Tsjuder
0
Ko ļaudis domā par šo te norvēģu tipiskā eksporta produktu?

Dzirdēt dzirdējis par tādu nosaukumu biju jau pasen, gadus kādus 5-6 atpakaļ, bet tikai nesen ievērtēju - tāpat kā samērā nesen vispār tikai sāku kaut ko pievilcīgu arī blekā samanīt. Uzmanību pieseistīja ar viģikiem no tā viņu DVD, kur izklausījās sūri labs, tā arī novilku albumu, bet pēc vienreizējas noklausīšanās atmetu malā kā neko īpašu. Tagad, kad nevarēju vien piemeklēt garastāvoklim atbilstošu muzīku (pie visa vainīgs Voivod jaunākais veikums - nevarēju līdz galam izturēt, tur ir vai nu jāmīl grunge, vai jālieto narkotikas, vai abi), tad uzsviedu to Desert Northern Hell, un aizgāja pa pirmo šitais niknais plekk medal. Kā mēdz saukt, norsecore. Skaidrs, ka nekas revolucionārs tas nav, bet savā stilā man liekas itin stiprs tomēr. Ko rūdītie bleka cienītāji par šo saka?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
50/50
0
Ir mēģināts, bet nesaskatīju neko īpašu. Manuprāt, kartējā grupiņa, kas tiek gan slavēta, bet tā arī nevar saprast, par ko.
+1
Nu galīgi sūdīga viņa nav, tāds vecais īstais bleka stils dominē, tāpēc jau nekādus pribambasus tur neatrast. Līdz ar to tendēta uz šaurāku klausītāju loku, nevis masām.
Es TSJUDER vairāk nosauktu par kārtējo norvēģu projektu ar memberiem no 10 citām zināmām grupām, un - pamatā to tāpat vajag uzskatīt ka ISVIND blakusprojektu, tikai ISVIND ir vēl mazāk zināms un trušnāks.
0
Es vinjus gluzhi nejaushi atradu kaut kaadaa blogaa un taapat uz aklo noleemu novilkt. Iepatikaas, novilku arii otru albuumu, kas tur pat bija.
It kaa jau tieshaam "nekaa taada tur nav", bet klausiities gribaas stipri vairaak nekaa dazhus, kas skan it kaa pat ljoti liidziigi.
+1
kaut kas jau viņiem ir, dažas dziesmas patīkami sapurina, bet neviens nav tāds, lai līdz galam ar lielu interesi noklausītos. Tagad +- šie ir par Krypt pārtapuši, kas gan tāpat tikai kādu sprīdi virs viduvējības.
0
starp vārdiem "neviens" un "nav" vajadzēja būt vārdam "albums"
+1
Tagad pārtapuši ? O.o
Tsjuder ir pajukuši jau laiciņu atpakaļ... Es , personīgi, viņus pielieku pie raw black un tā ir, ka it kā nekas sensacionāls tur nav , bet garšīgs tāpat ir.. Atceros wackenā pēdējos 10eirikus izmetu par viņu albūmu - Kill For satan , Pusi dienas badā biju, bet ar disku ! :D:D
0
Kaut kā tās koncepcijas dēļ nespēju šos līdz galam nopietni uztvert. "Kill For Satan", ololo... :) Bet vispār jau, protams, reizēm gribas tieši šitādu punk-black, ko oi, oi, oi!, lustīgu un nenopietnu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas