube, mani mati ir dis-proporcionāli, tātad es neesmu true un manī bērnībā izvaroja kaimiņš ar vāzi. nopiethni, mīhnusu!
+1
Tur jau arī saistītās ziņas interesantas - no katras TV kompānijas pa ļimonam grib piedzīt ...
-1
Runčuk ... lūdzu Tev mīnusiņš no manīm ^^
+3
šis ir abnormāli labs

www.youtube.com/watch?v=iAYYkYOA6K8...

Paldies, Šizij :*
0
kaķītim mīnusiņu nevarēju atteikt :)
+5
šito skatoties paliek silti

www.youtube.com/watch?v=wN8kWlH3G3E...
+4
RuncisRenars sprauslo, klepo un atvemj spalvu kamoliņus...
+3
a man nepatīk Agnese Kērše, TAVĀ BLOGĀ MŪZIKA VĒL SKANĒS. teorētiski tagad es esmu izplatījis kontrafaktus, es esmu nenormālākais autortiesību pārkāpējs, ja? teorētiski es arī plūkāju spalvas vēzīšiem no krūsniņām. teorētiski.

eu nu bāc, bet kā es nevaru izturēt tos pareizos ģīmišus, kas vienmēr stāsta likumīgo patiesību. pat mans personīgais naids netur pāri tam, kā gribētos viņiem ar veļas ziepēm izmazgāt mutes un seju.
+2
^ mana kaķene to dara. vienmēr saēdās zāli, un pēc tam vemstās pa labi un pa kreisi. pfuu.
0
Tas ir hīts m/ (tulīt pie Bigija pierāpos tas onka un paprasīs piķi)
0
Skaties, Agī, ko dara īstas meitenes! Īstas meitenes vienkārši grib jautrību!

www.youtube.com/watch?v=OTtelwOgscM...

(iedomājies, pat vēl mūzikas klipus skatīt var)
0
Bet atbildība jau jānes tam, kurš publicē. ;(
0
ā, nu šim teiksim embedding ir aizliegta... tad nu tiem, kam ir aizliegta, tos arī nevar ielikt. a pārējos tak viņi nevar nokontrolēt.
+4
Ja atslēdz embedd, tad paliek vienkārši links, kuru noklikšķini un skaties citā tabā vai pat logā. Un tad tas vairs neskaitās pārkāpums.
Bet nu principā es novēlu visiem KAKAS darbiniekiem saslimt ar smagām, sāpīgām un neārstējamām slimībām un nomirt moku pilnā nāvē pāris mēnešu laikā.
+5
Uzrakstam sarakstu ar slimībām.
0
+4
Izdomāju, ka meningīts smagā formā ir tieši tas, kas vajadzīģs KAKAI.
+4
Jāsūdz tiesā jQuery un JavaScripts, kas tos linkus pārveido par YT embed :D

Vājprāts Dikki/Kakkas nupat pavisam sapisās prātiņā. Katrs krīzē jūk pa savam...
+3
Lietotāji paši vainīgi, ka ieslēdz Javascript - tm.lv paredzēts apskatei *BEZ* Javascript - lietotājs pats atbildīgs ko uzinstallē. Savādāk arī bittorrent softi ar jāsūdz tiesā :D
0
ja godigi, vel biskit un man saks riebties dzivot seit latvija, psc ka maza saujina pidarasu var sabojat visu patiku un priekstatu par valsti, es nerunaju par so lietu, bet vispar ari par politiskajam stelitem.
+8
Atvainojos par necenzēto vārdu, kas sekos -

PIDARASI!!!
-9
Nodibinam kompaniju kas aizstaves ari muzikus un pelnisim 24% :D
+3
Dibini, kas tev liedz.
0
Tā akas kakas cīņa ar YouTube varētu beigties tāpat kā Lielbritānijā - www.club.lv/200903101184/Arzemj...
+3
es zinu, ka copy/paste kopīraits pieder bobijam, bet nu tomēr. re ku ir tā džeka sarakste ar to Akka/Traka tā kā KAKA

BLOGA LIETOTĀJA KOMUNIKĀCIJA AR AKKA/LAA
Vairākās Interneta vietnēs ir iekopēta kāda bloga lietotāja komunikācija ar AKKA/LAA par youtube.com failu publicēšanu blogā. AKKA/LAA nostāja - lai to darītu, jāslēdz līgums (lasi - jāmaksā) AKK/LAA; bloga lietotāja nostāja - ejiet #$%^. Visdrīzākais, saruna vēl nav galā.

Sarakste ar AKKA/LAA

ES:
Sveicināti! Ja nemaldos, kāds no jūsu pārstāvjiem man piektdien zvanīja un prasīja par domēna ievins.lv apakšdomēnu karlis.ievins.lv, kurā it kā esot kaut kādas dziesmas vai vēl sazin kas, ko jūs kontrolējat. Pats pašrocīgi pārbaudīju visus tur ievietotos datus un neatradu NEVIENU datni, kam būtu kāds sakars ar jūsu organizācijas funkcijām. Vai varbūt tagad jūs mēģināt jāt lētticīgos arī par Youtube embeded videoklipiem? Lūgšu kādu oficiālu paskaidrojumu par to, kas tad īsti ir jūsu darbinieka „vēlēšanās noslēgt autortiesību līgumu” iemesls, respektīvi, ko tad īsti viņš tur atradis tādu, kam būtu saistība ar autortiesību aģentūru?

Paldies!
Aigars

VIŅI:
Labdien,
AKKA/LAA uz līguma pamata ar autoriem pārstāv viņu darbu izmantošanu. Aģentūra autora vai autortiesību mantinieka vārdā un interesēs izdod licences par darbu izmantošanu komerciāliem vai nekomerciāliem nolūkiem, par to iegūstot atlīdzību par labu autoram vai autortiesību mantiniekam. Par mūsu pārstāvēto autoru darbu izmantošanu AKKA/LAA Jums piedāvā noslēgt līgumu vai arī izņemiet mūzikas skaņdarbus no interneta mājas lapas www.karlis.ievins.lv.

Ar cieņu,
Jānis Eberšteins
AKKA/LAA-NCB nodaļas speciālists

ES:
Jūs maz izlasījāt manu sūtīto e-pastu? Jautājums ir par to KAS ŠAJĀ MĀJAS LAPĀ IR ATRASTS TĀDS, KAS IR PRETRUNĀ AR LIKUMU?

VIŅI:
Interneta mājas lapā www.karlis.ievins.lv var noklausīties AKKA/LAA pārstāvēto autoru mūzikas skaņdarbus, par kuru ievietošanu interneta mājas lapā ir jāslēdz licences līgums. Atgādinām, ka LR “Autortiesību likuma” 40. pants paredz, ka, lai iegūtu tiesības uz autoru darba izmantošanu, vispirms jāsaņem autortiesību subjekta, t.i. autora vai viņu pārstāvošas organizācijas atļauja.

ES:
Tātad jūs neesat spējīgi norādīt kas ir tie skaņdarbi un kur viņi atrodami?

VIŅI:
Piemēram, Coldplay dziesma - glass of water, kuru var noklausīties iepriekšminētajā interneta mājas lapā www.karlis.ievins.lv

ES:
Pirmārt jau izraksts no YouTube Privacy Policy: „Any videos that you submit to the YouTube Sites may be redistributed through the internet and other media channels, and may be viewed by the general public. If you have enabled Active Sharing, other users may see that you, as identified by your account name (not your email address), are watching the same video.”
Tātad līdz ar augšupielādes brīdi, no klipa autora ir saņemta atļauja par tā publicēšanu tālāk internetā.
Otrkārt, ja jūsu organizācija pārstāv Coldplay tiesības Latvijā, un, ja mēs noslēdzam līgumu, kādā apmērā un cik bieži māksliniekam tiks nosūtīti no līguma iegūtie līdzekļi? Kā mēs varēsim par to pārliecināties?
Trešais: lūdzu jums tuvākajā laikā sagatavot sarakstu ar visiem interneta dienasgrāmatā esošajiem ierakstiem, kuri pēc jūsu domām ir pretrunā ar kādu no likumiem.

VIŅI:
Katra interneta vietne ir atbildīga par to, lai par katru autora darba ievietošanu interneta vietnē tiktu saņemta atļauja jeb licence. Lai gan LR Autortiesību likuma 40. panta 1. punkts paredz, ka autortiesību subjekta atļauja ir jāsaņem uz katru darba izmantošanas reizi un ir aizliegts izmantot darbus, ja nav saņemta autortiesību subjekta atļauja, tomēr Jūs līdz šim neesat vērsušies AKKA/LAA, lai saņemtu licenci. Īstenojot sevis pārstāvēto tiesību īpašnieku mantiskās autortiesības AKKA/LAA ir konstatējusi, ka interneta vietnē www.karlis.ievins.lv AKKA/LAA pārstāvēto autoru darbi tiek padarīti pieejami sabiedrībai pa vadiem vai citādā veidā tādejādi, ka tam var piekļūt individuāli izraudzītā vietā un individuāli izraudzītā laikā bez tiesību īpašnieku atļaujas (licences). Šādas darbības atbilstoši Autortiesību likuma 68.panta 1.daļai uzskatāmas par autortiesību pārkāpumu.
Aicinu pārtraukt autortiesību pārkāpumus un noslēgt licences līgumu par tiesisku autoru darbu izmantošanu vai arī izņemt no interneta mājas lapas mūzikas darbus. Pretējā gadījumā būsim spiesti prasīt interneta mājas lapas slēgšanu.

ES:
Kā var ielaisties darījumos ar iestādi, kas nevar precīzi atbildēt uz jautājumiem, bet tik maļ vienu un to pašu? Lūdzu jūs atbildēt uz iepriekš uzdoto jautājumu par to vai jūs esat Coldplay pārstāvji Latvijā, kādā veidā viņi saņems daļu no jūsu iekasētās naudas, un kā mēs par to varētu pārliecināties, slēdzot līgumu.
Tāpat aicinu jūs pārlasīt YouTube noteikumus (tos daļēji jau nokopēju iepriekš) par tur izvietoto darbu ievietošanu plašākā interneta telpā. Jāpiezīmē, ka patiesībā jau minētais darbs nemaz nav atrodams mūsu serverī, bet otrā pasaules malā – zem domēna karlis.ievins.lv nav atrodams neviens video vai audio fails, kas būtu aizsargāts ar autortiesībām. Vai pēc jūsu teorijas iznāk, ka vienkāršas saites ievietošana uz YouTube nav pārkāpums, bet embeded video ievietošana – ir? Bez tam, resursā ievietotajā rakstā tiek reklamēta grupa Coldplay un informēts par tās jauno minialbumu (citādāk nosaukt kādas grupas albuma apskatu ir grūti, pat neiespējami), un šajā gadījumā Autortiesību likums ļauj video demonstrēt plašākai sabiedrībai (lai arī pieņemu, ka jums viņš būtu jāzina no galvas, likuma izvilkumu skatīt zemāk).
Aicinu ieskatīties 19.panta 1.punktā un 20.panta 1.daļā. Videofailam ir redzams gan autora nosaukums, tas ir daļa no kritikas. Tātad – pēc šīs likuma daļas izmantojams saitē. Joprojām vēlētos saņemt mājas lapā izvietoto „nelicencēto” darbu linkus! Tāpat labprāt saņemtu sarakstu ar autoriem, kurus jūs pārstāvat! Kā arī, labprāt uzzinātu kā tulkot saņemtos draudus par mājas lapas slēgšanu. Atgādināšu LR Satversmi: „92. Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu. Nepamatota tiesību aizskāruma gadījumā ikvienam ir tiesības uz atbilstīgu atlīdzinājumu. Ikvienam ir tiesības uz advokāta palīdzību.” Tātad vienīgais veids ir caur tiesu. ES: Vai jūs vairāk neuzskatāt par vajadzīgu komunicēt ar mani?

VIŅI: Interneta mājas lapā www.karlis.ievins.lv vēl var noklausīties Coldplay dziesmu - VIOLET HILL.

ES: NU UN?

VIŅI: /klusums/

ES: NU UN?

VIŅI: /klusums/

www.nightlife.lv/lat/aktuali/jaunumi......
+1
ievietošana – ir? Bez tam, resursā ievietotajā rakstā tiek reklamēta grupa Coldplay un informēts par tās jauno minialbumu (citādāk nosaukt kādas grupas albuma apskatu ir grūti, pat neiespējami), un šajā gadījumā Autortiesību likums ļauj video demonstrēt plašākai sabiedrībai (lai arī pieņemu, ka jums viņš būtu jāzina no galvas, likuma izvilkumu skatīt zemāk).
Aicinu ieskatīties 19.panta 1.punktā un 20.panta 1.daļā. Videofailam ir redzams gan autora nosaukums, tas ir daļa no kritikas. Tātad – pēc šīs likuma daļas izmantojams saitē. Joprojām vēlētos saņemt mājas lapā izvietoto „nelicencēto” darbu linkus! Tāpat labprāt saņemtu sarakstu ar autoriem, kurus jūs pārstāvat! Kā arī, labprāt uzzinātu kā tulkot saņemtos draudus par mājas lapas slēgšanu. Atgādināšu LR Satversmi: „92. Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu. Nepamatota tiesību aizskāruma gadījumā ikvienam ir tiesības uz atbilstīgu atlīdzinājumu. Ikvienam ir tiesības uz advokāta palīdzību.” Tātad vienīgais veids ir caur tiesu. ES: Vai jūs vairāk neuzskatāt par vajadzīgu komunicēt ar mani?

VIŅI: Interneta mājas lapā www.karlis.ievins.lv vēl var noklausīties Coldplay dziesmu - VIOLET HILL.

ES: NU UN?

VIŅI: /klusums/

ES: NU UN?

VIŅI: /klusums/

www.nightlife.lv/lat/aktuali/jaunumi...
+2
^ Pizģec !

P.S. A to, ka embedošana darbojas tikai ar javascriptiem, nezināju (vislaik šie ir ieslēgti). Tad jau nemaz nevar piepisties - pirmajā lapā trekniem burtiem jāieraksta, ka lietojot ''javascript'' var dabūt iekšās no KAKKAs ...

KAKKAs mājaslapā nav nemaz norādīti tie, kuru autortiesības viņi aizstāv - www.akka-laa.lv/
+2
LOL. pzc. tādi mudaki, nu, johaidī.
+3
Turklāt pēdējā laikā reizēm klipi tā vietā parādās cits klips un uzraksts, ka klipa rādīšana tavā valstī nav licenzēta ... tātad citu rādīšana ir licenzēta, vai autoriem pofig.
0
^^^vismaz cik esmu novērojis, tas ir tieši ASV grupu videoklipiem.
+6
Kas nākamais?
Moš drīz nemaz nedrīkstēs ar pleijerīti uz ielas rādīties, šņorēs ciet un pārbaudīs pleijera saturu.
+11
par katru pizģītu Gb viens gads.
uzmanās 60 un vairāk gb pleijeru īpašnieki
+1
haha, man bija foršs variants ar vienu Olympus diktafonu, kas pie tam bija dārgs maita -> nopirku, lai izmantotu kopā ar mūzikas funkciju, a šamam izrādās bija kaut kāds license check, kas 90% mūzikas uzskatīja par nelegālu (tostarp arī oficiālus, ripotus diskus) un nespēlēja.
+3
Malači AKKA/KAKKA! Tā tik turēt; plāns pamazām tiek realizēts. Vēl atliek vien bibliotēkas slēgt par autortiesību nemaksāšanu. Šitā tauta, kas spiesta studēt augstskolā, lai kļūtu par sūdu mēzēju vai sēņu lasītāju eiropiešu fermās, tik un tā no tā visa tikai samaitājas.
+4
imho, tiek darīts viss, lai mūs iznīcinātu. gan garīgi, gan fiziski. AKKA ir tikai sistēmas daļa.
+7
Bāhahahāā, lielākā daļa droši vien atceras to tipu, kurš vācu versijā par American Idol konkursu startēja ar Cannibal Corpse dziesmu? Izrādās, ka ir vēl viens labāks :D

www.youtube.com/watch?v=rGHLkCYPXe4...
0
Šis jau ar vecs
+1
tiiik labs :D
0
Turklāt nemaz nespēj paskrīmot (jeb kā to huiņu sauca). Tādā sēkšana vien sanāk. Ja Denijs aizvilktos un izdotu visu savu diapazonu, tad gan šiem žokļi atkārtos.
+5
Rēcīgākais jau tas, ka viņš divas reizes gandrīz izvēmās :D
+1
Nu ko. Beidzot kāds patīkams info:
www.delfi.lv/news/national/polit...

kakka/lakka vs veselais saprāts un zināšanas - 0:1 m/
0
Te jau sākas "sports" :D
trakais.salavecis.lv/archives/539...
+2
Tas LIA paziņojums jau neko nenozīmē, viņi vienkārši paziņo, ka kakkai, pēc viņu domām, nav taisnība.

A tā sarakste vērtīga, interesaanti būs pasekot. Man ieinteresēja šis:

4) Paskaidrojiet, lūdzu – vai es drīkstu ievietot savu video portālā www.YouTube.com un pēc tam kādā mājaslapā Latvijā šī video embed video?

4. jā, ja jūs esat konkrētā muzikālā darba autors

Kā es varu apliecināt, ka esmu konkrētā darba autors?
0
mhm. Tās jautājumu vēstules ir baigi labas. Es ar gaidu, kad varēs lasīt atbildi uz otro vēstuli.

P.S. Te ar biku jautrība: podraide.lv/podkasts-nr-30/...
0
tas autortiesibu kantoris vnk ot zira besitsa...
www.delfi.lv/news/national/polit...
-3
+5
kirpuss = forum ņe čitaju, no pišu reguļarna (tas links jau 4 komentu saugstāk bija)
bobijs = tas pats, tikai kvadrātā :D
0
Apliecināt var vienkārši - KAKAS mājaslapā aizpildot anketiņu :D
0
Un, ja es tādu anketiņu neaizpildu, jebšu neslēdzu ar viņiem līgumu, tad viņi mani par konkrētā darba autoru neuzskata, un pieteikties uz to var jebkurš?
0
Pats vainīgs, ja laikus pie labajiem onkām neatnāci ...

Kāda no Latvju metālbandām ir tajā KAKĀ ?
0
^ nu nez. Cerams, ka nee, bet nu ko nu muusdienaas vairs var zinaat. cereesim, ka shie tomeer paarstaaveeto maakslinieku sarakstu publicees.
+1
Paga; kā jau tika minēts, Latvijas mūziķu tiesības aizstāv vē; arī šitie: www.laipa.org/laipa/par_laipa/... Hm, gards kumoss?
0
Aha, tie ir tie, kas tipa maksā mūziķiem par to, ka viņu darbus publiski atskaņo. Šitajos gan, šķiet, vismaz kāds no LV metaļoriem ir, pateicoties SWH Rock.
+2
Kas, to auortiesību organizāciju tikpat cik boksa asociāciju ?
+2
savā ziņā, viss, kas saistās ar naudu, mazāk vai vairāk ir pretīgs un smird...
0
Laipa jau nav autortiesūbu organizācija, tā nodarbojas ar blakustiesībām. Parastajam mirstīgajam, man tai skaitā, gan nav īsti skaidra tā atšķirība.
0
www.notepad.lv/no-youtube-pazudis-...

tas izskaodro kādēļ es vairākus klipus vairs nevaru atrast ;]
+1
Dīvaina loģika - mēs nekādu lielo piķi no tā neiegūstam, tāpēc labāk atsakāmies no tā un iegūstam 0 peļņas ... Ko ta šie, domā ka aizliedzot YT demonstrēt klipus, tautas masas sāks rezka pirkt WB u.c. klipu izlases un neatties no TV ekrāna, lai tik kliponu nepalaistu garām ???
0
0
www.delfi.lv/news/national/polit...

Tik tālu jau nonākuši esam...
+3
99% procenti no tiem "oficiālajiem" popsas video man šākātā neinteresē, bet testa pēc paprovēju tur no tiem top music kaut kādus, kas pagadījās - Nickelback un Slipknot - iet rūkdami. Par tādu "ultra undergroundu" kā Century Media un Nuclear Blast nemaz nerunājot, tur ar viss notiek.... tā kā nav ko te celt paniku.
+1
Normāli. Viss, ko mēģināju, iet.
Enigma arī gāja. :D Ko nu tur vairāk. :)
+2
Nabaga popsas :D
+1
Błąd.
0
hahaha kriize vairo debilismu pasaulee ....

kura taa jau ir pietiekoshi
0
Ble, Twisted Sister lielākā daļa klipu neiet :(
+1
Bļa, kā es tagad iemācīšos meikapu metāliski uzlikt ...
+1
+1
Caur šito var Latvijā aizzliegtos klipus apskatīt ? Žēl, ka nav kāds pie rokas, lai pārbaudītu ...
0
jap, priekš tiem kuri savādāk nemāk ;]
0
Un kā jums patīk šis?
www.blackouteurope.eu/
0
kas tas par saitu?
0
Sasodīts, neiet, nupat vēl bij. Vārdsakot, tas pats, ka te: telekompaketet.se/
0
+1
un sāga turpinās ...
www.delfi.lv/news/national/polit...

Diez kad kāds ņems un to kantori iesūdzēs ... hmmm
0
Drīz MP piestādīs rēķinu par 100 000 ...
+3
Savrupmājas dārzā muzonu ar nevar laikam klausīties - ja nu kaimiņi arī klausās un KAKA piestāda rēķinu ...
0
ja nu mājā ir žurkas, un viņas arī dzird!?
ko TAD!!!???
0
^^ tas jau ir LaIPA kompetencē, man liekas.
+3
+2
Vot tas ir LOL vārda vistiešākajā nozīmē :D Bet svēta vieta tukša nestāv...
0
ierēcami :D
0
ES tomēr ticu, ka Dievs ir!
0
AKKAI/KAKKAI beigas! :D
0
Protams, jauki. Bet. Sastrīdējās kāds ar kaut-ko. Pēc laiciņa ieliks citu "savējo" ar tiesībām kāst vēl vairāk un efektīvāk...
+2
LOL

Pirating Artists
Written by Ernesto on December 07, 2009

While the major record labels were dragging file-sharers and BitTorrent sites to court for copyright infringement, they were themselves being sued by a conglomerate of artists for exactly the same offenses. Warner, Sony BMG, EMI and Universal face up to $6 billion in damages for pirating a massive 300,000 tracks.

It is no secret that the major record labels have a double standard when it comes to copyright. On the one hand they try to put operators of BitTorrent sites in jail and ruin the lives of single mothers and students by demanding hundreds of thousands of dollars in fines, and on the other they sell CDs containing music for which they haven’t obtained copyright permission.

In the past we’ve covered many disputes between artists and labels, where the latter is being accused or even sued for using songs without permission. Just a few months ago Latin America’s biggest artist, Alejandro Fernández, sent the police to a Sony Music office to confiscate over 6,000 CDs that the label refused to return, and this is just the tip of the iceberg.

The labels have made a habit of using songs from a wide variety of artists for compilation CDs without securing the rights. They simply use the recording and make note of it on “pending list” so they can deal with it later. This has been going on since the 1980s and since then the list of unpaid tracks (or copyright infringements) has grown to 300,000.

Growing tired of the labels’ piracy, a group of artists have filed a class-action lawsuit in Canada against four major labels connected to the CRIA, the local equivalent of the RIAA. In October last year Warner Music, Sony BMG Music, EMI Music and Universal Music were sued for illegal use of thousands of tracks and at present the case is still underway.

How and why this blatant copyright infringement could go on for years is a mystery, but the labels’ double standard has been picked up by the plaintiffs as well. “The conduct of the defendant record companies is aggravated by their strict and unremitting approach to the enforcement of their copyright interests against consumers,” the artists argue in their claim for damages.

The suit is still ongoing but already the labels have admitted to owing at least $50 million for infringing the rights of artists, and this figure could grow as high as 6 billion. So who are the real pirates here?

Update: The correct figure is 6 instead of 60 billion.

torrentfreak.com/record-labels-face-...
+1
lol indīd
0
^ agree
+5
Vēl jau neslikta prakse ir piesūtīt rēķinus par nelegālajiem downloadiem. Pazīstu džeku kuram tādu cedeli atsūtīja un netā lasāms, ka tīri ierasta lieta iekš UK.

Kačāju un mīžu tagad.
+2
You've been selected to try out the new video page! Learn more ...

Pīzdas. Uz Operas neiet. Uz veco nesanāk pāriet. Bļaģ.
+4
chedaras siers..labs pie alinja :)
www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CCmwI...
+2
kakka/lakka turpina savu absurdo "krusta karu"
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
bļā, par to peli, sajutos sentimentāls un jau gribēju novērsties >:)
+1
Pizdēc ! Sākuši jau ballītes un krogus ķemmēt, ja nu kāds bez licences dzērājdziesmas auro ...
'
''Mazs krupītis pa jūru peld un negrimst dibenā ...''

A nu ka rezka maksājiet krupītim autortiesības !
0
^^ tas rakstelis gan "nedaudz" pēc "viena tante teica" izklausās (vispār jau tieši tā arī tur ir rakstīts :D), bet es nebrīnītos, ja tā būtu taisnība.
+1
^ nedirs, pa jūru peldēj kukainīts. Krupīts lai tik nes ūdentiņu.
+3
A tas lai KAKA nevarētu piesieties :D
0
krupītim no ūdens nešanas būs sameties paliels kuprītis
0
Salīkusi muguriņa būs. Toties seskis būs brangu alutiņu padarījis.
+2
Izrādās, ka daudzmaz saprātīgi cilvēki to kakkulaaci jau sen ir pasūtījuši trīs mājas tālāk: www.delfi.lv/news/comment/commen... (2001. gads; apakšā pie saistītiem linkiem var vēl dažus pazīstamus vārdus izlasīt)

Tāpēc jau laikam tagad ar tādu huiņu jānodarbojas, ka viss vietējais popmūzikas "zieds" šiem ir uzlicis mīksto.
0
Es vairs tā īsti neatceros, bet tiešām 2006. gadā šāda video kvalitāte jūtūbā bija norma?

www.youtube.com/watch?v=ixxtnrWb17Y...
+1
aha, un bija pat vel trakaki!
man kautkados diskos, bija bonusa video klat (kas musdienas ir norma), bet tas bija 90-beigas - tagad vispar nav saprotams, ka toreiz kautko tadu vareja skatities ar tadu izshkjirshanas speju un maza lodzinja :)
+1
vo - shis bija pirmais disks ar video, kas man bija un ko skatiju
www.discogs.com/Mental-Home-Black-A...

un reku pats video:
www.youtube.com/watch?v=X9h4TfYAVt0...

0
Es atceros, kad nopirku Sentenced-Crimson- CD - tur bij klāt klips Killing me killing you, kvalitāte bija normāla.
0
^^ Uploaded on Nov 20, 2007
un kopš tā laika bijuši 466 views :)
+1
tapec ka trve undergrounds, nav te tev nekada pop muzika :)
0
Par to Lacuna Coil - man liekas, ka norma tā nebija vis. Leibla liktie videjō bija itin labā kvalitātē. I pašu amatieriskie bildes ziņā jau bija tīri tā nekas. Kāda rutka pēc šis tur tik rūtains, ej nu sazini.
0
Galvenais jau, ka paši Century Media arī likuši.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas