e-talons
0
Vai šeit ir kāda persona, kam ir lielāka sajēga par jauno e-talonu?
Izveidojusies tāda situācija - savulaik uzrakstīju iesniegumu, lai man šo piešķir. Tajā brīdī domāju, ka uz izsniegšanas brīdi vairs nestudēšu. Tā arī iznāca - studijas pabeidzu, talonu piesūtīja, taču man studenta apliecība ir vēl derīga līdz oktobrim.
Tad nu ir radusies ideja nomainīt šo e-talonu uz studentu variantu, lai lētāk. Un te parādās lielais jautājums - vai tas vispār ir iespējams?
Manuprāt, ir divas iespējas - vai nu RS kontrolieri pieprasa uzrādīt studentu apliecību, vai arī RS, sazinoties ar universitāti, uzzina, ka vairs nestudēju un pasūta mani.
Ir kādas idejas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
www.1188.lv/satiksme/rigas_sati...
Tur laikam rakstīts - vajadzēs universitātes izziņu...sātani.
+5
E-talons - kārtējā afēra, kuras laikā no mūsu kabatām naudiņu pārvietoja uz dažu izredzēto kabatām...
+2
Nu par to, ka tur kāds labi uzvārījās, šaubu nav. Turklāt arī biļetes cena pacēlās uz 50 santīmiem, ja braucu reti.
+2
Laikam jau maijs paredzēts kā pirmais mēnesis, kad e-talons būs vienīgais maksāšanas līdzeklis un tad gan jau sāksies atrakcijas. Negribu ticēt, ka tie automāti viņiem strādās visu laiku. Būs kļūdas, pārpratumi, strīdi ar kontrolieriem u.tml.

Man kā pastāvīgam mēnešbiļetes īpašniekam nepieņemami liekas tas, ka katru reizi šī būs jāreģistrē. Idiotisms.
+4
Maijs paredzēts kā pirmais mēnesis, kad e-talons būs vienīgais maksāšanas līdzeklis un tad gan jau sāksies atrakcijas, tādas kā lāči uz motocikliem, raudošie klauni un bārdainā sieviete.
+1
Pajāt. Mans lozungs ir: Ударим самокатом по капитализму !
+1
Ar samokatu nav brīv pālī braukt.
+2
Idejiski, ar sabiedrisko arī ...
+1
Kājas un retos gadījumos taksometrs. Izņemot, kad no rītiem aizguļos un kavēju darbu, bet tad kaut kā pie kājas tā biļetes cena, it īpaši ja kafiju nav paspēts iemalkot.
+1
e-talonam (etanolam :D ) pieteicos jau decembtī, bet kaut kā sūdīgi sūta man to plastmasa pīkstuli.
+1
uz manus skolnieka pastkasti arī tas draņķis jau no decembra nenāk.
+1
Piesūtīs 2 dienas pirms 1. maija un tad brīnisies, ka neviens nav paspējis aktivizēt, papildināt un izprast.
+17
Sukas pidari -
manai muterītei ir 67 gadi, viņa visu laiku kā pensionārs pirka biļetes par 0,20 Ls. Tagad, kad pasūtīja un uztaisīja to e-talonu - viņai vairs atlaide nepienākas, jāmaksā pilna biļetes vērtība.
Jo redzeit, pensionāriem ir tikai atlaide tiem, kam pensija nepārsniedz 128 ls, bet viņai ir 142 ls.
KURVAS! PIDARI! Atraduši uz kā rēķina valstij ekonomēt, atņemot cilvēkiem, kuri jau tā knapi eksistē.
NAHUJ šo valsti, zajebala jau līdz nierēm.
+1
Biļeti par 40 santīmiem (tās oficiālo cenu) nopirkt arī vairs nav iespējams...
-7
Ko tu dirs lash ?
Sodien rimi pirku pulksten 16++ un vareja nopirkt.
+8
Phe - pirms kāda gada par n-tajiem miljoniem uzstādīja kompostierus, kuri gan jau tagad mētājas kādā izgāztuvē. Es nebrīnītos, ja drīz vien tas pats liktenis piemeklētu šitos e-daiktus milzīgā bezbiļetnieku skaita un zaudējumu apmēra dēļ. Un beigās tiktu draudzīgi aicināti atpakaļ konduktori; līdzīgi kā ar tālredzīgo pieeju ceļu labošanai mūsu valstī - uzklāj jaunu asfaltu un pēc mēneša viss tiek lauzts augšā, jo ir izdomāts nomainīt kādu cauruli vai vadu.

Uzskatu, ka reāli šitais e-fufelis dod vairāk neērtību nekā ērtību (pretstatā Rīgas Satiksmes apgalvotajam), vismaz man jau nu noteikti. Līdz šim lietoju mēneškarti visiem autobusiem, jo sanāk izmantot vairākus, taču nu būs jāmaksā par katru braucienu, jo nebūs vairs iespējas braukt neierobežotu skaitu reižu visa mēneša garumā. Secinājums - jāsagatavo velosipēds sezonai, jo, lai arī sanāks krietni parīt izplūdes gāzes un kancerogēnus riepu putekļus uz ielas, vismaz nebūs jākāpj citiem uz galvas, lai izkļūtu no autobusa, kā arī jāosta cita veida gāzes, izdalījumi un vīrusi...
0
ir jau arī piecu dienu etalons.rigassatiksme.lv/lv/jaunumi/370/...
piecas dienas paiet, caur netu papildini, šķiet jau itkā ērti
0
e-talons = viedbiļete?
fak :DD
+3
Drīz šie droši vien sāks pārņemt D-amerikas praksi - autobusam uz sliekšņa tusē iekšārāvējs, kurš tikko autobusam sanāk kaut kur piestāt, gādā par klientūru...
0
Vēl viena "prieka ziņa": www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_se...
+1
e-taloni? autobusos arī ? konduktoru vairs nav?

njā, skatos, ka sūdīgi jums tur Latvijā... :(



+6
Ja valsts nepilda saistības pret pilsoņiem un nenodrošina, tā sacīt, "pakalpojumus", tad tas nozīmē, ka pilsoņiem nav nekāda iemesla maksāt nodokļus. Kāda velna pēc tad ir jābaro liekēžu bars, kas sevi dēvē par "amatpersonām", ja šie pretī NEKO NEDOD?

Ja valsts pārstāj nodrošināt iekšējo un ārējo drošību, izglītību, , veselību un sociālās lietas, TAD KĀDA VELNA PĒC IR JĀMAKSA TIE NOLĀDĒTIE NODOKĻI, kas tiek maksāti, lai tās lietas būtu????
+2
Kos ar diviem galiem - ja nemaksās, tad arī nebūs :D
+1
Deathperado, tāda ir sistēma.

Kamēr to štuku gudro galvu publiski neuzliks uz sārta, tikmēr nekas labs nav gaidāms.
+1
vispār, lai kā es nemīlētu Latviju, Rīgu, Latvijas dabu, valodu, un lai cik arī patriotisks es nebūtu, šķiet, ka, ja tā turpināsies, nāksies triekties prom. šausmīgi skumji, patiesībā.
+6
Ko tur var cilvēkam pārmest, ja viņš tagad tinas prom no Latvijas? Ja vēl dzītos prom tikai tāpēc, ka "gribu dzīvot kā Amerikā", tad jā, taču daļa mirst badā.
Kā skanēja vecais un nodrāztais izteiciens - es mīlu šo zemi, bet nemīlu šo valsti.
+3
jah. man ar savu fakino vecumu(nevecumu) sanāk dzīvošana uz mātes skolotājas(pasvītroju) algas un tēva nožēlojamajiem 50 ls alimentos. ēst nav bieži.
+3
thunder - kamēr jauns un sparīgs - bez sirdsapziņas pārmetumiem lasies prom uz ārze3mēm, kamēr vēl var, a to Latvija nobankrot'es, Krievija uztais'is par savu autonomo apgabalu - un vairs nekur netiksi...
0
hamz, man vajag astoņpadsmit, vai vismaz 16. citādi, kur es likšos. radu citur nav(es vienmēr esmu sapņojis par bagātu onkuli amerikā, kurš sūta naudu aiz nekur likt un paltoniskas mīlestības. un nekad nebrauc ciemos).
+7
Ārzemes arī vais nesastāv no ķīseļa krastiem un piena upēm, šiem problēmu pietiekoši...
0
Apsolītajā zemē Eirē ar ir pakaļā ...
-1
Jābrauc uz Kristiāniju... Tur var tā sapīpēties, ka visas problēmas pie kājas... Vienīgais, nepīpētājiem būs jāiemācās pīpēt :(
-1
njaa, riktigi sagruzija intara "laba vests".
-10
Thunder ko tu tur vaidi skolotaju algas nav tas mazakas valsti citiem ir vel mazakas.
Un butu priecajies par 50 ls alimentos citas gimenes vai nu to 50 ls pat nav vai ari sencim klatesot ir vel mazak.
+4
zini, tad, kad man nav ko ēst, man tas ir dziļi pie dirsas. tev jau droši vien gan tā nav, tu jau droši vien ar savu gāzes lielgabalu draudot atņem pirmklasniekiem naudu, ko?
+1
bobik, par kurām valstīm tu runā?
+3
Manliekas, bobis domāja to, ka citām profesijām Latvijā ir vēl mazākas. Jo citur pasaulē skolotājiem ir normālas algas, jo tur cilvēki rubī, ka izglītība tomēr ir diezgan esenšal tautas un valsts attīstībai.

Šitā turpinot valdība drīz vien pieredzēs vēl hārdkorākus sūdus nekā 13. janvāri, imo.
-8
Kristapson skolotajam ta alga ja nekludos ir vismaz 300 ls menesi uz rokas videji.
Protams sie jau brec ka viniem par maz.
Tagad piemeram taja pasa gramatnica cilveki strada vai nu pa minimalo vai ari pa maksimums 200 ls menesi uz rokas un tur zini ja tev jastrada piemeram tada zaglu iecienita vieta ka domina tad darbs ir daudz smagaks vai lidzvertigs ar skolotaja darbu un atbildibu.
Tiem kas te muldes ka skolotajam tak augstaka izglitiba sry bet daudziem siem gramatnicas darbiniekiem ari ir augstaka tapec vini tadi lidzvertigi ir.
Tapec Thunder nevajag te dirst ka tev nav ko est divaini ka vari atlauties sedet interneta kaut ari itka tev nav ko est.
Cik zinu publiskas bibliotekas kur internetu var par velti izmantot strada lidz astoniem vakara lidz ar to divaini ka tu te ta sedi jo pats esmu gajis uz bibliotekam un zinu cikos vinas strada un kad veras ciet.
Pie tam nevajag muldet par to ka nevari izdzivot vajag pasam rikoties piedalities kada pasakuma bidit kontaktus un meklet darbu vai kadu kautcik nemamu halturu.
-6
Thunder es nevienam nekad neesmu draudejis ar ieroci un atnemis naudu.
Tev par sadiem vardiem var sanakt atbildet.
0
nu tad lai tie kas strada gramatnica klust par skolotajiem un viss bus bumbas.
-5
Kads te sakars tam lai vini klutu par skolotajiem ?
Ne jau nu pedagogiska izglitiba par pedagogiem parasti aiziet luuzeri pedeja laika.
+4
"Tev par sadiem vardiem var sanakt atbildet"

lmao
+5
"Kristapson skolotajam ta alga ja nekludos ir vismaz 300 ls menesi uz rokas videji.
Protams sie jau brec ka viniem par maz." - tu ībli, lielai daļai skolotāju tā alga 200 ls nesasniedz. Un kas pie velna ir 300 ls? Īres maksa un pārtika vienam mēnesim? Tev 300ls skaitās normāla alga?

"Tagad piemeram taja pasa gramatnica cilveki strada vai nu pa minimalo vai ari pa maksimums 200 ls menesi uz rokas un tur zini ja tev jastrada piemeram tada zaglu iecienita vieta ka domina tad darbs ir daudz smagaks vai lidzvertigs ar skolotaja darbu un atbildibu." - ai, bļeģ, nedirs tu suka. Grāmatnīcas darbinieku ar skolotāju salīdzinājis. Ja tu skolu laicīgi pabeigtu, tad tev šogad būtu jābūt bakalauram, bet tu te kaut ko dirs, ka tev ir slikti dzīves apstākļi, lai gan tu pats neko nedari.

Un ko tu te vispār brauc virsū 16/17 gadīgajam?
+2
Bobij, tu esi dumjš. Nu nevar salīdzināt, piemēram, grāvraci ar inženieri, kas projektējis tiltu pār šo grāvi. Manuprāt, atšķirība ir gluži labi saprotama (bet ja ne, tad varu arī paskaidrot).

Un kāpēc tu pats nevari aiziet strādāt par skolotāju? Būs lielāka alga un nebūs jācīnās ar zagļiem. Nudien neizprotu :D
+4
^ tādēļ, ka par skolotājiem, redz, strādāt ejot lūzeri (atšķirībā no grāmatnīcām).
+9
"Tev par sadiem vardiem var sanakt atbildet"
haha, sašausi mani ar savu gāzeni? :D

jā, internets man ir, zini, lai cik tas jocīgi neliktos, skolai tas bieži vien ir neizbēgami vajadzīgs. pieļauju, ka Tev to nesaprast, jo skolu droši vien neesi pabeidzis(tīri loģiski spriežu), un bez tam, bļeģ, tev neliekas, ka arī man ar māti gribās kaut kādu, jibaķ, labklājību? tā jau dzīvojam i bez telefona i televizora. plus, uz rokas ir kautkādi 350, dzīvojam rīgā, bet māte brauc uz darbu uz Jelgavu, pa ceļu katru mēnesi aiziet kautkādi 40 ls, bet ko citu darīt, jo tagad skolotājs ar visu savu, jebal, augstāko izglītību un 20 gadu nepārtraukto un labo stāžu, redz nekur citur darbu atrast nevar. īre plus komunālie ir uz 70 latiem mēnesī, jobanā dzīvoklī bez siltā ūdens un vannas istabas, vēl par elektrību ir kādi 10 ls, gāze un citi mazi sūdi arī savāc summu, ne? vēl ir visādi sūda etaloni un mēneš biļetes, un velnsparāvis, ēst arī gribās? es saprotu, ka citiem ir sliktāk, bet tas NEVELLA neuzlabo manu situāciju.
bet ko es te rakstu, tu jau, droši vien, atbildēsi ar kaut kādu savu domu sūdu, jo tev ir labi, ja ir kāds forums, kur paspamot.
+10
izdzimtenis, jebaķ.
+7
un tu ar savu fakino grāmatnīcas darbu, tu zini, kā ir, katru dienu pist savus nervus, lai visādiem idiotiem censtos iekalt galvā KAUTKO? un katru stundu rauties līdz nervu sabrukumam, lai kaut pievērstu skolēnu uzmanību? un nerunāsim par materiālu gatavošanu, mājasdarbu labošanu līdz vēlai naktij? kropli tāds, nolādēts, tev nav ne jausmas. un tagad vēl vilksi kā minimums 20 procentus nost, bļe.... velns lai parauj.
+7
un ko es ar saviem nolādētajiem 14 gadiem, ko es varu bīdīt kontaktus, kādas haltūras? tu debīls neesi? kāds darbs? jā, ok, vasarā es arī eju un strādāju par kautkādu sūda naudu bietes ravēt, jā, bet tas pazūd vienā mirklī, tīri jēdzīgā pārtikā un kaut kādās, jebaķ, drēbēs.
+3
Bobij, man tev tāds netaktisks jautājums. Kā tad tev ar to izglītību? Vai beidzot videni būsi nolauzis, jebšu tas prieks gaidāms nākošgad?
+7
Trāpīgs šodien pa radio SWH pana Klekša jautājums:

"Ja valsts, atsaucoties uz naudas trūkumu, nepildīs savas saistības sociālo maksājumu jomā, vai tas nozīmē, ka cilvēki ar tādu pašu argumentāciju varēs nepildīt savas saistības, piemēram, nemaksāt nodokļus?"
+4
jo tālāk viss šādi iet, jo aizvien vairāk es atbalstu dažādas ķieģeļu revolūcijas...
+3
Bobiks vienk uzskata, ka viņa darbs grāmatnīcā ir līdzvērtīgs skolotāja darbam :)
+4
Bobiks vienk ir muļķis.
+5
thunder, necepies. bobiks ir atpalicis un slims cilvēks, kuram diemžēl palīdzību šajā sakarā nevajag. viņš te ir tikai klauns citiem par izpriecu :)
-8
M2 tagad man paradi skolotaju kurs stradajot vairakas slodzes sanem tikai 200 ls.
Par to partiku un dzivokla iri.
Ir ta ka tagad visas cenas ir nokritusas un var diezgan normalu dzivokli pa tiem 50 ls menesi iret.
Nezinu vai 300 ls ir normala alga man par to gruti spriest jo mes nedzivojam nekada uk kur ir citas videjas stundu likmes.
Ja es bleg tu parazitiska zurka salidzinaju gramatnicas darbinieku un skolotaju.
Gramatnica vot tev 12 stundas jastrada.
Pie tam janes pilna materiala atbildiba par visam precem.
Ja neesi ne viena ne otra vieta nekad stradajis tad varbut beidz dirst te tuftu.
Lash es kautkur teicu ka gribu stradat par skolotaju ?
-5
Intar bet jau reali ari ir.
Piemeram pazistu meiteni no rotallietu veikala kas nesen ieguva augstaka izglitibu un tiesibas ja nekludos pamatskola macit.
Vina paslaik izvelas stradat rotallietu veikala jo tur jutas visertak.
Darbs par skolotaju vina to atstaj ka pasu pedejo variantu kur varetu iet.
+4
''Gramatnica vot tev 12 stundas jastrada.
Pie tam janes pilna materiala atbildiba par visam precem.''

Eu nu tu varonis esi :)
un materiālā atbildība??..
nu nēē.. nevar būt..

princesīt (bobij), tu pati neesi nekur citur strādājusi, lai salīdzinātu.
+4
"Lash es kautkur teicu ka gribu stradat par skolotaju ?" - kāda tam nozīme, ko tu gribi? Pat ja gribētu, tu nevarētu...

"Pie tam janes pilna materiala atbildiba par visam precem" - protams, tev vienīgajam ir tāds darbs, kur jāuzņemas atbildība...vai tad citiem nav? Tiem pašiem skolotājiem jāuzņemas atbildība par baru sīču, kas ir grūti kontrolējami. Un ja kas ar tādu notiek, tad sūdi ir daudz lielāki nekā tad, ja tev ko vienkārši nofenderē.
-8
Thunder tagad paklausies kartigi.
Ja neesmu es vel videni pabeidzis ta teikt shame to me there.
Vispar cik nu es esmu macijies esmu tiri labi izticis gan pildot majasdarbus gan citadi bez interneta lietosanas jo visas vajadzigas lietas var atrast gramatas.
Ja dzivojat bez telefona tad japaskatas varbut man kads no vecajiem mobilajiem strada varbut varetu jums uzdavinat.
Par to televizoru ir ta ka tur tapatas neko parak izcilu nerada ka neko zaudejis neesi.
Tev konkrets ieteikums uz sito periodu parvacaties dzivot uz jelgavu domaju ka var atrast ko labaku vai lidzvertigu.
Bet tu paskaties ka notiek gramatnicas piemeram tur ne suda tev preces neperk.
Ja ari perk tad jaapkalpo reizem kautkadi lecigi krieveli.
Vel jaskatas vai kads necensas nozagt kautko no gramatnicas.
Vel jasadzivo ar gramatnicas vaditajas debilismiem.
Jasecina ka precu pasutitaji ir pilnigi idioti kuri pasuta un atved tik daudz preces ka tev nav kur vinas likt bet ir jaizdoma jo visam precem jabut izliktam zale.
Kopuma vel jasecina ka tam ko tu pasuti tam galigi nav nekadas nozimes jo noteikti jau to neatvedis.
Secini ka kartejo reizi izdevnieciba izdod tadus meslus kurus neviens neperk pie tam par sliktu cenu.
+4
nu, ko tu vari tukši muldēt? tev tiešām nekas no tā visa nav pielecis, ko tev cilvēki raksta? labi, sūds ar tevi, ej ellē.
-9
Par tam halturam ir ta ka mans labakais draugs jau 16 gadu vecuma taisija projektus un vadija objektus un pelnija lielo naudu parbuvejot citiem dzivoklus vai majas.
Vel viens variants tev ir jaiesaistas politika iestajies kadas lielas partijas atbalstitajos aktivi iesaisties visas vinu aktivitates sadraudzejies un iespejams sie tev vares kautkada veida palidzet.
Pagaidam ar lielu naudu ir gan jl gan lp/lc gan tp gan scp.
Vel par halturam sazinies draugos ar Ritu Beluginu jeb Lapsu vina ir zurnala Atrak un Skalak galvena redaktore viniem ar reizem vajag paligus.
Pagaidam cik zinams ir iespeja izplatit zurnala nummurs 25% no summas vari dabut sev.
Rekini ka ja pardosi zurnalu pa 2ls dabusi 0.5ls no katra zurnala.
Vel ir variants ja tev labi matematika padodas tad centies macities kodet.
Varetu tev aizdot vienu monitoru ka ari vienu 40 gb hdd varbut izdodas sakomplektet datoru darbam.
Uzprasi neonz un bigugga varbut vini var dot tev padomu kadus tutorialus lasit un ka labak apgut gan php gan ari citas vajadzigas programmesanas valodas.
Vel paprasi varbut Elizabethe kautko var ieteikt ka tev photoshop apgut.
Ja iemacisies kaut cik normala limeni tad man ir viens draugs kuram sad tad vajag palidzibu vins varetu tev piespelet kadu projektu kur tu varetu naudu nopelnit.
Vel ir dazi varianti ka var pelnit bet tajos jainveste brivi naudas resursi lidz ar to pasreiz saubos vai tas tev deres.
+3
es dzīvoju dzīvoklī kopā ar jaunu sievieti, kas šogad beidz maģistrus Mākslas akadēmijā un paralēli strādā skolā par skolotāju ar pamatskolniekiem. nezinu, cik viņa saņem, bet es šaubos, ka tas ir to pūļu vērts. Dažreiz naktīs ilgi sēžu augšā, bet kad ieeju virtuvē virināt ledusskapi, aizvien sabīstos, jo viņa naktī pa miegam vaid, dažreiz kliedz un šad tad izlaiž dažādas dzīvnieciskas skaņas. ne jau aiz labas dzīves tas tā, tā viņa sāka uzvesties tikai pagājušajā gadā. Nevar salīdzināt skolotāja un "grāmata uzrauga" darbu (jo cik reāli dienā ir to pircēju?)
-7
lash realitate jau daudzi skolotaji vienkarsi uzliek miksto uz skolenu problemam un ta atbildiba viniem ir pilnigi pie dirsas.
Jo ne jau visiem ir tas audzinamas klases par to stradasanu vel esmu stradajis 4 celtniecibas objektos.
Ir gan bijusi pieredze dakstinu majas jumta veida buvnieciba gan pie liela daudzstavu majas buvniecibas.
Vel ir stradats A/S aldaris.
Ka ari RIMI un un Maksima taka kristapson privataja sektora darba ar cilvekiem man piemeram ir aptuveni 2 gadus ilga pieredze kas mana vecuma liekas tiri ok.
-5
Liega tu man atvaino bet tas pats gramatu pardevejs vinam ir jasadzivo gan ar vadibas debilismiem kuru milaka nodarbe ir izgudrot jaunas intrigas lai tikai sanaidotu darbiniekus vai citadi kaitetu darbiniekam.
Ta tas notiek domina.
Taka vaditaja ir uznemuma ipasnieka radiniece tad logiski ka sacelties pret vinu vai rakstit sudzibu ir pilnigi bezjedzigi.
Tapec ari domina agrak loti biezi mainijas kadri jo nevareja izturet to nirgasanos piemeram pat uz tualeti nedrikst aiziet ja vaditaja to neatlauj.
Vel jau ir tas ko ta skolotaja maca piemeram ja muziku vai makslas vesturi vai zimesanu tad nedomaju ka tas ir parak sarezgiti galvenais ir jabut ar energiju un speju aizraut skolenu.
+3
domā, ka skolotāju kolektivā nav intrigu? Īpaši ja tur pārsvarā visas ir vecenes
+2
"M2 tagad man paradi skolotaju kurs stradajot vairakas slodzes sanem tikai 200 ls." - tev laikam nepielec. Parādi man tādu cilvēku, kurš labprātīgi strādātu vairākas slodzes par kaut kādiem 200-300 ls. Tas ir smags darbs, bez brīvā laikā. Tā nav dzīve. Un tu te vēl tagad kaut ko dirs par piehaltūrēšanu pie kaut kādām partijām, kas valsti apzog? Tu atbalsti 'pēcpuses-skūpstīšanu' par naudu?

"Gramatnica vot tev 12 stundas jastrada." - strādā vesels un turpini sūdzēties par dzīvi un vainot visu apkārtnotiekošo, par to, ka tev dzīvē neveicas! Galu galā mēs visi esam pie tā vainīgi, ka tev nav labi.

Nu beidz, tas jau sāk palikt smieklīgi. Tavā galvā ir pārāk daudz pretrunu, es tik brīnos, kā tu pats tās nepamani.

0
"Nezinu vai 300 ls ir normala alga man par to gruti spriest jo mes nedzivojam nekada uk kur ir citas videjas stundu likmes." - gudriniek, pakustini smadzenes un padomā, kā tu pa 300 Ls mēnesī galus savilksi. Pats sevi knapi pabarosi ar visu īri, par ģimeni vari aizmirst. Man ar 250 ls nedēļā knapi visam pietiek (atskaitot īri). 300 Ls mēnesī, es pat nevaru iedomāties, kā tas ir.
-4
mazais divi Tu kautko parprati ne jau Thunder te mums strada to smago darbu.
Par tam halturam tie visi ieteikumi ir prieks Thunder.
-4
Tur jau ir ta tava problema ja tu vaino katru partiju valsts apzagsana bet pats nemaki tai pat laika apzagt vel labak.
Vienkarsi ir valdosas partijas kuram ir liela nauda un partiju programmas ir pilnas ar idealistiskiem saukliem kuriem nav nekada sakara ar noziedzibu.
Vel pateiksu ka es jau nesudzos par dzivi tikai saldzinu.
Ja kas es taja gramatnica jau kadu laiku nestradaju.
+2
Latvijā ir 28 000 bezdarbnieku un 3 000 darba vakanču. Haltūrnieks atradies. Vai tiešām nesaproti, ka valsts ir uz pakaļas?
+2
Bobij, kurā grāmatnīcā tu strādā?
Es vienk nekad dzīvajā ko tādu neesmu redzējis >:)
Drīz varēsi zoo dārzā piehaltūrēt. :)
-2
Divaini ka mans darba kolegis vareja savilkt galus kopa ja uztureja savu draudzeni pelnija menesi ap 250 ls maksaja par dzivokli 150 ls vel maksaja telefona rekinus.
Vins laikam maceja iepirkties tur kur izdevigak ka ari ietaupit ja pareizi vins tak nelietoja alkoholu un nepipeja.
+1
ā nestrādā.
a kur tevi var apskatīt ? :)
-4
Kristapson nestradaju neviena gramatnica.
Pie tam nosaukt konkretu gramatnicu tas cik zinu ir aizliegts jo tiek atrunats darba liguma par komercinfo neizpausanu tresajam personam pec darba liguma izbeigsanas.
+1
"Tur jau ir ta tava problema ja tu vaino katru partiju valsts apzagsana bet pats nemaki tai pat laika apzagt vel labak." - bobik, piedod, bet mana morāle man neļauj zagt no savas valsts, ne arī no kādas citas. Netaisos nevienam pēcpusi laizīt.
Es zinu tikai vienu veidu, kā naudu pelnīt. Tavai zināšanai pagājušovasar strādāju būvkompānijā par būvinžinieri-asistentu, 800 uz rokas (ņemot vērā, ka tobrīd pabeidzu tikai otro kursu).
+1
bet tur jau ir tā lieta, ka man tomēr ir tā ilūzija par to, ka cilvēkam ir jābūt cilvēkam, ka cilvēkam ir jābūt godaprātam, un, ka ja nauda ir jāpelna par darbu. bet redz, labu laiku atpakaļ attiecīgi indivīdi aiz slinkuma sāka taisīt visādas mahinācijas un haltūras, un tas ir gājis plašumā, un redz, tagad ir ekonomiskā krīze visā pasaulē. ja cilvēki vienmēr būtu bijuši godīgi, un būtu sistēma, kur naudu saņem par darbu, manuprāt, tādas situācijas nebūtu.
bet diemžēl, viss ir dirsā.
+6
tātad tavs kolēģis ar 100 Ls uzturēja sevi, savu telefonu un draudzeni?

būtu man tāda draudzene :(
+10
Dažs labs savos 14 ir gudrāks/inteliģentāks, nekā dažs labs savos 22/23.
+1
haha, + ^ :D
+4
bobij domāju, ka tu tāds patriots esi, valodas cienītājs un izkopējs.
a tu šitā pasaki, ka zagt jāmāk :(
0
saproti, bobi, tas sanāk 100 lati mēnesī, tas sanāk 30:100 = tas sanāk 30 santīmi dienā, un tu gribi teikt, ka divi cilvēki var izdzīvot ar 30 santīmiem dienā? LOL
+1
bobij domāju, ka tu tāds patriots esi, valodas cienītājs un izkopējs.
a tu šitā pasaki, ka zagt jāmāk :(
+1
btw, šodien 14:17 bija attiecināms uz Kristapsona komentāru. jamz, lai nesanāk nekārtības.
+3
emmm... laikam tomēr- 100/30 = 3,30Ls/dienā.
+5
nu kā roltons 14 sant reiz divi. .. 28 santīmi.

pa 30 dienām iekrāj 60 santīmus.
oho. bet tur par prezīšiem īsti nesanāk, kur nu vēl pa telefonu samaksāt :(
0
jebaķ. es atvainojos. :D bet anyway, tas nav cilvēcīgi.
+2
ai nu tad sanāk vairāk roltonu tomēr. :)
0
haha :D
-7
Kristapson ja pa nepilniem 100 ls vins uztureja gan sevi gan savu draudzeni kas lai piedod man bija diezgan gudra pie tam macijas avg un bija var teikt ar supermodeles augumu.
Par to zagsanu es te vienkarsi to pateicu no serijas ka visu laiku si forum antisemiti gauzas ka zhidi apzog valsti bet tai pasa laika pasi nemak izmantot tas iespejas ko zhidi izdara.
Saja sakara Raivis Dzintars bija pateicis dazas gudras domas.
Thunder var redzet ka 14 gados ta isti sakumskolas matematika tev pieklibo jo 100 ls dalits ar 30 dienam ir videji 3.3 ls diena.
0
uz prežiem vispār tagad ir uzcenojums visās valstīs, man tas visu prieku bojā, ka tik daudz uz viņiem aiziet :(
+1
nepieklibo gan, bobi. vienkārāši smadzenes nedaudz nogurst, proti, svētdien ir centralizētā valsts olimpiāde matemātikā, un no pēdējo 5 gadu uzdevumu studēšanas visi cipari sāk palikt jocīgi. bet Tev jau laikam to nesaprast, ne?
+4
lai piedod tev, ka bija diezgan gudra?
kāds ir supermodeles augums, bobij? :)
tad jau viņa maz ēd, tas pluss laikam ne?

+5
viens prezis šķiet apmēram 40 santīmi maksā.
ta kā man kratīties trolejbusā sanāk ilgāk, tad es jau sāku piedomāt, vai man tas sekss vispār ir vajadzīgs .
+1
vēl jau var sterilizēties. >:)
-1
Vau tev laikam savos 14 gados pedejos gados ir bijusi tik grupa viela ka nevar atcereties visu jutu tev lidzi aizej paguli.
Pag cik tad vina bija gara laikam ap 175 ja nekludos un uz kadiem 50 kg ne vairak par parejam detalam nedomaju ka cienot vinu butu pieklajigi appriest jebkura gadijuma skaista vina bija.
Par trolejbusu tas darba kolegis biezi nevis brauca ar trolejbusu bet gaja kajam uz majam.
+5
Mazajam2 bišķi iekavējusies informācija - Latvijā ir nevis 28 000, bet 128 000 (tas tik pēc reģistrēto skaita) bezdarbnieku. Par tām 3000 vakancēm gan taisnība.
+2
pēc parametriem var just, ka draugs viņu slikti baroja vai arī viņa bija priecīga, ka nav ko ēst
0
var just, ka katrs nākamais komentārs aiziet arvien dziļākā offtopikā.

infestus, paldies. Tas jau tikai oficiālais rādītājs. Neoficiāli gan jau, ka 3x vairāk.
+4
Ak jā, sākumā gāja runa par e-talonu :D
Lūk, pie kā noved Rīgas Satiksme!
0
Atgriežoties pie sākotnējās tēmas - vai te ir kāds studējošs cilvēks, kas jau ir saņēmis pasūtīto etanolu?
0
nē. :D
0
Klīst runas par to, ka daļai studentu piesūta parastās mēnešbiļetes bez atlaides. Lai tās nomainītu pret studentu variantiem, vajagot kvernēt milzonīgā rindā iekš RS iestādes. Un, lai iegūtu studentu karti, jāuzrādot studenta apliecība... ja tā, tad, izmantojot vēl eksistējošo studenta apliecību, varētu nokrāpt e-talonu uz gadu.
Vajag info par to.
0
man ar vēl tas plastikāts nav atsūtīts, bet zinu, ka kursabiedriem kādai daļai gan jau kādu laiciņu ir..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas