Dvēsele kā ķīla...
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
uzreiz prātā nāk Meistars un Margarita :D
+1
Bulgakovs kicks ass very hard.
+2
tā bija tik tiešām jauka grāmata, lasīju ar prieku. a par tām dvēselēm un to pirkšanu un pārdošanu - sviests kaut kāds. ateisti ņirgāsies, baznīcēni ārdīsies, a lohi patiešām ies, un pārdos. es domāju, pienācis laiks visiem dzert zāles un paārstēt galvu.
+8
Šitas labs:
" Walla 17:42 03.Jul.
Spriežot pēc rīcības, Dombrovskis arī nav varējis laikā atdot aizņēmumu šai firmai. Tagad darbojas bez dvēseles un viegli aplaupa gan skolotājus, gan pensionārus, gan māmiņas...

Laikam ar steigu jāgatavo sudraba lodes pistolei un sērmūkšļa šķēpi pa rokai, lai var atgaiņāties, kad šito bezdvēseles zombiju kļūs vairāk...
+1
^+1 :D
+1
esmu gatavs savu dvēseli likt ķīlā.
juo, Bulgakovs spārda pakaļas, tas seriālas Meistars un Margarita ar bija labs. Man jau, protams, sevišķi patika lielais runcis.
0
Vai tad "Meistarā un Margaritā" kādā brīdī tikai ieķīlāta dvēsele? Tad jau drīzāk var piesaukt Gēti vai Mannu.
+1
0
Ai, laikam man nespīd, dvēsele jau pārdota sātanam... :/
+1
Jelgab. kantoris Rīgas centrā, kurā var ieķīlāt dvēseli man automātiski asociējās ar Bulgakova jautro kompāniju kaķi Begemotu, Volandu utt, kas apmetās Maskavā.
-1
Es nekad nesapratīšo to figņu, kā tie visi trūie blekkeri tur baigi čakarējās ar sātanu. Sātans taču pēc idejas ir slikts, sliktuma esence, a kur prikols, ka cilvēki grib sliktu, ļaunu dzīvi? baigi bļauj, bet neaizdomājas.
0
^ pamēģini, varbūt iepatiksies :DD
www.angelfire.com/empire/serpentis666...
-1
^ bet tas ir bullshits. tur jau neiet runa par sātanu - kā ļaunumu, kas viņš ir, pēc savas, tā teikt, koncepcijas - ļaunums, bet kā labumu. tur jau iet tas ceļš, kas ir visās reliģijās - Dievs, Allahs, Buda, vai tūkstoš un viens Hinduistu Dievs - labums.
0
^ orly?
0
oyeah.
0
oyeah.
0
"You’ve seen us on the streets. I rode the bike right next to you in the gym today. I’m that guy you cut in front of in traffic. I held the door open for your wife and kids going into the market too.

Who are we? We’re Satanists.

Black cloaks and pentacles, that’s us too. Hollywood fears us and right wing fundamentalists hate us. Legend has us murdering and having sadistic and depraved ceremonies all in the name of Satan. When you speak the word Satanist, do you believe these sources? Fear and hate us if you will, but read the truth, Satanist 101. Articles by avowed Satanists.

Hollywood will titillate. Christian Fundies will tell shocking and vicious lies. Satanism 101 is brought to you by Reason and Intellect. More Satanic virtues you will find inside.

Pssst… Here is the funny part… We don’t even believe in Satan!"

web.satanism101.com/
+1
0
Dimmu Borgir kaveris ir daudz jēdzīgāks.
+3
Whatever - šitas ir toties oriģinālais variants.
+1
pats labākais, ka īstajam tā sauktajam sātanismam ar sātanu pat ka tēlu vispār īsti nekāda sakara nav
+1
Bet loģiski - lai gan kristiešu Sātans ir pirmais demokrāts un revolucionārs, bet galu galā tāds Jahves šestaks un melnā darba darītājs vien ir. Huļi par tādu fanot ...
0
Baznīctēvi ar sarosījušies:
www.tvnet.lv/zinas/latvija/artic...
+1
mani varāk interesē statistika- cik ir to, kas viņiem parādu nav atdevuši un kas ar viņiem ir izdarīts:)
+1
^^^ nu kā, sēž blakus Baphometam tronī :)
+3
vai otrs variants kā Hitleram filmā Little Nicky - katru dienu pa ananasam dibenā :D
+1
vot apgaismojiet tādu tumsoni kā mani!
kādas sekas varētu būt, ja es aiņemtos naudas summu "n" ķīlā atdodot savu nemirstīgo dvēseli un bezatbildīgi notriektu šo summu "n" Vakenas ballē, turklāt atbraucot no vācijas tikpat bezatbildīgi aizmirstu par darījumu? nu viņiem ķipa būtu mana dvēsele,un? fiziskas sāpes tak es neciestu, garīgas ar diez vai! :D
kā tur īsti būtu?
+2
Neizdibināmi ir tā kunga ceļi.
Jel noskaidro, dēls mans.
+3
ja nopietni, tad domāju, ka naudas neatgriešanas gadījumā nekas trakāks par Lindorfu vai Creditreform nebūs.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas