http://nostar9maiju.mooo.com/
-4
nostar9maiju.mooo.com/
tas tiesam dara to ko saka vai ari suta pieprasijums swedbankai ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-7
bobij,ej izgliitojies uz labakiem saitiem
ka piemeram
gribu.lv
baigi forshhs saits :D
varbuut dabuusi savu PIRMO sievieti,kaadu 60 gadiigu vecmammu
XD
+8
0
^ tas tačū ir joks? Oo
0
^^bāc, es to video gribēju iepostēt! dēm! :D
+2
Kristiešu hiphops... tīņu izpildījumā - izskatās, ka te kāds melnsvārcis kopā ar ticīgajiem vecākiem ir baisi labi smadzenes izskaloji.
+3
+1
^little satan!
+3
vispār, tieši dēļ tādu mūsdienu rītārdu idiotisma (kā augstāk iepostētajos video), kā arī dēļ vēsturiskajām baznīcas zvērībām, izvirtībām un mantkārības ļoti daudziem cilvēkiem paiet secen tas, kas patiešām ir labs un derīgs Jēzus mācībā. aiz visiem šiem mēsliem, brainwashinga, naudas raušanas un slepkavošanas ir pazaudēta galvenā vērtība - cilvēcība un cilvēcīga attieksme vienam pret otru. sātana vai velna definīcijai vislabāk atbilst tieši pati baznīcas institūcija.
protams, ne visi cilvēki, kuri pieder baznīcas institūcijai to apzinās, vai ir ļauni. to derētu atcerēties pirms mēs metamies nosodīt kādu ierindas kristieti (neiet runa par sektantiem, tie ir garīgi invalīdi un nelaimīgi cilvēki). sodu ir pelnījuši vadītāji, kuri apzinās, ko nodara cilvēkiem - kā sektantu līderi tā arī organizētās baznīcas vadītāji gadsimtu garumā (ar dažiem izņēmumiem, protams).
+2
starp citu, saukt tos cilvēkus par ticīgiem nebūtu korekti, jo man liekas, ka viņu "ticība" ir tikai nozombēšana, un tā neizturētu nekādu nopietnu pārbaudi. ticība, imho, ir daudz savādāka lieta nekā līšana uz vēdera elku priekšā un rituāla māžošanās baros, kuros vismaz dažus cilvēkus tu ienīsti, kamēr ar citiem nemaz netaisies iepazīties.
0
nuja, Swedbankā visi devītā maija gāzēji sapulcējušies, jābloķē tak tie suņabērni >:(
+1
Kaspars DImiters ir ok čalis, ja par tādiem īstajiem runā
+1
kādā ziņā ok čalis?
+1
kādā ziņā īstais? īsts ticīgais? nu nevajag, ja...?
+1
Ko tev nevajag? Pats teici: " ir pazaudēta galvenā vērtība - cilvēcība un cilvēcīga attieksme vienam pret otru". Nu un ko viņš krustaskolā citu darija, ja ne dresēja narkomānus un alkoholiķus (kāds pats reiz bijis), lai tie vismaz mēģina nostāties uz kājām un dažiem tas arī izdevās, kā arī deva mājas vienam garīgi slimam bet talantīgam cilvēkam, kā arī aktīvi ar Stendzinieku nosodija karu Irākā un visādi citādi ļoti sekmīgi apdzied Latvijas politisko vājprātu veicinot sociālo domāšanu utt. Protams kā visiem, arī viņam ir savi zajobi, bet nu ja katrs tāds ticīgais, lai arī pravoslavnijs izdarītu kaut ko tikpat lielu, tad taču atgrieztos tevis cildinātā cilvēcība un cilvēcīga attieksme vienam pret otru vai arī es kaut ko neesmu sapratis
+1
^davai, mierīgāk, a? sorry, man viņš ir no tās pašas braņdžas, no kā visa sektantiskā un organizētā baznīca. nu baigie varoņdarbi ir pastrādāti, tikai vēl baigāki ir citi viņa vijeboni.
-8
Kaspars Dimiters vispariba ir riktigi slims dzeks.
Pie tam vinam pasam ir samera daudz tumsu plankumu pagatne piemeram tiesa par slepkavibu kur vinu itka pieradijuma trukuma del attaisnoja.
Vispar nesaprotu ka tm var atbalstit tadu meslu ja klausaties bleki tad vismaz vajag dzivot ari true uzskatiem nevis list uz celiem kristiesu radikalu prieksa.
0
To vina sievu vispar vajadzetu izolet.
Ja saprotu cilvekiem varbut nepatik homisi tikai tas tev nedod tiesibas uz ielas brukt virsu meitenem kas nosucas.
0
Pie tam vinam pasam ir samera daudz tumsu plankumu pagatne piemeram tiesa par slepkavibu kur vinu itka pieradijuma trukuma del attaisnoja.

^par izvarošanu, vecīt, par izvarošanu.

+4
Bobij tu pedofīlais mērkaķi pat slepkavību no izvarošanas neatšķir.
Pietam kurš te būtu pļūtijis par true uzskatiem un black metal.
Ko Tu pats klausies jau sen ir skaidrs, pietam Tu jau esi tas, kurš ar dirsu pa priekšu jebkura NS mudaka priekšā pielieksies. Muti būtu pievēris labāk. "cilvekiem varbut nepatik homīši" - kaut kā aizdomīgi neintrāli izklausās no tāda pareizā nacionālista mutes

E laikam domā grupveida izvarošanu. Upuris bija meitene no jauno literātu pulciņa. Viņiem visiem draudēja reāls ieslodzījums, bet Artmane toreiz izvilka viņu ieliekot viņu Iecavas internatskolā. Lieki piebilst, ka čalim bija padsmit gadu un ja vien nav tur blakus stāvēts, tad nekad arī neuzzinās, kurš ko darija tur
Katrā gadijumā es joprojām atļaušos uzskatīt, ka viņš ir izdarijis vairāk laba, tikai cilvēkiem tāds ieradums ir atcerēties negatīvo. Pietam mani nekrata tas, ko viņš savā privātajā dzīvē ir kniebis, laidis cauri vēnām un dzēris. Man svarīgāk ir tas, ko viņš komponē un raksta. Pietam neviena domas te tāpat nemainīsies par šo tēmu, tādēļ es neredzu jēgu turpināt
0
^ ok, peace.
-9
tatad ja slepkavas un izvarotaji sacer dziesminas tad vini ir jauki cilveki mmm interesanta filozofija roof.
Protams saubos vai mes varam ar tevi diskutet par tavu elkdievu dimiteru.
Tas ko es klausos ka tad tas tev butu skaidrs neatceros ka butu manu leeching listi skatijies :DD
Vispar piekritisu dazam labam lai ir peace tikai gan jau pienaks ari tavs tiesas laiks roof.
+1
Ne biji klāt, ne ko redzēji, kas tur notika un kurš ko varoja.

Ikkatrs cilvēks otrā spēj saskatīt noteiktus aspektus. Man arī ir pretrunīgas izjūtas - no vienas puses Dimiters un Krusta skola uzlabo pasauli un palīdz cilvēkiem, no otras puses mani biedē viņa marazmātiskā sieva un attieksme pret gejiem. Bet tomēr vairāk viņu vērtēju pozitīvi - kā mākslinieku un kā cilvēku, kas aktīvi un pašaizliedzīgi darbojas Latvijas tautas labā.
+1
zili manas zemes lini
vai tu arī?
ej nu zini
-5
heresy padoma vai tas kada ir vina sieva to jau vins nav vinai iedvesis ?
Dimiters ir loti pretrunigs simbols pie tam ari vinu diezgan spekule tie pasi geju nideji nacionalisti.
0
Okei, Dimitera dziesmas ir klausāmas un pieder pie vienas daļas latviešu vērtīgākajām dziesmām (domāju viņa 80. gadu daiļradi). Jā viņš ir izvarojis, bet kas viņas tai laikā palīodzēja izbēgt no PSRS likuma bardzības????????? Protams ka viņa māte, PSRS nopelniem bagātā aktrise Vija Artmene, kas ieņēma augstus amatus gan partijā, gan VDK resorā....!
0
Oi, Roof jau pasteidzies:D:D:D
+1
BOOBIJXXX tieši tev.

Nevajag jaukt māksliniecisko daiļradi ar privāto dzīvi. Mākslinieciski (muzikāli) K. Dimitera ieguldījums latviešu estrādes mūzikā ir nenoliedzams, un tomēr katrs vismaz vienu viņa dziesmiņu zin:D Par privāto dzīvi jau protams tu vari izteikt savus pārmetumus utt., bet skaties ka tev pašam nepaslīd kāja pie kāda ķip grupveida seksa ar mazgadīgo, tad gan es šaubos vai tevi kāds izvilks....!
+3
es gan šaubos vai bobijam vispār gadīsies sekss, kur nu vēl grupveida.
+3
Grupa izbēgušu cietumnieku vinu noķer un sarīko grupeni?
0
Haha, Dimiters pieprasa miljonu no "Diena" par neslavas celšanu: www.tvnet.lv/zinas/tvnetviedokli...
-2
Smiekligakais ir tas ka vins pats ar savu fondu nevareja sakopt kapu jo itka naudas neesot :DDD
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas