Cukura deficīts! Cukura cenas var dubultoties!!!
-13
Šis produkts tiek uzskatīts par deficītu. Pasaulē trūkst gandrīz deviņi miljoni tonnu cukura.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+10
Bobij, skat, konkurence saasinās.
+3
tualetes papīrs arī. drīz būs jāpāriet uz avīzēm.
+8
kā vispār var pielietot terminu 'deficīts' pie produkta, kuru cilvēki tāpat lieto vismaz 10x vairāk, nekā tas vispār būtu nepieciešams? nav arī bmw deficīts? power metal deficīts?
+5
šobrīd pasaulē gadījumā nav kara deficīts? vai latviešu lielgabaliem nav pienācis laiks šaut?
+3
Ej nost, tāda tēma :D Bet, ko gan par šo problēmu teiktu Marija Antuanete? Ja nav cukura, ēdiet medu!
+4
runā, ka bites arī drīz izzudīs un medus nebūs
0
daudzkur jau izzudušas
-8
Pohuj par cukuru! Pasaulē trūkst reliģiskā genocīda deficīts...
+8
Vairāk pasauli apdraud tā teorija, ka intelekta daudzums uz Zemes ir konstants lielums, bet cilvēku paliek arvien vairāk...
-3
9 milj tonnu tas ir domats lai ari afrikas valstim pietiktu un tuviem austrumiem?vaij vinjus var neskaitiit pie parejas pasaules?:D:D
+6
''Pasaulē trūkst reliģiskā genocīda deficīts...'' - pizģec kā pateikts ...

-Šņabi nedzersi ?
-Nē, dzeršu.
+1
Piekrītu runcim. Es, piemēram, savu tēju un kafiju dzeru bez cukura - un i nafig vajag no balto nāvi. Rafinētais cukurs un sāls bēršana pie katra ēdiena kaitē veselībai vairāk kā alkohols un cigaretes kopā.
0
No cukura var iegūt attiecīgo āmura koeficientu tādēļ cukuram ir nozīme
-3
pff, heresy
+2
Tējkafija bez zukir? :O~
+2
lol, kā heresy var būt mīnus 2 par neitrāli pateiktu patiesību? vispār es nezinu no kura dolbajoba tā cukura bēršana tējai un kafijai ir sākusies, bet tas ir tiešām smieklīgi.
+3
smieklīgi ir tie ļaudis, kas domā, ka dzīvos mūžīgi. Moš arī jāpārstāj elpot auto izdalītās gāzes katru dienu Rīgas centrā? Tas ir tāpat kā kad fizikā mums stāstīja par decibeļiem un šausmināja ar to, cik skaļu mūziku mēs klausāmies koncertos un, ka pat smagās automašīnas vai motocikla troksnis krietni pārsniedz, cik tu, 60 laikam decibeļus un no tā punkta, lūk sākot bojāt dzirdi. TIkai viņa man nepateica, cik simti gadu vajadzīgi lai man tās ausis izārdītu.
+2
Ja tu cilvēkam jau no mazotnes dosi pa indes pilienam, viņš izaugs imūns. Kas tu nezini, kā ninzjas audzināja? Šitie īdētāji...
+3
jā, atcerējos faktu par kaut kādu pesticīdu atļauto normu dārzeņos. īsāk sakot, tā atļautā norma bija kaitīga, ja tu dienā apēstu 14 kg burkānus, kas pārsniedz šo normu. es gribētu redzēt, kas notiktu ar cilvēku, kas vispār dienā var apēst 14 kg burkānus:D
+2
Cik man vidusskola mācīja, tad glukoze bija veselīga, nepārforsējot.. Manuprāt , viss tas mārketings, ka vot tajās cīgās ir kancorigēnās vielas , tajā produktā ir citi sūdi , ir uzpūsts zilonis, jo pērn es bioloģijas učukam tā konkrēti uzdevu jautājumu par kancorigēno vielu sastāvu cīgās , nu nespēja viņa man atbildēt. Jā , varbūt tur ir 0.00003% zilskābe un citi sūdi , bet cik tas ir kaitīgi ?! Un , godīgi sakot , cukurs ir ņamma.. :)
+2
es pat nerunāju tik daudz par veselīgumu. atrodi kādu ķīnieti vai japāni, kas tomēr ir tējas kultūras aizsācēji, kuri tējai liks klāt cukuru. kmon.
-1
renar,paradi man japani kas neleik klat cukuru...esi 10000% parliecinats par to?
vaij ari dirsies sirshanas peec?
XD
+4
diršos siršanas pēc
+4
Ja runājam par cīgām, tad, ja jūs domājat, ka tās leitijā ražotās cīgas ir tabaka, tad kļūdaties. Nu nevar tabaka garšot pēc kaltētiem izlietotā motoreļļā mērcētiem salmiem....
0
nu - pateicoties cenai, Latvijā cigaretes es jau gadus 3 nepērku, visu laiku pa blokiem Viļņā sapērkos... a tagad jau cenai gandrīz vairs nebūs strapības...
+2
Es arī nelieku tējai un kafijai klāt cukuru, izņemot gadījumus, kad tā ir ļoti negaršīga - cukurs neitralizē garšu. Es gan tāpēc neņemšos šausmināties, cik cukurs kaitīgs, man vienkārši ne pārāk garšo saldumi.
0
visās Latvijā pieejamajās cigaretēs ir ļoti maz tabakas. ap 5%. pārējais - ķīmiski aromatizētas skaidas.
+2
''es gribētu redzēt, kas notiktu ar cilvēku, kas vispār dienā var apēst 14 kg burkānus:D''
A veselīgās svaigi spiestās suliņas ...

Cigarešu dūmos bezmaz puse Mendeļejeva tabulas atrodama.

Daudzas lietas ir kaitīgas ja lieto pār mēru. Sāls dzīvnieka organismam ir nepieciešams. Cita lieta, ka mēs ar visādiem surogātiem to sāli un cukuru tāpat dafiga apēdam - ierauj čipšus ar kolu un nedēļas sāls/cukura norma jau uzņemta.

Pats tēju ar cukuru maucu un nepiš, ka ''baltā nāve'', jo lietoju brūno cukuru :D
+7
Un pie tam tā pati heresy kosmētiku nemaz nelieto? Cik tā ir veselīga? Cik dzīvnieciņiem jāiet bojā no tā un šitā. Cik kociņiem jāiet bojā lai tas un šitais. Cik spermatozoīdiem ir jāiet bojā, lai izdzīvotu viens, izredzētais haļavčiks, tāds kā es un tu. Un cik spermatozoīdiem vispār nav izredžu, kad es izvelku ārā un saku: "kurš ir tavs papucis, mazā?"
+1
Fauns
, šodien, plkst. 17:25
Cik dzīvnieciņiem jāiet bojā no tā un šitā. Cik kociņiem jāiet bojā lai tas un šitais.
^
www.youtube.com/watch?v=X829Dhed84M...
0
Nu , varbūt arī japoškas neliek klāt cukuru , bet to super "gardo" cukura aizvietotāju tādā poliestirola kastītē..Atceros vienu brīdi topā bija , kad katram tāda kastīte bija. Bet , nopietni runājot , vai tad šamie nelika klāt kaut kādus savus augļus vai kaut ko tādu, lai nav plika tēja ? Cukura vietā vispār forši ir zapti pielikt klāt..
+2
Jep, cukurs un sāls ir mazākais, kas kaitē veselībai, salīdzinot ar visu pārējo drazu, kas tiek uzņemta gan ēdot(piem.konservus, visus cīsiņveidīgos uc.), gan dzerot(enerdžīdrinkus piem.), gan elpojot(kautvai visparastāko gaisu)
+1
kā teica mans vecaistēvs - visi reiz mirsim, bet ja mirt, tad mirt veselam!
+2
Da tie cukura aizvietotāji daudz kaitīgāki par pašu cukuru. Viena vienīga ķīmija.
+2
Cukurs mazās devās ir DAUDZ labāks veselībai, nekā visi šitie cukura aizvietotāji, it sevišķi jau aspartams. Sugar free dzērieni un ēdieni - tur vienmēr ir jāskatās uz sastāvdaļām, lai uzzinātu, kādus sūdus tad ir izdomājuši tur sabāzt ģeniālie ražotāji šoreiz.
+2
Kaitīgi vai nekaitīgi tie aizvietotāji, tas tā, toties pretīgi viņi ir pa nopietno. Droši vien tik pat pretīgi, kā varētu garšot alus aizvietotājs (visi citi aizvietotāji).
+1
Ja nemāk aizvietot, tad neaizvieto, jopcik!
+1
man domāt, cukura aizvietotājs vairāk paredzēts diabētiķiem
0
tā gan ir, taču tas neizslēdz to, ka tā manta garšo pretīgi :)
+2
tāpat kā cukurs nomāc tējas garšu, ir arī forši likt visam klāt tonnas kečupa un majonēzes - tas jau arī tikai pierāda, ka tie kartupeļi ēdājam nemaz īsti negaršo, jo kāpēc tad gan viņš nomāktu to naturālo garšo ar visām šitām huiņām?
+2
incanti, kā varētu garšot bezalkaholisks šnabis, a?:)
+3
Patecini no krāna, uzzināsi.
+1
mmm.. iedomājos cik gardi būtu vārīti pelmeņi bez garšvielām.. ņam ņam... :)

Hmm... kanža bezalkoholiska varētu garšot pēc kartupeļiem.. :D
+2
Nu pliku tupeni follijā ceptu reizēm var iekapāt, bet ar kādu mērcīti, kura papildina garšu iet labāk iekšā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
pincītis
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas