Priekpilnu dzīvi Saskaņas Centrā!
+6
:))))))))
Lai ticība un spēks vieno mūs Saskaņā! :))))))))))
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
(piedodiet, vienkārši gribēju skaistu tēmas nosaukumu)
+7
Mjā, tagad izteicienam "shit happens" ir jauna nozīme...
+2
wtf.
+2
tā jau sūdīgi. :(
+3
nu ir dirsā. un pamatīgi.
+12
Mērfija likums:

Viss, kas sakas labi, beidzas slikti. Viss, kas sākas slikti, beidzas vēl sliktāk.
0
Nebūtu tur šlessers varētu, varbūt, pat priecāties. Katrā ziņā, redzēs.
0
Prieks par to, ka vismaz Kristovskis pa vidu arī:D
0
Es drusku pārfrāzētu: lai slavēts mūsu vadonis Alfrēds Rubiks!
+11
1991.gadā vienkārši vajadzēja visus šitos mūdžus pielikt pie sienas un izšaut, tagad nebūtu tādu problēmu.
+11
Papildinu domu - un visus, kas tajā laikā bija Interfrontē, vajadzēja momentāli izmest ārā no Latvijas arīdzan.
-2
Njā... Krīze saasinās un ir stiprāka nekā citās valstīs, kuras jau sāk atkopties, valstī pie varas nāk valsts ienaidnieki... Kas būs tālāk!?
+9
Un tad nāktu mūsu trīs baltie tautas dēli Andris, Ainārs un Aivars un tāpat visu smuki sadalītu - tikai bez traucēkļiem, khe khe khe. Tikai kurš no viņiem ir trešais - muļķis? Ā nē, muļķis šoreiz sanāk tauta :D
+7
lol... kas ir kopīgs pēdējiem trīs avatāriem?
+1
Devil horns? :D
+3
Deathperado, es ar vecvecākiem pirms pāris dienām tieši par Interfrontiešu "pielikšanu pie sienas" diskutēju. Viņi arī bija stipri līdzīgās domās :D
+1
Interfrontiešus pie sienas vai prom - tas jā; bet "visus šitos mūdžus" - ehehehe... krietna daļa no šitiem mūdžiem par tādiem kļuvuši ir šo pēdējo 18-20 gadu laikā; tolaik vai nu viņiem nebija nekādas sevišķi konkrētas politiskas pārliecības, vai naivi ideāli, kuri laika gaitā piemirsās...
+2
Rubiks, Ždanoka, Pliners utt bija mūdži jau tajā laikā, aktīvi darbojās pret Latvijas neatkarību Interfrontes un PSKP paspārnē.
0
Tūlīt vēl nevis visi brauks prom uz krieviju, cik nu brauc, bet no krievijas uz Latviju.

0
tad tik palidzes, alah ahbar, alah ahbar.
+11
es uzskatu, ka mēs dabūjām to, ko esam pelnījuši dēļ tā, ka visus šos gadus latvieši savā starpā nav varējuši vienoties un padzīt no varas vecos komunistus/zagļus. tā kā nav, ko gaudot.
+1
Piekriitu E.
Plus veel sveiciens visiem, kas izdomaaja neiet uz veeleeshanaam.
Te nu mees esam.
+1
+6
neiet uz vēlēšanām šajā gadījumā bija visbezatbildīgākā rīcība no latviešu tautības vēlētāju puses. jā, var jau kunksēt, ka valdība ir zagļi, ka dzīve ir slikta, bet galu galā, tieši vēlētājs visu laiku ir bijis vainīgs pie tā, ka gadu no gada ievēlam vienus un tos pašus kadrus - komponistus, svarcēlājus, bērnu ārstus, fiziķus un vnk pamuļķus - Saeimā un domē. veselīgi domājoša sabiedrība nebalsotu par cilvēkiem, kuriem nav nekādu politiķa dotību, kurpretī slima un stulba sabiedrība (tiesa gan, ne visi) nobalsos par "talantīgiem", "skaistiem" un "darbīgiem" cilvēkiem, vai tādiem, kuri reizi gadā izliekas sarosāmies un nosodām savu mīļo kolēģu neveiksmes. sorry, veči, izvēle bija, par ko balsot - VL, kas gan ir jauni un brīžiem pārlieku naivi, tomēr tieši šī jaunība, latviskais gars un ideālisms būtu pretspars veco komuņagu, biznesmeņu, buldozeru un moskavītu spiedienam un jau tā izjātās tautas kakla. tas būtu bijis kaut vai kā protesta balsojums, un tas būtu bijis daudz labāk, nekā neiet vispār. bet, nē. mēs neejam uz vēlēšanām, augstprātīgi tēlojam cietējus un nihilistus, un nu plūcam savas vienaldzības, aptumšotā prāta un nevarības augļus. mūs nevarīgus pirmkārt, esam padarījuši mēs paši dēļ savas skaudības, muļķības un neizlēmības. otrkārt, mūs nevarīgus ir padarījuši tie, kam mēs visu šo laiku mēģinājām ticēt, pat līdz absurda līmenim. vienīgais ceļš mūsu valsts un tajā dzīvojošo cilvēku labklājībai un normālai dzīvei, ir visas vecās politiskās kliķes maiņu. diemžēl, viņi visi, uzsveru, visi, ir samaitājušies. pat ne tādas partijas kā SCP vai PS nav jaunas - tie ir tie paši vecie samaitātie kadri, kuri nu pēkšņi pārmetuši kažociņus otrādi. par sirdsapziņas esamību viņos es šaubos.
eh, man ļoti patīk šī valsts kā zeme kur dzīvot, šīs ir manas mājas, te dzīvo mani tuvinieki un draugi, bet tas, kā mēs izvēlamies savus vadoņus mani sarūgtina līdz sirds dziļumiem un dzen izmisumā. ja boikotējam vēlēšanas, tad boikotējam visi, nevis pat šajā jautājumā esam sašķelti.

p.s. Lāčplēša lielākais ienaidnieks nebija Melnais Bruņieks, bet gan vecais labais velnam dvēseli un ārzemju politiskajiem spēkiem prātu pārdevušais Kangars, Lāčplēša tautietis.
+2
Tas gan - kā vispār var neatnākt uz vēlēšanām un pēc tam uzdrošināties gaudot, ka viss slikti un nekas nemainās!!!
+1
Ar vēlēšanam vien nebūs līdzēts...
+5
Ja nespēj par veltīt kādus stundiņu sava laika VIENU REIZI četros gados, lai paustu savu attieksmi pret pastāvošo iekārtu un izmantotu vismaz šo iespēju mainīt situāciju, tad kāda velna pēc vajadzēja stāties ārā no PSRS? Demokrātiju viņiem padod, brīvību, a kad ir reāli jāpielieto šie te brīnumi, tad nekā - a, ko tad es, mana balss jau neko nenozīmē, es labāk nekur neiešu un kasīšu kuli mājās.
0
Fuu.. tātad mana balss nebija par velti, ja jau Kristovskis arī ticis. Man tā SC "saskaņa" sāk vilkt uz vārdu asimilācija..
+1
redz, ja nebūtu nobalsojuši tik daudz iedzīvotāju, bet tikai kādi 3%, tad nebalsošanai būtu pavisam cits svars un garša.
Un, vispār, ja Tevi apzog, tad cik nu tā var teikt, patīkamāk, ja apzog kāds cits, nevis savējais - cits latvietis.
+1
jā, bet tautas vienotība vēlēšanās būtu pirmais solis - vienalga, vai visi ietu un balsotu par izteikti jauniem un noacionāliem spēkiem, vai visi kopā neietu. tas būtu bezgala spēcīgs signāls pārmaiņām. varbūt, tad vecā kliķe saprastu, ka viņu laiks ir noslēdzies, un ir iestājusies atbildība tautas priekšā. vēlēšanas tamdēļ ir nozīmīgas, ka tajās var parādīt savu attieksmi. diemžēl, latviešiem ir attieksmes problēmas - vai nu neiet vispār, vai nu katrs pārstāv savas sīkās partiju intereses. vienotas vīzijas par valsti un tās attīstību nav. diemžēl, daudzpartiju sistēma šai sabiedrībai neder.
+2
principā jau ir tikai 2 varianti - labie vai kreisie, baigās atšķirības jau nemaz starp viņiem nav, tikai tik cik mēs zinām, kurš ar ko plēšās, un kuru purni vienkārši ir atbaidoši
+3
Ehehe, atcerējos, ka vakar - laikam LNT raidījumā tas bija - bija vērtīga iedzīvotāju aptauja, kur tas urlāts tika intervēts :D "nu etot Ušakov normaļnij pacan...nu pastrojit sebe dom, nu i hren s ņim... a eta, bļin, ždanok - vot u nas na raboķe tože vse - ždanok, ždanok (tā vien likās, ka pateiks arī hujanok), a tolka ņikakova"
0
Prieks par to, ka Tautas partija, Tēvzemei&Brīvībai, PCTVL u.tml. palika zem 5%... Sen jau bija laiks!
+5
iz TP : būs jāvērtē, kas bija pie vainas reklāmas kampaņai, ka netika iekšā katlā un iespējams jāizvērtē vai kaut kas nav aizgājis greizi partijas iekšienē... psc
+2
Šlesers pieļauj krievu valodas lietojuma paplašināšanos
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...

nu ko briezt tur briezt ............ :(
+3
AC/DC "Highway to Hell"
+2
Es jau iedomājos vienu no pirmajiem, kas būtu pelnījis publiski virves galā karāties... Derētu karātavu laukumā augšminētās uzpariktes atjaunot un sākt aktīvi izmantot...
+1
Deathperado, Tev ir kāda statistika, ka neviens nebalsoja? Varbūt no letiņiem liela daļa sabalsoja tieši par SC? Paskaties, vismaz vecās utainās partijas netika iekšā. Es gan brīnos par JL. Par LPP arī brīnos, bet to vēl varētu saprast - tādu izteikti vienas partijas pārsvaru reklāmās nebija nācies redzēt. Kas ta mums, smuki sataisīts un smuki runāts, kāpēc ta nenobalsot?
+4
Balsoju par visu latvijai gan ep gan rd velesanas.
Par iznakumu tads jau bija gaidams soreiz varam priecaties ka dazos rajonos nacionalisti tika pie varas.
Katra gadijuma ja sc atlausies ko vairak ka tikai par saskanu tad count me in kada pagrides kustiba kas cinisies pret so sviestu.
+3
Vēlēšanas ir tikai formāla lietiņa. Tiek amatos tikai tās marionetes, kuru saimnieciņiem ir vairāk naudas un savtīgākas un degradējošākas intereses... ;) Demokrātija ir mīts...
+3
Jaunietis ar plaukstu no Gaujas dzer! Jānis: Tas ūdens ir netīrs! Jaunietis:"Što ti skazal?" Jānis:Es saku-ar abām rokām smel,ar abām rokām!
-1
Piekrītu Schnizzel`im. Ne jau politiķi vada pasaules notikumus.
-1
Šnicelei lielā mērā taisnība.
+4
Vispār izskatās, ka, kamēr nebūs apsprāguši visi tie, kam "krieva laiki" saistās ar patīkamām atmiņām par haļavas dzīšanu kolhozā un lētu šnabi, nekādas pārmaiņas nebūs.
Kā ieslēdz tv vai radio, tā mati ceļas stāvus.Viens pazīstams lielzemnieks šodien uzslavēja "okupantus ar Ždanoku priekšgalā", jo "Vaira ar saviem mīkstmiešiem" neko neesot jēgusi.
Un tādiem blakus jādzīvo. Nonākot šaizē, gatavi uzreiz pamest valsti tiem, kuri tēvus sūtīja uz Sibīriju un spīdzināja Čekas pagrabos - šie nu gādās, lai ceptas vistas mutē lido!
+4
Nu, bet ir arī variants, ka šitā būs komunistu Pirra uzvara. Ja viņi tiešām sāks mēģināt visādas klaji pretlatviskas aktivitātes bīdīt, tas novedīs pie latviešu eventuālas aktivitātes paaugstināšanās, apvienošanās un nākamās Saeimas vēlēšanu rezultāti varētu būt ļoti nepatīkami pretlatviski noskaņotajai iedzīvotāju daļai.
0
Bet Rīga sākot ar trešdienu būs okupēta uz četriem gadiem ! Ej tu sazin , ko tie "saskaņotāji" izdomās , jo viņiem gandrīz piederēs 1/2 no visām sēdvietām domē. Vaitad Saeima var ietekmēt Rīgas pašvaldību ?
+2
Var. Valsts Likumiem ir lielāks spēks nekā pašvaldību izstrādājumiem.
+1
Vismaz būs viens konkrēts ienaidnieks, kuram raidīt bruģi.
+1
Klīst diezgan drošas runas, ka vakardien Ušakova un Šlesera tikšanās reizē Saeimā viena no tēmām bija par kaut kādu paskaidrojošo zīmju krieviskošanu Rīgā. Laiks rādīs cik tur patiesības būs, bet nav grūti saprast uz ko tas viss velk
+1
^ jo tālāk, jo trakāk. letiņi tagad dabūs plūkt savas neizdarības un 20 gadu muļķības augļus. skumji... :(
+1
forsi vel tas ka sorit tv netaa lasiju.. peksni pec velessanam uzpeld ka valstij ir janogriez budzets vel uz 500 miljardiem ls ..
mhm... pagaja velessanas kkidajam pensionarus ... algas nahuj mazakas... PVN augstak..

nu tur ja kadu interesee ieejietp palasiet.. vini pat grib speciali alinam vien pacelt akciizes nodokli..

es neiznu ko talak.. .. ..
+4
Vecrīgā ir daudz bruģa, benzīntankos ir benzīns (pagaidām), pudeles atradīsies, lupatiņas un sērkociņi arī.
+1
uj sorry jasamazina par 500 miljoniem ...

re ku tie punkti ko vini dariissot:

# Saskaņā ar mūsu rīcībā esošo informāciju, pensionāri vairs nesaņems 30 santīmu piemaksu par katru nostrādāto gadu.

# Plānots samazināt neapliekamo minimumu strādājošajiem pensionāriem. To samazinās no 165-90 latiem.

# Plāno samazināt neapliekamo minimumu arī ikvienam strādājošajam. Lai palielinātu ienākumus budžetā,palielinās nodokļus.

# Ir zināms, ka tiek apsvērta progresīvā nodokļa ieviešana. Tātad tie, kas saņem lielāku algu maksās arī lielākus nodokļus.

# Valdība plāno paaugstināt īpašuma nodokli. Sagaidāms, ka pieaugs ievērojami, taču dubultots netikšot.

# Plānots ieviest 15% kapitāla pieauguma nodokli. Tas būs jāmaksā, ja ienākumi tiek gūti, piemēram, no dividendēm vai arī par spekulācijās gūto peļņu, ja kaut kas ticis nopirkts lētāk, bet pēc tam pārdots dārgāk.

# Pēc budžeta grozījumiem dārgāk būs jāmaksā par alu. Valdība grasās palielināt akcīzes nodokli alum. Pagaidām, netiks it kā atkārtoti palielināts pievienotās vērtības nodoklis.

# skaidrs, ka vēl vairāk tiks samazinātas algas un netiek izslēgta kādas ministrijas slēgšana.
+1
Lauka kara tiesu tiem draņķiem!
0
a ja saskaņas centrs sāks kačāt savas visas debīlās tiesības un tās arī realizēs... tad Rīga ātri pārtaps par Daugavpili2

+3
rezultātā:

"sakarā ar dižķibeli" praktiski visiem darbiniekiem privātajā sektorā tiks samazinātas algas līdz minimālajām vai arī firmas pārcelsies uz dzīvi pie kaimiņiem;

gan tūristi, gan krogi praktiski izmirs kā suga;

un pilnigi nesaprotamu iemeslu dēļ, pretēji visiem valdības pūliņiem, ieņēmumi no dnodokļiem valstī turpinās samazināties nevis pieaugs...
+1
Tas ir pilnīgs un galīgs idiotisms.
Tālāk vairs tiešām nav kur, bet tie izdzimteņi tāpat atradīs kur.
Kā var valstī kaut kas attīstīties, kad tā vietā, lai sekmētu vēl neizsprāgušo uzņēmēju un mājsaimniecību attīstību, valsts turpina drātēt tos līdz pēdējam.
Es šaubos ka šie 500 miljoni būs pēdējais grieziens. Tie kretīni ir uzveidojuši tik dāŗgu valsts aparātu pa šiem gadiem, ka viņu vēl ilgi nāksies lāpīt.
0
0
nu šito štelli es atbalstu:
"Ir zināms, ka tiek apsvērta progresīvā nodokļa ieviešana. Tātad tie, kas saņem lielāku algu maksās arī lielākus nodokļus."

ir tikai normāli, ka tas kurš saņem vairāk arī maksā lielāku nodoki. sen bij laiks.
0
p.s. un nav vēl zināms vai tā nauda, ko saņems no valūtas fonda tiks izmantota tur, kur to vajadzētu izlietot.
0
Chaos-izklausasa skaudigi! :D
ja kadam ir lielaka alga ta vina vairak jaanosuuc... tas 21% jau ar normali nosuc no algas....

da vispar viss kopaa sak smirdet pec kaut kada ļeņina ideologijas... visu apgriezt-maksasim algas talonos, kad bus krize galaa tad taloni parvertisies par latiem.. mhm

+4
protams ka tiks izmantota kur vajag... takss japabeidz taa jobanaa gaismas pils....
+2
Vaira pareizi teica, valdība neko nedara lai cik tas banāli neizklausītos, jo par tiem 500 miljoniem bija zināms no gada sākuma jau. Valstī, kur prezidents ir galīgs jefiņš, pie varas nāk kreisie un darba tauta tiek drāzta līdz pēdējam drīz jābūt lūzumam.

www.delfi.lv/news/national/polit...
0
es ceru, ka tas lūzums būs ar pozitīvu iznākumu vienkāršajiem cilvēkiem un dos iespējas parādīties un darboties spēkiem, kuriem šīs valsts un tās pilsoņu nākotne rūp. tas, ka lūzumam ir jābūt, ir tikai laika jautājums. cik tad var turēt?
0
aatrak LV notiktu tā saucamais BIG BANG (aizņemos no zinātnes šo terminu)

+4
Sākumā būs Big Collapse. Pēc tam Big (Gang)Bang...
0
tagad valdibaa buus riktiigs Gang bang tas toccna! :D
+1
"ir tikai normāli, ka tas kurš saņem vairāk arī maksā lielāku nodoki. sen bij laiks."

WTF? Ja es saņemu vairāk, es automātiski arī maksāju vairāk nodokļos? Nafig vajag maksāt vēl vairāk par vairāk?

Ja nodoklis ir 15% (LOL), tad no 1000Ls nodokļos aiziet 150Ls. No 500Ls attiecīgi 75Ls.

150 > 75? Tad kur vēl problēma? Fukkoff!!!
+1
Taisīs man te ģeometriskās progresijas, cykuļac.
+1
Progresīvais nodoklis it kā ir diezgan daudzās valstīs, cik zinu, bet pie nestabilas un nesakārtotas sistēmas tas diez ko nestrādā, tur tieši fiksētā nodokļu likme ir efektīvāka, vismaz tā man ir gadījies šut tur lasīt.

ģeometriskās progresija sanāk īsteni vērtīga - strādā un pelni cik gribi, bet pašam tev tāpat paliek tikai kaut kāds noteikts mazumiņš, teiksim, ja nopelni 400, nodokļos samksā 25%=100 Ls un pašam paliek 300; nopelni 600 - nodoklis 50%, nopelni 1200 - nodoklis 75% un tā tālāk. Kāda tad jēga vispār censties kaut ko darīt?
+1
tieši tā nekāda... nahuj... un vini vēl brīnas, ka valstī nav ienākumu.. dooh loģiski... es tādā gadījumā runātu ar darba devēju... lūdzu uzlieciet, man uz papira ka es saņemu 180 ls mēnesī lai skaita nost tos procentus savus augošos... a pārējo lūdzu aploksnē... jā-tik tiešām.. algas aploksnēs...kad var būt labāks par to!
+1
Paaaaaga paga, nekādi te vēl 75%
Drīzāk soļi varētu būt 10%, 15%, 20%, 25%, 30%. Tas gan izraisa efektu, ka tie bagātākie slēpj savu naudiņu daudz nopietnāk :D
+1
tas viss labi nebeigsies
+2
E.?

kad latvijaa ir bijis labi> ?
es taa sāku tīt filmu atpakaļ un nonācu pie slēdziena.. ka necik..
vairāk kā 800 gadus viena vieniga čerņa... tad vācu baroni... tad krieveli tad kars tad atkal krieveli... pa vidu žīdeļi.. tagad E.U....
+8
Ja var ticēt vēstures periodiskai atkārtošanai, tad varbūt beidzot kāds labums ienāks arī mūzikā. Ja atskatamies uz 70 - 80 gadu posmu, krīze, saspīlētas politiskas attiecības pasaulē, teicama augsne labas smagās mūzikas attīstībai, pie tam ar tekstualu jēgu (aicinājumi uz cīņu, par tiesībām, brīvību), nevis tikai par to, ka kāds muskuļots džekiņš ar savu rumaku dipadu dapadu ierodas glābt princesi:D. 90mitie un vēlākie gadi lielā mērā pavadīti komercijā, jo vairs nav pret/par ko cīnīties. Varbūt beidzot, kad sabiedrība būs novesta līdz izmisumam, nabadzībai, kad tiks pārvērtētas pastāvošās vērtības, metāls varbūt būs atkal tas, kas liks sabiedrībai celties un pastāvēt par savām tiesībām, metālam kļūstot par tiešāko un smagāko izteiksmes veidu.
Es ceru, ka esošais politiskais, ekonomiskais stāvoklis pasaulē un Latvijā varbūt dos to grūdienu mūzikai, ievirzīs uz tā ceļa, kas bija pamatā tām grupām, kas radās 80mitajos - kā Monro, Dessert, Vandāls utt.
+1
Deathper, es jau tik tā teoretizēju un pārspīlēju, skaidrs, ka tik idiotiski tas nenotiek.

Pie mums tā sistēma ir neizbēgami lemta neveiksmei - visiem atkal minimālā alga uz papīra un aidā.
+2
This is now official:

Valdība ir nolēmusi no nākamā gada pāriet uz progresīvo ienākumu nodokli. Līdz ceturtdienai Finanšu ministrija sagatavos priekšlikumus par papildu nodokļu likmes piemērošanu augstākiem ienākumiem.
Vēl šogad ar nodokli neapliekamais ienākumu minimums tiks samazināts no 90 līdz 45 latiem, bet minimālo algu samazinās no 180 uz 140 latiem.

WELCOME TO HELL!!!
+3
Divi vārdi - pamatīgā pakaļā:D
0
Tā viš i...
+5
nakamais ko pienems buus likums par to ka latvijas pilsoni nedrīkstēs emigrēt uz ārvalstīm... ja visa latvija imigrēs paliks tik pensionarī nebūs no kā nosūkt piķķi vot taa...

un pareizi mans draugs tikko pateica... tagad braukt anglijaa dzivot un stradat par apkopēju ir izdevigak nekaa te par direktoru kadaa firmaa... jo anglijaa tu pensiju saņemsi, bet šeit pec 40 gadu darba stāža tev vēl liks maksāt par to ka tu esi pensionārs... njaa...

Prieks bija ar jums iepazīties ... bet jaiet kravāt mantas...
+6
Pasaule nemaz nav tik liela, it sevišķi jau globalizācijas laikmetā, tā ka vēl tiksimies ninja69, tāpat jau varbūt Intaru varēsim sastapt Brazīlijā, Deathperado, kaut kur Meksikā, BigUggu, kaut kur Aļaskā, Bobiju diemžēl visur, werwolf, kaut kur Karpatos, tā ka būs interesanta dzīve:D:D:D:D
+1
Mēs ar Desperu kā nacisti, varētu aizmukt uz Argentīnu. :))
+2
Man Venecuēla simpatizē zināmā mērā arīdzan :D
+1
Vo, Desper - un es zinu pāris letiņu ģimenes, kas jau no WWII beigām mīt Venecuēlā.
0
Venecuēlā tak dzīvoja arī slavenais Aleksandrs Laime, ne?
0
Ja nemaldos, tad jā.
+8
Karoč, es arī pāreju uz progresīvo algu - aploksnē. Ejat dirst!
+1
Aploksne ir vienīgais risinājums.
+1
Starp citu, kāpēc Graver iedomājas mani sastopamu Brazīlijā? Bildes dēļ? :D
0
Nabaga policiamens... Pakļūt zem tāda tvēriena un spiediena nav joka lieta un ne katram pa spēkam...
+2
Un ja vēl elpu uzpūš... :D
+2
'Bobiju diemžēl visur'

LOL
0
aha, nodokļus maksāju minimāli - nu par aliņu un minimālo algu uz papīra, šitos jaunos nodokļus maksāt vēl jo vairāk netaisos, bet valsts man ir tomēr baisi parādā un jūtos nežēlīgi aizvainots, ka pret mani šitā - ne tā kā vajadzētu attiekties pret karaliskās ģimenes pēcteci...

interese. cik no jums balsoja par politiski bezcerīgām partijām, visulatvijai tai skaitā, tādā veidā reāli palaižot savu balsi zūdībā un dodot vēl lielāku atrāvienu (balsi) saskanīgajam buldozeram?
+1
Lops - nosauc kaut vienu t.s. politiski cerīgo partiju, par kuru būtu vērts balsot?
-1
Vispar par to progresivo ienakuma nodokli jus nedaudz nepareizi sakat jo summa kam vinu piemeros bus noteikt piemeram no kadiem 1000 ls ne jau ka ja pelnisi 400 ls tev bus jamaksa daudz vairak nost.
0
Bļa, bibi/bobi, iemācies izteikties un uzrakstīt tā, lai ar pirmo reizi var saprast ko tu raksti! Un arī nedaudz iereibis cilvēks!
-1
Alga aploksnē? STULBI!
Progresīvais nodoklis? STULBI!

Kāročē, STULBeņi jūs visi esat!
0
spriest par to cik labs būs progresīvais nodoklis pagaidām vēl par agru, ja nekas nav zināms, par to sākot ar kādām summām nodoklis sāks augt proporcionāli ienākumiem, kaut gan Repše savu laik pa TV pateica ka liela alga ir divas minimālās algas, tad sanāk ka 280 ls jau varētu iet uz lielāku % apgriezšanu.
0
Var nesatraukties - gan jau nu čaļi paši sevi neapdalīs. :)
-5
Doma tada ka apliks ar nodokli no 1000ls algas.
Ta teikt ja bigijs pelna stabu tad lai mazliet paslinko bus mazak jamaksa nodoklos.
0
es neticu, ka šājā valstī var notikt tāds pozitīvs notikums, šajā visā algu lietā
visticamāk minimālā ienākuma nodokļa procentu likme, būs minimāli mazāka par jau esošo, taču maksimālā būs ,gan jau, pilnīgs sekss 69% apmērā hah :D.
+3
Nākamais, kas seko pēc-vēlēšanām: "Valdība plāno skolotājiem maksāt minimālo algu"

:)
+1
lol, tad jau mums būs spoža jaunā paaudze :)
0
kur tu to izlasīji, ka no 1000ls algas ?
0
nu anglija te ari nav nemaz tik spiidosi, bet par apkopeju vai par kautko tadu vel var tikt
0
...ka no 1000ls algas - kas?
0
bobijsxxx, vakar, plkst. 23:28
Doma tada ka apliks ar nodokli no 1000ls algas.
Ta teikt ja bigijs pelna stabu tad lai mazliet paslinko bus mazak jamaksa nodoklos.
0
Cik es sapratu, ta vēl nekāda konkrēta doma tautās nav palaista - ne phrocente, ne kaut-kādas summas no kurām piemērojama augstāka phrocente. Tiem tur augšā noteikti jau viss ir skaidrs kas un kā būs.
0
Nekas jau konkrēti nav zināms. Ja paaugstināta likme būs no 1000 (uz papīra), tad sviests.
+2
es pienemu ka vel mazak nekaa no 1000 uz papira...

vini tak grib videjo slaani paslauciit... ta varbut pat ar visiem 800 ls uz papiira

ja jau var tik vesi izdomat ka pensionariem ar savam pensijam 120 ls menesii var atsukt vel 15% ta jau vispar...
gan jau kads pensionars neiztures spriedzi... panems savu plinti no 2aa pasaules kara saglabato... aizies pie seimas un sagaidis ... kadu no augsti godaamajaiem depļūtītājiem...

P.S.

Re kā Godmanis... nesanāca izglābt LV neies jau tagad ķēpāties...
brauc strādāt uz E.U. parlamentu... pareizi, ko ta te sēdēt...

vairāk jau nedarbojas ši anekdote- kas tas ir? sūdos līdz ausīm,bet priecīgs? (atbilde-latvietis)
0
Pans Kleksis šorīt kaut ko minēja par krietni zemāku to slieksni ap 400-500... Tas procentu solis gan tika pieminēts 2%. Cienījamais finansu misnistrs jau arī esot kaut kur uz jautājumu, kas, viņaprāt ir liela alga, atbildējis, ka divas minimālās jau esot liela...
0
es atmonos, ka pirms kāda laiciņa, kad marsietis bija premjers, un kaut kādi penši piketēja pie MK, viņš bolīja acis un nesaprata, kā pensis var izdzīvot ar 35 Ls mēnesī...
+1
izdzivot jau var... lasot pudeles stavot pie baznicas vai vienkarsi ubagojot ... pensionari...
un arii ieejot veiklalaa partikas... tur jau vel nav pikstuli salimeti uz maizes kukuliem... taa arii ieslidina kaadu klaipu savaa kulitee ... a ko darit...

vel jau arii tas kas centraltirguu ir leetas preces.. tapec tur daudz penči arī apgrozas...

liela alga 2as minimaalas? pff 280 ls? kautari pa vecam... 360ls?-ar sito knapi galus savilkt var ... kur nu vel zemaak...
+3
kā var noprast, pēc marsiešu loģikas, tā ir astronomiska summa. nedod dievs, ja nākotnē kāds ar šādiem ienākumiem pēc rēķinu apmaksas par pārtikai paredzēto naudiņu bez maizes kukulīša sadomās nopirkt arī desu - apsūdzēs korupcijā un KNAB uzsūtīs - sak, kur ņēmi naudu, ka dzīvo pāri saviem līdzekļiem?

nu tas ir vispār kaut kāds trako nams - kā var pateikt, ka 2 minimālās ir liela alga??? he's fucked in his head, or what?
+1
tajaa passaa... laikaa ... bijussais Latvijas pasta direktors jutas aizvainots, kad vinam nogrieza no aldzinnas... teicas ka nevar izdzīvot ar tik mazu algu kura bija laikam pie 2000 ls mēnesī... lūk tā...
0
par to vispār nav, ko teikt. tas bija spļāviens sejā tiem cilvēkiem, kuri uztur sevi un savas ģimenes par 500 Ls un mazākām summām, un nekurn, bet pacieš. laikam tāda īpašība kā sirdsapziņa drīz izzudīs pavisam.
+1
ņemot vērā pēdējos jaunumus no ,mūsu valsts 100 gudrākajām galvām, domājams, ka sirdsapziņa jau ir izzudusi
+3
tāda sajūta, ka tad, kad mēs būsim pensijas vecumā, tad tādas pensijas vispār vairs nebūs - cik katrs būs iekrājis dzīves laikā, tk būs. bļe, kurš pajolis teica to : question is not what your country can do for you, but what you can do for your country. ble i give my % no algas, bet ko country ir devusi man ibio? Rubiku EP.
+1
^tu ceri, ka tiksi pensijā? naivais. ceri iekrāt? sapņotājs.
+1
nee nu Chaos tas jau tikai latvijaa...

pasties kaa Vacijā, Anglijā, Briselē utt... vaslts savus iedzīvotājus uz rokām nesā... tur var mierigi dzivot uz bezdarbnieku pabalsta... utt.. ja Tev piedzimst bērns... tev tur tadas smukas summas par viņu dod... utt...
kadas tur ir pensijas... kapec visi pensionari vecumdienas apcelo pasauli?... tapec ka pietiek ar to pensiju paest nomaksat visu un vel var aizbraukt kaut kur...nevis sedet pie TV kaa to piekopj LV pendži...jo naudas nav nekas cits jau neatliek...
+2
Chaos, to teica Kenedijs. Bet Latvijas gadījumā tas neder, jo te viss ir SAVĀDĀK.

0
opā! arī trūmetāls sāk apjēgt, ka valstī ir lieli sūdi...
-5
vispar ko jus te dirshat par to ka traki ka no 800ls atvilks jums vairak naudas cik man zinams maz te no klatesosajiem tik daudz pelna pie tam tagad taka dzivokli ir leti tad ar 300ls var tiri labi iztikt un tadai algai jau neatvilks.
taka nedaudz par daudz te braucat auguma un neesat gatavi kopigam merkim savilkt macinus.
pastastiet ludzu ja kads te pelna 800 ls kur vinam vini ta normali iziet ikdienas terinos ?
kur vins nevaretu vinus ietaupit ?
-4
Vienigo ko es saprotu ka piemeram neonam vajag gimeni uzturet 3 cilveki ja tas ok tacu vienalga to var ari ar 600 ls izdarit ja atvelk no tiem 800 ls kautvai 200 ls.
-3
vispar jau ka uzzinaju tad narvesenos tagad pamatojoties uz krizi maksa minimalo algu.
0
mīļie draugi, turpmāk par biezajiem tiks uzskatīti arī tie kuriem alga būs 400ls apmērā :))
+1
viens reku blogu uzbliezis, taisās mēnesi dzīvot par minimālo
minialga.blogspot.com/
+1
galvenais, lai arī pašas treknās dirsas sev neaizmirst to algu samazināt, lai gan diezin vai tas notiksies. kā teica viens politologs - varas gaiteņos joprojām turpinās treknie gadi
0
vismaz ministru un premjera algas nogriežas uz pusi
www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
+1
^^^pārējo laikam aploksnē
0
Nu tūlīt ministri varētu sākt bļaut kā pasta Krauklis - "par tādu ierēdņa algu es jau nu uz sava kakla tādu atbildību vis neņemšu" un kolektīvi atlaisties.

"300ls var tiri labi iztikt" - nu, nu. Ja arī dzīvokļi ir lētāki kļuvuši, tad neesmu dzirdējis, ka komunālie maksājumi samazinātos (vai tik nebūs pat kāds to kāpums). Tad nu pusi no tiem 300 latiem norēķini par dzīvošanu vien. Pārējais aizies uz ēšanu un citiem neatliekamiem tēriņiem. Ja vēlēsies iegādāties kaut vai jaunu krēslu, tad krāsi pusgadu.
Lai gan - saka jau, ka pieticība esot cilvēka krāšņākā rota :D
0
^^ komunālie bija domāti ziemas periodā.
0
Bobiju klausīties ir kā mucā bļaut. Normāli cilvēki pelna sev un savai nākotnei, dara kaut ko, lai rītdiena būtu labāka par šodienu. Bobijs pelna, lai izdzīvotu, ne par ko nedomājot.

Stāstīs visiem par vismaz-11-klašu-izglītī... un 300 ls mēnesī ir kruta, - ej tu dirst!
0
ai, negribas vispār par visu šito neko komentēt...
0
Protams ka tas nav kruta tacu mes te dzivojam ar merki pardzivot krizi un pec tam ari domat vairak par to pelnu.
Protams ja visu laiku ir treknaa domasana tad saprotams ka tadam cilvekam jau neizdosies neko tadu pienemt sev.
vienam cilvekam 300 ls pa pirms gada bija diezgan ok alga.
+5
'Bobiju klausīties ir kā mucā bļaut. Normāli cilvēki pelna sev un savai nākotnei, dara kaut ko, lai rītdiena būtu labāka par šodienu. Bobijs pelna, lai izdzīvotu, ne par ko nedomājot.

Stāstīs visiem par vismaz-11-klašu-izglītī... un 300 ls mēnesī ir kruta, - ej tu dirst! '

Nu katrā ziņā, ja man būtu daudz naudas, tad nedomāju, ka baigi krātu kaut kādai mistiskai nākotnei, tieši tā - tusētu uz vietas visu nost. Un gan ieņemamie amati, gan izglītība ir ļoti bulšitaini rādītāji par cilvēku, jo cilvēkas reālās spējas un talanti no tā nemaz nav tik ļoti atkarīgi.
+1
visi pamatskolas absolventi applaudē un piekrītoši māj ar galvām
+2
Augstskolas 'Turība' absolventi māj ar ķepiņām.
+5
RTU kā parasti pālī, smaida un arī māj ar rociņām.
+1
turiba izz fōr ritzh bitchezz n'' fags
0
zinu tikai tadu dzeku ka rainz kurs beidza turibu un pec tam teica ka neviens vinu darba negrib nemt.
daudzi iet uz bat tadel ka tur interesanti pasniedz ir zinami cilveki kas macas gan lu gan bata
+1
^ labākais piemērs :D
+1
Aha, man liekas, ka tā nu galīgi nav Turības vaina, ka Rainz netiek nekur darbā pieņemts :DDD
0
Turpinam oftopiku -

Turības vaina tāda, ka daudz ko nosaka mājas darbi, par kuriem nevar izkontrolēt, paša vai citu rakstīti. Pati esmu viņiem cepusi šādus tādus darbiņus un apcerējumus.
-1
cik saprotams ari no turibas nemet uzreiz ara ja atklajas plagiatisms ir dzirdets ka stradinos ja atklaj plagiatisms nav no svara vai esi pirmaja vai 4. kursa lidosi ara.
0
Valdība rosina PVN jau šogad palielināt līdz 23% un atteikties no ar nodokli neapliekamā minimuma
+1
^ turklāt PVN ir ideja celt jau no 1. jūlija.

Un tik lej to ūdeni tai sietā, un kā tukšs, tā tukšs...
0
www.apollo.lv/portal/news/74/arti...

"Finanšu ministrija izskatīšanai valdībā ir sagatavojusi grozījumus likumā «Par iedzīvotāju ienākumu viedokli» (IIN), progresīvo ienākumu nodokli piedāvājot piemērot ienākumiem, kas pārsniedz 300 latus, bet lielākajām algām, kas pārsniedz 800 latus, nodoklis var sasniegt pat 40%."

Tātad tas no marsieša puses nav bijis joks par to, ka divas minimālās jau ir liela alga.
+2
Pelni 800, saņem 480 :P Tik tiešām progresīvi.
+2
Tu aizmirsi vēl sociālo nodokli!!!
+3
+1
moška, drīz strādāsim par vēdera tiesu - balandu zupiņu, ģērbsimies kankaros, dzīvosim barakās? bļaģ...
+2
Nē, moška mēs drīz kārsim un šausim valdību, Saeimu un oligarhus?
0
Sociālo tak neapliek ar ienākuma nod.. Bet ej nu zini, ko vēl tās aunu galvas sagudros...
0
nu, noteikti, ka sagudros. brīnumi notiek pēdējās dienas ik uz soļa.
+1
mnjā, mana vīzija, laikam piepildīsies, par to ka progresīvais nodoklis sāksies ar ap divām minimālajām.
negribu būt krāns, bet sāku apsvērt domu par prombraukšanu, atvainojiet, ja tie kropļi valdībā beidzot nesāks domāt kā naudu NOPELNĪT valstij, tad ibio, mēs esam nolemti kā valsts.
+1
Piekrītu forshajam!
+1
"moška, drīz strādāsim par vēdera tiesu - balandu zupiņu, ģērbsimies kankaros, dzīvosim barakās? bļaģ... "

Nubet tāds aptuvenais plāns arī ir. Reku, atbrauc onkuļi no SVF & Co, iedod zaļo makalatūru, ko neviens pēcāk nevarēs atdot, jo ražotnes ta ir tikai ASV, liek iznīdēt tautsaimniecību un diktē citus noteikumu - nu reāli valda, apcērp visu cērpjamo, piegrūž pilnu teritoriju ar importu, savāc lēto darbaspēku - t.i. vergus. Nākamais solis - devalvēt nacionālo valūtu, lai atdot zaļo makalatūru būtu vēl nereālāk.

Vergosim kā mīļiņkie... Un patērēsim citu valstu saražoto ;)
0
Tu, no savas algas, maksā patlaban 25% IIN + 9% SN. Ja IIN paceļ uz 40%, tad 49% no savas algas tu neredzi kā vietu uz muguras starp lāpstiņām.
+1
Te tie uzpirktie šmurguļi augšējā lāvās tak nedrīkst vairs pelnīt naudu savai valstij - jāpelna ir ārzemniekiem, mums ir tikai jāvergo. Tā nu ir nolemts.
+2
starp citu mēs jau nezinam kādi vēl ir nosacījumi Valūtas fondam. varbūt viens no viņu nosacījumiem ir,ka Latvijai jāuzņem 30000 bēgļi no āfrikas. vispār nevar arī saprast, kas īsti notiks, ja Latvija to naudu valūtas fondam nespēs atdot.
+1
Kamēr nav internets atslēgts āi valstī, iesaku visiem nopumpēt anarhistu rokasgrāmatu.
0
Deathperado, nē TU nosacas algas maksā 25% IIN un 33% soc ;) Tas, ka tie 25% soc tipo maksā darba devējs Tev piš? Reāli tā ir TAVA nauda, ko Tu varētu tērēt.

Es personīgi patlaban maksāju 15% IIN un kapeikas par soc., tb max 50Ls/mēn, citus mēn vispā nē. Tākā es, salīdzinoši, vēl izlocos visai labi uz citu fona. Redzēs kad ķersies klāt arī tādiem kā es...
+1
Chaos, da tur jau tas sāls, ka tā "tipo" nauda jau arī nav paredzēta atdot.

Kas notiks? Nu nekas dižs, izņemot verdzību, izgāztuvju ierīkošanu, "bēgļu" un slaistu getho veidošanu, un tamldz labumi ;)
+1
Kas notiks? Es ceru uz 1789 u 1905 gada variantiem.
+1
Tas, diemžēl, vairs nav reāli. Tie suņi ir nobruņojušies līdz zobiem, mēs ar saviem bruģakmeņiem varam kādu logu izdauzīt, tas arī viss.
+2
da vienkārši, tagad sāksies vēl lielāka aplokšņu ēra, uzņēmumu reģistrācija lietuvā un igaunijā utml. sekss.
gan jau arī tuvākajā laikā būs 13. janvāris divi, valdība pati uzprasās.
0
Kas tad? 7000 policistu pa visu Latviju? Pāris simtu kareivju? Un domāju, ka vēl liela daļa neklausītu pavēlei šaut uz cilvekiem, ar kuriem principā viņiem ir vairāk kopīga, nekā ar tiem, kas tjipa jāaizsargā!
0
Khhh, ja sāktos Tevis pieminētie gadi, ļoti iespējams tie 7000 arī piejoinotu tautai, taču to savaldītu jau pavisam kas cits.
+1
Tikai un vienīgi ārvalstu intervence varētu izglābt visu tos kropļus, kas mums te skaitās valdība un parlaments.
0
Vergtura uzdevums ir sargāt, uzraudzīt un sodīt savus vergus.
0
Visam ir savas robežas. Vergu pacietībai arī.
0
Vergu pacietība pret vergtura spēju tos savaldīt.
+1
Savaldīšanas spējai, btw, ari ir robežas. Vēsturē ir pietiekoši daudz gadījumu, kad izrādījās, ka vergturiem pilis bija no kārtīm būvētas... Izvelc vienu no apakšas - un viss...
0
^ t.i., tu domā, ka mēs varētu aizraut krievus un skandināvus sev līdzi bedrē?
0
Nav man statistikas, cik vergi ir izcīnījuši uzvaru pār vergturiem, bet atļaušos teikt, ka vergi parasti dabū bietē. Ja arī izdodas gāzt kādu kāršu namiņu, tad pēc pāris gadiem viņi ir turpat kur bija.
0
Ja ir izvēle, vai tevi lēni nožņaudz vai arī tu kādu ātri un stihiski nolaid no kātiem pašaizsardzības nolūkos - ko tu izvēlētos?
0
Intar, revolūcijai Latvijā varētu būt grandiozas sekas.
0
Deathperado, nu nolaidīs vienu no kātiem? Ko tālāk?
0
Revolūcijai jebkurā valstī ir grandiozas sekas, turklāt neatkarīgi no tā, vai tā ir sekmīga vai nē.
0
Btw, 40% no 800Ls. Pizģec, baigā alga, ne? Kāpē nesāk no 2kLs? Tur tak tie treknie taukmūļi mīt? 500-800Ls Rīgā tāda knapināšanās vien sanāk.

"Tas nozīmē, ka saimnieciskās darbības ienākumiem, kuriem piemēro 15% likmi, nodokļa režīms netiks mainīts."

m/ turpinam dancot, khe khe. Toč brīnos. Kā tad tas nākas? Gan jau ir kaut-kādas citas problēmas ar pacelšanu 15%-niekiem. Drošvien, lai VIDa DB to izlabotu, vajag 1243235.847568 miljonu latu.
+2
^ nu ja, un lētāk to varētu izdarīt tipa tādi kā tu, kas savukārt nav ieinteresēti to darīt :D
0
nu gan sakomentejaat... es te tikmer parakaajos un uzgaju ssadus tadus aptuvenos kopdatus ... ludzu Jums vergiem un man... tabulinja par procentiem un sagaidāmajām algām...

www.db.lv/2/a/2009/06/11/Budz...
0
LOL skatos uz to visu kā uz traģikomēdiju, kuras iznākums tāpat ir skaidrs...
0
+1
nupat jau treknuči sāk cūkoties vairāk par graindkoristu-sivēnu jaukto kori.
kaut kad tam vadzim jālūst.
+2
ja to likumu pieņems un kādam alga iznāk, piemēram, 800 lati, jāraksta iesniegums "lūdzu samazināt manu algu par 1 latu". Būsi ieguvējs.
+1
vimeo.com/5106768

reku man pa skipiju iemeta video un vel komentārs

Īstenība nav runa par kundzi. Viņa ir naudiņu binesā nopelnījusi un visu cieņu viņai.

Runa ir par to ka šis klipiņš ir veidots kaut kādā krūmu firmā par nodokļu maksātāju naudiņu apm. 20 000 Ls, un pasūtītājs ir Latvijas Tūrisma attīstības aģentūra.

Varoņi, kas veidojuši šo un vēl līdzīgus ~ 6 video, par to saņēma (turieties pie krēsliem) 20 500 latus. 20 500. Es atkārtoju - divdesmit tūkstošus piecsimts latus (bez PVN). Sauc viņus SIA "Lautas"

zinu ka tā kā nepatēmu, bet tomēr tagad jūs saprotat, cik nozīmīgām (un kvalitatīvām!!!) lietām ies jūsu saldie nodokļi :DDD
0
Klips ir dzēsts, try again.
0
Latvijas Tūrisma Attīstības Aģentūra - biki zinu, kā tur bīda projektus... brrr... Pieņemu, ka tā dara *visi* fīrmaņi, kas salīduši tajās aģentūrās.

www.google.com/search?hl=en&rls=GG...

Vemt gribas :O~

P.S.
Video nedarbojas
0
mnjā baigais fail ar video sanāca, pirms stundas vēl bija... izņemts ārā tātad.

bet nu pats video bija apmēram nofilmēts ar kādu vidēju digitālo fotoaparātu un tajā runajā TIK SLIKTI ANGLISKI ka nu bleee... es 6us tādus klipus uzfilmētu like pa 1000ls hah, ieskaitot to, ka nopirktu puslīdz ciešamāku kameru. (da domāju ka ikviens no šejienes uztaisītu labāku, jo tas kas tur bija ir vienk FAIL)
+2
Katrā *.gov.lv pa pāris fīrmaņiem un rezultāts redzams ;)

Aizsardzības īpašumu valsts aģentūra www.aiva.gov.lv/

Bīstamo atkritumu pārvaldības valsts aģentūra www.bapa.gov.lv/

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra www.bema.gov.lv/

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra www.cfla.gov.lv/

Garīgās veselības valsts aģentūra www.gvva.gov.lv/

Iekšlietu īpašumu valsts aģentūra www.iiva.iem.gov.lv/

Iekšlietu ministrijas veselības un sociālo lietu valsts aģentūra

Latviešu valodas apguves valsts aģentūra www.lvava.gov.lv/

Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūra www.lgia.gov.lv/

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra www.liaa.gov.lv/

Metroloģijas un akreditācijas valsts aģentūra www.mava.gov.lv/

Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra www.nkmva.gov.lv/

Nodarbinātības valsts aģentūra www.nva.gov.lv/

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas Garantiju aģentūra" (Ek. minisrija) www.lga.lv/

Sabiedrības Veselības Aģentūra www.aids.gov.lv/

Sociālās integrācijas valsts aģentūra www.siva.gov.lv/

Sporta medicīnas valsts aģentūra www.smva.gov.lv/

Tuberkulozes un plaušu slimību valsts aģentūra www.tuberculosis.lv/

Tūrisma Attīstības Valsts Aģentūra tava.gov.lv/

Valsts aģentūra "Latvijas Valsts Koksnes ķīmijas institūts"

Valsts aģentūra "Akadēmisko programmu aģentūra" www.apa.lv/

Valsts aģentūra "Civilās aviācijas aģentūra" www.caa.lv/

Valsts aģentūra "Iekšlietu ministrijas sporta centrs" www.iemsc.lv/

Valsts aģentūra "Jaunatnes basketbola metodiskais centrs" www.jbmc.gov.lv/

Valsts aģentūra "Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra" www.jaunatne.gov.lv/

Valsts aģentūra "Jaunie "Trīs brāļi"" www.j3b.gov.lv/

Valsts aģentūra "Kultūras informācijas sistēmas" www.kis.gov.lv/

Valsts aģentūra "Latvijas Infektoloģijas centrs" www.lic.gov.lv/

Valsts aģentūra "Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra" www.lvgma.gov.lv/

Valsts aģentūra "Latvijas zivju resursu aģentūra" www.lzra.gov.lv

Valsts aģentūra "Lauksaimniecības datu centrs" www.ldc.gov.lv/

Valsts aģentūra "Maksātnespējas administrācija" www.mna.gov.lv/

Valsts aģentūra "Materiālās rezerves" www.matrez.gov.lv/

Valsts aģentūra "Sabiedrības veselības aģentūra" www.sva.gov.lv/

Valsts aģentūra "Tehnisko palīglīdzekļu centrs" www.tpc.gov.lv/

Valsts aģentūra "Tulkošanas un terminoloģijas centrs" www.ttc.lv/

Valsts aģentūra "Valsts reģionālās attīstības aģentūra" www.vraa.gov.lv/

Valsts aģentūra "Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra" www.vtua.gov.lv/

Valsts aģentūra "Veselības obligātās apdrošināšanas valsts aģentūra" www.voava.gov.lv/

Valsts akciju sabiedrība "Tiesu namu aģentūra" www.tna.gov.lv

Valsts akciju sabiedrība "Valsts informācijas tīkla aģentūra" www.vita.gov.lv/

Valsts izglītības attīstības aģentūra www.viaa.gov.lv

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra www.vsaa.gov.lv

Veselības statistikas un medicīnas tehnoloģiju valsts aģentūra www.vsmtva.gov.lv/

Vispārējās izglītības kvalitātes novērtēšanas valsts aģentūra www.viknva.gov.lv/

Zāļu cenu Valsts aģentūra www.zca.gov.lv/

Zāļu valsts aģentūra www.vza.gov.lv/

+5
+1
Khe, šito pirms pāris dienām redzēju. 20kLs?

Tas pats, kas latvija.lv - 200kLs.

Viss notiek! Katrs pa bikiņam skrubina to pīrāgu.
0
un par šito klipu kādam samaksāja 20 štukas? ahujeķķ! Sia Lautas interesantas nozares pārstāv
company.lursoft.lv/lautas
+1
Nu tas tak nav nopietni!!! JEbšu ir?
Cirks, balagāns un vispār trūkst pieklājīgu vārdu, lai aprakstītu šito marazmu. Pat krievu akcents nebūtu spējis visu vairāk sabojāt kā šī mātīte ar savu sūnu ciema izloksni.
0
o.O tas tiešām ir tas īstais video? nu hzhz, neticās
0
Vispar Uga taisniba ka ja kads ko uzsaks tad savaldis to udenslielgabali ari ir pie tam var jau iesaistit ari armiju un vinu brunojumam pretoties ir bezjedzigi.
+1
nē nu tur jau var izlasīt, to ko iepriekš rakstīju, pa 20k neuztaisīja konkrēti šo klipu, pa 20k uztaisīja SEŠUS tādus video ;D.
+2
no valūtas fonda bija saņemts 1 miljards no kuriem jau ir iztērēti 800 miljoni. blins nu kur?
+1
830 miljonu neaizgāja parexbankai?
0
Dzelzsgriezēj, tu uz KŽ nebrauksi? Man tas Flaying krekls joprojām mētājas...
0
Nesanāk,man kāzās vedējtēvam jābūt.
Metālšovā?
0
Parexam aizgāja ~600 ļimoni, ja es pareizi atminos un visādos tvnetos pareizi sarakstīts. Tur jau tās summas arī mainās - no rīta viena, vakarā jau cita.

Karoč, mēs - strādājošie lohi - katrs sametām pa 500Ls parexam. Forši! Tā turēt! Vēl pieskaitam 1`000 ļimonus no starptautiskā valūtas fukka, tb, ~830Ls katrs. Plus phrocente, protams.
0
Nebūšu gan. Bet nu gan jau citreiz.

+1
Bigij,pa tv 3 tas raidījums "atgriezšanās eiropā" pēdējās sērijas beigās Ērikonkulis teica ka 830 ljimoni.Un Karginam ar Krasovicki katram vēl 200 000ls katru mēnesi valsts maksā.Progresīvo nodokli 99.9% apmērā,ne?
0
un par ko viņiem to maksā? vājprāts
0
Nav ne jausmas,uzprasi viņiem pašiem...Nu es saprotu ka lai uzturētu 2as dārgākās vasarnīcas Baltijā viņiem to piķi vajag...
0
kaut kā jau tie gali jāsavelk
0
bļed KRUTI būs maksāt valstij pāri pa 40% no algas. šī valsts galu galā mani ir tā lolojusi, mīlējusi, zīdījusi un vannojusi, bļe. šādos brīžos es pat nedaudz varu saprast tos vecos krievus ar PSRS simboliku. ko līdz formāla neatkarība? daneko.
+1
Pfff, Tu jau TAGAD maksā vismaz 50% no savas algas nodokļos, ja Tu strādā algotu darbu.

Pieņemsim, alga ir 500Ls
-165Ls - 33% soc
-77.05Ls 23% ien
------------
258Ls - no šīs summas faktiski tik vien atliek, kā nopirkt pašu vajadzīgāko, tātad:
-54.18 21% PVN

Es te neizvirtīšu vēl par visādiem akcīzes uzcenojumiem, valsts nodevām, soda naudām - rēķināsim rupji.

Tava reālā alga no 500Ls ir 204Ls

Eat this! 59% nodokļos. Labi, biki vari atskaitīt atpakaļ ienākuma nodokli par mācībām, medicīnu un vēl kaut-ko tur, bet tas ir max 150Ls (šogad, laikam, 180Ls) gadā.

Un vēl tās kuces man stāstīs, ka valstij nav naudas?! Viņi grib VĒL?! Es vairs netaisos neko maksāt.
0
nu jā, bet vecajā stilā jau ir pieņemt, ka tipa sociālo nodokli maksā darba devējs, vienkārši es to it kā neskaitīju klāt tam visam, bet, protams, tev taisnība, bet, ja tad pāri 50% nodokļos, tad tagad ar progresīvo, ja tāds tiešām būs, būs vēl vairāk.

nebūs vairs naudas ibumetīnam. vemt nevarēs.
nu neko - ir jāizdara kaut kādi iesāktie darbi, un jāsāk no šīs vietas palēnām attālināties - citu iespēju takš vienkārši vidusšķirai vairs nav.
+2
Nu,bļē,karoč,tautieši klausieties.Pie autenes durvīm ubagošu es.Kāds mēģinās manā vietā ielīst-nositīšu.

Pozitīvas nākotnes perspektīvas...
0
Kas ta Tev ko dos? Domā būs vēl kāds? Tūristus jau apsitīs un aplaupīs nesasniedzot auteni..
0
Šoferi algas dienās gan jau ka ies garām.Varbūt tā tante kas belašus pārdod arī iežēlojās,un tad jau var dzīvot...
0
Nebūs progesīvais, negrozīšot nodokļus pagaidām. Laikam viņiem tur kāds aliņu beidzot atnesa un nāca pie prāta nedaudz. Neapliekamo gan taisās griezt pamatīgi.
0
lēmumi jau drīzāk tādi, ka kaut ko daudz smagāku par aliņu lietotu
+4
Jā, tipo nebūsim mēs progresīvi, bet jāņem vērā, ka tie dauņi dirš acīs skatīdamies.

www.financenet.lv/zinas/latvija/artic...

Daži interesantumi:
1) "Vienošanās paredz palielināt ieņēmumus no dividendēm, uzdodot visām valsts kapitālsabiedrībām iemaksāt valsts budžetā 80% no iepriekšējā gada peļņas, bet AS "Latvenergo" - visu pagājušā gada peļņu. Tas palielinātu valsts budžeta ieņēmumus par 8,8 miljoniem latu."

Tik vien, ka:
A/s Latvenergo koncerna peļņa pagājušajā gadā bija 10,1 miljons latu
www.diena.lv/lat/business/hotnew...

2008.gadā “Lattelecom” grupas uzņēmumi ir strādājuši ar 29,7 miljonu latu peļņu.
“Lattelecom” kopuzņēmums izveidots 1994.gadā. 51% daļu kapitāla pieder Latvijai
news.frut.lv/lv/economics/75635...

10.1 + 29.7 * 0.51 * 0.8 = 22.1 miljoni. 22.1 daudz > par 8.8

????!#@)$#)*#@%??

Tas ir nemaz neskaitot visus pārējot valsts uzņēmumus.

2) "Tāpat visu ministriju centrālajiem aparātiem budžets tiks samazināts par 30%, savukārt par 50% tiks samazināts finansējums aģentūrām"
Interesanti, kāpēc netiek minēts ietaupījums? Bail tādus ciparus saukt? Tas pats par visād grjobanām padomēm.

3) Daudzām pozīcijām nav minēti procenti - vai tie nav gaužām maziņi un kauns tos minēt?

Pa punktiem, miljonos:
01. Strādājošajiem pensionāriem pensija tiks samazināta: 37,8
02. Visas vecuma un izdienas pensijas: 50,5
03. Māmiņu algas un ģimenes valsts pabalsti: 6,3
04. Neapliekamo minimumu samazināt: 43,8
05. Visās iestādēs (atalgojums tiek maksāts no valsts budžeta): 64
06. Papildus samazinājums iepirkumiem: 9,2
07. Valsts kapitālsabiedrībām iemaksāt peļņu: 8,8
08. Akcīzes nodokļa palielināšana alkoholam: 3,8
09. Veselības ministrija: 45
10. Aizsardzības ministrija: 15
11. Izglītības un zinātnes ministrijas: 10
12. Iekšlietu ministrija: 9
13. Zemkopības ministrija: 23,8
14. Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija: 5,5
15. Ārvalstu finanšu palīdzības projektu apguve: 1,4
16. Vides ministrija: 1
17. Sākto projektu finansējumu samazinājums: 6,5
18. Projektu finansēšana: 3
19. Finanšu ministrija: 46,1
20. Satiksmes ministrija: 4
21. Subsīdijas un dotācijas augstskolām (visām ministrijām): 7,8
22. Zinātnes bāzes finansējums: 0,7
23. Subsīdijas un dotācijas kultūras iestādēm: 1,7
24. Patstāvīgo institūciju preču un pakalpojumu izdevumi: 0,3
25. Saeimas izdevumu samazinājums: 2,8
26. Mērķdotācijas sporta, mākslas un mūzikas skolām: 8,1
27. Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu apmācība: 5,7
-------------
421,6

Secinājums: aģentūrām un padomēm tēriņi jāsamazina par 80 ļimoniem. Ja pieņem, ka samazina par ~40%, tad aģentūrām un padomēm mēs tērējam ~200 ļimonus.
+1
njā, ar 8,8 miljoniem latu jau no pirmā acu uzmetiena tur diezgan iebrauca viņi auzās...

un Veselības ministrijai, skatos, tāds dāsns atvilkums. vispār prioritātes laikam būs baisi savdabīgās.
0
un vēl man ir aizdomas, ka valsts jau kādus pāris gadus no manis zog miegu, kuce svabadā
+1
Starp citu viens pazīstamais dzīvo Zviedrijā un šamais prasa,kas tur tajā Latvijā notiek, jo Zviedrijas prese raksta, ka Latvija tirgojot savus vērtspapīrus.
0
da bled, kas notiek, kas notiek.. kārtējo purnu maiņa notiek. Interesanti, kad beidzot uz ielām parādīsies nošauti cilvēki? Tā nauda viņus visus tur pārak mīkstus pataisījusi. Nav vairs nekādas asinslustes. "The old days! The old all-or-nothing days!"
+3
...tak iekš DB kāds biznesmenis raksta, ka eiropas partneri prasa, vai jums tur vispār elektrība ir, vai miroņi uz ielas nemētājas, vai bankas vispār naudu mainot.

skandināvu tabloīdi, bled.
+1
No Lattelecom peļņas padsmit ļimonus ieskaitīja valsts budžetā jau pāris mēnešus atpakaļ. Tāpēc arī nav nekādi n-desmit miljoni.
0
Nu tak šādi uzskati par sūnu ciemiem ir arī Latvijā.
Aizgāja pazīstams cilvēks (ne no Rīgas) uz banku Rīgā, lai veiktu pāris tūkstošu lielu pārskaitījumu. Saruna bijusi aptuveni šitāda:

Klients: vēlētos veikt pārskaitījumu.
Banka: bet kur jums tik daudz naudas radies?
K: Man ir savs bizness, tā arī iekrāju.
B: Vienalga aizdomīgi. Jāzvana uz jūsu pilsētas banku un jānoskaidro, vai viņi jūs pazīst personīgi.

Jāatzīst, spēcīga domāšana. Ārpus Rīgas cilvēku tik maz, ka tie pazīst viens otru. Ja arī pilsētā 10 vai 15 tūkstoši cilvēku...
-4
Man šodien ienāca prātā super ideja:

taupības nolūkos mazāk gudri runāsim?!
0
Ēh, pašreizējo politisko eliti, manuprāt vajag vienkārši aizvest uz tvaiceni, lai ieliek istabā ar spilvenu sienām.
+1
mazais2 sac pirmais
+2
'Man šodien ienāca prātā super ideja:

taupības nolūkos mazāk gudri runāsim?!'

teksts pats pret sevi
+3
+1
0
^ lol
+1
thank you <- =D =D =D
+2
Tas jau nav nekāds jaunums. Noguldītāji jobanie. Nu negrib laist tās bankas pa burbuli, nu negrib. Bet nāksies! Drīz.
+1
Atvainojos, ka pacēlu atkal augšā laimīgi (uz citu sūdu rēķina) piemirstu sūdu kamolu, bet nu lai velns par stenderi:

www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/zinas/...

0
:D tas jau nav jaunums :D
tagad vinus krize spiezz! nemaki latviesu valodu araa no darba!!!!
+3
Valodas inspektori šos varēs štrāfēt uz nebēdu :D
+5
wtf???? ārā, nemāki runāt - ārā! :@
+2
^+1 :D:D:D

tipa: ārā! vai sēdies - 2! :D
+3
Slovākija kicks arses:
www.delfi.lv/news/world/other/ar...
+2
'Var apšaubīt Rīgas domes deputātu darboties spēju.'

paldies par atļauju, ilgi gaidīju, bļe
+1
^ nu, pie mums ko tik foršu diez vai varēs tuvākajos laikos sagaidīt... :( anyway, supports Slovākijai.
0
^(attiecas uz Desperado komentu)
+2
'- Vai, jūsuprāt, Rīgas dome ir kāda laboratorija vai skolas sols, kurā mācās valodu?
Nils Ušakovs, Rīgas domes priekšsēdētājs (SC): - Nē, to nekādā gadījumā nevar salīdzināt ar laboratoriju. Daudzi cilvēki ir labi speciālisti, bet viņi nav oratori. '

ar laboratoriju nevar, ar skolas solu varbūt arī var, šie nav tie, kas lidina papīriņus un rausta meičas aiz bizēm, šitie ir tie, kuriem ir vienkārši pa stundām 'pohuj', kuri uz šuci nāk vienkārši 'atsēdēt'.
+2
'^ nu, pie mums ko tik foršu diez vai varēs tuvākajos laikos sagaidīt... :( anyway, supports Slovākijai. '

nu pēc tā teksta spriežot, Slovākijas situācijā tas ir tā čābīgi, jo tur ir reāli ungāru apgabali, kas tikuši pielikti Slovākijai.

bet Latvijā šitādu likumu vajadzētu. viens teikums vācu valodā valsts iestādē - 5000 sods.
+7
Neviens Latvijā nemēģina pieprasīt veidlapas un apkalpošanu vācu valodā, tā ka beidz šos te absurdos piemērus bārstīt.
Es negribu uz ielām redzēt ielu nosaukumu divās valodās vai aizejot uz oficiālu kādu iestādi secināt, ka mani nesaprot latviešu valodā runājot.
0
es speciāli rakstu absurdus piemērus (lolo), un apturēs mani tikai sniega vētra, lavīna vai arī vakars ar peteņu malēju baznīcā
0
bljeee! Runcu jus tagad dievam ticat? :D

vai arii jus sapiipejaties un pec tam sezzat baznicaa? priecajaties par skaistiem peizāžiem un krustiem?
+2
ja nopietni, es mēdzu darīt otro
salvija baznīcā ir ok
par malēju nezinu
0
šķiet, šitie visi zem salvijas 0o

www.youtube.com/watch?v=YJxBJS0Nljc...
0
seeneem
+1
Napalm is very good in such cases...
0
Man gan liekas, ka līdz 1. septembrim tās pilnvaras netiks dotas. Zin, nu tā, c`mon, tas tak neērti un diskriminējoši.
0
E., šodien, plkst
^ nu, pie mums ko tik foršu diez vai varēs tuvākajos laikos sagaidīt... :( anyway, supports Slovākijai.

Nahuj to Slovākiju. Pēc I Pasaules Kara Slovākijai stratēģisku apsvērumu dēļ piešķīra 100% Ungāru apdzīvotas zemes un Slovāku tolaik Slovākijā vija ~50%, Bratislavā 15%. Tagad pieņēma likumu, ka ungārs ar ungāru nedrīkstēs ungāriski sarunāties ...

en.wikipedia.org/wiki/Slovakization...
+1
te kadam tocc jamaacas latviesu valoda

www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...
0
Ummm.... Slovākijai? Pēc 1.Pasaules kara? Pēc 1. Pasaules kara bija tikai Čehoslovākija, cik es zinu.
+2
+1
ebal =D
0
Nu pag, Desper, tu moš vēl pateiksi, ka Kosova neatkarību bija pelnījusi?
0
kosova neatkaribu nozaga! :D
0
Nebija pelnījusi, nebija.
+1
Es jau neko, be nēģeri iz Āfrikas, atbraukuši Rīgā studēt, prot itin brīvi buldurēt latviski jau gada laikā... :)
+2
Nēģeri tevi nav atbrīvojuši no absolūtā ļaunuma un uzcēluši mājiņu.
+1
Zīlupes apgabala Dome ... Vēl viena jaunpilsēta. Un ''dome'' raksta ar mazo burtu ...
0
...uzcēluši mājiņu no dubļiem un puņķiem! :D
0
bez baltā cilvēka pātagas neko arī necels
+4
Hristoļubovs Sergejs ... Marijujebalovs nav kautkur, gadījumā ?
+2
tēmas nosaukums: Priekpilnu dzīvi sakārņu centrā
+1
Slovāki totāli spārda pakaļas!

www2.la.lv/lat/latvijas_avize/...
+3
+13
Nacionālās kultūras īpatnības arī Rīgas domē:

www.youtube.com/watch?v=MQjgVzAHLX8...
+1
ahahahaha :DDDDDDDDD es esmu līks, skaļi rēcu, beigas vispār izcilas, tā kā kkādā strojkā runas :D
+3
Kropļi.
+2
Skatos, ka politiskā kultūra ietekmē arī uzvedības normas...
+2
davai parunāsim čista latviski!
0
Prasās pēc jauna 15. maija, tikai pēcāk pamatīgu mēslu tīrīšanu vajadzētu.
+2
mazais mīļais Niliņš :*
+3
urlas ir un paliek urlas
+1
eu kad viņu vienreiz kāds novāks, kamon? varbūt kāds bezpajumtnieks varētu - cietumā tak ēst vismaz dod!
+8
''... huj viņu zin ...'' Mana skola, ibio.

Vēlam Huju par mēru. Gudrs mužiks. Ļaudis viņu bieži piemin ... Izvilks mūs no žōpas nahujā ...
+5
Kristovskis aicina šamos atkāpties:

www.delfi.lv/news/national/polit...
+2
(nelieciet man, lūdzu, plusiņus, neesmu Kristovska fans un man tā spīdīgi zaļā ne īpaši)
0
mncīt, nelaime tā, ka visi novācēji strādā Šlesera labā :D
0
Nu un. Visi tur kāda labā strādā. Lai citreiz domā ko runā, nevis dirš kā dizentēriķis. Zviedrijā paši uzreiz būtu atkāpušies.
+2
+1
Tagad pasaki, kā bez varas darbiem lai tādu lietu iznīdē? Viss taču ir likumīgi...
+1
Re, ko mums saskaņas centrs sarūpējis:
www.tvnet.lv/zinas/latvija/30629...

Dienu pirms 16.marta Rīgā plānota holokaustam un ''neonacisma atdzimšanai'' veltīta plaša konference, uz kuru grasās ierasties Simona Vīzentāla centra Izraēlā direktors Efraims Zurofs. Rīgas pasākumu galvenais organizators ir ''Krievvalodīgo ebreju vispasaules kongress'' (KEVK), kamēr no Latvijas puses ''tehnisko nodrošinājumu'' īstenos organizācija ''Baltijas forums'', kurā toni nosaka ''Saskaņas centrs''.
+3
Eifrhāme brhauce rhebe taisite, kherte tõ latvēše naciste, kas 6 000 000 000 žīde nõgāzēje.
+3
Tõ brhēsmig latvēš naciste nõgāzēje 38 mane vecamāte un 43 mane vacetāte, es pēprhas kompensācej!
+3
Par tēmu "iztērēju naudu LV un dabūju uzturēšanās atļauju"

g.delfi.lv/images/pix/file3042...
0
Žiģugu niķi turpinās... -_-
+1
Šitas ir pisdec. Džeks gan, manuprāt, pārcentās, bet tāpat iepaidīgi:

www.youtube.com/watch?v=mxvR8mV-VNM...

www.youtube.com/watch?v=Bcd-3Z8CcEY...

Sorry, jāskatās līdz galam (pārsvarā krieviski), otrajā vidārā konkrētas pērles var atrast.
+1
Ā, reku iemesls :D - www.nra.lv/zinas/22474-pec-ska...
0
Jēziņ tētīt! :D Jā, džeks nav uz mutes kritis! :D
Johaidi, būtu mums kaut viens tāds politiķis, sen par cilvēkiem būtu tikuši! :)
0
ROFLMAO

Pag, bet tas taču ir sarkasms? Vai ne? Nu taču.... nu.... nu tak nevar... nevar šitā dirst kā Zariņa govs televīzijā, domājot to nopietni?
+1
Vaacijaa vismaz policija shitaadu savaac. Latvija jau palaistu "augstaa staavoklja" deelj.
0
^^ ā, tad tā to latīniski sauca (bet kubā) ... Pēc iemsla izlasīšanas, tas tā kā kļūst ~ skaidrs, bet kā jau teicu, manuprāt čalis pārcentās - pēc YouTube komentiem spriežot, 2/3 sēž tankā :(
+1
Es jau pats pēc sava komentāra iepostēšanas sakaunējos - varbūt es vienīgais muļķis, kam likās, ka tas varētu arī nebūt sarkasms? :D Tiesa gan otrajā video paustās tēzes par korupciju un politiku kopumā ir diezgan plaši izplatītas un propagandētas, un mani nemaz sevišķi nepārsteigtu, ka tajos krajos arī varētu tā arī atklātā tekstā pateikt.
+1
Tomēr izklausās smuki :) Bet tā blondīne spārda, knapi rēku tur un visulaik mēģina čali uz pareizajām sliedēm novirzīt :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas