alus aptauja
0
Galīgi nesaprotu kā Aldaris varēja saņemt tik daudz balsu. Biggij, vai vari apčolēt balsotāju IP vai gadījumā neuzdarbojas Aldara marketinga daļa ;) ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tochna! :D
bet kopumaa saskaitot gards alus saliek aldarim >:]
0
piemirsi Latgales alus:)))))
0
var jau arī gadīties, ka liela daļa balsotāju nav sevišķi turīgi un izvēlas tradicionālo pilzennieku :)
0
pilzeniex naf aluz tradicionaalaa izpratnee;)
0
man ar ljoti garsho uzavas alus,tikai es vinju nekur Riigas veikalos neredzu!!!Fuk
0
"Statoil" benzīntankos mēdz būt. Tiešām ļoti labs.
0
Užavnieks ir dabonams vairākos krogos: Bites Blūza klubā uz Dzirnavu ielas, bārā One uz Elizabetes ielas. Un ir vēl šur tur redzēts. Vienubrīd Alfā varēja nopirkt, nez kā tagad.
0
A es dzeru tieshi juusu piemineeto Pilzenes alu, un Tumsho alu, un gaisho alu, un visu to taisa tishi visspopulaaraakaa, un visvairaak atziniibu izpelniijusies alusdariitava Latvijaa. Aldaris - Jeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... ™
0
Nu i dzer ar, bet tas $aa kaa taa nav labaakais alus, ne tuvu tam...
0
uzhavas alu var dabut franchu kafejnicaa jeb francii vecrigaa ( gandriz pretim alus seetas otrai ieejai, pagrabinjaa). tur ir leeti un labi!
to bekons: tu dzervisu!!!!
0
Bekons Labs :)
0
Bekons samaitās māgu.
0
nabaga bekones! bet vinjam man shkiet nekas taa iisti nekaitee...
0
Es nedzeru visu. Peec oiebalgas alus naakoshaa dienaa man ahuuuuuni saap galva (nezinu kaa citiem).
0
(tipa Piebalgas)
™©
0
Latgales Mārtiņa alus vigardākais
0
Uzzavas alus viss labaakais
0
VANAGA ALUS MUUZHU MUUZHOS ! ! !
0
jaa 2lirtiigo pudeli un ir labi :)) bljin briinos kaa es vaeju pirms paris gadiem litriem dzert tas shausmas! kaa es nenomiru?!?!?!
0
Man Piebalgas nu jau kljuvis par visiecieniitaako alu. Agraak baigi njeemu Teerveti riiklee, bet nu man kautkaa nomainiijaas taa slimoshana uz Piebaldznieku. Un galvas saapes ir tik neparedzamas, ka nenjemos nemaz spriest no kaa saap un no kaa ne.
0
klau a kas lielakaa cienjaa - alus vai stiprie dzeerieni???
0
bezalkoholiskais ir labākais!;)
0
es peedeejaa laikaa pilniigi esmu atteicies no smagajaam dziraam. Bet nu nenotureejos, un nopirku vienu kaartiigu franchu konjaku. Taadas lietas jaaatstaaj iipashiem momentiem. Bet, protams, ka uznaak jau shad tad iemest maagaa kaadu spirtoto arii taapat.
0
alus alus un veelreiz alus-stiprie graadiigie mani atstaaj absoluuti vienaldziigu:)
0
eh man gan balzamchiks shjnjabs un viskijs neatstaj vienaldzigu! zheel :(
0
Ireena nevarot dzert - taapeec laikam runaa muljkjiibas.
0
Shausmiigi labs bij Senais Alus (melnais alus) - nefiltreets, ar raugu pie pakaljas. Tikai necik ilgi vinjsh plauktos nestaaveeja, aatri vien pazuda no apgroziibas. Tas bija visvelnishkjiigaakais als, kaadu esmu njeemis iekshaa. Bet re kaa chushhh, uzmeta nelieshi. Vai arii varbuut kaadaa nomaljaa stuurii vinju tirgo mazos daudzumos? Vai varbuut peec pasuutiijuma? Mosh kaads no jums zin, kaa tur iisti ir?
0
aaa, un runaajot par Uzhavas alu, vislabaakais uzhavnieks ir sastopams Staburagaa uz Chaka un Stabu krusta.
0
Užavas alus nav slikts, bet pārsvarā dabūnams vienīgi krogos, tāpēc visbiežāk iznāk apmierināties ar tērvetnieku. Žēl vienīgi, ka Latvijā nevar nopirkt kvalitatīvu bezalkoholisko alu, tas ko ražo Aldaris ir baigais mēsls. Vislabākais bezalkoholiskais ir kievu Sokols, bet ne visur to var nopirkt.
0
Ja tāds lielāks rauts ieplānots, tad var droši braukt uz Užavas alus darītavu ar savu taziku un iepirkt aliņu biku lētāk. Bauskas alus darītavā gan maitas čīkst un pīkst, negrib laistīties ar aliņiem.
0
Jā, turklāt, lai dabūtu lielāku apjomu (30 l mučeli ar visu puNpīti) svaiga Užavas alus, savs taziks nav vajadzīgs. Precīzi nezinu ciktā mučele izmaksā, bet kaukas biku pāri 20 Ls laikam bij.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas