Spalvainā dibena bruņinieki
+2
Ir jau tāds bobisks offtopiks, bet lasot šito gabalu, gandrīz uz korķi parāva, īpaši dēļ propidariskā autora stila. Zaceņiķe:

www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=54...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
nu ko var gribēt no pediņiem...
bet - to tu viņiem neatņemsi - svējos viņi prot atbalstīt un izbīdīt uz augšu.
+4
Spriežot pēc raksta beigām Gunāram jau nemaz tik spīdoši tur neiet. Tolerantā Spānija laikam nav labāka par neiecietīgo un homofobo Latviju. :)
0
Nu, nedomāju, ka tā Spānija būtu tik dikti iecietīga - tomēr lielākā daļa ir rūdīti katoļi. Kas attiecas uz Barselonu - tā tiešām varētu būt bišķi vairāk multi-kulti, bet jāteic, ka nav tik traki, kā varētu domāt, nemanīju tur sevišķi daudz ne-eiropiešu, vismaz salīdzinoši.
+2
un lai tur arī paliek
+6
Hmmm... labāk būtu uz Irānu braukuši. :))
+4
Irānā izdupsēs ar mietu :)
+4
+3
Vē, pretīgi, pretīgi, pretīgi. Kko šitādu salasīties, un tieši pirms pusdienām. jakjakjak
+6
vairākas reizes lil'Gunnar tika manīta 19.trolejbusā, sevišķi vēlos, tumšos vakaros, kad šis ērms pustukšā salonā ar drebelīgu rociņu turējās pie štangas, seju satinis lakatos un ar saulsbrillēm uz acīm, sak, lai paliktu nepamanīts. Loģiski, ka visi tādam putnubiedēklim tikai pievērsa uzmanību :)
0
Hmmm... labāk būtu uz Irānu braukuši. :))

Irānā izdupsēs ar mietu :)

^paga, paga, muslīmiem taču attiecīgās vietas elastības izpēte ir lielā cieņā tāpat, jau no seniem laikiem ;) tā kā, mazais panks būtu tikai laimīgs.
0
musulmanju valstis par pidarasismu pienakas pat naves sods, esmu redzejis video(vairakus) kur par zilosanos pakara publiski 2 jauniesjus.
+1
p.s nemaz nezinaju kas tas tads gunars kalnins ir, paskatijos bildi atcerejos, ka kautkur manits ir, nezinaju ka sitas ir pakala stumejs vai nemejs, vai abi. (puke)
+4
Kad veči viens otru ņem pakaļā tad ir fuj, bet, kad no sievietes pieprasa anālo, tad ir ok? :-/
+7
Rekur viss lil'bitch choir šūpojas :D
patdollard.com/wp-content/uploads/...

P.S. Un tomēr es neatbalstu valstisku agresiju pret pediņiem - lai arī slimiņi, bet tādi paši cilvēki vien ir.
+13
Starpība jau ir tajā apstāklī, ka otrajā gadījumā tas tomēr ir heteroseksuāls dzimumakts.
+4
^^ apmēram tas būtu viens un tas pats - veci, veceni vai kazu pakaļot :D
+6
arnold, ja šie savu slimību publiski nereklamētu un nebāztu visiem ģīmī, tad esmu pārliecināts, ka daudziem zilo būšana būtu vienaldzīga. Sak, lai jau ir - ne man kāda daļa gar to.
+2
pilnīgi pohuj kaut kāds tur gunārs.
+2
en.wikipedia.org/wiki/Pederasty_in_t...

^ par mīļajiem muslīmiem un viņu tieksmēm.
+8
"Kad veči viens otru ņem pakaļā tad ir fuj, bet, kad no sievietes pieprasa anālo, tad ir ok? :-/ "

Nevis ok, bet , bled, nekas labāks nevar būt!!! muaaa... õpen õpen...
+3
:D :D
0
:x Jopcik, kas tik neiznāk no skapja pēdējā laikā! Vēl viens varens pirdienu bloķētājs starp orālis... t.i., vokālistiem.
Nākamreiz ciemos pie māšeles būs jāiznīcina šīs Kalniņa ieraksti - bēdīgi.
+1
Nu nebedā, nav jau tev puisi nocēluši, ko? Vai arī Gunča arī ir jāciena, tāpat kā Džeksons, ko? Mani mazie draudziņi, uķi, puķi...
+2
werwolf, tev vajadzēja brīdināt, cik dangerous content inside tur ir.
+3
es to negribēju lasīt.
0
Cienīs, kad nosprāgs. Cerams, ka drīz.
P.S. Jaksonam visi bērni esot mākuši mākslīgās apaugļošanas ceļā, un tuvības ar pēdējo sievu neesot bijis. Orālisti!
+1
'— vēlēdamies no aizspriedumiem un tautiešu dzēlīgajām mēlēm brīvu dzīvi — iecienītais mūziķis atteicies no dziedātāja karjeras dzimtenē un kopā ar dzīvesbiedru izvēlējies sākt jaunu dzīvi multikulturālajā Barselonā.'

(vomit) ... nu tīri par stilu.
bet nu lai jau čaļiem veicas, hehe, visās sfērās, ne tikai mūzikā! >:)
+3
JĀCIENA IR NEUROSIS
0
Runci:
"Ir jau tāds bobisks offtopiks, bet lasot šito gabalu, gandrīz uz korķi parāva, īpaši dēļ propidariskā autora stila."
Nav pietiekošs disklaimeris? :)
+6
"Tomēr vēl pirms neilga laiciņa mūziķis Latvijā palikušajiem draugiem sūkstījies, ka izstaigājis vairākus desmitus Barselonas viesnīcu, taču pastāvīgu darbu pagaidām atrast neesot izdevies."

Būs vien naudiņa pelnīt un karjera taisīt ar dibenu jāsāk.
+6
Peec dazhiem meeneshiem dzeltenaa prese rakstiis, Kalninjsh atradis darbu Spaanijaa un maniits dejojam male strip-tease kaadaa Barselonas geju lokaalaa.
+7
...kas piesaistījis palielinātu tūristu interesi no Latvijas
+6
...Šlesers aizbraucis lūkoties.
+6
nopirks un vedīs mājās
+7
un turēs būrītī ar pliku dibenu
+6
vecrīgas centrā, lai piesaistītu investīcijas no rietumu korprotavīvajiem gejzeru uzņēmumiem,
+5
un no Spānijas atjās Gunāra sirdsdraugs baltā zirgā kaut ļauno pūķi
+3
kuram māga būs pilna ar babaju geju sletkavām, muhahaha
+1
Edz ku abi grēka gabali i, es tik nepajokam sabijos, ka man un Gunāram viens kopīgs čoms pazīstams, vienā skolā mācījāmies, tagad pat nezinu - satiekot spiest roku vai nē? :)
www.draugiem.lv/friend/?3450915...
www.draugiem.lv/friend/?7655...
+4
Roku ne, do' mutes! :)
0
Tu traks vai? Ja nu kād kait dabon?
+3
aha, piemēram pēkšņu anālās atveres paplašināšanos
+2
skaties ka sis tev pipeli nedod rokas vieta, kad sasveicinasies, jebkura gadijuma uzmanies Ww
0
0
Bet Kalniņa (uzvārda brāļa, hehe) profila 'par mani' teksts ir pat ļoti patiess, jāsaka.
0
'

Portāls arī atzīmē, ka nu mums esot pašiem savs «D&G».'

:/
+1
'arnold, ja šie savu slimību publiski nereklamētu un nebāztu visiem ģīmī, tad esmu pārliecināts, ka daudziem zilo būšana būtu vienaldzīga. Sak, lai jau ir - ne man kāda daļa gar to.'

ne jau nu Gunārs pats to tagad reklamē. domāju, ka viņš pats nejūtas diez ko labi pašlaik. tā ir dauniskā dzeltenā prese, kas ķer to, kas vien ķerams.
+2
Lopi.
Sunim vajadzības reizē vienalga, vai gar saimnieka kāju paberzēties, vai dīvāna stūri, vai citu tēviņu. (Tur arī rodas murgi par homoseksulantisma "dabisko" izcelsmi, kaut gan dzīvnieku pasaulē tēviņš nekad nedos priekšroku citam tēviņam mātītes vietā)
Cilvēks nav lops, cilvēka psihe ir daudz attīstītāka un komplicētāka. Tamdēļ psihisku briedumu sasniedzis indivīds neberzēsies gar ēzeļa kāju vai citu sava dzimuma pārstāvi. Un tieši tamdēļ rodas arī tādi, kas savas kaut kādu iemeslu, parasti garīgā sekluma, dēļ nepiepildītās tieksmes projicē un ieciklē uz sava dzimuma pārstāvjiem...
Kauns par tautu, kurā pēkšņi saradies tik daudz "iecietīgo". Lēti gan iztirgo savu morāli, cilvēcisko saprātu un veselīgo pašapziņu sērgas skarto propagandai.
Kas tālāk? Rakstīsim plaši avīzēs un rīkosim gājienus tiem, kas akta laikā smērējas ar fekālijām? Tā taču arī ir "divu pieaugušu brīvprātīgs kopdzīves modelis" :)
Visus perversistus nekad neizskaudīs, taču par šādu lietu pieminēšanu un cilāšanu publiskajā telpā vajadzētu sodīt/ārstēt ar brīvības atņemšanu līdz veselā saprāta uzvarai.
-1
sodīt vajadzētu jebatrono dzelteno presi, un homoseksuālisms, cik es par to zinu, bieži izpaužas iedzimtībā & sliktās attiecībās ar tēvu bērnībā, tas būtībā, manuprāt, nav nekas nosodāms, ja ņem vērā, ka bērnu nedzemdēšana mūsdienās ir ļoti ļoti loģiska.

es varu iedomāties, kā jūtas tas dziedātājs, un šajos rakstos jau zūd kaut kāda cilvēcība, žurnaļugas ķer visu, ko vien var izķert, lai tikai radītu lētu ažiotāžu un tiktu pie vieglākas naudiņas. izvemties uz viņiem.
0
"un homoseksuālisms, cik es par to zinu, bieži izpaužas iedzimtībā"

eu runci - Tu galvu saspiedis ? kāda vēl iedzimtība. Par zilitonu paliek nevis piedzimst. Zilisms ir slimība kuru var pat izārstēt. Un tas ir nosodāmi, jo liela daļa mēģina to sērgu pielipināt citiem!
0
pielipināt? :D tev, heteroseksuālam džekam, kāds homītis, varētu kaut ko tādu pielipināt? well... KĀ?

mīnusus var likt cik grib, bet dirst nevaig. ļoti izplatīts veids palikšanā par zilo ir nebijis tēvs bērnībā, sliktas attiecības ar tēvu, kas turpmākajā dzīvē var izpausties kā vēlme pēc pastiprinātas sava dzimuma klātbūtnes n stuff. neredzu īpaši daudz iemeslus, kas šajā sabiedrībā mudinātu cilvēkus kļūt par gejiem. un tā viņu līšana acīs - LOL - tas viss ir vairāk žurnaļugu un dzelteno uzpūsts burbulis, sadarbībā ar visādām mozaīkām n stuff, kas pārstāv noteiktu zilo slāni. normāli homīši pārsvarā tajos praidos n stuff ne tuvu nelien. un ne jau Gunārs K. vēlas, lai par viņu kautkādā trūmetālā būtu tēma, tas ir tak pilnīgs sviests.

es noteikti neaizstāvu homoseksuālismu, es vienkārši neaizstāvu arī šo laiku un cilvēkus, kuri ķeras pie katra pēdējā sūda tikai lai uztaisītu ažiotāžu.
0
un tas, ka liekas, ka var kaut ko pielipināt... mjaumansdievs. daudzām lietām ir meklējami kaut kādi iemesli pagātnē, es tiešām nevaru iedomāties to, kā man kāds varētu pielipināt homoseksuālismu, es tiešām nesaprotu, kā džekam var stāvēt uz džeku, bet šiem cilvēkiem tas ir saprotams. un tas, ka viņiem šī atziņa izlaužas vēlāk, vai arī tas, ka viņi prestiža dēļ nodiba ģimenes un sataisa bērnus, konkrētus piemērus nesaukšu, tas nenozīmē, ka viņos tas nav snaudis jau iepriekš.
0
ā, bij vēl doma, ka džeks dabū džeku, kad gribas pamēģināt seksu, jo tā vieglāk, bet tas ir lol. nē, nu es nesaprotu. ja kāds kļūst par geju, jo saprot, ka g spots ir ānusā, tad tas ir vienkārši huyova. nu kamoon.
+3
da labi! Ja tu esi parūpējies par to, ka esi tautā viegli atpazīstams purns, tad ko tur brīnīties, ka prese par tevi interesējas. Tas ir viņu darbs. Arī informēt cilvēkus par to, ka šams apprecējies, jo tā taču ir oficiāla padarīšana, tomēr... Ja viņš patiešām būtu popsāriks ar olām, vai arī būtu viņam producents ar olām, kas vairāk par ānusiem arī kaut ko rubī, tad izmantotu izdevību, kad šī pastiprinātā uzmanība tiek pievērsta. Savāktu piķi un būtu arī starta kapitāls svešzemju dibenpriekiem. No popsas biznesa vietējie "grandi" neko nerubī. Riktīgie true anal džeki!
+4
Jāķer džeks aiz rokas: "Eu, Gunča, nu ko samīzies?! Mēs ar tavu pakaļu varam uztaisīt reālu kāpostu!!!"
+1
luxus pakaļa
+1
Infestus: "Tur arī rodas murgi par homoseksulantisma "dabisko" izcelsmi, kaut gan dzīvnieku pasaulē tēviņš nekad nedos priekšroku citam tēviņam mātītes vietā"
Vispār jau dzīvnieku pasaulē homoseksuālisms ir diezgan izplatīts. Vai tik sikspārņi nebija visjautrākie. Bet darās arī delfīni, pingvīni, pērtiķi un kas tik vēl ne.
0
0
lol par to pielipināšanu.
vēl lielāks lol par izārstēšanu. tip - bullet to the brain vai ir kāda modernāka metode?
0
Vai tiešam heteroseksuālu vīrieti interesētu:
1) Gunāra privātā dzīve;
2) "propidarisks" rakstīšanas sils;
3) kopēji draugi ar Gunāru;
4) Irāna un homoseksuāli noskaņotu cilvēku dzīves ritums tajā;
5) Gunāra ieraksti un paralēles ar Džeksonu;
6) veča dibens un iespējamās karjeras iespējas;
7) anālā atvere;
8) suņi, citi zvēri un homoseksuālisti;
9) iedzimtības sūtība un citas gejiskas kaites.

nuuuuuuuuu?
+1
'
eu runci - Tu galvu saspiedis ? kāda vēl iedzimtība. Par zilitonu paliek nevis piedzimst. Zilisms ir slimība kuru var pat izārstēt. Un tas ir nosodāmi, jo liela daļa mēģina to sērgu pielipināt citiem!'

vecīt, vēlreiz padomājot - šis teksts ir vnk BESTEST EVEREST, kamoon,PIELIPINĀT HOMOSEKSUĀLISMU LOLOLOLOLO

praidi būtībā ir vienkāršs atgādinājums cilvēkiem, ka nedzīvojam vairs 80tajos, ka cilvēkiem, kas IR GEJI, ir tiesības nedrāzties ar meitenēm un netaisīt ģimenes. mūsdienu novītošās pasaules stāvoklī tak homoseksuālisms ir dabīgākais, ka var būt, lol.
0
Lops - interesē tādā līmenī, lai būtu kaut kāda saprašana par tiem cilvēkiem, kas ir šeit ar mums kopā, un tikai tādā līmenī, jo 90% cilvēku pilnīgi nerubī neko par to. pielipināšanas teorija ir izcils piemērs.
0
Gunāram draugos tagad vajag bloku, ja nu viņš tagad cenšas kādu aplipināt? :>
+2
Hm... Iedzimtība, tu saki?
Piedzimt mēdz visādi kvazimodo, bet ne visi aiziet pa inerces ceļu, ļaujoties tai un kļūstot par slepkavām un maniakiem, mīkstajiem un izvirtuļiem, kuriem ir tikai viena kopēja iezīme - ideālu trūkums, dzīvošana savas savvaļā palaistās zemapziņas un iegribu apmierināšanas dēļ.
Viena vērīga sieviete tur pie Kalniņa komentāriem izteikusies: "Es jau to manīju, jo tikai gejiem mēdz būt tik tukšs acu skatiens"...

Un, ja sliktas attiecības ar tēvu ir iemesls attaisnot kaut kādas psihiskās novirzes, tad attaisnosim arī to pedofilu, kurš aizcis bērnus tamdēļ, ka bērnībā piedzīvojis to pašu? Un, ja jau runājam par matemātiku, kas slikts 1-2 bērnu dzemdēšanā uz vienu ģimeni?

Un, galu galā - ja jau tā ir tik trakota iedzimtība, kā tas nākas, ka tie mēsli tomēr dažreiz pamanās tās ģimenes izveidot un bērnus saražot, pirms "saprot, ka ir geji"? Nu come on, Runci - vai tu pieļauj iespēju, ka būtu varējis pārgulēt ar džeku, pirms apzinājies, ka esi hetero? :)
Un, ja tomēr atzīstam, ka tā ir iedzimtība (bet labāk tomēr ne) - runci, kā būs, kā jutīsies, ja Gunča palūgs bučiņu? :) Nu nevar taču garantēt, ka tā viendzimuma mīlestība izpaužas tikai uz tiem nepareizi orientētajiem, un tu nesalauz kāda zilīša sirsniņu :)

Un kā ar t.s. "bi" dez-orientētajiem? Kāds papildus smadzeņu centrs izveidojies tur? :) Vai tik ne tāds, kurš pēc vēl kādiem gadiem liks no "bi" kļūt par "poli" un izpriecu klāstam pieķert arī kaziņas un ēzelīšus?

Tie, kuri vēl nav smadzeņ-izskaloti: esiet kā siena pret katru izvirtības propagandu! Nolīdziniet ar zemi katru, kurš uzdrošinās savas slimīgās gļotas triept sabiedrībai sejā! Lai taču šie tur ņemas, kā grib - bet mums ir tiesības no tā visa norobežoties.
0
Bišķi haotiski sanāca, bet nu apnicis te jau ņemties.
Ā, Jelgab. Nenoliegsim, ka iekarsuma brīžos delfīni un mērkaķi mēdz darīties, ar ko pagadās. Taču kur ir kaut viens dokumentēts gadījums, ka, teiksim, mātīte dod priekšroku citaio mātītei, ja turpat blakus ir tēviņš?

Bišķi vairāk nocietināt tos pakaušus, vai ziniet, tomēr nenāks par ļaunu... Citādi jau rīt kāds jūs pašus pasludinās par "narkofobiem" un sāks pārdot tabletes jūsu bērnu apziņas paplašināšanai...
0
'Un, galu galā - ja jau tā ir tik trakota iedzimtība, kā tas nākas, ka tie mēsli tomēr dažreiz pamanās tās ģimenes izveidot un bērnus saražot, pirms "saprot, ka ir geji"? Nu come on, Runci - vai tu pieļauj iespēju, ka būtu varējis pārgulēt ar džeku, pirms apzinājies, ka esi hetero? :)'

1) par ģimenēm - ir tāda lieta, ka viņi vienkārši nodrošinās pret sabiedrību, dibina ģimenes, lai neviens viņus neapsūdzētu homoseksuālismā. man ir čupa ar piemēriem, ar pazīstamiem cilvēkiem Latvijā, bet nu tagad labāk šeit jau nu nesaukšu.

2) redzi, tas nav tas pats. hetero sāk skatīties uz meiteņu pusi tad, kad apkārt klasē / dārziņā vai pofig kur sāk raustīt meitenes ar bizēm, sūtīt zīmītes vai sist pļaukas pa dibenu. tas ir loģiski, ka arī geji moš pārguļ ar kādu meiteni pirms tam, tad viņi var apzināties, ka viņiem tas nekur neder. plus, sabiedrības rāmji tak ir , un es nezinu, kā, teiksim, cilvēks, kuram nav nekāda seksuālā pieredze, varētu tik viegli kādu atrast. tici man, mums hetero ir krietni plašāks lauks ar iespējām, viņiem savā starpā ir riktīgākais faits, gejiem draugu dabūšana ir riktīgā survival cīņa. Tāpēc tas, ka no sākuma kāds pāris reizes pārgulējis ar meitenēm - domāju, ka tas varētu būt attaisnojams, jo homosexualitāte tak nav normāla - bet jaunietis brieduma gados taču tik ļoti grib būt normāls un iekļauties sabiedrības radītajos standartos - būt kruts un gulēt ar meitenēm.

3) Ja Gunča lūgs bučiņu, tad sūtīšu viņu prom, bet nedomāju, ka viņš man to kaut kad lūgs.

Un jā, protams, lai viņi tur ņemas, vienkārši - tas ir tikai loģiski, ka viņi tādi ir. Nujā, teorētiski 1-2 bērni uz ģimeni ir normāli, bet nu, pasaule ir pārapdzīvota jebkurā gadījumā un mēs tāpat visi drīz mirsim, tā kā - what's the difference, LOL!? :> Geji ir kaut kas, kas mums var tikai atgādināt par pasaules... neatgriezenisko dabu?

Bet tiem, kas vēlas iznīcināt visus zilos - nu, teiksim Rīgā, tas būtu skumji, jo tiktu iznīcināti vismaz 50% intelektuāļu. Nu tak kas tur ir no tām ģimenītēm savrupmājās, salien savās kartonas kastītēs, nu ok, betona, un sēž un baigi kruta. Tak phj. Kaut kā tie geji mēdz būt baigi talantīgie cilvēki dažādās jomās, kas nebūt nav saistītas ar dibenā likšanu.
+1
blah nupat atcerējos, ka Morisejs takš ar laikam bi bij... nu koncerts bija pizdatijs viņam šovakar, nemaz nesaprotu, kā viņi tik labu skaņu tai Sapņu konservkārbā dabūja, hehe. Par FNM daaaudz labāk.
0
Tipa jāsāk cienīt dabas kļūdas?
+2
geji ir mēris
-3
tipa, bļeģ, ko var pērties, lai piš ko grib, hoķ kazas. pret to cīnīties nevar un nahuj arī nevajag. mazāk par to ņemsieties, mazak problēmu būs.
+1
Nebus nekada gomoseksualu propaganda!
+1
un glorifikacija!
-1
pričom te propoganda un glorifikācija? ja jau visi te tā runa par norobežošanos un sienu celšanu, tad arī izslēdziet to no savas apziņas un neliecieties ne zinis. nelasi, neskaties un neklausies, uzliec muzonu un pasūti visus dirst.
+2
^ tikai kādu dienu atjēdzies no tā, ka pie tavām durvīm klauvē geju patruļa. vienaldzība nav risinājums, ja sākas normālo cilvēku tiesību ierobežošana, un viss tiek pakārtots kaut kādām nešķīstībām. vienaldzība derētu vien tad, ja mūsu kritikas objekti savas izdarības tik plaši nereklamētu.
+2
Deth, Tu gribi teikt, ka tas, kas notiek presē un masu kultūrā vai praidā, slēpjoties ar tādiem lōzungiem kā draudzībzdienaz, nav propoganda un glorifikācija?
+1
nu zajbis, klauvēs, tad arī varēs iedot pa jebli.
normālo cilvēku tiesību ierobežošana - tipa viņi arī mums liek tagad dirsā pisties?
mūsu kritikas objekti ir klasiski attention whore'i, jo vairāk viņiem pievērsīs uzmanību un pērsies par viņiem, jo laimīgāki viņi būs.
labi, pieņemsim, ka pret to var cīnīties. jautājums - kā? iet visus apšaut/apsist? nu kamon, neviens tak rokas neies smērēt. ja ir kādi konstruktīvi piedāvajumi - lūdzu, es vienkārši pagaidām neredzu/nesaprotu, ko īsti jūs domājat ar cīnīšanos pret to visu.
-2
RuncisRenars, vakar, plkst. 04:16
Bilde: RuncisRenars pielipināt? :D tev, heteroseksuālam džekam, kāds homītis, varētu kaut ko tādu pielipināt? well... KĀ?

Use your head! Labi, es neieliku pēdiņās to "pielipināt", bet vai tāpēc nav iespējams saprast to ideju - zilie jauniem prātu čakarē + ļoti daudziem zilitoniem ir bijis pasāciens ar mazgadīgajiem. Tā arī ir tā aplipināšana.

"jo tiktu iznīcināti vismaz 50% intelektuāļu."

WTF ?!?! Kur Tu tādus buļļa sūdus dzirdēji ?
0
a mošk šitā pamēģinam?

www.youtube.com/watch?v=s29tDh21GGg...
0
ekk..Pilna pasaule slimiem, slimiem cilvēkiem. /nopūšas/
0
'
"jo tiktu iznīcināti vismaz 50% intelektuāļu."

WTF ?!?! Kur Tu tādus buļļa sūdus dzirdēji ? '

nevis dzirdēju, bet apzinos realitāti un patieso situāciju.
+1
'ja sākas normālo cilvēku tiesību ierobežošana'

LOLOLO, nez kurš tad 'normālajiem lol' ir kaut ko ierobežojis?
geji ir bijuši visos laikos, un bijuši apspiesti, tagad, kad ir tipa 'demokrātija' un 'liberālisms', kas, protams, tā nav, jo par demokrātiju te saukt nevar ne sūda, cilvēki tiek pisti un čakarēti, un vēl arvien vairāk parādās jebanutās kristīgās baznīcas līšana tīri valstiskos procesos. starp citu, tieši visi šitie antigeji un noupraidisti ir vismilzīgākā homo propoganda, kādu vien varētu iedomāties. kad es paskatos uz tiem smirdīgajiem purniem, kuri kliedz tos smirdīgos saukļus, un iedomājos, ka viņi visi ir jaukie 'hetero taisnie ģimenes cilvēki', izgājuši pastaigāties saulainā pēcpusdienā, nejauši paķēruši sev līdzi maisiņu ar ekskrementiem, vienkārši vemt gribas.
+1
navi gejiem, geji ir meris, aizliedzu postit musu gimeniskajas vertibas, geji ir meris meris... fuckoffanddie! nacionālais urlu saiets.
-1
"jo tiktu iznīcināti vismaz 50% intelektuāļu" - sviests. Nez kāpēc tu viens vien esi dzirdējis tādu interesantu informāciju, ne citi.
0
noteikti ne es viens. daudzi neapzinās geju patieso īpatsvaru mūsu sabiedrībā. reklamējās jau kāds 1%, mincīt ;) kaut ko par to noskaidrot tu varētu runājot tikai ar īstajiem šīs kultūras pārstāvjiem, un neba jau nu matainie kerzās būtu viņu īstie uzklausītāji.
nu bet var jau domāt, ko grib. patiesībā pat labi, ka šī izvērtās par nopietnu diskusiju, jo parastam hetero vienkārši nav apjaušams tas, cik geju patiesībā ir DAUDZ.
0
turklāt tagad seksīgajām sievietēm var neiet tik aši ar tikšanu jaunos darbos :>
+1
nu, labi, labi Runci, bet ne visi, kas iebilst pret geju dzīvesveidu ir tādi traki suņi, kas mētājas ar saviem exkrementiem. neesi padomājis, ka šāda dzīvesveida kritika varbūt ir pamatota citos faktos, nevis nozombēta pūļa spazmatiskajās lēkmēs?
0
Runci, ko Tu īsti gribi teikt ar tiem 50%, precizē: 50% Latvijas iedzīvotāju ir geji? Vai arī 50% intelekta koncetrējas gejos?
-1
esmu, bet es jau šeit tīri sēžu darbā un aiznekonegribasdarīt domāju, ka lielākā daļa cilvēku viedokli par gejiem un viedokli par to, ka viņi savu dzīvesveidu ahūni propogandē (jo es joprojām palieku pie tā, ka to propogandēt nav iespējams, ir iespējams paskaidrot jaunās paaudzes gejiem, ka viņam nav jābaidās no tāpat slimās sabiedrības un savas ģimenes, ka viņš savā gadījumā drīkst atļauties to prieku un būt tāds, kāds vienkārši ir), ņem tieši no PRAIDIEM, tātad - viņi redz tikai šo mazo procentu geju, kuru vidū, protams, tāpat kā hetero vidū ir visādi netikļi, jo tieši tiem jau patīk demonstrēties, un pēc tam ir skaidrs viss par visiem gejiem, par visu šo kopienu. tas būtu tāpat kā būt gejam un viedokli par hetero veidot to bļaujošo jaunurlu un urlu, veco sagrabējušo kraķu un veceņu atvainojos, ļ.cien. a.god. nou-praidistu pūli... vai arī ja hetero veidotu viedokli pēc šiem nopraidistiem? nu tad jau točna par hetero laikam reti kurais gribētu palikt :D vēl klāt pieliekam no-brain-at-all eksemplāru Pujātu, par ģimenes vērtībām lolo, un hetero kopiena gatava :D
-1
eu eu es speciāli pārspīlēju ar tiem 50%, give me a break
0
fakts ir tāds, ka viņu ir pietiekami daudz, un ir apstiprinājies tas, ka šamie mēdz būt diezgan talantīgi dažādās jomās, un stulbi arī nē. un te jau neiet runa par klasiskajiem pediņiem vai kaut kādām typical vīriešsievietēm, iespējams, jūs visu mūžu strādājiet kopā ar kādu pēc izskata un izturēšanās pilnīgi normālu cilvēku, kurš patiesībā ir gejs.
+1
Heterofobs!
0
Bet vispār, kas ir tas "jaunais gejs"? :o Vēl nenobriedis cilvēks ir ļoti ietekmējams un ietekmējas no apkārtējās vides. Ir visai viegli saputroties visā tajā informācijas un "viedokļu" gūzmā, ko gāž virsū no visām pusēm. Tāds nenobriedis prāts var noreaģēt uz vēlmi kļūt baigam intelektuālim un noskaņoties uz zilas stīgas.

Re kur nokļūst tādi intelektuāļi:

"About 53% of newly diagnosed HIV infections in the United States, in 2005, were among men who have sex with men."

en.wikipedia.org/wiki/AIDS_kills_fag...
+1
"patiesībā pat labi, ka šī izvērtās par nopietnu diskusiju, jo parastam hetero vienkārši nav apjaušams tas, cik geju patiesībā ir DAUDZ."

jea rait vateva :D Tik kautkā es dažus esmu tiktāl sastapis ... hmmmm. Čaļi kā partizāni maskējas :D

Vispār es biju līdzīgās domās par lietām, kad biju +/- runča vecumā (varbūt pat jaunāks). Bet tā ar laiku domas sakārtojās, uzskati mainījās. Palasījos, painteresējos un sapratu, ka homo ir tikai un vienīgi prāta slimība un kā te kautkur nesen manīju, tad ar psihologa un hormonu procedūrām varot tikt no tās sērgas vaļā.
+2
RuncisRenars, šodien, plkst. 13:26
fakts ir tāds, ka viņu ir pietiekami daudz, un ir apstiprinājies tas, ka šamie mēdz būt diezgan talantīgi dažādās jomās, un stulbi arī nē.

Nu un ? Normālo cilvēku vidū ir daudz talantīgu un gudru cilvēku. Gejisms jau nekādu special skill bōnusu klāt nedod.
+3
gejisms jau pats par sevi ir special. tolerance, tolerance. no mums pieprasa bezierunu toleranci pret visa veida novirzēm, jo cilvēki, kam tādas ir, esot special. tieši tur arī apspiež mūsu tiesības uz brīvu viedokli par citiem. viņi drīkst mūs zākāt, bet mums jāklusē? wtf?
+1
'
Vispār es biju līdzīgās domās par lietām, kad biju +/- runča vecumā (varbūt pat jaunāks). Bet tā ar laiku domas sakārtojās, uzskati mainījās. Palasījos, painteresējos un sapratu, ka homo ir tikai un vienīgi prāta slimība un kā te kautkur nesen manīju, tad ar psihologa un hormonu procedūrām varot tikt no tās sērgas vaļā.
'

jā, bet nafig viņiem vajag tikt vaļā, ja viņiem ir labi kā ir? es nesaprotu, no kā, teiksim, jūs baidieties? no tā, ka pasaulei nebūs bērnu? pasaule ir veca, sadirsta un pārapdzīvota? no tā, ka latviešiem nebūs nācijas turpinājuma? bet latviešu tauta taču jau tāpat ir gandrīz vai iznīcināta, un ne jau nu geji to ir izdarījuši. no tā, ka viņi pielipinās homoseksuālismu? nu ja kādam ir apslēpta šī te 'prāta slimība', tad pielipinās gan, pretējā gadījumā cilvēks vienkārši visu dzīvi mocīsies un mēģinās izdabāt pareizajai sabiedrības pusei. nujā, normālu cilvēku vidū ir, geju vidū ir, nekādu special skill nedod, nekādu atšķirību arī nē. nujā, baznīca jau arī būtu pret gejiem, tik nez kāpēc tur ir tie priesterīšu skandāli? oi, bet ja baznīca uzliktu savu kontroli, tad ne tikai nebūtu geju, bet arī savu sātana mūziku Iron Maiden un Biohazard jau nu te neviens lojāls cilvēks neklausītos.
0
neesmu dzirdējis, ka kādu zākātu, tik tiešām. drīzāk viņi parasti ir iedzīti kompleksos.

tas ir nevis special, bet vienkārši atšķirīgi, kas arī varētu būt viens no tiem 'aplipinošajiem faktoriem', tas, ka viņu kompānijas ir atšķirīgas no standarta, pilnīgi cits pasaules redzējumsk, kas kādam var likties vienkārši interesanti. tādā ziņā jā.
+1
un vispār - tāds homo gēns tā arī īsti nav atrasts, tad kādā veidā var iedzimt gejisms ?
Te jau varētu turpināt: Kāpēc tieši gejiem ir visas tiesības, bet, piemēram, zoo/pedo un pārējiem nav? Demokrātija taču. Tipa gejs mīl sava dzimuma cilvēku, bet onkulis pedo nesmādē nevienu dzimumu - ka tik jauns un svaigs tas cilvēks. Un te nāk prātā kopīga lieta starp pedo un gay, jo pedo sajāj mazo cilvēku, bet homo var sajāt kā mazu cilvēku tā arī jau pieaugušākus. Galvenais notrāpīt pareizajā brīdī un upuris gatavs. Ir dzirdēts arī par radikāliem homo indivīdiem - riktīgiem heterofobiem. Viņi tur bezmaz izšaut normālos cilvēkus grib.
0
'Ir dzirdēts arī par radikāliem homo indivīdiem - riktīgiem heterofobiem. Viņi tur bezmaz izšaut normālos cilvēkus grib.
'

nu bet visiem lielajiem spēkiem, šajā gad. hetero, kas grib izšaut gejus, tak uzrodas pretspēks.
nu, mazus bērnus aiztikt būtu nevēlami, un kazas viedokli par to, vai viņa vēlētos būt precēta ar džeku un ņemta priekšā katru dienu laikam būtu pagrūti noskaidrot :D
btw, es vispār neesmu nekāds fobs nekam, man viss pārsvarā ir pofig, es esmu pret kaut kādu mākslīgi radītu naidu starp mākslīgi radītām sabiedrības grupām, tas arī viss.
+1
hmm, hetero nav mākslīgi, bet gan dabīgi. tāpat, par sabiedrības grupu tā kļuva vienīgi tad, kad geji to tā izdomāja. tāpat, naidu provocē geji, jo pirms seksuālās revolūcijas ASV, neviens par tādiem gejiem ne runāja, ne uztraucās. vnk, būtu baigi ok, ja pie tā mēs arī atgrieztos, nevis katru gadu šausminātos par praidiem. stop homo propoganda!
0
jā, es arī būtu par to, lai tos jebanos praidus aizliedz, bet tas tagad ir kļuvis jau par bezmaz vai nacionāla un internacionāla mēroga pasākumu Rīgā, un ne tikai praidistiem, bet arī noupraidisti noteikti justos daaaudz sliktāk, ja nevarētu vismaz vienu dienu aiziet pie parka izklaigāties :>

rekur arī praida aizliedzēju raksts pavīdēja :> www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=57...

Dimiteri, kh h.
0
jā hetero nav mākslīgi, bet neredzu jēgu tām grupām, ja to izdomāja geji, tad paši vainīgi, protams, nepārzinu smalki šos vēsturiskos faktus, zinu vairāk par pašreizējo situāciju
+1
Nigga please, neviens vienkārši apskatoties uz gejiem nav kļuvis par geju, ķīmiskais sastāvs smadzenēs, hormonu proporcijas un viss pārējais nepierādītais stuffs, cmon, that's bull fokkin shit.
+6
Nē, nē, vecīt, BigUggam taisnība. + tev pašam bija taisnība par to bērnības momentu. Īr tādas svarīgas lietas tomēr, kā audzināšana, un vide, kur bērns, vai pusbriedis pusaudzis apgrozās. Un tas ir tas, kas gejiem ir vajadzīgs... tikt klāt puspabeigtiem jauniešiem, lai iedēstītu savu "izglītības" momentu. Un tu man pasaki, tas ir vajadzīgs? Kamēr geji ir andergraunds, tikmēr arī starp viņiem nonāk tie, kam patiešām citi varianti nav sanākuši kā vajag, bet, ja jau no mazotnes tev to pasniegs kā normālu alternatīvu, tad ļauj es tev atgādināšu, ka vecumā, kad rodās pirmā interese par seksu, +/- 12-13 gadi, piemēram, jaunie cilvēki diezgan strikti tusē ar sava dzimuma pārstāvjiem. Un gejiem ļoti patiktu, ka šie jaunieši tiktu iedrošināti nevis līst meiteņu ģērbtuvēs, vai arī ar skuķiem uz maiņām rādīt apakšiņas, bet pa čomisko, kā saka, tikt pašiem galā. Pēc 10 gadiem tam pašam vecajam jāklim būs svaiga gaļa ko pabakstīt, jo sekss 'viņiem ir primārais attiecībās, varbūt ar ļoti retiem izņēmumiem. To nu viņi paši publiski atzīst, jo visas sarunas ir tikai un vienīgi par cilvēku neizglītotību seksā, kur tiek saukti megaduperīgi piemēri ar to, ka aizverot acis, kad neredzi, kas tevi, piem., ar minetu izpalīdz, tu nejūti atšķirību starp siev. un vīr., uz ko pretim gribās pajautāt, vai arī sunim var iedot pasūkāt, piemiedzot acis. Pļurkst kaut kādu sviestu par to, ka džekiem, kam patīk anālais sekss ar sievieti ir nosliece uz gejismu. Arī, ka ja tev patīk no muguras paņemt skuķi, nozīmējot, ka tev ir tieksme uz džekiem. Nu par kādiem inteliģentiem mēs te īsti runājam?????? ?????? /????
>>>>>"????
>>A> D:L AS:KLF :KL

F AFo[A A FOAS F}F
k FAF
+4
Tiešām neesi pamanījis, cik bieži viņiem diskusiju laikā tiek aizbāzta mute, ka nav vairs ko pateikt, kā tikai "jums to nesaprast", "jūs esat neizglītoti", "es nevaru izturēt šo agresiju", "ā", un "ē", utt... Par kādu inteliģenci mēs te runājam, ibio matt?
0
ā, un uz Lopa jautājumiem, ir viena atbilde: es nezinu, vai tev ir bērni...
0
"jā, bet nafig viņiem vajag tikt vaļā, ja viņiem ir labi kā ir?"

es jau nesaku, ka jāšauj vai uz marsu jādeprotē. Ir cilvēki ar slimību/problēmu - nu tad jādomā kā no tās izārstēties/kā to apkarot. Un, kad viss mainīts, opā ... tu tik paskat - vairs nav jāpraidojas, jācīnas par adoptācijām, kāzu aizliegumiem un diskrimināciju. Visas problēmas kā uz mājienu vairs nav. Un principā jau gejiem ir pilnīgi visas tiesības jau tagad. Ir tikai šie daži izņēmumi, kam, protams, ir spēcīgs pamatojums.

Būtu es milionārs - pats homo rehabilitācijas centru uzslietu :D
0
dauņi ir visur, gan gejos, gan hetero, un dauņi ir pārsvarā šaiplanētā, im afraid

nu, tas par anālo seksu, protams, i debīlisms. a man vispār nav ko teikt vairs. nē nu moš jau, ja tev 12 gadu vecumā nāk un piedāvā pamēģināt seksu puisītis, var jau būt, es tak nez. es spriežu pats pēc sevis, ka nekad ne uz ko tādu neparakstītos, ka man uz džeku nekad nestāvētu ne tagad, ne arī tajā 12-15 gadu vecumā, kad tagad laikam ir tas seksa sākumposms. ai krc zajebal, jāiet paēst
+1
nu davai šizm, ar savu pirmo miljonu taisi Vislatvijas Geju Atveseļošanas centru Dobelē >:) būs kruta
+2
...protams, rēķinies, ka tev vajadzīgas gejus pārmācīt gribošas dāmas :>
+1
RuncisRenars, šodien, plkst. 15:02
...protams, rēķinies, ka tev vajadzīgas gejus pārmācīt gribošas dāmas :>

No problem :D Būs nauda - būs iespējas :D

Labu apetīti! :)
+1
OMG, labākā filma ever: Gayniggers From Outer Spce!

1. daļa:
www.youtube.com/watch?v=z0h4pxpjPi0...

2. daļa:
www.youtube.com/watch?v=1UM46OOUTkQ...

3. daļa:
www.youtube.com/watch?v=XFW5ofs6V_k...
0
:D:D:D
+4
Man bail spiest uz tiem linkiem.
0
^ Ir ok, :D
+2
to be gay ? :D
0
Ja jau youtūbs, tad jau nekas pārāk eksplicīts tur nevar būt ;)
0
Jāatzīst, nosaukums ir daudz labāks par pašu filmu.
0
vat, vat in ze bat.
-2
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas