drugs?
0
komentaari? nojaushu aptuveno vairaakuma atbilzhu saturu taapeec laiciigi pieziimeeshu ALKOHOLS=drugs. nu tad taa - vareetu netikai atbildeet ar lietoju/nelietoju bet pakomenteet + un - distanceejoties no aizspriedumiem un taa ko teica mamma... :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
fuj labak daudz alus neka kauko rit vai pipet utt...
-1
a kaada atshkjiriiba?
0
Neko nelegālu neesmu lietojis, un to pašu legālo (5%-40%) cenšos ierobežot. Moralizēt nesākšu, un neapgalvošu, ka jaunībā nebūtu kaut nomēģinājis kaut kāsīti, ja izdevība būtu iekritusi klēpī. Nu i neiekrita, nu i nevaig.
0
Labi ka tev vismaz nepaveicaas, citaadi tagad mans nemataino draugu barinsh ir uzseedushies uz taa pasha nemaz nekaitiigaa kaasiisha. Takaa taa..
0
Nu, pagaidaam, ir tikai alus un (shad tad) kas stipraaks, redzees, kas buus taalaak. Kaut gan - smeekjeeshanai man ir reaals, dziivs(pagaidaam) piemeers - klasesbiedrs - 16 gadi, smeekjee no mazotnes. Rezultaati - plaushas, sirds pamatiigi piebeigtas, vinjsh ir speejiigs saauksteeties jebkuraa briidii (arii vasaraa), palaikam uznaak nespeeks... un tas viss tikai 16 gados! Te nemaz nevajag visus tos uzrakstus uz pacinjaam, pietiek paskatiities uz liidzcilveekiem. Bet alus... gluzhi vienkaarshi censhos sevi kontroleet. Palaikam sanaak.
0
Pasmaidu par to visu un piipeeju zaljo taalaak. Kas man jaunai nepreceetai ;P
0
...ja runaa par kaitiigumu - es tikai paarstaavu viedokli ka alkohols ir viskaitiigaakaa + atkariibu visveicinoshaakaa narkotika no visaam - cik daudz ir redzeeti nodzeerushies degjeneraati un cik daudz taadi ko piemeeram nopietni sakropljojis taspac zaljais
0
Jaa, un katrs kas ir kaut reizi pameegjinaajis ir jau 1. (t.i. zemaakaas) pakaapees alkoholikjis. Neatceros cik to pakaapju pavisam bija, bet es taa lasiiju kaut kaadaa bukletaa. Taa ka pats esmu jau otraas pakaapes. Ar alkoholyu nav joki. :)
0
ALKOHOLS=drugs, bet "drug" krieviski noziimee "draugs". :)
0
drugs/no sex. So - no drugs!
-1
Some drugs improve sexual experience
0
Music is the Best Drug! = Muuzika ir vislabaakais draugs. :)
0
Manupraat, palaikam jau nedaudz iemest var, bet taa, kaa mani vienaudzhi (16-18 g.v.)-0 vienkaarschi taapat- tas ir garaam. Bet taas jau ir tikai manas domas. Dazhaam labam true metaljuugam gan vajagot tikai alu, muuziku un vienu sievietes vietu
0
yeah, but I prefer "live" sex, without any kind of "stimulating" shit!!!
0
saprotiet,daudzi alu nelietu tapeec,lai no vinja lielaakaa vai mazaakaa meeraa apkostos,bet tapeec,ka alus ir garshiigs.alu var izgarshot atshkiriibaa no narkootikaam;P
0
a vot man griezh amfetamiins un es neko tur nevaru padariit! un lai nevainiigie metakmeni pirmie... :)
0
a vot trollhorns maldaas ...par izgarsoshanu :PPP kopumaa patiikami ka aizspriedumainiibas liimenis ir stipri zems un cilveecinji savu noliedzosho attiexmi vismaz meegjina pamatot - galvenais saprast ka nau radikaala nodaliijuma alkohols vs. narkotikas :)
0
Padzerties tak i tik jauki, nu ko juus te vispaar muldat. Jebkura lieta, kuru paarmeerigi lieto, var tevi nobeigt. Vot tipa kniebties forshi, tur visas muskulju grupas darbojaas, bet visi tach i dzirdeejushi, kaa cilveeki liekaas ar sirdi. Un vispaar taa ir dabiskaa atlase. Tie kas nezin cik daudz vinjam jaadzer, vai jaapiipee - tie arii uzraujaas, a paari paliek gudraakie, speeciigaakie un smukaakie :)
0
bravo!!!
0
Labāk kārtīgi piedzeries un zini no rīta kāpēc ir sūdīgi un no kā...
0
Alus ir labs! Tāpat kā sex! Un metal! Bet vislabāk visu kopā!!! >:D
0
Starp citu, + , alkohols nav "visātrāk atkarību izraisošā viela", visātrāk fizisko atkarību rada nikotīns, atrāk vēl par heroīnu, jo heroīnam sākumā ir tikai garīgā atkarībā. Bet atkarība no alkohola- alkoholisms veidojas katram savādāk- vienam dažos mēnešos(pie intensīvas lietošanas), citam vairāku gadu laikā, bet citiem tā arī neizveidojas. Pirms runā, painteresējies par zinātnieku pētījumiem. Atkarība no nikotīna ir daudz spēcīgāka, cik daudz aktīvus smēķētājus pazīsti, kam izdevies pavisam atmest?
0
crazysowild: kas slikts zaljajaa? Doshu piemeeru no dziives - Ventspils "normaalo" jaunieshu izklaide veids. Par normaalu tusu tiek uzskatiits tas, kas tiek veidots peec sheemas - atnaakam/iedzeram/ievelkam... piipeet/ iedzeram/ievelkam un taa liidz visi ir autaa. Peec tam par vislabaakajaam un saturiigaakajaam tiek uzskatiitas sarunas "kaa es tur veemu, kaadi suudi savaariiti, cik pretiiga sajuuta bija no riita utt". Riezeem(nee, nu jau diezgan biezhi) ir jaapriecaajaspar to, ka es neesmu normaals...
0
ar ko atshckjiraas piedzershanaas no sapiipeeshanaas ( pozitiivos faktorus zinu pac - gribeetos uzzinaat kaadu negatiivo)
0
peraonigi man no shnjabja nak virsu shausmiga agresivitate a no zaales ni un ni :) taa vot man bet katram jau citadi! bet principaa tas jau ar atkariigs kada noskanjojumaa ko lieto!
0
kk:(, 7. septembrī, plkst. 10:05
Music is the Best Drug! = Muuzika ir vislabaakais draugs. :)

^_^, jaa, muuzika ir vislabaakais draugs :)
0
Aj, aj, aj..Es esmu atkariigs!
0
lietot suk jo taadi kas bez taa nevar atslaabinaaties vai justies labi ir gariigi vaaji
es arii dzeru bet alkohols sak taa pat kaa viss paareejais bet no otras puses kas tik nesuk bumba ar diviem galiem aa un Bekons ir laimiigs
0
:
:
:
:
T
P

0
Ko isteniibaa, aizsaakdams sho teemu, gribeeji panaakt, a?
0
neko - redzeet cik juus visi esat aprobezhoti - bet kaa par briinumu aprobezhotiibas te ir mazaak nekaa domaaju (bet tomeer ir, diezgan daudz)
0
To mAD:
Vai tad es saku ka zaljajaa ir kaut kas slikts, man griez zaljais un labpraat to ielietoju. Par tiem Ventspils "Normālajiem" cilveekiem runaajot (pati kaadreiz dziivoju v-pilii), V-pils jau nav iznjeemums taadi cilveeki ir visur
0
Nu ja, + , es jau esmu aprobežota kā visi pagāni tavā skatījumā. Bet viss ir relatīvs, man varbūt liekas, ka tu esi aprobežots(a). >:(
0
Visi? ;D Sheit nu gan t.s. lazas = sameeraa maz, saliidzinot ar pigoriem citur. So tavs meeginaajums pashapliecinaaties shoreiz = izgaazies.
0
aprobezhotiiba sheit dazhkaart valda
0
Es shoreiz domaaju izteikumus par sho teemu.
0
lieto vai nelieto pashu dariishana tie kas nelieto jau nenospraags no taa ka cits lieto iznjemot geroin variantu ka deelj kaarteejaas devas kauj visus nost
0
nu bet zaale tachu ir nekaitiigaaka un izdeviigaaka par alkoholu,so ko juus apdirshat nelegaalaas drugs?nodzeerushies te savu alu un baigi lepnie.pizdjec vienkaarshi.
0
Nu, par to izdevīgumu vēl varētu pastrīdēties...
0
nu tad pastriidamies!?bet padomaa tev normaali sadod pa galvu no zaales,pa kuru tu esi atdevis nu nez kaadus santjikus zem lata(tur protams darbojas sameshanaas princips).a cik tu izteeree lai piedzertos?a?baigi bezsakariigs teksc,sor,bet domaaju ka doma skaidra.
0
jaa cik ir gadiijumi ka zaali uzsauc un cik kad alu uzsauc? ko
0
Nu, par diviem latiem sanaak ceturtdaljgrams. Vismaz es pa to nevaru apreibināties tik ljoti, cik no 6L alus + smēķējot zāli, vēl ir jātērē 0,4Ls kolas pudelei, caur kuru smēķē.
0
kolas pudeli var musarnjikaa arii atrast :)
0
nemuldi tur tik daudz kudar,bet pienjem kaa ir.
0
nekaa nav
0
ir ir
0
nu man nav
0
who cares
0
jo mazaak draugu , jo mazaak probleemu,
jo vairaak draugu, jo vairaak aizdot vajag
:D
0
a tu neaizdod suuti pie velliem visiem iespeejamajiem
0
fuck you:"Zāle nekaitīgāka par alkoholu..." Ei nu, cilvēk, vajag domāt, ko runā! Marihuānas sastāvā esošas vielas asinīs var atrast pat mēnesi pēc vienas cigaretes izpīpēšanas!
0
nu un ka var atrast? mr.superinformeetais es tachu teicu ..."distanceejoties no taa ko teica mamma... :)" es tev paraadiitu 50 galiigi liidz klinkjim nodzeerushos degjeneraatus pret katru indiviidu kuru sakropljojusi zaales piipeeshana ja vien tu buutu speejiigs taadu uzraadiit (pats taadus neesmu redzeejis)
0
To + Nezinu ko, ko tev teica mamma, mans teksts bija veltīts cilvēkam ar niku fuck you. Ja tu arī domā, ka alkohols ir kaitīgāks par zāli, tad tu esi vēl aprobežotāks par mani. Nevajag uzturēties tikai dzērāju sabiedrībā, pakontaktējies kādreiz arī ar zālēdājiem.
0
un kas tad vinjiem vainas?
0
palasi kautvai graamatas.tur pat nav ko apstriideet,ka zaale ir nekaitiigaaka par alkoholu.taa ir un viss.
0
mjaa luusi - starpcitu es ar alkoholikjiem stipri izvairos kontakteeties un to kaadas sekas atstaaj uz cilveeka psihi un fizisko veseliibu alkohols vai maasa kanjepe zinu gan pats gan arii paveerojot realitaati kaa taadu - neesmu redzeejis ka kaads sapiipeejies cilveex kristu vemdams no kaajaam uzmaakdamies un soliidamies piekaut savus liidzcilveekus utt
0
Toties ar viniem nevar normali sarunaties, ne kad ir sapiipejusies, ne ar kad itka nav zem kaifa.
Kas attiecas uz dzeraju lielo daudzumu, tad tie dzeraji parasti ir cilveki jau gados, un vinu jauniba tadas zales nebija, tapec vini ir nodzerusies, bet zale ir jaunums, salidzinot ar alkoh., zali parasti pipe jauni cilveki ar veel specigu organismu.
Nezinu, fuck you, kadas gramatas esi lasijis tu, bet tajas, ko esmu lasijusi es, zale ir uzsverta ka loti kaitiga narkotika, ne par velti vairuma valstu ta ir aizliegta.
0
zaale skaitaas pie vieglajaam nelegaalajaam narkotikaam.
0
Skaitas, bet ta ir propoganda, nu nav zale nekaitigaka par alkoholu, ka es jums saku!
0
nee propaganda ir taa ka zaale ir kaitiiga!
0
peec zaales panesaas veelme peec hash un tad jau arii aiziet paareejaas vielas bet a shmigu vienkeerhaak kautvai leetaak es personiigi noliedzu 40 graadiigos it seviski shnjabi jo taa ir krievu kultuuras speeciiga sastaavdalja ko shamie psrs laikos te smagi ievazaaja piem senlatvieshi dzeera alu un ne shnabi cik zinu zaale ar shiem nebij pieejama arii es dzeru alu nu dazreiz kaadu kjiimisku cider vai coctail vai kaadu leeto viinu kuram virsuu rakstiita taada ruupnica kas pirms 20 gadiem jau kaa aizklapeeta
bet ja man jaaizveelas starp kautvai spirtu, kaukaadu griizinja vai aagenskalna tocku un zaale mana izveele buus alkohols.
cik man zinaami tie zaales piipotaaji vinji ir makten agresiivi i ar un bez zaales ribaas bet dzeerumaa kaa nu kursh protams citiem uznaak agresijas izpausmes kad saak saveejos dauziit bet citiem tikai maktena jautriiba
Taa kaa Latvieshi esiet LATVIESHI un lietojat alu nevis krievu dzeerienu vai kaukaadus tur indiaanju vai araabu kumaarus.
0
senlatvieshi kanjepes maaceeja gan pielietot peec pilnas programmas - piipeet gan vinji taas nepiipeeja (jo shajos platuma graados augushajaam nau pietiekoshi augsts THC liimenis lai tas idaliitos degshanas procesaa) bet pienaa vaariishana un tamliidziigas padariishanas bijushas peec visa spriezhot (kaut vai tautas dziesmaas paraadaas) paziistamas. zaales piipmanji nekad nau agresiivi :P
0
nezin nezin pa to agresiju bij viens itkaa tuseejaam utt a shis vienreiz sapiipeejaas un saaka kaskji mekleet kameer arii izkaavaamies taa liidz asiniim varbuut taveejie piipeetaaji piipee kvalitatiivu zaali es nez
0
Nudien, kā viens cilvēks var iecirsties- zāle nav kaitīga, zāle nav kaitīga, laikam smadzenes jau nopīpētas, loģiski padomāt vairs nevar.
0
>LUUSIS

jaa man ir nopiipoeetas un sinteetisko narkotiku virpulii aizpeldeejushas smadzenes un esmu degradeejies pateereetaajs bez nevienas radoshas idejas un potenciaala taas realizeet un briizhiem vispaar nesaprotu ko daru ... pielec man tikai tad kad ir izdariits kaarteejais noziegums kuru es protams esmu paveicis lai ieguutu naudu narkotikaam no kuraam esmu tik ljooooooti atkariiigs ...... paaaa liii gaaa!!!
0
Mjā, paškritika ir laba lieta, to es vienādiņ saku. >:P
0
drugs are bad
0
uhhh! secinajums! ir dazhi kam tas ruup ka piemeram krusts! tadi kam pohuj lielaka dalja! un tadi iblji kas jau seezh uz kaasisha ka piemeram fuck off! pats neesmu ideals kadas 3-4reizes esmu ievilci kadu duumu! bet neregulaari! taa kaa dziivee ja visu gribas izdariit, itsevishkji kad veel nav palicis nopietns
-1
zaali izveelas parasti tie kam nauda pasiem nav jaaapelna... tik taadeelj ka dod senci vel ... tapee arii jaunaakie paarsvaraa... piem es vienu siiku kumariitaaju zinu... taads siikalinjsh samam tikai 13 un vish i desmitreiz vairaak zaali atkumarijies nekaa juus...un vispaar par 2ls sanaak pusgrams nevis 1/4 kaa te dazsh laps domaa... es personiigi zaali kuriju tad kad gribas taadu mieriigaaku tusu istaisiit... snabi dzeru kad urlas jaaiet atspaardiit... a alu dzeru tikai tad kad jau esu galiigi nodzeerusies vai tad kad nekaa cita naf.. un ja nekaa cita naf tad es esu galiiki nodzeerusies...
0
Skumji, ka jauni cilvēki sevi indē... :)
+1
2 sleep_talking
"zaali izveelas parasti tie kam nauda pasiem nav jaaapelna... tik taadeelj ka dod senci vel"..

Nekaa nebija man paziistamie kumariitaaji jau sen ir atbriivojushies no maaminju gaadiibas un liidz ar to no maaminjas macinja

"vispaar par 2ls sanaak pusgrams"

???? nesapratu te man rodas 2 jautaajumi
1)Ko tad tu piipee ja tev sanaak tik leeti?
2)Neticu ka var nopirkt labu zaali par 4Ls gramaa

"a alu dzeru tikai tad kad jau esu galiigi nodzeerusies vai tad kad nekaa cita naf"

nu skarbi

+2
gandrīz viss, kas ir patīkams ir vai nu amorāls, vai maitā veselību...
0
tiesa kas tiesa
0
Nez kāpēc pasaulē ir tā iekārtojies, ka jēdziens "pleasure" vienmēr stiepj sev līdzi "pain". Jautājums tikai - cik garā striķī (t.i. - cik drīz pēc baudas izpaudīsies sāpes)
0
to dragonheart

Ja dzersi tad izpaudiisies naakamajaa riitaa :D
0
To dragonheart plkst.10:33 : Seks gan nav amorāls un veselību uzlabo, nevis maitā! :)
0
2 crazysowild

tadaa gadijumaa cik biezi tev paziistamie kumariitaaji to zaali kurii??? kaukaa neticas ka vareetu buut vismaz katru otro dienu... jo cilveeki kas ir spiesti pelniit sev iztiku parasti ir nedaudz apdomiigaaki...ja protams naf atkariigi...

par 2 ls sanaak 2/5-gandriiz grams jo 1 grams ir 5ls...
1)piipeeju es zaali.. (uz jaut. ko tad tu piipee???)
2)zaale tiiri lapa... man skiet to atziitu ka tu gan tev "paziistamie kumariitaaji"

par to alu... nu jaa pasaule ir skarba to tev pateiks katrs kas ir dziivojis kaut dienu...
vispaar nesaprotu ko visi tanii aluu atrod... tagad mani visi protams noliks kaa es siten nospiediisu "pievienot" bet man alus ir un laikam arii paliks dzeeriens ko dzer kad vairs nekaa naf vai arii pa jaanjiem, bet tas jau ir skaidrs...
0
blaablaablaa es teereeju savu senchu naudu zaalei un juutos laimiiga :) negaidu briidi kad buus jaapelna pashai.. par to zaali crazysowild man taadas palielas aizdomas, ka tu piipee nevis zaali, betgan saberztas kljavu lapas. jo cik zinu (vai nezinu) zaales standartcena ir 8ls par gramu. nu bet ja jau tu esi tik paarliecinaata par tiem 5 ls, tad izstaasti kaa ta tu to zaali dabuu! vai tik te nav iepiitii pazinjas pazinja utt?.. so tad gan es nebriinos ka tikai 5ls
0
kam alus kam shnjabis kam zaale taapat visiem buus jaamirst un veselam nomirt arii kaitiigi
0
2 kate

kapee tu mani par crazysowild sauc a???? me tas nepatiik... :(( bij taac teiciens- ja tevi citee tad tu esi kau kas... ja no tevis zog tad tu esi kas iipash.... bet slavens tu esi tikai tad kad tev piedeevee citu saciito....
taa kaa jaasecina ka crazysowild ir slavens?????

gan jau ar laiku izstaastiishu.. kad atradiishu nr. vareesiet pasi zvaniit.. hehe
0
Nezinu,ne vienmeer ir taa ka peec dzershanas ir baigi suudiigi,bet ja godiigi,peec piipeeshanas man totaali rauj uz augshu!Nau nekas tiikams,suuds vien ir!peec tam galva saap ka tuuliit paarspraagtu!naf tas viss...
0
Sex, Drugs and alchokol! tā viš i ko ne
0
man tusos parasti gadaas kaa ka kad dzeru un kaads saodmaa zaali uzvilkt ua plaushas un taa smaka nonaak man liidz degunam aatri jaamizo korkjeet
0
To ArmaggeddnS: Nī, labāk Sex, Metal & Alchokol- vislabākais savienojums! >:)
0
nujaaaaaaaa. informeetiibas liimenis sheitan ir zem kritiskaa.
ieejiet wismaz tajaa pashaa www.narcomania.lv tur ir oficiaalaa infa,taada,ko netikai sniedz sertificeeti aarsti,bet,taakaa taa ir walsts atbalstiita lapa,tad tur ir walstij izdewiiga infa, taatad, bez izskaistinaajumiem,driizaa... otraadi. un pat tur par marihuaanas kaitiigumu ir teikc daudz mazaak nekaa juusu lielais wairums spriedelee.pats esmu alkohola,nikotiina un sinteetikas(arii medikamentu,kas biezhi ir ne taas wieglaakaas narkotikas) ljoti necieniitaajs.
neciteeshu ko kurais raxta,bet nekorektumus raxtiitajaa gan piemineeshu:
hashish ir taa pati kanjepe tikai citaadi sagatawota,lai jums saprotamaak: marihuaana un hashish ir kaa saliidzinot degwiins un konjax.
slikti ir tad kad paarpiipeejas, t.i. nejeedz daudzumu ar ko pietiek,wai kad lieto kopaa ar alkoholu(tas ir pilniigs idiotisms) nu 1 wai2 ali neskaitaas(nejau spirtotie), wai arii peerkat kautkaadu suudu no chigaaniem,kam biezhi ir klaat wisaada sinteetiska/medikamenteeta draza,lai wairaak dod pa galwu.
neapshaubaami pieradums rodas pie wisa, arii pie zaales. tachu paweerojiet sawas maates,kas dzer kafiju katru riitu un ja nedabuu tad ir kashkjiigas un leciigas un pastraadaat newar. wai arii cilweeks piedzeras un naakamajaa riitaa ir suuuuudiigi.suudiigi ir taapeec,ka ir pohas.pohas noziimee to ka ir saindeets organisms(jebkursh reibums ir saindeeshanaas,war arii patiikami saindeeties,tipa mazliet iedzert wai uzpiipeet, wai kafiju mundrumam,hehehe) protams,ka cilweeks/lops zinaas kaapeec un no kaa ir suudiigi.bet kautkas liidzigs pohaam no zaales rodas peec5-10 gadiem piipeeshanas wismaz 4 - 5 dienas nedeeljaa. bet no alkohola jau 1 reizee. peec tam weelams apdomaat legaalo narkotiku kaitiigumu un izdewiigumu walstij,un netiek briidinaats,ka kafija utt rada speeciigu atkariibu.
par izdewiigumu/neizdewiigumu, manupraat naw jeedziigi runaat, jo izdewiigi ir tikai nekaiteet sawai weseliibai(wai arii kaiteet peec iespeejas mazaak). skaidriiba paari wisam. bet ja newarat relaxeeties bez alkohola un citaam wielaam,tad praatiigi,kautwai taapeec,ka likumi pie mums ir shai sakaraa wispaareejaas cilweektiesiibas neieweerojoshi,diemzheel.....
p.s. peec aarstu narkologu atzinuma problemaatiskaakaa narkotika latvijaa/ex ussr ir un weel ilgi palix alkohols. un 3 imuunsisteemu wiswairaak pawaajinoshaakaas ir heroiins, kokaiins un alkohols. taa luuk. amen. :)))
0
normaalam metinaataajam kaut reizi weed ir jaauzkumii.kursh tad nezin taadu rituaalu kaa iedzert vaco labo alinju, uzpiipeet (ne zaali) un paklausiities ar chomiem labu metaalu!!!
no zaales atkariiba gan nav-cita lieta ir taa, cik loti to pasham gribaas bet mediciiniski tas nav nekaads "celjs uz smagajaam narkotikaam".
nezinu nevienu metinaataaju kursh nedzertu ja nu vieniigi dazhi kristiigo poperu P.O.D. fani, kuri ir paarliecinaati ka speej klausiities "metaalu"(jo ir tachu nu-metal :D ) un buut labie ljaudis, bet tas taapat neskaitaas
0
he he roof un luusis labi saka
0
Ē, roof, man tas rituāls nav pilnīgs, jo es nesmēķēju, neko nesmēķēju, manas plaušas ir tīras un rozā kā maza bērna pakaļa(es vismaz tā ceru.) >:)
0
Sakarā ar tēmu par Zupīti atraku šito- nez ko tagad attiecīgie cilvēki teiktu par saviem izteikumiem pirms 4 gadiem? Vēljoprojām viss tik melnbalts jeb košs un krāsains?
0
ALKOHOLS=drugs, bet "drug" krieviski noziimee "draugs". :)

^ tā ir.
0
ā, tas bij kk citāts
0
Vispār mēģinu atradināties un nedzert vienā vakarā vairāk par 4 aliem. ok, trim.
0
Heh, kā tad tā, manis vēl te nebija, bet ernesto jau ņēmās (vispār nezināju, ka viņš te bijis aktīvs kaukad, hh), hh, hh, jūū, palasīsim (chuckle)
+2
p.s. nesen uz īsu brīdi bija atvēries tāds tip info/forums stoned.lv (nedēļu pēc pamanīšanās pārvērtās par 404, wtf?), tur bija labs citāts:

"Tie cilvēki, kas veido www.narcomania.lv, tak nav normāli. Jūtama slimīga apsēstība ar cīņu pret narkotikām"

LOL!
+5
aam nu es neatbalstu taas stipraas narkotikas utt.... es pats piipeeju zaali un jaa.... manupraat zaale nau kaitiiga! un atkariibu arii neizraisa!
+5
Bravō!
*pūlis jūk prātā, aplaudē tev un izkliedz glaimus.
0
Laba daļa narkotika neizraisa fizisku/ķīmisku atkarību, bet gan psiholoģisku t.i. vienkāŗši gribas iekaifot vēl un vēl un vēl ...
0
Es gan teiktu, ka tikai dažas narkotikas neizraisa fizisku atkarību. ( ja nemaldos kokaīns un LSD) Zālīte neskaitās :)
+1
Tāpat kā alus nav alkohols, arī zālīte nav narkotika ? ;)
+3
Nav kaitīga? Kātad un smadzene nepavisam nebremzē pēc kāda nokurīta laika.
+1
kokaīns nemaz neizraisa atkaribu, kur nu. kokaīns un heroīns tieši ir tās narkotikas no kurām rodas fiziska atkarība,
zāle ir tada paša narkotika kā alus, šņabism kafija un cigaretes. tasm ka dažas no narkotikām ir legalas ne sūda nenozīmē,
0
Par koku hz, bet no herņas jau pēc pirmās reizes.
+1
^ tas arī ir individuāli.
nesen kaut kur lasīju izteikumu, ka heroīns, lai arī atkarību ātri radošs, citādi esot pilnīgi nekaitīgs - wtf?
+1
Nesen savukārt lasīju, ka sākumā kokaīnu izmantoja, lai ārstētu morfija atkarību ... FOAD
+2
nav no pirmās reizes no hera. atkarīgs arī kā lieto (šņauc, pīpē, dur) un no cilvēka.
heroīns kādreiz starp citu bija klepus zāles.
+4
cilvēki, kas nolemj lietot heroīnu, ir atkarīgi jau pirms pirmās reizes.
a zāle - nekāda vaina. dzīvoju holandē otro mēnesi, šad tad uzpīpājam un ir forši, tā te nav nekāda problēma. cilvēkam jau vienmēr interesantāk būs noņemties ar to, kas nav legāls. bet neko stiprāku nemaz neprasās, intereses pēc pāris reizes uzpīpēju vēl salviju, tā gan smagi iznesa no realitātes rāmjiem, bet fīlings pēc tam ideāls. tad vēl te ir pāris lsd/sēņveidīgi produkti vēl legāli, kas arīdzan ir ok. ar legālo izvēlni man vismaz pietiek lai mājas apstākļos paklejotu pa smadzeņpodu mazliet savādāk ;)
+1
salvia
0
pizdu salviju, sadedzināt uz sārta viņu.
avot lsd gan ir štelle.
+1
well, kas kuram tuvāks
+5
Nu ja, lapu šamaņi dolbījās dzerot ar mušmirēm sabarotu ziemeļbriežu čuras ...
+3
^ Tas gan ir hārdkōrs.
+3
Drīzāk folkmetāls vai psychodelic :D
0
l[_, [()] l[_,
+5
Pežas simbols ???
0
+1
vikingu berserkeri arī dolbījās un pēc tam močījās ēdot mušmires
+2
kā pasargāt bērnus no narkotikām? :D

www.youtube.com/watch?v=i1wkcGUZRqw...
0
lol
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas