ticiigs metaalists
0
es gribeeju aizsaakt taadu teemu jo esmu katolis bet es nevareetu dziivot bez bleck metaala. pagaidaam man izdodas savienot shiis lietas. meibii kaadam ir taapat m?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nedomāju, ka kādu atradīsi ;)
0
taa tas vareetu buut
0
Agrāk arī pirms kādiem 3 gadiem, kad nezināju latvijas vēsturi, kad vēl biju tāds jaunais metālistiņš, arī biju kristietis, un ticēju krusta dievam, un klausījos, varbūt ne bleck metal, bet nu visnotaļ ar sātaniskiem, antikristietiskiem tekstiem - SlipKonot, Merlin Menson, Grand Belia's Key (ko vēl šādu tādu brīdi ausij patīksminu)... Laiki mainās un es arī mainījos.
0
Es tā novēroju, ka tu, Pagān, tāds pienācīgs latvietis. Bet nu būšu uzķēris, ka tu esi vārdu Latvija (atkārtoju-Latvija) ar mazo burtu uzrakstījis...hehe :)
0
Un ar to grupu nosaukumu pareizrakstību tā švaki.
0
Man viens labs draugs ir kursh klausas grindu, nejau to maigako, un nejau ar ievirzi uz dieva vardu... bet neskatotis uz to vinjsh ir parliecinats katolis, katru nedelju staiga uz kautkadam katahezem vai kautko tamlidzigu....:/
0
ir tak arī kristiešu metāla grupas, un nemaz ne tās saldākās; viens no nosaukumiem, kas ienāk prātā, ir Mortification, bet ir vēl daudz citu; ir pat tāds žanra apzīmējums kā white metal (kristīgais black metal). Tā ka nevarēt teikt, ka tās ir pilnīgi nesavienojamas lietas.
0
Es esmu ticīgs luterānis un klausos DOOM METAL.
Bet Black ar kristietību gan nevajadzētu jaukt.
Patiesībā metālam vajadzētu būt brīvam no reliģijas; ja tomēr to lieto,tad tikai simboliski,lai pasvītrotu kādas emocijas.
Kristīgo metālu es pilnīgi noliedzu, tāpat kā tās grupas, kuras nodarbojas ar sātanismu.
P.S kristīgā grupa Crimson Thorn
spēlē diezgan kvalitatīvu BRUTAL DEATH :)
0
Paldies, ka iecirti man Cirvi he he, būšu vērīgaks...
0
Jā Slipkonot ir baisa grupa he he
0
"Tiriigs metaalists" – es ar nevienu taadu nezinu. Taa kaa toch diezvai kaadu taadu atradiisi. :)
0
Dīvaiņu netrūkst. Tas man atgādināja geju pagānu kustības urli, ko man nācās redzēt meklējot materiālus par skandināvu mitoloģiju.
0
Un kā tad Tom Araya? :)
Viņš gan teica, ka rēcot Slayer tekstus, no ticības "norobežojoties", it kā izslēdzot to. Bet pēc tam atkal kļūst par kristieti :)
0
mjaaa
0
Ei matinajiem vajadzeetu norobezjoties ne tikai no dievinja, bet arii no sabiedriibas. =)
0
Un no Bekona :)
0
Jaaa un mani ariii likat miera!!!!!!!!!!!!!!!!
Bļļļļļļļļļļļļ
0
bullshit
0
Nu un kas tur traks es gan vairs uz bazniicu neeju vairs nav tie gadi sen kaa kad maaminja vareeja uz turieni aizvilkt bet tas ka kaukaadi augstaaki speeki ir tas i skaidrs un mans blekjus klausaas neatkariigi no taa dimmu borgir cradle of filth impaled nazarene utt kaukaa neesmu sajutis ka austsie speeki mani par to sodiitu
0
paldies dzeki par sapratni - nomierinaajaat es jau domaaju ka buushu vieniigais. es zinaaju ka metaalists var palauties uz metaalistu tureesimies kopaa he he he
heil metal!!!!!
0
hahahha kristiigais black metal!!!:D
0
kaa nu tur bija tas Horda vai Horde. Taads kristiigais "black metal", ka speej tik tureet liidzi. Un redz, lieta jau ar taada, ka ja vinji ir kristiigie, tas jau nenoziimee, ka vinji dziesmaas slavee Jeezu. Normaaliem keksiem teksti ir filozofiski apcereejumi par to pashu augstaako speeku teemu. Shaubas, vilshanaas, paarpratumi, liekuliiba, nanana, u.t.t. Tas pats Extol, kuram te laiku atpakalj iestrebinaaju kautko liidziigu recenzijai - nu bljin monstri. Taadu tehnisko virtuozitaati, skanju, un visu paareejo reti naakas sastapt. iesaku paarkaapt tiem aizspriedumiem, un noveerteet uz ko vinji ir speejiigi. Man ir pilniigi pie mana baalaa cirkshnja, kaada ir vinju paarlieciiba, ja tikai vinji to neuzspiezh man, boreejot pa visiem galiem. Es baudu muuziku.
0
Viedi vārdi.
0
Besii aaraa, kad muuziku jauc ar religiju... par laimi blackeri dzied diezgan suudiigi, taapeec tekstos iebraukt nevar.
Demagogija ik uz stuura, kaada velna peec man jaaklausaas shizofreeniskie teksti par religijas teeemu un visaadiem citiem suudiem.... Cerams, shitaa tendence: religija + muuzika reiz izies no modes.
0
nu a ko, satanismu ari var uzskatit pa sava veida religiju. blekja teksti ir pilni ar ko taadu...
0
psc... kaada atshkjiriiba ar ko maisa muuziku. Ar muuziku cilveeki biezhi meegjina kautko pateikt, ja neesi iemaniijis. Taatad diezgan logjiski, ka vinji paudiis kaadu savu nostaaju vai paarlieciibu.
0
muzika ir domata noskanjojumam! un tekstus var ielikt jebkaadus, katram tas liksies savadaak!
0
Ir arii muuzika, kas domaata veselam paardziivojumam, un teemas var buut visdazhaadaakaas.
0
es domaaju ka religija nav jajauc ar muuziku un muuzika jaaklausaas kaada taa ir un smelties no tas energiju man tas ir bleck, vaiking un paganic. es kad klausos muuziku neejuutu ka es iipashi greekoju un es vispaar nesaprotu kaa var buut greeks kas taads kas cilveekam patiik un liek justies labi.
0
Wir mussen die Juden AUSROTTEN.....
0
Katram katolim uz sirds mazs greecinjsh...
0
kaa jau teicu man shkiet ka tas nav grrks ja es klausos muuzonu kas man patiik.
0
nu nez,ja es dzirdeetu kaadu muuziku,kuraa zaimo peerkonu,tad es nevaareetu buut taadas muuzikas piekriteeja.taa tas vismaz man ir.kaa kristietis var klausiities,nu piem pat satan fallus(sanctimory) bez jebkaadiem vaardiem?
0
es atkal drausmīgi nevaru ciest mūziku, kurā zaimo zibeni, rasu, lietu un citas dabas parādības. Es novēlu šādu tekstu rakstītājiem, kaut tos nospertu Pērkontētiņš, un latvju tauta atkal zeļ savā sētiņā.
0
tieshi taa.pagaanien speeks kaulos!!!
0
wt you are funny :)
0
pilniigi piekriitu WT - muuzika un dabas paraadiibu zaimoshana neiet kopaa :D
0
es neesmu dzirdeejis vai lasiijis nevienus tekstus kur kautkas ir zaimots. man naaviigi patiik tvangeste tur ir viss ir par pruusiko teemu un pret katolicisma ievieshanu, bet nu kaa tas katolicisms ir ticis ieviests ar slepkaviibaam sekojshi par kaadu dievu ir runa taadaa veidaaa. tajos laikos(14-17 gs ja neshaubos) vaardam dievs bija vairaak komerciaala noziime so es nejuutu ka tur kas buutu zaimots.
0
He, man viena no mīļākajām grpām ir Dream Theater. Black gan tas galīgi nav. Viņi ir patiesībā baigi ticīgie un viena daļa tekstu arī tādi, varētu pat teikt, ka vietām tie teksti ir sludinoši, bet man tas netraucē viņu tekstus ar interesi izlasīt un pārdomāt. Vienīgais - man kaut kā reti izdodas viņiem piekrist. Bet vienalga - mūzika tomēr ir pāri visam.

2 Juris
Man personīgi ir žēl, ka Tu vispār sevi nodarbini ar domu vai Tavas mīļākās mūzikas klausīšanās ir "grēks". Kāds tur grēks? Kas šādā nozīmē vispār ir grēks? Ja Tu ar black metal jūties labi un smelies no tā kaut ko savai dzīvei, un pat neuzskati viņu tekstus par zaimojošiem... Ko tad bībele Tev var pateikt? Ka jājūtas vainīgam, vai? Ceru, ka nekad nesāksi tā domāt. Nu tas protams ir mans, pret reliģijām negatīvi noskaņotā cilvēka viedoklis... Bet viņš labi turas kājās un kļūst pat stiprāks.
0
kk:( paldies par labiem vaardiem

0
"Pagān", a Tu gadījumā neesi no Rēzeknes?...
0
nu tu biši iebrauci auzās. Kur gan DT būtu tādi kristīgi sludinoši, kur nu vēl baigi ticīgie teksti? Tas, ka viņi raksti poziīvi tendētus (nevis variāciju par tēmu "dzīve sūkā!") nebūt nenozīmē, ka šamie baigi kristīgie būtu.
0
ko a?
0
tiriigi matainie nav, nu ko juus varat tik ilgi to apspriest
0
vot es visu saprotu a ko speka blaakis uj es gribeeju teikt bekons visu laiku kaut ko galiigi nepatemu jaucaas. btw es no riigas no mezciema ne no rezeknes.
0
Stonerosi, šis gadījums izpaliks, jo esmu no Rīgas.
0
wiss suk ja tici kaukam tad nepakaapini visu savai ticiibai
snaarplji
0
Ir 2 kontexti, kaadods lieto vaardu savienojumu "kristiigais Metaals". Pirmais, vienkaarshoti izsakoties, uz bandaam, kas savos textos ir ".. filozofiski apcereejumi par to pashu augstaako speeku teemu.." un uz tiem,"kas slavee". Buutiibaa PAR un AR kristietiibu. Filma par lariju flintu ir filma par porograafiju nevis ar pornograafiju. Ieveeroju, ka sheit aprunaa 1mo variantu (PAR).

Bet jebkuraa gad. taads termins kaa "kristiigais Metaals" nepastaav, driizaak nevar pastaaveet, jo ir pretrunaa pats ar sevi. I nav ne mazaakaas veelmes tagad gari-plashi staastiit, kapeec tas taa. 1.ajaa gad. shiis grupas(ne1 no augsmineetajaam neesmu dzirdeejis) gan jau var iedaliit kaut vai pie black(jo, ja nemaldos, vieniigo patiesiibas celju apshaubiit kristietiiba noliedz ;), vai vienalga kur, izejot no uzbuuves detalaam. Bet "otros" par Metaalu nemaz nosaukt nevar. Tikai rock. Vienalga, cik tumshu melodijas gaajienu veidotu vai smagi speeleetu. Kaut arii shaubos, ka kaads caur muziku kristietiibu sludinosh subjektu apvienojums speeleetu aatri, ar mezoniigaam bungu drebinoshaam partijaam liidz siltam kardaanam, speeciigu basu, ausiis griezoshaam gitaaraam un gaardzoshu, psihopaatisku gutural vokaalu, bljaudams tur dogmu apspiestaa, shauraa, mazaa pasaules skatiijumaa radushos religiska satura tekstus ar uzbaaziigu raxturu.

p.s. sheit es vispaar nenjeemu veeraa, ko muzikjis dara pa sveetdienaam. Tikai par muziku, kas tiek veidota.
p.s. aa un jaa, otraa kontexta 'kristiigais Metaals' pat nav maaxla.
0
ok wath ever!!!

kas zin kas labs buus tanii koncii ar canibal corpse???

0
Cannibal corpse protams! manatark ir ok.. huskavarn muzibu nav redzeti..
0
Juri, visa shii pentere neekaadaa zinjaa nebija veerta pret tevi vai kristieshiem, kas klausaas metal ;)
0
es ta4u nenemu galvaa. viss ok

nekas nav dzirdeets par bleck konciem. shota decel zb deth un deth. ideaals variants buutu ja atbrauktu tvangeste, skyforger, nigjtwsh, un vell kaadas paaris simphho metaala grupas. btw kaapeec nekad nav nekaads shovs koncerta laikaa tikai speelee un viss. vot tvangestei tur ir zobenu ciinas, pirotehnika, dzivaa uguns un visaadi dzekini paargerbti par muukie kas piedod efektu. jau sen prasaas - vai arii tas ir meitenu trukums organismaa. karo4e suudiigs gariigais
0
baabu baabu tev vajag juri
0
taa tas iisteniibaa ir !!! sexiigas melnas 4iksiites piesakietie pie manis es no riigas btw.
0
Ko tik tu neteiksi^
0
WT
Palasi DT tekstus! Vinji ir pilni ar kristietiibas simboliku un folosofiju (Ne jau biibeles teksti un tiesha spredikjoshana, protams). "Only a Matter of Time" "Pull Me Under" "Scarred" "Metropolis Pt.1" "Learning to Live" "The Galss Prison" u.c.
0
Nu doh, tādā gadienā blackmetālistiem arī papilnam kristietības simbolikas/filosofijas - gan tiešā, gan apgrieztā veidā ;) Tad jau bez (kaut neapzinātas) Bībeles citēšanas neiztiek gandrīz neviens lirikas rakstītājs. Slavenā frāze "I was blind but now I can see", kas ir vai katras pavieglākas grupas repertuārā, ja nemaldos, nāk no ķēniņa Zālamana tekstiem :)

BTW, cilvēki melšas, ka Pull Me Under tekstā ir papilnam atsauces no Šekspīra, konkrēti, Hamleta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas