Pašvaldības vēlēšanas.
0
Sasodīti aktuāli. Visiem politiski aktīvajiem, kas ies balsot, kandidātu saraksti:

www.cvk.lv/cgi-bin/wdbcgiw/cvk...

Šodien daudz un dikti caurskatījos to sarakstu, principā es tur neko sakarīgu vispār neredzu. Tikai vārdus/uzvārdus, kurus domē vispār kāreiz nevajadzētu likt.

Vēl pa 8 gadiem pirmo reizi saņēmos un atvēru delfus... tur ieraudzīju kārtējos suņa murgus:

www.delfi.lv/news/munip09/viedok...

eu, par iesalnieku, lūdzams, nebalsot, okej? savādāk mūs ne tikai policisti uz ielām apturēs, bet arī zemessargi dos sodu kvītes :)

Jūsu viedokļi? Brīva izpausme.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es sāku nožēlot, ka 'edit' funkcijas nav, jo tomēr tās ir 'Pašvaldību Vēlēšanas'
+1
Žēli, ka jūrmalā nevar balsot par VL, ja varētu noteikti to darītu.
Bet eiropas parlamenta balsi adošu VL noteikti.

Nu policisti taču aiztur ja ir iemesls? ja tu pats taisi sūdus uz ielas vai tad nav vienalga, kas tevi aiztur?

Par ko tad Tu iesaki balsot, veco labo Kliķi ,ja? Nē, nē, nē par Šleseru, viņš takš Rīgas kings.
+2
Es diemžēl nevarēšu balsot, jo esmu puslīdz citā kontinentā, vēl te būšu kādu laiku.

Katrā ziņā ne par nacistiem. Tās VL idejas ir maigi sakot, netaisnīgas pret LV iedīvotājiem. Viņi dzīvo kaut kādā pagātnē, kam sen vairs nav nozīmes. Viņi uztraucas par kaut kādiem sīkumiem, un neredz pamatproblēmas. Un viņu piedāvātie risinājumi, viņuprāt, savrīgām problēmām ir 1)stulbi 2)ne-efektīvi (naudas ziņā)

'saliksim zemessargu vienības, kas katru dienu patrulēs mikro rajonos' - wtf??? viņiem tajā partijā nav bobijs, vai viņa kkas tāds?

Un šis man vienkārši norauj jumtu:

"Šādās vienībās būtu jāļauj iesaistīties vienīgi Latvijas Republikas pilsoņiem, par kuru lojalitāti Latvijai nav šaubu, lai neveidotos situācijas, ka vietējie kolonisti veido savas, latviešiem naidīgas kārtības sargu vienības. Šīs koncepcijas ietvaros pilsētai būtu jāsniedz materiāls atbalsts arī militārās tuvcīņas un vēstures organizācijas „Tēvijas Sargi” vienību attīstībai, veidojot tās kā kārtības sargu „elites” vienības."

Bez komentāriem. Padomā divreiz, pirms par viņu nobalsot! Mums te krīze, a šis grib uzsākt latvieši vs slāvi karu.
+9
Pašvaldība, kurā man ir brīv vēlēt, atrodas nepilnus 200 km no manas pašreizējās dzīvesvietas, un neizskatās, ka būtu vērts šo ceļu mērot, jo paskatoties pieteiktos kandidātu sarakstus, rezultāts jau ir apmēram skaidrs. Īpaši izceļas Tautas partijas sarkasts, ar 4 kandidātiem, 3 no tiem 1988.-1989. gadā dzimuši, kuru vidū ir arī Maximas krāvējs....
0
mazais2 nu jā, ar partijām un velēšanam ir tā pat kā ar mūziku, var plēsties par to, kas šķiet kuram labāks, sliktāks u.t.t

Bet par pašvaldības vēlēšanam vēl nēsmu izlēmis, jo te jūrmala tiešām nav par ko īsti balsot. Besī, ka visa jūrmala izlīmeta ar krievu partijas plakātiem.
0
^ es domāju - tā ir uzvara !!
0
es uz vēlēšanās vispār netaisos iet, domāju, ka diezgan liela ažiotāža sanaķtu, ja nobalsotu, piemēram, tikai kādi 4 % no balstiesīgajiem. Un princips, ka jābalso kaut vai tāpēc, lai neuzvar kreivi, krietni iesūkā ? Ķipa nebūtu latviešos vīlušies.
+1
Balsošu par rīcības partiju. Biju uz Radissona semināru, nebij ne vainas. Starp izvēli VL vai RC, noteikti RC, jo galvenā rūpe izķepuroties no nebeidzamās ķezas, nevis aģitēt letiņus pret slāviem. Vēl ir labi, ka viņu partijā valda tiešā demokrātija, atsķirībā no pārējām partijām, kuras vada tikai pāris līderi un pārējie ir tikai skata pēc. Cik es manīju, viņiem dažādu sociālo slāņu cilvēki un profesionāļi, kuri katrs var ko sniegt. Visi tik teica, ka eiroskeptiķi tik ņurd un ņur un neko nedara, bet nu ir sākuši darīt! Nu, esmu izlēmusi. Vismaz neesmu tajā neizlēmīgo aunu barā, kuriem var sasolīt nezin ko un beigu beigās balsos par to, kas iedos piecīti.

Šī nav reklāma, neuztveriet to tā lūdzu :D
+6
Hahah, ome stāstīja nupat, ka mēra amata kandidāts Mr Ārgalis padomju laikā no ceha, kurā strādāja zaga sviestu :D Nu tā jau ir, viss sākas ar sviestu...
+2
Kalvītis laikam desas zaga..
+6
Mani visvairāk fascinē priekšvēlēšanu reklāmas. TB/LNNK, manuprāt, šogad visvairāk pacentušies:

www.youtube.com/watch?v=V3YFNNkZOrk...
www.youtube.com/watch?v=UoePiLBA77w...

Par viņiem arī balsošu (ne dēļ reklāmām).
+1
Multenītes ieper
es balsos par VL
+2
Ā, un vēl viens. Tieši par Jūrmalas tēmu:
www.youtube.com/watch?v=QZafZZeS87g...
+3
Fonteins Liepājā arī neatpaliek:
www.sheriffontaine.lv/
0
bračka vakar teica, ka balsos par JL.
+2
JL protams ir īstais variants :D , pierādītas vērtības
+2
Fontains spārda. Te nedaudz senāka un nopietnāka intervija ar viņu par to pašu sesku...

www.youtube.com/watch?v=9jRGm3BndwM...
+5
Mazais2, tur dzelteno cilvēciņu zemē laikam makten stipra zāle aug, jebšu būsi kur saspiedies? Ko tu tur pļūtī? VL - nacisti?! Eu, kas tad ir tie krievi, kuri pa 20 neatkarības gadiem nav sagribējuši mācīties latviski, un 82% no kuriem TV5 aptaujai atbildēja, ka Latvija esot jāpievieno Krievijai?

Un kas tev pret to, ka zemesssargi darba laikā nevis gulšņās un audzēs pautus, bet izmetīs kādu līkumu pa ielām, kur citādi policija pīpojot paiet garām kautiņam?
Kas tev pret atbalstu "Tēvijas Sargiem", kuri līdz šim godam darbojušies bez jebkādas atlīdzības, pat no koloniju audzēkņiem veiksmīgi izveidojot priekšzīmīgus pilsoņus un Latvijas patriotus (starp citu, viņu rindās ir arī (valstij lojāli) krievi!), un kuru pieprasītais atalgojums ir 50-100 Ls par 10-12 cilvēku grupas apmācīšanu, ieskaitot maksu par telpām?? Par to naudu, ko izšķiež tagadējie deputāti visādos mīklainos komandējumos a la "grāmatvedības kursi Taizemē", VL un "Tēvijas Sargi" jau varbūt būtu padarījuši ielas drošas - nu vismaz tik, lai Esplanādē dienas laikā sievietēm ar armatūras stieņiem pa galvu nesit un mobilos nost neņem...

Visu cieņu, vecīt, bet pirms muldi ko par Iesalnieku, labāk trīzreiz padomā. Nu nav tie VL nekādi mazie bērni, lai nesaprastu to, ko saproti tu un ko saprot katrs no mums, lai tu viņus tagad varētu kritizēt. Un nav viņi arī nekādi slavofobi un kašķa cēlāji.
Pirms kritizē kādu, vispirms iepazīsti to cītīgāk. Iespējas sai gadījumā ir - kaut vai tas pats Zemessargs.lv, visādu sensāciju kāru mediju vietā, kuriem izdevīgi uzpūst no godprātīgiem centieniem nez kādas hiperbolas un bezmaz vai karadarbību.
+1
Par laimi man nav ne jausmas, ko šajos komentos minētās abreviatūras nozīmē ...
+7
+2
no kurienes tas Šlesers šitādos ātrumos izlīda, man gan nav saprotams... kunilings.
+6
+1
wtf? :D :D
+1
tas bija labs :D
+2
kāds jau tiešām ar smadzenēm vairs nedraudzējas...
+1
Mdā...
+1
haha kursh tieshi nedraudzeejaas? vai ta ir kaads kursh draudzeejaas tajaa baraa?
+1
es i gar zemi, tas i pi....s :D
0
slims cilvēks
+6
ko tad tas mauka osipovs īsti apvieno ??? :D ,
salašņas vien un neko vairāk,
sākumā ar komunistiem tusēja tad ar nacistiem , pēctam ar urlām
beigās žīdiem no pctvl pārdevās
tagad jau ar nēģerīšiem sācis tusēt,
nākamajās vēlēšana jau klaigās alah akbar
kāds nu tur brīnums ka tas mauka ar 2-3 miesassargiem apkārt staigā :D
+2
A pidaru partija gadījumā nav ? Stabils elektorāts tak nodrošīnāts, praids sit augstu vilni. Pidaras na pidarasje, sevišķi Saeimā ...
+7
Es balsošu par tiem, kuri strādās! Kuri neaizmirsīs solījumus pēc priekšvēlēšanu reklāmas kampaņām. Es balsošu par cilvēkiem, uz kuriem var paļauties!

P.S. reklāmās visi tik forši un superīgi, ka nevaru izvēlēties. Prieks, ka tik daudz strādīgu un atbildīgu ļaužu ir pieejami šajos sarakstos. Tiešām paldies!
+3
bučas, Faun :*
+4
nez, bet tēvzemiešu reklāmas spārda vienu lielu dirsu! :D nenorēkties! :D būtu tik vairāk darījuši, nevis muldējuši un smērējušies... vienīgā nacionālā partija ir VL, cerams, ka ar laiku viņu zināšanas un ietekme augs, un ideālisms nepazudīs aiz korupcijas. jo citādi nav jau par ko atdot savu balsi. gan vecās "labējās", gan prokrieviskās partijas mūs visus nožņaugs, un nav svarīgi kādā veidā: vai ekonomiksi, vai etniski.
ideāls un, imho, nereāls risinājums būtu, augstākais, 2 lielas nacionālas latviešu partijas, kuras neskatoties uz veselīgu konkurenci savā starpā izšķirošos un tautai svarīgos jautājumos būtu vienotas, un vērstas uz iespējami pozitīvāku risinājumu sniegšanu tautai. es zinu, ka es sapņoju, tāpēc nepārmetiet man, lūdzu :D bet, kad reiz letiņi varēs savā starpā vienoties, padzīt bijušos komunistus, dakterus, mehanizatorus un citus nekompetentus diletantus no savas valsts vadīšanas, kuri ir tikai skalojuši mums smadzenes ar meliem un nodarbojušies ar kaitniecību astronomiskos apmēros, tad mums būtu cerība* uz iespējami labāku nākotni. (*: ja vien dēļ pasaules politiskā haosa un citu valstu neprognozējamās uzvedības nenotiktu kas ārkārtējs, intervence, piem.)
+1
tad šeit lielākā daļa iedzīvotāju balsos par Visu Latvijai, jam?
+1
Nu jā, truemetāls balsos par VL, bet metalmusic.lv par SC vai kādu citu tai līdzīgu.
-3
vai tad metalmusic publika ir tik naiva un atsaldeta ka balsos par sc ?
+1
Kāpēc naiva un atsaldēta? Ir taču tikai loģiski, ka krievi balso par partiju, kas (vismaz teorētiski) pārstāv krievu intereses.
0
M? Kā to saprast? Es to arī uzrakstīju kā pašsprotamu lietu!
+2
^infestus, es neatbalstu viņa metodiku un dziļos mērķus(varbūt vienīgi smēķēšanu un azartspēļu ierobežošanu, bet te nav jābūt pārcilvēkam, lai to izgudrotu). Kad tu no rīta pamodīsies un paskatoties pa logu, tev uzsmaidīs jaunēklis ar automātu rokā un zemessarga formā, tad tu man neaizmirsti pajautāt,- kas tev ir pret to, ka uz ielām patrulē zemessargi?

Idejas jau viņam nav tās sliktākās, tikai baigi nelaikā. Es tev pilnībā piekrītu par krievu ne-vēlmi mācīties latviešu valodu, bet šobrīd, kad valstī liela daļa cilvēku ir bez darba, bez skaidrības par nākotni, visa šitā slāvu problēma šķiet nesvarīga.

Man nepatīk, ka viņš(iesalnieks) un visa viņa komanda ignorē ekonomisko stāvokli valstī(vai arī izliekas, ka ignorē). Un zemessargu 'idejas' vietā var pielietot kaut ko praktiskāku, jo, lai saliktu karavīrus uz ielām, nav jābūt nekādam ģēnijām. Manuprāt, valstī un domē ir vajadzīgi jauni speciālisti dažādās nozarēs, nevis militāristi(jo neskatoties uz savu jurista diplomu, viņš sevi pasniedz kā cilvēks, kurš risina problēmas militāri). Tas, ka speciālistu ir maz, nenozīmē, ka vajag uzreiz paļauties, ka VL visu atrisinās. Lietas, kurās viņš grib iesaistīt cilvēkus formas tērpos un ar automātiem, var nokārtot caur izaugsmi ekonomikā un labojumiem likumdošanā, taču par brīnumu, nevienam nav nekādu ideju, kā to panākt. Viss, kas šobrīd notiek ir vienas vienīgas 'samazināšanas'. Izskatās, ka Iesalnieks grib iet taisnu ceļu, īsti nepārdomājot sekas. Tādēļ esmu pret šī cilvēka un viņa komandas iekļūšanu domē. Tas arī viss.

Bet varbūt es kļūdos un viņiem ir superīgs rīcībasplāns attiecībā uz saimnieciskiem un ekonomiskiem jautājumiem, kurus neviens nerisina. Ceru, ka tev ir taisnība un mani gaida liels pārsteigums :) Tas būtu ļoti jauki no tavas puses!

+3
Šķiet, ka tev ir paslīdējis garām tā Iesalnieka teksta virsraksts un sākums :

"Jānis Iesalnieks: Priekšlikumi drošības un kārtības uzlabošanai Rīgā

Ja rīdzinieki man kā partijas „Visu Latvijai!” pārstāvim uzticēs Rīgas domes deputāta amata pienākumus, es plānoju strādāt Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komitejā. Tur strādājot, centīšos panākt sekojošas lietas: [..]"

Tie ir konkrēti viņa priekšlikumi, kā uzlabot drošību un kārtību Rīgā, nevis partijas manifests.
+2
Mazais2, ekonomika, pats saproti, ir viens no stipras nacionālas valsts balstiem, un loģiski, ka VL ir kas sakāms šai jomā. Patlaban situācija Latvijā ir tāda, ka, citējot vakardienas ziņu raidījumu, Latvija vairs nespēj pati sevi ne pabarot, pat pārtika vairumā gadījumu tiek importēta nez no kurienes. Ne tikai VL - jau visi runā, ka šai valsts graušanai zem brīvā tirgus dekorācijām pienācis laiks uzlikt kādus rāmjus. Bet, tāpat kā citos jautājumos, par ko runā visi, bet tikai VL uzdrošinās nekautrīgi pacelt balsi (tā pati drošība ielās, valodas likuma neievērošana u.c.), arī ekonomikas jomā kaut kā līdz galam negribas ticēt tiem jau tautsaimnieciskus podus sagāzušo partiju solījumiem, un priekšroku gribas dot VL.

Speciāli tev:
„Dabiskā atlase”, jeb apzināta Latvijas valsts un nācijas iznīcināšana 20 gadu garumā? (uzruna pirms pašvaldību vēlēšanām).
www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

Iespējas ekonomikas atveseļošanai
www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

Veselīgs nacionālisms - tās ir zāles pret jo daudzām kaitēm. Bet ir jārod iespēja tās ievadīt valsts organismā.
0
nu nez nez ... visi baigi skaistas lietas stāsta, bet nu ar ticēšanu ir grūti. Bet nu redzēs - gan jau pa JL balsi atdošu.
+5
Jāsāk pašiem bruņoties, kamēr nav par vēlu...
-1
Tapec ka sc rupejas nevis par saskanu tikai par sanaidosanu pie tam par to ka vina butu uz krievu interesem balstita stipri saubos.
Saskanas centram ir tuvs 9.maijs turpretim biju uz to pasakumu aizgajis nevienu metalistu praktiski nesatiku.
Ja bija tur parstavji no komunistiska avangarda tacu ta ir cita opera.
-1
Lai ari personigi man Iesalnieks ka cilveks vairak nepatik jo uztveru nedaudz ka nodeveju.
Tikai gribas pateikt ka mazais parspile jo nestaigas zemessargi ar automatiem tik traki jau nebus ja ir brunojums tacu ne jau automati.
Pie tam zemessardze parsvara ir latviesu patrioti.
Ja un saja aspekta konkreti tiek domats ka ekonomiski atslogot policijas darbu kurai jau ta kadri ir samazinajusies.
-1
mjauuuu
+2
nu jā, jau likās ka tu esi tāds lohs, kas uz 9. maija pasākumiem piestaigā, Bobij!
+4
baac nu tas Slesera pasaakuma... tas bija tads pizgjec... ej tu nost.. riit skaidraa mosh kaut ko parakstiishu par to
+1
^ šamais esot debesīs braucis >:)
+3
pa teļļuku izskatījās kā visi tie New Age mācītāju skalošanas seansi
+2
Ja biju uz 9. maiju jo atbalstu uzskatu ka ir jaredz pasam pasakumi nevis tikai jaklausas ko masu mediji pasaka.
+2
^ tas jau ir liels progress.
+3
Bobij par ko Tu balsosi?
+1
vispar laikam bus jabalso par vl jo tie ir vienigie man zinamie idealisti.
+1
"Kad tu no rīta pamodīsies un paskatoties pa logu, tev uzsmaidīs jaunēklis ar automātu rokā un zemessarga formā, tad tu man neaizmirsti pajautāt,- kas tev ir pret to, ka uz ielām patrulē zemessargi?"

Tas nenotiks. Vieniigi ja nu tas jaunietis ar automaatu buus kjiinietis.
+7
Es tik varu pateikt, ka zemessardze bija vienīgais un reālais bruņotais spēks Latvijā savulaik, un tajā 90% vīru un sievu bija latvieši. Zemessardze savulaik jau veica patrulēšanu uz ceļiem un ļoti daudzās vietās, kur policija neko nedarīja.
90ajos gados Zemessardze bija viena riktīgi feina organizācija un bija arī kā dadzis acī ļoti daudziem nelietīgiem ļautiņiem, jo tiem bija riktīgi bail.
Tajā laikā zemessargi glabāja mājās savus ieročus, tā kā tas tiek praktizēts piemēram Šveicē.
Bet pamazām, ar visādu tā saukto "reformu" palīdzību, soli pa solim Zemessardze tika degradēta un sagrauta. Jo nevar tak būt bruņots spēks Latvijā, kas sastāv no latviešiem, kas varētu vienā jaukā brīdī izdomāt, ka kaut kas nevar tā turpināties...
0
labi, laikam tomēr jāuzraksta kaut kas par VL. sakiet, ko gribiet, bet man tomēr liekas ļoti atsaldēti, kad no draugiem, pēc tautības krieviem, nākas dzirdēt, ka šie saņēmuši vēstuli no Visu Latvijai, lai apsverot iespēju braukt uz Krieviju. nu kas tas par bulšitu? cilvēki ir lojāli šai valstij, runā pefekti latviski, mācās, strādā - nu vienā vārdā - WTF?

un tas tak loģiski, ka Bobijam jābalso par šo partiju. pietiekami bobijiska. nu kamon, nav tur īpašs intelektuālisms tajā pasākumā. nacionālismam pašlaik vispār būtu jāprot sevi piesegt. tomēr krīze, zinies.
-3
drizak Tu pats esi atsaldets.
+1
argumentus lol. jeb tev pietiek ar metaforisku niku? ^^
ir pilnīgi muļķīgi sūtīt visiem pēc kārtas vēstules tādēļ, ka, acīmredzot, cilvēkiem ir krievisks uzvārds. izvāks visus krievus nu Latvijas? kur tad viņi liksies, nez? Krievijā viņus neviens īpaši negaida. turklāt sūtīt šādas vēstules cilvēkiem, kas godīgi šeit dzīvo, strādā, mācās, utt - ir diezgan apkaunojoši.
pašlaik galīgi nav īstais laiks, lai risinātu tautiskos kašķus. protams, to var darīt jebkādos apstākļos, bet nu... nu kamon.
+2
Diezvai tie bija VL, vismaz oficiala limeni par neko tadu nesmu dzirdejis. es ari varu, piemeram, but piedzeries un uzdoties kaa VL "parstavis" un visiem krieviem sutit lai pisas nahuij(bet es ta nedaris jo tas nav cool :D), Kadas tad vini vestules sanema? istas vai draugos.lv? :D
+1
Vispar kura vieta Tu esi redzejis, dzirdejis, saodis vai sajutis, ka VL grib izsutit visus krievus? vispar taij partijai NAV NEKAS pret nevienu tautu kaa tadu, ja Tev liekas, ka latvijai nelojali cilveki ir tikai krievi tad tu smagi maldies. mes tacu visi zinam, ka ir ari forsi krievi bla bla bla.
0
bija. bet nu, protams, var jau likt mīnusus, kad kaut ko nopietnu pasaka. pie visa taču vainīgi slāvi, žīdi un leiši, lol.

protams, gan jau, ka vl vismaz ir nacionālisti, atšķirībā no tb/lnnk, kuri, pēc manām domām, to +/- vienkārši uzspēlē, lai zvejotu un makšķerētu balsis balstiņas, soprānus un altiņus, baritonus - basiņus, lol. kārtējā typical priekšvēlēšanu kampaņa.
+1
es, starp citu, nekur neminēju, ka viņi grib izvākt visus krievus, tā bija piebilde no manas puses. es minēju tikai par vēstulēm, kas mani arī nostādīja neērtā situācijā, kad mēģināju tur viņus kaut kā aizstāvēt.
0
Nu ja, par tb/lnnk man ir lidzigas domas, ka Tev.
minusu vai plusu var ari dabut par to, ka pasaki, ka dzer pilnzemes alinu.
+1
blah, kas mums ir :
Latvijas Ceļš / Šļesars - pagātne, kas taisa milzīgu reklāmu, un uz tautas stulbuma rēķina iespējams arī varēs kāst piķi nākotnē...
nē, labi, neuzskaitīšu visas partijas, dabūšu baigo naidu pretī lol, vienkārši konstatēju, sev pašam par nožēlu, ka reāli nav par ko balsot. pirmo reizi varētu nobalsot, bet galīgi neredzu 100%trve opcijas.
0
pats sava posta rekur ari saki:
"ir pilnīgi muļķīgi sūtīt visiem pēc kārtas vēstules tādēļ, ka, acīmredzot, cilvēkiem ir krievisks uzvārds. izvāks visus krievus nu Latvijas? kur tad viņi liksies, nez?" ja Tu to neatiecini uz VL uz ko tad?
turklat par tam vestulem, ja tas ir sutitias ,piemeram, caur draugiem.lv, tu nezini, kas ir otra puse, moska kads jautritis, kurs ir uztaisijis profilu varda Raivis dzintars un suta visiem krievalodigajiem vestules lai lasas prom, taka tas ari nemaz nav nemams par nopietnu.
+2
par to, ka nav īsti par ko balsot es tev piekrītu.
man ir ari tāda sajūta, ka Šlesers vinēs tapatās, jo šis muļķo tautas daļu jau ir nozombējis.

un protams ir žēli, ka Latvieši nav vienoti politiskajā svērā.
+1
ok, labi, painteresēšos baigi precīzi par tām vēstulēm, vienkārši azikaitināja. 'izvāks visus krievus nu Latvijas?' ir domāts tipa ironisks pārspīlējums, vienkārši laikam nevar redzēt, ka es smaidu un pārspīlēju. vienkārši fakts kā tāds, ka NAV ĪSTAIS LAIKS šitam, to jau mazais2 augšā visu rakstīja.
+4
jā, ir nozmobējis gan, un būtībā, ja Šlesers tiks par Rīgas mēru, tad varēs droši teikt, ka liela daļa balsotāju arī visu šo Latvijā notiekošo ir pelnījuši. un man arī tiešām liekas, ka Šlesers uzvinnēs. lielmonstrs Šlesars, kas itin labi paķer arī krievus ar savu akcentiņu latviešu valodā un izteikti krievisko mentalitāti. un vispār visus kopā - jo šie solījumi taču skan tik superpārliecinoši - mēs esam lidmašīna ar labo spārnu EU un kreiso spārnu Krievija, būvēsim jaunu Rīgu! Visiem darbs, no Amerikas konteineri, ostā visiem darbavietas kraut konteinerus! Lidosta, osta taču pelna arī krīzes laikā, ir plusos (žēl, ka nauda tur ir no valsts dotācijām/subsīdijām + transports kā tāds būtībā ir ļoti tīri pelnošs biznesa veids), utt, utt. Hypnotize pa pirmo zorti! Enerģijas dzērieni un šokolāde, Melo M un Putnu Balles (varbūt arī nē), nu - ko tur vairs domāt!?
0
Nu ja, ka nevar redzēt, sorry es Tev nesēžu tagad lidzās datoru zālē, lai redzētu Tavu sejas izteiksmi :D
+3
"pirmo reizi varētu nobalsot, bet galīgi neredzu 100%trve opcijas."

Man likās, ka esi gana saprātīgs, lai saprastu tāda varianta neiespējamību. Pat ja tu būtu kādas partijas vadonis, ar 100% savējo funktieri nekur tālāk par spoguli netiksi.
0
Tas gan, tapēc man žēl latviešu, ka mēs esam tāda manipulējama tauta.
+2
""pirmo reizi varētu nobalsot, bet galīgi neredzu 100%trve opcijas."

Man likās, ka esi gana saprātīgs, lai saprastu tāda varianta neiespējamību. Pat ja tu būtu kādas partijas vadonis, ar 100% savējo funktieri nekur tālāk par spoguli netiksi."

ok, blah, es atkal pārspīlēju, šeit to darīt nedrīkst... bet, nu, kā reiz - visur, kur es esmu ieraudzījis kaut ko pozitīvu - kaut vai tajos pašos VL, visur var atrast arī pietiekami stiprus pretargumentus. viss te iet 50:50... un tāpat jau paredzams, ka visu sagrābs vecie lielie mostri... marazms. kašmar, lol.
+2
Lai viss būtu skaidrs par Visu Latvijai - man nav nekas pret viņiem. Lieliski, ka tiek pārstāvētas nacionālistu un latviešu intereses, lieliski, ka Bobijam ir par ko balsot, jo viņi ir ideālisti - tam es ticu, pilnīgi nopietni. Bet nu tā sauktā 'dekolonizācija' šajos laikos? Saki, ko gribi, pašlaik to uzsākt nebūtu prātīgi daudzu iemeslu dēļ.
+2
"Vispar kura vieta Tu esi redzejis, dzirdejis, saodis vai sajutis, ka VL grib izsutit visus krievus? "

- Kolonistu repatriācijas veicināšanu, veidojot sadarbības programmas ar Krievijas reģioniem. Jebkuram latvietim iekšēji ir skaidrs, ka tieši lielais padomju kolonistu skaits Rīgā ir viens no būtiskākajiem drošības apdraudējumiem pilsētā. Etniski sašķeltā vide veicina noziedzību un kaimiņu atsvešinātību, tāpēc būtu lietderīgi Rīgai veidot sadarbības programmas ar Krievijas reģioniem, lai palīdzētu padomju kolonistiem repatriēties uz to tēvzemi. Tas būtu darījums, kas nestu labumu visām iesaistītajām pusēm.

Avots:
www.delfi.lv/news/munip09/viedok...

Jautājums paliek atklāts - ko viņi domā ar vārdu 'kolonisti' - krievi, kas uzskata, ka Latvijā ir Krievija? vai arī krievi, kas dzīvo Latvijā?
+1
Mazais2, tieši tā - "kas uzskata, ka Latvijā ir...", te nav runa par kādu konkrētu tautību, pat ja vienas tādas starpā to nelojālo ir sasodīti daudz.

Man jau ir apnicis te ņemties, bet nu šitā ekstrēmistu taisīšana no VL jau sāk izskatīties pēc mērķtiecīgas neslavas celšanas no kaut kurienes. Runci, nevarētu konkrētāk par tām vēstulēm - kādā veidā tās tika saņemtas? Man šķiet, VL pašiem būtu tīri interesanti par to uzzināt.

P.S.
"Jānis Iesalnieks
Komentāra virsraksts: Re: Civilokupantu repatriēšanas un asimilēšanas iespējas
Ievietots: 09 Sep 2008, 08:07

Dānijā un Francijā valdības var atļauties no valsts deportēt imigrantus, kuri aktīvi izrāda naidu pret valsti un tās vērtībām. Ja būtu griba to darīt, tad arī Latvijas valdība varētu starptautiskajai sabiedrībai pamatot, kāpēc cilvēkiem, kuri ienīst Latviju, Latvijā nav vietas. Te neiet runa par kaut kādu totālo dekolonizāciju (700'000 u.tml.), bet gan par civilizētajā pasaulē saprotamu valstij nelojālo cilvēku deportāciju no valsts."

Speciāli slinkajiem, bet mutīgajiem, šai sakarā:
„Visu Latvijai!” aicina medijus sniegt patiesu informāciju par partiju
www.diena.lv/lat/politics/blog/v...

Dekolonizācija - izdevīga visiem
www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

+2
runājot par izvēles iespējām - jums tur, Rīgā, vismaz ir iespēja izvēlēties no 16 sarakstiem to mazāk slikto. Ko lai dara tie pagasti ar maksimums 2 sarakstiem?
kaut gan Rīgā tāpat no tiem 16 sarakstiem 70% var neņemt vērā, bet vismaz tīra sirdsapziņa, ka nobalso par to, par ko gribi balsot, nevis par vienu no diviem vienīgajiem sarakstiem :D
-4
Tagad, kad tautsaimniecība un ekonomika kopumā ir gana sagrauta, nešķiet diez ko prātīgi visus spēkus veltīt tikai vienam nacionālajam jautājumam, ņemot vērtā ka VL prpgrammā es nemaniju nevienu ekonomiku stimulējošu punktu, drīzāk pat otrādi.

Uzvaras piemineklis, 9 maija aizliegšama, pediņu dzenāšana... laikā, kad daudziem rīt nav ko.

Arī nelojālās slāvu maukas ir nodokļu maksātāji, tādēļ tagad veicinot kolonistu izceļošanu veicienāsies arī vējš budžetā. Ja eknomika būtu stabila, iekšējais tirgus attīstīts un lauksaimniecība savesta kārtība, tad es ietu un balsotu par VL. Tiesa, dažas lietas programmā liek aizdomāties par tieksmi attīstīt nesmēķējošu, sportisku un ar laiku galīgi labēji noskaņotu post nacistisko sabiedrību un paliek biki baisi, kas būtu nākotnē tadā gadijumā.

Azartspēļu ierobežošanu (kuras „apēd” neapzinīgāko rīdzinieku naudas līdzekļus) - tur ar varu nevienu nedzen iekšā. Viņi paši sāk izsprāgt, bet tie kas paliek atkal ienes naudu budžetam patīk tas vai nepatīk.

"Rīgas dome varētu atbalstīt mājokļu celtniecību Kaļiņingradā tiem Rīgas krievvalodīgajiem, kuri labprāt pārceltos uz šo Krievijas pilsētu." - tas laikam ir joks es ceru!

Stulbākais, ka tiešām Rīgā lai arī saraksti ir ļoti daudz, balsot tiešām nezinu oar ko. Vienu gan zinu, ka ja Šlesers tiktu par mēru, tad viņš veiksmīgi noslēgtu pats savu Rīgas izpārdošanu un to pieļaut nedrīkst

+1
Kā pret sienu! VL pirmie sākuši atklāti diskutēt par dekolonizācijas iespējām un variantiem - tūlīt, protams, tiek pasludināts, ka tas ir vienīgais, ar ko šie nodarbojas.
Jo vienpusīgāk sanāk sagriezt tās diskusijas, jo pašiem lielāks prieks.

"...tas laikam ir joks es ceru!"

Un šito tipa nepamanīji?
"Pēc PSRS sabrukuma ASV finansiāli atbalstīja padomju armijas virsnieku atgriešanos Krievijā no Baltijas valstīm, piešķirot gandrīz 300 miljonus dolāru virsnieku mājokļu celtniecībai Krievijā un mācībām. Rietumu atbalstu varētu prasīt arī civilo kolonistu repatriācijai uz Krieviju, jo tieši zemā repatriācijas pabalsta dēļ daudzas krievvalodīgo ģimenes izvēlas palikt Latvijā."

Un - jā, ir labāk, ja iedzīvotājs notriec naudu azartspēlēs, pildot atsevišķu šīs nozares darboņu kabatas, nekā izlieto naudu saprātīgi un veicina iekšzemes kopprodukta attīstību.

Ja jūs apmierina līdzšinējā dzīve ekonomiski sagrautā valstī, kurā ir 52% pamatiedzīvotāju - turpiniet vien fantazēt par posttotalitāriem režīmiem. Un neejiet labāk uz vēlēšanām vispār. Ja vienīgais, kas jūs atdala no realitātes, ir slinkums palūkot pēc informācijas, tad lai izvēle labāk paliek to ziņā, kuri vēl nav iesūnojuši.
Varbūt arī ir kādas nepilnības VL projektos. Par to vēl risinās dedzīgas diskusijas arī partijas ietvaros. Taču viens ir skaidrs - šie ir arī maksimāli atvērti sabiedrībai. Ja domā, ka vari labāk - ej un darbojies līdzi.
-2
lieta taada ka radikalie nacionalisti parmet vl parak pasivu dekolonizacijas idejas uzturesanu tacu itka labejie un elite parmet radikalismu smiekligi :DD
Pie tam ir redzams ka musu dizkibele tik atri nebeigsies vai saja bridi tiesi nevajadzetu rupeties par garigo stavokli vairak lidz ar to par so pasu nacionalo domasanu jo kas tad mainisies kad atgusimies vai tad jau vares so lietu itka pec idejas darit ?
ne ir jarikojas tagad.
vl ir milestiba pret musu tautu un velme ko darit kas nav lielai dalai saeima sedoso politiku.
+1
roof, šodien, plkst. 12:36

"VL prpgrammā es nemaniju nevienu ekonomiku stimulējošu punktu, drīzāk pat otrādi.

Uzvaras piemineklis, 9 maija aizliegšama, pediņu dzenāšana... laikā, kad daudziem rīt nav ko."

Nez kāpēc neizskatās, ka tā būtu VL programma, ko tu esi lasījis. Lai cik tā programma nebūtu sviestaina - principā tā ir kaut kāda vīzija, ne programma, tomēr tajā nav neviena vārda ne par 9. maiju, ne par pediņiem. Varbūt reizām der arī pievērst uzmanību tam, kas tas vispār ir, ko lasi? Citādi var pasūdzēties arī, ka 6. klases botānikas mācību grāmatā nav ne vārda par trigomnometriju.

www.visulatvijai.lv/news.php?readmore=1...

0
"Stulbākais, ka tiešām Rīgā lai arī saraksti ir ļoti daudz, balsot tiešām nezinu oar ko. Vienu gan zinu, ka ja Šlesers tiktu par mēru, tad viņš veiksmīgi noslēgtu pats savu Rīgas izpārdošanu un to pieļaut nedrīkst"

Jā, bet, lai to nepieļautu, būtu jārīkojas ar ļoooti brutāliem līdzekļiem, he he >:)
0
Man tā vin šķiet, ka pat tad, ja visa tā Latvijas krievu sliktākā daļa salīstu vilcienos un uzsauktu "mēs braukt mājās!", daļa latviešu vēl skrietu šiem pakaļ, sak - kā nu jūs tā, kā ta mēs bez jums, vai tik tagad valsts nesabruks līdz galam? Un pat tad, ja kāds ģēnijs noliktu uz galda par drošu atzītu rīcības plānu ekonomikas atveseļošanai, lielākā daļa turpinātu forumos rakstīt nihilistiskus komentārus un sūdzēties par to, ka nav par ko balsot.

www.delfi.lv/archive/article.php...
+1
^ a kur arēna Rīga, kur salūti, kur Dons, kur enerģijas dzērieni un šokolāde?
vecīt, es šitādus lētos neskatos.
-6
roof vienkarsi patik dirst par lietam ko vins nezina :))
0
ir izveidota partija 'Jaunlatvija'. tur Delfos ir.
0
0
nu, visi aizmirsa?
0
ja nu kas - RĪT IR TĀ DIENA!
stay trve!
0
Dirsā to dienu...
0
nelamājies mincīša klātbūtnē
0
man pēc 4 stundām "jāmostas" un jādodas strādāt vēlēšanu labā... domāju ka man ir visas tiesības lamāties...
0
uz kurieni var iet ciemos? lol
0
darīts
+3
+4
666.vēlēšanu iecirknī līdz šim nekādu pārpratumu nav bijis :>>
www.apollo.lv/portal/news/article...
0
0
^ skaista un politiski piesātināta nāve.
kaut vairākiem tāda būtu.
+1
Iecirknis 666... Jāpārvācās uz Lazdonas pagastu?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas