kas Dimiteram jaaluudz zhiidu deelj?
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
nez, kas tur specigs, tas ir viens no daudzajiem gadijumiem, tikai shis tipazs izmanto savu iespeju publiceties....kapec gan butu japalidz tieshi vinam? varbut tapec, ka mate bija nopelniem bagate aktrise, vai ari tapec, ka shamejs iecepis paris meldijas ierakstu studija?
+1
tadu ka vins ir tukstosiem latvija, kas nespej atmaksat savus kreditus, taija skaita ari es, pagaidam XD
0
speeciigi bija domaats ironiskaa noziimee
+3
""Kad bankas kārdināja sabiedrību ar “pērc šodien – maksā rīt”, Latvijas valdība svinīgi klusēja," viņš piebilst."

Ko padarīsi - risks jāizvērtē un attiecīgi secinājumi katram pašam jāizdara. Laikam jāpateicas vecaimātei, kas brīdināja ar kredītiem neaizrauties.
0
^ kā reiz tas man vislabāk patika. ja esi stulbs pats, tad vismaz vari vainot valsti, ka neparāda tev ar pirkstu, ko drīkst un ko nedrīkst.
0
"tadu ka vins ir tukstosiem latvija, kas nespej atmaksat savus kreditus, taija skaita ari es, pagaidam"

...jo?
+11
Pateicoties Ge Money atkal esmu uz kājām.
- Atņēma mašīnu!
0
ka tur isti musdienas ir, ja atnem tev mashinu vai kadu citu sosinga nemtu lietu - tu vel paliec parada, vai ari tas parads tiek dzests un visa nelaime ir ta, ka trapiji schwarzliste!?
+2
haha :D
un tavu mašīnu atdeva gan jau pa smiekligu samaksu Rumbulas konficēto vāģu placī! njaa skarbaa realitāte!

es tik laimigs ka man nav kreditu nekaa... labak ilgaak gribet, bet sakrat un nopirkt nekaa panem lizingu un pec tam sities ar galvu sienaa...domadams-blje lizings jamaksaa, bendza japerk, apkopee masinaa jaiegruzz... fak.. akmenis stiklaa trapija-stikls jamaina.. :D so sad-but true!

es jau saprotu, kruta ir kad tev ir kaut kāds mēmais vāgis pec skata piemēram 2004 gada Ford mustang.. panem līzingu uz 8 stukam un pec tam atlikuso 3dalu dzives maksaa par vinu... nu nee!
pie tam ir tas forsais punkts kamer tu bankai nenomaksaa lizingu tas tapat nav tavs :D un lizingaa uz masinam par dzineja modifikacijam var aizmist+ tas jalabo pie oficialajiem dileriem nevis kur letak pie savejaa ccoma :P
+3
melanis saraksts ir štamps gan tev, gan taviem berniem, kuri vel nav paspejusi izmukt no tavas kules!
0
kirpus, man liekas, ka tur var būt visādi, atkarībā no līguma. Kas attiecas uz līzingu, es saprotu, ka tā manta tāpat neskaitās tava, tu viņu it kā nomā, tāpēc līdz ar atņemšanu pēc loģikas tam vajadzētu beigties. Kredīta gadījumā tur var būt sarežģītāk. Abet tas jāprasa attiecīgu žīdiestāžu spečukiem, es nepavisam neesmu drošs, ka domāju pareizi :D
0
nu nah tos kreditus.. beigas attopies cietumaa par to ka tev ir kredits kuru nespej nomaksat :D
0
vismaz ar hipotekam ir dzirdeta tada figna, ka rekvize tev vonungu vai maju+vel piestada rekinu par to cik tu vel esi parada!!! bet nu laikam tas ir sekas kreditiem, kas izsniegti uz fantastisko vertejumu pamata, kur hrushovkas dzivoklitis novertets ta, lai nebutu jasakasa pirma iemaksa un jevro remontam, un virtuves kombainam sanak!
+7
Nejauši atradu šitādu bildīti...

i38.tinypic.com/5zfoch.jpg...
+5
rezumē: Dimiters lohs, tāpat kā 1 999 324 LV iedzīvotāju, kuriem pat nepietiek santīmu elementāram džentelmeņa komplektam: striķim un ziepēm
+2
ņēma un visu sapisa ar saviem kredītiem. un vēl tagad masē ķepas - atjaunosim un stimulēsim kreditēšanu. vEmpt gribas.

www.financenet.lv/zinas/latvija/artic...

runccs un 33 vēljoprojām dzīvo citā realitātē, ja domā, ka tādās "krīzēs" vainojamas pašu valdības.
+2
es nedomāju gan
arī geji un žīdi diemžēl nē
+2
mums žīdu vietā ir zviedri, o jā. bet viņus fucking caur un caur supporto vietējie. šeit visiem ir cena un tās lielums pie reizes ir arī galvenais pašnovērtējuma rādītājs. es neesmu naivs un labi saprotu, ka bankas un visa mūsdienu paterētāju ekonomika ir viens liels mēsls. "pērciet vairāk!" "nauda tevi padara par cilvēku!" "katram latvietim pa kredītam labākai dzīvei!" bet es uzskatu, ka, pirms vainot ko tik globālu kā tāl-tāli žīdi, kas ir aiz tā visa, mums tepat ir vēl pāris gļēvu, bet mantkārīgu tauku maisu, ko atspārdīt.
+3
Jāuzvelk tik kātīgs zābaks, lai nav jāklibo pēcāk.

Vella kalpi - tas ir tas kas tagd mums notiekas. Zviedru/norvēģu stīvēšanās ar krieviem.
0
No sērijas - pie visa šoreiz atkal vainīgs Joske?! Nesaprotu, pričom te žīdi...

Ja ielūkojamies nesenā pagātnē, pamanīsim, ka plaša un samērā viegla pieeja kredītiem un līzingiem Latvijā bija pēc tās iestāšanās ES. Tādējādi lielā mērā līdzatbildīgi par radušos situāciju ir tie Latvijas pilsoņi, kuri referendumā 20.09.2003. nobalsoja par Latvijas iestāšanos ES.
0
balsoja jau par ES jo izkarussi ausis ticeja visam ko stastija...ka vares cellot apkart pa eiropu pa kapeikam... augs zemkopiiba, ekonomika viss buus kaa pie civilizacijas,
Tjip doma bija tada ka LV pacels savu dzives limeni un ekonomiku reizes 5as.. bet NOOOOT!
0
mega christian dimiters, nah...
+2
Paši sagrābās gribēdami viegli dzīvot, paši vainīgs.

Piemēram, mana krustmāte ar vīru nesen māju uzcēla - un viņiem parādu nav! Kopš pirms 18 gadiem apprecējās, krājā naudiņu pa mazam gabaliņam, algas nekādas dižās, kā nekā muzeja gide un celtnieks, bet uzcēla bez parādiem. Ja pašiem nav iekšās kam tādam, nav ko vainot citus.
+3
/paklanas Heresy krustmātes priekšā/ :)
+6
pie visa vainīgi:

* žīdi
* krievi
* Eiropas Savienība
* pidari
* zviedru bankas

ēēē...nu, kas vēl? Papildiniet sarakstu.

Latvietis ir īsts krievu sportists, kurš allaž zaudējumos vaino tiesnešus, ēdināšanu, pilnīgi visu pārējo valstu sazvērestību pret Krieviju, utt. Pats - nekad nav vainīgs. Pats - zelta gabaliņš.
+8
^ tagad Tu esi vainīgs !!
0
Iestāšanos ES lielā mērā veicināja reklāmas kampaņas, kurās kaut ko stāstīja par bailēm no "Lielā Lāča", kurš ir tepat blakus...

Dzīves līmenis lielai daļai Latvijas iedzīvotāju samērā strauji tika celts uz parāda, kā arī no Īrijā, Lielbritānijā u.tml. valstīs sapelnītajām naudiņām.

Izmantot iespēju labi dzīvot "tūlīt un tagad" gribēja daudzi. Ja visu mūžu jākrāj nauda mājai vai dzīvoklim un auto, tad nafig tādu dzīvi...
+2
Latvietis pats pie visa ir vainīgs. Gribēja ZAĻI DZĪVOT. LĀPSTAS vietā pirka plazmas TV.
+2
'' Ja visu mūžu jākrāj nauda mājai vai dzīvoklim un auto, tad nafig tādu dzīvi...''
nafig tādu dzīvi, kad visu mūžu jāmaksā kredīts par māju, dzīvokli un auto?
Sanāk: dzīvi - nafig.
man nav nekā uz kredīta/atviegloti nopūšas/
+3
man arī nē, un govi pienam slaucu pats un baroju ar ķīmiskajiem atkritumiem
+4
"ceļot apkārt pa eiropu par kapeikām" - šai punktā jau nav sadirsts. Nu jau gan vairāk tā kā "ceļot apkārt pa eiropu kapeiku dēļ".

P.S. Es toreiz referendumā balsoju "par", un vēl aizvien neuzskatu, ka tas bijis kļūdains lēmums.
0
Savukārt, es toreiz referendumā balsoju "pret", un vēl aizvien uzskatu, ka tas bijis pareizs lēmums.
0
Pievienojos krabathoram.
+1
haha, bet mūsu politiķi ar savām stingrajām mugurām un drosmīgajām ambīcijām tāpat mūs jau kkur būtu pievienojuši, paši to varbūt pat nemanot. ES vai krie'neo-psrs'vija, kāda atšķirība. sauciet mani, kā gribat, bet neticu es Latvijas solo izdzīvotspējai ar tādiem 'vadoņiem' kā mums.
0
stāsts iz dzīves: vidusskolas laikā bija tāds politikas pulciņš, kur viens feins pasniedzējs aicināja kopā jauniešus runāt par ES utml tēmām. Reiz ciemos bija toreizējais (pirms iestāšanās ES) ārlietu ministrs Indulis Bērziņš. Viņam tika uzdots viens kreptīgs jautājums: "kāds ir plāns B, ja pilsoņi nobalsos pret iestāšanos ES"? Uz ko viņš atbildēja, ka plāna B nav. Tā kā man nav ticības, ka LR pilsoņi nobalsoja par iestāšanos. Domāju lielajiem vīriem samainīt vietām cipariņus nav nekādu problēmu, lai tak visi zemie kūko par savu demokrātiju.
+3
Ir tāds izteiciens - ja vēlēšanas kaut ko reāli mainīu, tad tās tiktu aizliegtas.
+1
sak smirdet pec Zeitgeist 3 daļas!
vajag filmas autoriem ieteikt 3 dalu uzfilmet par EU!

cerams ka latviju beigas pievaks sev Sewbank!
0
Šī pasaule smird arvien vairāk kopš 1914. gada, ar katru gadu arvien trakāk.
+1
kaapeec tieshi 1914. visai pasaulei? (forgive mai bad historii)
0
Sākās Pirmais Pasaules karš, kas aizsāka visu šo te ārprātu.
+1
nūū bet kaut kāds cits ārprāts taču noveda arī LĪDZ 1. Pasaules karam
+2
ā, ok, padumi sanāca, zinu gan, kas bija 1914. gadā, bet nu kari jau bija dafiga pirms tam, tas viss jau arī noveda... vispār pofig tak. tāpat viss drīz uzsprāgs :>)

tāpēc jāmurrā un jādzer silts pieniņč
+11
Paši paši...

1) Ne visiem pietiek spēka pretoties kārdinājam ņemt $ un dzīvot zaļi. Uz to arī tādi Joskes smuki brauc. Vispirms ievilina tīklos. Pofigs, ka 50% vairs nav maksātspējīgi - valsts pa visiem atdos. Tas jau ir nokārtots.

2) EU ir zem tās pašas Joskes, kur faktiski visa pasaule - mēs visi esam vienā naudas sistēmā. Naude ŠE ir nākusi no Joskes TUR. Tā nav mūsu nauda - mums ir tikai papīrs ar barōntēvu, tāpat kā citur ar citu tēvu. Kredīts vienā bankā vai citā - tas ir kredīts no vienas saknes, tik pa dažādiem ceļiem nācis.

Tākā to visu varam un daram paši paši aizmirsti.

Tagad, kad to naudu savāc atpakaļ, rezultātu mēs redzam - krīze, ī un ā, aizbildinājumi ar ekonomikas teorijām - nafdas naff. Kā nav? Kur nav? Kur ta palika, ja tā ir/bija *mūsu* nauda? A?

Skaldi un valdi darbojas kur nu vēl labāk. Radam demokrātiju - iespēju katram muļķim piedalīties pārvaldē - saskrien bars ar muļķiem divsimt partijās, otra puse muļķu par tām balso. Katrs muļķis par savu muļķu partiju, kā rezultātā pie "varas" ir simts partijas, kas ne par ko nevar vienoties vai lēmumos pieņemt, ja arī kaut-ko rubītu.

Tad kur gadījies kur ne, talkā nāk Joskes, sak, mēs jums "palīdzēse" ar naufde. Mums muļķiem tiek pusgadu barots, ka tāda palīdzība ir diktām vajadzīga - nu ahujenno vajadzīga - citādi pīzdēc. Joskes vēl bik uzspēlē, ka tomēr to naufde nedos, muļķu bars momentā paliek traks un plēsties plēš to dirsu, lai to "palīdzībe" tomērdabūtu. Rezultāts - oficiāli notirgota valsts. Kas tos parādus atdos? Parādus, kas pēc pusgada jau būs uz pusi nevērtīgāks kā tagad (rēķini, jāatdod 2x vairāk + phrocente). Strādās kā mīļiņkie pa kapiekām.

Un man piekāš kāds ir Joskes asins sastāvs. Joske ir un paliek Joske. Žīds ir un paliek žīds.

Zajebaļi!
+3
Vajag pogu +1000
+3
šito vajadzētu mācību grāmatās spiest
0
Nu, ja runa par pasaules kariem, tad, manuprāt, Izraēla kā valsts parādījās tikai pēc 2.Pasaules kara.

+1
Bigijs eksplodēja! :D
Bet nu beigsies tas viss stabili ar to ka LV bus bankrots un Latvija pastāvēs kā nosaukums, jo parāds ir tik liels ka ojojoj!
ples neples dibenu ne tu ne tavi beerneļi to nevarēs atdot...
kas gan cits atliek - LV nodot eksplotācijā ar tās parpalikušajiem iedzīvotājiem-Zviedrijai... Eiropas saveinibas valstij-Krievijai? (3 varianti)

es jau ceru uz Zviedriju...

Bet par kariem runājot-tur jau nav ko brīnities, kad cilveki nav karojuši? viss jau sakās akmens laikmetā ģintis pret kopienām, kopienas pret klaniem utt beigas valsts pret valsti...tagad jau nav labak! Krievi kalnos bombii kaut ko tur nonstopaa...ta vel Čečenija .. ASV pievāca Naftu Iraakaa.. eiropa ar aizdevumiem iegust valstis sev!

Tak bija tas raksts ka EU, lidziigi kaa LV aizdeva naudu, kaut kadai valstij kura nonaca tuvu pie bankrota, aizdeva aizdeva beigas to valsti vienkarsi nahrenizeja...

+1
Grūdiens visai jaunajai pasaules kārtībai notika 1914ajā gadā.

Tas, kas izveidojās pasaulē no 1920-1939.gadam ļoti daudziem nepatika, nacionālas valstis, ar nacionālām valdībām, kas aizstāvēja savas intereses. Tāpēc arī Joskes sarīkoja 2. Pasaules karu.
Pēc tam jau pasaule bija pilnībā sacūkota, ar katru brīdi viss palika arvien sūdīgāk un sūdīgāk, un tas turpinās arī tagad, tikai citiem tempiem...

NWO jau ir pilnīgi saskatāma realitāte, Orvela 1984 jau ir ikdiena.
+2
+2
Amazon.com Orvela 1984 nupatās izdzēsa no savu klientu e-bookiem (es nezinu 100% kāda viņiem tur sistēma, bet tipo pie neta pieslēgts kaut-kāds e-book store vai devaiss), aizbildinoties ar "nav tiesību" izplatīt u.c. autortiesību bla bla. Tipo reāli nopirktu e-grāmatu ņēma un izdzēsa. $, protams, atgrieza, bet thats not the point
+2
Tad jau rīt nāks arī grāmatplauktus izkratīt.
+8
Nu tā, Dombrovska kungs! Te Jums pieci klucīši ar burtiem D, R, S, I, Ā. Kamēr no tiem nesaliksiet vārdu " laime" , aizņēmumu nedabūsiet!

/sasmējos:)/
+2
^ :D
+1
āāāaā, ku Irony labs :D:D:D:ED:D:D
+3
Un saliks ar' tos klucīšus latvietis: daudzi te par "dzīvošanu zaļi" runā - kur tā paspruka, ka nemanīju? :( Kopš kura laika dzīvoklis, autiņš vai krāsu tv ir kaut kas ekskluzīvs? Parādiet man otru tādu tautu Oirōpā... Daudz lamātajā Savienībā, kurā neiestājoties, tagad Vākenes vietā varētu izklaidēties balalaiku koncertos, bet pārējā laikā cītīgi p***ies uz māla klona un ražot mazus liepu lūku pastaliņu nēsātājus par kalpiem Šķēlem & Co.

Dienas aktualitāte (sk. jaunākās ziņas):
"Ebrejs dodas uz slimnīcu, lai neslimotu,
Krievs dodas uz slimnīcu ārstēties,
latvietis dodas uz slimnīcu nomirt."
0
A vai tad labas dzīves standarts ir apmeklēt koncertus ārzemēs?! Tak arī pirms Latvijas iestāšanās ES tāda opcija bija visnotaļ viegli pieejama Latvijas Republikas pilsoņiem.
+2
...kuri saņēma varenu minimālo algu - 40 Ls uz rokas.
0
'Amazon.com Orvela 1984 nupatās izdzēsa no savu klientu e-bookiem (es nezinu 100% kāda viņiem tur sistēma, bet tipo pie neta pieslēgts kaut-kāds e-book store vai devaiss), aizbildinoties ar "nav tiesību" izplatīt u.c. autortiesību bla bla. Tipo reāli nopirktu e-grāmatu ņēma un izdzēsa. $, protams, atgrieza, bet thats not the point '

es btw arī aktīvi iepērkos amazonē bookus, un mēdz tur tikt kaut kādas autortiesības virsū. pirmajā brīdī au es padomāju, ka akka/laa :D

bet nafig man nozuda paramotoring bible 2, to es toč nezinu. nav a gejiem nekāda sakara it kā.
+3
Vakar noskatījos jauko filmiņu Frailty, tagad gaidu zīmi... Lūgsim kopā!
+2
Es tā arī līdz tai filmai vēl neesmu ticis :D
+4
+1
Holy fucking shit...

ASV publiskoti Ņūdžersijas štata 36 valsts ierēdņu un Ņujorkas ebreju kopienas pārstāvju vārdi, kas tiek turēti aizdomās par naudas atmazgāšanu un krāpniecību, kā arī koruptīvām darbībām, šodien ziņo spiegel.de.

Kā vēsta mediji, kļuvis zināms, kopumā aizturēti 44 cilvēki, viņu vidū arī trīs pilsētu mēri, štata likumdevēji un pilsētu mēriju pārstāvji, kas atbildīgi par zemes piešķiršanu un teritoriju apbūvi, kā arī vairāki rabīni, ziņo, NEWSru Israel.

Viņi tiek turēti aizdomās par kukuļņemšanu, naudas atmazgāšanu un pat par nelegālu tirdzniecību ar cilvēku orgāniem.

Irony, links ir labu labais!!!
0
1.cilveku organu tirdznieciba ir loti ienesigs bizness!
2aa vietaa cilveku tirdziecība...
3saa narotikas
4utaa piskkiki raķešnieki
kaut kaa ta...

un ne velti ir tas teiciens... lai klutu par miljonaru-savs pirmais ļimōns ir jānozog!
0
sava pirmā niere jāpārdod $$$
+1
lai nopelnītu - jāatrod darbs;
lai kļūtu bagāts - nu, tad jāizdomā kaut kas cits
0
runājot par lielajiem deguniem:

www.diena.lv/lat/politics/arzeme...
0
tfu bļa, gribēju kā labāk, sanāca kā parasti ;(
+2
Par vēlu tu nāci un ziņot sāki...
+5
Par muļķu baru, par ko es nedaudz augstāk runāju:

www.aisbergs.lv/?p=11375

Kur vēl precīzāk?
+1
precīzāk- nekur. ritīg labi uzraxtīts!
0
tas par tiem mērkaķiem .....
neko pielikt neko atņemt
0
Tradīcijas, joptvai ...
0
vispar jau tam dimiteram nekaunibas pietiek, citats iz dienas.lv:
"L.Dimitere stāsta žurnālam, ka pērn vairs nav spējuši maksāt bankai. Gada sākumā, «kad ģimeni skārusi smaga attiecību krīze Kaspara sānsoļa un alkohola dēļ, saņemts arī bankas «papīrs» par tiesu»."
Ta ka kungam krize double iestajusies :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas