pieredze ar thomann.de
+3
čau čau, visiem, kas vēlas kaut ko pasūtīt no thomann.de. Viss ir kārtībā, tiem čaļiem viss strādā. Vienas dienas vakarā aizsūtīju viņiem pasūtījumu par attiecīgo preci, ko biju nolūkojis un nākamajā dienā man tika atsūtīts rēķins. Ar rēķinu rokā aizskrēju uz banku, aizpildīju veidlapu, samaksāju rēķinā norādīto summu + 6 lati par starptautisko maksājumu. Pa 6 lati nauads pārvedums aiziet 3 dienās, pa 18 lati, ja pareizi atceros tajā pašā dienā. Ceturtdien naudiņa bija aizgājusi un vakar - trešdien manta jau bija klāt.
Kā veidojās rēķins - preces cena + 25 EUR pasta sūtījums + PVN (par šito gan viņi nebija brīdinājuši, protams, ka loģiski, bet preces cenā, kas parādās mājas lapā tas nav iekļauts, jo PVN ņem pēc likmes, kas pasūtītāja valstī, tātad 18% Latvijā).
Kopumā zajebis iestādījums, viss notiek, plus var izčekot kurā procesa posmā ir manta, vai saņemts naudas pārvedums, vai preci jau nosūta, vai prece jau ir ceļā + katram pasūtījumam tiek piesaistīts konkrēts menedžeris ar kuru pa telefonu vai e-mailu var sazināties, ja rodas kādi jautājumi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
Par ko tāda sajūsma? - iskatās ka nekad neko nebūtu no arzemēm pasūtījis :)
+2
nja, atklajam, ka interneta var reali kaut ko ari iepirkt, ne tikai apskatities cik maksa :D
+1
nu nebiju jau arī...
Sajūsma par jauko pasūtīšanas pasākumu un preces saņemšanu, a par ko tad Tu iedomājies?
Un info var kādam noderēt.
+2
nu, visi jau nav tik kruti, ka pasūta dienām un naktīm no pēc iespējas tālākām valstīm >:)
0
vacijai ir vieni no dargakajiem pasta izdevumiem....turpmakai zinashanai!
0
Vai tad mūzikas ierakstiem PVN ir 18% ? A nafig Ls6 maksāt bankai ? Caur internetbanku pārskaitot tik Ls4 dabūtu maksāt.
0
Thomann jau nav ierakstu bode, bet gan štrumu un aparātu, ja kas.
0
cik reizes tur tai internet bankai jāmaina tās paroles bija, tak pēdejo aizmirsu un diezgan izbesījos. Pasta izdevumi varbūt, bet prece ātkal tur vislētākā. Nu, protams, štatos tādi pasākumi maksā kudiš reizes lētāk, tik uz Latviju neved, vairākās vietās mani atšuva, pienāk reize, akd apnīk čakarēties un meklēt >:)
0
vispasaules uteni - ebay - visu var atrast atri un vienkarshu, ka ari no shtatiem atsuta, ja labi paludz...
0
dzīvē viss ir jāpamēģina >:)
0
Nopirku no thomann.de giču. Pus-otras nedēļas laikā atnāca uz Singapūru. Viss pārējais tieši tāpat kā Malējs aprakstīja.
0
pag, mazais2, vai tad Tu agrāk bungas nespēlēji ?
0
^ Malēj, vai tad nevarēja netā samaksāt? es domāt, ka tādai funkcijai bija jābūt, jeb Thomann to nepiedāvā? ar musicstore varēja netā piķot.
0
netā jau varēja, bet man nav ne attiecīgi advancēta bankas karte, ne profils paypalā, un vispār tās reģistrēšanās pieriebušās.

Iespējas thomann.de maksāt netā piedāvā, tā kā droši >:)
+1
Malēj, 2 gadus atpakaļ es pārgāju uz giču un sintiņu: Pirmais pluss ir tāds, ka giču var visur spēlēt (uz bungām nebija, kur trenēties,- es pārāk bieži mainu dzīvesvietas, līdz ar to doma par sava bungu komplekta iegādi totāli atkrīt - da i vispār, ko var bundzinieks iesākt nespēlējot uz seta?). Otrs pluss, ka var savu mūziku cept. Trešais, kopš tā laika mani iespaidi par dažādiem mūzikas stiliem ir mainījušies. Es pat teiktu, ka šajā ziņā bundzinieki mēdz būt aprobežoti.
0
Starp citu, Malēj, par tām kvītīm. Nav vieglāk caur internetbanku? Vismaz es tā darīju, jo man ir UK bankas konts :)
+1
Njā Malēj, tauta sāk iespringt par to, ka tu nelieto internetbanku. A nu ka fiksi atjauno (lai parole neaizmirstos to kopā ar kodu karti vari man uzticēt).
0
atzīšos, tajā reizē, kad maksāju maksājumu caur banku, man atjaunoja internetbankas paroli un lietotāja vārdu un es ar kodu karti nodevu sievietei glabāšanā >:)
Paldies par rūpēm visiem mazulīšiem >:)
+2
kirpuss, šodien,
"vacijai ir vieni no dargakajiem pasta izdevumiem....turpmakai zinashanai!"

uz Thomann'u to īpaši nevar attiecināt, jo tur ir tāda priekšrocība, ka tie 25 EUR laikam ir statiska cena par sūtījumu, Eiropas savienības robežās var sūtīt arī lielas štelles un tāpat par sūtīšanu būs 25 eiriki :)
ebay ir cita štelle. vienreiz drusku iegrābos, gičai tīri par sūtīšanu nācās samaksāt ~400 dolārus. tas nebija ieplānots :D
0
ņem par labu!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas