Muzikas Instrumenti
0
par un ap,cik taads un taads instruments slikts vai labs,kur leetaak,kur daargaak,kur to visu uzzinaat.utt.utml.Noderiig... infa sanaaktu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kaadas pagales un sitamie zinaamajaam mums bandaam.utt
0
Aizvakar izstaigaaju visus centra muuzikas veichus un atklaaju, ka no el. gichaam zem 200Ls ir pilniigs tuksums. Muuzikas veicii, kas ir uz merkelja - barona stuura ir loti laba akustene pa 140Ls un pa 65Ls, sie divi modeli ir loti atbilstosi savai cenai, ja neteiktu pat leeti. ja gribaas panirgaaties varat aiziet uz Rondo un apluukot el. gichu pa 100Ls ar floidrouse. :]
0
Kā tas ir pilniigs tukshums zem 200 Ls gichaam!? Es teiktu taadu ir ljoti daudz :]
0
labas gi4aarras isteniibaa no kaadiem 300Ls saakot,jaunas.lietotas kaukaa nepatiik fig zin kas pa defektiem laika gaitaa var uzmesties.Vispaar man piesaista ESP visvairaak,tavaa skanjaa ir viena feina pa 369Ls,daarga maita.
0
Par tiem 300+ Ls runaajot, nepiekriitu, jo ik pa laikam uzrodas kaads tiesaam labs instruments ap 200Ls, kas liek ieksaa daudzaam 300+ gichaam. Nu protams taa arii ir gaumes lieta.
0
Zem 200 Ls nav nevienas gichas, kurai buutu tiesaam laba skanja un par kuru vareetu teikt "sii gicha ir to veerta", dazreiz gadaas pa kaadai 100-150Ls leetai gichai, par kuru var teikt: "Labs pirkums". Tas ir taa pat, kaa zigulis ar TA nekad nebuus Mercedes, bet ja tu to nopeerc pa 2Ls, tad arii var teikt: "Labs pirkums" :]
0
Un iisteniibaa ja muuzikim nav neierobezots kapitaals un seviski neuztrauc mirusaas notis, tad ap 250Ls var iegaadaaties tiesaam labu instumentu. +par iepriekseejo postu, esmu smagas muuzikas cieniitaajsspeeleetaajs un neskatiijos uz gicaam bez diviem dubultajiem noneemeejiem.
0
kur riigaa ir meegjinaajumu telpas ar visu aparatuuru?es 2 vietas zinu.
0
Es zinu kraasotaaju ielu, kas ir baigaa draza un itkaa uz tallinas-briiviibas stuura arii esot, betr neesmu bijis. Kaadas tu zini?
0
tallinas-briiviibas es jau zinu ,kraasotaaju esot pakaljaa,mozh veel kau kur ir?
0
kaa or tur tallinas-briiviibas? Es pats sobriid esmu telpu un pasgitaarista mekleejumos.. Varbuut kaadam ir kaadi varianti??
0
heheh, *ir un *basgitaarista hehe
0
nu tagad mekleeju kaadu citu variantu,gribaas pamainiit vietu,bet speeleet tur var
0
aha, cik tur maksaa un kaa ar laikiem? un vispaar akustika, aparatuura utt.?
0
vai, noformateejos un aizmirsu parakstiities..
0
Ir mēginājuma zāle Imantā, tīri tā neko, diezgan omulīgi un skaņa arī tā neko, ja vien labi māk rīkoties ne tikai ar gitārām. 69. viduskolā, laikam tā ir 69. Krāsotāju ielā 1. telpa, kas ir apakšā ir tīri tā neko skaņas ziņā, pārējās gan diezgan duļķainas...
0
jaaaiziet jaapaluur
0
Vai kāds gadījumā nezin - vai Rīgā kur ir dabonamas Epiphone ģitāras?...
0
Kaapeec tieshi Epiphone? Kaads modelis?
0
Laikam tāpēc, ka man ir nelaimīga mīletība uz Gibson ģitārām... Pagaidām tādu atļauties nevaru. Kas cits atliek, ja ne Epiphone?
Modelis - varētu būt kas līdzīgs G400
0
2 Stonerosis:
Pirms kaadiem diviem meeneshiem veikalaa "Tava Skanja" bija ljoti laba Stagg gjitaara - STAGG G300, melna, mateeta pa Ls170. Varbuut veel tagad ir nopeerkama, vismaz staaveeja vinja tur diezgan ilgi.
0
Veikalaa "Tava Skanja" vai arii, tajaa kursh tieshi blakus. Iisti neatceros.
0
mmm sakiet ljaudis, kaadaa cenaa buutu veerts pirkt akusteni? viecii pagaidaam (taa skanja) leetaakaa ir kirkland model 11 pa 45 Ls! vai kaads zin vai taa laba vai nee, vai (kaa jau vienmeer) atbilstoshi savai cenai!
0
Tas veikals, "Mūzikas centrs", kas blaku "tavai skaņai", tirgo gan Stagg instrumentus, jā... Tiaki, man šķiet, tāda nervu maitāšana vien sanāk ar tiem lētajiem verķiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas