Revizionisms
+5
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Mani vairāk ieinteresēja tēma pie "aktuālajām publikācijām" kreisajā pusē: "Sātanisma uzplūdi apdraud mūsu pastāvēšanu". Linki gan bija beigti, bet nebija gan grūti atrast un konstatēt, ka šī aktuālā publikācija ir 2002. gadā tapis Birzes sacerējums par pediņiem un absolūti nekādu sakaru ar sātanismu. Protams, ja vien nepiekrīt, ka sātanisms = homoseksualitāte.
+2
Baigi sūdīgi ir tas, ka Liepājas nacionālisti, tādi kā Birze un Prūsis, ir pie reizes arī baisie kristieši, liekas, ka baptisti. Nu, kā jau kristiešiem pieņemts, visur vajag vainot Sātanu.
0
Desper ja tev ir pieeja pie VAI sat .. ieslēdz tādu kanālu GOD!
Kristiešu Tv... vienu bridi pastijos un rēcu...es pat teiktu garīgi slimi cilveki-apsēti ar ticību!
Tadā stadījā kādā viņi tur visi ir nav grūti ieborēt viņiem, ka jāiet krusta karā vēlreiz!

šamējie jau ietu arii!
+4
Ak tad kanāls GOD? Kā tur bija, vai ta lepnība nebija nāves grēks?
+2
Tas autors vispār inčīgas lietas raksta. Rekur viņa žurnāls: apslepta-vesture.blogiem.lv/
+1
O jē... vo šitas ir viens sasodīti jēdzīgs blogs, te ir daudz interesanta lasāmā!
+2
''... tomēr tā arī neatrada nevienu, kurš būtu kameras redzējis savām acīm''. Nu bet loģiski - nevienam no skurstene izrāpties nesanāce ;)
+7
Kā ar tiem, kas it kā pārdzīvojuši 9as nāves nometnes (lol)?
Cik daņķīgām ir jābūt tām nāves nometnēm, lai pārdzīvotu veselas deviņas?
0
Jā, diemžēl NSS kristietības murgi regulāri izlien.
+7
"Cik daņķīgām ir jābūt tām nāves nometnēm, lai pārdzīvotu veselas deviņas?"

Vai arī "izdzīvojušais" pats kurinājis krāsni... :D
+3
Ja jā, būt krāsns kurinātajam ir šausmīgs pārdzīvojums, tādas mokas nācās izciest, kas noteikti garantē holokausta upura statusu un pāris desmit tūkstošu lielu kompensāciju no Vācijas.
+2
+3
Noteikti, ka ļaunie neonacisti izplata melīgas baumas par daudzcietušās ēbreju tautas aizstāvi Sīmonu Vīzentāla kungu. :D Gan jau ka šamais ir 13 nometņu skursteņos un ateju bedrēs slēpies un ar akmeni gribēts nosist, bet Jahve blakus stāvēja un glāba. :D
+5
Kā teica žīdelis no filma "The Believer" - "Ja Hitlers nebūtu bijis, tad mēs viņu izdomātu."
-3
Kā būtu jāvērtē ebreju ietekme uz Latviju?
Tā ir bijusi postoša visos laikos un veidos - 41 %

yeah... right... nebūtu ebreju, LV nebūtu krīzes, slimību, posta, bada, mauku, aukstuma un karstuma. būtu tikai smaidīgi latvju puikas pastaliņās, ar svaigi slaukta piena pilēm brašajās ūsās!!!1
-1
Runci, man ir saprotama tava skepse, taču padomā pats, kas ir pie vadības Starptautiskajā valūtas fondā un Pasaules bankā.

"Тайное и явное. Цели и деяния сионистов"
rutube.ru/tracks/176237.html?...

"Миф о Холокосте"
rutube.ru/tracks/90356.html?v...
+3
Nu jā, paskatīsiemies, kura tautība ir visplašāk pārstāvēta kā īpašnieki un darbinieki galvenajos visos masu medijos, Holivudā, bankās lielās un mazās, visādās te organizācijās internacionālās, kas nodarbojās ar jaukšanos pilnīgi visur utt.

Un kurai valstij uz šīs Zemes ir atļauts pilnībā ignorēt ANO rezolūcijas, tās pašas cilvektiesības u ko tik vēl ne, un kuru ir aizliegts kritizēt, jo uzreiz dabūsi baiso antisemīta birku?
-2
Latvijai gar Ebreju Vispasaules Sagrābšanas Plānu maza daļa, tāpat kā ebrejiem gar Latviju. Pilnīgi piekrītu Runcim. Pirms vainot visādus ebrejus un citus čigānus, vajadzētu vispirms pašiem savas tautas netikumus izskaust.
+9
Nu nav gan maza daļa - nesen pie Kalvīša valdības tak gribēja 20 citronu _kompensāciju_ noslaukt. Pieļauju, ka tūlīt kā krīze būs nedaudz pāri - runas uzreiz atsāksies. Par SVF labumu vai sliktumu - par jebkuru blatošanu ir jāmaksā. Nebūtu dzintara letiņi - gāzētāji paši izjājuši savu valsti, nebūtu tagad SVF jāziepējas. Būtu bankrotējis tas sūda parekss un 2 svaigas dobītes juglas žīdu kapos, kas manuprāt būtu OK.
+1
Landser ir dziesma šajā sakarā:

www.youtube.com/watch?v=BjMre91C9L8...
+2
Šodien gāju garām tām sinagogas drupām Gogoļa un Dzirnavu ielu stūrī un iedomājos kāda gan ir to kultūrvēsturiskā nozīme, ja tā kā piemineklis stāv Rīgas centrā? Nu ko lai saka... laikam jau politiski ekonomiska, diemžēl.
+1
nebūtu LV ebreju, nebuutu pasaulee ne AIDS, ne SIFILISS, nebuutu Latvijaa ebreju Anthrax nekad nebuutu atceelushi savu koncertu, un Bobijam buutu jauna un smuka draudzene :)
-2
Ja Latvijaa nebuutu TO ZHIIDU >:( -> tad pat taa Birthday Massacre nebuutu atceelushi koncertu un speeleetu kaut vai 20 cilveekiem :(
0
nuja, sinagogas ir tikai politiski ekonomiskas instituucijas kaa taadas :(

zhiidi tak tais sinagogaas vien naudu mainiija un nabaga letinju dievticiigos kraapa :(
+1
nebuutu zhiidu, nebuutu homoseksuaalisma, taads G.Kalninsh vispaar nebuutu, noteikti zhiids >:(

vai arii krievs
bet nu latvietis toch nav. kmon. ar uzvaardu Kalninsh vispaar latvietis nevar buut. kas tas vispaar par uzvaardu?
-1
'Nu jā, paskatīsiemies, kura tautība ir visplašāk pārstāvēta kā īpašnieki un darbinieki galvenajos visos masu medijos, Holivudā, bankās lielās un mazās, visādās te organizācijās internacionālās, kas nodarbojās ar jaukšanos pilnīgi visur utt.'

aha, man arii besii laukaa gudri cilveeki - lien visur un tik naudu slauc - zato es savaa gaterii - daudzi darba maza nauda! >:_
0
'Nebūtu dzintara letiņi - gāzētāji paši izjājuši savu valsti, nebūtu tagad SVF jāziepējas'

beidz, veciit, ar letinjiem te nekaada sakara.
zhiidi tak izraka tuneli uz Latvijas Banku un visu naudu no turienes izsuuca. ZHIIDI! ZHIIDIIII!!!!111
+1
bļa, pa to gateri vnk rofl.
+3
un vsp runcim +1000000 par šito. žīdi nepiedzima visa kontrolē, bet ar savu gudrību un mantkārību (kopā ar godkārību, kuras abas kopā ir demokrātijas vareno stūrakmeņi, y0) visus beigās nopirka. ienīst un apskaust par šito viņus var, bet tas mūsu reālās problēmas nekādi nerisinās.
+3
^ tā tas pa lielām šaibām arī ir. Katram sava pieeja, kā sagrābt vispasaules vai vismaz ievērojama mēroga varu, un nevar noliegt, ka žīdiem tas līdz šim ir izdevies visveiksmīgāk.
-3
runcim sācies vēlviens pubertātes vecums un/vai hormōnu vētras, ka šitādas muļķības raksta :)

runči parasti ēd zivis nevis izmanto tās, lai pa savu galvu dauzītu :D
+1
manuprāt, skaists humoriņš, pie tam pat ļoti veiksmīgi pa tēmu un uz varžacīm >:)

mīnusu kari - lūk, tas gan ir priex, haha.
+4
Protams, visi žīdi navtik mantrausīgi un šovinistiski iznireļi kā to "elite". Protams, ir starp žīdiem arī vienkārši skolotāji, ārsti utt. Un protams, ka tie, dzīvodami Izraēlā - visai plaukstošā valstī, kuru burtiski uzcēluši tuksnesī - brīnās par latviešiem, kuru valstī nav ne karu, ne dabas katastrofu, un tomēr tie ir tik bērnišķīgi, ka nespēj vienoties savas valsts izaugsmei.

Latvietim vieglāk pašam kļūt par žīdu vai tā roklaižu, nekā iztaisnot muguru. Tādi nu mēs esam - labi kalpi vēstures griežos, un vairāk nekā. Dabūjuši savu valsti pēc 700 gadiem apspiestības, nu nezinām, ko ar to iesākt - vai mest pakaļ krievam, vai ebrejam. Nacionālisms? Saucēja balss tuksnesī... Kā var būt tā, ka dara sev labi, nedarot citam gauži?! To kalpu tauta nava redzējusi, un tam arī netic...
+7
"Kā var būt tā, ka dara sev labi, nedarot citam gauži?!"

Tur nu gan, man domāt, ar kalpu ne kalpu būšanu mazs sakars. Drīzāk jau ar to, ka tie kungi, kam mūsu priekštečiem nācies kalpot, savu labumu akurāt uz citiem gaužidarīšanas rēķina ir guvuši. Mūsu laikos jau tas turpinās - domājams, lielākā daļa ir pazīstami ar krievu teicienu "labi tur, kur mūsu nav" - nu ja, "tieši tāpēc arī tur ir labi, ka naesam paspējuši arī tur visu sačakarēt". No otras puses, vācu patriotisma iznīcināšana arī nevestos tik viegli, ja viņiem nebūtu šovinistiska domāšana iepriekšējās paaudzēs ieaudzināta; tagad pietiek atgādināt, kādi nacisti bija slikti, un automātiski patriotisms/nacionālā pašapziņa tiek pielīdzināta zvēriskiem gājieniem frontes aizmugurē.
+2
Ak jā, starp citu, Shizz, cik nu ir nācies novērot, kaķi principā ēd zivis tikai tad, ja nekas jēdzīgāks, proti - svaiga gaļa, nav pieejams.
-2
"Un protams, ka tie, dzīvodami Izraēlā - visai plaukstošā valstī, kuru burtiski uzcēluši tuksnesī"

WTF! Kāda vēl tuksnesī uz palestīniešu genocīda viņi uzlēja izraēlu!
0
Pateicos par labojumu Intar :)
+1
kaķiem nav pubertātes
+3
bobijs man autopilotā liek mīnusus, so domās visam +1, nav slikti patiesībā, Malēj, gaidām atbalstu no tevis frontē
+1
bobij, piedod, ja tevi auzvainoju, es ticu, ka tu tā nedari :(
+1
Lielākai daļai Izraēlā dzīvojošo tjipa "žīdu" tur nav nekādas tiesīas atrasties, jo īstenībā viņi ir hazāri, nevis semīti. Bija tāda ļaunprātīga tautiņa, kas pieņēma jūdaismu...
0
Atjaunot kaganātu!
+3
Jau atjaunoja... 1948ajā gadā... Palestīnā...
-1
Es lebe der weißen Rasse! So leben, wer weiß, was richtig ist und dass - falsch! Zu leben, in meinem Furher! Zum Leben Nationalsozialistische Arbeiterpartei! Heil!
+1
kas ta te salicis mīnusus runčukam ? es vairāk par vienu + ielikt nevaru, tā kā spiežam uz mitro pārtiku un ceļam asti gaisā >:)
+2
RR šoreiz runā pārāk lielu sviestu...
+1
Deathperado, šodien, plkst. 09:55
RR šoreiz runā pārāk lielu sviestu...

Vai tik šis apzīmējums nav par maigu ...
+2
kas sevī nekultivē naida sēklu, tas jau nemaz nevar apvainoties >:)
+2
'runcim sācies vēlviens pubertātes vecums un/vai hormōnu vētras, ka šitādas muļķības raksta :)

runči parasti ēd zivis nevis izmanto tās, lai pa savu galvu dauzītu :D '

nu es jau varu mēģināt rakstīt nopietni, vienkārši tas būtu pārāk gari un bezjēdzīgi, bet no tevis jau nav neviena paša argumenta vai norādes uz muļķībām , principā, viss, ko te var pa lielam saprast ir tas, ka daudziem nepatīk žīdi un tas, ka visur vaina jāmeklē citos un kaut kādos ārējos apstākļos, kas mazo nabaga Latviju trin ap savu pirkstiņu, jo LV ir vienkārši pārāk negodkārīga un labdabīgi labsirdīga, lai būtu naudīga kā, piem., žīdi.

plus skaties, ka nezini pat tik elementāras lietas kā manus ēšanas paradumus (zivis? WTF WTF WTF, NOTT TASTEEYY!!!1), kur nu tev vēl saprast manu kompleksi intelektuāli progresīvi estētiski eklektisko runča domu gājienu >:)
+3
Man liekas, ka šajā forumā bija viens džeks ar iesauku Naids - i nezināju, ka kāds vēl kultivē viņa sēklu...
+2
^ nemaz netaisos sarkt :D:D:D
+2
Satanus, huhuhuhuhu!!! >:)
+2
+2
3x
+1
tas tā, lai būtu garantija, ka visi izlasa =)
+1
A kā var kultivēt kāda sēklu ??? Akvārijā audzēt astainīšus, vai ?
+2
Kultivēt: sabērt zemē un tad ar kultivatoru pāri
Kultivēt: audzēt maksimāli labi; atlasīt labākos eksemplārus
Kultivēt: process ar kuli, vēl tik neesmu noskaidrojis kāds
Kultivēt: ?
0
es gribu ēst!
0
0
werwolf, šodien, plkst. 19:37
^ dieviņ-tētīt! Šādu aptauju rezultāti neatspoguļo uzskatus. Tās atspoguļo tikai to, ko cilvēki ir saķeksējuši. Šajā gadījumā - nezināšanas, pārpratuma vai joka pēc.
0
^ Protams. Bet pasmaidīt lika enīvei. ;)
+2
Un ko ta nu darīs? www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/301...

Droši vien lielāka jēga no tā būtu bijusi pāvesta JP II laikos, tagad jau tāpat noklusinās un aizmirsīs. Benis XVI, vai kā viņ tur sauc, jau nu diez vai ielaidīsies komentāros par šo, ņemot vērā paša jaunību :D
0
Oho, pirmoreiz prātīgi vārdi no baznīcas puses. \m/ Var taču, ja grib. :D
0
es arī izlasīju un man pirmais bija tāds dvesiens- OHO!!!
-1
Nebija nekāds holokausts. Žīdi vnk pagadījās pa ceļam...
0
Šnicel, nu nebija jau gluži tā, ka Ādijs būtu žīdiem galvu glaudījis.
-1
Glaudīja gan... ar Mauser C96
0
Mauser bija 98K nevis C96 :)
en.wikipedia.org/wiki/Karabiner_98k...
0
0
Friči šito verķi Pirmajā Pasaules karā lietoja, Ādija laikos būtībā tika šitie verķi izmantoti:
en.wikipedia.org/wiki/Luger_P08_pist...
en.wikipedia.org/wiki/Walther_P38...
0
Un protams mani mīļākie šaujamrīki :))
en.wikipedia.org/wiki/MG42
en.wikipedia.org/wiki/StG_44...
0
P08 un MG42 bija vienam čalim, pie kura kodu kautkad nesen. Protams, fosilijas, bet izskatījās īstas. Tik žēl, ka kastrētas.
0
izskatījās svaigas tobiš
0
Par nekastrētu MG42 draud pants, par P08, ja nav glabāšanas/nēsāšanas atļauja arī.
+1
zinam zinam, bet čalim, paralēli visām ložmetēju lodēm, kāpurķēdēm, un izraktajām ķiverēm, bija kaut kāda karabīne, arī kastrēta, bet varēja ielikt lodi un "ķipa" pielādēt. Ar to viņš biedē savus ciemiņus kad sadzerās :D
0
''tomēr upuru vidū bija arī čigāni, poļi, itālieši un katoļi'' .. WTF ... nepietika, ka Bosnijā izdomāja Musulmaņu tautību, tagad vēl būs kautkādi mistiskie Katoļi, kuri nezkādā vīzē ir ''very special people'' ...

Bet tā jau viss par lietu teikts.
0
0
Par tiem kariem gan fufelis. Dvieļgalvas jau bija sadalījuši, kuram kura Izrēlas teritorija tiks ...
+3
īstais holokausts ir tas, ko žīdi dara ar ekonomiku!
+1
Jauka diena!

Ernst Zundel ( en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Z%C3%BCn... ) ir brīvībā pēc piecu gadu ilga ieslodzījuma. Ceru, ka viņš pārvāksies uz kādu valsti, kurā viņš varēs turpināt darbu holokausta industrijas atmaskošanā. Novēlu arī daudz veselīas un izturības.

news.yahoo.com/s/ap/20100301/ap_on...
de.news.yahoo.com/17/20100301/tde-hol...

+1
He, he, skat, kas mūs atkal apciemos:
www.apollo.lv/portal/news/72/arti...
+1
Atkal laikam savas rebes citās valstīs nevedas, jābrauc atkal uz Latviju...
0
Vakar izlasīju jauku rindkopu grāmatā "Rīgas gaišreģis Eižens Finks", atļaušos nocitēt:

"- Nešaubieties, - Finks pārliecinoši sacīja. - Nemirstību atzīst gandrīz visas reliģijas.
- Nu, reliģijām tas nepieciešams.
Finks protestēja:
- Kļūda. Žīdi neatzīst nemirstību. Taču viņu reliģija ir stipra. Tātad nemirstības atzīšana reliģijai nepavisam nav nepieciešama. Var iztikt arī bez tās. Tikai bez ticības nemirstībai pieaug cilvēka egoisms. Tāpēc žīdi ir visegoistiskākā un cietsirdīgākā tauta, vispraktiskākā un ar visseklāko dvēseli. Viņiem tikai gešefts - nekas vairāk nav vajadzīgs."
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas